Jó reggelt!
Béku!
Nagyon sajnálom a kutyulitokat
Pocsék év kezdet...nagyon rátok jár a rúd háziállat témában az utóbbi időben... degu, majd a kutyu
Képzeld, anyu most mondta, hogy a szomszédunk kutyuját is el kellett altatni éjjel... zokogva hívták, hogy rohama van a kutynak, és vitte őket a dokihoz... már Boby nélkül jöttek haza, mert tele volt rákos daganattal...
Ne viccelj, persze, hogy nagy fájdalom egy családtag elvesztése!!! Mi is nagyon megszenvedtük annak idején Olivér elaltatását, és ha néha eszembe jut, előre rettegek Sami elvesztésétől is!
Ne szégyelld magad! Teljesen természetes, hogy megvisel!!!
Nagy nagy hatalmas ölelés Nektek miatta!!!!
Andikám!
Áháááá, értem

ez egy szerencsés öröklődő kismanó!
Akkor bármilyen babó lehet? Azt hittem vannak trükkös feng shui szabályok
De akkor az a lényeg, hogy picúr babót tegyek a gyerkőcszoba feng shui pontjába is?
Hányinger: nekem sem volt az elején, viszont amikor beindult, akkor non stop! 24 órában, napi sokszor jött Vuk!
Kb a 22. héten hánytam utoljára! Asszem... az émelygés megmaradt, de Vuk nem jött ki!
Hátha Te is a 22. héten gondolsz egyet és abbahagyod

Reméljük!!!
Judit!
Nagyon örülök hogy minden rendben van veletek

jót nevettem azon amit S-től idéztél
Bírom, hogy BMC-n kívül tök laza
Akkor sok erőt és örömöt kívánok a pasi uralomhoz! Még jó, hogy Esztered segít majd kicsit kordában tartani a pasikat!!!
És a fotót nem elfelejteni!! Remélem kaptatok képet Nimródról
Melóhely: no comment!!!! Utálom az ilyet, mikor nem elég, hogy nem válaszolnak időben, de még ők a bunkók!!! Érdekesen állnak a dolgokhoz ott nálatok!
Zsuzsó!
De jó, hogy rendben van a cukkerod
Csak így tovább
Babakocsi: én abszolút értem, miről beszélsz!
Mikor mi nézegettünk ott babakocsit, mondtam is Lacnak, hogy még jó, hogy hármas ikerkocsiból csak egyetlen darab és fajta van (Magyarország szinten), mert ha ennyiből kéne megtalálnom a tutit, biztosan nem menne!
Baromi sok van...szerintem feldolgozhatatlan! Annyira sok, hogy nem tudok szelektálni, hogy melyik tetszik, melyik nem!
Sok sikert hozzá
Meló: ha stresszes lenne az a 2 hét nagyon, akkor inkább ne! Nehogy baj legyen és utána kórházi fogság legyen a vége!!!!
Szia Gigi!
De jó hogy rólad is hallani!
Na, akkor már nem kell sokat várni a lombikig!
De mi van, ha csak korán teszteltél???
Ha később volt a pé-d, akkor lehet ott még lapuló babó!!!
Kispatak!
orchideáink az ablak előtt voltak... volt amelyik délelőtti napot kapott, volt amelyik délutánit! Lac heti 1-szer locsol virágot... de kb mind kirohadt! ha egy pincúrral kevesebb vizet kaptak, akkor meg kiszáradtak

hőmérséklet: 20-22 fok közt... kb állandó!
Volt amelyik nem közvetlen az ablak előtt tanyázott, és így sem szerette nálunk
Ami rajtuk van, az lenyílik, a bimbók már sokszor ki sem nyílnak...
Mondjuk mi a többi virágot is hajlamosak vagyunk kinyírni

Van amelyik 2-3 évig imád nálunk lakni, aztán egyik hétről a másikra egyszercsak kinyiffan
Navi!
Édes lehet a kis Buddhátok
Majd okosan ráveszitek, hogy aludjon egyedül, de addig is olyan jó lehet hogy folyton ott van és gyönyörködhettek benne
álom: tééényleg...emlékszem, volt ilyen tavaly!
Remélem idén is a látnok szólt belőlem
Most robotolok kicsit, mert előbb el kell húznom bentről, mert dokihoz megyünk ma du...Tündérkeresztanyához
Elvileg ezután már le is tudom írni majd a blogba részletesen, hogy mi volt ebben a fél évben nála, illetve van még 1 vagy 2 extra alkalmunk, azt majd akkor kifejtem, ha túl vagyunk rajta!
később még igyekszem benézni!