A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Tegnap írtam, de elszállt a gépemmel együtt.

Amire még emlékszem:

Kispatak

Gyönyörűek a virágaid.

Judit

Az a legfontosabb, hogy ne húzd fel magad.

Valmi még volt, de most nem jut eszembe.

Ja és akartam küldeni mindenkinek valamit, de ez már nem tetszett a gépemnek.
vnbeni

Sziasztok!

Béku!
sajnálom a kutyidat! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ancsi!
Kókuszos -csokis tea! :shock: de durva hol vetted?imádom a teákat?

Nálam semmi extra,tegnap matiszoltuk egyett még,néha ilyen szúrkálást érzek,meg mintha meg akarna jönni,messze van még 16-a!
vikus82

Ancsi: klassz,hogy túlvagy a védőnőn!

Nekem is van hírem: megvan,hogy ki a védőnőm,és pénteken látogat el hozzánk,kitöltjük a papírokat,stb. :)

úgyhogy szerdán doki,pénteken reggel védőnő :D
Vendég

az a kókuszos-csokis dolog jól hangzik,de nehéz elképzelnem ezt tea formájában... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

inkább sütiben :D
Vendég

Hahó!
Judit: nagyon remélem, hogy alakul valahogy a melóhelyen.

Zsuzsó. vigyázz igy a munkával.

Vicky: neked nagy szerencséd volt, nem mindenütt ilyen emberségesek sajna.

Eszter: már csak pár nap, kitartás. Virárok - érdekes téma: de közvetlen napsütést nem szabad kapniuk, főleg nem nyáron. És csak esőviz, buborékmentes ásv. viz vagy forralt viz. Alatta ne igazán maradjon, a felesleget le kell önteni. Legjobb vasárnap reggel, este se igazán jó locsolni, sem huzat, sem hideg, és a bimbókhoz sem szabad hozzáérni. Egyébként nyári lakban nekem is lehullot 3x 10 virág pár nap különbséggel. Szerintem a nap tette vagy megfáztak. Itt vost max klima van nekik, közvetlen szellőztetés sincs csak másik szobából, és beszélgetünk velük (lehet bolondok vagyunk?)

Kubu: jobbulást és jó tanulást.

Andi: neked jó ruhaválogatást

Csucsu. hamarosan lesz kocsibavaló kislakó is!

Estrella: nem baj,hogy ugy gondolod felesleges a látogatás. Akkor nem sokáig élvezed már a jobb SZJA megoldást, de talán év végéig,hiszen TYJÁS is lesz.

Babakocsi téma: biztos nehéz, főleg, hogy jó is legyen, könnyű és praktikus, de látom sok jó ötletet irtok, mire kell figyelni. Ma én láttam egy nagyon rosszat, szóval fontos hogy az elején jó kényelmesen tudjon feküdni benne a baba, ne legyen nehéz, és könnyü legyen a hóban tolni. Most szerezhettek infót kismamiktól, nekik mi a tapasztalat.

Navi: jó, hogy Zorka szopizik.

Oroszlán: már igy telik az idő!? Szóval Nórika? Szép név! Lassan félidő! Az ep-t jól tetted, lesz haszna. Szerintem a 4D árát is elszámolhatod. Figyelj mindig arra, hogy kinek a nevére kéred a számlát. Dokkerlátogatás és minden ilyen ep neve, gyógyszer/termék: szolgáltatásra jogosult neve – ezek fontos dolgok. A mi visszatérítésünknek is megvan a helye. Holnap fogászati beülti konzi, megtudom mi vár rám anyagilag is.

Breki: vigyázz elesés. Még tegnap irtam neked erről a korcsolyázásról, nehogy már az udvaron legyen bajod! Vigyázz! Az Örsön ma du. elég szörnyú állapotok voltak az uton. A szolgáltatóknál nem lehet névátírást kezdeményezni? A jelen tulajdonosról kellenek hivatalos papírt mellékelni és ennyi. Hajrá dokker és védőnéni!

Ann: a szép virágokkal az a legszebb, hogy alig foglalkozunk velük. Heti egy locsolás, beszélgetés és csak gyönyörködés, ja és esőviz vagy hólé.

Vbeni: te mikor hová merre, mi lesz a folytatás?

minden jót
kispatak
Vendég

Kispatak: az átírás sajnos bonyolult...

nővérem próbálkozott vele,de még anyum is kell hozzá,meg még ezer papír,meg húgomtól és tőlem papírok :? (mivel hármunk tulajdona)
Vendég

Hahó!

Egy kis érdekesség:

Itt a zöld a papucsorchidea. Talán tavasszal talán fog virágozni?

Kép Orchidea fővirágzás

A társa pedig már meg is tette, hogy ismét örüljek neki:

Kép Másodvirágzás

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Ezek gyönyörűek. Én már kezdtem örülni, hogy a mieink is elkezdtek kacsot növeszteni, erre lerohad az összes. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Gyönyörűek a virágok!

Nekem nem tudom még,mikor lesz,talán ha kialakult a lakásban,hogy mi hol legyen,stb. :)
Vendég

Talán most sikerül.

http://www.haziallat.hu/macska/gondozas ... nnep/1379/

http://www.haziallat.hu/allati-trendi/t ... lkul/1715/

Volt itt a NAV-tól egy nő. Hát nem nevezném észlénynek, de majd meglátjuk. Végre kezdhetem a tápétázást.

Ja és február 8-án lesz a munkaügyi per.

Zsuzsó

Végre nem felejtettem el megkérdeztem a hugomat. A 24 héttől szúrja magát.
vnbeni

VnBeni: drukkolok majd a perhez...!!!

A cicás cikk nagyon édes :) A mi cicánk a kanapé alatt töltötte a Karácsonyt,pedig még kutyák se jöttek :D
Vendég

Vicky: türelem, én se tudok mást irni! A papucs évente egyszer és életében egyszer virágzik. De szorgalmasan fiókát hoz. Mostani fióka már nagyon mint anyuka, és fiókának is van már fiókája. Nem szabad háborgatni őket, de még meg se szabad fogni, szemmel kell gyönyörködni.
Breki: remélem neked is szép lesz.

Vbeni: hajrá per, nagyon kiváncsi leszek - szerintem egy pár Ft-tal szegényebbek lesznek, de az is biztos hogy most még nem.

Aranyosak amit felraktál.

üdv kispatak
Vendég

Köszi

Szükségem lesz rá.
vnbeni

Sziasztok!

Ma voltunk Apával lombik előkészítő előadáson a BMC-ben. Apa majdnem elaludt, nagyon élvezte!!! :D :D :D

Engem csak a szövődmények súlya ijesztett meg! :shock: :shock:

Mindenkinek szép estét!

Hajrá 2011!!!!!!!!!! BUÉK!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Na Csá!!!! :)

Megvolt a mai Sz. látogatás a 2. genetikai uhu-val. Bébinél minden rendben, tüzetesen átnézte, megint mondta a dolgokat mi micsoda, meg az adatokat (csak a papírt anyunál hagytam, mert lead belőle 1 másolatot holnap a házidokinál a tp-hez). Lényeg, hogy méretileg rendben van a...... kisasszony! :) Merthogy bár ismét nagyon takargatta magát, de újfent lánynak látja SZ.

Amúgy berendelt csütörtök reggelre a bmc-be egy soron kívüli labort nézet a még mindig tartó vukkok miatt, biztos ami biztos alapon, és valami rekesz ívet meg akar nézni 100%-osan mert ezen a gépen a gyerek fekvése miatt nem tudott rajta olyan felbontást beállítani, amivel teljes bizonyossággal azt mondaná, hogy rendben. És ha már ott vagyok a bónusz-uhun, megígérte hogy megint bekukkant a lába közé is, hátha egyszer full-ra beterpeszt :)

Amúgy Sz. egy tündér volt! Mindent végigkérdezett, hogyvagyok mivan velem/lünk... mondtam, hogy kezdek nagyon félni ahogy közeledünk a vége felé.... mosolygott és mondta ne féljek, meg kérdezte, hogy konkrétan mi az amitől... mondtam minden, hogy alap-para vagyok és ha nem tudom, nem látom át mi az amire számíthatok az nálam így csapódik le.
Megbeszéltük, hogy a 25. héten ha megyek a terhelésesre akkor a szülésfelkészítőt elmondja, és addig is írogassam össze ami parám, kérdésem van és mindent át fogunk tüzetesen beszélni.... :) Hát gyerekek, eddig is tudtam hogy egy aranyember, de ez most olyan jól esett, hogy nem lehurrogás, legyintéses elintézés volt a reakciója... az a nyugalom amit árasztot, miközben ezeket mondta, hát jólesett na :)

Szóval 1 hónap múlva lesz a következő terhesgondozásos jelenés a 24. héten, aztán rá 1 hétre meg a terheléses cukkeró nézés...

Ja és mutattam Neki is meg Hildának is a 4d képeket, tetszett Nekik :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: de jóóó!!!
Örülök,hogy minden rendben ment a mi Sz-ünknél :D :D :D :D

Kár,hogy Rajó nem tudott Veled menni,vagy talán így könnyebb volt beszélni Sz-nek a félelmeidről :)
Vendég

Ó, hát ha valaki, akkor Rajó ismeri ezeket, kapja már az ívet 10 éve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!
Na túléltem a mai napot, sőt, még a hegyre is sikerült felevickélni az autóval a tükörjégen!
Szóval teljes siker!!!
Ééééés a legnagyobb hír: hazafelé a kocsiban éreztem hogy mocorog a pici fiam a pocakban :D :D :D
Annyira kis aranyos volt!

Oroszlán:
szóval kiscsaj lesz ott is! Akkor mégiscsak jó hogy a miénk fiú, nehogymár csak lányok legyenek a fórumon, még elunná magát Miezáék Albertje :lol:

Andikám,
szuper hírek, és bónusz uhu is!!! És persze tüneményes lehetett Sz. ahogy kérdezget/magyaráz :)

Breki,
óvatosan a jégen sétával!!!
Klassz hogy védőnéni házhoz megy, egy füst alatt meglesz a családlátogatás meg az első papírozás is!

Beni,
nagyon-nagyon drukkolok a perhez, remélem sok pénz áll a házhoz általa!

Mia,
anno én is kiakadtam, hogy nem azt hangsúlyozzák hogy ez micsoda lehetőség, hanem inkább ijesztgetnek...lehet hogy azért, hogy csak a full elszántak maradjanak???

Kispatak,
olyan jó, hogy hozod a gyönyörű virágokat, az ember kedve táncraperdül tőlük!

Csajok,
nekem S azt mondta, hogy a 16. héten menjek integrált tesztre, és akkor nem is kell az AFP :shock: Merthogy az már úgyis régi módszer, ezzel sokkal biztosabbra mehetünk, és felesleges kétszer szúratni.
Kértem is időpontot a Bolgárkerékbe, 18-án megyünk. Az integráltnál tényleg nincs uhu??? Nekem csak vv-t mondott a csaj a telóba.

Na, elteszem magam holnapra...szokni kell még a koránkelést meg az egész napos herce-hurcát!
Hát asszem ha nem kellett volna most meglepiből kazánt cserélnünk, amire ráment az össz. spórolt pénzünk, akkor bizony nem járnék be! Sokkal jobb volt itthon heverészni :roll:

Kép
judit0713

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tegnap óta már az én párom is a félelmeimet hallgatja :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit: igen,klassz,főleg hogy ilyen hamar jön,de ebben persze van rossz is,hisz nem biztos,hogy a lakást a védőnőnek épp mostani állapotában mutogatnám...

Nem mondta,hogy körülnéz,csak hogy eljön kitölteni a papírokat...

Mivel egy szobánk van csak,nem tudom,mit mondunk,ha rákérdez,hol lesz a baba,meg a cuccai....

Nagyon jó lehetett,ahogy mocorgott a baba!!! :)
Alig várom,hogy az émelygésen kívül mást is tapasztaljak (pozitív dolgokat) a baba részéről :D
Vendég

Juditkám: a mai napért kárpótolt a kisfiad!!!! Hát ez a gyerek is tudja mi az az időzítés.... :) Vágod azért hogy a fórumos gyerekek már csak ilyen kis figyelmes, jólneveltek??? Mikuláskor, karácsonykor, mhleyre visszamenetelkor.... :)

Zsuzsókám: Remélem tudsz holnap jönni... annyi hogy változott az időpont, mert Csucsunak délután más dolga is van... áttetük fél 2-re a találkát!!!!

andrea-1

Andikám,
de szuper hogy minden oké veletek, úgy örülök neki. :-)
Sz tényleg jó fej, mindig bármit meg lehet tőle kérdezni, sosincs szájhúzás.
szülésfelkészítőre nem a Jánosba kell járni majd?
a 90 napos igazolásra mondott valamit?

Brekk,
vigyázz az úton, drukkolok hogy minden oké legyen a dokkernál és a védőnőnél is. védőnőnek nálam elég volt a tavalyi rákszűrés meg a bmc- hepatitisz és vércsoport lelet, de ez utóbbit úgyis többször nézik majd. rajtam a wassermann tesztet kereste :evil: ezt külön kell megcsináltatni, mert ilyet a bmc-ben nem csináltak. első alkalommal csak kitölti a kiskönyvet meg beírja a leletekről az infokat. legalábbis nálunk így volt.

Judit,
hogy telt az első napod végül? kollégákat ismerted korábbról?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Bakker Zsuzsó.... elfelejtettem a 90 napos igazolást!!!!!!!!!!!!!!!! Még jó, hogy csütörtökön megyek.... és hogy szóltál!!!!!

andrea-1

Beni,
nagyon drukkolok majd a per miatt, bár ennek a leírtak alapján részedről csak pozitív vége lehet! gyere sűrűbben mesélni!

Juditkám,
láttam közben írtál is! csodálatos időzítés a kisfiad részéről!!!! :D :D :wink:

Andikám,
próbálok menni, de ma úgy szédelegtem, hogy a boltban majdnem elestem. remélem csak a hülye időjárás és holnapra rendbe jövünk. még jelentkezem mindenképp.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Én is gondolkoztam a találkán, de Barbus mostanában ebéd után alszik, úgyhogy jó találkát.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi,
sebaj, én is mindig elfelejtek valamit... legutóbb pl azt hogy mehetnék-e dolgozni... :? ez már csak velejárónk. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: Hajrá Izabella, bónusz Uh és minden minden! De ne félj! Breki te se!

Judit: nagyon ügyes vagy, de nagyon vigyázz magadra. Sajnálom ezt a kazán dolgot, mert látod azért kérdeztelek én, hogyan is fog ez menni, mert tél van! Pihi anennyi csak lehet ezerrel! Hajrá Nimród, még jó focista lesz?

Én már alig várom, hogy a tulipánokról küldjek nektek fényképet! Az azt fogja jelenteni, hogy irány vissza nyári lakba.

Ma kaptam egy levelet, ami miatt irnom kell több versben báránykának. Kiváncsi leszek hogy is fog alakulni. Hivatalos dolgot kellene intézni de igy? Nem akartam neki irni, de a sors besegít?

üdv kispatak
Vendég

Zsuzsó: köszi az infót :)

Holnap kiderül,mikre küld el a doki,ha egyáltalán ő küld el,és nem a védőnő.

Egyelőre annyit tud,hogy lombikos voltam,és 8 hetes (itt párom tévedett 1 hetet,holnap már 9 ;) ),és hogy holnap megyek először a dokihoz :)

Ma felettébb nagy a pocim :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkoljatok a holnapi UH-hoz!!!! :) Mindennek rendben KELL lennie :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni, hogy van e valakinek megmaradt gyógyszere?
Tudom, hogy nem szabad árulni, de kérem küldjetek privit.

Ma délelőtt voltam Tanár úrnál és a következőket írta fel: gonapeptyl, gonal 900 és 450 (mind a kettőt, de miért?), luveris, ovitrelle, crinone, estrofem, agolutin.

Előre is köszi,
Avarka

Kép
avarka

Andi, micsoda tündér ez az Sz, hihetetlen, és egyben ritkaság. És ráadásul milyen alapos!!
Remélem ha holnap nem keres és felhívom dél körül, akkor is ilyen nyugodt lesz és nem lesz rám mérges amiért érdeklődöm.

Judit, sajnálom, hogy melóznod kell menni, de a lényeg, hogy ne húzd majd fel magad egyszer sem. Csak magadra és pocaklakó fiacskádra gondolj. És akkor minden ok lesz. Tudod egyik fül be, másik ki.

Mia, tényleg izgalmas lehetett az az előadás a bmc-ben ha párod ilyen figyelemmel volt :)) Képzeljétek mi nem is voltunk ilyenen, lombiknál meg beírtunk valami fals dátumot. Azt hiszem, lehet hogy nézne egy nagyot Sz, ha esetleg éppen ő tartaná, hogy mit keresünk ott 1 lombik után. :) Úgyhogy ez már kimarad az életünkből.

NA Békus, én írtam, hogy vigyázz az eleséssel. Na én akkorát bénáztam ma...Elmentem gyalogolni arra a helyre amit nem szeretek... Na a futógépem 25 perc után egyszercsak megállt, nem is volt akkor még probléma, de mindegyik gép annyira szar volt, hogy egy csomót megnéztem utána, közben vittem a cuccomat ide-oda magammal. Egyszer csak később gyaloglás közben eszembe jutott, hogy egy ideje nem látom a kulcsom. Na egyik gépnél sem találtam, de olyan ideges lettem, hogy elfelejtettem hogy bekapcsolva hagytam a gépem amin legutoljára gyalogoltam, és visszaléptem rá. Hát nem tudom hogy nézhettem ki... de utána megkérdezték jól vagyok-e :)) A jobb térdemet és sípcsontomat bakker úgy bevertem, gondolhatjátok abba is hagytam az edzést, ott égett a fejem, ja és a kulcsom sehol. Na mire lezuhiztam, a pótkulcsot persze megkaptam, hozták is a kulcsom, mégis ott volt ahol kerestem, csak egy csajszi rápakolta a zsepijét. Háát akkor nem fájt a térdem, de mostanra szépen bedagadt, és úgy látom a sípcsontom is szép színes lesz. Na mostmár összekapom magam. Mindig akkor történik velem ilyen figyelmetlenség amikor lelkileg nem vagyok a topon...

Vbeni, csináld azt, ha nem külön wordbe írod a levelet, hanem ide, hogy mielőtt elküldöd kijelölöd és nyomsz egy controll C-t és ha véletlenül küldésnél elszállna, akkor vissza tudod másolni.
ann74

Atyaég Avarka! És azt mondta a doki hogy mind váltsd is már ki???
ann74

Egyenlőre csak a gonapeptylt szeretném olcsóbban.., ha tudnám..

Kép
avarka

Ann:szerintem biztosan nem lesz mérges ha felhívod, ő aztán alapból nem az a fajta hála ég! :).... Meg amúgy is, ha rákérdezel, hogy zavarod-e, akkor úgyis mondja még mielőtt belekezdenél..... :) Szóval nyugi :)

Avarka: nekünk sajna nem maradt sok, ami meg volt, azt továbbajándékoztam már... pedig szívesen segítenék!!!!! :wink:

andrea-1

Ann

Wordbe szoktam írni, csak már fáradt voltam és még gyorsan el akartam küldeni, és amikor be a akartam a linket másolni lefagyott, aztán addig bénáztam míg minden elszállt.

Béku

Holnapra is nagyon drukkolok, de minden rendben lesz.
vnbeni

Ez bosszantó lehetett Vnbeni :((
ann74

Avarka: sajnálom,de ezekből nekem Sz úgy adagolta,hogy inkább 2-3 adagonként kellett kiváltanom,nem maradt semmi...

Vnbeni: köszi! :)

Lányok,olyan hányingerem van most este....!!! :?
Vendég

Köszi Lányok!

Ha beszéltek valakivel és mégis tudnátok segíteni, jó lenne!

Köszi

Kép
avarka

Béku, nálam ugyanez a helyzet... ettem 2 kis szelet vajaskenyeret.... most egy kicsit jobb... :shock:

andrea-1

Avarka,
én is elajándékoztam már ami maradt, sajnos nem tudok segíteni.

Ann,
Sz biztos nem lesz mérges. ha nem tudja épp felvenni, akkor vissza szokott hívni ha ismeri a számodat.

Breki,
én is kutyául voltam ma, szerintem a front. pihizz sokat, lehet hogy a vérnyomásod a szokásos alatt. ha lehet majd a védőnővel is méresd meg, hátha van valami jó ötlete, nem csak a cola.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ja csajok, azt nem is mondtam, hogy 20. hét ide, 20. hét oda..... ismét volt Silverboyozás is ma :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 2-szer is, úgyhogy még repeta is volt!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugyanis kedvenc kis házibarátunkkal nézte meg a méhszájat (zárt végig)..ill. nekem van egy miómám, úgyhogy azt még "visszament" és megnézte a hasi után is, mert azzal nem látszott rendesen....
Úgyhogy ma kijutott az élvezetből bőven..... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: nekem vajas kifli volt most a hányinger ellen ismét sonkával,meg egy kis sajttal...
Illetve éhenhalás ellen is...

Valahogy nem vagyok képes enni,ha egyedül vagyok itthon :?
Amint párom jön,és hozza a tápot,megjön a kedvem,és mindent eltüntetek...

Zsuzsó: vérnyomásom tuti lent van,meg a hangulatom is ma.
Talán tényleg a front miatt van! Colát nem ittam vagy 4 napja :D
Azért nem vinném én se túlzásba,és azon a 3-4 napon,amikor mégis ittam,akkor sem volt több egy-másfél dl-nél :)
Vendég

Andi: no,Silverboy nekem is lesz holnap-remélem. Húúúú,ez nagyon perverzül hangzik :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval remélem lesz UH,és nem beszélgetni megyünk :D

Persze várom a pénteki védőnő-látogatást is,amin meglepődtem,remélem még nem akad ki semmin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi,
Silverboy most már marad is a méhszáj miatt. :? múltkor megkérdeztem, hogy is van ez. mivel nekem fájdogált többször a pocakom, nekem most a 17 hetesnél is volt. :?
ma kicsit jobb napnak tűik, úgyhogy igyekszem menni délután. a helyet majd megírod priviben vagy sms-ben?

Breki,
drukk mára!

Juditkám,
vigyázz magadra ma is!

Sajti,
merre vagy?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Előszőr is BUÉK mindenkinek, a 2011 lesz a mi évünk!!!!!!!

Avarka!
Pont a legolcsóbb :(, de aszem nekem estrofem tablettám maradt, ha ez az amire gondolok, majd megnézem, hogy tényleg így van e, és, hogy jó e még a szavideje.....ha így van elugrok vele hozzád, úgyis minden nap a Csaba úton járok hazafelé, onnan meg egy köpésre vagy. Oké? Ennyivel beszállok a sikeres bizniszbe :wink:

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

gyors zanza az elmúlt 5-6-7-8 oldalról :-)

Vicky,
hajrá Barbus a fogakkal nagyon ügyes.

Vikus,
hihetetlen hogy nem adták be a szurit.
drukkolok nagyon a jó hírért.

Andi,
és mi lesz a barátosnéddal ha a gyerek először elesik, végigzúg a padlón és felszakad a szája ? és ömlik a vér pl ? vagy ha homokot eszik a játszón ? vagy "bántják" a bölcsiben ? vagy ha esetleg tényleg komoly baj lesz ? háááát borzasztó lehet, szegény csaj.
jézusom még hogy a saját kajázásukat alakítja át.
szóval Izabella, csudajóhír :-))))) tudok egy jó kis vagány pasit udvarlónak :-))))
Sz doki nagyon aranyos, de ezt mindig is tudtuk :-))))

Sajti,
de szép lesz a táblicsku, nagyon drukk hogy mielőbb továbbadd !
szülinapos uradnak utólag is sok boldogat !

Kispatak,
London imádom, Luton picit messze van, de gondolom a légitársaság akit választottál odamegy.
Huh egyél majd ecetes chipset és fish and chipset is :-)
Vasi babát vár, remek hír !

Kisbeeka,
imádom az étvágyadat !
eséssel tessék vigyázni !
kutyut nagyon sajnálom.

Ann,
1x a híd tövétől elkezdtünk sétálni a város irányába, nagyon szép, de tényleg elhagyatott az egész, kár érte.
házat törökbálint, herceghalom, zsámbék településeken nézünk, nekem utóbbi a favorit.
nekem van ismim, esetleg ha gondolod, nekünk is átnézték a biztosításainkat hogy hol tudunk minél többet megfogni hogy minél jobban jöjjünk ki belőle, ha érdekel szólj.

Kpn,
27 hét ? wow rohan az idő :-)

Estrella,
szoba biztos szupi lesz.
ikeás rácsvédő nagyon jó, sokkal jobban figyeli Liza mint a Marcitól megörököltet.
de láttam már olyat is ahol külön rucikat huznak minden rácsra, ergo a rácson azért ki lehet látni.

Eszter,
nagyon sokat gondolok Rátok, ujjaim csuriban csajszi !

Woody,
jól emlékszem hogy anyósod gyógyszerész ?
figy kérhetek icikepicike infót ? oculoheel szemcseppet keresek de mindenhol hiánycikk, ha esetleg lesz infó hogy mikortól kapható újra, megosztanád velem ?

Vnbeni,
apának boldog születésnapot.

Judit,
remek hogy eredmények okésak, nagyon örülök.
Nimród annyira szép név !
munkahely kapja be brrr
éljen mozgás !

Nava,
gyönyörű, Zorka tiszta Te !

GyIldi,
hogy van Lili, köhögés ?

Zsuzsó,
szupi hogy cukrod okés.

Oroszlán,
tyű 18. hetes uhu, ki volt a doki ?

Missancsi,
szupi hogy jól vagy !

mi jól, Liza picit köhi, ágy megemelve hogy ne okozzon a nyák gondokat éjszaka alvás közben, de tök jól nyomja, tegnap este 7 óta :-) M bölcsiben, én tanulok mindjárt :-))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Heni!
Nagyon szépen köszönöm! Így már biztos a siker! :D
Küldöm priviben a telefonszámomat, mert megváltozott!
Puszi

Kép
avarka

jöhetek két képpel promótálom a fiamat :-)

ezermester

Kép

és remek autószerelő/bébiszitter is

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Judit!!

Nagy Fiadnak Nagyon Bolodg Névnapot Kívánok!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kubus!!
Csúúúúcs a kép!!!!Imádom Marcit!!!!

Zsuzsó!!

De jó,ha tudnál jönni!!!MIndjárt megcsörgetlek!!! :lol:

Este jövök bővebben,dolog van.

Pusza
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Kubu: Okes, bennevagyunk, kb. úgyis egy ilyen vagány és belevaló udvarlót gondolnánk a mi kis Tündérkénknek :)
És legalább a kisvejünk nem lesz olyan ánti-barkács mint Rajó.... na róla tuti nem látni ilyen kalapácsos képet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amiket írtál barátnő vonatkozásában,az ilyenekbe inkább már bele se gondolok... :shock: Ahol mi lakunk van kib....tt jó játszótér a lakóparkon belül, (zárt, itteni gyerekek használják csak) ez az új EU konform v. minek hívják, full modern, fasza hinta, mászó, homokozó, libikóka, csúszda, szóval klasszik játszótér cuccok, modern, gyerekbarát kivitelezésben (pl gumipadló a hintánál).. többek közt emiatt is jöttünk ki ide a világ végre lakni :)..... még felnőttként is kipróbáltuk a játszóterezést, egy nyáresti elferdüléskor, hát bejött, mit nem mondjak :). Marcus odalenne tőle, az biztos!!!!! :) .. Na sejtheted, hogy nem igazán viszi oda se le a gyereket, mert egyrészt "várni kellett" a hintára mikor lementek, mert más gyerekek is hintáztak!!! ... :shock: másrészt meg a gyereket "jobban lefoglalja még"!!!! ha ül a babakocsiban és ő sétál vele az utcákon.... Hát, ha valamit, akkor ezt már tutira nem vagyok hajlandó elhinni...!!!! Mindegy, ez van, mi majd máshogy csináljuk.... :)
Liza tündérkének jobbulást kívánok!! Jó tanulást Neked, vizsgákhoz meg egy bazi kalappal!!! :)

Zsuzsókám: engem alapból nem zavar a Boy, ha bekukkant azzal is, csak valahogy azt volt bennem hogy 12. hét után már a másikat használják csak... végülis amilyen az én közérzetem, meg sajna a libidóm is mostanában... legalább jár ott bent "valaki" és nem szövi be a pók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Délután akkor találkozunk! :)

Henikém: Neked is boldog új esztendőt.... amit a gólya fog számotokra megfűszerezni!!!! :)

Béku: Lassan Te is indulsz.... rendben lesz minden meglásd, és remélem randiztok a gyermekkel is :)

Engem reggel hívott Sz. áttettük a csütörtöki találkánkat péntek reggelre, mert valami közbejött Neki... Jó szarul aludtam az éjjel, erre Csucsu is írja, hogy Ő is... REmélem más nem járt így mint mi... :shock:

andrea-1

Ezt a laptetőt megint Macsinak ajánlom, a jövő hét pénteki naphoz, és úgy általában, elviselni a Velük történteket! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?