A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

de gyógynövényboltban is próbáld meg holnap

na törölnöm kell törpördögöt :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie-m, Az utazót én is meg akartam nézni, csak eltántorítottak a kritikák, meg aztán S-val rájöttünk 31-én, h délután legkésőbb végetérnek a filmvetítési időpontok... kivéve néhány speckó mozit, de azokba most nem akartunk elmenni.
Sebaj, lesz jobb is!
Az idei éved meg tuti jobb lesz, csak erre gondolj!!! Már ha csak egy kicsit kevésbé fárasztó, nyert ügyed van 8)
(Én is ezt mantrázom magamnak...)
De jó lenne látni Titeket a 4 éves talin!
irina

Mesi, gyönyörű Zsozsó és Gegi!!! :D

Móni, én is várom már az ovit... :oops:

Megyek, utolsó normális esténk a januári hajtás előtt...
Jó éjt mindenkinek!
irina

Sziasztok!

Kicsit le vagyok mardva, ne haragudjatok, ha mindenre nem reagalok.... :roll:

Eloszor is Boldog Nevnapot Fruzsinak, es a 2 szulinapos csajszinak, Vindonak es Maggienek nagyon boldog szulinapot!!! :D

Emese, csodaszepek a gyerekeid!! :)

Hat, lanyok, az ujevi buli erdekesre sikerult, de korulbelul ezt vartam, mondtam is S-nek, hogy fajdalmas, hogy mindig igazam van... :lol:
Szoval a batyjahoz mentunk, igazabol mert nem volt semmi mas lehetoseg, es meg sosem voltunk sehol szilveszterkor, a gyerekek miatt- most anyosom el tudott jonni vigyazni rajuk. (Lattam a barati korulet az eskuvojukon es a kicsi keresztelojen- nem igazan tudtam elkepzelni magamat a tarsasagukban...) szoval odaertunk 8 korul, mikoris mar majdnem mindenki ott volt, aki szamitott : egy fiatal homo-par, egy anyuka fel-reszegen a 2 kisgyerekevel es az uj pasijaval, egy masik anyuka a ket kicsit nagyobb fiaval - nem jozanul, egy masik par egy kislannyal, de a csaj mondta, hogy ok ejfel elott hazamennek, mert ez az elso szilveszteruk es kettesben akarjak az ejfelt unnepelni, erre en eljeneztem, hogy ez milyen romantikus, mikoris eszrevettem, hogy a srac csak forgatja a szemeit... :lol: meg volt meg talan 2 srac is ott..

Na, mindegy,szoval az elso ora eltelt azzal, hogy S. zenet probalt szolgaltatni, en meg a 6 honapos babajukat probaltam a hideg szobabol az emeletre menekiteni, betakargatni, elaltatni.. a szuloknek jobb dolguk is volt ennel.... aztam a nagyobbik fiunak fajt a foga, hat ot istapoltam.... aztan egy kislanyt, aki elaludt a kanapen felvittem az agyba....ezekkel a dolgokkal nemigen volt ideje senkinek foglalkozni... :?

Aztan vegre tudtam kicsit beszelgetni, inni.... :) eljott az ejfel, koccintottunk, stb... kezdett kicsit jobb lenni a buli, mert mar nem volt ksgyerek ebren, akivel foglalkoznom kellett... par pohar rose utan meg par embert meg is hivtam Magyarorszagra - anyukamnak mondanom is kene... :roll: :lol: mikoris az anyuka, aki 2 fiuval volt leesett a lepcsorol, olyan reszeg volt, ugyhogy ki kellett hivni a mentot, mert felszakadt a homloka...fiuk sirtak, stb, stb... szoval mondtam S-nek pakolja ossze a dj cuccat es menjunk :lol:

Hazaertunk 2-re, kicsit unnepeltunk kettesben, de nem sokaig, mert 7-kor keltek a gyerekek, es anyosom megintcsak nem ajanlotta fel, hogy esetleg felkelne a gyerekekkel, hadd aludjunk - o 10-ig nyomta. :? :lol:
Ez volt a szilveszter ejszakank - szarkasztikusan eloadva :lol: remelem tetszett nektek :lol:

Most megyek, aztan visszakapcsolodok am, S. meg holnap itthon van, mert itt munkaszuneti nap lesz, aztan megy dolgozni kedden.

Jo ejt :D
Vendég

Jó reggelt!

Csirip a szünetben rászokott a 8 órai kelésre. Egyszerűen nem tudom most felébreszteni :shock: Már puszilgatta, csikiztem, beszéltam hozzá, semmi. Így tuti elkésik az év első ovinapján :D Neki ébredés után kell kb 30 perc a bútoláshoz :lol:
Na megyek próbálkozom tovább :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

JÓ reggelt!

Köszönöm a köszöntéseket :D :D :D :D

A reggel nálunk is érdekesen indult, Rugó kb. tíz percig kereste az apját nagy elkeseredettségében :roll: Már megemésztette (nem az apját, hanem a helyzetet), most reggelizik, mesét néz, én meg netezek, kávézok 8)

Emese, szépek a gyerekek.
Látom, minőségi változást hozott a kiköltözés az életetekben. Örülök, hogy megtaláltátok a helyeteket :P Jó is az :wink:

Móni, nálunk a majdnem tíz órai kelés állt be otthon tízes fekvéssel, de szerencsére visszrendeződni látszik a dolog.

Niki, ez igen, ez buli volt:)))))
A kórházas rész lehetett a csúcspont.

Irina, be kell járnod a vizsgaidőszakban is hetente többször? Nekem csak heti egyszer még vagy három hétig, de huszadika után jönnek a levelezősök.
Ja, és még lehet, kapok egy új tárgyat. A felnőttoktatás funkciói. Bazzus, erről kb. tíz percet tudok beszélni összesen, nem is vagyok andragógus... Ja, majd beiratkozok a karra, tanítom magamat, aztán kapok egy andragógus diplomát :idea:

Mi tegnap elmentünk ékszerészekhez, de nem találtunk megfelelő darabot a hüvelyujjamra... Aztán a plázába kötöttünk ki vacsorázni, Rugó valami hihetetlen adag kaját benyomott :shock:
Találkoztunk egy régi ismerősömmel is családostól. Két kisebb gyereke van (rugótól kisebbek), ők is enni jöttek. Épp most költöztek két napja, még dobozolnak javában, a ház meg nincs még kész sem kívül, sem belül :roll: Szegények.

Gáborral sikerült átbeszélnünk a dolgokat, egy óráig csak beszélgettünk, szerintem sok feszültség kijött belőlünk. Elég karakterek kis emberek vagyunk, én meg ráadásul elég haragtartó is. Na mindegy, rendeztük... :P

Most ennyi, meg kell néznem a leveleimet is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Niki: :lol: kívülről nézve nagyon vicces, amit leírtál a szilveszteri bulitokról, simán mehetne egy Ricky Gervais-sorozatba, belülről nyilván szörnyű volt :?

Vindo: a megbeszélés a jó házasság alapja, ez biztos. ;-)
Köszi, h kérdezed, nekem most nagyon jó dolgom van elvileg amiatt, hogy nem volt vizsgakurzusom, így csak egy szigorlatom és egy államvizsgám lenne, ÁMDE közben beesett több meló is (disszertációt bírálni, otdk-dogákat javítani, három cikket megírni, ebből eggyel még van meló rendesen, egy másikkal közepesen, plusz közben kutatóműhelyre olvasni, munkatervet írni). Áhhhhhhh.... :?

Ma rohangálnom kell (ahelyett, h dolgoznék), könyvtárba, ruhabolt (harisnya, kardigán), Ádiért az oviba. De jövök még ma.
irina

Fél órája húzzuk át az ágyneműt, Rugó rettenetesen segít :x :x
Szia Irina :wink:

Kép
vindolanda

Az ágynemű áthúzása váratlan nehézségekbe torkollott:
Kép

Ez tegnapi kép. Napszemüvegben, klopfoló kalapáccsal ütöget egy falapot.
Kép

Kép
vindolanda

Dettyk kutyust én is sajnálom :(

Maggie Vindo kicsit megkésve, de nagyon boldog születésnapot!
És Fruzsinak pedig boldog névnapot!!!

Mesi
Tök jó, hogy ennyi buli és ilyen jó a társaság. Én is elgondolkoztam odaköltözünk a szomszédba :D a táj tetszett mikor ott voltunk :D :lol:
Ahogy olvasom ovi-bölcsi helyzet is rendben ideális helynek tűnik. :D
Jan 22 ben mi is benne vagyunk, ha addig nem jön közbe semmi. Mármint takony és egyebek....

Hajmosás phuff megnyugodtam, hogy nem csak nálunk harc a hajmosás. A múltkor fél óra lélekmasszírozás melleti üvöltés volt én meg úgy berágtam, hogy jól rákiabálltam. Meg onnantól már nem lelki masszíroztam csak borítottam a vizet, hogy gyorsan túl legyünk rajta, ha így is úgy is üvölt.
Persze nem volt valami jó hozzáállás volt is lelkiismeret furdalásom miatta. :(

Vindo
Azért nem egyedül énekeltem :D :lol: általában 4en 5en együtt és még józan is voltam :lol: mert én vezettem haza.
Pedig nem hogy örültél volna neki, hogy ilyen lelkes és segít :lol:
Nekem akkor is a fürdőkában csúszdázás a top video eddig tőletek :D persze azért most is cuki mint mindig.

Kaqk
Emma hogy van??

Mesi
Nem ér, mert Zsófinak akkora haja volt, hogy 0 hós korától mosni kellett :lol: nagyon édesek amúgy és Gegi tiszta macsó pasi :lol:
Bölcsi +++++++++++++ne sírjál :lol: gyere majd mesélj mi volt.

Maggie
Gyertek gyertek :D mi még nem is találkoztunk élőben.

Niki
Hát ez tényleg érdekes buli volt, főleg úgy, hogy te voltál a bébi csősz. Anyák apák meg ittasok...hmmm

Móni
Na sikerült?? :D

KépKép
KépKép
fleur

És mi is vissza a régi kerékvágásba...Lilla ovi, P munka, mi meg Danival kettesben még egy darabig. Aztán lassan most már nekem is munka után kell néznem...A héten megyek egyeztetni egy CSANA-ba, Danit el szeretném vinni heti 2x csak délelőtt. Remélem nem tartotok kegyetlennek. Csak azért vinném, mert nem tudom mikor kezdek dolgozni és nem akarom rögtön bedobni a bölcsibe egész nap reggeltől estig, egész hétre.

KépKép
KépKép
fleur

Első találkozásom a gravírozógépemmel :lol: :lol: csúúúúúúúúúúúcs
egy befőttesüvegre ráírtam a mai dátumot
elég nehéz, szép egyenletesen tartani, felvinni
holnap már mintákkal próbálkozom
már most imádom ezt a gépet :lol: :lol:

Vindo elaludt Rugó?
vagy csak játszik?

Niki micsoda buliban voltál :D

Hajmosás mostanában nálunk is mumus, majd elmúlik.
Én nem lelkizek vele előtte, egyszerűen elkezdem neki mosni :roll:
A végén imádja a hajszárítást, meg szereti ha előtte teszek egy ici-pici hajhabot a hajára.

Fleur ezek szerint még nem döntöttetek, hogy merre mentek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur drága csinálj már új vonalzókat légyszi a gyerekeknek.
ha jól klátom nálatok minden nap szülinap :lol: Hogy győzöd tortasütéssel?
Már miért lennél kegyetlen?
Vissza szeretnél menni dolgozni, ehhez az kell, hogy Dani is közösségbe menjen. Biztos hamar beszokik majd :D
Lilla mellett már megszokta a nyüzsgést :D

Mesi gyere mesélj milyen volt Gegi első napja?

úgy próbálkoznék még, de felébredt Pötike és nem szeretném akkor csinálni, rögtön kimászna a konyhába, hogy mi az a zaj :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gyorsan, amíg eszik.

Móni, hát nem :lol:
Viszont nagyon jó napja van eddig, játszunk és házimunkázunk fél tíz óta. Csupa jókedv, kedvesség :shock:
Ha ketten vagyunk, olyan kis normális.

Mi a hajszárítással még sosem próbálkoztunk, szerintem nem is hagyná.

Fleur, hát józanul énekelni :shock: :shock: :shock: :lol:
Nem lesz Daninak semmi baja a heti két nap miatt :wink:

Hív.

Kép
vindolanda

Z tegnap megfűzött és én pihentagyú feleségként alkottam neki :D
ezeket: http://yfrog.com/h2nn4vcj

csak a linkjét tudom betenni, én nem fotóztam csak Ő a telójával.
A kollégái padlót fogtak :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, fotót kérünk a befőttesüvegről :!:

Kép
vindolanda

Vagy az azt követő alkotásokról :!:

Kép
vindolanda

Befőttesüveget nem fotózom, még nagyon-nagyon amatőr :oops:
de ha valami olyat sikerül majd alkotnom ami tetszetős azt tuti megosztom veletek 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Értem.

Eszek egy kis milka csokit ebéd után :idea:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki.
Mi rendületlenül játszunk, kezdek kikészülni. Jó lenne, ha nézne egy mesét :roll:
Kávézok egyet, hátha jobban bírom 8)

Heni???

Kép
vindolanda

Hali

Niki: nem semmi buli!!!

Fleur: de jó volt nektek. Danit pedig jól teszed ha viszed, megszokja a dolgot mire bölcsibe megy!

Vindo: Rugó és a segítség..:-) megbeszéltétek :-)

hajmosás: nálunk nincs hiszti..:-) csak a körömvágást utálja!!!!

Móni: milyne gépet kaptál??? üvegcsiszolót? hogy jött az ötlet?
mézes..csúcs!

Mesi: a gyerekeid csúcs édesek, Zsófi igazi csaj..és Gegi ..ki is mondta?? MACSÓÓÓÓÓ. Jó lenne menni, majd a mi pénzügyesünk megmondja mik a lehetőségek..bár épp ma mondott fel, most már csak a saját dolgokat csinálja...úgyhogy...???????

Emma jobban...este lázasodik 3 körül...tegnap délben is...remélem ma nem..:-( a füle feje fáj..főleg mikor lázas...de mivel tavasszal kapott utoljára antibigyót..ezért a füle miatt is ...kiírtak neki.ügyesen édesen veszi a gyógyszereket csak az orrszívást utálja kegyetlenül...ügyesen fúja az orrát de nem szeretném ha fülét fel kellene szúrni ( nekem milliószor szúrták ) , így javasolták az orrszívózást is!
Egyébként a kedve jó, édes mosolygós...csak alig eszik.:-(
a héten itthon maradunk!
nekem meg az orrfolyás elmúlt nagyjából..de a torkom kezdet fájni...na megyek is meglámpázom...

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo!
Jó kis kidőlés volt az ágyneműhúzásnál! :)
Nyamm Milka...

Kaqk!
Jobbulást Emmácskának! és neked is!

Móni!
Köszi a kence nevét! Ügyes vagy a gravírral és a mézessel!

Fleur!
Fogadd meg Mesi tanácsát, Pakony jó helynek tűnik!

Niki!
Micsoda szilveszteri csapat! :shock:

Mi talán elalszunk most. Már úgy hallom elcsendesedtek. Elég rapszodikusak mostanában a déli alvások. Hol igénylik, hol nem. De abban hajthatatlan vagyok, hogy az ágyukban kell lenniük. Ott aztán olvasgathatnak, vagy halkan beszélgethetnek...- ez utóbbi persze hangos nevetgélésbe fulladhat, de azért nem nagyon szólok, csak ha vitává fajul...

Kép
gica1

Sziasztok,

Péterke a héten itthon, még nem teljesen gyógyult , sőt mintha náthásabb kezdene lenni :?
De tök jól elvoltunk egész d.e , pedig már 7kor keltünk :roll: éjszaka kicsit cirkuszolt Péterke, hogy fáj a füle, de tutira nem fájt neki :roll: csak tegnap anyunál voltunk és nem aludt délután, igy estére annyira fáradt lett, hogy már aludni se akart, meg szenvedett mindenen, Áron pedig megkaparta a fülét, na onnan hatalmas fájásai lettek, végül a nagy fájások közepette elaludt a kanapén :roll: hülye ötlet volt nem letenni aludni délután. De annyira jól elvolt, nyirt, fűzött, rajzolt ezerrel, gondoltam egyszer kibirja...kibirta, csak lehet mi nem.

Áronnak kimondottan teccik, hogy Péterke itthon van:-) játszanak együtt, ölelkeznek állandóan:-)

Áron kis cserfes, most jött el az a korszaka, hogy produkálja magát és meg kell tapsolni:-) Eltanulta Péterkétől az évszakokat, az a legnagyobb száma:-)

Fleur , ha mindenképp vissza akarsz majd menni dolgozni, akkor el kell kezdeni időben a beszoktatást, nehogy akkor kelljen, ha már munkába is állsz.

Én is gondolkodom rajta, hogy ősszel mehetne Áron oviba, 2.5 évesen, hogy legyen egy fél évem állásinterjúzni, keresgélni, beszoktatni..

Vindo a házimunkát én már meg sem tudom gyerekek nélkül csinálni :oops: reggel ágyazás, teregetés, porszivózás, pakolás, mindenben részt kell venni:-) de én igy is szoktattam őket, hogy mindent megtudjak csinálni és nem legyen nyüszités, még én ezeket megcsinálom.
Lassabban megy, de hát ráérünk:-)

Móni kis kreativ8)

MEsi de édesek a gyerekek:-) örülök, hogy jól érzitek magatokat PAkonyban:-)

Kaqk jobbulást nektek!

Niki ez ám a szilveszter!

Fleur én Dunakeszire , vagy Gödre költöznék, arról az oldalról könnyebb a bejutás , főleg a 13. kerületbe.

Heni
KépKép
heni81

Emmának jobbulást.
Gyógyuljatok meg!
Rugó viszont a múlt héten kétszer is hagyta levágni a körmét a kezéről, a lábáról viszont nem sikerült :roll:
Orrot nem tud fújni, vagy nem akar - ezt nála soha nem lehet tudni :roll:

Gica, elaludtak???

Heni, hát én sem tudom lepasszolni sehová, csanában meg akkor van, ha én sem vagyok itthon... Aludni sem alszik délután. A porszívózással szoktak néha gondok lenni, de megszokta már, hogy délelőtt házimunkák jönnek. Néha egész ügyesen asszisztál, máskor viszont roppant idegesítő. De olyan még nem volt, hogy valamit elkezdtem, és ne tudtam volna befejezni. Max. végigordította :wink:
Mostanában már a hajszárítást is szépen tűri:)

Jobbulást a gyerekeknek :D

Heni, ti akartok majd költözni?

Leült végre egy mesét nézni, ez most igazi felüdülés nekem. Összekapom magamat, és lehet, elugrunk a kínaiba, százasba...

Kép
vindolanda

Vindo én mennék :oops: egyedül a nagyszülők közelsége, meg tesómé az ami pozitivum, meg a házat szeretem, meg van jó nagy udvar kert. De félek még mindig, hogy munkám nem lesz. :( még egy ideig biztos itt leszünk. Tesómnak viszont azt mondta egy jósnő, hogy elfogunk költözni munka után :roll: majd látjuk :roll: bár LAlinak olyan tervei is vannak, hogy majd kimegyünk lakni anyuékhoz :shock: ha tesóm nem lesz már ott és itt meg eladjuk és veszünk belőle 2 garzolnt Pesten és kiadjuk :roll: vannak néha ötletei :roll:

Heni
KépKép
heni81

Jól meg kell gondolni az ilyeneket, az biztos...
Még az is lehet, munkád is akad a környéken :wink:

Kép
vindolanda

Az volna a legjobb:-)

Heni
KépKép
heni81

Halihó, ismét!

Vindo, nem is reagáltam még arra, h lesz egy új nemszeretem órád: hát sajnálom, tényleg nehéz lehet. De mindig mindent meg tudsz úgyis oldani. :wink:

Heni, Péterkédnek a legjobbakat!
Milyen munka érdekelne, mit csinálnál szívesen huzamosabb ideig?

Gica, emlékszem, mesélted, h Nálad kötelező a délutáni pihenő az ikreknek, ha álmosak, ha nem, nekem nagyon tetszik ez :-)

Móni, ezek a mézeskalács-figurák isteniek! ;-)

Ma nem váltottam meg a világot, ahogy várható is volt. De elintéztem pár dolgot.
Fogyókúrába kezdtem ma, mondjuk még mindig félig a hűtő mindenféle finomságokkal, de ebből már elegem volt. Olyan középerős fogyót tervezek, a brutál változatot csak pár hétig szoktam bírni. Első cél: - 15 kg.
irina

Ja azért annyi az első cél, mert a végleges még plusz -5 kg, tehát összesen -20. Szerintem ez egy év alatt működik, ha én is kitartó vagyok.
irina

Vindo, Rugó napszemüvegben a kedvencem ;-)

Móni
, ez a gravír nagyon jól hangzik! :D

Fleur, ahhoz csak Nektek P-vel van közötök, h mikortól járatjátok a gyerekeiteket bárhová. De én biztos nem ítéllek el, én Ádi egyéves korában kezdtem el dolgozni.[/b]
irina

Irina mi is fogyókúrába kezdtünk Lalival, 6 után egyáltalán nem eszünk, és napközben is kevesebbet + torna minden este:-)

én most igy - 5 kg nak nagyon örülnék, de a végleges -10

Munka: én most úgy vagyok vele, hogy bármire nyitott vagyok.

Heni
KépKép
heni81

Heni, hát a -5 kg-nak én is örülnék első körben 8) Akkor hajrá Nektek is hozzá!!!
Munka: bírom, hogy ennyire rugalmas vagy, ez a lehető legjobb hozzáállás :D
irina

:D :D :D

Kép Gegi 1 éves
Kép Gegi 2 éves (mingyáááá)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!

Azért tűnök el folytan, mert nem mindig lehet gépeznem, a telefonomon meg nem akar bejönni rendesen az oldal... Szóval olyankor ki kell hagynom a kommunikációt veletek... Sajnálom nagyon... :(

Most pedig csak annyira tudtam jönni, hogy mindannyiótoknak tényleg minden szépet és jót kívánjak, s megyek is vissza a csütörtökön esedékes vizsgák 1000 oldalas anyagához...:(

Üdv, pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Mesi na most már két éves :lol: :lol:
Boldog szülinapot a kis haramiavezérnek :lol:

fogyózni én is szeretnék, ahogy Gergikének csökken a napi szopik száma elkezdem a Norbi updatet csinálni. 20 kilót kéne leadnom nekem is legalább :roll:

Kaqk igen egy üvegcsiszoló :lol:
sok-sok éve szeretnék és most kaptam a Jézuskától 8)
csúúúúúúúúcs egy gép
már kaptam hozzá egy tüneményesen kedves és segítőkész bloggertől rengeteg sablont és ahogy időm engedi alkotok (már felkészítettem Z-t lelkileg, hogy most egy ideig a lakás rovására fogok a hobbimra idő fordítani
8) )

Na megyek aludni.
Jó éjszakát vagyis jó reggelt mindenkinek. Úgyis reggel olvassátok el ezt a hsz-t

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gegi nagyon boldog szülinapot!!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Boldog születésnapot kívánunk Geginek!!!

Jó reggelt.
Épp kávézok, most ébredezünk. Rugó teljesen kifáradt tegnap, délután babakocsival boltokban jártunk, de nem nagyon találtunk semmit, így este Gáborral Db-be mentünk. Ami kiegészült egy nagy Corában való csúszdázással-mászókázással a végkimerülésig. Teljesen elfelejtett pisilni a nagy mókában, hazafelé a Baumaxba kellett berohannunk pisiltetni :roll: Kapott mekis kaját is, én gyűrűt stb.
Este csak letette a fejét, és kész is volt :P

Dóri, már épp hiányoltalak. Kitartást, már nem tart sokáig.

Irina, köszi, de a tárgy témájától is a hideg futkározik a hátamon :lol:
Jó munkát Nektek. Nekem is el kellene kezdenem mindent, de még a lábamat lógatom :roll:

Fogyisoknak kitartást, csak ügyesen.

Rugó új szavai az elmúlt napokban: taxi (bébitaxi), kocsi, ősz, virág, Csízi (a dórából), ucsacsá (tunyacsáp), fotoso (fotoshop). Ezen kívül rájött, hogy lehet a notebook ikonjait az asztalon kicsinyíteni és nagyítani (nekem halvány lila fogalmam nincs róla), és az ikonokat alulra a tálcára leviszi :shock:
Kockafej :roll: 8)

Kész a bilizéssel :arrow:

Gyurmát is akarok venni újat, és a Spongya bob szereplőit elkészíteni, de tegnap itt nem volt a kínaiban :roll:

Kép
vindolanda

Ja, és kérdeztem a mekiben tőle, hogy mi kellene neki, hambi vagy nuggets, és erre megszólalt, hogy "hambi" 8)

Még kér kakaót :arrow:

Kép
vindolanda

Na, nem örömködök itt magamban.
Épp elmentek a vízleolvasó bácsik.

Nagyon jó a kinti-benti hőmérő, a könyvespolcon van, de mutatja a kinti hőmérsékletet is. Valami kinti doboz kell hozzá. G. is nagyon boldog vele, már egy éve nézegeti ezeket.

Az autók bonbonokat hoznak-visznek. Ja, érdekesség, hogy Rugó játékaiban az autókat nők vezetik :lol: Van egy autója anyának (engem egy hupikék törpike személyesít meg, kérdezem is Rugótól mindig, hogy anyának kicsi kék farka van?), meg Blankának, és kész.

Kép
vindolanda

Halihó!

Mesi, Isten éltesse nagyfiadat, Gegit sokáig szülinapja alkalmából!!! Nagyon helyes pasi! ;-)

Móni, olyan jó olvasni, h így örülsz a gravírozónak! :-)

Vindo, Te meg a kinti-benti hőmérőnek úgy örülsz, tök jó! ;-) (Asszem, nekünk is van vmi ilyen, tavaly vettem, mert zavart, h sosem tudom, milyen idő van télen pl., -7 vagy +3, és én is nagyon szeretem, tök praktikus.)
Rugó fantasztikus dolgokat mond, ez a fotosop :lol:

Na ma itthon dolgozom (de majd mindig visszalesek ide), lelkiismeret-furdalást csillapítandó egy otka-s dolgon munkálkodom, muszáj, mert már nincs pofám a megbízó elé állni. Mondjuk jó munka, 17. századi szövegeket kell értelmezni, normalizálni. Szívesen csinálnám hetekig, de arra aztán végképp nincs mód.
irina

Gegi Isten éltessen!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát mi nem jobban. Emmának folyton.szó szerint folyton köhögnie kell. Egy percet sem aludtunk. Reggel is folyton köhög. kapott gyógyszereket...hát jó lenne ha hatnának már!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jobbulást a kis betegeknek! +++++++++++

Nagyon aranyosak vagytok, köszönjük a köszöntéseket!!!!! :D :D :D

Tegnap Gegi alkotott, sapka nélkül kirohant az ovi udvarára... Mára tiszta takony... :?
A szülinapját két hét múlva hétvégén ünnepeljük - így jött ki a lépés. Most még nem gond, mert azt sem tudja, mi van. Mármint hogy szülinapja.

Történt még nálunk nagy esemény, Zsozsi dec. 24-e óta vécébe kakil! :lol: Gyűlnek a Spongyabobos matricák a vécéajtón. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

JObbulást kívánunk Emmának!

Kaqk, fel a fejjel, mindig van a betegségekben egy pár napos mélypont. Túl lesztek rajta, és jön a javulás!!!!

Irina, ja, az élet apró örömei :wink:
A gyűrűm is nagyon tuti 8) És amúgy olcsó is volt, mondjuk, nem ismerem az ékszer-árakat, kinéztem egyet, ami pont jó is volt, és 1740 ft volt az ára. Egyszerű darab, sem kő, sem csavarás, csak még hozzá kell szoknom, hogy ott van. A másik hármat már észre sem veszem, igaz, tíz éve hordom őket.
Jó munkát. Kinek az OTKÁ-ja amúgy? A mi Otkánkban most szünet van, de gondolom, februártól kezdődik a komolyabb meló.

Lassan felöltözünk :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Emese, Zsófi nagyon ügyes!!!!

Figyu, a webes dórás játékoknak van nyomtatós opciója sokszor, azokból is nyomhattok neki :wink: Ha tudtad, akkor nem is szóltam. Nekünk a hűtő van tele dórával :roll:
De a golfos játékban vagy 15 matricát lehet nyomtatni.

Tényleg felöltözünk :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, :cry:
Most már csak jobb lehet, pihenjetek sokat!
irina

Vindo, gratu a szuper gyűrűhöz! Egy kép róla? ;-)
OTKA: egy volt kolléganőm neve alatt fut a nyelvtudományi intézetben, igazából vég nélkül lehetne csinálni, némi pénzt is kapok érte, de én szeretek szövegeket kurkászni (ott hal meg szerintem a tudomány, ha valaki már csak az elméleteiben tartózkodik, anyagot meg már rég -- esetleg sosem vagy alig -- látott). Meg ami szuper még ebben, hogy boszorkánypereket dolgozunk most fel. ;-)
Van egy másik otka is, na arra sokat kell agyalni és sajna a tanítás meg a többi mellett alig jut időm rá (a bolyaira is kevés, de azt fel tudom turbózni majd). ez van, a sokat-akar-a-szarka eset, de majd meglátjuk, mi lesz a farkával. eddig még minden elkészült, ha idegbaj árán is.

Mesi, gratulálok Zsozsinak, ez igen!!!

Na most tényleg :arrow:
Viszont van egy gondom, aki tud, segítsen: Ádi nemigen hajlandó magától öltözni (öltöztetni is irtó nehéz, mert mint egy rongybaba, úgy áll). Zokni, gatya megy (felvétel), meg leveszi a kabátját, sálat-sapit, de ennyi. Igazából azt látom, hogy minden gyerek önállóbban csinálja ezt nála az oviban...
irina

Irina, oda nagyon fejlett gyerekek járnak :wink:
Rugó is inkább vetkőzik, mint öltözik, és harisnyát, felsőt még nem vett fel.

Rángat.

Kép
vindolanda

Panndi
Sok sok boldogságot!!! :D
[color=darkblue]
[/color]

KépKép
KépKép
fleur

Hú, Panndinak is most van a születésnapja??? Panndinak sok boldog születésnapot kívánunk még!

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?