A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

judit: Az előzőnél is enyém volt azt hiszem a lap alja és a tiéd a teteje.
vicky79
Budapest III. kerület

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!
Kívánom, hogy az új év legyen gazdag pozítiv tesztben és babában, továbbá kívánom, hogy Kispatakhoz térjen vissza a báránykája!!!!!

Sajti!
Boldog Szülinapot apácskádnak!!!!!!

Kispatak!
Csodálatosak a virágjaid, most az enyémek is beindultak, pedig nem nagyon hittem benne, hogy lesz belőlük valami.

Vicky!
Jobbulást Barbusnak. Küldök neki egy kis fogzás könnyitőt :arrow: :arrow:

Vikus!
Hajrá Matisz Klinika! Csak ügyesen :wink: :wink: :wink:

Kpn!
Én is segítek a szakdogádhoz. Csak szólj nyugodtan. Hiába nem írok minden nap, de azért mindig olvasok.

Judit!
Hogy telik az idő, most nézem a vonalzódat, hogy már elmúltál 14 hetes :).Az gáz, hogy még mindig nem tudod, hogy hol fogsz kezdeni a jövőhéten. Jó hü..e főnöködd van, hogy még nem tájékoztatot.

Andi!
Hát a barátnőd nem semmi. 1 éves gyereknek nem ad rendes kaját, hát ez nagyon gáz. Nálunk Lili már kap húslevest turmixolva, sőt karácsonykor annyira nézte az apját ahogy ette a kocsonyát, hogy adott neki egy picit belőle, na persze utánna volt veszekedés a gyerek részéről, mert Ő még evett volna, de nem mertünk adni neki, mert még csak picike.

Eszter!
Nem sokára indultok, már alig várom, hogy tudjunk szurkolni.

Woody!
Nagyon cuki Lili.

Kubu!
Nem semmi Marcusod, IMÁDOM!!!! Biztos jól érezted magát Liza ágyacskájában.

Breki!
Örülök, hogy csak volt Tengeri herkentyűs kajcsi. Viszont tényleg nem ártana a cukrodat megnézetni, nehogy baj legyen belőle.

Rólunk:
Nekünk nem olyan jól indult az új év, mint ahogy szerettük volna. Sajna az első órát a gyerek ügyeleten töltöttük, mert éjfélkor elkezdett ugatóan köhögni a csajom és rohantunk vele, mert ilyen eshetőségre nem voltunk felkészülve. Most is várjuk a doktor bácsit, hogy ránézzen a törpömre. Na, de az év további része csak jobb lehet. :wink: :wink:

Ja, egyébként megfogadtam, hogy ebben az évben többet fogok jönni, mert komolyan mondom nagyon tudtok hiányozni!!!!!!
Puszi

gyoreneildi

Breki, Judit,
reggel 7 körül mindenképp egyetek egy keveset. ha a felkelés nem megy, készítsetek az ágy mellé pár szem kekszet, abonettet és abból egyetek. a legjobb ahogy a többiek is írták a teljes kiörlésű cucc, mert ezek lassan szívódnak fel.
utána nyugodtan alhattok tízig. :-) :-)
ha 9-kor utóvacsiztok valami kis lassú ch-t, akkor reggel nem lesztek annyira éhesek.

Breki,
amíg ennyire éhség érzeted van, én nem innék tejet inkább csak uzsonnára, mert az nagyon gyorsan szívódik fel. ha tejet iszol, akkor is enni kéne valamit mellé, mert az lassítja a tej felszívódását picit.
ha tudod, cseréld a tejet inkább joghurtra vagy kefírre, az már nagyon sokat javíthat és ezeket már tízóraira is eheted.

egyébként én úgy tudom, hogy az emésztés, inzulin termelés nem alkalmazkodik a bioritmushoz, tehát hiába fekszel és kelsz későn, az Andi által írt időpontban kellene enni.

nem akartam ám okoskodni :oops: :oops: csak gondoltam hátha ez nektek is segít...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám,
én pont az ilyen "okoskodások" miatt is szeretek itt lenni :)
Rengeteget tanulunk egymástól és ez jóóóó!
Kiváncsi vagyok dokinénim mit mond holnap a vv-mre és a genetikára! Ééés végre újra láthatom a babácskát :D

Kép
judit0713

Judit,
holnap S-nél jelenés? :-) a genetika ilyen hosszú idő?
biztos minden oké lesz, drukkolok. :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
a genetikáról én csak az uhu részét tudom, a vv eredményét (mivel éppen ünnepek voltak) nem kaptam meg, csak S-nek küldték közvetlenül. Ugyanígy volt a nagyrutin is, így most az összes eredményt egyszerre értékeljük holnap.

Kép
judit0713

ja értem, remélem hamar jössz majd a jó hírekkel.

én meg 2-re megyek majd megint a cukros dokinénihez, remélem jókat mond, legalábbis nem rosszat...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

GyIldi!
köszi! :wink:
vikus82

No lányok,megjöttem :)

Voltam végre templomban,mert volt,aki elkísérjen,és még az idő is szép volt hozzá,napsütéssel mosolygott rám a Jóisten! :D

Köszönöm az infókat,és Isten ments,hogy bántson a dolog,sőt!!! :)

Hisz azért vetettem fel,mert cukor-téren teljesen analfabéta vagyok,tehát ami rosszat tettem eddig,nem direkt csináltam,csak fogalmam se volt róla,hogy nem jó..... :roll: :roll: :roll:

Úgyhogy várom a további infókat,hogy a nap többi részében kb. milyen étrendet kövessek! :)

Sajnos csak most olvastam a hozzászólásokat a reggelimhez,úgyhogy az ma úgy alakult,hogy ettem kiflit reggelire,aztán kb. 3/4 órára rá a kakaót,majd irány a mise :D
Vendég

Hirtelen de sokan irtatok!

Oh Judit, nem tudtam hogy ennyire "komoly" a helyzet. Szóval lehet, hogy már késő bánat a félév - ez azért gázosabb. Nem lehetett volna vele hamarabb "beszélgetni"? Nem tudom mit lehet tenni? De tényleg kicsi kis gond, nagy meg jóval nagyobb! És én még csak "beszélgetni" se tudok, max irni és várni. Előzőt nem, most utóbbit teszem - de azt vég nélkül.

Ildi: kéretik fotó a virárokról és persze babszemről is. Tej van még, vagy mit eszik - husileves finom dolog. Lánykának jobbulást, ez mi csak nem krupp??!! Huh ezzel van családi tapasztalat, nagyon gázos tud lenni. Ugyhogy tényleg jó a szigorú orvosi felügyelet.

Majd jövök még

üdv kispatak
Vendég

Viszont egy fontos dolog.....

Lehetséges,hogy a mai Crinone-om műanyag tokja sértett fel belül valamit? kihúztam,és vér színezte meg.
Tény,hogy csak annyira,mint mikor rákszűrés után nyomot hagy,tehát nem terítette be a vér,WC-re is mentem,ott a papíron már csak halvány rózsaszínre színezte...

(előtte sem volt nyoma,hogy véreztem volna...)

Páromnak mutattam azt a crinone-adagoló izét,és látta,hogy úgy tört le a vége,hogy egy kis pecek kiállt rajta... Én észre sem vettem,de azt igen,mintha picit kevésbé lenne "kellemes" felhelyezni...
Vendég

Zsuzsó: drukkolok a cukros nénihez!! :D
remélem csak jó híreket mond majd! :)
Vendég

Kispatak,
volt itt folyamatos beszélgetés, de hát nem cipelhetem el az egyetemre, ha egyszer nem akar :?
Most azzal zártuk le az ügyet, hogy anno nekem is volt egy bukott félévem, de utána aztán csont nélkül végignyomtam a diplomáig. Tehát ez az egy gikszer még elnézve, ha most nem folytathatja akkor meló, és szeptembertől új lendület, normális órarend összeállítás és tanulás! Szerencsére a kiscsaj is ezt támogatja, így talán menni fog!

Breki,
szerintem is simán lehetett a crinone, de azért napközben többször nézegesd és ha gáz van (nem lesz) irány doki!

Kép
judit0713

Judit: köszi,remélem minden okés lesz!

Picit megijedtem a tegnapi témától is,hogy talán rosszat teszek magammal folyamatosan,így mikor ma megláttam a vért (rendes vér színe volt),az eléggé rémisztő volt,de tudom,hogy csak a "nagyobb mennyiség" lenne probléma..

Most próbálok listát összeszedni páromnak,hogy miket vegyen nekem,amiket ehetek,és amikkel nem teszek rosszat :?

Nem könnyű!
nem tudom pl.hogy főétkezéshez mit hozzon :? :? :?
Vendég

Sziasztok!!

Sajti: Ferinek a füle érjen.. ááááá tudod mit?..... maradjon akkora amekkora..... de mindenesetre Isten éltesse sokáig!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: nem kell erre az egészre ráparázni, az alapvető dolgokat ha betartod, pl. reggeli ch-k, akkor a későbbiekben (sem) lehet semmi probléma.
Főétkezésre ehetsz szinte bármit...bár a sok zöldség ugye mindig jól jön, főleg ha babát vár az ember :)
A crinone-t meg simán rosszul csavartad el, és az sérthette fel, esétre mársemmi bajod nem lesz tőle... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kedves topic-társak!

Mindenkinek áldott, boldog új évet kívánok!

Szeretettel,

Lujzici

Kép
lujzici

Drága Macsi,

fogadjátok őszinte részvétemet.
Nagyon sajnálom, és együtt érzek veletek.

Lujzi

Kép
lujzici

Andi: köszi :)

párom elindult beszerzőkörútra,hoz nekem tk. péksütiket,ill.pirítósnak valót,meg még pár dolgot a többi kajcsihoz,nagyjából kitaláltuk,hogy hogyan étkezzek jól :D

Amúgy így,hogy kb. fél11-ig kajáltam,most kezdek vagyok "csak" éhes :)

Reméltem,hogy nem lesz vérzés,nekem minden ilyen estben gyorsan eláll,és csekély mennyiségű,mindegyik műtét után szinte azonnal elmúltak a tüneteim,most sincs már semmi.

Annyira pici volt a Crinone-on az a rész,ami felsértett,hogy elsőre szabad szemmel nem is láttam,pedig akkor mondjuk levágom valahogy :)
Már annyit raktam fel,nem gondoltam,hogy figyelni kell rá,eddig sose sértett fel.
Vendég

Sajti,
boldog szülinapozást mára nektek! :-) :-)

szia Lujzici,
mi újság veletek?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit!

Bezzeg ha mi beszélgethetnénk - be jó lenne, vagy jó lett volna. De beszélgetni csak azzal lehet, aki akar. Még jó,hogy a lánykának is van esze és a tanulást támogatja. Remélem igy megoldódik minden.

Breki: vigyázz magadra.

Oh holnap már munka és kinek-kinek BMC?

Na én ma végre, rászántam magam egy kis selejtezésre. Jó lenne még folytatni, de nagyon nehezemre esik - utálok pakolni, de néha valaminek mozdulni kell, ha semmi szükség nincs már rá.

üdv kispatak
Vendég

Andi: amúgy kizárólag a zöldségek,és méginkább a gyümölcsök azok,amiket még most is szívesen fogyasztok :)

A kiviért például megveszek néha... :lol: :lol: :lol: :lol:
mondjuk én jó savanyúan szeretem azt is,a mandarint is :)

Kelnék én hamarabb is reggel,de mivel éjszakánként rémálmaim vannak,és sokszor órákig csak forgolódok,hajnalra kimerülök...
Bár állítólag csak a 2.-3. harmadra jellemzőek a rémálmok,nekem folyamatosan az van,többször pl. párom volt a főszereplője,és hol lelkileg bántott meg,és hagyott el,hol meg fizikailag bántalmazott elég durván,ráadásul álmomban is babát várok ilyenkor..
Vendég

Béku

Nem akartalak megijeszteni, és mivel eddig nem volt ezzel problémád valószínű, hogy csak a picúr okozza. Azért szerintem neked nem kell nagyon diétáznod csak egy kicsit odafigyelni, hogy mit mikor eszel.

Sajti

Boldottságos szülinapot a férjednek.

Az enyém apa holnap ünnepli.
vnbeni

Vnbeni: nem ijesztettél meg,és örülök is,hogy egyből tudtatok segíteni,mert már nem bírtam hallgatni másoktól,hogy miért nem eszem MÉG,ha éhes vagyok...

Így is már 2 kilót híztam (és nem a babától)...,és ez nem normális!
Ha eszem még egy hatalmas pizzát,akkor se érzem,hogy tele vagyok...
ezt az érzést már 2 hete nem éreztem :?
Vendég

Andi

Nagyon szép amit vettetk, ha nem írod nem jöttem volna rá hogy alapból ugyanaz midkettő. Jól jártatok a turbósított verzióval.
vnbeni

Béku... én meg úgy voltam vele tegnap este, hogy csak nehogy megsértselek, vagy túlságosan megijesszelek, hogy Rád zúdítom az ész osztást.... :) De látom, azt azért nem olyan egyszerű dolog megjátszani :) :)
Rendben leszel kislány!!!... Az meg egy olyan elavult fasz duma, hogy egyél, kettő helyett kell most enned... én is a falnak mennék tőle, de szerencsére nekem senki nem mondta még :)

Beni: örülök, hogy tetszik.... szerintem is ég és föld a kettő, pedig lényegében tök ugyanaz :)... az meg hogy pont úgy turbósították fel, ahogy én is elképzeltem, külön szerencse :)
Azt kívánom hogy minél hamarabb Te is ilyen cuccokat nézegess, vehess!!! :)

andrea-1

Andi

Köszi. Én is nagyon szeretném már.

Béku

Amikor nekem kezdődött az IR akkor inszemre jártam magánba és a dokkertől kérdeztem, hogy mi lehet ez az evés utáni éhség, és ő is azt mondta hogy egyek még. De már dugig voltam és még mindig éhesnek éreztem magam, úgy hogy tudom miről beszélsz.
vnbeni

Köszi a kérdést, Zsuzsó! Tegnap este értünk haza, Krakkóban voltunk, szuper volt!

Mi valószínűleg februárban kezdjük a második inszemet. Addig ki kell irtani a sperma-bacit, illetve el kell mennem Sz.-höz átnézni a dolgaimat, mert mi tavaly áprilisban voltunk utoljára, és nehogy lejárt vizsgálatok miatt ne mehessen az inszem.

Lányok, tudnátok nekem segíteni?
Azt írtam a múltkor, h nemrég kaptam kézhez a férjem eredményeit (kikértem a BMC-ből), és a saját dokim azt mondta, h szerinte ez nem valami jó...
Erre írtam az egyik netes andrológusnak, h mi a véleménye, de csak azt írta vissza, h keressük fel őt, ha tehetjük.
Szóval, mi eddig úgy tudtuk, apánál minden rendben, de akkor talán mégsem.

Ha bemásolom nektek a főbb eredményeket, akkor segítenétek kiértékelni? Akinek van esetleg már ebben tapasztalata, vagy ha nektek véleményezte már orvos...
Szóval:

Spermaszám: 88 M/ml
Mozgás: 58%
Előrehaladó mozgás: 48%
Helyben mozgó: 10%
Mozdulatlan: 41%
Norm. morfológia: 17% (sőt, egy korábbi alkalommal csak 10%!)

Teljes spermaszám: 309 M
Előre mozgó teljes: 150 M
Funkcionális sperma: 39%

Mit gondoltok? Köszi!!!

Lujzi

Kép
lujzici

Szia Lujzi!
ment egy pü.
Vendég

Hali!

Nektek sikerült megnyitni a táblázatot? Kaptam vkitől privit, hogy neki nem ment... Nálam működik. :roll:

Köszi apaszülinapi jókívánságokat! :)
Ma egész szép idő volt, én kutyáztam reggel és délután is, az esti már a Zuramé lesz!

Vnbeni:
Teurad Isten Éltesse! :)

Lujzici:
Darabszám überkirály, csak a mozgékonysággal és életképességgel lehet pici bibi, de én nem értek igazán ehhez, szimplán tippeltem a 39%-os funkcionális sperma alapján. Nem tudom, hogy ezekkel az adatokkal nem inkább lombikolnotok kéne? :roll:
Vki biztos tud szakértőbb felhomályt adni, aki hasonló cipőben járt.

Judit:
Azért mázli, hogy szövetségesre akadtál kicsi fiad szerelmében. :) Így jobban elfogadja majd a tanácsodat.
Holnapra drukkhegyek! :)

GyIldi:
Picilánynak jobbulást!
Tünemény lehetett a kocsonyával! :)

Béku:
Tuti az applikátor sértette fel a belsőde, holnapra már nyoma sem lesz. :)

Zsuzsó:
Holnapra neked is sok-sok drukkom!!! :)

Eszter:
Nemsokára 7-e! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Most nézek egy filmet, hát becarás!! :D
Babies a címe, magyarul Babák - az első évad. Nézzétek meg, érdemes. Külnböző kultúrákban cseperedő gyerekeket mutat be, dokufilm, de látszik, hogy nagy szeretettel készítették! :)
Na és a babák!!! Azért Namíbia nem semmi...

Pá Drágáim!
sajt@

Vbeni: apát Isten éltesse!

Judit: örülök, ha valamit beszélgetéssel el lehet intézni, és a barátok is partnerek ebben. Holnap meló?

Sajti: a táblázat simán nyitható, több fórumon is. Már csak az kell, hogy gyorsan passzold tovább valakinek - azaz legyen már egy pocaklakód!

Holnap munka, hm nem sok a kedvem. El is megyek a virágaimhoz most.

üdv kispatak
Vendég

Judit
A sötétbarna ágy vanília rácsokkal nagyon jól hangzik, bár ha nem állítható a magassága és nem kivehető a rács, akkor lehet jobb a másik…
A Bergonban voltak pelenkázó komódok is? Csütörtökön meg akartam nézni, mert este ott volt dolgunk, meg anyóséknál is voltunk, erre csak 2-ig volt nyitva :(
Az adókedvezmény a baba 91. napjától jár, szóval nekünk is!
Nagyon durva, hogy a főnököd még nem telefonált!!! Akkor nem is mész most dolgozni?
Fiad elég durva, remélem fél év alatt megjön az esze!

kispatak
Nem lesz nagy a gyerekszoba, kb 12 nm…

Andi
Már látom a lelki szemeimmel, ahogy száműzöd Rajó életéből az édességet :)
Jogos, hogy a picit ne tömjétek édességgel….
Lányok, az adókedvezményt az apa is igénybe veheti, mi már megkérdeztük a bérszámfejtőt, a nőgyógyásztól kell papírt kérni a terhességről!
10e Ft/hó, szóval mindegy, ki igényli, viszont ha rögtön apa kéri, nem kell szarakodni az átírással pár hónap múlva!
És KISMAMIK, kell az utóvacsi!!!! 9 és 10 között 10 gr lassan felszívódó CH!!!!
Azt mondták, azért, mert nem szabad, hogy több, mint 10 órán át ne együnk, különben talán aceton lesz a vizeletünkben.

Béku
Sosem lesz ideális időpont a babához, majd megoldjátok a lakás-kérdést!!!
Biztos a nővéred is segítőkész lesz, vagyis remélem…
Az étkezésből már kiokosítottak a többiek :)

Zsuzsó
Nagyon rendesen diétázol, le a kalappal!
Vuk békén hagyhatna már végleg!

Sajti
Szóval a szar színházi darabokat alkohollal lehet feldobni, legközelebb (ha már nem leszek terhes és nem szoptatok) viszek egy laposüveget :)
A szünetben nem dobtál be még egy pohárkával? :)
Kár, hogy nem fotóztad le a lámpát, el sem tudom képzelni :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi a tippeket! :)

Én viszont nem tudtam erről az adókedvezmény-dologról...
Mit is takar ez? Tudom,még nem értem el a 90. napot...

Én mondjuk szívem szerint elköltöznék,csak hát mindig azon rágódni,hogy sz*rban hagytunk ezzel valakit...

Múltkor sütöttünk itthon félig-meddig tk. kenyeret és zsömléket,ma hozott párom hozzávalókat,de az élesztő úgy döntött,nem működik együtt.... :?
Szegény úgy rákészült,hogy megcsinálja nekem,míg csicsikálok...

Ja,mert hogy mostanáig aludtam :shock: :shock:
úgy 3-3,5 órát... És még aludtam volna,de az már ciki :lol: :lol: :lol:

Sajti: táblázat abszolút nyitható volt :)
onnan láttam,mit kell még hozzám beírni!
Vendég

Ja,és Sajti: azt a filmet én is néztem még ősszel,haláli!!! :)

Ahogy kúszik-mászik a gyerek a porban :D
Vendég

Most lett vége a filmnek, ááállaat!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: dehogyis haragudtam volna :)

Annál jobban ismerlek,semhogy azt gondoljam,hogy direkt szekálsz,vagy "osztod az észt" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudom,hogy segíteni akartál,mert átérzed az ijedségemet,és ezért hálás is vagyok! :) Úgyhogy ma még nem is sikerült (teljesen),de holnaptól próbálom tartani,amennyire tudom :D

Persze bízom abban is,hogy ez az állapot csak addig tart,ameddig másoknál is általános a rosszullét...
Az igaz,hogy rámférne egy kis rendszer,de a már említett tények miatt ez most nehézkes :?

Főleg,hogy párom este 9 után jön csak haza,én meg ugye itthon szédelgek,és az 5 kajából 4-et akkor egyedül kell megoldanom,ami viccesen hangzik,de elég nagy kihívás jelenlegi állapotomban.
Vendég

Hahó!

Tudom nem jelent semmit: nálunk annó állítható magasságú kiságy volt, a rácsot a legvégén apa kiszedte, ott mászott ki/be rajta babó. Nagyon kényelmes és biztonságos volt ez igy mindig.

Breki: remélem nem lesz semmi baj. A lakásdolgot majd meglátjátok, de hát idővel csak kell valami külön dolog nem?

Ez a terhességi adókedvezmény tudtommal eddig is volt, én nem foglalkoztam vele, mert nincs miért. De az SZJA bevallásban mindig szerepelt egy ilyen sor. Ez a lehetőség (mint az EP-s dolog is) annak áll, akinek van elég befizetett SZJA-s jövedelme. Tehát ha nem fizetett be annyit, nem fog tudni miből visszakapni.

Okos dolog, ha apa tudja kapni a kedvezményt és a csal. pótlékot is, főleg ha kifizetőhely működik. Bár ilyen munkahely egyre kevesebb van.

(Én tegnap utánjártam mennyivel csökken a fizetésünk - mit tegyek? Egy remény: a próbaidőm után emelést kapok, igy nem érezzük meg annyira)

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Eddig is járt, de csak a három gyerekesek kaptak adókedvezményt a gyerek után. Nálunk apa fogja igénybe venni Barbus után, de róla már nem a nőgyógyász ad papírt. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok! :D

szokás szerint melóból jövök :? már 7 előtt itt voltam...nagyon nagyon nehéz volt felkelni és bejönni! :( ki vagyok fáradva rendesen :?
DE hamarosan itt a 7-e, és kezdünk, aztán majd az otthon lévős 2 hétben kipihizem magam :D

Kispatak!
nagyon szépek a virágok! :D
Ha látnád, hogy szegények nálunk milyen sorsra jutnak :oops:
Valamiért nem szeretnek nálunk lakni :(

Lujzici!
spermák: a 39%ba bele lehet kötni, de nem mindegy, hogy minek a 39%-áról beszélünk. Így is az átlag 4 és félszerese a rendben lévő kiskatona állomány!!! Én nem gondolom, hogy komolyan aggódni kellene miatta, de a kémiája nem mindegy a dolognak! Mert ha túl szívósak a nem jók, akkor nehezíthetik a szuper spermák célba érését!
Dokinak érdemes megmutatni, de ne izgulj miatta!!!!
Szerintem Apa rendben van/lesz! :D

Vikus!
szuri beadás nagyon gáááááz!!!!! :(
A lényeg, hogy túl vagytok rajta!
Én is nyomulok a 7. kerületben a Blaha környékén! Mikor ott adatom be, én az éjjeli ügyeletre szoktam menni, ott mindig szó nélkül beadják! Sőt, volt hogy beszóltam nekik délután, hogy majd jövök este 10-kor, és hiába voltak más sürgős esetek, a nővérke kijött, hogy itt az idő, gyorsan beadja, nehogy kifussunk az időből, addig a doki elbánik a sürgősségi csávóval! :)
Mondjuk mi sem elsőre találtuk meg ezt a helyet, de azóta bármi van, én csak oda megyek szúratni! (Asszem a Csengery utcai az...de ha érdekel, megmondom a pontos címet!!!)

Judit!
gyere majd a jó hírekkel!

Zsuzsó!
Remélem neked is csupa jót mondanak ma!

Vicky!
Drukk a 6 fogacskához :D jól belehúzott Barbus :D

Woody!
Nem hoztál képeket ?!?!? :D

Sajti!
Boldog szülinapot Apának így utólag is :D
Kutyuk szegények...akkor nem volt nagy buli nekik a szilveszter :(
...igen, hamarosan jan. 7-e lesz :D de nektek is visszafordíthatatlanul közeledik a nagy nap :D

Estrella!
széép lesz az a szoba! Király a szőnyeg :D

Béku!
Figyelj oda a kajára, de szerintem nem lesz gond! :)
Terhesség alatt amúgy is fura az ember kaja-befogadó képessége... :D
Ha nagyon gáznak érzed, mindenképpen mutasd meg dokinak!

...na ennyit rólam... gondoltam, normálisan válaszolok mindenkinek, de beértek a kollégák, és nem hagynak! :evil: jövök később és befejezem!!!!

eszter82
Budapest

Jó reggelt!

Eszter!
hát igen elég gáz,h egy döffést nem adnak be akár oda tartozom akár nem,hisz nekik anyagba nem kerül!
na mindegy csak legyen baba!
azért levelt fogok irni az igazgatónak!

Ti hisztek a terminált együttlét sikerességében?
vikus82

Béku
Családi adókedvezmény:
„Már az első gyermek vállalását is támogatja a kormány, jövedelemkorláthoz nem kötött családi kedvezményt vezet be, amely az összevont adóalapot csökkenti.
Az összevont adóalapot 2011-től 1 és 2 eltartott esetén 62.500 forinttal (10.000 Ft valós adókedvezményt jelent), 3 vagy több esetén 206.250 forinttal (33.000 Ft valós adókedvezményt jelent) lehet csökkenteni - havonta és eltartottanként.
Eltartottnak számít a gyerek, a magzat a fogantatás utáni 91. naptól, a saját jogon családi pótlékban részesülő és a rokkantsági járadékban részesülő is.
A családi kedvezmény megosztható a házaspárok, élettársak között.”
Te is túl lelkiismeretes vagy, és a tesód miatt nem szeretnél elköltözni, hát nehéz ügy :(
Az én tk kenyerem is féltégla lett most :(

Kispatak
Én is megnéztem a bérkalkulátort, férj fizetése is csökken :(
Náluk alacsonyabb a bruttó, mert eddig volt évi két prémium, hát most decemberben nem kaptak (építőipar) :(
Tök jó, most lett volna rá a legnagyobb szükségünk...

Eszter
Ne dolgozd magad halálra!!!
Jó lenne, ha tudnál picit 7.-e előtt is pihenni!

Kép Kép
estrella22

Vikus!

Vannak jópáran akiknek a terminált hozta meg a sikert!
Hiszen ha egyetlen kiskrapek átjut az akadályokon és célt ér, akkor máris ott a siker!
Ráadásul azért a stimulált hónapok hormonálisan is fokozottabbak!
Higgy benne!!!!!!!!!
Anélkül nem megy!
Ha azt érzed, hogy tuti nem sikerült, akkor nem fog!
Bízz mindaddig amíg ki nem derül, hogy... sikerült :D :D :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!!!

Eszter Drága: eljött végre a TE heted!!!!!!! Kezdtek... onnantól már remélem kicsit lepergeted Magadról a benti doglokat és nem hajtod túl Magad.... Reggel 7-kor már bent???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... ez schokkkkkk.... :shock: :shock: :shock:

Vikus: Terminált... szerintem akinél peteérési, ill. petesejt megrepedési vagy csak simán a rendszertelen ciklus miatt rösszul időzítési problémák vannak a háttérben, ott nagy eséllyel sikeres lehet. Ha más rejtett dolog van, mint mondjuk egy IR, vagy kisfickókat legyilkoló hüvelyi nyák, v. más megtapadási probléma,stb..stb.... akkor kb. annyi esély, mint egy spontán együttlétnél, ami a terminált előtt volt.... szeirntem.
Bízom benne, hogy Ti lesztek az elsők a fórumon, akinél a terminált sikert hoz!!!!! Annyiszor kapkodtuk mi már itt a fejünket dolgokon, hogy én nem csodálkoznék, ha az év első sikerét Te hoznád meg ezzel a módszerrel!!!!! :wink:

andrea-1

Sziasztok Csajok!!

BUÉK Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Mara!!
Gratulálok!!!!Ügyesek vagytok!!!! :D

Kubukám!!
Semmi gond,Én si elvoltam havazódva,összejöttek a dolgok rendesen,de vissza teszem a polcra,mintha haza se hoztam volna. :D Anyukáddal kapcsolatba nem írok semmit,mert nem ér annyit az egész.... :cry: :oops:Jó lenne talizni,nincs kedved??Holnaptól ráérek a héten szabin leszek.

Eszter!!
Drukkolok nagyon,mindjárt 7.-e. :D Vigyázz Magadra nagyon,ne hajtsd túl Magad!!

Vikus!!
Hajráááááá!!! Nem semmi a kórház,Én tuti olyan balhét csaptam volna. :D Én 1X beszélgettem a Szűcshöz várva egy Csajszival,és termináltat "csináltak" a két inszem között,és sikerűlt Nekik.Szóval van remény. :D Drukkolok,mikor kell tesztelned???

Judit!!
Gyere a doki után a hírekkel.Jól vagytok??Lehet majd az uh-n,ki lapul a pocakban??? :lol:

Zsuzsó!!
Ma mész dokihoz??

Béku!!
Jól vagy???Pihengessél.Vigyázz Magadra,Nekem is alacsony a vérnyomásom,ÉN már estem össze buszon,nem kellemes,szóval nagyon vigyázz Magatokra.

Andikám!!
Jó vásárlást!!Látom belendültél!!!Én is kb úgy leszek mint Te,hogy lehet nem túl praktikus dolgok,de szépségre fogok/fogunk rámenni,de hát ez a természetes. :D Meghát ugye első babáknál hajlamos az ember túlzásokba esni. :D

Sajtikám!!
Apácskának Boldogságos szülinapot!! :D

Vicky!
Gratula fogácskához!!Nagyon szép Barbus!! :D

csak halkan írom...és remélem Drága Barátosném(Clara) nem haragszik meg,de holnap mennek a leszívásra,kéretik drukkolni Nekik!!!!
Klárikám!!
Kezem-lábam csuriban Értetek,és tudod,fogunk MI még együtt babakocsit tolni. :D Puszillak!!!!!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

Köszi Csajok Tündérek vagytok!
16-án kell tesztelnem.
Nálam IR van,és gyilok hüvelyi nyák..... :? :cry: :cry:
de bizom benne,h a sok gyógyszer helyre rakta!

azt nem is meséltem,h dec 15-én voltam Sz-nél vagyis S volt és eltünt a cisztám mondta a dokinő,h kb 5-6nap mire az Orgametril után megjön,dec 18-án Bécsben voltunk és megjött......33nap.
remélem ezzel a gyógyulás útjára léptem!!!
vikus82

Eszter!
ez a Te heted mikor mész?szerda csütörtök??
nagyon szoritok!

Csucsu!
Te hogy vagy?
vikus82

Vikus!!
Köszi,vagyogatok,várom,hogy mehessek,és szúrhassak,jelen pillanatba nem vágyom másra.Kicsit szét csúsztam,pedig tudom nem szabad,de annyira akartam,és minden tök jól alakult. :oops:

Nálad,hgy derűlt ki,hogy gyilkolsz?? :D Külön vizsgáltak erre??
csucsu99
Budapest

Vikus: Persze, hogy bízni kell.... Ha csak magamból indulok ki, hogy az IR-re kapott gyógyszer után 7 hóval spontán baba lett :)
A gyilok-nyákra is van gyógyszer????? :shock:

Csucsukám: barátosnédnak én is drukkolok!!!! :) Majd gyere és tájékoztass minket is Róla!
Szerda délután akkor áll még?

andrea-1

igen Andikám :D ez már a mi időnk :D :D :D

eszter82
Budapest

Andikám!!

Persze áll még.Mindjárt írok mélt. :D
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak