A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na megint egy laptető :).... Remélem jó híreket hoz majd ma nekem is, de mind kaptok belőle.... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: köszi a teljes körű felvilágosítást! :lol: :lol: :lol: :lol:
de ez a 12. heti,nem?

én ott még nem tartok,nekem csak a 9 hetes első vizsgálatok jönnek..... :?
Vendég

Béku, de nekem nem volt 9 hetes labor... Sz. a 12 hetesen csináltatott meg mindent... szóval ez az első vizsgálat :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Na,oké,akkor ezt össze hoztuk közös erővel. :lol:

Nekem a moder babakocsik címszó alatt levő:MIKADO ASTOn tecc.De talánék másikat is,de ez Nekem praktikusnak tűnik,egyik Ismerősünk vett innen,és nagyon megvannak elégedve vele,bár tudom használatkor dől el,bejön-e??
csucsu99
Budapest

Csucsu: köszi a meghívást,mennék is boldogan,de egykor randim van Silverboy2-vel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy meddig tart a randi,fogalmam sincs,elvileg időpontom van,de hát ezt ingyenes rendelőben nem lehet tudni....... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú ez jól néz ki nagyon!!!! :) nekem még ami felette van a jumper x... na az tetszene így elsőre :)

andrea-1

Lányok,egy apróság a babakocsikhoz!

Párommal még csak a minap került szóba,és egyetlen kikötése volt,hogy ne felfújhatós belsőgumis kerekei legyenek....!!!

Az ok? Nos,hát ő kerékpárszerelő,és ezeket a kerekeket is hozzá vitték,hátha tud vele valamit kezdeni,mert állandóan gallyra mennek....

Persze lehetetlen hozzá olyan méretű belsőgumit kapni,addig meg ugyebár használhatatlan a babakocsi :?
Vendég

Andi: sajnos Sz vizsgálataiból azért nem indulhatok ki,mert egy idegen orvos nem biztos,hogy elfogadja mások vizsgálatait,és talán újat kér...

Na mindegy,reggel párom elhozza a BMC-s papírokat,ahogy beszéltük,egyeztet,hogy minden meglegyen,és 1-kor ott toporgok a dokinál!! :D

Jajj,én úgy izgulok!!!

Megint egy új doki,ráadásul talán a babámat is láthatom! :D
Vendég

Béku!!

3-kor talizunk,szóval csatlakozhatsz.

Andi!!
Az is tök jól néz ki,és szuper színekbe van nem???
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsan egy pár szó erejéig jövök, részletesen majd otthonról.
Képünk sajna nincs Nimródról, mert olyan sötét lett valamiért, hogy semmi nem látszik rajta :?
Meló: bejöttem, még nekik (HR csaj) állt feljebb hogy miért írtam a nagyfőnöknek is :twisted: Főnököm próbálta elkenni a dolgot, hogy hát ő is??? ludas... szóval van egy feladat, amit kb. fél éve csinálnak de senki nem jut a végére, mert nincs elég erőforrás. No ezt kellene nekem megoldanom, de szerintük ez nem tesz ki 4 hónapot, szóval vmit majd még kapok...nesze semmi fogd meg jól!
Mindegy, dolgozgatok, aztán majd alakul.
Köszi mindenkinek hogy gondoltatok rám! Menni fog ez!

Andi, Breki,
hát igen, eddig én is 10-ig szunyáltam minden nap, ma meg fél 6-kor ébresztő :shock:

Zsuzsó,
szuper hogy nem rosszabbodott a cukor!
Meló: tényleg csak akkor menj, ha rendesek, és nem ilyen társaság mint itt! Mondjuk ha oda akarsz visszamenni dolgozni, akkor érdemes lojálisnak lenni a céggel, hátha figyelembe veszik majd.

Kép
judit0713

Judit: áldom az eget,hogy nem kell fél6-kor kelnem... :D

Csucsu: és merre a találka? :D
Vendég

Judit!!
Kitartás a melóhoz!!! :D

Béku!!
Blaha!!!
csucsu99
Budapest

Azt nem is írtam még,hogy asszem aznap vagy másnap,mikor a Crinone-nal felsértettem magam,én is tapasztaltam,milyen az,amikor a távozó gélen szürkés-feketés foltok vannak...
Nem az egész fekete,csak kis darabkák,ami szerintem alvadt vér....

gondolom nekem csak emiatt,de nem ijesztő amúgy,csak fura a színe,ahogy Ancsinál volt...
Vendég

Judit: hát látod,mindenhol megpróbálnak a kismamákkal kiszúrni,amint kiderül,hogy már csak egy darabig számíthatnak rá...

És akkor csodálkoznak,hogy sok nő nem mer családot alapítani :?

Remélem találnak Neked munkát arra az időre,vagy ami mégjobb,kifizetik a bért,és nem kell bemenned! :D
Vendég

Sziasztok!
Még egyszer köszönöm a tegnapi válaszokat. Nagyon kedvesek voltatok.
Ma is zaklatnálak benneteket.
A férjemmel megkonzultáltam, ő azt mondta áprilisra kérjek időpontot hogy a closti kiürüljön a szervezetemből.
Viszont „ismerve” a magyaros virtust, bennem felvetődött hogy ha most kérek időpontot, lehet csak áprilisba lesz az első vérvétel.
Letudnátok nekem írni, mennyi idő mire az ember lánya eljut az első konzultációtól a vérvételig. Nekem még nem volt petevezeték átjárhatósági vizsgálatom.
Köszönöm
franci

Franci: nem árt időben elkezdeni,mert ha átjárhatóságid sem volt,akkor az ha jól tudom,plusz egy hónapot vesz idénybe,mert újabb ciklussal csinálják meg,mint a vv-t.

Nekem azt nem kellett,mert semmiképp sem lett volna inszeminációm,és előtte már volt korábban olyan vizsgálatom.

Az első időpontom ápr. 22-én volt,akkor csak beszélgettünk,hogy mik lesznek,és egyeztettünk időpontokat a vv-ekhez,és a kenetvételhez,plusz páromnak a spermavizsgálathoz..

(páromnak csak 1X kellett menni,mert már előtte volt pár hónappal ilyen vizsgálat,és azt elfogadták egynek összehasonlításhoz)

szóval májusban megvoltak a vizsgálatok,június 21-én kezdtük a lombikot,július 30-án már megvolt az erdmény!

szerintem amilyen vizsgálatot csak tudtok,csináltassatok meg előre,hogy ne kelljen emiatt csúszni!
(nekem még 1 hónap csúszás volt a dologban,mert volt egy rossz értékem,és kellett másik vizsgálatra menni)
Vendég

Franci: én pont pár hónap clostizás után mentem a bmc-be!!!!!!!!! :)

Nálunk úgy volt, hogy januárban még clostiztam (az volt a 4. clostis hónapunk zsinórban)... februárban mikor már látta a régi doki, hogy ide a closti kevés elküldött még mindenféle vv-re......... mikor meglettek az eredmények február végén telefonáltam a bmc-be április elején lett első időpontunk.. .pechemre pont a ciklus első hetében voltam akkor, így meg kellett várni, míg több mint 1 hó múlva (mert nekem hosszabbak a ciklusok) megjön.. na akkor, a ciklushoz kötve kezdődtek a kivizsgálások.... ez nekünk ugye elhúzódott kicsit a már leírtak miatt... persze jött a nyár is.. blah...blah.... így az átjárhatóságraira július végén került sor (amúgy az az utolsó vizsgálatok egyike) szeptemberben kezdtünk volna, de addigra meg pont lejárt a férjem sperma eredménye (akkor még 3 hó volt a lejárat ideje)... így még egy hónapot csúszott a mutatvány, mire kezdhettünk az első inszemmel... :shock: Addigra már rendesen tűkön ültem :)

Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, előfordulhat, hogy kicsit lassabban őrölnek azok a malmok, és ha tényleg jön egy nyári időszak is még, amikor esetleg utaznátok.... akkor az első telefonálástól akár több mint fél év is eltelhet adott esetben, míg érdemi lépésre kerülhet sor.

Én nem várnék a helyetekben túl sokat, eleve jó 1 hónap mire első időpontot kapsz, és a vizsgálatok nagy valószínűséggel még nem abban a hónapban kezdődnek meg, hanem az utána valóban, mert ugye a női ciklushoz kötöttek..addig meg úgyis ürül az a closti :)... Mindegy, gondoljátok át a férjeddel, és amikor jónak látod telefonálj! :)

Nagyon sok sikert és egy(két) kis virgonc babát kívánok Nektek! :)

andrea-1

Kedves Lányok, először is, köszönöm megint Zorka dicsiket!!! Jaaa tiszta anyja, ezt hallom mindenkitől :lol: De azért van benne apuci is bőven! Főleg, ha csukva van a szeme, de ahogy kinyitja... :shock: :D Viszont a görbe kisujjait Zolitól örökölte: mindkét kezükön a kisujjuk totál görbe, de nagyon, szóval tuti a mi gyerekünk! :D

Judit, gratula kis Nimródhoz!!! :D Nagyon szép név! Kár, h. nincs fotó...
Melóhelyet sajnálom... akkor nem sok minden változott :(

Kispatak, válaszolva az ezer éve feltett kérdésedre: igen, szopizik hál'Istennek! Van tejcim jól, aminek nagyon örülök!

Estrella, nekem is nagyon száraz lett a bőröm a várandósság alatt, de nem végig, kb. középidő tájt, de annak örültem, h. elég volt heti egy hajmosás és egy deka pattanás sem volt rajtam (zsíros a bőröm amúgy és emiatt néha kijön néhány :roll: )
Viszont a sebgyógyulást nem értem... szerintem mondd meg a dokinak, hátha vmi vitaminhiány!

Zsuzsó, babakocsi dilemma... ismerős :D Végül mi egy Pierre Cardint vettünk, 3 funkciósat, 4 nagykerekűt (főleg a hátsók) és az első kerekek bolygósíthatóak... használtan 45.000-ért. Nekem nincs összehasonlítási alapom, de meg vagyok vele elégedve, még nagy hóban is el tudtam tolni, úgy, h. nem volt takarítva a járda. A nagy és nem dupla kerekek ezért is praktikusak, mert hóban a duplát el nem tolod!
Örülök, h. cukker már rendben!!!

Eszter, ma csodák csodájára benn maradt a kiságyában délelőtt (szerencsére éjszaka azért elvan benne!) kb. fél órát és nézelődött! Gyorsan le is kameráztam :lol:
Én biztos vagyok benne, h. nem véletlenül álmodtál újra babákkal!!! :wink: Tök jóóóóóóóóóó!!!! :D

Csucsu, a ruhaelosztó :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ti aztán gyorsak vagytok!!! Köszönöm szépen.
Na akkor azt hiszem a héten telefonálok.
Nekem is hosszúak a ciklusaim......

Andi! Elég lenne még egy. Nem szeretném ha a fiam elköltözne.
franci

Franci: igen,a lényeg még kimaradt: febr. végén kértünk időpontot,és így kaptunk akkor ápr. 22-re....

Szóval nem árt időben telefonálni :)
Vendég

Kisbeeka! Köszi
franci

Ja és Franci, az én első konzim 2009-ben volt még... Békujé meg 2010-ben...de ha most nagyon sokára lenne csak időpont, akkor szokták azt is csinálni, hogy első találkozásra magánban elmennek a kiválaszott doki magánrendelésére fizetősbe, aki onnan már automatice a vizsgálatokra irányítja őket ... így is lehet bő 2 hónapot ugrani, aki nagyon szeretne már belevágni :)

andrea-1

Andi! kösz a tippet. Ha sokára kapok időpontot akkor majd vadászom az elérhetőségeket.

Amúgy meddig vannak bent a BMC-ban, míg elérhetőek?
franci

Franci,
szerintem is a legkorábbi időpontra amit kapsz nyugodtan jelentkezz be. Menses miatt lehetnek csúszások. A legelső konzultációnk március 29-én volt. Áprilisban vv-k, majd április 29. hsg, majd június 1. műtét pv. átjárhatatlanság miatt, (meg kellett várni míg a kontrasztanyag kiürül a pv-kből) majd aug. 27-én első lombik kezdete, ez 8. nap leállítva. Ezután jött még egy IR vizsgálat, ami miatt várni kellett újra néhány hónapot, első teljes lombik kezdete december 2.
Szóval nem rémisztgetni szeretnélek, de minden vizsgálat, leletvárás időigényes. Ennek fényében konzultálj pároddal.
Természetesen remélem, hogy nálad sokkal de sokkal egyszerűbb lesz a történet.
ann74

Franci: Bmc-ben reggel fél 8-tól vannak, de a reggeli órákban nagyon nagy a tumultus, így javasolt kb. 11 körül telefonálni (azt is vagy keddi vagy csütörtöki napokon, mert akkor valamivel kevesebben vannak... A hétfő-péntek általában full tele, és nekem a saját tapasztalat még az, hogy a szerda is sűrű nap).. viszont délután nem sokáig vannak, nagyjából 2 után már nemigen.. szóval addig próbáld, utána már nagy szerencse kell, hogy felvegyék :)

andrea-1

Ann, köszi!
Mért kellet megműteni? Bocsi én még nem értem. :oops:

Andi, köszi. Kedd és csütörtök 11-14-ig.

Megjött a férjem válasza, elküldtem neki azt amit írtatok.
„Kérjek időpontot”
franci

Hölgyeim... lassan indulok, este majd jövök... Pusszantás :)

andrea-1

Franci: párod jól döntött :D
szerintem menj mielőbb,aztán majd ott megmondják,ha mégis valami miatt várnod kéne!
De hátha nem,és akkor mihamarabb ott lesz a baba a pocakban :)
Vendég

Franci, a hsg elzáródott pvezetékeket mutatott. Ilyenkor megnézik műtéttel is, hátha esetleg elernyedt állapodtan mégis átjárható, vagy átjárhatóvá tehető. Én akkor azt hittem, ha a hsg azt mutatja h. el van záródva, akkor már azonnal mehet is a lombik. Hát nem így volt. De jó volt hogy végülis elküldtek, mert találtak endometriózist is amit eltávolítottak, valszínű ez is volt az egyik oka hogy elzáródtak a pv-k.
A telefonálással légy kitartó, nekem volt hogy dél körül elsőre sikerült őket felhívnom, de olyan is hogy csak sokadszorra. Ez az első próbatétel :)) :D
ann74

Andikám: drukkolok délutánra!!!! Jó hírekkel gyere! ;)
Vendég

Sok nő pasit győz! :lol: :lol: :lol:
franci

Nekem is napokig nem sikerült őket hívni anno...

Lényeg,hogy 2 után nincsenek bent,már fél 2 tájt is alig.... Fent olyankor már a lámpák is le vannak kapcsolva,legalábbis én a beültetések után úgy vártam Sz-re a váróban,sötétben :D
Vendég

Ann, most már értem.

Nagyon művelt leszek még a végén. Olyan dolgokat hallok mit még soha.
franci

Béku, akkor egy elemlámpát is beszerzek. :lol:
franci

Franci: no annyira azért nem sötét,a folyosón van világítás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám,
drukk mára, remélem hozol képet is.

Csucsu,
köszi itt is megnézem a babakocsikat. :-)

Andi, Csucsu,
köszi az invitálást, annyira kedvesek vagytok. kissé kába vagyok, szerintem a hülye idő miatt, de ha használható állapotban leszek, akkor szívesen csatlakozom. :-)

Judit,
tedd meg amit tudsz a feladattal, aztán majd meglátod meddig jutsz, de semmiképp ne hagyd hogy felhúzzanak!
nekem jófej kétgyerekes anyuka a közvetlen főnököm, teljes nyugalmat ígért. :-)

Breki,
köszi a babkocsi infot, nagyon hasznos olyan kezdőknek mint én. :-)

Franci,
jól teszed hogy kérsz időpontot, majd úgyis megmondják kell-e Cloty miatt ismételni valamelyik vv-t vagy várni kicsit.
apánál is lehet baci neadjisten, azt is asszem pár hét kiirtani.
sok sikert!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku, bíztam benne.

Zsuzsó, köszi. Nem is tudtam hogy azt is nézik.
franci

Zsuzsó: nincs mit :)

Sokaknak van olyan nyílván,de párom tapasztalata az,hogy rengetegen viszik hozzá,és nemigen tudja orvosolni a problémát...

Eddig én se tudtam,úgyhogy összevissza nézegettem,de nálunk elég rosszak a járdák,nem egy futópálya,úgyhogy el tudom képzelni,hogy hamar tönkrevágnám. :D :D :D

Nyílván nem mindenkinél ilyenek az utak,különben már nem gyártanák,csak azért írtam,mert ez is egy szempont :)

Legalább 1 már van nekem is :D
Vendég

csajok, láttátok azt a szánkót az olcsobabakocsi.com-on?????
ha már mindenünk meglesz, azt kérünk a Jézuskától! :-) :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: cuki az a szánkó! :D

nem is meséltem még,hogy ma velem is elbánt a hó/jég...
a sztori lényege,hogy hónapok óta nem csenget be a postás,ha hoz valamit...
ez csak azért para,mert nagymamám nevére jöttek a számlák,amiket ugye mi fizetünk,és lenne jóváírás,amit átvehetnénk,ha a postás becsengetne,de ha csak papírt hagy,nem vehetjük át utólag,mert nagymamám már nem tud írni meghatalmazást (2 éve ment el).....

Hiába a nevünkön a ház,és az ELMŰ minden hónapban nővéremmel találkozott,mikor bement hozzájuk a csekkel,ennek ellenére nem adhatják oda a pénzt....
Ráadásul Karácsonyra is rendelt ide nővérem pár dolgot,ezeket szintén nem tudtuk átvenni,pedig én dec. 6. óta itthon vagyok!

miután a postára telefonálva kérték,hogy ne írjunk már panaszt, eddig annyiban maradt a dolog...
de hát fontos papírokat nem tudunk átvenni...

2 napja párom összefutott a postással,aki nem csenget...
És megkérte,hogy mivel mindig itthon vagyok,jelezze már,ha erre jár!!!

És ma láss csodát,becsengetett,és hozta a várva várt küldeményt!
(másfél hónapja utaltam át nővérem kérésére a pénzt erre az ajándékra...)

No persze rajtam egy szál bugyi volt...
Köntösben elrohantam a bejáratig,kikiáltottam,hogy mindjárt jövök,gyorsan felkaptam egy kabátot,nacit,cipőt (zokni nélkül),és rohantam a jeges havas úton,persze elcsúsztam...
De szerencsére a jobb kezemre tenyereltem csak le,ráadásul a hóba,úgyhogy nem fájt,puha volt a hó... :)

még szólt is a postás,hogy a lényeg,hogy épségben elérjek a kapuig... (messze a kapu,és a bejárat is a szobámtól...)
Vendég

Csajok,
most néztem a bergon honlapját, januárban éppen babakocsi akció van, szóval érdemes ott is szétnézni
www.bergon.hu
Nekem mondjuk az akciós BBY-ből a szürke-piros teccik :D

Kép
judit0713

Judit: keresem,hogy melyik az,amit írsz,de nem találom...

Belinkeled,hogy ne keressem hiába? :D
Vendég

Sziasztok!

Jelentkezem a zugolvasasbol es boldog uj evet kivanok mindenkinek:)

Rolunk: dec. 22-en voltunk a Janos korhazban a 18. heti genetikai uh-on, ami nagy meglepetes volt, mert kb. 5 perc volt az egesz... Probaltuk kerdezgetni a dokit, de nem igazan reagalt ra es nem osztott meg tul sok reszletet a vizsgalatrol... Azon egyenesen felrohogott, hogy kaphatunk-e kepet a Csemetenkrol:o) Igy hat ugy dontottunk, hogy elmegyunk egy 4D-s uh-ra is es - habar nem nagyon mutogatta magat -, egyelore ugy nez ki, hogy kislanyunk lesz:) Az uh-on fejjel lefele kezdett es semmilyen mozgatas, razogatas aran nem volt hajlando olyan pozba helyezkedni, hogy jol meg lehessen nezni az arcocskajat. Sebaj, a lenyeg, hogy mindene megvan es mar most szerelmesek vagyunk Norikankba:) Az AFP eredmeny is jo lett, igy minden a legnagyobb rendben a pocakomban:)

Par napja en is elkezdtem erezni a rugdosasat, foleg este lefekves elott, hanyatt fekve erezni, tegnap a paromnak is rugott egyet, nagyon orult neki es el is erzekenyult:)

Mindenkinek drukkolok, aki most kezd januarban:) Eszter, az almok nagyon jot jelentenek, en is emlekszem a regi almaidra a babakkal kapcsolatban:) Harja es kitartas, hidd el sikerulni fog:)

Andi, gyere majd a jo hirekkel este:)

Kispatak: en beleptem vegul egeszsegpenztarba, koszi a segitseget! A babaval kapcsolatban is sok minden elszamolhato, ugyhogy lesz mire kolteni a visszateritest is:)

Macsnak nagyon sok erot kivanok, sokat gondolok rajuk.

Minden kismamanak tovabbi jo pocaknovesztest:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: örülök,hogy minden rendben van Veletek,gratula a kislányhoz!!! :)

én leszek a legjobban meglepve,ha nekünk nem kislányunk lesz :D
ha most tudnám biztosra,hogy fiú,azt is imádnám! :D :D :D
Vendég

Kisbeeka: az az erdekes, hogy az en legelso megerzesem kisfiu volt annak ellenere, hogy regen, amikor meg csak almodoztam arrol, hogy gyerekem lesz, mindig kislanyt szerettem volna:) de lehet, hogy csak azert, mert noverem van es a barati korunkben is inkabb lany testverek voltak, keves fiu. Kivancsi vagyok, hogy neked bejon-e a megerzesed:)

Kép
oroszlán

Jósolni nem tudok,legalábbis mióta kiderült,hogy Andinak kislánya lesz,azóta tuti,hogy nem megy a jóslás,nekem viszont olyan jósolta ingával,aki azelőtt még nem tévedett,azóta nem tudom :D

Épp azt jósolta,amit szerettünk volna párommal,hogy 2 lányunk legyen!
De ha azt mondják,hogy fiú,max. meglepődök,de ugyanúgy fogok örülni :D főleg,hogy végre egy konkrétum :lol: :lol: :lol: :lol:

a megérzéseim viszont jók! :)
Vendég

Békus,
nagyon sajnálom a kuttyodat. Tudom milyen elveszíteni kuttyot, nekünk mindig volt, anyuéknál most is van 2 kutyus.
Békus,
óvatosan a közlekedéssel, főleg így télen!!! 
Judit,
szuper a pasihír!!!
Kispatak,
a virágaid annyira gyönyörűek. Biztos sokat foglalkozol velük! Én nem vagyok sajn ilyen, bár van egy szép növényem, aki nagyon kitartó mellettem, elég igénytelen virág, de bárhova is költöztem eddig, vittem magammal és mindenhol szép volt és most is.
Eszter,
mindjárt itt a kezdés!!! Olyan jó olvasni, hogy mennyire sugárzol a pozitívizmustól.
Zsuzsi,
Szuper hogy okés a cukrod, csak így tovább!!

Rólam csak röviden, Sz még mindig nem hívott, 27én voltam nála legutóbb, akkor ígérte hogy fog keresni. Gondolom 2 ünnep között nem dolgozhatott a Lintner. Ki tudja most elkezdett-e dolgozni. Gondolkodom, holnap felhívom Sz-t, rákérdezek hogy sikerült-e elérnie. Eszternek köszönhetően tudom már Lintner magánrendelésének elérhetőségét, de nem szeretném megkerülni Sz-t.
ann74

Ann: holnap ráadásul egyedül kell az orvosig elmennem...
hosszú az utca,amin végigsétálok,majd valahogy próbálok vigyázni,mert nem lesz mellettem párom,hogy belecsimpaszkodjak :)
Vendég

Sziasztok!Eddig szupi volt a napom!Reggel voltam a védőnéninél(hozzáteszem,egyből 3X is nagywc-ztem reggel,az ilyen események előtt mindig van sikerélményem :lol: ),aki nagyon-nagyon aranyos,kedves volt!Adott egy paksamétát amikkel hétfőn mehetek vérvételre,diabetológiára,ekg-ra!(A vércsoport ill.ellenanyagos papír amit bmc-ben kaptunk,full felesleges,mert ezeket is újra megcsinálják!
Miután végeztem bementem a melóhelyre, gondoltam mostmár ideje lenne leadnom a kulcsokat! Persze lefárasztottak,hogy majd itt is ott is fájni fogok, meg majd milyen lesz a kaki szaga stb.baromság :) Ezután bevásárlás,kis csavargás,irány haza,kajcsit is csináltam!Vettem nagyon fini teákat(term.koffeinmentesek!)kókuszos-csokis,almás-körtés-szilvás.

Kép
Kép
missancsi

Laptető Maccséké!
Nekünk már elég szerencsét hozott!

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?