Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Hozzám hasonló, pici babás anyukákat keresek. Férjem most megy külföldre dolgozni, 2 hét munka, 2 nap itthon... Teljesen egyedül vagyok, szülők, nagyszülők sajnos már nincsenek. A lányom 2 hónapos. Teljesen el vagyok keseredve, és nagyon félek...
csupibaba
Csobánka
 
 


Szia csupibaba!

Nem kell elkeseredni! Sőt! Nem is szabad! A pici megérzi, ha bizonytalan vagy, és "ráragad"! Amúgy is, mitől félsz?!
Hogy nem tudod ellátni? Hogy nem tudod mit kezdj vele? Attól, hogy "pótolnod" kell aput? Én egy apuka vagyok egyedül a kisfiammal.
A kezdetektől csak ketten vagyunk, és már elmúlt 4 éves! Ha én megoldottam, neked is biztos, hogy menni fog! :)
A fiamnak is azt szoktam mondani, ha szomorkodik: "Keep your head up!" A pici eleinte úgy sincs sokat ébren, ha kételyeid vannak, amiket átgondolnál, tartogasd akkorra mikor alszik. Ha ébren van légy erős, határozott, magabiztos.
Tudom durva hasonlat, de igaz: volt már kutyád, macskád, vagy bármilyen háziállatod? Tudtad gondozni anélkül, hogy belehalt volna? Egy csecsemőt sem nehezebb hidd el! Ha figyelsz rá, gyorsan "összeismerkedtek" és akkor már nem tudsz hibázni! Addig kicsi bakik becsúszhatnak, de ez mindenkivel megesik! A picinek ettől nem lesz baja. Az egyetlen nehézség: a két szülő megszemélyesítése. De mivel még pici, majd rágyúrsz, ráadásul nem is kell annyira komolyan, mert nálatok van apuka, csak ritkán lesz otthon.Ez igazából ott nehéz, ahol a másik szülő nem jelentkezik. Ha esetleg szükséged van (nem orvosi, hanem egyszerű, de hatékony,gyakorlatra épülő) tanácsra, vagy ötletre, szívesen súgok neked, természetesen annak a függvényében, hogy amit mondok (írok) az nem szentírás! Mivel minden gyermek más, egymásnak csak utat mutathatunk, a számotokra hasznosat neked kell leszűrnöd!
Csináltam egy weboldalt, ahol naplót is vezetek (bár már marha régen nem írtam bele, de ígérem újra kezdem), és apró tanácsok is vannak! Ha az aláírásként szereplő közös képünkre kattintasz egyből eljutsz az oldalunkra! Addig is kitartás, és ne feledd:
Keep your head up! :)

 
 
 
 


Szia!Igazából nem tudom mitől félek.Az "egyedülléttől" mindenképpen,sajnos nem rólam mintázták a bátorság szobrát. :)
És talán még attól, hogy olyan helyzetbe kerülünk, amivel hirtelen nem tudok mit kezdeni,vagy nem tudom rá a megoldást.( ami még nem volt az életünkben pl. betegség ) Ha minden igaz,hétfőn kezdődik a dolog...
Borzasztó helyes a fiad!!!Megkérdezhetem, hogy hogy csak ketten vagytok! Természetesen ha tolakodásnak érzed, nyugodtan szólj !Rámentem az oldalotokra, és ma este részletesebben is átnézem,mert felkeltettétek az érdeklődésemet! :)
Nekünk is van honlapunk tanya.eoldal.hu.Remélem kapcsolatban maradhatunk!!!Most szaladok "ebédet" főzni. ( kicsit elcsúsztam,mert ma csípőszűrés kontrollra kellett mennünk.)
csupibaba
Csobánka
 
 

 
 

Szia!

Mi lett a szűrés eredménye? Minden oké? Tényleg nem kell félni, mert a betegségek is ugyan azok lesznek, mint neked vagy a párodnak már volt.Annyi elég, hogy egyetlen pillanatig azzal "józan, egyszerű (ok-okozat) paraszti ésszel" nézd a dolgokat, és máris meg van a megoldás. Talán ami ijesztő és nem lehet vele mit kezdeni, az (ha beszed egy torok-,tüdőgyuszi-t) magas láz, amit semmivel nem tudsz lenyomni.Se kúp, se hűtőfürdő. :( A többi nem nehéz! :)
Hát nálunk "anyucinak" viszketett a ******, ezért elment.
Azért egyszer megpróbáltam vele együtt élni, hátha megmozdul benne valami szülői ösztön, de újfent cserben hagyott minket.
Most küzd, elakarja venni tőlem (de nagyon remélem, hogy nem sikerül neki)! Azt állítja, hogy szereti, és nevelni akarja, de (nem mintha kéne, csak az elv miatt mondom) tartásdíjat nem fizet, 4 hónapja nem jött az ovihoz, hogy találkozzanak, és 13 hónapja lakunk egy helyben, de ez idő alatt 4 alkalommal jött ide! A gyerek szülinapjára, még 1 sms-t sem küldött! Mindegy, Daninak nem hiányzik és ez a lényeg. Nem vagyok egy kétségbe esős fajta, jól elvagyunk nélküle, de ha nem büntetnék, esküszöm elásnám valahol, azért amit Danival tett! Ígérgetett mindent a gyereknek, ahogy másoknak is, de nem éppen szavatartó egyéniség, szóval párszor megszívta a gyerek is, de gyorsan tanul. Ha felhívja az anyja, és beszél vele, akkor mindíg mindenre azt mondja, hogy jó, majd a végén nekem azt mondja:"Anya nem jön." De mondom, hála az égnek Dani már fel sem veszi! :D
Köszönöm a dícséretet az oldalért! Most majd én is megnézem a tiéteket. Most megyek, mert "pizsicsillag" van! Holnap is jövök!
Üdv nektek!
Szia! :)

 
 
 
 


Igen,minden rendben volt.Ez csak a szokásos kontroll.Persze szegénykém elsírta magát amikor vizsgálta a doktornéni, és alaposan megrángatta a pirinyó lábait.De szerencsére utána hamar megnyugodott,és vigyorgott mindenkire.
Én is ilyesmitől parázok-pl. magas láz-de remélem megússzuk.(persze legbelül tudom hogy úgysem lehet elkerülni a betegséget,de sugallom...) Igyekszem óvni Őt,persze nem eszetlen módon.
Hát nem semmi a történetetek.Nem tudom, hogy lehet egy ilyen pici babát - vagy még apróbbat - elhagyni...Én ha 1 órát nem vagyok Csupival,már nagyon hiányzik.És bevallom,néha nem bírom abbahagyni a puszilgatását... :) Tiszta szívből drukkolok Neked.De nem hiszem,hogy az előzmények ismeretében van olyan bíróság,aki neki ítélné.4 év után most jött rá hogy van egy fia?(bocsánat , nem akarom nehezíteni a helyzetet )
Megyek én is aludni,amíg a kis "rabszolgatartó" is alszik.
Szia! :)
csupibaba
Csobánka
 
 


Én nem is szoktam ellenállni a kísértésnek: fürdetés után, jól "megfogdosom" a combját,lábát,karját, hogy érezzem - Én csináltam, és egyben van! :D A puszilgatás, már csak akkor megy ha alszik, vagy mint egy perzsa macskaként éppen enyelegni van kedve :(
Úgyhogy ki kell használni, amíg nem tud ellenkezni, mert azután, csak sóvároghatunk az édes puszikért..... De így van ez rendjén, mi is ilyenek voltunk nem?! Csak nehéz elfogadni...
Örülök, hogy minden oké!
Hát az a baj, hogy nagy kamugép, de remélem a bíróság átlát a szitán! Pihenjetek! Mi holnap az unokahúgom kislányára vigyázunk.
Az oldalt megnéztem, és nagyon tetszett, mi sajnos ilyen "kalandokra" még egy darabig nem jutunk el, de ami tőlem telik megteszem, hogy élményekkel gazdagodjon a kis lükepókom!
Jó éjt!
Szia!
:)

 
 
 
 


Sziasztok!Tegnap,amikor Csupi aludt (ez napközben MAXIMUM 20perc,de ez is ritkán...) beleolvastam az oldalatokba.Hihetetlen mennyire talpraesetten állsz-álltál a dologhoz.Persze tudom,a kényszer nagy úr.
Őt még csak én puszilgatom,de már nagyon várom azt a pillanatot,amikor viszonozza...Olvastam hogy már bölcsis-illetve már ovis nagylegény.Amíg picike volt,tudott valaki segíteni Nektek?Vagy mindenre egyedül voltál? Könyveket olvastál hogy mit,hogyan, vagy csak kútfőből,az érzéseidre hagyatkoztál? Amikor Csupi megszületett,és hazajöttünk a kórházból,hetekig depis voltam.Szokatlan volt,hogy itthon vagyok,hiányzott a pörgés,az emberek,a munka.Iszonyú lelkiismeretfurdalásom van amiatt,hogy az elején a határtalan öröm,és boldogság helyett szomorú voltam,és sírtam ha kellett,ha nem...Tudom hogy ez normális érzés,de ettől nem lesz könnyebb.De szerencsére ez rendeződött.Már én is kerestem Csupinak bölcsit,illetve már régóta tudom hogy hová szeretném beíratni.A munkahelyemtől pár percre van,és szuperjókat hallottam róla.Pár kollégám gyereke is oda jár.Csak sajnos Mi nem ott lakunk,és a bölcsibe csak akkor van esélyünk bekerülni(persze így sem 100%)ha a kerületben lakunk-papírom-a beíratás idején.Komolyan ez agyrém!Ez az egész mizéria a bölcsivel.Nem tudunk megélni a gyes-ből,de a gyerek elhelyezését lehetetlen megoldani.Persze még nincs veszve a dolog,de valahogy meg kell oldanunk a bejelentkezési problémát.
Reméltem hogy ma tudunk végre sétálni egy jót,de iszonyú szél van nálunk.
Szép napot,estét Nektek! Szia!
:)

Csupibaba

Kép
csupibaba
Csobánka
 
 


Szia!
Hát a védőnő, de "az" is talán 2x volt nálunk. Nem tudom... egyszerűen jött minden magától. Akartam, éreztem, tudom hülyén hangzik, de annyira szoros a kapcsolat köztünk, hogy most is itt írok, Ő itt alszik az ágyon, és (öntudatlanul) annyit, és úgy forog álmában, hogy a végén megint itt alszik a seggemben (kicsi lakásban lakunk, nagy az ágy, és a végén lévő asztalon van a gép, így tud meséket nézni a gépen). Mindig úgy alszik éjjel, hogy ha csak a kisujja körme is de legalább azzal hozzám érjen, hogy érezze ott vagyok! Őrület.
Egyébként, nem feltétlen kell a lakcímnek a kerületbe szólnia, ha bemész a családsegítőbe, ők szoktak segíteni úgy, hogy kijárják a bölcsinél/ovinál, hogy elég, ha a munkahely címe a kerületben van, viszont akkor kőkeményen papírokért fogják bombázni a munkaadót.
Próbáld meg, nekem bejött! Dani a 7.ker-be járt bölcsibe, és most oviba is, pedig a 8-ban lakunk, most már több mint egy éve.
Talán azért megy annyira jól a Daniról gondoskodás, mert sokat vártam rá....Túl sokat! Ha nő nem kéne hozzá, már vagy 10 gyerekem lenne, de még mindíg egyedül nyomnám :D
Bár ez lehet, hogy megváltozik. Felvettek egy melóhelyre 4 órában (még GYES-en vagyok), és ott megismerkedtem, egy lánnyal.......
Azért be vagyok tojva. Arra sem emlékszem mikor randiztam utoljára, az utolsó khm... "tornaóra" az meg kb 2 éve volt....
Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz belőle. Én alapvetően nem hiszek a horoszkópban, viszont az igazságnak tartozom annyival, hogy az alap jellemrajzok a csillagjegyekre azok igazak. A többi jóslás butaság. Én a skorpió nőkkel mindig sz@rul járok, lásd pl Dani anyukája. Hát ez a lány nem skorpió :D

 
 
 
 


Szia!
A védőnőtől én is paráztam előre.Amikor terhes voltam,még az elején eléggé idegesítően viselkedett.Aztán tisztáztuk hogy hol dolgozom,és megenyhült.Féltem hogy majd non-stop a nyakamra fog járni.De szerencsére nem ilyen típus.Persze lehet hogy azért "lazult be",mert Csupival kb. egy időben született az unokája...Egyszer kijött amikor hazajöttünk,azóta Mi megyünk ha kell.(oltás stb...)A bölcsi kerületében lévő családsegítőbe?Csak mert nálunk itt nincs ilyen "intézmény...":)Voltam a bölcsiben, és ők mondták,hogy csak akkor,ha kerületiek vagyunk.Régebben még működött a melóhely miatti felvétel,de a túlterheltség miatt megszűntették.(ebbe a bölcsibe 60 férőhely van,de jelenleg 120 csemete jár oda...)A mi házunk se túl nagy.Nappali-konyha-étkező,fürdő,sé egy icipici háló.A Mi ágyunk mellett van a pelenkázó,mellette a Csupi ágya.A miénktől 1 méterre...Én nem mertem még a saját ágyunkban altatni éjjel.Bár ehhez az is hozzá tartozik,hogy olyan jól beállt Nála az esti rutin. 20 körül fürdés,vacsora,alvás.Annak ellenére,hogy napközben csak hihetetlen küzdelmek árán hajlandó elaludni,este (kopp-kopp-kopp)ez elég jól megy.21 körül elalszik,és általában fél6 körül kel,de inkább én keltem enni.Aztán pár hete még visszaalszik fél9-9ig.Mázli,mert én iszonyú rosszul viselem az éjszakai "nem alvást..."(pláne,hogy Csupival nem működik a "majd alszom mellette napközben" dolog)
Érdekes,kb. én is hasonlóan vélekedek a horoszkópról.A napi horoszkópoknál általában "hú,ma szerencséje lesz a munkában",vagy "hú ma szerencséje lesz a szerelemben",esetleg "vigyázzon az egészségére" mondatokat variálják különböző megfogalmazásokban.De az alap leírás pl. Rám nagyjából illik.
Hol dolgozol,mit csinálsz?
Szurkolok, hogy minden rendben menjen a lánnyal.Neked is,és Daninak is.Azért ez elég nehéz dolog nem?Mármint a Dani felé úgy tálalni fokozatosan-gondolom-a kapcsolatot, hogy nehogy azt gondolja,el akarják Tőle venni az apukáját.
Most szaladok ebédeltetni,de majd még jövök.
Szia :)

Csupibaba

Kép
csupibaba
Csobánka
 
 


Én mindig vele alszom. :D Már mind a ketten megszoktuk.
Meló: 4 óra Burger King - konyha munka. Igazából nem izgat, több, mint a semmi, és legalább emberek között vagyok. :)
Rám is igaz az alap jellemrajz, de van amit nem írnak le benne. Van ám egy visszataszító tulajdonságom! Nem vagyok egy magasan iskolázott, viszont olvasok, sokat. Ezzel nem dicsekszem, viszont ha "támadás" ér, akkor általában intellektuálisan, és verbálisan szoktam megalázni a másikat. Olyankor nem szeretem magam, kivételt képez ha az áldozat igen csak rászolgált!
Danit mindig arra tanítottam, hogy mi együtt vagyunk erősek, együtt érünk el mindent, nem hazudunk, és amíg szüksége van rám én itt leszek. Tudja, hogy Ő a mindenem, szerintem nem lesz gond.
Hozzánk képest palotában laktok! :D
8.kerületi 40 lakásos, ezer éves bérház, lakások átlag mérete: 18-23nm , wc a folyosón (bár nekünk bennt van).
Na most megyek, mert le kéne "lőni" a kölkömet, ha azt szeretném, hogy reggel felkeljen! :D Jó éjt nektek!
Szia!

 
 
 
 


Szia!
Szerintem egy okos,értelmes,művelt ember nem lesz attól kevesebb, hogy nincs diplomája,és nem a Magyar Tudományos Akadémián dolgozik...Nem ezek a fontos dolgok.És az,hogy megvéded magad,magatokat, nem visszataszító.Nekem is elég nagy szám van,de előfordul hogy leblokkolok,és csak 10 perc után jut eszembe,mit is kellett volna mondanom.
Akkor ha jól gondolom,a lányt is ott ismerted meg.Tud a fiadról?És a Daninak meséltél már Róla?Vagy még friss a dolog?Bocsi,nyugodtan szólj ha túl sokat kérdezek... :)
Jaj istenem,holnap oltás... :(
Szegény kis tündérem megint kettőt kap.A múltkori után egész délután nem bírtam "lepasszolni" magamról,és még este sem lehetett a kis lábacskájához érni...
Na megyek,megpróbálok ma korábban lefeküdni.
Szia!

Csupibaba

Kép
csupibaba
Csobánka
 
 


Szia!

Úgy értettem, hogy az intellektust fegyverként alkalmazni és azzal megalázni másokat, nem éppen pozitív tulajdonság. De mentségemre szólva ritkán élek vele. :)
Igen, a melóhelyen ismerkedtünk meg. Az előző pasijának is volt egy gyereke, szóval ez nem gond. Azért váltak külön, mert más elképzelésük volt a kapcsolatukat illetően. Ő, csak egy egyszerű életet szeretne, nem kíváncsi karrierre, meg ilyesmi, "csak" feleség szeretne lenni, gyereket nevelni, nyugodtan élni egy stabil kapcsolatban. A lélegzetem is elállt, mert én pontosan ezt keresem egy nőben, mióta csak az eszemet tudom! :D Hát majd meglátjuk mi lesz, már elkezdtük "egymás agyát húzni", beszólások mennek, megfenyegettem, hogy randira hívom, Ő közölte, vigyázzak, mert szavamon fog, úgyhogy ebből bármi lehet. :) Daninak meséltem róla, de egyenlőre nem sok reakciót váltott ki belőle. :) Remélem Ő is jön pénteken az éjszakai műszakra, talán ott egy kicsit több is kikerekedhet a sztoriból.
Hát az oltást, meg nem lehet elsumákolni...... :( Nem baj, túl lesztek rajta és kész! :)

 
 
 
 


Szia!akkor még az elején vagytok! :) Sajnos ritka manapság az ilyen lány.Általában csak a pénz,a karrier számít.Hogy van e a pasinak kocsija(persze nem mindegy milyen),van e lakása,hol dolgozik.Nagy többségnek sajnos csak ezek fontosak."Elanyagiasodott" a világ.És még a karrier.Minél többet elérni.Család?Majd, ráér...
Persze,fontos a pénz,de nem minden.Úgyhogy hála az égnek hogy Ő pont a normális kategóriába tartozik.
Más téma.Kitűzték már a tárgyalást a bíróságon?Vagy odáig még nem fajult a dolog?Danira ilyenkor ki vigyáz(amikor éjszakázol)?Bocsánat,kicsit csapongok.Hulla fáradt vagyok.Pocsékul alszom mostanában.Mi is anyagi gondokkal küzdünk,mint sokan mostanában,és ez rányomja a bélyegét a napjaimra.Peti kinti munkája csúszik,ki tudja meddig.Itthon semmi lehetőség.Amit én kapok,na azt meg hagyjuk.Ház,kocsi "hiteles".Nem sorolom...
Ráadásul Csupi megint kezdi a szopi-sztrájkot.Vagy 5 perc után elrántja a fejét,és nézelődik,rötyög,aztán sírni kezd,vagy el sem jutunk addig,mert a cici láttán sikítva kezd el zokogni,mintha tüzes vasat akarnék a szájába gyömöszölni.A pótlást sem mindíg eszi meg.Persze tudom,éhen halni nem fog,de annyit szenvedtünk az elején a szoptatásért,és annyira szeretem...De hátha sikerül megint leküzdenünk.Egyszer,két-három hete már végigjátszottuk ezt...
Az oltáson túl vagyunk,volt némi sírás,de sikerült megvigasztalni.(Utána szopizott rendesen.Olyan kis cuki volt,mintha csak abban talált volna vigaszt...)

Csupibaba

Kép
csupibaba
Csobánka
 
 


Szia!

Megmondom őszintén, ma nagyon ledöbbentett a leányzó! Vártam a barátomat (1 órával utánam végzett), hogy eljön velem Daniért. Pont indultunk, mikor megérkezett Ő! Puszi-puszi, ölelés. Kérdezem tőle, hogy bejelöltem itt-ott, mikor lesz fent, stb. Készségesen válaszolgatott, majd mindenféle bevezetőt nélkülözve közölte, hogy bejövök neki, de hitegetni sem akar, azért gyűrűt még ne vegyek, csak haladjunk szépen (jó, nem ezeket a szavakat mondta, csak ugyebár én pasi vagyok, és egyszerűsítek! :) ). Döbbenten álltam, mert, komolyan mondom, ez sokat növelt az értékén, hogy ami a szívén-a száján! Ez szerintem mindenképp jót jelent, de főleg az , hogy semmi kertelés, vagy ilyesmi! Őrület. Köpni, nyelni nem tudtam.

Hát egyszer már elhelyezték nálam a Danit, mert 4 tárgyalás volt, abból egyen sem jelent meg, viszont fellebbezett, a döntés ellen, így visszadobta, a Fővárosi Másodfok, az első fokra, arra hivatkozva, hogy most már anyuci is megtud jelenni. :P
Ez volt dec 2.-án. Azóta se értesítő, se levél. Nem baj, mert tudom bunkó módon hangzik, de míg neki telik ügyvédre, nekem nem. De azt tudom (utána olvastam), hogy ha a gyermek eltávolodása a másik szülőtől már tényleg nagy, és bizonyíthatóan rossz hatással lenne rá ha átkerülne, akkor AKÁRMILYEN full milliomos környezetet tudnának is biztosítani neki, akkor is marad ahol van, a kötődés miatt. Nos, mint említettem 4 hónapja nem találkoztak, és a következő tárgyalásig (amiről meg még nem jött semmi infó) nem is fognak (ismerve anyuci bősz anyai cselekedeteit). Ez pedig nekünk jó! :D Tudom, gonosz vagyok! :twisted:

Alapvetően (most én csapongok a témák között :D ) 11-15 ig dolgozom h-p ig, úgyhogy ez egyedi eset. Az unokahúgommal (Csilla) jóban vagyunk, ő suliba jár 2hetente hétvégén. Mivel a párja éjszakázik, nappal aludna, így a 1,5 éves kislányukra (Réka) mi vigyázunk Danival. Cserébe bevállalta, hogy amikor nekem kéne pesztra, vigyem át a Danit. Mivel jól ismerik egymást, és van ott egy "baba" is (no, meg Csilla isteni palacsintákat szokott csinálni, ez sokat lendít az ügyön! :D ), így Dani szeret oda járni!

Hát szoptatás terén sok tanácsot nem tudok adni. Csak annyit tehetek, hogy szorítok nektek! :)

 
 
 
 


Nem vagy gonosz.Az ember alapvetően így van beállítva-szerintem.Nem értem ezt a nőt,komolyan.4 évig tojt a fiára,aztán nekiáll pereskedni.ráadásul most sem tesz semmit annak érdekében,hogy sikerüljön.Félre ne érts!!!Neked drukkolok,csak az ilyen embereket nem értem.Azt hiszik,a pénz minden ??? (sajnos nálunk is ilyen a Peti rokonságának java része-ha nincs pénzed,nem vagy elég jó)
Elég klassznak tűnik ez a csaj!!!Netán már randit is megbeszéltetek???Mert amit írtál,abból azt vettem ki,hogy Te is bejössz Neki,tehát jöhet a randi!Vagy nem?
Várom a fejleményeket!

Furcsa.Most lehet hogy lesz valamiféle munkája-most mentek megbeszélni.Koszos,poros,de valami.És teljesen oda vagyok!Pedig kell a pénz,de - TUDOM HOGY HÜLYE VAGYOK - olyan jó volt,hogy itt van velem/velünk egész nap.Segít, együtt vagyunk,megyünk sétálni stb...Tiszta idióta vagyok.

A szopi tegnap este,és hajnalban is viszonylag tök jól ment,reggel megint erősen rövidített(eddig reggel mindíg 1 órát szopizott,és totál kiborult,ha valamiért rövidíteni kellett.Napközben már csak fél órákat,de reggel ragaszkodott az 1 órához),csak15-20percet "bírt".Most jön az ebéd.Kíváncsi leszek..Küzdünk.

Este még benézek.Szia! :)

Csupibaba

Kép
csupibaba
Csobánka
 
 


Szia!

Most abban a "kóstolgatási" fázisban vagyunk, próbálunk minnél többet megtudni egymásról. Sütött nekünk sütit (nagyon finom volt), én műszak végén hajtogattam neki egy virágot, szóval az a lágy, tapogatózó romantika féle van. :)

Persze, az ember (legalább is a normálisabb fajta) szereti a családtagjaival körülvenni magát. Jó, hogy szeretnéd ha veletek lenne álló nap, nem véletlenül vagytok egy család. :D De hát valamit, valamiért....

Amíg nem veti el teljesen a cicit, addig csak nem lesz gond. Hogy változik az étvágya, vagy a hangulata, az bőven benne van a pakliban. Én ezért kaptam fényt, mikor beadtam Danit bölcsibe és megkérdezték: Mi a gyerek menetrendje?
Kapásból visszalőttem: Miért, mi "ez", vonat?!
Erre: Hát mikor és mennyit eszik?
Én: Nézze, "ez" egy ember, gazdaságos kiszerelésben, és én (mint ember) sem mindig ugyanannyit iszok, eszek,pisilek, alszok.
Szóval amikor "reklamál", akkor ki kell találni, hogy mit szeretne! :D
Ennyiben maradtunk. :)
Figyelj, ha kell neki, úgy is "rámozdul". Egyébként, mi mást szokott enni? Szoktál neki csinálni valamit?
Na megyek, mert az Úrfi, MÁR MEGINT diós tésztát rendelt!
A múltkor (nem kamuzok!) 3 !!!! hétig minden nap halrudacskákat kellett sütnöm! :shock:
Sziasztok! :)

 
 
 
 


Nagyon izgalmas időszak ez!!!A várakozás,hogy mikor mi fog történni, teljesen felvillanyozza az embert! :D Legalábbis én mindíg így éreztem!!!

A munka csak február közepétől indulna.Időjárásfüggő.De irtó sokat kellene dolgozni.7 napból 7et...Ha a főnök látja rajtad hogy fáradsz,kapsz egy szabadnapot...

Egyenlőre szopik,illetve kap még utána tápszert.Én nem akartam még elkezdeni mással is etetni,és szerencsére a védőnő is azt mondta,ha a súlya jól fejlődik,maradhatunk még így. :) Elég nagy trauma volt Nekem az hogy tápszert is kell kapnia.De hát ez van.Egyébként felháborító hogy ilyen drágák a tápszerek.Egy doboz 2200.- és ha csak azt enné,nem elég egy hétre.Kérdeztem is a védőnőtől,ha nem tudnám megvenni Neki,mit adnék?Kenyeret?Vizet?
Pont ezt nem tudja jobban támogatni a TB...
A másik ilyen a ROTA-vírus (fosós-hányós vírus, már bocsánat a szabados megfogalmazásért) elleni oltás.Nagyon szerettem volna beadatni a Csupinak,de basszus 18.000 forint egy oltás,és kettő kell belőle...Erre semmi támogatás nincs!!!Folyamatosan nyomják a tvben,hogy "Állítsuk meg a rota-vírust" Ja persze ez is a gazdagok kiváltsága...

Most meg észrevettem hogy koszmós a feje.Ugyhogy esténként gyerekfogkefével sikálom szegénykémet... :(
De türelmesen tűri.

Minden nap dolgozol?Egy műszakban vagytok?

Ma megint elhatároztam hogy korán lefekszem.De azt hiszem ezt már elbuktam.Megint.

Szia! :)

Csupibaba

Kép
csupibaba
Csobánka
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Szia bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de nagyon behavazódtam!

Szóval jócskán felpörögtek az események! Lakásátrendezés folyamatban, betegek vagyunk, ééééss.......
a hétvégén összeköltözés!!!! :D
Danival csípik egymást, bár Dani néha még eltakarva szemét (hogy Zsanit ne lássa) mondja nekem, hogy mit kérdezzek meg tőle a nevében. :D
Általában kis átfedéssel dolgozunk, Ő este 9-10 ig dolgozik.
Tulajdonképpen, már majd' 1 hete itt lakik :)
Annyira passzolunk, hogy az már ijesztő, sétáltunk sokat, délután feküdt mellettem, miközben olvastam, érti a vicceket, szereti a forma 1-et, tud korizni, az erotikáról nem is beszélve..... szóval full! :D
Na megyek, még jövök!

A meló gondolom elkezdődött már, mesélj.

 
 
 
 


Szia!

IGEN,IGEN,IGEN... :D Reméltem hogy valami hasonló van a háttérben!!! Örülök Neki, és drukkolok ezerrel.
Remélem a betegség nem valami komoly...
Hát a meló nem kezdődött el - sajnos. De nem kezdek most itt rinyálni a nyomoromról, hisz' itt most minden heppppiiiii !
Szuper!

Mi jól vagyunk, leszámítva a hihetetlen nyűgösséget kb. 1 hete.
Szopi max. 5 perc,aztán sírás, tápi. - persze abból "ömlik". Ez alól eddig az esti kivétel volt,mert az ment rendesen (néha a napközbeni is).de tegnap az se.nem hogy 5 perc, 1 sem... El se kezdte. Oké, akkor tápi, és alvás-ja,gondoltam én. (Azt tudnod kell hogy kb. 2 hetes kora óta alszik 9től fél6ig.) Letettem, forgolódás,nyüszögés, a vége sírás. A takarót maga alá gyűrte,ahányat csak rá tettem. A végén 5 db takaró volt az ágyában...Ezt egész éjjel játszottuk... :( Fogzásra gyanakszom... Aztán ma fürdés után elbeszélgettem Vele... Mint Nő a Nővel... Mondtam, hogy tessék szépen szopizni,aztán kap pudingot(mi így hívjuk a tápit...), és egy szép nagyot aludni. Eddig bejött... :) De kop-kop-kop... Nem vagyok én az ilyen éjszakákhoz szokva. :)

Most megyek,mert hulla vagyok a tegnapi éjszakától. Megnézem van e még rajta takaró, ha nincs pótolom - mellette hagytam hármat... :) Akkor most költözés ! Tessék beszámolni hogy ment, és milyen érzés így együtt. :D És hogy fértek el... Jó éjt !

Csupibaba

Kép
csupibaba
Csobánka
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Na végre újra vagyok!

Akkor mesélek!Újabb költözés van folyamatban......nagyobb lakásba, ugyan is.........hááááát télre eggyel többen leszünk!:D Most 7 hetes, az "újonc", volt eljegyzés, és mindketten lányt szeretnénk! Dani örül a tesónak, közölte: "De jó! Lesz egy játszótársam!" :D Közben volt már egy tárgyalás, ami igazából meghallgatás volt "csak", folytatás június 1-én lesz.Anyuci fél év után végre hajlandó volt ellátogatni hozzánk, és mióta találkozott Zsanival, azóta többször volt nálunk, mint az előző 14 hónapban! Nőnapon elvittem kis családomat a Vakvarjú étterembe......szóval, lekopogom (kopp..kopp..kopp) ez úgy tűnik bejött! :D
Íme itt vagyunk mi
Kép

 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó