A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Még mindig a bilin ül. Kiosonok fürdőszobát takarítani :idea:

Kép
vindolanda

Vindo, szeptemberig még rengeteg idő van.
Hát akkor az egy hepiendes baleset volt ;-) Szerencsére.

Megyek én is dolgozni, de visszanézek napközben.
irina

Hali
megvagyunk.
Miket olvasok. Vindo elütött az autó..ilyen lazán adod elő???!! :-)

Emma picit jobban..most már kikelt az ágyból..festeget, elvan..néha köhög. ha nagyik kérdik hogy van ..rosszul. :-(

Este a párásító + bogyók segítettek ..de álmában nagyon kezdett megint köhögni = felébredt...= rectodelt..édes volt. du-án megbeszéltük hogy lesz kúp...sírt de engedte..mondat hogy apa ugye óvatos leszel???:-) drágám....aztán jól aludt..1x megébredt köhögni...de aludt tovább..:-)

Szerencsére a gyógyszerek mind finik..így beveszi őket!

Maggie: mire is jó az a kúp amit mondtál? az nem olyan durva mint a rectodelt?
mire jó pontosan?
lehet jó lenne belőle..ne ezt a durvát adjuk neki..ha az a másik is segítene.....biztos elfogadná Emma a kúpot ha segít neki..mert már nagyon utálja a köhögést. Sajnos autóm nincs. I ment vele..a másik munkahely messze van.

na muszáj voltam mosni. takarítani is kellene, de Emma mellett lassan menne..na majd ha megy oviba akkor..addig csak felületi kezelést kap a lakás..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, gyors gyógyulást kívánunk Emmának!!!
István akkor az egyik helyen felmondott?

Itt már rend van, még esetleg porolni kellene.

Rugó kiszedte a hintalovából az elemeket nagy suttyomban, belerakta a tankjába, de fordítva, és hozta oda nekem kétségbeesetten, hogy nem működik :shock:

Egy nagy szálkát szedtem ki a kezemből az előbb, belement, mikor a fát hoztam be.

Kép
vindolanda

Vindo: igen felmondott..már nem tudnak fizetni de dolgozzon..hát persze, és miből éljünk???? Most már csak a sajátját csinálja..csak ez meg azért stressz hogy legyen annyi munka, bevétel minimum mint eddig...főleg hogy nekem jan-február szinte 0 a bevétel..hiszen minden iskola ovi bölcsi megvette a karácsonyra ami játékot akart és kész..januárban nem igazán játék az amit venni kell.

Emma picit jobban de hogy utálja már a köhögést,,," anya mit csináljak hogy ne köhögjek????" jaja de már semmi ötletem nincs...most talán elaludt...bár 1x már felköhögött..az ágya meg van emelve + most 2 párnán alszik..mert akkor kell neki igazán köhögni ugye amikor vízszintben van...jó lenne tudna pihenni.

Rugó és az elemcsere.:-) édesek..és hogy minden mennyire tudnak már!!!!!

ovi: a mikepércsi ovi vezetője szerintem nem 100-as......tudtál vele már beszélni Rugó helye miatt?:

Maggie: Emma már a kúpba is belegyezne csak ne kelljen köhögnie...majd ha tudsz....mi is az a kúp????

[b]Móni
: ma még nem is járt erre.[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo!
Jaj, ez a baleset azért nem hangzik túl jól! Még jó, hogy a vége jó!!
Ne aggódj az ovi miatt! Jól fogja magát érezni, és addig sokat fejlődik beszédben! Mi alig beszélünk az oviban. Nagyon antiszociálisnak tűnő gyermekeim vannak. Főleg Zsuzsu,, aki ki is jelenti, hogy nem szereti az ovit, mert túl sok a gyerek. Akkor lenne jó, ha csak ők lennének és az óvónénik... Gergő jobban kedveli a társaságot, de ő is nehezen oldódik. Bezzeg itthon annál jobban megy a szöveg.

Kaqk!
Örülök, hogy Emmácska jobban!

Irina!
Elhiszem, hogy élvezed az egyedüllétet! Az a hajszárítós baleset elég durván hangzik!

Maggie!
Aranyos lehet Bercó, ahogy nosztalgiázik! :)

Tegnap délben is elaludtak, ma egyenlőre nem úgy tűnik, beszélgetnek...
Voltunk orvosnál is. Zsuzsunak Amroxolt írt fel, mert hurutos köhögése van, Gergőnek Sinecodot, mert neki meg száraz... Jövő héten talán már ovizunk.

Kép
gica1

Gica: jobbulást a köhögcsélőknek! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Először is: Maggie, Vindo, Gegi, Isten éltessen Benneteket!

Mi is köszönjük Fruzsival a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Rég jelentkeztem, lányok betegek voltak, Fruzsi még mindig rettenetesen köhög, de ma már legalább nem volt lázas. Picit fárasztó volt, mert hetek óta beteg valamelyikük, de most úgy néz ki, talán véget ér :)

Úgy látom, nekünk szerencsénk van, kabátot kivéve Zsófi egyedül öltözik, teljesen egyedül jár WC-re, picit sem kellünk hozzá, mindketten önként és szívesen beveszik a gyógyszereket (amikor csak Zsófi beteg, és ő kap gyógyszert, Fruzsi rohan oda, és kiabál, hogy "gyógyszer, gyógyszer, én is, én is" :lol: ), sapkát, sálat, cipőt, csizmát már Fruzsi is egyedül vesz fel, és a kézmosást is elintézi egyedül, mióta eléri a lámpa kapcsolóját.

Úgyhogy nem panaszkodom :)

Amúgy meg már alig hányok :lol: Talán fél kilót visszaszedtem a leadott súlyomból, haladok :wink:

Ja, és úgy néz ki, szeptemberben Fruzsi is elkezdi a csanát, szegény már minden csanás reggelen be szeretne menni, úgyhogy szeptembertől pár délelőttre ő is megy :)

Jobbulást minden kis betegeknek!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi jó hogy jelentkeztél! Csajok milyen ügyesek!!! fruzsiés a csana :-)
de jó hogy nem hánysz annyit + vissza is jött pár deka! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, még nem beszéltem vele, nem ismerem. Csak úgy aggódom a levegőben. Majd tavasszal lesz beíratás, vagy nem tudom mikor :roll:
Te már találkoztál vele?

Szia Panndi. Minden rendben veletek???
Hát, a te lányaidtól nem is vártam mást :wink: Kis rendesek :P

Gica, köszi :P Majd meglátjuk :P
JObbulást a gyerekeknek. Akkor nem ugyanaz a bajuk :roll:

Én közben leporoltam a lakást, Rugó elég konstruktív volt, csak kétpercenként megmérte a lázamat a digitális hőmérővel :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Most kapcsoltam be a gépet, munka helyett olvastam.

Kaqk! Próbáltalak hívni. Ez egy kifejezetten köhögést csillapító kúp, sajnos csak néhány gyógyszertárban csinálják meg. De nagyon hatásos. Azért is kiváló, mert mind a száraz, mind a hurutos köhögésre is jó.

Hova vigyem a kúpot???
dmaggie

Közben megnéztem, a dobozára az van írva: légzéstisztító kúp
dmaggie

Maggie: köszi, bocsi nem tudtam felvenni mert hívott, mellette kell legyek :-(nem tudok beszélni mert ébred akkor ..:-(
de lassan ébresztem.

KépKép
kaqk
Debrecen

még jó hogy telefonon is tudok netezni
:-)

vindo: munkából adódóan ismerem..de nm könnyű zöldágra vergődni vele....munkaügyben legalábbis.

KépKép
kaqk
Debrecen

Na ma jól sikerült... Emma aludt 1-3 ig. Lehet a pára vagy párna..vagy a sok gyogyó. megyek lassan zajolok...teregetek..hátha magától ébred most már..hallottam mocorogni.....

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is túl a délutáni alváson :)

vindo, hisztizni tudnak ám, nem mindig rendesek :wink: De ilyenekben tényleg ügyesek.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kaqk, értem :wink:

Panndi, senki sem tökéletes :idea:

Ha néhanapján főzésre adom a fejemet, a segítség mindig kéznél van. Gombapörkölt készül, ma nagyon házias vagyok.

Kép

Kép
vindolanda

Panndi: aludtál egy jót? :-)

Vindo: micsoda segítség:-)!!! Emma is azonnal hozza a fellépőjét ha valamit csinálni készülök.

Emma jó kedvű, huncut..virgonc! Este bevetjük Maggie a kúpot! Köszi itt is!!!!Bercó fáradt vagy csak nyűgi?

Most nekem fáj a mellkasom.:-( szerencsére köhi taknyi nálam nincs.....vagy csak még nincs???

Na ma milyen aktív voltam???:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, örülök. Lányaid csúúúúúcsok. :lol:

Vindo, ez ám a segítség. :lol: Bercó is szeret aktívkodni.

Irina, jó sokat dolgozhattál.

Kaqk, remélem jó lesz. Jaj, annyira jó volt látni titeket. Bercó csak szimplán hisztis és anyás. :lol:
dmaggie

Kaqk, ne legyél beteg!
dmaggie

Kaqk, mióta megint terhes vagyok, mindne ebéd után alszom, és este így is csak fél tízig bírom :oops:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

vindo, jó kis segítséged van :) Na gombapörköltet most ennék, nokedlivel, és jó csípős paprikával :wink:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hát, a nokedliszaggatást Rugó mellett nem vállaltam be, friss kenyérrel kitunkoltuk mindet :wink:

Amúgy az akváriummal is most végeztünk, abban is nagyon segít mindig :shock: :? :lol:

Most Gábor mellett dolgozik, a radiátorokat engedik le :lol:

Már nem emlékszem, mi volt az előző oldalon :oops:

Kép
vindolanda

Áááá, én gyerek nélkül sem tudok nokedlit csinálni, mindig összeragad, és frankó kis massza lesz belőle, hát az nem finom :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

:lol: :lol:

Én jókat csináltam régen, még a főzős időszakomban, de annak már vége :lol: Igaz, az adagokat mindig papírból néztem, ehhez hülye az agyam.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Huu de jó kaja!

Emma hogyvan?? Elég szörnyű lehet neki,ennyire köhögni... :(

Elolvastam du. a másik oldalt és elfelejtettem mi volt ott :oops:

Ma eléggé zűrös napunk volt..

Párom tegnap éjjel is rosszul volt.Alig aludtunk.Ma lett meg a véreredménye,meg volt ultrahangon. Az ultrán semmit nem találtak! Tök jók a leletei.A v.ben meg az egyik májfunkció értéke magas,ezt meg az ünnepi dinomra fogták,májvédők és slussz.. Úgy fest tényleg bekapott valamit,ami viszont nagyon durva!! Kerüljön el mindenkit!!

De. szétizgultam magam,meg du.3ig... Pfuuuu

Panndi mmennyi idős vagy már 15hétttt.. :) Kiváncsi vagyok,hogy mikortól fogod érezni a mozgását.. :) :)
varga tünde

Kaqk, de jó, h Emma tudott aludni, most már gyorsan meg fog gyógyulni a kis drága! :-)

Panndi, á, nem hiszem el, hogy Zsófi és Fruzsi hisztizni is tud, egyszerűen nem hiszem el! 8)

Vindo, nagyon édes a főző Rugó (és lebuktál, ezek szerint mégis főzöl néha!!!) ;-)

Maggie, csak fél 3-ig dolgoztam, aztán elrongyoltam csekkeket befizetni meg a DM-be és Ádiért az oviba.

Ádi a Maroon 5-ot nagyon szereti (mert mi is), mostanában a Give a little more c. szám címadó refrénjét énekli, hogyaszongya "kiló miniló, ú, bébi, óó, kiló miniló". :lol:
irina

Gica, nekem az ikreid mindennek tűntek, de antiszociálisnak nem ;-)
irina

Andi,nokedlikészítésben király vagyok,kérdezd Esztert :wink: csináljak,vigyek :lol: 8)

:arrow: ennyit sikerült olvasnom,majd 1* ha kicsit több időm lesz talán...

KépKép
viranka

Ádi befűzött egy mekis sajtburgerre (most először kapott), hát azóta azzal rohangál a lakásban, simogatja (!). Szerencsére be van csomagolva, de szerintem nem is fogja már megenni. Azt megmondtam neki, hogy aludni nem aludhat vele. :roll:
irina

Tündi, az a lényeg, hogy jók a férjed leletei! Örülök! :-)
irina

Vindo, én is papírból főzök, a legegyszerűbb receptet sem bírom megjegyezni, ha 3-nál több hozzávaló van benne :lol:
Ízre ugyanúgy főzök, mint anyám. ;-)
irina

Maggie: na beadtuk a kúpot..hát nem örült mert azért jóval nagyobb mint a rectodelt.:-( De bent van, lélekmaszázs után apa altatja...remélem működik!!!!!

Nokedli.hát én is ritkán csinálom....:-) viszont imádom..:-)

én ma krumplit lereszeltem, só bors, és palacsinta sütőben pici olajon megsütöttem, pici sonkát dobtam rá, + 1 tojást, és tejföllel ettük..ma ez volt a vacsi.:-)

holnap meg sonkás kifliket akarok sütni vacsira.

jól lámpázom magam..de se taknyi se köhi viszont ez a mellkas fájdalom és a hátam is...:-( a többi majd ez után jön?? most kaptam meghívót tüdőszűrőre is..de oda így hogy fáj és lehet beteg vagyok csak nem kéne, utána meg próbálkoznánk....akkor meg azért nem kéne menni...vagy az elő időben még nem árthat??.na mi legyen.

Na lecsendesedett Emma kíváncsi vagyok ma milyen lesz az éjjel!!!

Tündi: de jó h jók a leletek!!!!!!

Irina: sajtburger! :-)

Emmának még csak csirke falatokat adtam onnan.., nem tervezem hogy megkóstolja...egyenlőre...még most mindent szeret...kivéve a lencse főzit, azt csuklóból elutasította, pedig meg sem kóstolta...vagy csak a betegség miatt nem kívánta.....azóta is alig eszik..:-)

Na Bk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Még egy gyors bejelentkezés aztán megyek aludni. Tegnap éjszaka is féléjfél környékén is fent voltam, akkorra meg még B. is megérkezett. Sikerült megint jó sokat aludnom.

Tündi, örülök nagyon!!!!

Irina, jó ez a kis szösszenet a sajburival. Bercó imádja, ha a Fórumba megyünk az a minimum, hogy hamburgerezni kell vele.

Vindo, ide is küldhetsz, én meg csinálok hozzá galuskát. Nálunk imádják a fiúk, sokszor is csinálok. Főzést én már sokszor fejből nyomom, de sokszor van úgy, hogy megnézek receptekben néhány dolgot. De a recepteket is sokszor csak irányadónak használom, aztán átalakítom, vagy a hiányzó hozzávalók helyettesítésével próbálkozom.

Kaqk, nagyon remélem, hogy most jó éjszakája lesz Emmának, meg nektek is. Rosszul hangzik ez a fájdalom. Majd holnap reggel küldhetnél egy pici jelzést, hogy milyen volt az éjszaka!
dmaggie

Sziasztok!

3 nap ovi után ma a dotornőhöz megyünk. Valószínű torokgyulladás :(
Én is ko. vagyok. Hangom semmi, köhögök. Gergike mag Z tartja magát.

Olvastam amit írtatok, de már szinte semmire sem emlékszem :oops:
Ha visszaértünk a dokitól újra olvasok és reagálok.

Szép napot mindenkinek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap még voltak vendégeink, karácsonyoztunk még, kaptak ajándékot a gyerekek, jó volt:-) Szombaton is még jön az utolsó vendégsereg.

Móni jobbulást Grétinek! Én ezért nem vittem még, hagy legyen makk egészséges, mert féltem, hogy esetleg visszaesik, vagy legyengült immunnal megint össze szed valamit. Hát most még megtehetem, hogy itthon vagyok, majd ha már dolgozni fogok, kiváncsi vagyok , hogy fognak ezek a betegségek lezajlani :roll:

Vindo milyen kis háziasak vagytok 8)

Panndi aludj ha jól esik:-)néha én is szunditok, ha rossz éjszakánk volt és ma már még csak lelkiismeret furdalásom sincsen miatta.

GAuska nálunk is menő, a gombát tejfölösen szeretjük és főleg az erdeit. NYáron sokat eszünk8)

Most a sztrapacskára cuppantak rá a fiúk:-)

KAkq te most nem dolgozol? Még nem indult be az év?
szerintem csak a betegség miatt nem ette meg, Áron az én nagy evőm, amig beteg volt szinte semmit nem evett meg :shock: mára vissza tért a nagy étvágya:-) tegnap 2 palacsintát úgy megevett, hogy csak lestem :shock:

Heni
KépKép
heni81

Vera Én kérek szépen tojásos galuskát nyami-nyami :D :D :D

na el, indulunk

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó, hogy kitaláltátok igy ezt a tojásos nokedlit, meg is csinálom ebédre:-) én egyébként az egész itthon létben ezt kezdem már unni...mindig kitalálni, hogy mi legyen a kaja :?

Heni
KépKép
heni81

Móni: oh jaj de sajnálom. Szegény Gréti, jobbulást és Neked is!
Reggel fájó torokkal ébredtem, de most már nem fáj! lehet a hideg párás levegőtől....ami itthon van..:-)

Heni: nem dolgozok! Nem indult be az év remélem február közepétől..addig majd I-nak segítek be.

Panndi: Pihenj csak amennyit kell!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na megjártuk a dokit.
Kezdődő torokgyuszi, megdicsért, hogy milyen időben vittem.
Kapott valami köhögéskönnyítőt meg a homeopátiáim maradnak + mézes kamillatea.
Ha romlik akkor AB.

Heni Grétike már jól volt teljsen.
Valamelyik csoporttársa betegen lett víve és elkapta.
Azt mondta a doktornő, hogy sajnos ezt nem tudjuk kikerülni.
Nem sok szülő van úgy mint én, hogy a betegség legelején viszik hozzá a kicsit.
Általában ilyenkor még viszik az oviba egészen a magas láz megjelenéséig. Így meg végigfertőz mindenkit.

Kaqk az izlandi zuzmó szirup vagy az isla moos tabletta csodákra képes. Csak ajánlani tudom.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni
gravírozó gép :D
Még nem döntöttük el merre megyünk :D azért nem olyan egyszerű ez. Jól meg kell fontolni, mert én nem akarok 2-5 évente költözni, főleg nem két kis gyerekkel.
Vonalzók jóvvanna :lol: ezt meg kaptam. Amúgy igen minden nap sütök :D
Ezek szerint mászik és nem is írtad :lol:
Tényleg pihent vagy :D mármint a süti miatt

CSANA-val csajok nem gondoltam, hogy bárki is ítélkezne rajtam, főleg nem ebben a közegben :D és köszönöm a biztatást. A "kegyetlent" csak azért írtam, mert természetesen nekem van lelkiismeret furdalásom miatta. De ha mély vízbe dobnám attól még nagyobb lenne.

Kaqk
Remélem már Emma jobban van.

Heni
Hát tényleg nem egyszerű. Főleg ha szeretsz ott lakni ahol, csak a körülmények nem megfelelőek. :(
Szorítok, hogy találj a közelben munkát és talán az lenne a legjobb.

Irina
Szorítok a fogyihoz++++++++++++++++
hát nekem sem ártana 5-8 kg hogy jól érezzem magam...:?

Dóri
++++++++++++szorítok

Vindo
Na látod Rugó tök ügyes :D a gyűrűhöz is gratula, végre sikerült :D Photoshop :lol: elengedhetetlen szó a szótárból :lol:

Mesi
Gratula Zsófinak :D

Irina
Öltözés: Szerintem ebben a korban még nem minden gyerek öltözik ügyesen egyedül. De semmiképpen ne érezd úgy, hogy el van maradva. Szerintem próbáld pozitívan motiválni.
Amiket írtál, hogy magától levesz szerintem tök jó.
Öltözés mármint felfelé húzás Lillának sem annyira megy. Trikó, bugyi, zokni ok, de pl. a harisnyát nem tudja egyedül.
Ja nálunk még a cipő ami szépen megy.
Hajszárító :evil: biztos rám is a frász jött volna.

Nektarin
De jó hogy jöttél :D ház dolgok hogy állnak? Olyan keveset írtál...képek???
Szorítok a mandula műtéthez.

Kruppra én is a hideg levegőt tudtam, hogy az enyhíti a fulladásos rohamot.

Vindo
Van remény. Nekünk oltári üvöltések voltak a gyógyszer bevétellel mostanáig. De a kúpot is csak komoly erőszak árán sikerült. Még jó, hogy nem volt nagyon beteg.
Most mikor beteg volt megértette, hogy ha beveszi a gyógyszert jobban érzi majd magát. És szépen közreműködött.
Arról nem is beszélve, hogy legutóbb nem volt üvöltés a dokinál sem és szépen közreműködött és ez nagyon nagy szám nekem :D. Mondjuk nagyon jó fej a dokinő.
Kamion atyaég.

Irina
Ovinap után kifáradás nálunk sem megy mostanában, de nem is csodálom, mert egyszerűen nem viszik őket levegőre mióta hideg van..emiatt elég pipa vagyok, mert a szabad levegőn mozgásra szerintem ilyenkor is szükségük lenne.0

Panndi
Hát nagyon ügyik a csajok :D
Megnyugodtam, hogy néha ők is hisztiznek azért :D de szerintem nem is csak úgy írod :D
Hehe és én is ezt akartam írni, hogy majd meglátogatlak egy kis nokedlivel :D

Gombapöri nokedlivel nekem is jöhet :D szerintem holnap csinálok is.

Vera
Nekem csinálsz?? :lol: úgyis lógsz a beugrással :lol:

Irina
Ádi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaqk
Szóval macok vagy más néven tócsni volt :) azt is imádom és már rég volt. Adjátok csak az ötleteket :D

Móni
Basszus :( :(. Figyi nekünk felírt a doki (saját házorvosunk) egy immunerősítőt. Broncho-Vaxom a neve (van külön gyerek és felnőtt). Remélem jól írtam.
Lehet nektek is meg kellene próbálni. Persze nem tudok nyilatkozni még, hogy tényleg jó lesz e mert még szedjük. De bízom benne. Plusz ugye vitamint szedünk és végül is Lilla nem is volt nagyon nagyon beteg. Egyszer volt lázas és egyszer vettem ki köhögés miatt az oviból. (mármint a folyamatos taknyi és kis köhögés mellett nem volt kiugró betegség)
Daninak most kezdjük a vitamint is.
Mondjuk ez a meddig viheted oviba nem egyszerű. Nálunk minden gyerek taknyi volt és köhögött az ünnepek előtt így Lilla azzal a kicsivel nem lógott ki a sorból. Persze amikor nagyon köhögött nem vittem, a lázat sem vártam meg. És ha hőemelkedése van másnap nem vinném, hogy megvárjam mi lesz vele.
Na remélem kijöttök belőle.....

KépKép
KépKép
fleur

Móni hát ez az, ami bosszant engem is, ezért is nem vittem. Az utolsó héten csak az nem volt oviban aki lázas volt, minden gyerek köhögött, taknyos volt és persze oviban voltak , nem otthon. És tudod engem az zavar a legjobban, hogy olyan szülők is viszik akik otthon vannak. Ott mondja az anyuka a gyerekének az öltözőben, hogy tedd a kezedet a szád elé ha köhögsz, mindenkit megfertőzöl. Könyörgöm, ha annyira köhög miért viszi, közben meg otthon van. Redben akik dolgoznak, nem az első tüsszentésnél kell otthon hagyni, de aki megtehetné, se teszi, na ez ami számomra bosszantó. :evil:

Fleur bizzunk a legjobbakban :wink: résen vagyok most már ezerrel.

Bioparoxot ismeritek? Nagyon kellemetlen, de hatásos. Péterke butagyógyszernek hivja.:-) de azt mondja, kibirom, mert meggyógyit:-)

Fleur megértem a lelkiismeret furdalásodat. Én is jelentkeztem egy állásra, aggódom is , hogy mi lesz, ha netalántán sikerülne, de most muszáj már nézelődnöm, mert itt nincs nagy választék, hébe hóba jelenik meg egy állás amire elküldhetem az önéletrajzomat.

Vindo hol van ma????

Heni
KépKép
heni81

Hűűű de sokat írtatok :)

Nokedlik jöhetnek, de ha esetleg valaki gombapörköltet is hozna hozzá, az maga lenne a kánaán :lol:

Szerintem hétvégén főzök is :)

Irina, nagyot nevettem Ádin és a sajtburgeren :lol: Mi ha mekibe megyünk, akkor csirkefalatokat esznek, meg krumplit. Én kínáltam a szendvicset, de nem kellett nekik. Én nem tartom annyira gáz kajának (ott dolgoztam másfél évig 8) ), és mivel ritkán járunk mekibe, akkor én tőlem ehetnek, amit szeretnének. De a krumplin és csirkefalaton től még nem jutottak.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, és nem tudom mi van Zsófival, de rengeteget eszik. Többet, mint én, és mindig éhes, brutális :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Új taktikám van a héten a főzés terén :roll:

tegnap zeller krémlevest főztünk együtt , ma tojásos nokedlit, mind a 2 nap úgy ebédeltek mint a mesében, Péterke nem győzte dicsérni, hogy milyen fincsi az ebéd :shock: én csak lesek, eddig semmit nem evett meg :shock:

Heni
KépKép
heni81

Panndi: Jaj de jó! Bár Emma is enne megint, neki is volt egy ilyen időszaka! Várjuk hogy visszajöjjön!!!

ma pizzát sütök vacsira.

Emma most is jól aludt..csak napközben köhög, viszont az orra....megint taknyos...és megint zöld a váladék.:-(
Pedig azt hitem már jó úton járunk.

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk, türelem, ez a betegség lassan gyógyul!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kaqk ha zöld a váladék az jó, mert elkezdett felszakadozni.
A legjobb úton jártok, a gyógyulásén :lol: :lol:

Heni ez együttfőzés nálunk is beválik :D
hát igen, nagyon sok a felelőtlen szülő, aki nem gondol bele, hogy ha a nagyon beteg gyereket beviszi a közösségbe akkor az másokat megfertőz.

Fleur ha most rendbe jövünk valami immunerősítőt tuti keresek.
Ez a betegségből-betegségbe nagyon kiborít engem :(

Veradrága, gyárthatod ám a nokedlit :lol: :lol:

Panndi mikorra vagy pontosan kiírva?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, június végére.

Kitartás a betegségekhez!

KépKép

KépKép

Kép
panndi