A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mares, miért ne lehetne úszni vinni? Nem indokolta a dokinéni? Ami problémát okozhat az úszás, az szerintem gyakorlatilag független attól, hogy 4 vagy 12 hónapos megy először vízbe.

Barbcsi, épp hiányolni akartalak... Remélem, kapsz korábbi időpontot!
Nálunk is úszik a fürdőszoba! :lol:

Tünde, Zoé szépen nő - Bálint se egy aprócska termet... Mi meg gyúrunk, v...? :lol:

Eszembe jutott, hogy aki Liberózik, az gyűjti a vonalkódokat? Van valami, ami extra, oda kell rá figyelni? Azon túl, hogy a pelusos zacskó rittig a vonalkódnál van perforálva és ott szakad, ahol nem kéne...

bekri

Tündi: hát igen, Zoé gyarapodik, de sztem nem baj, mert ha meg egyszer beteg lesz, mondjuk ne legyen, de akkor lesz miből neki fogyni... de én azt mondom, ahogy uram is, hogy a bébike gyerek legyen kicsit husis, hurkás :)

Ircsi: hát nem tudom miért nem szereti a doktornéni....:( pedig én vinném....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Oltás: Gergő ma totál aluszékony, este is sokat aludt, 8tól reggel fel9ig! Lehet hogy lázas csak nem érzem??? CUmis lázmérő szeritn most 37,1 volt, arra még nem kell kúp nem??? Most meg evett negyed2kor és rögtön elaludt, azóta is alszik.....mérjem meg poppiba is????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Barbcsi: jaja, Bence milyen kis huncutka ahogy fürcsizik :) Gergő is imádja, de hogy fordul hasról hátra vagy hogy a kádban?? a kezedben??? ( ezt nem ééééééétem... buuuuuta vagyok)

Bekri: azt modnta a dokinénin hogy ki tudja kinek milyen láb és hüvely meg minden gombája van és hogy arcüregyulladás lehet tőle meg fül meg minden... pedig én már vinném :(((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

De édes! Tiva is szeret fürcsizni, rendszeresen eláztatja a szobát.

Súly: tudom, hogy nem olyan mértékű a gyarapodás. Viszont a heti nulla kg normális?

Tivának is jön a fogacska, úgy látom egyszerre több is. Mondjuk óriási rutinom van fogkinövés terén. Jó lenne ha egyszerre több is előbújna!

Oltás után Tivadar is aluszékonyabb volt.

Nekem is iszonyat ízületi fájdalmaim vannak és a csontjaim is fájnak!!! Gondolom a szoptatás miatt. KOnkrétan kiegyenesedni fáj és ébredés után csak telitalppal tudok lépni úgy fáj a térdem, bokám, lábfejem, lábujjaim. Nem beszélve a kézujjaimról!!! A hátam is kész...
Tovább is van. MOndjam még?
szilvi35

Szilvi sztem csak az lenne gáz, ha elkezdene fogyni! de nem vagyok szakértő...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.01.05 18:03-kor.

Kép
gtunde75

Mares ja-ja ott. :D

Barbcsi Bence nagyon zsivány! :D

Szilvi35: mondjad! :D

Áron 7290gr és 68 cm! Ő is belassult hízás terén. Mondjuk nem bánom, mert lusta fordulni. Kitekeredik, de ennyi, pedig nem sok kell neki hozzá. :)

királylány

Mares nincs semmilyen lehetőség itt a közelben az úszásra. Bár ost mondták, hogy az egyik családi háznál van fedett, fűtött medence, de hogy mennyiért adják ki meg pluszban az oktató.....mert attól még nem jön rendbe a mellkasa ha velem pancsol a medencében.....

királylány

csajok!! a mai Tényekben csak csupa borzalom van!emberek miket tesznek pici babákkal, borzalom!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares! Tomi fogja fürdés közben a kis fejét, ő meg olyan huncut, hogy dob egyet magán oldalra (konkrétan kifordul a Tomi kezéből) és már hasra is fordult, Tomi persze ilyenkor megfogja biztosan a kis mellkasát, nehogy elmerüljön a vízben.
Bence is aluszékony szokott lenni oltás után. Viszont én a cumis lázmérőben annyira nem bíznék meg, inkább popsiban is mérd meg!

Dia! Szép súlya van Áronnak! :wink: Bence kb. 7 és fél kiló és 68 cm, de majd jövő kedden megyünk védőnénihez mérésre. :wink: Bence sem tudott először megfordulni, ő is csak kitekeredett, rájött a technikára, de nem tudott tovább fordulni, beakadt a keze. Na de az apja megmutatta neki, hogy hogyan húzza ki, és azóta már magától is megy neki! Lehet, hogy csak egy kis segítségre van szüksége Áronnak is!

Szilvi! Szerintem is ha fogyna, inkább az lenne probléma. Ha ugyanolyan, mint eddig, ugyanúgy jókedvű, van pisi, kaki, akkor szerintem semmi baj. Nálunk is volt, hogy 0 hízást mutatott a mérleg, utána meg megint hízott.
Csak nálam az a gáz, hogy nekem ez a betegségem már 10 éve megvan, és 5 éve teljesen tünetmentes voltam, pedig akkor azt mondták az orvosok, hogy az injekció, amit kaptam, csak fél évig mulasztja el a gyulladásom, de hál' Isten tovább kitartott. Most viszont elkezdett fájni a bal térdem, duplájára dagadt rövid idő alatt, megtelt folyadékkal, amit le kell onnan szívni, másképp nem tűnik el, viszont ez minél később történik meg, annál jobban be fog dagadni, ami nem lenne szerencsés. Elég nehéz így ellátnom Bencét teljes mértékben, hogy nem tudok ráállni, nem tudom kinyújtani, behajlítani, Tomi segít, mint eddig, de neki muszáj az államvizsgájára tanulnia.

Ja, karácsony: túl rohanós volt, Bence is nyűgös lett, sírt, kapkodtunk, megfogadtuk, többet ilyen nem lesz, ha lesz saját lakásunk, csak mi hárman leszünk, majd 25-én megyünk nagyszülőkhöz, dédikhez.

Mennem kell, Bence sír, hát igen, nem lát, megijed, nálunk kezdődik a szeparációs félelem, úgy érzem, de érdekes, mert Tomi irányába is, szóval őt is hiányolja, de ha már egyikünk vele van, akkor nyugodt.

Holnap jövök, Ircsi majd válaszolsz nekem? Csak hogy tudjam, hogy ha a doki felajánl valami másfajta injekciót, akkor kaphatom-e. Szerintem nem-szteroid gyulladáscsökkentőt vagy szteroidot sem kaphatok... De ehhez te értesz!

Évi, Bévi, Tina merre vagytok?

Kép

Kép
barbcsi

Mares
Normális uszodába, fürdőbe kell menni. Én pl. 10 éve járok rendszeresen úszni, soha nem szedtem össze semmit...

Barbcsi
Izületbe szerintem mehet a steroid. Abból nem szívódik fel olyan mennyiség, ami gondot okozna...

Szépen fejlődnek ezek a babák :lol: :lol: :lol:
Katus 6 hónaposan 7850g.... és ő se sovány... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Mamázni voltunk ma,meg apukám ügyében "konzultálni" pff kivágták magukat,nem is érdekel.

Mares hálistennek nem láttam a Tényeket!!

Szilvi35,a lábam nekem is úgy fáj reggelente,ezt a telitalpast ismerem,de én eddig a túlsúlyra fogtam -a magam esetében :? de lehet h.tévedtem? A derekam kész,csontkovács jár hozzám..már amikor...

Dia,mondjad :lol: Szilvi35,szintén :lol:

Tündi,szép méretek! :wink:

Alvás,nekünk hosszú idő óta az első jó éjszaka volt,aludtunk 10-3-ig akkor evett és vissza is aludt kb.fél 6-ig. De kapta a szteroidos kúpot még este,ma már nem fogja,remélem nem lesz gond.

Babrcsi édes a fürdős Bence,hirtelen belémbújt a kisördög és meg akartam kérdezni tegyek-re én is "fürdés élvezős" képet Tomiról :lol: :lol: :lol: nem mintha fotóznánk azt a balhét...

Na megyek berakok egy mosást.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Boldogabb új évet mindenkinek!

Évi aranyos vagy, hogy hiányoltál! Remdben van már a kisembered?

Mi voltunk otthon, hiába mondtam a páromnak, hogy ne menjünk. A fütés pár óra kivételével egy teljes hétig nem müködött, így feladtuk tegnap este a küzdelmet és hazajöttünk. Az odaút is macerás volt, mert kedden engedtek ki Edövel a kórházból, de menjünk, mondá a párom. Kényszeredetten, de bepakoltam. Nagyon hideg volt, átlagosan -15 fok, a leheletünk fütés ellenére ráfagyott a kocsi üvegeire csinos jégvirágok formájában, még a szélvédöre is, a fütés az utastérbe egy helyen jön be, de nem lehet állítani, így akár akarja az ember, akár nem, olyan 75 fokkal jön a höség és nem tudod hova tenni a lábad, ehhez többszáz km tejszerü köd és sehol senki az utakon. Hazaérünk átfagyva, mire kiderül, hogy a fütés nem nagyon füt. Legföbbképpen nem éjszaka és melegvíz sincsen. 3 nap után rákapcsolták anyámék a boilert a rendszerre, lett melegvíz, de a fütés nem akarta az igazat. Egész napunk abból állt, hogy melegítsük egymást. Egyszer voltam korizni a gyerekekkel, egyszer bevásárolni, egyébként csak fáztunk föállásban. A sütöt is bevetettm fütés gyanánt, de nem lehetett mellette mást bekapcsolni, mert kivágta rögtön a biztosítékot.

A párom is veszekedett velem egy kört: én agyonbabusgatom a gyerekeket, vele nem is törödök és neki elege van és neki sok és a többi. Szerinte válságban van a házasságunk, föleg ha nem változtatok a nézeteimet. Kicsit szét vagyok csúszva lelkileg, mert a helyzet kilátástalan. A családom és baráti köröm egyáltalán nem teherbíró, nem lehet rájuk bízni a gyerekeket se részleteikben, sem összességükben.

Hát ezért nem jelentkeztem. Ahogy Csillagot is, úgy engem is húz az ág... :(

Édesek viszont a dedek!

Barbi
Vendég

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]
Áron 7290gr és 68 cm! Ő is belassult hízás terén. Mondjuk nem bánom, mert lusta fordulni. Kitekeredik, de ennyi, pedig nem sok kell neki hozzá. :)[/color]

gondolod, hogy ez a súlytól függ? csak mert Zoé egy hónapja forog, és most már kúszik is... elég szép távokat tud megtenni... (egy plédhossznyit.. :lol: )

Kép
gtunde75

Edö 7,7 kg. Csórikámnak megint ragyás a bundája, a füle mögött körbe-körbe nedvedzik-váladékozik a neurodermitistöl.
Nekem is vannak idénre terveim: van egy anyajegyem elöl a dekoltázsomon, ami fáj és aránylag új keletü, továbbá Edönek végre át akarom mosatni a könnycsatornáját, mert annyira begyullad mindig a szeme, hogy az borzalmas.
Hozzáetetést ma kezdtük, kapott pár kanál tejpépet.

Barbi
Vendég

Csak gyorsban futottam át....

Évi majd mondom holnap. Tegnap megtanultam:

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
(Woody Allen)

Tünde hát valamire fogni kell! :lol: Mondjuk Bence sem kapkodta el anno. Kúszni ő is elkúszik, igaz hátrafelé, de szedtem már össze a szőnyeg széléről. Még jó, hogy a földöre szoktam letenni, onnan lejebb nem eshet le :D

Barbcsi segítettünk neki, megmutattuk....majd ha akar fordul.... :D

királylány

Barbcsi: na majd egyszer ha ott lesz api meg én is azért megnézem fordul-e a lelkem vízben... .)

Barbi: most mi a baja a férjednek??? miért veszekedik ilyen buta dolgokon veled???

Mértem popsiban a hőt: 38 volt, azért adtam neki kúpot, hogy éjszaka jobb legyen, fürcsiztettem, előtte volt órákig nyühi, pontosabban 4kor kelt, evett és utána már nem aludt, 7körül elvittem fürdeni, evett, kis ringatás, sztem 3 perc sem volt, letettem ágyikóba, nyühike picit, majd már sztem alszik, nem hallom a hangját... remélem kúp segít és nem lesz lázas....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,jól tetted,az fájdalomcsillapító is,ilyenkor fájhat ám az icipici combizmuk :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

jaj csajok úgy várom a talit,kis 5 hónaposainkkal,biztos mindenki nagyot nőtt és változott!!

evilany

Bekri az elkényeztetést nem az alvásra értettem én sem azonban próbálok itt sem ráhagyni. Persze első gyerek próbálunk jó szülők lenni és nem elkapatni (úgy érezzük sajnos nem sikerül). Mindketten azt szeretnénk ha nem egy kis kényes fruskánk lenne aki anya nélkül nem tud létezni. Amúgy jobban vagytok már?

Tomika? Remélem ma éjjel is jól fog aludni. Tényleg Évi végül most adsz már neki tejport is? Azóta jobban gyarapodik a súlya?

Úszás én azt olvastam, hogy nagyon jó a babáknak olyan 4 hónapos kortól ajánlják, persze mindig akad túlparázó orvos. Maresz ha te vinni akarod és meggyőződsz róla, hogy a higiéniát betartják szerintem sem lehet gond.

Agyam kicsit szita ki mit irt

Szilvás neked már bekukkoltam a bloggoda kiváncsi voltam miért nem írsz mi van veletek.

Szilvi, Évi sajnálom a láb-, csontfájást. Barbcsi neked a térdet, jobbulást!

Babák milyen nagyok :shock: én kezdek utánaolvasni a súlygyarapodásnak, kicsit parázom, remélem nem lesz gond. Petra súly még mindig nem valami említésre méltó :( :( hétvégéig van ideje akkor lesz 5 hónapos és elvileg 400 g-t kéne gyarapodjon ő múlt hét végén tartott 260 g-nál (6.200 kg). A mérés függvényében felhívom a doki nénit lássam mit ajánl és lehet elkezdem neki a tejpépet. Nem azt fogom nézni hogy nincs 6 hónapos. Nem szeretném ha baja lenne. Amúgy van napi 4-5 pisis pelus és makk egészséges. De mikor látom milyen sok baba túl van a 7,5 kg kicsit parázok.

na megyek Petra mai programja reggel majdnem 8-kor kelt, aludt fél 11-től fél 4-ig (nem is sírt, hogy fent van csak arra lettem figyelmes gőgicsél magának), most este 8 után kibukott és mikor nekikezdtem írni felébredt. Mikor lesz alvás? (nem költöttem, mert a héten is sokat aludt felköltöttem és az lett a vége, hogy este 5 után aludt megint több mint 1 órát és végül 11 után tudtam elaltatni)

Kép
Kép
melisch

Barbi :cry: :cry: sajnálom nálatok mindig carik az ördög valamit.

Mares jól tetted én mindig adok oltás után neki kúpot (orvosnő tanácsára) és így soha nem volt még láza.

Kép
Kép
melisch

Melisch az égvilágon semmi okod aggódni Petra súlya miatt! nézd:
http://www.gekkonet.hu/fejlodes/gyermek ... odese.html

ahogy a táblázatban is látatod a 6 hónapos lánybabák minimum súlya 6,1 kg, Ti ezt már 5 hónaposan túlléptétek! szóval ne parázz! Petra tökéletes!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Meli,nem fogadja el a tápszert,nem is erőltetem mostanában.
Súly miatt ne aggódj,Tomi is 6200 körül van,a betegség miatt kicsit esett a súlya,de megduplázta már a súlyát,tehát rendben van.

evilany

Jó reggelt,

Lányok, segítsetek...

Annyira megijedtem az éjjel. Igazából már tegnap éjjel kezdődött - egy hirtelen mozdulatra (megfordultam) iszonyatosan el kezdett fájni a hasam. És egész nap érzékeny volt, ezért inkább pihentem. Volt, hogy abba is kellett hagyni, amit csináltam, mert elkezdet keményedni, fájni. Aztán volt, hogy inkább hascsikarásnak éreztem - közben szorulásom is van.

Ma éjjel a semmire kezdett el fájni, és nem csak a hasam, hanem a derekam is, de annyira, hogy nyüszítettem, és a férjem kérdéseire nem tudtam válaszolni. Viszont pár perc alatt elmúlt. Normális ez ILYENKOR? Hívjam fel a dokit? Menjek ma el hozzá? Délután rendel..

Kép
xtina75

Jó reggelt

Tina,nem tartom normálisnak az ekkora fájdalmat,orvoshoz!!

evilany

sziasztok!

Tina osztom Évi véleményét! menj dokihoz! addig is fekvés! én lehet, hogy fel is hívnám a dokit már most...

Kép
gtunde75

tegnap rákérdeztem a dokinál arra, hogy mennyit "kell" ennie a gyereknek, mert Zoé 800 ml körül eszik, és gőzöm sincs, hogy mennyit kéne...
azt mondta a gyerekorvos, hogy a súly X 150 ml folyadékra van szüksége a babának egy nap (Zoénál ez most 1100 ml) ennek 2/3-a tápszer, a többi tea vagy víz... én eddig nem teáztattam (kolléganőm orvosa és védőnője szigorúan tiltja a szintén augusztusi baba tápszeren kívüli folyadékpótlását), vizet kapott, amikor a gyümit ette...
tegnap csináltam neki teát, tetszett neki... gondoltam, hogy akkor csinálok éjjelre, hátha azért forgolódik, mert szomjas... így is tettem :arrow: hajnali fél 3-kor ivott 20 ml teát... és még mindig alszik... :shock: eddig 6-kor már kért enni (vagy csak nagyon szomjas volt?!?! :shock: )
ilyenkor mindig átfut az agyamon, hogy de jó lenne, ha már beszélne és elmondhatná, hogy mire van szüksége... :shock:

Kép
gtunde75

Tündi simán lehet szomjas,távfűtéstől annyira száraz itt is a levegő.De valahol azt olvastam nem jó éjjel teáztatni de már meg nem mondom miért írták ezt meg hol :? :oops:

evilany

Megyek mindjárt dokihoz... drukkoljatok.. Majd jövök!

Kép
xtina75

Hahó

Tina. Megírtam a levelemet, aztán nem küldtem el, most látom. Azt írtam, hogy pici szúrkálás elvileg lehet, de FÁJDALOM nem, szóval indulj a dokidhoz... De látom, megtetted.
Jelentkezz, hogy mit mondott, meg hogy mi van...

Most voltunk védőnéninél, 1 cm-t nőttünk, és 400 g-ot egy hónap alatt. Vagyis erősen belassult a növekedés... (69 cm, 7900 g)

szilvás76

Tina, igen jobb dokihoz menni! Drukkolok, de tuti nincs semmi baj!

Melisch, nyugi Petra súlya tökéletes!
Mi is 6170g-ok vagyunk (hétfőn). A cm az nem tudom, mivel jövő héten megyünk mérni, de szerintem 65 körül van...

Mares, Lili jár masszázsra nem én... :wink:
De ő nem szereti, ebben rám hasonlít, mivel én sem szeretem.

Tegnap Lili végre megfordult! Hátról hasra. :lol:
A földön volt és mellette raktam tisztába az unokatesóját (1 éves kissrác) és nagyon érdekelte a keze. Folyamatosan nyúlt felé, de nem érte el, majd nagyobb lendületett vett és átfordult a drágám.
Ekkor nővérem és én elkezdtünk tapsolni és újongani, ő meg csak nézet ránk. Azonnal odarohant a nővérem lánya is, ő meg elkezdte puszilgatni. Olyan édesek voltak!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Minden oké, zárt a méhszáj, ez inkább gyomorfájdalom... Köszi, hogy gondoltatok rám!

Kép
xtina75

Tina hála az égnek!!!

evilany

Sziasztok!

Bamass sajnálom, hogy így megjártátok :( Férjednek küldök egy virtuális nyakonvágást!

Melisch Petra nincs elmaradva a súlyával. Nem gurulhat mindenki :lol: Egyébként a képeken nem látom őt kis véznának. Szépen fejlődik.

Tomi egyszerűen tünemény. Nincs vele sem semmi baj. Avatra kép nagyon tuti. :D

Tünde azért nem jó éjjel teáztatni, mert akkor rászokik erre az édes löttyre, aztán majd kelni fog éjjelente. Inkább vizet adj neki.

Most, hogy eszi Áron a gyümölcsöket meg a tejpépet, közben vízzel szoktam kínálni. A teát mindig megcsinálom, ha elmegyünk itthonról, de általában nem is iszik belőle...

Tejpép: nekem az a tapasztalatom vele, hogy megfolyósodik. Tapasztalt már valaki ilyet? Véleményt kérek...Ezért nem szerettem Bencénél sem (nemrég jöttem rá, hogy miért is nem evett ő sem tejpépet) Én neki anno krumplit főztem és ahhoz a gyümölcsöt tejpép helyett....

Tina még neked akartam, hogy mindenképpen dokihoz, de úgy látom már el is mentél. Várom, hogy mit mondott...

Évi írom még majd neked a storyt.....

királylány

No meg is nyugodtam akkor (én is).....

királylány

huhh, ki se kapcsoltam a gépet, lássam, ha írsz...
Vigyázz magadra, pihengess a nagy izgalomra ;-)

szilvás76

[quote="xtina75"]M írta:xtina75inden oké, zárt a méhszáj, ez inkább gyomorfájdalom... Köszi, hogy gondoltatok rám!

Az, hogy Prüntyőke rendben van, jó hír!
Gyomorfájdalom :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csajok...
Nem tudok mit csinálni Encsivel. Éjjel 1 körül kel, 4 körül kel... és eszik. Próbáltam, hogy csak hátsimi, vagy ivás, de NEM, ő kaját kér. Utána beájul és alszik. Ha nem adok enni, előbb utóbb felébred és sír... A édőnyanya azt mondta, nem baj, de már többet kéne egyhuzamban aludnia... Bendénél legalábbis nem volt ilyen, 6 hetes korától nem ébredt éjjelente.

Most pedig már a HA 1-est esszük, elvileg tartalmasabb...
Asszem, 1 hó múlva elkezdjük a jó éjszakát pépet, az anno nagyon bejött...

Dia, majd én is hívlak ;-)

szilvás76

Sejtettem én, mert szoruláskor tudok úgy görcsölni, hogy földön fetrengek, csak ugye eddig szedtem a gyógyszert az IR-re, és az rendbeberakta az emésztésem. Most meg le kellett csökkenteni kicsit, és gondolom ez, meg a körte tett be... A hátam meg a sok hátonfekvéstől fájt. Szóval innentől szilva- és hecsedlilekvár (találtam cukormenteset mindkettőből), üldögélés, meg időnként séta...

Kép
xtina75

:-)
azért a "másik véglettel" is csak óvatosan... :-)

a séta tök jó, a sok ücsörgés nem annyira...

Joghurt? Rostos kaja?
Nekem a narancs csodákat tesz (normál tartományban, ha ééééééérted...)

szilvás76

Szilvás
Ha megtalálod a megoldást, oszd meg... Katus is kel még rendszeresen éjszaka... leteszem olyan 8 körül... aztán eszik 11 és 3 körül... utána meg 6 körül legkésőbb kel... és mindig úgy eszik, mint egyébként... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Ha csökkented a gyógyszert még jobban kell figyelni a diétára!!!! (terhesség önmagában is IR-állapot, és kevesebbet mozog az ember...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szóval a tovább is van mondjam még?...

Miután megírtam a fórumra, hogy "kedves szomszéd" lekopogott, valószínűleg itt olvashatta és lejött délután, hogy ő nem jókedvéből kopogott. Egy ideig hallgattam majd én marha le is álltam vele vitatkozni, elmondtam mennyire unjuk, hogy minden szarért sms-t küld, stb, de aztán észbe kaptam és rávágtam az ajtót.

Erre Gábor kioktatott ezt nem így kellett volna. Halgattam volna faarccal végig, mejd közölhettem volna vele, hogy tudjuk nem alszanak 3 hónapja, mert ordít a gyerekük, mert ugyanis mi sem vagyunk süketek és becsukhattam volna az ajtót.
Erősködött, írjak sms-t, ellenálltam, de ő megírta helyettem. Lényege az volt, hogy nem akartam rávágni az ajtót (dehogynem) és ez társasház, tudta mire vállalkozik mikor ideköltözött, mi is szólhatánk sokmindenért, nem tesszük. Nme csak nekik, másnak sem szoktunk sms-t küldeni, mert zavar valami.

Válasz:

Ők itt laknak 6 éve és SOHA (értitek? soha ) nem szóltak semmiért.
Aha, akkor ezek szerint valaki vicces kedvében szólt:
-redőnyért
-páraelszzívó haszálatért
-porszívózásért
-fúrásért (nem mi fúrtunk)
-hangoskodásért
-a savo szúrós szagáért

és még mennyxi mindenért, amiért ugyan nem nekünk szóltak, de szóvátették....

Ehhh...én tudom, hogy diplomával ész nem jár, de hogy valaki ennyire kiforduljon önmagából azért mert gyereke született....régen csalódtam ennyire emberben.

Hát nem nyalta meg a humorgömböt (ahogyan ezt VV Olivér mondta)

Ha estelg olvasod O. ne fáradj a válasszal, reagálással, mert nagyon nem érdekel.

királylány

Sziasztok! Ha már kicsit késve is, de Boldog Új Évet!!!!!
Kép

Már alig várom a talit, kezdek kicsit "befordulni" :?

Az "apróbb" problémákat leszámítva jól vagyunk :D Szita az agyam Tündi valamire akartam reagálni, de már ki is esett.....megpróbálom visszanézni.
limo73

töröltem, mert már vagy háromszor megfogadtam, nem kommentálok itt a fórumon indulatból. Hirtelen kiadtam a mérgemet (pedig semmi közöm, csupáncsak együttérzek...)

Jó egészséget, boldogságot, nyugalmat és csendet kívánok az erre vágyóknak a békés megyei csendes és nyugodt tanyavilágban...
:wink: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2011.01.06 12:50-kor.

szilvás76

Limo édes! :)

Szilvi: én csak azt kívánom neki amit ő nekem :lol:

királylány

Megvan!!!!! Zoé szépen belehúzott, lassan leelőzi Bercit!
A kaja mennyiséget én is kérdeztem a dokitól, mert ezt a 150-et tudtam, de Berci nem eszik ennyit....azt mondta most már kevesebbet kell számolni, 120 ml kilónként. Berci reggel, este 200-at eszik, tízórai kb. 100-110, uzsi kb. 60 + 90 tejberizspép, ebéd: főzelék+ha kell egy kis tápszer, és iszik 100 ml teát egy nap. Ezzel szépen "elvan" és gyarapszik, ja tízóraira kap még gyümit.

Azt hiszem áttört a második fogacska is, már élesebben érzem az ínyben.

A forgás csak hasra megy, vissza még nem, de majd alakul. Napról napra változik.

Dia! Igazad van...nem hiszem, hogy megszeged az együttélés szabályait...és nem lehet mindent lenyelni.
limo73

Kép Újévi kirándulás

Kép egyszerűen imádom :D
limo73

Dia... Hehe, érdekes baleset lenne, nem is értené... :-)

Emberek miért keserítik meg a napjaikat azzal, hogy mindenkivel összekapnak? Ahelyett hogy barátságokat alakítanának ki stb... ...nem értem én ezt...

No megyek, mert Hölgyikém hív...

szilvás76

elfáradt a hasalásban:
Kép

szerel, egyik kezéből a másikba vesz mindent...
Kép

Megtnult "porlasztani" is a szájával, itt gyakorolja a brümmögést... egyelőre kaja nélkül, de ez is csak idő kérdése...

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?