A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi: nekem nagy mázlim van,mert Vuk nem járt erre egyszer sem 8)

émelygés és hányinger mindennapos,és kézenfogva járnak,de Vuk szerencsére nem kísérte még el őket.
Talán el fogja,de már ennyivel is jobb,hisz lassan betöltöm a 9. hetet,és nem találkoztunk még :D
Vendég

Béku: most mondjam, hogy nálam a 12. hét után fészkelte be magát tartósan??????? :shock: :shock: :shock: :shock: Előtte csak párszor beköszönt..... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Bááááár,asszem ezt az éhségérzetes dolgot elcserélném szívesen mondjuk napi egy Vukra...

Ezt a saláta-dolgot jól kitaláltam,istenien esik! Főleg a karalábé,és a paradicsom-ez utóbbit nem gondoltam volna,hogy augusztusig ráfanyalodok még egyszer... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: akkor még van pár hetem Vuk-ig :lol: :lol: :lol: :lol:

de ahogy látjuk,nálam is minden másképp van,mint az átlagnál...
ma viszonylag jól vagyok,csak a fejem fáj nagyon :?

ettem is viszonylag rendesen...

Viszont ami kevésbé jó: kutyánk egyre rosszabbul van,párom azt gondolta,hogy talán csak azért nem evett annyit az elmúlt pár napban,mert fázott kint,de ma behoztuk az előszobába a melegbe,hogy hátha,de se nem eszik,se nem jön oda hozzám...

Elég rosszat sejtek,remélem nem lesz igazam,most indultak vele anyumék a dokihoz :?
Vendég

Szia Béku!

Látom minden rendben nálad :D

Verka
wikka
Miskolc

És ha már erre járok, megragadom az alkalmat, hogy kicsit megkésve
kívánjak mindenkinek

Egészségben, boldogságban gazdag babásodós új évet!!!

Verka
wikka
Miskolc

Wikka: klassz Téged itt látni!!! :)

Neked is csodaszép új évet! :D
Vendég

Lányok!

Macséknak asszem nem volt kombinált, mert ikrekre amúgy is elég furi eredményeket ad.
Nekem sem ajánlották. Azt mondták, megcsinálhatjuk, de ha jó, az a para, ha nem jó, akkor meg az. Értékelhetetlen...nem tudják szétválasztani babánként az értékeket.
Az amniojáról pedig annyit, hogy sajna megesik néha, hogy mellé szúrnak! Nagyon durva hibának gondolom, ... egyszerűen nem maradhat büntetlen egy ilyen orvosi tévedés!!!
De arra emlékszem, hogy K ügynök már a 12. heti uh-on kijelentette nekik, hogy oda kell figyelni a pirinyóra, mert más ütemben fejlődik!!! Már akkor mondta hogy nehogy baj legyen! Szerintem Macs részben ezért is vállalta be az amniot!
Az AFP-je sem lett az igazi, bár ugye az egy elavult vizsgálat, és ikreseknél különösen sz@rt sem ér...összességében ugyanolyan pocsék lett mint annó az enyém...és látjátok, náluk gond volt, nálunk a szövettan szerint mindenki tökéletesen egészséges volt!

Judit!
Nagyon örülök hogy jó híreket kaptatok :D
gyere a sztárfotókkal is hamar :D

Navi!
Elsőszámú jövendőmondóm :D
remélem ezúttal is igazam lesz az álmaimmal együtt :D A nemét illetően mindegy!!!! Csak egészséges(ek) legyen(ek) :) és legyenek máááááár :D
Zorka csudaszépséges továbbra is!!!! :D

Andi!
Honnan szerezted a picúr Feng shui babót, amit kaptam Tőled? szerettem volna ma venni még egyet, hogy a babaszoba ilyen pontjára is tegyek egy babót!!! :D de a játékboltban közölték, hogy ilyesmijük nincs :?

puszi

eszter82
Budapest

Elaltatták a kutyánkat.........
bocsi az offért.....
Vendég

Breki:
Nagyon sajnálom a kutyát!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kisbeeka,

sajnálom a kiskutyádat... mi baja volt végül is?

Verka
wikka
Miskolc

Megfázás-szerűje volt,és már jóideje gyógyszereztük,mert köhögött...
valahol várható volt,hogy ez sem tart örökké,de annyira eleven volt,hogy mikor párom főnöke erre járt,megkérdezte,mennyi idős a kölyökkutyánk.....
mondta párom,hogy kb. 10 éves....
Vendég

kisbeeka: Nagyon sajnálom, szörnyű elveszíteni egy kedvencet. Biztosan szenvedett már hogy nem evett. Tudom hogy ez most nem boldogít, de részvétem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.01.03 17:58-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: Én is úgy kaptam, egy kedves volt kolleginától, hogy hozzon szerencsét.... (és megtette, így a funkciója már 100% bizonyított!!!) ezért gondoltam, hogy a másikkal együtt (aki kinder figura) továbbadom Sajtinak és Neked....:)
Annó még év elején Navi is kapott egy Törpicúrosat és Neki is meghozta a szerencsét :)

andrea-1

ÓÓÓÓÓÓÓÓ Béku... úgy sajnálom!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szegény kutyuska!!! :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Köszi Lányok Zorka dicsiket!
Most mint egy kis Buddha fekszik a szopipárnán/ban :D Mostanában elég sokszor hisztis, de végül csak arról van szó (az esetek többségéban), h. álmos és nem tud egyedül elaludni... ehhez mi is szükségeltetünk. Ami nem lenne baj, ha nekem nem lenne semmi dolgom és sosem lennék éhes, szomjas, álmos és imádnék egy helyben ülni napi 24 órában a kanapén, ahol lassan gyökeret eresztek és végleg odanövök :lol:
Na nem ennyire rossz ám a helyzet, csak nagy harc lesz, h. megtanuljon egyedül lenni!

Andi, elolvastam :D
Azért az tényleg furi, h. még mindig előmerészkedik Vuk... de van ilyen... Anyósom pl. a férjemmel végig hányt, még a szülőszobában is :shock: De azért ha már csak néha jön elő, akkor előbb utóbb elhúz végleg!
Amúgy nagyon ritkán tévednek a babák nemét illetően, szóval tuti kiscsajszid lesz!

Eszter, én már akkor is el voltam képedve, mikor azt álmodtad, h. vmi osztályteremben ('asszem) v. hol ültél és vmi csomagot bontogattál, amiben mindenből kettő bébinek való valamik voltak... ha jól emlészem :wink: Szóval eszméletlen!!!

Amúgy Macsékkal kapcsolatban, csak annyi, h. tényleg felháborító, h. így elbaltázzák az amniot :twisted: no további komment....

Béku, sajnálom a kuttyot!!! :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Ezer éve nem jártam felétek!
Szeretnék Boldog Új Évek kívánni mindenkinek és sok-sok babácskát erre az évre is!

Örülök, hogy jól vagytok és ennyi kismami van már! Béku, Andi, Judit és a többiek, nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy beköltözött a pocaklakóóó!!!

Velünk semmi xtra. Bár ma kell mennem a bőrgyogyóhoz, mert kimetszenek valami "szutykot", amiről egyelőre nem tudni, hogy micsoda, uis nem emlékeszem, hogy lett volna anyajegyem a kérdéses helyen!
Amúgy késik a mensim már a 33. napon vagyok, de a tesztem nega lett!
25-én megyünk konzira, aztán elvileg márciusban lombik!

Maccsékat szörnyen sajnálom, borzalmas lehet... :(

Mindenkinek nagyon drukkolok a háttérből!!!!!

Pusssssziiiiiiii

gigibp

Hahó!

Épp most küldtem át mailban, aki kérte, de azt hiszem ennek más is hasznát veheti, mire lehet jó az ep tagság:
http://www.mkbep.hu/dl/media/group_46bb ... em_161.pdf
És akkor ez csak töredék, a többi a honlapjukon olvasható.

Vicky: én is tudom,hogy volt SZJA kedvezmény, most hála már minden gyerek után jár. Más tészta mi jár annak, akinek nincs gyereke ill. magas a jövedelme. Nálam egyértelmű keresetcsökkenés.

Eszter: már nincs sok hátra, pár nap és itt a te időd! Virág: hol vannak,mit teszel velük?

Amit irsz Macsról: hát igen, a lapja is a Boldogság és tragédia, szavak nincsenek, és terhük felmérhetetlen. De talán az idő, de nagyon-nagyon nehéz.

Estrella: téged is igy érint az SZJA? Ki fogja igénybe venni, a kedvezményt?

Vikus: én remélem eredményes volt a Matisz Klinikán!

Judit: remélem látunk képeket a kis drágádról. Most akkor van munka vagy se?

Breki: vigyázz magadra.

Ancsi: várjuk a képecskét,ha lesz. Nem baj vidéki, ott is rendes ember laknak és ott is kell legyen babácska!

Franci: mielőbbi babásodást neked! Azért azt tudnod kell, hogy a SOTE I. sem fizetős hely. Nekik is van saját fórumuk. Azt majd eldöntöd melyik helyre is járj, én csak mint olvasó tudom azt mondani, hogy nem rossz hely a BMC!

Még jövök

kispatak
Vendég

Hahó!

duplát töröltem
Vendég

Sajti apunak és Vnbeni apunak
Sok boldog szülinapot kívánok.

Eszter!!
Drukkolok nagyon,mindjárt itt a 7.-e

Clara
Mennek a drukkok neked is.

Andi
Biztosan Izabellát fog mondani neked a mi ügynökünk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hahó!

Jajj de jó, hogy az új év miatt kicsit többen irtok! Hajrá nektek is a "zug"-ban!

Breki: nagyon sajnálom a kutyidat, és főleg téged. Nem olyan rég volt a kis degu, ő meg most?! De biztos tudta a dokker, hogy mit tesz.
Korcsolya: kivánok szerencsét hozzá. (Nekem nem volt 20 éves kihagyás után anno sajnos, a sebészeten folytattam)
Vuk: nem biztos, hogy tiszteletét teszi ám!

Andi: remélem kislány lesz, a neve nagyon szép. Élvezd mig lehet!

Judit: hajrá jó eredmény!

Eszter nagyon jól irtad, hogy tanár ur mit is mondott a B babáról, vagyis Kittikéről, az uh-n megmondta, hogy valami baj van. Ehhez képest nem tudom mit csináltak a klinikán fél éven át!? És még azamniót is elrontottak, megáll az ész. Annyira együttérzek velük.

Navi: Zorka meseszép, dajkáld mig teheted!

üdv kispatak
Vendég

Vicky: köszi,talán nem segít,de jólesik!

Lányok,köszi...!
sajnos megéreztem,hogy ez fog történni,hiába nem akartam.
a doki azt mondta,pár plusz napért,amivel hosszabbíthattuk volna az életét,meg kellett volna szenvednie fájdalmas beavatkozásokkal, úgyhogy anyumék ezért döntöttek így :?

Tudom,hogy az én bánatomnál ezerszer,milliószor nagyobb fájdalmakat élnek át mások,úgyhogy ne haragudjatok,hogy ideírtam,és pont most....
picit szégyellem is.....

Én viszonylag megvagyok,ma ettem is,amit tudtam,és sikerült az eddigi kevésnél többet innom.
A fejfájástól és enyhe émelygéstől eltekintve egész tűrhetően vagyok.
Vendég

Béku

Nagyon sajnálom a kuttyot.
vnbeni

Breki,
szegény kuttyod :cry: :cry: :cry:

Gigi,
üdv újra itt! Hamarosan te is a babás táborban leszel meglásd!

Verka,
gyere te is gyakrabban!

Vnbeni,
párodnak boldog szülinapot :)

Rólunk:
megjöttünk dokinénitől, gyermekkel minden OK! Azt mondta, hogy olyan jó az összes eredményem, hogy ha nem tudná, el se hinné hogy gondok voltak a terhesség elején!
Éééés, ő is megkukkantotta mi van a lábai között, és ezt mondta: "hát ez egy jó nagy pöcs" :lol: :lol: :lol: Szóval Nimródunk lesz!

Mhely: tegnap írtam a főnöknek, hogy mi van már??? Van meló, vagy állásidő, vagy mi legyen?
Nem válaszolt. Erre ma indulás előtt, 17:00 bepöccentem, és a levelet ismét átküldtem neki, plusz a HR-es csajnak meg a nagyfőnöknek, hogy jó lenne ha 16 órával a munkakezdés előtt megmondanák hogy menjek-e???
A hr-es lány válaszolt, tök bunkó volt, nem írta meg hogy mi lesz, vagy hogy, csak hogy a főnök szabin van, és holnap 8-ra menjek felvenni a munkát, amit majd akkor mondanak el.
Na kiváncsi vagyok! Szerintem halvány segédfogalmuk sincs hogy mi legyen, csak az időt húzzák :roll:
Bocsi az off-ért!!!

Kép
judit0713

Breki!

Szerintem ne szégyenkezz, mert nincs miért! Az állatok, még ha "állatok" is, de társas lények és valahol családtagok. Pont elég állatbarát van itt, hogy tudja, mit jelenthet ez neked - főleg hogy a másik kis állatod is jobb létre szenderült.

Vigyázz magadra, és fogadd el, hogy kuty - nem szenved tovább feleslegesen. Nagy felelősség állatot tartani, és még nagyobb egy ilyen döntést meghozni.

Veled is vagyunk örömben és bánatban!

üdv kispatak
Vendég

Judit!

Hajrá fiú! Nagyon szép név! Akkor 2:1 a fiuk javára?

Nem semmi a melóhely, és hát elég érdekesnek tünik a helyzet. Nem volt idejük kitalálni mi legyen? Remélem nem hoznak kellemetlen helyzetbe. Szorítok

üdv kispatak
Vendég

Kispatak,
bizony, így a fiúk lesznek fölényben :)
Melóhelyen nem nagyon tudnak kellemetlen helyzetbe hozni, mivel bármilyen változtatáshoz kell a beleegyezésem. Mindenesetre érdekes, mivel dec. 6 óta tudják hogy januártól megyek :roll:
De hát multi cég, mit várunk???

Kép
judit0713

Judit,
szuper hírek. :-) mindannyian óhatatlanul aggódóbbak vagyunk szerintem. :oops:

Breki,
sajnálom a kutyust.
ügyes vagy a kajálással, csak így tovább... :-)

Andi,
drukk holnapra Bellához! :-) remélem lesz kép is. te is bmc-be mész most?
majd az igazolásról is beszámolsz?

Eszter,
nagggggyon drukkolok nektek. álmod váljon valóra!!!!!!!!
Macs dehogy off, nekem is és szerintem többünknek állandóan a fejemben járnak.

Csucsu,
ruhaárulós barátnőd kínálatát hol lehet megnézni? lassan nekem is gondolkodnom kellene...

Navi,
Zorka csodálatos!!!!
az első képen tiszta Anyuci. :-) :-)

Zsuzska,
gratula a kissráchoz! de jó dolga lesz a sok csaj mellett!! :-)

BeniApa,
boldog szülinapot!

Ancsi,
drukk az UH-hoz!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit,
gratula a kissráchoz!!!! Apa mit szólt?
majd mi helyrebillentjük a fiú-lány arányt, legalábbis itt a fórumon! :-) :-)

mekkora le se írom mik a munkahelyeden... a lényeg hogy ne hagyd felhúzni magad. valóban nem tudnak kicseszni veled hiszen bármit is akarnak a beleegyezésed nélkül nem tehetnek semmit!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.01.03 21:06-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit!

Multicég?! Szerintem sajna ma mindegy hogy multi vagy se.
Azért érdekes, hogy igy reagálnak. Szerintem te nagyon a top-on leszel, hogy nem fognak tudni kényelmetlen helyzetbe hozni. Szorítok, aztán majd várjuk a hireket!

üdv kispatak
Vendég

rólunk,
"cukros néni"-nél rendben voltak a dolgok, továbbra is szigorú diéta + cukormérés, 1 hét múlva újabb randi.
nagy dilemmában vagyok: mennék 2 hetet dolgozni, képezni kéne az utánpótlást, de ártani sem akarok babónak. "cukros néni" nem nagyon örül, nehogy felmenjen az esetleges stressz miatt a cukrom... :-( nehéz kérdés, na majd meglátom...

ma benéztünk a brendonba, kicsit nézelődtünk a babakocsik között... hát csajok, az a kínálat, amit ott láttunk!!!! ebből a mennyiségből hogy lehet választani???!!!! :shock: :shock: :shock:

még valami. tudtok nekem jó kismama fehérneműs helyet ajánlani?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Én még 5 hétig jártam a cukrommal dolgozni, pedig inzulin is kellett. Nálam úgy vigyáztak rám, mint a hímes tojásra. Csak a cukor mérés volt macerás, mert volt hogy a metrón-buszon mértem. Csak először volt ciki, utána is megpróbáltam diszkréten intézni, de már nem érdekelt igazán. Ha más gond nincs és nem annyira megeröltető a meló, akkor szerintem nyugodtan mehetsz dolgozni.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi Vicky,
elvileg nekem a méréssel nem lenne gond. reggel és este itthon, délben meg az irodában tudnám intézni.
csak betanítani mennék meg pár szabályzatot felülvizsgálni és átbeszélni az utódokkal.
azt ígérik semmi túlóra meg stressz, burokban élnék. :wink: :-)

Judit,
mennek a drukkok, hogy ne idegesítsenek fel téged ma a munkahelyeden!!
nagyon kíváncsi vagyok mit találtak ki a nagyokosok... :? :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt!

Béku!
Nagyon sajnálom a kutyulitokat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pocsék év kezdet...nagyon rátok jár a rúd háziállat témában az utóbbi időben... degu, majd a kutyu :cry: :cry: :cry:
Képzeld, anyu most mondta, hogy a szomszédunk kutyuját is el kellett altatni éjjel... zokogva hívták, hogy rohama van a kutynak, és vitte őket a dokihoz... már Boby nélkül jöttek haza, mert tele volt rákos daganattal...
Ne viccelj, persze, hogy nagy fájdalom egy családtag elvesztése!!! Mi is nagyon megszenvedtük annak idején Olivér elaltatását, és ha néha eszembe jut, előre rettegek Sami elvesztésétől is! :(
Ne szégyelld magad! Teljesen természetes, hogy megvisel!!!
Nagy nagy hatalmas ölelés Nektek miatta!!!!

Andikám!
Áháááá, értem :D ez egy szerencsés öröklődő kismanó! :D
Akkor bármilyen babó lehet? Azt hittem vannak trükkös feng shui szabályok :oops: :oops: :oops: :oops:
De akkor az a lényeg, hogy picúr babót tegyek a gyerkőcszoba feng shui pontjába is? :)
Hányinger: nekem sem volt az elején, viszont amikor beindult, akkor non stop! 24 órában, napi sokszor jött Vuk! :?
Kb a 22. héten hánytam utoljára! Asszem... az émelygés megmaradt, de Vuk nem jött ki!
Hátha Te is a 22. héten gondolsz egyet és abbahagyod :D Reméljük!!!

Judit!
Nagyon örülök hogy minden rendben van veletek :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jót nevettem azon amit S-től idéztél :D
Bírom, hogy BMC-n kívül tök laza :D
Akkor sok erőt és örömöt kívánok a pasi uralomhoz! Még jó, hogy Esztered segít majd kicsit kordában tartani a pasikat!!! :D
És a fotót nem elfelejteni!! Remélem kaptatok képet Nimródról :D
Melóhely: no comment!!!! Utálom az ilyet, mikor nem elég, hogy nem válaszolnak időben, de még ők a bunkók!!! Érdekesen állnak a dolgokhoz ott nálatok!

Zsuzsó!
De jó, hogy rendben van a cukkerod :D
Csak így tovább :D
Babakocsi: én abszolút értem, miről beszélsz! :D
Mikor mi nézegettünk ott babakocsit, mondtam is Lacnak, hogy még jó, hogy hármas ikerkocsiból csak egyetlen darab és fajta van (Magyarország szinten), mert ha ennyiből kéne megtalálnom a tutit, biztosan nem menne!
Baromi sok van...szerintem feldolgozhatatlan! Annyira sok, hogy nem tudok szelektálni, hogy melyik tetszik, melyik nem! :)
Sok sikert hozzá :D
Meló: ha stresszes lenne az a 2 hét nagyon, akkor inkább ne! Nehogy baj legyen és utána kórházi fogság legyen a vége!!!!

Szia Gigi!
De jó hogy rólad is hallani!
Na, akkor már nem kell sokat várni a lombikig! :D
De mi van, ha csak korán teszteltél???
Ha később volt a pé-d, akkor lehet ott még lapuló babó!!! :)

Kispatak!
orchideáink az ablak előtt voltak... volt amelyik délelőtti napot kapott, volt amelyik délutánit! Lac heti 1-szer locsol virágot... de kb mind kirohadt! ha egy pincúrral kevesebb vizet kaptak, akkor meg kiszáradtak :( hőmérséklet: 20-22 fok közt... kb állandó!
Volt amelyik nem közvetlen az ablak előtt tanyázott, és így sem szerette nálunk :(
Ami rajtuk van, az lenyílik, a bimbók már sokszor ki sem nyílnak... :(
Mondjuk mi a többi virágot is hajlamosak vagyunk kinyírni :? Van amelyik 2-3 évig imád nálunk lakni, aztán egyik hétről a másikra egyszercsak kinyiffan :(

Navi!
Édes lehet a kis Buddhátok :D
Majd okosan ráveszitek, hogy aludjon egyedül, de addig is olyan jó lehet hogy folyton ott van és gyönyörködhettek benne :D
álom: tééényleg...emlékszem, volt ilyen tavaly! :D
Remélem idén is a látnok szólt belőlem :D

Most robotolok kicsit, mert előbb el kell húznom bentről, mert dokihoz megyünk ma du...Tündérkeresztanyához :D
Elvileg ezután már le is tudom írni majd a blogba részletesen, hogy mi volt ebben a fél évben nála, illetve van még 1 vagy 2 extra alkalmunk, azt majd akkor kifejtem, ha túl vagyunk rajta! :)

később még igyekszem benézni! :)

eszter82
Budapest

Judit!

Gratula Nimródhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tyűű,el lesztek nyomva Ti Csajok!!! :D :D Képet kaptatok???Kitartás a mai melóhoz!!

Zsuzsó!!
Örülök,hogy jó híreket kaptatok a cukroddal kapcsolatba.Munkával vigyázz,de lehet jót tesz a ikapcsolódás,persze ha nincs stressz. :D Barátnőm nem nagyon árulja így sehol arucikat,Én ajálottam Andinak,és le is csapott rá.De ha érdekel,szólok Neki és fényképezi őket,nincs nagyon ideje az ikrek mellett,Andinak is Én fényképeztem őket.
Tényleg holnap nem érsz rá???Andival talizok,csatlakozhatnál,ugye Andi?? :lol: Olyan gyönyörű ruhák,hogy készen vagyok tőlük..
Babakocsihoz kitartás,Nekem/Nekünk már megvan a favorit,már csak a belevaló hiányzik. :lol:

Békus!!
Jól vagy???

Navi!!
Zorka gyönyörű!!!!Igazi csajos pofija van!!!Imádnivaló!!

Andi!!
Drukk a mai Sz látogatáshoz!!Majd gyere,és mesélj!!Hányra mentek??

Zsuzska!!
Hűűű,Én de el mennék,de nincs korcsolyám.Gyerekkoromba imádtam korcsolyázni,volt is,de vagy 15 éve nem volt a lábamon.És mondjuk amiylen kétbal lábas vagyok,tuti perecelnék egyet,vagy kettőt. :lol:
Ja azt nem is meséltem,de ugye Nálam ez nem meglepő :lol: :lol: mekkorát estem még karácsony előtt. :D És persze rá a jobb térdemre,ha látnátok milyen szép színekbe pompázik.
csucsu99
Budapest

Hú csajok, sziasztok!
Ilyen is rég volt, de kb. kialudtam a krumplit a főőőőőődbőőőőőő.... most ébredtem! :)

Csucsukám: Nagyon jól mondod Zsuzsónak!!! Zsuzsókám, holnap kora délutáni találkára el kéne jönnöd,aztán megnézed Te is a rucikat, és megosztozhatunk :)
Mivel iker kisbabák ruháiról van szó, vannak benne egész hasonlóak is ugyanabból a típusból (csak mind olyan szép volt, hogy mi nem tudtunk választani és Rajó, a maga pasi módján, mikor mutattam Neki, annyit mondott, csak hogy mit sz-rozol, vegyük meg az összeset mert én bizony nem tudok választani....:)...), szóval jut is marad is, és nagyon örülnék, ha Neked is lenne már pár kisruha, lenne mit nézegetni, fogdosni, álmodozni!!!!!!!!!!!! :) Na ha valami, akkor ez az élmény tutira rendbeteszi a cukorkádat,úgy kiegyensúlyoz!!!!!!!!! :)))))))) Szóval tényleg, nagyon szívesen látnánk holnap! :)

Csucsu: ma 4-re megyek majd (Zsuzsó: nem bmc-s látogatás lesz most).... úgyhogy este érek csak haza, de majd jövök beszámolni :)
Milyen a favorit babakicsi???? Kíváncsi lennék rá..... :)

Juditkám: Még este olvastalak, csak már fekvésben voltunk, de akkorát nevettem, ahogy leírtad, hogy Nimródka lesz a kis drágátok!!! :) Szóval van egy jó nagy pöcsötök :lol: :lol: :lol: :lol: ..... JÓ is az, a 3 pasitok a tenyerén fog Benneteket hordozni Esztereddel!!!! :) Apukája gondolom odavana gyönyörtől, mi??? :) És az sem elhanyagolható tény, hogy ha majd pár év múlva találkozunk a fórum-ötyén, akkor lesz aki csapja a szelet a kispunásoknak !!! :)
Bár csak most keltem, de nagyon drukkolok Neked, hogy a mai napod jó élményekkel teli legyen. Este várunk, hogy mesélj, és a kisfickóra is kíváncsiak vagyunk ám! :)

Béku: mégegyszer, nagyon sajánlom a kutyust. :((((((((( Vigyázz Magadra, a baba megérzi a nagy szomorúságot sajna :(
A cicák nálunk is családtagok, Robikánkat 16,5 évesen vesztettük el pár éve, majd belehaltam a fájdalomba.... Fannynk idén nyáron lesz 15 éves.... bele se gondolunk..... a tenyerünkön hordozzuk, a legjobb falatokat kapja, regeteget simogatom, dorombol sokat :) szép élet után szép öregkort próbálunk biztosítani Neki.
Amennyi szeretet Benned van, biztos vagyok benne, hogy a kutyusotok is rengeteget kaphatott!!!!!!! :wink:

andrea-1

kukk,
tanulok, péntek, szombat vizsgáim lesznek

Csucsu drága,
jó lenne talizni, de egész január egy totál idegzsába, minden héten lesz egy rakat vizsgám, de ígérem jan 30-tól ráérek, nem haragszol ?
és Marcit kivéve mindhárman nagyon taknyosak vagyunk, nem fertőznék ha nem gond :lol: :lol: :lol:

tanulásszünetben jövök, visszaolvasok

cupp Mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Voltam ma megint védőnőnél, hogy ez mennyire felesleges!!!
Ráadásul megint késett, így megint pont lekéstem a vonatom, de most legalább fél óra múlva jött a következő.
Súlyomat megdícsérte, mert a múltkori óta csak fél kg-t híztam (még mondjuk mindig mínuszban vagyok, mert az elején fogytam..)
Háromszor megkérdezte, hogy biztos nincs-e kérdésem, de nincs, megbeszélek mindent a dokimmal, barátnőkkel meg veletek...
Meg rossz hetet írt be a könyvembe, hiába mondtam, hogy az összes számolt érték alapján egy héttel kisebb a baba, ragaszkodott a Mary szerintihez... Hát én akkor is a számolt alapján megyek AFP-re!
Én is álmodtam már valami hülyeséget, eléggé meg is ijesztett. Kivágtam a hasamból a picit, de hogy miért... És már most egy teljesen kifejtett szép kislány volt... Én meg szenvedtem, hogy most akkor tegyem-e vissza, és a doki látni fogja-e, hogy kivettem... Elég ijesztő.
Nektek a bőrötök rendben van? A kézfejem olyan, mint egy öregasszonyé, állandóan krémezem, attól meg iszonyú piros lesz és ugyanúgy marad kirepedezve... Meg a lábamon is van egy fura sem, ami hetek óta nem gyógyul.

Judit
Gratulálok a genetikai vizsgálathoz, meg Nimródhoz, de jó, hogy te már tudod!!!
Munkahelyed döbbenet, kíváncsi vagyok, mit csináltak ma veled...

Andi
Ugye IR-eseknek korábban csinálják a terheléses cukrot? Készüljek rá jövő héten az AFP-vel?

Béku
Kutyust nagyon sajnálom, én is mindig megsiratom őket :(
A genetikai vizsgálat UH meg vérvétel, ne félj tőle!
16. héten van az AFP, ha annak rossz az eredménye, meg utána a genetikai uh-nak, akkor ajánlják fel az amniót! /Hasszúrás/ De nem kell megcsináltatod, ha nem akarod. Barátnőmnek mindkét vizsgálata rossz lett, megcsináltatta, minden rendben volt és már egy éves a makk egészséges lánya.

Navared
Zorka nagyon kis szép :)

Kispatak
Engem nem érint az SZJA, vagyis pozitívan érint, de ugye az én fizum hamarosan kiesik...
Férj fogja kérni az adókedvezményt, hogy ne kelljen majd átiratni.

Zsuzsó
Örülök, hogy a cukrod rendben!
Remélem a munka-dolgot sikerül megoldanod.
Brendon és babakocsi választás: én úgy kezdtem, hogy mutassanak többfunkciós babakocsit, ami 150e Ft alatt van... Összesen 3 darabot tudtak mutatni!!!! Szóval így már nem is olyan nagy a választék, vagy én vagyok eltévedve...

Kép Kép
estrella22

Köszönöm lányok az együttérzést!
Igen,már csak a cicám van,de ő még fiatal szerencsére!

2 éve még volt 4 macskánk,3 kutyánk,nekem 2 degu,meg a cica....
(ebből 2 macska el lett ajándékozva)

Mikor ideköltöztünk,és a lombik alatt egyedül voltam ebben a 100 m2-es házban egész álló nap,volt hogy a kutyót behoztam az előszobába,amit nagyon élvezett,mert bár embernek ott nagyon hideg van,melegebb,mint kint a minuszban...

Ez azért volt,mert nem vagyok mostanában kertesházhoz szokva,és ha itt betörnek,hiába kiabálnék....,senki nem hallana...
Úgyhogy biztonságban éreztem magam úgy,hogy a kutyó őrt állt a ház bejáratánál,mert ilyen hidegben nem mindig jött ki a kapuhoz,úgyhogy riasztásnak oda nem lett volna jó!

Csucsu: köszi,én megvagyok...
Andival egyidőben ébredtem,amire nem vagyok büszke,de legalább kialudtam magam...
Késő estig társasjátékoztunk párommal,kiforgattam minden vagyonából! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Estrella: Zsuzsónak is meg nekem is 12 hetesen csináltatta Sz. az első terheléses cukor vizsgálatot... :shock: szóval szerintem készülj rá, hogy a 16 hetesnél aktuális lehet..... de ha nem mondja, kérdezz rá szerintem, nehogy majd csak a 24-25. hét környékén küldjön el rá, mint rendesen a nem IR-eseket.... :shock:

andrea-1

Délutáni szunyát nem számolva már csak egyet kell aludnom,hogy végre lásson orvos!!! :D

Remélem mindent rendben talál nálunk,és a vizsgálatokat is gyorsan lerendezhetem :)

Szerintetek van olyan BMC-s vizsgálat,amit elfogadnak most?

Vagy épp az a lényeg,hogy mondjuk terhesen milyen az EKG,stb.?
Vendég

Béku: Szerintem újra fognak mindent csináltatni..... Sz. legalábbis az összeset újra csináltatta.... :wink:

andrea-1

Ja igen, Eszter, az előbb kimraadtál.... :shock: :oops: :shock: :oops:
Szóval szerintemis, ahogy írod is, az a lényeg hogy babára utaló figura legyen.... Nincs márkához kötve :) lehet egy kis cipőcske is, bármi... ill. a feng-shui szakirodalom még réz csengettyűt írt a lakás ezen pontja megerősítésére + nekünk az ablakokban a megfelelő pontokra vonatkoző méretű és alakú kis kristályok vannak belógatva, a megfelelő csí áramlás miatt :)
TÉnyleg, tündérkeresztanyátokról rég írtál..... na majd várom azt a beszámolót is!!!!! :)

andrea-1

Andi: a nemibetegségre szűréseket,és rákszűrést is? :shock: :shock: :shock:

Mert nekem májusban volt rákszűrés is,azt korai lenne megismételni,és örülnék,ha most nem csipkednék a méhemet :?

Sz egyedül a vércsoportszerológiás papírt adta oda,mikor elbocsájtott,gondolom hogy azt ne csinálják újra,főleg,hogy fél éven belül nekem kettő is lett csináltatva... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok!!

Akinek van kedve holnap egy talira,csatlakozzon,szívesen látunk mindenkit!!

Béku!!
Sajnálom a kutyosodat,tényleg holnap nincs kedved eljönni,kb Andival jöhetnél is ha jól gondolom?? :lol:

Andikám!!
Hallode,jó alvókátok van!! :lol: :lol: De most aludj,mondaná a nagymamám,később ugysem tudsz.
kB mintha az Én Apát hallottam volna,hogy ne szarozzunk,vegyed meg... :lol: :lol: Ha ababáról van szó,nem számít semmi. :wink:
www.olcsobabakocsi.hu itt néztem ki egyet.Nekem tecc. :D

Kubusom!!
Dehogy haragszom,nehülyéskedj már!!! Majd bepótoljuk. :D
csucsu99
Budapest

Ja, úgy kérded.... :)... rákot nekem a tavaszit írtuk be, szóval azt biztos nem kellett újra csináltatni..... de most az afp-kor néznek valami hepatitisz meg a fene tudja milyen cuccokat újra, csak annak még az eredménye kb. a terheléses cukor vizsgálatkor lesz meg, legalábbis akkor kell menni érte. EKG-t biztos hogy újat kellett csináltati, pedig nekem is a lombik előtt lett nyáron csináltatva.

DE, hogy lásd kivel van dolgod......:)..... előszedtem a 12 hetes laborpapírt, ami itt van az: vércsoport meghatározás, haematológia, vizelet kémia, véralvadás, klinikai kémia, szerológia, ill. esetemben a terheléses cukor vizsgálat. Ezeken a csoportokon belül meg csomó minden felsorolva... Na így korrekt a tájékoztatás :)

andrea-1

Csucsu..ez a link nem él..... :shock: :shock: :shock: :shock: valami pontosabbat nem tudnál?????????? :)

andrea-1

csucsu99
Budapest

most nézem.... com az oldal vége Csucsu.... szóval az oldalon melyiket nézted pontosan????????

andrea-1

http://www.olcsobabakocsi.com

Csucsu,nem ez az?
Mintha valaki már írta volna,mert meglátogattam korábban én is ezt az oldalt a google szerint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?