A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Kahlan
Én is ma megyek 12. 30-ra K ügynökhöz. Jön az uram is, nagy magas ember, nekem rövid lilás, bordós hajam van.
Jó lenne találkozni!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

kicsit letörtem... :cry: :cry: :cry:
szeretnék jelentkezni az egyetemem folytatására...és olyan rettenet magasnak tűnnek a ponthatárok :( :( :(
A "mai fiatalok" ezzel az emelt szintű érettségivel durván magasra nyomják fel a ponthatárokat... én mint a nagy vén, már lehet hogy labdába sem rúghatok a régi érettségimmel :(

eszter82
Budapest

Azért megpróbálom, ...ki tudja.
Remélem az ifi csapat nem levelezőre adja be majd!!! :)

Csak olyan jó lenne letúrni már végre az egyetem Msc részét is, hogy teljesen készen legyen és mehessek szakvizsgázni! :)

Majd jól bevonzom magamnak a ponthatárt, hogy még beleférjek :D

eszter82
Budapest

Jól megvariálták ezt a felsőoktatást már megint :?

Igazából az bosszant, hogy tavaly simán ment volna, csak nem mertem beadni a jelentkezési lapot, mert akkor még úgy volt, hogy 3 babó érkezik hozzánk a nyáron. És három picivel tuti nem tudtam volna megoldani! Kettővel még simán bevállalom, így idén még bepróbálom...és remélem hogy sikerül is :D

bocsi az off-ért :?

és azért is hogy csak iylen kis részekben tudtam küldeni...megint begajdult a gépem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

eszter82
Budapest

Mia!
irjál mi volt K-nál!szoritok!
vikus82

Ok:-) köszi nem volt egy jó ötlet úgy látom.

(azért gondoltam atána mert én ugysem szeretem áztatni magam sőt otthon is csk tusolok, a beültetés után a párom meg nyugodtan mehet meleg vízbe mert már nem befolyásola a dolgokat.)
igazatok van.. maradok a fenekemen.

Eszter! Az hogy nem vagyok a toppon az sajnos már végleges lesz úgy érzem. Sokat pihentünk nem ezzel van a gond. Többrétű.
Édesapámat elvesztettem tavaly karácsonykor, a kezeim között távozott... hiányzik. ( tavaly elmentem egy ismerős orvoshoz méegyszer ISMERŐS hátha Nála sikerre viszem. a véeredmény az lett hogy túlstimulált ( vv.egyszer sem volt csak uh.) és úgy sikerült leszívni a 8 petesejtet hogy mind éretlen volt. elkeseredtem de nagyon.
mi 5 hó hagytunk ki. előtte meg 8-at.
De most ..... majd meglátjuk :-)

Szép napo jó munkát!!

zsuzska! holnap mégis 10 körül megyek !!! A rózsaszín sálat remélem nem felejtem el feltenni :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Szia Vikus írok majd ha megjöttem!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Eszter, megpróbálni nem kerül semmibe. Ha meg se próbálod nem is vesznek fel.
Szerintem a „fiatalok” nappalira mennek, nem levelezőre, mert akkor dolgozni is kéne. Az meg már nem fér be a bulinaptárba.

Kubu, nagyon szép a lánykád. Ez a csuri csúcs! Apa mivel űzi el majd a pasikat?
franci

Lányok,köszi a tippeket,továbbiakat is szívesen fogadok!

Feljegyzem mindet,és válogatok egy csokorra valót,hogy kibírjam a napokat...!

A hasam tegnap óta fájdogál,kicsit olyan premenstruációs érzés,de nem vészes...
Csak picit rámijesztett,mert előtte már nem fájdogált semmim,csak vártam,hogy nőjön a poci :D
Vendég

Sziasztok

Tudnátok ajánlani egy jó endokrinológust, akihez nem kell sokat várni és nem túl drága?
Vendég

Kubu: Lizácska csúúúúcs! :D :D

Kisborsó: Képzeld,nekem július óta van egy ajándék welness-hétvégém,amire nem tudtam elmenni... Akkor is volt egy majdnem-sikeres lombik,aztán meló ezerrel,és újabb lombik,azóta meg pocaknövesztés,és hát nekem sem szerencsés az áztatás,itthon szigorúan tusolok,azt sem forró vízzel...

Még valamikor szülés előtt le fog járni az utalvány,úgyhogy valamikor csak menni kéne,a család dobta össze születésnapomra,mert tudták,hogy az egész nyár szúrással ment el,ismét nem nyaraltunk párommal,mindig tologattuk,hogy majd jövőre végre lesz nyaralás...

Úgyhogy imádom őket,és szemétség lenne másnak adni :?
Vendég

Kubu: Kis tündérkét megzabálom én is, ha Eszter hagy belőle egy falatnyit legalább!!!!! :)
Belegondoltam, hogy őszre-télre lesz nekünk is egy "ilyenünk"???? :) El sem hiszi az ember..... :wink:

Borsó: Sajnálom, hogy negatív periódus van Nálad, de azt soha nem szabad mondani és gondolni, hogy ez végleges lesz!!! Muszáj bíznunk, és elhinnünk, hogy ezután a JÓ JÖN (és bíztatni a másikat, mikor mélyponton van!)... Próbáld meg alkalmazni a Titkot, az itt már sokaknak - köztük még tán hitetlen-andinak, vagyis nekem is - segített egy kis rendet tenni a fejünkben.... Jól mondom lányok??
A wellness dologról ugyanazt gondolom, mint a többiek, főleg hogy nem csak anyuci lehet bacis, hanem az apa is, és akkor lőttek a mutatványnak... Szóval vagy valamivel előtte, vagy inkább már pocakosan, a 2. trimeszerben mondjuk... :wink:

Eszterkém: add be azt a papírt, soha nem tudhatod!!! Ha meg sem próbálod, akkor tényleg kenheted a hajadra.... Bízz a sorsban, majd az tudni fogja mi "kell" Neked :)
Kérésedre egy kb. negyedórás Iza-lak: :wink: :wink:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzsi, nekem csak a Mensmentissel volt szerencsém.
De az drága és várni kell...
franci

Béku!
Talán pont attól fájdogál, hogy nő, nem? :wink: :lol:

Mondom én, akinek egyszer sem nőtt ez okból kifolyólag :cry:
De már írtak itt ilyesmit a csajok régebben. Tágulnak a méhszalagok..........

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Andi, szép a pocid. Mi van a pólódon?
franci

Franci: Köszi...:)... Szilveszter macs + Csőrike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ja Lányok, azt nem is írtam még, hogy tegnap este tv nézés közben, összesen 3 alkalommal volt olyan, hogy kívülről is lehetett érezni most először a benti dzsemborizást!!! :) Sajna Rajó lemaradt róla, pedig utána próbálta ő is a kezével figyelni, hátha megint.... de én az elsőnél úgy meglepődtem, hogy még fel is pattant a kezem a hasamról :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Breki,
jól írta Heni (profi már, jöhet oda is a baba :D ), simán lehet attól ahogy nő a méhed! Mert akár hiszed, akár nem, neked is hamarosan fog már látszani az a poci!

Eszter,
én is jelentkeznék a helyedben a sulira, nincs mire várni! És a frissen érettségizők zöme tényleg a nappalit célozza meg.

Avarka,
nagy-nagy drukkok mennek! tesód előtt pedig le a kalappal, ismeretlenül is nagyon becsülöm őt azért, amit értetek tesz!

Borsó,
bizony a sok kudarc meg várakozás le tudja nyomni az embert, DE most arccal alőre, és bízni, hinni benne!!! Sikerül itt mindenkinek, csak ki kell várni a sorunkat!

Andi,
klassz ez a poci :) És hogy mennyit fogytál csajszi :shock: , bombajó kismami lett belőled :wink:

Kubu,
Liza csajszi nagyon dögös! Ugye nem baj, hogy az én fiacskám egy évvel fiatalabb lesz, mire megkéri a kezét eltörpül ez a korkülönbség :wink:

Kép
judit0713

Franci, köszi szépen, ott voltam tegnap IR-en. Ha más nem lesz, akkor vissza megyek oda. :)
Vendég

Andi!
Köszi :-) Aranyos vagy :-)
Hogy érrted hogy a Titkot alkalmazni ?? Az micsoda?

Üdv!
Andi
kisborso

Andi, pár év múlva lánykád lehet lenyúlja a pólódat. :lol:
Ezek szerint jó lehetet a buli odabent. :)

Zsuzsi, megszámolni se tudom hány helyen voltam előtte. Ott kérés nélkül kaptam a metet. Máshonnan meg elzavartak.
Mi volt tegnap? Csak vérvétel?
franci

Juditkám: köszi..... háááát igen, mondtam is Rajónak, ha ez így megy tovább májusban a Jánosból egy manöken fog kilibbenni azt megnézheti magát, mert csak úgy fognak zsongani a kiscsaj meg körülöttem a gávállérok .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Borsó: A Titok a vonzás törvényéről szól.... Könyv formában is meg lehet kapni, de olcsóbb ha beírod a gugliba kihoz csomó találatot, szövegesen is meg film formában is letölthető a netről.
Én először elolvastam, utána néztem meg a filmjét és hetekig elől volt a dohányzóasztalon, kinyitottam valahol olvastam még egy-egy fejezetet. Lényeg, hogy a pozitív gondolkodásra sarkall, és ezáltal vonzzuk be a vágyainkat.... TAvaly nyáron volt itt a fórumon favorit és nem sokkal utána indult be a fórum-sikerszéria... :wink:

andrea-1

Hahó Lányok!

Itt a kényszerszabin nagyon jól elvagyok itthon, csak igy a rendes szabi marad nagyon kevés,na mindegy:

Kisborsó: nem tudom meddig érvényes a wellnes kuponod. Egyáltalán semmikor sem mennél bele ilyen vizbe? Ezt kell meggondolnod ill. hogy mikor biztonságos az utazás. (én már jó pár wellnes út mögött és előtt vagyok - 10 nap mulva Sopron) hát igen meggondolandó, hogy nehogy valami fertőzsé legyen. De ha bele se mész, akkor már csak a biztonságos utazást kell figyelembe venni!

Breki: Te is majd eldöntöd mi legyen. Azt is lehet, hogy megpróbálod eladni, és veszel egy másikat későbbre, ami nincs messze és babót is viheted! Gondolj rá Woody is milyen jól érezte magát Lili babával!

Eszter: nem tudom hol akarsz tanulni, de hajrá. Minden drukk a tiéd.

Andi: szépséges babalak a pocifotón. Simi neked és minden kismaminak.

üdv kispatak
Vendég

duplát töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.01.12 13:30-kor.
Vendég

De jóóóó Andi! :D
Tök extázisba jöttem...már nem is lógatom az orrom a suli miatt! Beadom, oszt lesz ami lesz :D
De a pocid :D :D :D nagyon álllllat! :D
énisénisénisénisénis!!!
Tök szuper, hogy már ekkora ficánkálás van bent :D :D :D
azt is szeretném már énisénisénisénisénisénis :)

eszter82
Budapest

Béku!
Nyugi, tényleg abban az időszakban jársz, mikor elkezd áthelyezkedni minden! nyúlnak a méhtartó szalagok, helyezkedik a Babó, ...stb!
Minden ok odabent :D

Borsó!
Háááát, ez így más tészta!
Akkor tessék nagyon pozitívan belevágni és bízz meg 100%osan K ügynökben és a BMC-ben, a sorsban és magatokban is :D
Hallgass a megérzéseidre és minden rendben lesz! :D

eszter82
Budapest

Borsó folytatás:

Sajnálom, hogy Apukád nincs veletek és hogy az ő hiánya is nehezíti a helyzetet :cry: :cry: :cry:
Nekem is itt ajánlották a csajok, de én is csak ajánlani tudom a mi varázslatos doktornőnket!
Nekem abban is segített sokat, hogy megerősített abban, hogy a három kislányunk elvesztését "jól" dolgoztuk fel. És jó volt a megerősítés abban is, hogy apukám elvesztését is jó helyre tettem magamban és valóban sikerült már feldolgoznom...nekünk is a karjaink közt halt meg Apu... :cry: :cry: :cry:
Ha végre eljutok odáig, írok róla majd a blogomba...ha gondolod, vagy érdekel, nézd majd meg! :)

eszter82
Budapest

Kispatak!
A jogot kéne befejeznem az eltén... de bazi sok pont :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

eszter82
Budapest

Judit: igen,talán igaza van Heninek,de húzódást,ilyesmit eddig is éreztem,de a hasam az nem fájt már Szilveszter óta (akkor,29-én jött volna meg,mint utólag rájöttem).

Mondom,nem vészes,és nem kíséri semmi-szerencsére :)

Igen,lassan már látszani is fog a pocak,2 hét és betöltöm a 12. hetet :D :D :D

már alig várom!

Andi: nagyon szépséges a pocakod!!! :) Tényleg hihetetlen,hogy nemsokára már Te is kergetheted pici lányodat! :)
Vendég

Borsó!
Most olvastam el mit írtam...mármint arról gondoltam hogy írok, ami a doktornőnél volt...van :)

Holnap megyünk utoljára elvileg :D
utána már írhatok róla :D

eszter82
Budapest

Eszter: köszi,akkor betudom ennek :D

most meg mindentől mintha menne a hasam,elkezd csikarni,de mivel vasat is tartalmaz a magzatvédő vitamin,gondolom ezért nem jelenik meg "olyan" formában...

kikészülök,olyan mintha nem bírná a gyomrom a tejet...
raktam picit a müzlihez,amit ettem,hogy ne legyen üres a gyomrom,de olyan rosszul lettem utána...

Kispatak: asszem lemaradtam,nem tudom,mire írtad,amit :)
Mi volt a párhuzam lényege Woody-ékkal? :D
Vendég

Eszterkém: mire én szülök, borítékolok Neked is egy hasonló baba-lakot... jó??? :wink: :wink:
Kíváncsian várom Tündérkeresztanyátokról a beszámolót.... nagyon titokzatos vagy! :)

Béku: Gratula a 10 hetességhez... na ez is milyen már?.... MÁR a negyedénél vagy!!!!!!! :)

andrea-1

Andi: köszi!!! :D
Úgy örülök neki! nem egész 3 hét,és mehetek a genetikaira is (majdnem 13 hetesen kell sajna),de már a 12. hétnek is nagyon fogok örülni,szó szerint számolom a napokat :D :D :D

Igen,nagyon durva,hogy már a negyede lement :D Remélem a következő 3/4 csak egyre jobb lesz :D

Anyum olyan aranyos volt,mikor 7 hetesen voltam Sz-nél elköszönni,megkérdezte,hanyadik hét van. Erre közölte velem,hogy jujj,akkor már olyan kevés maradt! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak mert neki élete legszebb 9 hónapjai voltak,imádott babát várni,és nekem is azt kívánja,hogy soká kiélvezhessem :)

Remélem hamarosan jobb része is következik :D
Vendég

gyorsan átültem a másik géphez, hátha erről 3 mondatnál többet is el tudok küldeni egyszerre :D

Andi!

A holnapi alkalomtól teljes transzban vagyok/vagyunk!

Nagyon izgit talált ki a doktornő :D
Már 2 hete tudjuk, hogy ez lesz a záró akkordunk :D

Azért sem írtam le eddig, mert azt mondják az okosok, hogy amikor az ember ilyen jellegű szellemi folyamatban vesz részt, akkor nagyon sok gondolatot, belső energiát mozgat meg és ezeknek idő kell. Ha az ember azonnal elmeséli, azzal a nagy erejéből veszít, mert kibeszéli magából az egészet!
Kb 4 hét kell, hogy teljesen feldolgozásra kerüljön minden és maximálisan kamatoztassa a delikvens :D

De mi már az elmúlt 3 hétbe összegzésre jártunk, így az addig lévő részt leírhatom már :D
És a holnapi alkalom az meg már nem ez a kategória :D
De nagyon izgi! :D

na majd jól elmesélem!

És minimum ekkora babalakot szeretnék májusra :D lehet nagyobb is, nem bánom :D :D :D ...ha érted mire gondolok :D

puszi

eszter82
Budapest

Franci, igen csak vérvétel volt.A cukor rendben, de az inzulin nem biztos.A 0perces-13.7; a 60perces- 173.2; a 120perces-57.04
Vendég

Azta Andikám de csini a pocid :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Atyám, hogy repül az idő. Még kórházban voltam amikor pozitívat teszteltél. :shock:
Úgy örülök a sok kismaminak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Itt tényleg mindenki bebabásodik, nincs mese. :!: :!: :!: :!: Bevallom, egy kicsit irigykedek kismamik, én úúgy élveztem a pocisságot :roll:

Maccs
vörösmacska

Eszterkém: Értem-értem én, hogy mire gondolsz!!!!!! :) És kívánom hogy úgy is legyen!!!! :) :wink:
Látszik, hogy teljes transzban vagy, sőt, hétről-hétre érezni a soraidon is!!! Ennek a folyamatnak baba lesz a vége... :lol: :lol: :lol:

Béku: pikk-pakk itt lesz az a genetika is, meg tudod a népek nagy része, azt mondja, hogy a 2. trimeszter a legélvezhetőbb...
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy még az émelygéseket is meg a hányásokat is kis túlzással, de "szeretem"... Végülis ezt vártam mindig... nem??? :) Szóval még ezt is próbálom a jó részként megélni...pedig alapból szar dolog hányni.... :wink:

andrea-1

Szia Macsi!!!!!!
Ahogy mondod, fénysebességgel halad az idő, már a felén túl vagyunk... jönnek lassan a szülési parák :shock: :shock: :lol:
Puszillak és nagyon sokat gondolok Rátok! Balázska gyönyörű!!!! :)

andrea-1

Eszter: nagyon jól hangzik,amit írsz,biztos nagyon sokat segít :)
egyre kíváncsibb vagyok Tündérkeresztanyára :D

Szeptemberben voltam apum céges buliján,szabadtéri volt,mindenki hozta a gyerekeit,és klassz programok voltak (grafológia,jósnő,stb.), ott volt a felesége,aki valami hipnózisos terápiát tanult ki, beteg gyerekekkel dolgozik amúgy (vagy dolgozott).

Apum miatta hagyta el a családomat anno,tehát nem felhőtlen a viszony,de felnőttként kezeljük.

Elkezdte mondani,mikor a majdnem-sikerült lombikom szóba jött,hogy szerinte nekem az anyámmal való kapcsolatom nem jó,ezért nem jön össze a baba,és amíg nem kezeltetem magam,nem is fog sikerülni a lombik....

Azt tudni kell,hogy anyummal soha nem volt még gond,mert ő a legtündéribb ember a világon,és imádom!
Nagyon jó a kapcsolatunk,és bár hiszek benne,hogy lelki okai is lehetnek meddőségnek,az kizárt,hogy épp anyummal legyen gond...

Nem voltam kezelésen,főleg,hogy a baba nyáron is megtapadt,csak akkor rossz helyen,és íme,pocakban a kis tündér!

Tündérkeresztanyut szívesen megismerném,mert nekem is vannak feldolgozandó problémáim,csak az nem az édesanyám :)
Vendég

Andi: igazad van,ezt vártuk,de nekem nem Vuk jött,hanem ez a szörnyű valami,amit most próbálok mindenféle kajával leküzdeni :D

Közben persze élvezem,hogy itt a baba a pocakban,simizem is (mértékkel),és beszélek hozzá,hogy milyen jó dolga lesz mellettünk, és mennyire fogjuk szeretni,és ő lesz apuci szemefénye :D

Ami tüneteket boncoltunk az előző napokban (hétben),azok engem picit aggasztanak,ezért is várom,hogy biztosabb időszakba érjek :)
Vendég

Andi!Most láttam a pocakfotódat!...olyan édes!Nagyon szép pocikád van!
Az enyém még mindig inkább a jóllakott bélszerkezethez hasonlít! :) Egyébként mintha elindultam volna a gyógyulás útján is!Már csak a hangom olyan bariton!+krákogok mint egy vén öregasszony! :?
De már annyira várom a jövő heti uh-ot!!!Remélem mindene megvan és nem mérgeztem meg ezekkel a gyogyókkal!Még azt a szaros vérvételt is várom!
Béku!Voltál te is diabetológián?Ott mi volt?Csak a papírkádat kellett leadni?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én nem voltam sosem diabetológián... :)
Vendég

Engem oda is elküldött a védőnő!

Kép
Kép
missancsi

Nálam 9 hetesen volt,gondolom ezért sem küldött,másrészt pedig nekem a beutalókat a doki adta,így voltam vérvételen,és EKG-n.

Mennem kell még a házidokihoz,hogy kiértékelje az EKG-t,és ő is pecsételjen a kiskönyvembe.

Nekem a védőnő csinált egy piss-tesztet is,mikor itt járt,és negatív volt mindenre,így nem is kért plusz vizsgálatot,főleg,hogy aznapra lett meg a vizeletvizsg.,és vérvétel eredménye is.

Atól függően is kérhetnek vizsgálatot,hogy milyen a családi háttér,vagy a múltad,stb.
Nem feltétlenül mindenkinek ugyanaz kell.

Nekem pl. Sz. azt mondta,hogy ő nem küldene genetikára (???),de majd meglátjuk,hátha a dokim a lombik miatt kérni fogja....
Vendég

Lányok,tényleg szükséges havonta egyszer menni a védőnöhöz,plusz minden alkalommal:

*pisi-teszt
*méregetés
*vérnyomásmérés
*szívhang hallgatás Dopler készülékkel?

Kibújni nem lehet alóla,mert akkor ő jön ki,ha én nem vagyok jól,hogy menjek...

Ugye a cicimet nem fogja vizslatni??
Minek olyan vizsgálatokat csinálni,amit előtte 1-2 nappal már megcsinált a doki?
nem lenne elég beírni,és békén hagyni? Aranyos,hogy ellenőrizgeti az állapotomat,de nekem ez kissé nyűg,és erre van a választott dokim is... Másoknak nem csináltak ennyi mindent,pláne nem minden hónapban...

Meglepett,mikor a kezembe nyomta a műanyag poharat,hogy akkor eddig töltsem meg,én emg előtte 10 perccel voltam mosdóban,miután fél órát késett...
Vendég

Breki!Pisi mindig mindenhol van!Nekem is kell vinnem(de azt mondta,hogy elég egy kevés is),ha jól tudom azt nézi, hogy nem tartalmaz-e fehérjét!
Felénk meg mindenkinek el kell menni diabetológiára(attól függetlenül,hogy van -e a családban cukorbeteg vagy nincs!)Ott fognak időpontot adni a cukorterheléses vérvételre!
Cicivizslatás???Nekem se a védőnéni se a doki nem nézte meg!...majd ha érzek vmit rajta szólok nekik! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Hát nem tudom Ancsi,elég sokan mondtak véleményt a védőnős témáról,és nemhogy pisit nem kértek tőlük,de sokakhoz a 36.hétig ki se ment a védőnő...

A piss nem lenne gond,de csütörtökön leadtam a mintát a laborban,péntek du.-ra meglett az eredménye,de aznap reggel azért csak kellett a védőnőnek is a piss...
Ezt azért feleslegesnek éreztem,a labor eredményéből is kiderül,hogy nincs benne cukor,ill. fehérje...

Méregetni is felesleges,mert 2 nappal előtte megmértek a dokinál is ugyanolyan tologatós mérleggel,mint az övé.
Vendég

Szerintem minden védőnő más és más....
én magam részéről annak örültem, hogy nem nyaggatott a mienk, de azért időnként bejelentkezett és beállított hozzánk csekkolni minket!
A leleteimet alaposan átnézte mindig és átmásolta magának.

eszter82
Budapest

dietetikusnál én sem voltam soha... legalábbis 24 hét alatt tuti nem.

eszter82
Budapest

én most megyek ki az irodából,de este megpróbálok jönni!
Jók legyetek!

Puszi

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?