Jó sokat írtatok, próbálok mindenhez hozzászólni...
Mrsleo: ez érdekes, bár sejtettem, hogy van ilyen törvény. Ez szerintem elsősorban rátok, orvosokra vagy pl. tanárokra lenne érvényes illetve alkalmazandó, mivel ti nagy fertőzésveszélynek vagytok kitéve, ezért ha nem lehet valami olyan munkakörbe áthelyezni titeket, ahol védettebbek vagytok, igenis otthon kéne maradjatok fizetés mellett! Ez így lenne helyes és nem hiszem, hogy bárkinek lenne kifogása...
Az adókedvezmény is jó téma, mint mindig, az kap többet, aki sokat keres és talán nincs is rászorulva. Az valahol logikus, hogy ha sok adót fizetek, többet is tudjak visszaigényelni, bár az is logikus, de az valahogy mégsem igazságos, hogy barátaim, akik két kb átlagos fizetésből fizetnek hitelt és nevelnek 2 gyereket, 20 000-t tudjanak visszaigényelni, más pedig, aki talán 600 000-t keres, akár 100 000-at is visszakap, holott gondolom nincs rászorulva. Persze hogy jól jön neki is, kinek nem, valahogy mégsem jó ez így, mert akin kéne, azon nem segít
Linácska, én sem az éveimet érzem soknak, sőt, sokan kevesebbnek néznek

csak lestrapáltnak
Netty: tényleg mikrónak néz ki

Vérnyomásom nekem is ennyi volt ma, mondták is, hogy a vérnyomásomat otthon hagytam... Amúgy kávét is lehet inni, ha jólesik..olvastam orvosi oldalon valahol, hogy lehet nyugodtan kávét meg teát, igazából 3-4 bögre kávé és talán 2 liter fekete tea lenne az a mennyiség koffein, ami már ártalmas lenne a babára....
Én voltam orvosnál, megvizsgált, mondta, hogy nagyon szép...gondolom a méhemre értette, amit nyomkodott, és nem a fazonra

Kaptam beutalót AFP-re és majd 18. hetes uh-ra. Addig nem is kell visszamennem, csak az uh után...vagyis valamikor márciusban. És jól emlékeztem, uh nála már nincs, csak méhszájvizsgálat... Vizeletem is rendben van, mondtam, hogy nagyon keményedik a hasam, azt mondta, ennél nagyobb gondom ne legyen....