A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi: klassz lehetett a mai körutad :)

Én meg itthon küzdök az éhséggel és álmossággal :?

Jó hogy írod a Bergont,mert neten nézegettem én is,hogy el kéne menni oda...

Asszem ma vagy holnap palacsintázunk itthon,az tuti elég laktató lesz még nekem is... Most nem érdekel,hogy egészséges,vagy nem,de éhen halok!
Ja,mert hogy kitaláltam,hogy holnapra elhívjuk a tesóimat,meg párjaikat,no meg anyumat egy kis társasjátékozásra, pingpongozásra :D

Szegény párom még nem tudom,hogyan cipeli fel egyedül a pincéből az asztalt,de már attól kiakadt,hogy itthon arrébb húztam egyedül azt az asztalkát,amin a Karácsonyfa állt :D
Szóval esélytelen,hogy segítsek,semmit se hagy!!

Este elkezdtem kint felmosni a védőnéni miatt,hogy szép tisztaság legyen,de azt is kivette a kezemből,hogy majd ő befejezi :D

De mivel ide vagyok bezárva,ma a meglepetése az egyik kedvenc sorozata lesz,amit épp megszerzek neki :D
Remélem haladok vele,mire hazajön,mert most kimenni esélytelen ajándékért,itthon is úgy szédelgek...

Ja,és nem is írtam,a védőnéni azt mondta,hogy kávézzak szerinte!
Mondtam,hogy nem bírja a gyomrom,ő meg bele akar vinni a rosszba,mondta,hogy majd megszokja... :?
Vendég

De a jó hír,amit most kaptam telefonon,hogy MINDEN értéke jó lett a tegnapi vérvételnek (és viz. vizsg.-nak?)!!!! :D

Egy papírt nyomtak párom kezébe,úgyhogy nem tudja,hogy ezen pontosan mik vannak,azt tudom,hogy az egyik eredményt (Wassermann talán?) majd a dokihoz küldik,ezért meg el kellett menni,úgyhogy párom átugrott érte.

Az összes érték ref. tartományon belül van,nagy része középérték körül,a glükóz 5,4 lett,picit magasabb,mint BMC-sen,de lényeg,hogy határon belül maradt :)
Remélem a doki elégedett lesz :D
Vendég

Eszter, Juhuuu már szúri van!
Nagyon szuper, hamarosan pocidban lesznek a drágaságok!
Drukkolunk!!!

Mary, szerintem fél tablettával kellene kezdeni a met-et és lehet, hogy elég az elején neked az 500mg-os is. De a doki tuti megmondja majd!

Oroszlán, nagyon édes a 4d kép! Olyan jó ezeket nézegetni. Kérnénk majd poci fotót is!

Estrella, én voltam 18. hetesen (a házassági évfordulónk napján)és kb. a 26. héten a második érdekesebb volt, mivel már jó kis husi ilyenkor a babó. Az akkor készült kép az arcáról egy az egyben Lili! (még mindig kint van a hűtőnkön…

Béku, én szülés előtt 2 héttel voltam még fogdokinál. Sajnos teljesen begyulladt a fogam, még inni sem tudtam. Nem volt mese, szüli így nem lehetett. Gyökérkezelni is kellett, annyi volt, utána 2 naponta jártam tisztításra és hogy nem végleges tömést kaptam…

Kubu, Liza nagyon kis édes!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: huhh,nem lehetett valami jó ez a gyökérkezeléses dolog... :shock:

én szerencsére azon túlestem egy éve,most elvileg "csak" tömni kell,de mivel nehezen viselem a fúró hangját is,legalább az érzéstelenítésre szükségem van ahhoz,hogy túléljem :D

De persze most csak nyavalygok,ezek édes gondok most,hogy itt a baba a pocakban :)
Úgy örülök,hogy ránéztünk a dokival,olyan soká van február!

Lányok,a genetikai UH-on megmutatják a monitoron a babát,vagy csak vizsgálódnak,és a végén kapok egy eredményt?
Azt mondtátok,hogy lesz ezzel együtt vv is. Azt előtte veszik le,vagy utána?
Mennyit kellett Nektek várni ennek az eredményére?
Csak azért érdekel,hogy párom el tud-e kísérni...
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mia!
sajnálom,h ilyen beteg vagy a Merckformint nekem semmi baj nem volt!
Nuku szénhidrát ajaj én mindig eszem rozsos kenyeret,de módjával,nagy baj?! :shock: :shock: :shock:

Ne izgulj minden rendben lesz!
vikus82

Vikus: hogy érzed magad? :)
Vendég

Breki,
én a Bolgárkerék utcában voltam genetikain, nagyon szuper volt, jó 10 percig uhuztak, volt sima és 4D is benne, és az egészet megkaptuk egy dvd-n a végén :D , és még pár képet csatoltak a lelethez is. S. el volt tőle ájulva amikor mentem hozzá az eredményekkel :)
A vv. összesen 1 kémcső, és utána el lehet jönni, az eredményről sms-t kapsz kóddal, az alapján nézheted meg a neten.
Az uhun rögtön megmondják, hogy ott látnak-e vmi difit.
Az egész, ügyintézéssel együtt (adminisztráció az elején) kb. fél óra, mert időpontra kell menni, és akkor tényleg be is hívnak :)

Kép
judit0713

Judit, mindezt a szolgáltatást mennyiért vesztegetik? Mert nagyon korrektnek hanzgik.
ann74

Judit: köszi az infót!
Kérdés,hogy ehhez képest a kórházban vajon hogy működik...

febr. 1-én megyek időpontra,de sajnos semmi többet nem tudok,csak azt,hogy 12-13. heti genetikai UH lesz,amit egy másik doki csinál,hozzá kellett kérni az időpontot,mázlim van,hogy tudtak adni,ráadásul előbb,mint ahogy az asszisztensnő kérte :)
Vendég

Sziasztok lányok újak meg régiek. Pocakosok meg arra vágyók. Hú látom hogy sokan babások már. Nagyon örülök Kisbéka neked is. Ebből látszik hogy itt mindenkinek sikerül elöbb vagy útobb. Hát erre az évre mindenkinek kétcsíkos tesztet kívánok, és néha beugrok hogy leelenőrizzem.

Mi velünk minden ok. Szépen gyarapszik Pamika 4640g 4 hetesen. Ma már elkezdett mosolyogni és ilyen torok hangokon beszélni, nagyon levesz minket a lábunkrol:
Rakhatok képet??

Kép
Kép
pancsi76

Ann,
14000 Ft volt, ebben benne a dvd ára is. És tényleg nagyon korrektek voltak!

Breki,
akkor neked nem is lesz vv, csak sima genetikai uhu?
Mert ezt amin én voltam, kombinált tesztként emlegetik...folytatásaként a 16. héten van még egy vv, így már 95% biztonsággal meg tudják mondani hogy van-e kromoszóma rendellenesség a gyerkőcnél.
Nekem a 12. hetes sokkal jobb eredményű lett, mint ahogy azt a koromból számítanák, de azért elmegyünk a másodikra is.

Kép
judit0713

Pancsi!
Képet ideeee!!!!!

Kép
judit0713

Andi,
szuper hogy minden rendben.
jó kis körúton voltál ma. :-)

Breki, Ann,
nálunk a 12. heti genetikain először levették a vért, utána megcsinálták az UH-t. az UH-n mindig mondták hogy éppen mit látunk, mit csinál a baba, mennyi a szívverése...
a végén az egészet megkaptuk CD-n + két képet kinyomtatva.
a vérvétel eredményére fél órát kellett várni, utána a biológus odaadta a leletet, amit másnap ki is postáztak.
mi az Istenhegyin voltunk Hajdú drnőnél és mindezt 30ezerért vesztegetik. (ep-ban elszámolható a vizsgálat.)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok, Andi nénnye örülök, hogy Bellával minden ok, én is hoztam nektek valakit, akivel ma találkoztunk :)

Kép
kpn

Pancsi :-) :-),
képet, de gyorsan!

Kpn,
csodaszép kép!!! gratula!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kpn: de gyönyörűűűűű!!! :)

emellett az enyém igencsak eltörpül,de majd lesz nekem is ilyen szép! :D :D :D
Vendég

Kpn,
jajj de cuki :D :D :D

Kép
judit0713

No,kézhez kaptam a leletet,minden tökéletes! :)

Wasserm. is rajta van,negatív!
Vendég

végre nekem is megvan a wassermannom, remélem nem talál ki valami mást a banya védőnénim, amit kereshet rajtam.
hétfőn kell újra hívnom, hogy megbeszéljük mikor megyek hozzá legközelebb. :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

uggyan Breki, mindegyik ufófejjel kezdi, aztán nézd meg a lányok gyönyörű kiscsajait :lol:

Ő itt ma 28+2

Látom ez itt lassan átalakul mamafórummá, szóval olvastam, hogy csoportosan készültök a Jancsiba felkészítőre. Mikor először?
kpn

Kpn,
van már végleges nevetek?
nem beszéltünk még meg időpontot a kezdésre. Te is a Jánosban szülsz?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, Zsuzsi, köszi az infókat. Igaz nekem ez még egyáltalán nem aktuális, de remélem még ebben az évben eljön az ideje. Az lesz viszont a gáz, hogy mindent meg fogok kérdezni, mert képtelen vagyok ezeket a dolgokat most megjegyezni. Mikor milyen vizsgálat, hol érdemes, stb...na nem beszélve a babakocsitémáról. De komolyan mondom, annyi infót itt össze tud gyűjteni az ember, hogyha szorgalmas lennék, és minden fontos dolgot kiírnék, egy jó vastag, hasznos könyv készülhetne belőle :))

Jelentem, ma láttam Csucsu új dögös frizkóját, ami egyben tökéletes kismamafrizura is lesz ám!!!

Békus, csodajó dolgok történtek ma veled. Védőnéni tali, szuper eredmények!! És már enni is tudsz:))) Mi kell még több?
ann74

na még egyet szerencshozó malacnak és egyébként lányos anyák reszkessetek!!!

Kép
kpn

sebaj Ann, majd leírjuk újra. :-) :-) :-)

Pancsi,
hozd a képeket lécci-lécci, mert mindjárt bealszom.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Ep-s téma:

Ma kicsit olvasgattam idén mi hogy változik.

A 2011 évi egyéni befizetések után már csak 20% SZJA igényelhető vissza a tavalyi 30% helyett, az összeghatár viszont nem változik, marad 100 000 Ft. Azaz több pénzt kell befektetni ha valaki ennyit tud/akar visszakapni, de a bank jutaléka is több igy, hiszen a befizetett összeg is magasabb.

Milyen jó, hogy vannak ezek a korszerű vizsgálatok, azért remélem sok mami hasznát veszi.

Pancsi: kérünk képet.

Látom, előkerült a fogorvos téma. Épp azon gondolkodtam, miért is nem félek én. Már annyit voltam életemben, és annyira szerettem a dr-nőmet (20 évig jártam hozzá) hogy megtanultam nem félni. A mostani dokker azért emberileg teljesen más (más korosztály is), viszont szakmailag a csucs, és ez is nagyon fontos, főleg, hogy mütét előtt állok. És ő az, aki az utóbbi 15 évben ki tudott huzni fogamat vésés nélkül.

Tessék nem félni!

Jó éjt kispatak
Vendég

aszta, micsoda sztárfotó!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nagyon klassz ez a szalutálós-integetős kép!!! :D :D :D :D

Kpn: tudom én,hogy golyófejből lesznek a szép babácskák :)

Ann: igen,a napom jól indult,most viszont egy órája nem vagyok túl jól,hascsikarás... semmi egyéb tünet,csak mintha rosszat ettem volna,nem kellemes... :?

Anyummal most beszéltem,ő is jó hírekkel szolgált,végre megvannak a vizsgálati eredményei,és szerencsére az jött ki,hogy nem kell műteni (porckorong sérv elég rossz helyen...),hanem egyéb módon kezelik :)

ráadásul kapott valami új gyógyszert,amitől felélénkült,pedig azt hitte,depressziós,és rá kellett jönnie,hogy csak valami rossz gyógyszert kapott eddig,most meg szárnyal :D
Vendég

Na, frankón bealudtam a tv előtt.... :) De hurcolkodok is már a rendes ágyba, csak még bekukkantottam :)

Kpn: Eszem azt a csókos kis száját a tündérbogárkámnak!!!!!!!! :) Annyira gyönyörű és tökéletes, hogy Andi nénnye kész van, mint a házi!!! :) Alíg várom, hogy élőben is láthassam majd a kisgavallért !!!! :)
Hol kukkantottátok meg??
Jancsis szülésfelkészítőről azt mondta Sz. hogy február elején beszéljünk majd a kezdésről, szóval én azután valamikor....

Na léptem, mert ko vagyok... holnap du vidék körjáratunk lesz, megyünk a pelenkázóért Veresegyházra, meg közben lett egy brendonos baldachin, az meg Gödöllőn van...

Csók Mindenkinek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: jól belehúztatok,lassan minden meglesz a babának :D
Vendég

Hahó!

Látom kicsit lemaradtam, mert keresztbe irtunk - aztán jött az éjjel:

KPN: tökéletes sztárfotó, gratula.
Azon gondolkodtam, hogy nem látom leírva, fiú-vagy lány lesz, de a képen elsőre nagyon fiús! És hát pár bejegyzéssel alább már ki is derült, szóval igazi fiúcska, és még meg se született. Cukorfalat és meglátod ilyen is marad - mondom én néhai fiús mami.

Ann: majd jegyzetelsz és beletanulsz, csak minél előbb legyen eredmény!

Breki: hajrá jó leletek, vigyázz magadra.jó,hogy anyukádnak nem lesz mütét. Hétfőtől nekem is kezelés, 2 hónapot vártam rá. Most a masszirozós kimaradt, mert beteg, érzem is a hiányt, nagyok a fájdalmaim.

Zsuzsi: neked is jó leletek, örülök!

Andi: szépen haladsz, na ezek a helyek nincsenek is messze tőletek. Annyira örülök, hogy mindenben teljesül az álmod, és kislány lesz a drága.

Reggel öröm ért minket: éjjel kinyilt a miltónia első virága. Ha teljesen virágba borul, akkor hozok fotót -egy pár nap türelem.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Eszter:
Eljött a Te idöd!!!Hajrá szurizás!!!!!

Franci:
Gergö nagyon helyes srác.Milyen figyelmes,még az órát is megszereli,csak,hogy az Anya pihenni tudjon.

Andi:
Nagyon belejöttél a vásárlásba,ügyes vagy!!!!
Én is lennék kisbaba nálatok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vikus:
Rohan az idö,nemsoká itt van jan. 16. Drukkolok nagyon!!!!

Breki:
Gratula a jó eredményekhez,na meg a dokihoz és a védönénihez is!!!!!

Ann:
Hálálkodással kapcsolatban osztom a többiek véleményét.
Mennek a drukkok kedre!

Vicky:
Hajrá vezetés!!!

Judit:
Jó sokat melózól!!!Gondolom azért hétvégén pihizel!!!

Ancsi:
Jobbulást!!!

Estrella:
Jól néz ki az új szerzemény,nagyon haladsz a bevásárlással!!!

Csucsu:
Akkor nálatol teljes megujulás van.Új frizura,lakás felújitás....
Ügyik vagytok!!!

Oroszlán:
Szuper kép!!!!Gratula!!!

Kubu:
Liza gyönyörü mind mindig!!!

Kispatak:
Mindig minden problémát hipp-hopp megoldassz.Drukkolok,hogy a báránykád értékelje a munkádat!!!

Pancsi:
Hol vannak a beigért képek? Ide vele!!!

Kpn:
Szuper foto!Már most milyen helyes pasis pofija van.

Zsuzsó:
Meló ügyben hogy döntöttél?
Hajrá védönéni!!!!

Sajti:
Merre kolbászolsz?
Hiányolunk ám nagyon!!!!!

Velünk semmi különös nem történik.
Most készülök a karácsonyfát leszedni,hogy én mennyire nem szeretem és mégis mindig rám marad a feladat megoldása.Na midegy,valahogy csak-csak túl leszek rajta!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

aranyosak vagytok, köszi a dícséreteket. Ez a száj -és orrszerkezet az én apósomé, de nagyon :lol:
Andinénnye, XIII. Kleopátra Medical Center vagy vmi hasonló, az biztos, hogy Kleopátra.
Hát nekem február legelejétől mennem kéne a Jánosba, ha ez 5-6 alkalom, nehogy aztán tudatlan aradjak.

Nyerésre erősen a Gergő név áll most :D

Na vissza a zugba és onnan drukk mindenkinek!!!!!
kpn

Zsuzska: mivel csak én vagyok itthon állandóan,a Karácsonyfa még nálunk sincs leszedve...
Mára tervezte párom,de ő most még nem ért haza,2-re meg jönnek a vendégek,úgyhogy asszem ebből mára nem lesz semmi :?
Vendég

Breki:
Hát én próbálom elsunyitani a dolgot,de nem igazán találok semmi alibit,csak az a helyzet,hogy holnap-holnapután is rám vár. :cry: :cry: :cry: Gyüjtök még egy kis energiát és akkor majd neki fogok!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

KPN: Hmmmmmm....... ilyen jó pasi az apósod?????????? Nem is mondtad eddig.... :) Megnézném magamnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos el fog olvadni tőle, hogy az unoka rá hajaz... :)

Zsuzska: El sem hiszed, de hamarosan Te/Ti is ilyen dolgok után fogtok futkosni!!!! :) Borítékolok ezzel kapcsolatosan egy nyár elejét... jó?
Hát, sokan mondják, hogy hozzánk macskának is eljönnének....szóval a gyereknek se lesz vélhetően rossz dolga ..... persze igyekszünk majd jó szülők is lenni.... talán sikerülni fog
Ezermestered egy tünemény amúgy!!! :wink:

Béku: Ha rajtam múlna, már minden kb. meglenne :) az a típus vagyok....de muszáj ésszerűen összeszervezve intézni a dolgokat, most előre csak a kihagyhatatlan alkalmi vételek jöhetnek :)

Amúgy ez lesz a baldachin, csak 10 és fél gurigával olcsóbban (ebben már benne lesz a tartó vas is, ami még 2 ruppó lenne).... annyi hogy az ágyneműt nem adják hozzá, csak a függöny+vas+fejvédőt. De még így is nagyon megéri..... :wink:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2

Kispatak: hát igen, ez volt minden vágyunk, nem tagadom :)

andrea-1

Mi még hagyjuk szerintem 1-2 hétig a fát.... igaz nem hullós, csak a Milike trimbolja időnként... :lol:

andrea-1

Andi: szép a baldachin :D
Imádom ezeket a színeket! :)

kis ágyakat nézegettem tegnap,egy-kettő eléggé megfogott,apa is el volt ájulva tőlük :D
Vendég

Láttunk neten babakocsikat is,amik külsőre tetszettek,kérdés persze,hogy élőben milyenek! :)

Lányok,a Ti kiszemelt babakocsijaitok hány kilósak?
Mert ahogy nézem,elég széles a skála,11 kilósat is láttam,de 20-at is... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Béku: Hát a legkönnyebb kocsi amiről itt beszéltünk az Espiro, amit Estrella és KPN is kinézett/vett. Arra azt írják, hogy hordozóval 7,5 kiló.
A mienk 10 kilós, amiket tegnap néztem a bergonban, azokra ki se volt írva a kilója, de elsőre megemelve nem voltak könnyűek.
Barátnőt tegnap kérdeztem, nekik a harci szekér 17 kilós volt (már el is passzolták) + még ugye bele a gyerek... :shock: Szóval érdemes szétnézni.... :wink:

andrea-1

Hahó!

Zsuzska: most tényleg sos kellett intézni dolgokat. A baj csak az volt, hogy ezt a kószálót hogy értesítsem. Az egyszerű mail nem igazán volt hatásos, be kellett vetnem a megszokott taktikát, és ez eredményre vezetett. Aztán már ő sürgetett, hogy sos intézkedjek. Még azt is leírta, hogy mit tegyek - pont ugy kellett. Szóval amire akar, szán ő időt.

KPN. szóval apósra fog hasonlítani, el fog tőle olvadni. Annyira fiús pofi! És szaladni fognak utána a lányok,azt már most mondom! Azért néha bujj majd elő a "zug"ból!

Andi: szép minden szerzemény.

üdv kispatak
Vendég

Karácsonyfás meló kipipálva!!!! :D :D :D Hurrrráááá!!!!!!!!!

Andi:
Köszi szépen az ezermester dicsit!!!!
Ezért Ő a férjem!!!!! :lol: :lol:
Végül is ez az anyós-após nevelési elvének köszönhetö.Egy rosz szavam nem lehet rájuk,na mondjuk távol is vagyunk töllük,de akkoris ez az egy dicséret nekük jár!

Nagyon cuccos a baldachin!!!
Majd a pelenkázorol is kérünk képet!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
A lényeg lemaradt!
Nyár eleji vásárlással én is kiegyezek!!! Próféta szóljon belőled!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hello Lányok-angyalok!

Béku!
hát néha szúr oldalt,majdnem a csipőcsontomnál,ma reggel arra ébredttem,h feszit és szúr a alul a jobb oldal :? :shock: cicim néha fáj ma reggel nem tudtam hason feküdni... :shock: majdnem mindig ott szúr.. :shock:
Szerinted?
Csak óvatosan ne hajtsd túl magad ma!

Andi!
cicád van?tehetnél fel róla képet imádom őket!

Zsuzska!
Köszönöm!

Csajok vki látta a Levelek Júliától cimű filmet?annyira romantikus! :D :D :wink: :oops:
vikus82

Voltam vezetni, a gyerekem keresztapja felvitt Dobogókőre. Szerecsére nem csúszott, de elég sok hó volt fent, szóval egy helyen ahol nem volt letakarítva egyáltalán, ott beástam magam a hóba. Zoli tök ügyesen kiszedte, nekem nem ment volna. Volt egy hely, ahol nekiállt farolgatni, azért az furcsa érzés volt. Élveztem, de visszafelé inkább ő vezetett, hogy ebédre haza is érjünk. Azt mondta legközelebb a belvárosban vezetünk.

andi: Ugyanilyen ágynemű garnitúrát vettem a sógornőméknek ágyneművel együtt 8000-ért kékben. Az a csaj árulta, akitől a babaruhákat vettem.
vicky79
Budapest III. kerület

KPN: ez igen, szuper a foto:) hihetetlen, hogy ennyire reszletesen lehet latni mindent, amikor meg odabent van! hatalmas gratula a kislegenyhez:)

Andi: de jo, hogy rendben minden lelet es hogy ujra megerositettek, hogy kislany:) ugyes vagy a beszerzesekkel is, hamarosan mi is nekiallunk!

Woody: meg nem is irtam, hogy Lili milyen szep kislany:) az en tesomek is az USA-ban elnek, majd majusban jonnek latogatoba, mar most varom:) remelem sikerult sok idot egyutt tolteni! majd megprobalok pocak fotot is feltenni:) jol emlekszem, hogy te is a Janosban szultel? te kinel? volt fogadott szulesznod?

Beku: en is az Istenhegyi uton voltam, es en is Hajdu doktornonel a 12. heti genetikai uh-n es vervetelen, eloszor vervetel volt, utan rogton az uh. jo reszletesen megneztek a babot es nekunk mondta is, hogy mi micsoda es hogy jo-e az ertek. Nem volt olcso, de nem bantuk meg, hogy ide mentunk es vegul el is tudtam szamolni egeszsegpenztarra:)

Ki tud Miezarol? mikorra van kiirva? kinel is van most a tablazat? Sajti, te vetted at? mi van veled, hianyolunk:)

Kép
oroszlán

Béku
Köszi a 4D infokat!
Sógornő miatt tudom, hogy az Uzsokiban 8000 a 4D, a Margitban talán 9000.
Huh, köszi, majd megnézem a kerékméretet és megírom!
Én sem bírom érzéstelenítés nélkül a fogorvost.
Nagyon jó, hogy minden leleted jó, meg hogy jó a védőnő.
Én ugye a Margitban voltam kombinált teszten, kereken 0 Ft volt.
Egy nagyon szépen felújított rendelő van a kórházon belül, egy hatalmas monitorra vetítik ki a babát, szintén időre be kell jelentkezni. Ha kérsz képet, akkor az 1000 Ft, a DVD azt hiszem 3000, így „legrosszabb” esetben 4000 Ft a vizsgálat, de ha nem kérsz semmit, akkor ingyenes. Én sajnos nem vittem DVD-t, így csak képet kértem, a 3 legjobbat nyomtatták ki nekem. Mindent mondott meg mutatott közben a nő, nagyon rendes volt, a végén pedig mondta, hogy minden rendben. Nekem utána vették le a vért. A vérvétel eredménye 3 nap múlva lett meg, az uh-ról azonnal kaptam papírt.
Ahogy Andi is írta, az én babakocsim váza 4 kg, mózessel 8,5 kg, sportrésszel 7,5 kg, a hordozó pedig 2,8 kg. Neked ez ugye nem jó a felfújható kerék miatt, de van egy hasonló, aminek tömör kerekei vannak, Espiro Vector Lite.
Ez olcsóbb is és picit könnyebb, a váza szintén 4 kg, mózessel 7,5 kg, sportrésszel 6,5 kg, a hordozó ugyanaz, tehát 2,8 kg.
http://aprosagokboltja.hu/spd/ESPIROoce ... ios_babako

Franci
Hülye kolléganőnek nem jön össze hamar a baba, lisztérzékeny, így problémás, de nagyon önző….

Oroszlán
Ez nem olyan babanapló, hanem igazából könyv, egy terhes nő naplója, de borzalmas!
Tornát innen le tudsz tölteni, én mondjuk Rékát megvettem:

http://barbara-dvd.blogspot.com/search/label/kismama

http://barbara-dvd.blogspot.com/search/ ... ma%20torna

http://barbara-dvd.blogspot.com/search/ ... %20kismama

Ezek pedig kinyomtathatók, van Pilates meg mindenféle a gyakorlatok menüben:

http://fittmamablog.hu/

Kispatak
Ügyvezető nagyon örült a babának és nagyon vár vissza…
Állítólag a Margitban is nagyon jók a szülésznők.

Judit
Én szeretek dolgozni, meg a társaságot is szeretem, nem gond, hogy be kell járnom…
Biztos könnyebb lesz sokkal ez a szülés, főleg, hogy apuka is bent lesz!
Hashúzódás javul, de még nem az igazi…

Andi
Hilda akkor ügye volt a vérvétellel…
És tényleg lány :)
Érdemes elmenni apróságokért a Bergonba?
Kérünk majd képet a szerzeményekről!

kpn
Nagyon jó a kép! :)

vicky
Ügyes vagy, hogy már mész is vezetni, ne halogasd, mint ahogy én tettem!

Kép Kép
estrella22

estrella: Ez egy szuper babakocsi, nekem szerintem csak a hordozó vagy 5 kiló! Vezetni meg megyek, amikor csak tudok. Jobb lenne már a sajátot vezetni, de ez is több a semminél. Ráadásul nagyon jó a tanítóm, profi sofőr. A kisujjában van a kresz meg hogy mire kell figyelni. Azért jó, mert ő buszt és villamost is vezet és más szemszögből is ismeri az autósokat. Nagyon jól jön nekem most ez a tudása.
vicky79
Budapest III. kerület

Oroszlán,
Mieza febr 10-re van kiírva, szintén János kh.

Andi,
szuper a baldachin, én is gondolkodom rajta.

Vicky,
hajrá vezetés!

Juditkám,
remélem hétvégén kipihened magad!

Zsuzska,
nyár eleji vásárolgatás jól hangzik, drukkolok.
melót ma lebeszéltem, csütörtökön kezdek.
főnököm tündér, "csak" betanítani megyek, 3-5 embert kell kiokosítanom.
házidokker is nagyon drága, azt mondta ha meggondolom/nem bírom, akár egy nap után újra táppénzre vesz.
remélem hogy minden oké lesz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella, Andi,
a ti babakocsitoknak mi a pontos neve?
mi is elkezdtünk nézelődni. bár azt hiszem kapunk sportbabakocsit, de lehet hogy attól még multifunkciósra ruházunk be...
ma kaptunk néhány babaruhát :-) Apa csak ámult mikor az 56 méretet meglátta. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

óóó, remélem ez a laptető azt jelzi, hogy minden rendben lesz a jövő heti melóval, a pocaklakónknak is tetszeni fog.

egyébként mindenki vigye a maga kis szeletét, és persze Macséké egy rész péntekre.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?