Sziasztok!
Clárika, nekünk ilyen kanalunk van:
http://www.tommeetippee.co.uk/product/6 ... 4_months_/
Nekem nagyon bevált, mivel nem kemény, hanem szilikon az eleje és ennek is változik a színe melegre. (én a bookline-on rendeltem a többi karácsonyi ajándékkal együtt, akkor akciós volt, de a brendonban is lehet kapni)
Szerintem nagyon jó az összes Tommee tippee termék…
Réka nagyon cuki.
Ircsi, Katus nagyon ügyes!
És a motoros kép pedig fantsztikus.
Dia, én észrevettem a különbséget.
Tünde, nagyon édes Zoé a vízben.
Mi is megyünk hamarosan. Apa kapott ingyen wellness hétvégét egy konferencián (persze Lili is jön)
Cicc, nagyon ügyes Bencus is!!!
Melisch, látom Petra előszilvesztert tartott.
Nálunk a péppel egy gond van, hogy nehezebben tud kakilni. Alig tudja kinyomni. Pedig csak 1x kapja.
Évi, nagyon cuki Tomika.
Nálunk is tegnap nagyon nyűgi volt a csaj. Este ordított is már (még a kezemben is).
Claire, utólag is Boldog Szülinapot a nagyfiadnak!
Nekünk a szilveszter nagyon jó volt. Szerencsére Lili csak 1x ébredt fel a tűzijátékokra. Nem is igazán ébredt, hanem csukott szemmel elkezdett nyögni és forgolódni. Sajnáltam szegényt, de hát szerencsére csak 1 évben egyszer van ilyen hangos éjszaka.
A kutyát meg átvittük szüleimhez a házba, mivel nálunk ugye a sok gyerek miatt nem lehetett volna a lakásba, a kertben meg tuti megörült volna. Mivel egyszer már egyszer volt gond a tűzijátékokból.
Nálunk is volt egy kis ijedtség Lili a szombat esti kaját egy az egyben rám hányta.
Nagyon durva volt, mivel még ilyet nem csinált, hirtelen nagyon megijedtem.
Szerencsére csak túlette magát. Kérte a kaját, de már nem volt hely neki, mivel utána simán leraktam az ágyba (ok átöltözés után) és reggel 7-ig aludt.
Viszont sajnos egyre rosszabb a helyzet a bukás frontján. Az orvos csak legyint jár, hogy majd kinövi, de szerintem ez nem normális, hogy még 2-3 órával a kajálás után is jön belőle és nem is kevés!
Most tanácstalan vagyok, hogy mi lehet.
Megyek takarítok egy kicsit amíg alszik, utána megyünk nagyszülőkhöz, mivel már itt vannak a nővéremék náluk. Most 2 hétig minden percet kihasználok, hogy velük legyek (tegnap is ott voltunk)