A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

A laptetőmet szétosztanám az indulók között :lol:

Mné, Neked is hajrá piriiiii. Én a munkahelyi gondok miatt kértem ma papírt Dévisztől. Egy igazolást adott ki, h mikortól állok vizsgálatok ill. kezelés alatt.

Katapetra, én benne vagyok a táblában :wink: Ma vagyok a 13. napon amit Dévisz is egyből megjegyzett :lol: úgyhogy bízom benne,h piri nem fog késni!

Pusza és szép estét!

Bari
bari6

Sziasztok!

Katapera, beírhatod a nevemhez, hogy kezdés holnap, ugyanis ma este beállított a piri! :lol: Holnap hívom D-t és ha nincsenek ciszták, akkor indulás! Két napja csinálom az Avivát, és lám, használ! :D

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Kretty, szupeeeeeeeer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha voltál Dévisznél gyere majd :wink:
bari6

Sziasztok!

Mindenkinek boldog, babaás új esztendőt kívánok!!!

Jól belelkesedett a topik:))Örülök neki nagyon, mindenkinek nagyon nagy ölelés és drukk akik most kezdenek!!

Febr. 24 után mi is indulunk megint :)))) Remélem addigra mindegyikőtöknek lesz pocilakója!

pusziii
Vendég

Sziasztok!

Bari: de jó!!!! hajrá bacimentesség és piri. :D Mennek a drukkok.

Mné: jó megint hallani rólad is. teljesen megértelek, hogy egy hónap ide vagy oda már nem számít. (jó, jó mondom én, aki már alig bírja ki, hogy kezdhessen... :roll: ) Mennek a drukkok, hogy minél előbb kezdhessetek Ti is a többiekkel. Mi leszünk a sereghajtók, ahogy elnézem.... Na nem baj....

Katapetra: én nagyon szeretnék felkerülni a táblára, de elég képlékeny, hogy mikor indulhatunk. Olyat lehet, hogy február vége??? :wink: Bár a párom hadakozik, hogy február végén még csak a seregszemle lesz... :( :( :( Hát így nem tudom, érdemes-e felvenni engem a táblába... Szépen megbeszélem itt magammal... :D

Kretty: ez ám a jó hír így estére!!!! hajrá, hajrá
szélkisasszony

Poszi: Nektek is boldog, babás új évet!!!!
Akkor remélem, kezdhetünk majd együtt.... vagy majdnem együtt. :?
szélkisasszony

katapetra

Majd én is kérem a tábli elérhetőségét :) Feltétlen tudni szeretném ki-hol tart :)
Egyébként ez jó ötlet,a jól pörgő topikoknak mindig van.Itt is volt, kb 2 éve.Nem tudom,de rajtam kívül talán már nincs is senki itt aktívan abból a csapatból. Zugban lehet hogy olvasgatnak :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Szupiiiii! De jó, hogy nem kell majd unatkoznom reggelente kint a hidegben!

Kretty! Gyere majd a hírekkel!! Háááát, akkor már ketten vagyunk, akik hiszünk az avivában :wink: Bár szerintem továbbra is pusztán véletlen, hogy pont a "tornától"megjött! De megjött és ez szuupppppppper!!!

Mné! Juhééé, akkor te is, de jó, de jó!

Katapetra! Jó ötlet a táblázat! Most úgyis elég sokan leszünk az elkövetkező 6-7 hétben!

Elvileg nekem legkésőbb vasárnapig meg kell jöjjön. Szóval a péntek, vagy a hétfő a randim napja Apánkkal.

Katapetra te vagy a következő, igaz? Bari és Csuti jön utánunk, majd Poszi és Szélkisasszony....

Leeda?????

És még mindjárt utána nézek, ki járt már erre régen....

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Drága Sorstársaim, köszönöm, hogy egyre többen lelkesítenek engem ebben a táblázat készítésben....,már csak a végső formalitásokon dolgozom :wink: Az egyedi esetekre, és problémáink sokszínűségére való tekintettel leegyszerűsítettem a táblázat formáját.

A táblázat formátumát tekintve
lesz egy név fejléc,
egy kezdési időpont,
egy kezelés formája cím,
egy számláló rubrika,( hogy ki hányadiknál tart), ill.
egy jelenlegi stádium/napi bejegyzés rész.
A neveket visszamenőleg ABC sorrendben vezettem be, eddig 22 név van nekem feljegyezve, beleértve a már leendő kis mamikat is....nem szerettem volna kihagyni belőle őket sem, hisz anno nekik is sokat kellett harcolni, és pozitív példaként rajtuk tartjuk a szemünket:-)
Jó lesz így?????

A neveket addig nem írom be a táblázatba, míg az illető nekem áldását nem adja.... :wink:

Minden nap frissíteni fogom, hogy napra készek legyünk az infókat illetően,értelem szerűen csak akkor fogom tudni, ha azt itt a fórumon, vagy privibe közzé teszitek.

Kívánok magunknak ebben az évben minden jót, sikereket!!!!!HAJRÁ

Szélkisasszony....beírlak benneteket is, olyan aranyosan írtad, hogy nem tudod mit tegyél... :wink: ott lesztek rajta!

Kretty!!!!!!De jó, hogy megjött.....lehet izgulni értetek:-)

Szép napot, majd még jövök :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Huh, Katapetra! 22 név! Az igen!

Remélem év végére a táblázatod minden szereplője mellé egy-két kisbaba képét is mellékeljük majd!
:wink:

kriszto

kriszto82

katapetra

Ez nagyon jó.Pörögjetek kismamik :) már nagyon hiányoltam.De jóóóóó!
Van nekem ez a bukfencező bébi képecske,és akinek már pociban a baba/ák oda mellé annyi,ahány pocaklakó van.Esetleg vélemény? Kép
Igaz hogy a tábliban nem fog bukfencelni,de az nem baj :lol:

szurikáta
szurikáta56

Katapetra: Én is csatlakozhatnék? A kezdés alatt mit kell érteni? gyógyszerek szedése, vagy beavatkozás vagy esetleg vmi más? Nekünk csak most lesz az első inszemünk. És péntekre várom pirit. :-)

Kretty és Kriszto: mi ez az Aviva torna? Még soha nem hallottam róla?

Szurikáta: Nagyon édes a bukfencező bébi, én ha lehet, akkor élőben szeretném. :-)

Szélkisasszony: Hogy hogy csak február végén lesz a seregszemle? Nem decemberben kezdte el szedni párod az új gyogyit? 3 hónap a kúra? Azt a mindenit! Na, de az is már mindjárt itt van. És ha a seregszemlén jól szerepelnek a katonák, akkor rögtön indulás, nem?

Bari: És ez a papír elég ahhoz, hogy ha beavatom a főnökömet, akkor védett legyek?

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Szurikáta!
nagyon jó lenne ez a bukfencező baba, még ha nem is fog parádézni:-)
Bocsi Veled kapcsolatban nem tudok semmi infót.....

Mné, persze, hogy csatlakozhatsz, örülök neki!
Nálad be lenne írva, hogy mikorra várható a kezdés, méghozzá inszem, az első, és hogy a ciklusod hányadik napján tartasz. Kb. így nézne ki.

katapetra

Kedves Mné,
a kezdést, én az éppen aktuális beavatkozás kezdésén értem, tehát ha valaki éppen pirit várja,és tudja, hogy kb mikorra jön meg, akkor én a kezdés rubrika alá beírom, hogy 2011-01-07 ?, a kérdőjel azt mutatja, hogy nem biztos, hisz függ piri érkezésétől, ill. Apánk időbeosztásától.

, majd, hogy inszem, következőbe, hogy hányadik, és a megjegyzés rubrikába, hogy hol tart ma éppen.(pirit várja)
Vonatkoztatva a kis mamikra is, náluk a szülés várható idejét is feltüntetném.

De ha elkészül, akkor teljesen egyértelmű lesz, ígérem:-)

Sok sikert a pénteki pirihez!

katapetra

mné

Meglesz az a bébi élőben is :)

katapetra

Engem nem kell beírni a tábliba.Én nem kismami vagyok,hanem nagymami, :) és mint ápolónő kerültem 3 évvel ezelőtt a topikba,mert injekciózni szoktam.( progeszteront,meg amit nem adnak be maguknak a lányok,és tüszőrepesztőket.)Már van 7 lombikbébim,születésre vár egy 3-as ikresem és 11 hetes egy kettes ikresem.Nagyon büszke vagyok Rájuk.Ez az én statisztikám :lol: :lol:
És nem utolsó sorban a topik félhivatalos kabalája :lol: :lol:
Röviden ennyit rólam,azok kedvéért akik nem ismernek még. :)

szurikáta
szurikáta56

sziasztok! Megjöttem, D nsgyon jókedvű volt és mindent rendben talált. Óvatosan indulunk, 1/4 merional és 25 puregon. Szerdán randi újra, UH. :)

Remélem hamarosan követtek, és akár találkozunk is! :lol:
Vendég

Kretty!

De jó! Örülök, hogy minden OK. Akkor szombat vagy vasárnaptól mennek a szurik?

Igyekszünk utánad és egészen biztos, hogy fogunk talizni!

Szép estét mindenkinek!Pusszantás

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kretty, juj de jó Neked :lol: :lol: :lol: Te már magadnak adod a szurikat?

Szélkisasszony, Szélúrfi vitaminozik is a gyógyszer mellett?Neked piri jön rendesen minden hónapban? Mikor jár le a 3 hónap, mert azzal már elkezdhettek sakkozni,h a katonavizsgálatot piri előtt csináljátok és ha minden OK, akkor egyből kezdhettek is :wink:

Poszi, gyere Te is sűrűbben. Igyekszünk szép példákkal előállni februárban,h legyen mit utánoznotok Szélkisasszonnyal :lol:

Katapetra, nagyon ügyi vagy,h így "összeszedsz" mindenkit :lol: Már töltöd a táblát? Lehet küldeni az adatokat vagy majd szólsz?

Szurikáta, unokásan teltek az ünnepek? Nem lehet semmi a 3-as ikres kismami. Ha jól emlékszem itt a topikon Áginak vannak 3-as ikrei, ő is rég járt már erre :(

Mné, a tuti védettségre még eddig soha senki nem tudott semmit mondani. Igazából védve is vagyunk és nem is. Dévisz azt mondta,h ha megtörténik a beültetés akkor már másnap el is küldhetnek... Mikor az ügyvéddel beszéltem , Ő mondott xy törvényeket,h mikor mire lehet hivatkozni, ill. egy online munkajogi fórumra is írtam és válaszoltak,ha gondolod majd elküldöm a linket., túlképp ott is azt írták,h a lombik ideje alatt felmondhatnak ami csak a végén lép életbe...de igazából ezt sem értem,mert ha kismama vagy akkor már csak rendkívülivel mondhatnak fel elvileg...szóval szó mi szó zavaros a dolog.
Ma leadtam a papíromat a HR igazgatónőnknek (akivel amúgy jónak mondható a viszonyom, de nem Ő dönt kirúgáskor...) aki ráírta,h tudomásul vette és átvette, semmi komment nem volt hozzá. A vicc,h vele tök jól lehet erről beszélni (Ő is szeretne már kisbabát) de teljesen őszintén még sem lehet, mármint a munkajogi félelmekkel kapcsolatban,hisz mégis csak a vezérigazgató "embere"
A lényeg,h ha jóban vagy a főnököddel akkor biztos meg tudod vele beszélni és Ő majd eldönti,h adjál le papírt vagy sem. Ha nincs gáz (folyamatos elbocsátások-nálunk ez van egy ideje) a melóhelyeden akkor sztem nem kell a papír :wink:

Krisztóm, drukk pirihez :!:

Csuti, holnapra egy kalappal :wink:

Sajóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Szimbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Miciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
S.Móniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Emerencccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Tulipánnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Remélem veletek minden rendben van :!: Olyan jó lenne hallani felőletek :roll:

Azt hiszem most kibeszéltem magam rendesen :oops: !

Jó éjt!
Bari
bari6

Kép 2011.Január 05.

Szép estét, hát a csatolással volt némi nehézségem, de a férjem sikeresen megoldotta.. :wink:

remélem prototípusnak megfelelő lesz.

Puszi

katapetra

bari

Sajna csak a pesten lakó unokám volt nálunk karácsonykor. :) A többiek nem :(
Igen Ági az.És össze is hoztam őket :lol: Tartják is a kapcsolatot.

katapetra

Jó lesz a tábli,csak minél többen legyetek :)

Lányok

Ha valakinek nehézsége akad az injekciózással, kezdőknek szívesen megtanítom,(pestieknek).Kimegyek lakásra,ne rohangáljatok sehova.És
Ugyanígy töszőrepesztőt,progeszteront is.Szóljatok nyugodtan,segítek. :)

Kér valaki szerencseszurit? :lol: :lol: szóljon!!!!! :)

szurikáta
szurikáta56

Szép jó reggelt! Amint látjátok dolgozgattam vele, csak jó lenne olyan ha tényleg többen lennénk,még ha nem is a közeljövőben kezd.
Illetve, hogy ki hányadik beavatkozásra készül.....

Kép 01.06.

Szép napot! Kretty, csak ügyesen!

katapetra

Sziasztok!

Katapetra!

Csuti: ő 10. után várja pirit, reméljük mielőbb... 2. lombikkal
Lor: 1. lombikból vár egy pici babócát, huh, hogy hanyadik hét azt nem tudom, de talán ezzel előcsalogatjuk és majd ő megírja...
Leeda: március körül kezdenek, ha jól emlékszem...
Kisgaby: ezer éve jártak erre, Garfielddal együtt... ők is babócákat várnak...
Nyuszika:szintén, egy pici baba a pociban, azt hiszem első lombikból

nálunk harmadik lombik lesz...

később még jövök....

pusza

kriszto

kriszto82

Sziasztok

először is BÚÉK, pozitív élményekben, egészségben gazdag újévet kívánok Mindannyiótoknak!! :D

Kretty,

nagyon örülök a kezdésnek, szurkolok Nektek!!

Katapetra,

jó ez a táblázat, engem is nyugodtan beírhatsz :wink: Nálunk, ha minden jól megy, tavasz vége - nyár eleje lesz a kezdés, 2. lombik. Remélem, nem fogunk csúszni! Ti is hamarosan kezdettek....

Kriszto, Bari,

nektek is nagyon drukkolok, már így előre is!! :lol: :lol:

Szurikáta,

én kérnék szerencseszurit, a még mindig meglévő fejfájásom elmulasztására.... :roll: Köszönöm!! :D

Szép napot Nektek!!
leeda

Sziasztok,

Mivel nagyon régen jelentkeztem először is szeretnék Mindenkinek Nagyon-Nagyon Boldog Új Évet kívánni, és hogy mindenkinek idén beköltözzön egy kis pocaklakó a hasába.

Kretty, ez nagyon jó hír, hogy már kezdtetek is :lol:

Kriszto, Mné nagy drukk a pénteki pirihez, és ez most megerősítem azzal, hogy többet ér a drukkom, mert aznap lesz a születésnapom :)

Természetesen mindenkinek nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb tudjatok kezdeni.

Katapetra, nagyon jó ez a táblázat, és én ugyan nem vagyok lombikos, de ha lehet szeretnék bekerülni :-)

Nekünk első ovuláció indukcióra sikeredett babóca, aki most tölti 17. hetét. Azaz most voltunk Dévainál hétfőn, és mondta, hogy csak 16 hetesnek felel meg, de mivel tudjuk, hogy nem pont félidőben fogant azt mondta így teljesen jó.

Én is meg akartam írni, de Bari megelőzött, hogy hétfőn 2010 volt már a számlálón :D

Nyuszikának az első lombikja volt, és két nappal idősebb az Ő kicsijük, mint a miénk :)

Szurikáta, engem is érdekelne Kiit és Balu története, amiről az előző oldalon beszéltetek. Mit lehet róluk tudni? Leírod nekem priviben?
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kisgaby már a 38. hetet betöltötte, szilveszterkor kommunikáltunk és még egyben voltak. Erre a hétre várja a szülést. Drukkoljon Nekik mindenki!!!!!

KépKép
momelcsi

Momelcsi,

köszi az infót, drukkolok Nekik!
Remélem, Veletek is minden rendben van, szépen haladsz előre... :D :D

Nene,

már Te is lassan túl leszel a felén! De jó! :D
leeda

Leeda,

Igen, éppen most beszéltük Nyuszikával, hogy nemrég még ott álltunk az ajtó előtt, most meg már közeledünk a félidőhöz. Mennyire gyorsan telik az idő :)
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kretty: de jó, hogy kezdtetek. izgalmas... :D Sok sikert!

Bari: igen szed vitaminokat, nem eszik szóját és húst is csak alig. A munkája is változott, így nem ül annyit autóban sem. :)
Piri rendszeresen látogat, bár néhány hónapja kissé lecsökkent a ciklus hossza 25-26 napra. Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk, én is ezzel próbálok számolni. A márciusba is beletörődök én, csak kezdhessünk. Addig nekem is meg kell nézetnem a T4 hormonomat, mert szeptemberig hullámzott és D is megjegyezte, hogy ez így nem lesz jó. Illetve azt nem tudom, hogy a 3, 14, 21 napi vérvétel eredménye meddig jó? szóval azért lesz addig is mit tenni. :wink:
Remélem, azért nem lesz semmi gond a melóhelyeden. Az én főnököm még nem tud semmit, így fogalmam sincs, hogy hogyan fog reagálni. De a napokban épp mondta, hogy egyelőre még ne mondjak fel.... :D Kicsit meg lenne lőve.
A papír, amit a HR-esnek adtál az csak D igazolása volt? Vagy bejelentetted írásban, hogy ez van és mellé az igazolást. Én mindenképpen úgy tervezem, hogy írásban nyújtom be nála. Mert azért tud érdekes dolgokat produkálni a kollégákkal is. :(

Katapetra: a táblázat nagyon jó lett. köszi, hogy elkészítetted és gondozod. :D

Nene: :D örülök, hogy minden rendben veletek. csak így tovább.

Momelcsi: huh, Te is már jól a vonalzó második felénél jársz. Hogy vagy? Jól viseled?
Kisgaby-nak persze szurkolunk és szorítunk, hogy minden rendben menjen. Ha tudsz majd róla valami hírt, írd majd meg nekünk, légyszíves. :D

Szép napot Mindenkinek!
szélkisasszony

Poszi, Nene köszi kérdéseteket, jól vagyunk. Hát már nehezedik a helyzet, fáradékony vagyok, és eszem a fehérjét.
Már szinte csak itthon, nehezemre esik kimozdulni, főleg egyedül. Sajnos az idő sem kedvez nekünk.
17-én megyünk Dévaihoz legközelebb, addigra viszem a friss vér és vizeletleletemet, remélem minden rendben lesz. Már alá kell írnom minden alkalommal, hogy megtagadom a kórházban fekvést, 24. héttől kezdve elvileg ott a helye az ikerterheseknek... :lol:
A munkahelyemen tegnap jelentette be az 5. kismama a terhességét, én voltam az első, érdekes hullámot indítottam el:-)
A januári Anyák lapjában több cikk is foglalkozik a lombikkal, amikor én bejelentettem a cégnél (csak szóban), a HR-es kikereste a paragrafusokat, ami ránk vonatkozik. Neki a leglényegesebb, hogy fizetés nélküli szabira tudsz elmenni. Szerencsére meg tudtam oldani rendes szabival is, majd a terhesség alatt már betegállományban vagyok.

KépKép
momelcsi

leeda

Fejfájás hussss! :arrow: Kép

melcsike

Te jó ég! kisgaby már szülés előtt áll? Drukkolok Nekik! :) Hogy eltelt az idő.

nene2

Írtam privit :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Ha már táblázat, akkor rólam mindent tudtok :) Első lombik (ICS) volt szeptemberben, sikeres, egy manó költözött be, ma vagyunk pontban 17 hetesek. :)

Lor szerintem a 20-21. hétben lehet. De majd elmondja maga, ugye???

Jó hír, hogy újra pörög a topik, végre végre :)

Kisgaby, jujj, hamarosan kismanóról kapunk képet, nagyon izgi, ki tudja mikor születik, lehet, hogy éppen most!!!! Nagyon szurkolunk :)

Kretty az újabb küzdő leendő kismama, gyere és mesélj mikor mi újság, annyira szurkolok!

És persze Mindenkinek, Mindenki megérdemli a csemetét, csemetéket!!!!

Velünk most semmi sincs, most voltunk pár napot a Balatonnál, kikapcsolódtunk....Húúúú, ha még Apánkhoz járnék....Kaptam is volna, vagy szájhúzva engedett volna el.. :)Legutóbb ugye dec. 28-án láttam a kisembert, újabb egy hónap múlva lesz újabb kukucska. Addig pihenő, munka, kis védőnő és holnap egy AFP+ négyes teszt eredmény.

Szép estét Mindenkinek :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Mné, örülök, hogy indultok minél hamarabb, tehát holnap mész Apánkhoz ha behív... :lol: Én már elmondtam a munkahelyen, és mivel már voltam egyszer, így úgysem tudnám titkolni. A főnököm nagyon rugalmasan oldotta meg (szabi, táppénz, csúsztatás). Úgyhogy nagyon örültem, mert a legjobban oldottuk meg a távollétet.

Poszi, Szélkisasszony, de jó, hogy februárban ismét indultok :D meglátjátok, hamar eltelik majd az idő, csak próbáljátok magatokat lekötni valami nagyon jó dologgal, amit csak ketten a párotokkal tudtok csinálni (amíg még lehet... :wink: ).

Kretty, akkor te már kezdtél? Hogy bírod a szurikat?

Katapetra, én is, én is... nagyon szeretnék a táblázatban lenni!!! Csuti vagyok, és remélem jövőhéten érkezik piri, és ha minden rendben lesz, akkor kb. 10 nap, és én is indulok. :D ja, és nekem a 2. ICSI-m lesz.

Barikám, hát megvolt a mai vizsgám is, nagyon remélem hogy sikerült, mert elvileg ez volt az utolsó ebben a félévben, és a lombikkezdéskor már nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy menjek pótvizsgázni, teljes nyugalmat szeretnék, nem vizsgadrukkot. :roll: ... és igen, nekem is hiányoznak a többiek, akiket említettél. Hol vagytok? Élitek a mindennapjaitokat? :lol:

Óh Krisz, úgy látom, hogy kisegítettél... azt hittem, hogy elfelejtettetek a táblázat ügyben, mert nem említett senki, de látom, benned nem csalódtam. Mivel mindig felülről olvasok vissza, így nem láttam, hogy itt álltál mellettem. Puszi neked, és várlak :wink: ja, és remélem hamarosan bekopog nálad Piroska!

Melcsi, örülök, hogy jól vagytok, és Kisgabynak nagyon mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: Tényleg jól eltelt az idő. Nem semmi, hogy a 24. hét után kórházban kellene lenned, úh, ez nagyon durva.

Csuti
Kép
csuti83

Szurikáta,

köszönöm! :D
leeda

Sziasztok,

Nekem novemberben volt egy stimulációm, de azt abbahagytuk. Vasárnaptól jönnek a szurik. Ez most az elsőnek vagy a másodiknak számít? :lol:

Nekem semmilyen mellékhatásom nem volt (mondjuk D mindig röhög, hogy mennyire pici adagot kapok).

Remélem 2 hét mulva már 1 vagy 2 babó ott fog figyelni a pocimban... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Katapetra, szuper a tábla, köszi :lol: Nekünk a 2. ICSI jön. Pirinek jan. 18-án kell jelentkeznie.

Szurikáta, sajnálom,h csak egy uncsiddal karácsonyoztál, remélem azért azóta sikerült pótolni a többivel :lol:

Melcsike, köszönjük az infót Kisgabyról :arrow: mennek a drukkok (tényleg, hogy elment az idő...) Ami a 24. héttől való kórházi fekvést illeti, nem semmi....ez csak a lombikos ikreknél van?

Nene, örülök,h veletek is minden OK :!: Neveitek vannak már?

Nyuszika, drukk holnapra. Nálatok alakulnak a nevek?

Leeda, lassan utaztok, ugye???? Nem semmi a fejfájásod…

Csuti, gondoltam ma rád :wink: bizti meglesz az a vizsga :lol:

Szélkisasszony, a T4 hormonon mit értesz? A HR-nek csak az igazolást adtam le. Amit még tudok tanácsolni,ha anyagilag belefér. A férjem jár talpmasszázsra is. Épp ma mondták neki,h nagyon sokat javult :lol:

Kretty, husit már kell enned?

Kriszto, neked is már csak pár nap :lol:

Muszáj kiírnom magamból valamit....nem tudom,h benneteket is érzékenyen érint,ha megtudjátok,h a környezetetekben kiamami valaki? Ma reggel egy ismerősöm mondta el,h 4 hónapos kismama (elmondása szerint szeptemberben kezdtek el próbálkozni és egyből jött is a baba). Másfél órát utaztunk a munkahelyemig együtt és alig bírtam visszatartani a sírást :( Mostanra már jobban vagyok sokkal, de reggel rossz volt megélni saját magamat...

Jó éjt mindenkinek!

Pusza,
Bari
bari6

Kretty! Ha jársz erre segíts nekem légyszi! Mikor hívtad Apánkat (reggel, délelőtt, délután) és mikor kellett bemenned hozzá? Este?

Nálam elindult valami, de még nem hívnám, mert az utóbbi két alkalommal úgy jártam, hogy akkor jöjjön azonnal és mindent "kidobtam a kezemből" és mentem... most viszont szerintem délutánra lesz csak olyan a helyzet, hogy na akkor telefonálnom kellene... :oops:

Köszi és szép napot nektek, később jövök még én is....

Loreena tessék előbújni!!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Jó reggelt lányok!

Köszönöm a bizalmat, kicsit meggyötört a táblázatkezelő, de sikerült összehozni....és egyedül...fejlődök!

Kretty, de jó, hogy kezdhettél....
Szurikáta, gyanús volt, hogy Te mintha más miatt lennél itt közöttünk...nem véletlenül...nagyon jó, hogy itt vagy!!!!:-)))))
ha odakerülök, mindenképpen kérni fogom a segítségedet!

A többeknek is szorítok pirikhez, Mné, Bari, Csuti, Kriszto, utána lassan én is :oops:
Pusszantás, és szép napot minden kedves készülődőnek, várakozónak, és kismaminak!

Kép 2011.01.07.

katapetra

Csuti,

Mikor derül ki, hogy sikerült-e a vizsgád?
Mennek a drukkok a sikeres vizsgához, és a jövő heti pirihez is.

Mné,

Gyere és mesélj, hogy mi volt Dévisznél.

Momelcsi,

Miért kellene a 24. héttől a kórházban feküdnöd? Nincs az túl korán?
Tudom, hogy ikreknél minden más, na de akkor is. Szerintem, amíg úgy érzed, addig maradj otthon, mert ott mégiscsak jobb az ember közérzete, mint egy kórházban. Mikorra is vagy kiírva szülni?

Leeda,

Mit mondanak az orvosok, hogy még mindig nem múlt el a fejfájásod? Ez azért nem annyira normális nem?

Nyuszika,

Gyere, ha megvannak a teszt eredmények, hogy mit mondtak.

Bari,

Ezzel nem vagy egyedül. Azt hiszem sosem felejtem el, amikor előző Karácsonykor a sógornőm bejelentette, hogy terhes. Én kikészültem, és az egész utat hazafelé a kocsiban végig bőgtem, és még a párommal is jól összevesztünk ezen, mert ezt Ő nem érzete annyira kritikusnak, mint én. Mondjuk Ő mindenben támogatni szokott, de most nem értette, hogy miért nem tudok örülni annak, hogy a húga terhes :evil:
Hozzátartozik a történethez az is, hogy előtte Októberben a húgáékkal együtt voltunk Debrecenben. Akkor mi már legalább 2 éve próbálkoztunk, és nem jött össze. Tudtam, hogy Ő is szeretnének már gyereket, de kb. 3 hónapja próbálkoztak. Mikor onnan hazajöttünk, nekem nem jött meg. Ekkor persze elkezdesz örülni, és már tervezgeted, hogy majd Karácsonykor bejelentitek e családnak. Aztán eltelt 1 hét, és megjött, mert kiderült, hogy csak késett, amit egyébként sosem szokott. Na akkor már egyszer össze törtem, aztán Karácsonykor Ő bejelenti, úgy, ahogy én szerettem volna, hogy nekik sikerült :(
Szóval én teljesen megértelek, de ne keseredj el, mert látod nekünk is itt van a mi kis ajándékunk, hogy ezen a Karácsonyon már mi is hárman voltunk :lol:
Ezt kívánom Neked és a többieknek is.

Szurikáta,

Köszönöm a privit, mindjárt olvasom :)

Remélem nem hagytam ki senkit, mindenkinek mennek a drukkok.
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari, Nene,

az orvosok nem tudnak mit mondani a fejfájásomra, mondjuk koponya-CT-n még nem voltam, de lehet, hogy az lesz a következő.
Szerintem a kapott hormonoktól van, én legalábbis arra fogom. És pont ezért eléggé tartok a következő adagtól, hogy mit hozhat ki még esetleg belőlem. Hallottatok esetleg hasonló esetről? Mármint, hogy hormonkezelés után valaki így járt?? :?

Bari,

a leírtakkal tényleg nem vagy egyedül, szerintem mindenki átmegy ezen, mint amin Te tegnap átmentél...én is, és nagyon rossz volt, nem ismertem magamra, hogy így reagálok dolgokra.

Lányok,

írtatok itt az Aviva - tornáról, ill. a pozitív tapasztalatokról. Tudnátok esetleg egy pár pirimeghozó gyakorlatot javasolni?? :wink:
Köszönöm előre is!!!!
leeda

Sziasztok!

Bari: Ha jól emlékszem, amikor a 3., 14., 21. napi vérvételek voltak, akkor néztek LH, TSH, T3 és T4 hormonokat. Na nekem ebből a T4 hol maga, hol meg alacsony volt. A belgyógyász azóta sem érti, hogy ha a pajzsmirigyemmel minden rendben, akkor miért volt magas és utána mitől kezdett csökkenni. A talpmasszázs jó ötlet, és már én is felvetettem neki, de eddig még nem jutottunk el a konkrét kezelésig. Egy ismerősünk kineziológus és ő is felajánlotta a segítségét. Most, hogy januárban kicsit jobban ráérünk Hozzá mindenképpen el szeretnék menni.
Egyébként én sem viselem jól, ha valaki a környezetemben bejelenti, hogy babát vár. Nekem is, mint Nenének a sógornőm vár éppen babát. Tavaly neki már volt egy terhessége, ami sajnos elhalt... Akkor is és most is eléggé megviselt a bejelentésük. Ráadásul ettől még bűntudatom is van. Nem találkozunk sűrűn, mert más-más városban lakunk, de éppen a 7végén lesz egy kis családi ebéd... őszintén már előre félek, hogyan fogom kezelni... Próbálom azzal bíztatni magam, hogy nekünk is sikerülni fog, nem is olyan sokára. És hiszek is ebben.... csak ilyenkor azért fáj a természetanya húzása velünk szemben.
Szóval egyáltalán nem vagy egyedül ezzel, és ez az érzés valahol természetes is.
szélkisasszony

Leeda! Elküldöm azt a gyakorlatot amit csináltam és Krettynek is elküldtem.. Remélem nálad is sikerrel jár... akkor tényleg nem lehet véletlen, ha már a harmadik ismerősnél fog "használni"... még a végén tényleg hinni fogunk benne. :D

Pusza csajok

kriszto

kriszto82

Drága Bari!
Nagyon jól tetted, hogy kirtad magadból a fájdalmadat....borzasztó érzés lehetett! :cry:
Nálunk én vagyok a családban a legidősebb gyermek, a magam 30 évével, és mindenki tőlünk várja el, hogy "produkáljunk" :twisted: főleg vidéken, és inkább a távolabbi ismerősök, rokonok....na az borzasztó, van aki azt hiszi, hogy ennyire EGO-k vagyunk a párommal, hogy halagatjuk :) ezen már csak utólag röhögni tudok!
Hát már én is előre félek, hogy egy ilyen szitut, majd hogyan reagálok le!
DE nem szeretném megvárni!!!!!Ezért teszünk is!!!!Csak ezt ugye, SENKI nem tudja a családban! meg is voltak lepődve, hogy miért jövök haza, ilyen hirtelen M.O-ra...
Ráfogtam, hogy a visszatérő hólyaghurutom miatt kiakarom vizsgáltatni magam, ill. a nyáron volt egy autóbalesetem, ahol az autóm totalcar-ra tört, így annak az ügyét intézem.
vannak indokok, de ha sokáig elhúzodik, úgyis gyanús lesz nekik...na mindegy ez már a jövő zenéje!

Bocsi a regényért!!!
Szóval Barikám fel a fejjel, nemsokára azt szeretném írni a táblázatba a neved mellé, hogy sikeres!!!!!Ehhez pedig fontos, hogy mentálisan is rendben legyél, és ne görcsölj!
Nyugodj meg, nemsokára Neked is lesz kisbabád! Mert nagyon jó ember vagy, és hiszem, hogy siekrülni fog!

Puszillak!!!!!

katapetra

Sziasztok!

Nem tudom, hogy csak a lombikos ikreknél vagy normál esetben is ez a protokoll, de Dévai is nevetve mondta, és nyomta az orrom alá a papírt, hogy megtagadom. 20 percre vagyok a kórháztól, felesleges lenne, ha semmi probléma, heteket ott dekkolnom.

Bari, együttérzek veled a reggeli utazásod miatt. Mi 3 évig próbálkoztunk, és sokan kérdezgették, hogy mikor lesz már baba. Tudtuk egy darabig az esküvőre fogni, de aztán már nem nagyon. És az utolsó két évben voltak olyan hullámok, hogy hetente jelentették be a környezetükben, hogy kisbabát várnak. Hidd el, én is teljesen kikészültem.
Aztán eljöttünk Dévaihoz, megismertem a fórumon egy csomó mindenkit. Mi 4-en kezdtünk egyszerre (Smóni, Sajóék és most bocsánat, nem jut eszembe Smóni barátnőjének a neve), és csak nekem sikerült. Előttem voltak pár nappal-héttel, akkor folyamatosan azon borultam ki, hogy senkinek nem sikerült. Egyfolytában sírtam itthon miattuk. Aztán nekem sikerült, és éreztem, hogy mindenki tiszta szívből örült itt, de akkor is rosszul éreztem magam azok miatt, akiknek nem sikerült. Azóta folyamatosan drukkolok mindenkinek, megvisel, ha nem sikerül és nagyon boldog vagyok, ha igen.
Te egy nagyon optimista lány vagy, higgy magatokban és a sok drukkban, amit mi küldünk felétek!!!
Bocsi, a nagy lelkizést, dehát a hormonjaim.... (mind itt mindenki másnak)

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Bari, igen, szerintem is nehéz a kismama híreket hallani, ha Te is akarod. De Bennem egy idő után, vagy lehet, mindig is ilyen voltam, nem alakult ki az az érzés, hogy mázlista. Inkább akkor, amikor kiderült, nekünk lombikozni kell. Akkor "zavart", amikor a kolléganőm közölte, hogy eldöntötték, hogy jöhet a baby és egyből jött is. Irigykedtem bevallom. De vannak ismerőseim, akik szintén közdenek, vagy pl. ez a fórum sokat változtatott rajtam. Így szívből örültem, amikor bármilyen kismama hírt hallottam. Éreztem, egyszer eljön az én időm is és akkor engem fognak irigyelni.

Most nagy az örömöm, mert képzeljétek, megcsináltattuk a négyes tesztet (AFP, egyéb markerek), újabb genetikai csoda és nagyon jó eredményt produkált a kis manónk :) ÚÚÚÚgy megnyugodtam! A szívem legmélyén éreztem, hogy nem lesz gond, de ezek a genetikai vizsgálatok okoztak már egy pár kellemetlen percet az életemben... :)

Puszi Mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kriszto,

köszönöm, megkaptam, válaszoltam is :D Lehet, hogy mégsem kell elkezdenem tornázni, mert van egy - két előjel..de azért ha mégsem, bevetem... :wink:

Nyuszi,

ez tök jó, gratulálok!!! :lol:

Szép hétvégét Nektek!!
leeda

Bari: csak úgy mint az előttem szólók én is csak együtt tudok veled érezni! Nálam hullámokban jön. Ilyenkor tiszta depi leszek. Félre ne értsetek, mindenkinek nagyon örülök, akinek sikerül, de van amikor (mint azt ti is írtátok) bejelentik, hogy felőlük jöhet, és elsőre sikerül... Nem is tudom. Végül is ennek is tudok örülni, de ugyanakkor nem is. Mintha az emberben egy kést forgatnának. Nem is az fáj, legalábbis nekem, hogy neki sikerült, hanem az, hogy nekem nem. Értitek? Szóval Bari, fel a fejjel. Mi mögötted állunk, teljes vállszélességgel támogatunk, és igenis neked is lesz pocaklakód, és majd akkor Te mesélheted a többi ismerősnek több órán keresztül.

Nene: Köszönöm érdeklődésedet. Sajnos nem voltam Dévainál, sőt még csak nem is hívtam. Piri nem érkezett meg időre. Kicsit stressze volt az elmúlt hét, és szerintem ezért késik egy pöttyet. Egyébként, ha megjön, akkor még aznap kell menni a dokihoz? Megkérdezhetem, hogy miért? Nekem még csak most lesz az első inszem, így nem igazán tudom, hogy hogyan mennek itt a dolgok.

Jó hétvégét kívánok mindenkinek!
mné

Mné!

Ha megjön akkor kell telcsizni, és megmondja mikorra menj! Általában még aznap! Ha hétvégén jönne, akkor hétfőn hívd. Most úgy néz ki én is ezt teszem majd mert úgy alakult, hogy holnap lesz belőle... :(

Nyuszi!
Örülök, hogy minden rendben veletek! :wink:

Barika!
Nem is mondok semmit, hiszen tudod! De valóban hullámokban jön az emberre és van, hogy nagyon-nagyon rosszul esik, van, hogy csak nagyon. De mi itt mindannyian tudjuk ezt és legalább egymásnak elmesélve ezeket a történeteket, szembesülünk vele, hogy más is érzi ezt, nem csak mi! DE sikerülni fog! Nekünk is lesznek kisbabáink ÉS KÉSZ!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, Drága! Ez a laptetü jobbkor nem is jöhetett volna!!! :D :D :D
Olvaslak ám Titeket folyamatosan, és nagyon drukkolok mindenkinek! Hamarosan (még ma éjszaka vagy holnap reggel) írok részletesebben, de addig is sok puszi mindenkinek!
loreena

SZIAAAAA Loor!!!!!

De jó, hogy jöttél!!!!
Mesélj!!!!!

neked is puszi!

katapetra

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a sok hozzászólást. Jól esett,h ennyien írtatok. Megmutattam a férjemnek is amit írtatok,mert sajnos tegnap este nem nagyon értett meg....azt hiszi/hitte,h csak én érzékenykedem :(

Kriszto, húúú a laptetőd a legjobbkor jött, mert így Leeda is előjött a zugból :lol:

Köszönöm még egyszer, azt hiszem tényleg csak mi értjük meg egymást...együtt vagyunk itt jóban-rosszban :wink:

Szép estét!

Pusza,
Bari
bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?