A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. augusztusi babavárók

zsüci: B. is mondta, hogy február 4-én jön vissza síelésből, tessék kitartani. Hát elsejéig bírta a fiatalember odabent... :D azért a doki elfogadta a borítékot a 6 hetesen... khm... ez rosszul esett....mert én nagyon nagyon szeretem őt, mert az első babámat 16 hetes magzatként el kellett venni és Ő volt az ügyeletes... velem sírt... és ez örökké a szívemben tartja... sosem felejtem el az emberségét. Ezér szültem nála a két gyerkőcöt, de már nem bírnám a tarifáját sem...:(
korenka
Szár

Hahó!
Béka!
Ja, nekem a tolóájások voltak a leggázabbak.Szerintem másna is, de majd nyilatkoznak...Azért elfelejti ám az ember.És utána azt a megkönnyebbülést, meg eufóriát...Hát tuti, valami nagy adag hormon szabadul fel...Ugye többiek is így voltak??
Elsőnél nekem is jó volt a guggolás időnként.Ez egy jó ötlet!!!A grav.legalább besegít.
A 2.-nál feküdtem az oxira és a ctg-re kötve.
Na, dugulok, olyan álmos vagyok, hogy ihaj.Voltunk kint ma 2-szer is, mert hetek óta szinte ki sem mozdultunk a ködös-szaros idő miatt.Ma végre kisütött a nap, nem bírtam itthon megülni...
Biztos a jó levegőtől ásítozok ennyit.Meg megint nem vagyok 100-as amúgy sem.Pedig reggel mindig jól indul minden.
Benyakaltam majdnem 1 l. kólát.Fúj, most meg rágondolni sem bírok.
Valami levest ennék.Lehet, hogy csinálok rántott levest...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Lányok, ha lázas vagyok, milyet cuccot vehetek be? :(

Az a VUK az nekem is jobban tetszett, mint a sajátom.. állandóan émelygek és a gyomromat a torkomban érzem. Vonattal járok dolgozni, na az utat végigmeditálom, hogy mennyire csodajól érzem magam. Ja, ha eszem, az émelygés alábbhagy. Minden szünetben zabálok valamit :( nem akarok gurulni :lol: Tényleg remélem, hogy ez hamar elmúlik.

Gabi

Lilypie First Birthday tickers
gabrilio
Százhalombatta

Gabi: sajnálom, hogy lázas vagy! Elvileg 2× fél Algopirynt lehet azt hiszem, de az biztos, hogy ibuprofen tartalmú gyógyszert tilos bevenni. Azért az első trimeszterben szerintem ez mindenképp' nagy kérdés, és inkább kérdezz meg egy orvost vagy gyógyszerészt!!!

Kép
Kép
luli82
Budapest XIV. kerület

brigi:Jesszusom egy liter kóla... adsz annak annak a kis magzatnak rendesen! :)

gabrillo: A végtag borogatás a legkevésbé ártalmas, és gyorsan hat. Persze kellemetlenebb mint egy bogyót bekapni, de legalább nem mérgezed magad.

Hideg vizes borogatás bokákra, csuklókra, betekerve törölközővel 10 perc után csere. Jobb ötletem nincs bogyó helyett.
korenka
Szár

gabi: Mekkora a lázad? Te szegény Megfáztál?
korenka
Szár

Szülés közbeni fájdalommal kapcsolatban nekem kicsit más élményem van. Miután megindították a szülést elsődleges fájásgyengeség miatt, az oxitocin elég brutálisan hatott, vagyis a bekötéstől számított 20 perc múlva 1 perces fájásaim voltak, és még 20 perc múlva kvázi 0 percesek, és olyan intenzívek, hogy a szülésznő is csak nézett. Szóval én nagyon boldog voltam, hogy a kitolás jön, mert bizonyára az is fájt - bár nem igazán emlékszem rá - de nagyon örültem, hogy végre tehetek valamit azért, hogy elmúljon a fájdalom, míg a fájásoknál "csak" el kellett viselni. Persze örülhetek, hogy nem vajúdtam tizenakárhány órát, de azért ez az expressz tempó sem volt annyira király. Nekem is végig volt bekötve infúzió+volt rajtam ctg, de azért mászkálhattam volna, ha akarok, de az az igazság, hogy örültem, ha nem kellett megmozdulnom, beszélni sem volt kedvem, totál befele figyeltem. Azt tudom, hogy bejött egy orvostan hallgató, hogy itt lehet-e a szülésnél, de egy bólintásnál több reakcióra nem voltam képes. Hozzá kell tennem, az egész szülést totál némán csináltam végig, a doki meg is jegyezte, hogy ilyennel sem gyakran találkozik, de az az igazság, hogy úgy éreztem, ha hangot adok ki, akkor nem tudok eléggé koncentrálni, és akkor elhatalmasodik rajtam a fájdalom. Hát, erre is gaz, hogy mindenki másképp' csinálja...

Kép
Kép
luli82
Budapest XIV. kerület

sziasztok!

megvolt nekem is az első vizsgálatom! :D
minden OK szerencsére, 10-11mm és ver a szívecskéje rendesen!
láttam a monitoron, annyira édes volt!! de sajna képet nem kaptam róla, majd legközelebb remélem. annyira ideges voltam, remegtem mint a nyárfalevél és alig bírtam beszélni. de jól zajlott és a doki is szimpi volt nagyon! :)
de sajna mehetek máshova, mert azt mondta ott nem csinálnak sem terhesgondozást, sem 12 hetes UH-t, keressek egy olyan helyet, ahová tartozom helyileg. hát ezzel van a gond, mert én nem vagyok itt Budapesten bejelentve sehova... :(
de van itt háziorvosom, akihez megyek pénteken és kikérdezem a dolgokról. de már látom, h nem lesz egyszerű dolgom ezzel.
na mindegy, a lényeg, h ott van a picur és eddig minden rendben vele! :D

bocs, de nem tudtam most visszaolvasni, amiket írtatok, termeltetek jó sokat! megpróbálom pótolni! :)

p
Vendég

pannamol: Gratulálok! Micsoda boldogság! :D
Hol voltán UH-n?
korenka
Szár

igen Korenka, tényleg nagyon boldog vagyok! a vörösvári úti rendelőben voltam.
és veled mi a helyzet? bocs, ha már írtad, de még nem tudtam visszanézni, mert folyamatosan hívnak vagy írnak a barátok, h mi volt a dokinál! :D
Vendég

pannamol: gratula a jó hírekhez. Ügyes vagy :lol: majd lesz doki is, még van pár hét.

gabrillo: korenkának igaza van a legjobb a borogatás, meg ha hiszel benne akkor próbáld meg a homeopátiát. Mennyi a lázad? ha megírod, leíróm mit kell bevenni, milyen hígításban és mennyit.

Bebe

Kép
Kép
Kép
bebe29

panna gratulálok!

38fok körül van a láz, ráz a hideg, fáj a torkom. Jobb híján gőzöltem egyet kamillával, jólesett. a borogatásra én is gondoltam, köszi a megerősítést. csak sosem visz rá a lélek :(
szóval ibuprofent ne. az algo biztos pikkpakk segítene, de hát muszáj vagyok lemenni holnap a háziorvoshoz, biztosan tudja, mit szabad..
sose szoktam beteg lenni :( tegnap a vonaton egy kis k@@ög szemben végig köhögött meg hörgött a haverjainak hogy szarul van. közel álltam hozzá hogy szólok neki hogy a k.anyját, minek megy akkor iskolába. takargattam a szám meg az orrom, de ezekszerint nem volt hatásos :(

Gabi

gabrilio
Százhalombatta

ezt találtam:

Mit tegyünk megfázás és influenza ellen a terhesség alatt?

Először is felesleges aggódni: a babának semmi baja nem lesz egy kis megfázástól. Az első harmadban a magas láz okozhat vetélést, ezért ügyelni kell a láz visszaszorítására és hűtőfürdővel, lázcsillapítóval elejét kell venni a láznak. Aspyrin és Algopyrin szedhető lázcsillapításra, a vény nélkül kapható paracetamol és ibuprofen alapú gyógyszerek azonban nem (Neo-Citran, Saridon stb.)!

Gabi

gabrilio
Százhalombatta

Én is úgy hallottam,hogy a lázzal mindenképp kezdeni kell valamit,nehogy megfőjön a baba!

érdemes inkább felhívni egy ügyeletet,hogy mit szabad bevenni,de én nem várnék reggelig...
Vendég

gabi: en 6 hetesen voltam rohadtbeteg es akkor meg ra tudtam nezni a kovetkezo nagymamam-fele varazs-szerekre:

citromnak a hejat (csak a hejat) 10 percen keresztul fozod (elotte a citromot forro vizben ecettel megmosod). hagyod langyosra kihulni majd mezet teszel bele (forro teaba nem szabad mezet tenni mert viassza valtozik).
a masik: repat lereszeled es mezet rateszel.

lehet, h ezeket most nem birod megenni, en is mindentol rosszul voltam a 10ik hetig, most mar kezdek kijonni a rokica-allapotbol. egyszeruen tenyleg varazs-szerek!

bebe altal javasolt homeopatia a legjobb szerintem is - mondjuk en gyogyszer ellenes vagyok, ezert nekem a homeopatia Isteni aldas. es ha meg receptet is ad neked hozza!!! bebe, Istenno vagy!!

es a masik Istenno korenka, borogatas!!!

en hiszek a Schussler so-ban is: a ferrum phosphoricum D6 napi 5 darab, minden olyan patikaban megkapod ahol van homeopatias termek.

jobbulast!

Kép

Kép
pequenino
Budapest XII. kerület

érdekel engem is a homeopátia,mert nem annyira szeretek gyógyszerezni,míg nem muszáj!
Vendég

lanyok, nagyon koszonom a szules-torteneteket, nagyon izgi elso kezbol hallani oket! es batoritast ad, hogy tul lehet elni... :D
mert az elmult hetekben annyira de annyira rosszul voltam, h igazan en meg nem is foglalkoztam a jovovel...

es amikor olvastam kisbeeka kerdeset a babakocsirol....es hat a valaszaitok.....: nagykereku, esernyos, csorgo-forgo, aruhazban mindent leborito... :D :D :D ----!!! egyszeruen ugy felrazott!!! hat hiszen kisbaba erkezik nemsokara!! :D

Kép

Kép
pequenino
Budapest XII. kerület

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

panna: gratulalok a szivhanghoz!! ugye milyen fantasztikus erzes hallani??!!

brigi: kepzeld, en is kolazom... hmmmm...tudom tilos...de jolesik. 2 honapja nem iszom kavet - meg mindig libaboros vagyok a szagatol is - elotte napi 5 jo eros feketet toltam. a kolatol viszont mamorban uszom, es persze nem a light-ot, nem is a zerot, hanem az igazi cukrosat kivanom! (na jo, FANTAzni is szoktam..... ;)

Kép

Kép
pequenino
Budapest XII. kerület

Pequ: én is nehezen rázódok még bele,nekem is nagyon szokatlan,hogy jön a baba,pedig tényleg sokat vártunk erre :D

nekem akkor lett valóságosabb,mikor a dokival 9 hetesen megnéztük (épp 1 hete) UH-gal,és ott kalimpált a kis kezeivel,lábaival :D

bár még most is sokszor elfeledkezem róla napközben,hogy nem csak,hogy lesz babánk végre,de éjjel-nappal itt van velem :D
kérlek ne nevessetek ki,de nekem annyira hihetetlen ez az egész! :) :)
Vendég

addisz: latom szep sorjaban szulunk majd, mint a libak. koszi a tablazatot, tok jol attekintheto.

zsuci: en is eredetileg XII. ker vagyok :)

Kép

Kép
pequenino
Budapest XII. kerület

Nagyon sokat írtatok délelőtt óta, a szörnyű fejfájásom miatt, ami délutánra majdnem a hányásig fajult, nem tudtam mindent visszaolvasni
:( Pokoli volt, régen éreztem magam ilyen ramatyul...

Gabi
Az én dokim azt mondta, hogy láz esetén Rubophent be lehet venni, persze mértékkel. Előbb tényleg próbálkozz a népi gyógymódokkal, homeopátiával.

Pannamol
A Margit kórházba miért nem járhatsz terhesgondozásra? Ott mindent helyben el tudnál intézni (vérvételek, ultrahangok, terheléses cukor stb.) Ahhoz III. kerületi lakosnak kell lenned? Csomóan járnak oda más helyről, nem értem. És az 10 perc sétára van a rendelőtől.

Zsüci
Beírtam az adataidat, ha gondolod, akkor nevet, neveket mondhatsz esetleg.

Én inkább nem nyilatkozom a tolófájásokról, nem akarok senkit elijeszteni...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kedves olvasóink!

Homeopátia tízpercben című műsorunk következik.

Szóval lányok, én homeopátia mániás vagyok. Végeztem laikus tanfolyamot is, nagyon hiszek benne, és senki nem fogok elkezdeni győzködni. Legfőképpen nem arra, hogy a lázas beteg gyerekének adogassa a golyócskát, miközben az ideg kiveri, hogy mi baja a gyereknek. Nálunk ebben partner a doki néni is, aki mellesleg szeptemberben közölte velem, hogy azt hitte már rég elköltöztünk, mivel 17 hónapja nem voltunk nála. Most egy beutalóért mentem, és gondoltam megmutatom a gyereket is ha már ott vagyunk.

Na önreklám vége. Lázcsillapítás: belladonna 9 CH, félóránként 5 golyócska, ha múlik/enyhül a láz lehet ez időt ritkítani. Nem olyan mint egy lázcsillapító, mert a homeopátiában olyan nincs, nem hat annyira gyorsan, de nálunk midig bejön. Gabi ha nem tudod az alapszabályokat (ívás, fogmosás stb.) leírom azt is szívesen. Sok sikert. Szorítok.

Ha valaki gondolja próbálok bármilyen nyűgre segíteni, sajnos hányásra nem jött be nekem se semmi, és a homeopátia infón sok érdekesség van kismamáknak.

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... eriaMedica

Bebe

Kép
Kép
Kép
bebe29

addisz: jobbulást a fejednek, nagyon jó a táblázat

Bebe

Kép
Kép
Kép
bebe29

Bebe: köszönjük az infót :D
Vendég

Bebe
Köszi szépen, a link nagyon hasznos, ki is írtam kétféle bogyót, kifejezetten hányingerrel kísért, migrénes fejfájásra. Holnap reggel a patikában kezdek, nem szeretnék még egy ilyen napot.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz: jobbulást Neked!!
sajnálom ezt a migrénes-hányós izét... :?
Vendég

örülők ha találtok hasznos dolgokat, és tényleg kéredzetek, mert rengeteg könyvem van itthon, sok olyan szer ami nincs fönt a honlapokon. Ha tudok szívesen segítek.

Amúgy is végre holnaptól szabin vagyok. Igaz csak másfél hete, mert utána rendezvényem van de legalább elkezdem csökkenteni a sok túl órámat. :lol: :lol:

Bebe

Kép
Kép
Kép
bebe29

bebe: Örülök, hogy a társaságban van egy "homeopatánk" :) A mi dokink is az, csak azt használunk. Én magamtól azonban nem tudom jól kiválasztani a szereket, mert annyira nem mélyedtem bele az alkati szerekbe... Valamelyik nap megnéztem, hogy hányingerre mit ajánlanak, hát azt hiszem 7 félét írt attól függően, hogy pontosan mik is a tünetek. Hát ez is az is... most akkor melyik lesz a jó, sőt azon túl melyik dózis.... szóval örülök, hogy te otthon vagy ebben, majd nyaggatlak! :D

Már holnap megyek dokihoz. Este megbeszéltem a kis babszememmel, hogy szépen megmutatja magát, anya és apa örömére. :)
korenka
Szár

Korenka: már csak egyet kell aludnunk, és láthatjuk a babákat!!! Nem tudom, te hogy vagy vele, én tisztára be vagyok sózva!!!

Megtörtént a csoda éjjel, és csak egyszer kellett Marcihoz átmenni! Hát most tényleg sokkal jobban is érzem magam!

Kép
Kép
luli82
Budapest XIV. kerület

luli: Nem tudom hogy vagy vele, de az egész anyaságban ez az ami a legkeményebb a számomra, hogy éjszaka többször fel kell kellni a kicsihez... az álmatlansától ingerült és türelmetlen vagyok... :( szégyenlem, de sajnos így van. Sokszor inkább apa kellt fel. Remélem ahogy idősödöm ez változik... na majd most! :D

Hát naaaaaaaaaaaaaaagyon be vagyok sózva... ha most sem mutatkozna akkor teljesen totálisan magam alatt leszek, de nem is gonolok erre. Látni fogom!
korenka
Szár

bebe, köszönöm a homeopátiás "kisokost", hiszek benne, használom is, ki fogom próbálni, amit írtál.

most jövök dokitól, valami vírusfertőzést szedtem össze a torkomra, ha holnapig nem javul, mennem kell gégészetre. kaptam algopyrint, befújós sprét, de nem bioparoxot, meg calciumot.
hajnalban hűtőfürdőztem, egész éjjel borogatással a fejemen próbáltam aludni. :?

Gabi

gabrilio
Százhalombatta

gabi: Jaj te szegény. Vigyázz magadra! Pihenjél, és gyógyulj! Jobbulást kívánok!
korenka
Szár

Gabrilio, jobbulást! Én is minding a Belladonnát adom Lidinek ha lázas vagy hőemelkedése van és plusz annak megfelelő homeos bogyeszt ami még baja van.
Én a torkomra homeos szopogatós tablettát vettem mikor fájt Homeogene 9 a neve

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!
Gabi!
Jobbulást!!!
Bebe!
Köszi a kisokost.Szerintem én is nyaggatlak majd ilyen-olyan kérdésekkel.Eddig ritkán használtam homeos szereket.
Pl. nekem a tejszaporításra az Utrica bejött.Jobb, mint a tea (azt nem is ittam, de hallottam, hogy fájhat a baba hasa tőle, meg nem tudom, milyen ízű), a bogyó meg jó édes, és hatott is.
Aztán:Lédánakvan orrspray-je homeos, valami Euforbium...időnként használtam, amikor náthás volt, de nem akartam a Nasivint neki.Én is kipróbáltam.
Aztán:nagynak volt Stodal-ja.Ja, és legutóbb a náthámra Oscillo...-t vettem a szoptatás miatt.
Szóval:próbálgatom őket.
Férjem gyógyszergyárban dolgozik, és ő kimondottan inkább a homeos orrspray-ért nyúlt, amikor Léda náthás volt.Egy dobozban vannak a szerei, ott van minden felszerelés kéznél.
Szerencsére lázas nbem volt, csak a kötelező oltásoknál volt hőemelkedése.
Szerintem a szoptatás-anyatej fontos, hogy nem beteges.Persze, tápszeres voltam én is anno, és én sem voltam az.Szóval: nem tudom....
Nas, ennyit egyenlőre!
Korenka!Csak így tovább!!!
Nekem csak hétfőn kell mennem...Annyira nem izgulok, de, ahogy közeledik, azért várom már...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Sziasztok!

Én reggel a patikában kezdtem, mert megint fejfájással ébredtem :?
Nem olyan durva, mint tegnap, de azért kitartóan, tompán fáj.
Iris Versicolort kerestem, ennek a leírása állt legközelebb az én fejfájásomhoz, de az nem volt, így Lycopodiumot vettem, remélem segít. 5 golyót már benyomtam.

Gabi
Jobbulást! Remélem megúszod a további orvost, gyógyszereket. Mi a torokspray neve, amit kaptál? Nem Tantum Verde?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz, a Lycopodium az fejfájásra is való? Lidi másra kapta anno.

Kép

Kép
antekirt

Antekirt
Én a Bebe által tegnap belinkelt oldalról néztem ki, ott ez a szöveg szerepelt:
LYCOPODIUM 9 CH
1x5 golyó
Jobb oldali, szem körül induló migrénes fejfájásra javasolható. Hányinger, hányás kíséri, gyakran az étkezés kimaradása, illetve feszültség, stressz is beindíthatja a fájdalmat.

Nem tudom, hogy ez hatott vagy a fekete tea, esetleg a nagy adag c-vitamin, de most nem fáj 8)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Gabi: jobbulást neked! Remélem, gyorsan kilábalsz ebből a betegségből!

Korenka
: hát igen, ez az éjjel felkelés tényleg elég gáz, főleg, hogy már több mint 9 hónapja ez megy (sőt...merthogy a terhesség alatt sem nagyon volt olyan éjjel, amit végigaludtam volna). Mindenki azzal biztatott, hogy Marci olyan nagy baba, biztos pár hónapos korától átalussza majd az éjszakát, ehhez képest majd' 7 hónapos koráig kelt éjjel enni, utána kb. 1 hét szünet volt, már örültem, hogy most már jön a jóvilág, azóta viszont nem enni kel fel, csak bújni akar, amihez apa nem jó, úgyhogy muszáj nekem kelni.Remélem, azért ez hamarosan elmúlik (állítólag 10 hónapos kortól megváltoznak az alvási szokások), jó lenne pár nyugis hónap a következő csemete előtt.

Kép
Kép
luli82
Budapest XIV. kerület

addisz: ventolin evohaler a neve a sprének. eddig egyszer fújtam, de szerintem már felszakított valamit.

na megyek vissza az ágyba, ramatyul vagyok és fura érzés, de féltem a bébit is :oops:
köszönöm a jókívánságokat!

Gabi

gabrilio
Százhalombatta

Gabi
No para, többet kibírnak a kisemberek, mint hinnénk! Ő nagyon jó, védett helyen van, most arra koncentrálj, hogy Te minél hamarabb talpra állj és ne idegeskedj!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz, igen én a hányásra emlékeztem, hogy arra adtam Lidinek. De jó tudni, hogy fejfájásra is jó. :-)
Amúgy lehet, hogy a fekete tea tett jót, mert van benne koffein és kitágította az ereket, így nem lüktet.

Luli, Lidi kb. egy éve alussza át az éjszakákat. Anno mikor emiatt voltunk auraszakértőnél ő azt mondta, hogy azért van ez mert ami nappal lejátszódik azt az agya éjjel dolgozza fel és valami nem alakult ki nála már nem tom a nevét, de megfog tanulni rendesen aludni (ekkor volt két és fél éves). Mindig csak engem fogadott el apukája sosem tudta megnyugtatni. Szóval én ettől már nem félek, hogy éjszakáznom kell :-), jó volt mellette aludni.

Kép

Kép
antekirt

sziasztok! köszi mindenkinek! :)

Addisz! nem értettem én sem ezt az egészet, mert a vörösvári úti rendelőben voltam és azt hittem, h ez a Margithoz tartozik, csak oda van kihelyezve. mivel még sosem voltam ott. és amikor felhívtam a honlapon található számot, egyből oda irányítottak, gondoltam jó, biztos ott van a nőgyógyászati részleg. :) de tegnap este megint kutakodtam és rájöttem, h nagyon nem úgy van, ahogy gondoltam. csak a telefon alapján félreértettem az egészet, meg hát tényleg nem voltam még ott soha... Czeiner meg nem mondott erről semmit, csak hogy menjek az én kerületembe...

na mindegy, most már végképp tanácstalan vagyok, hogy hová menjek a 12 hetesre, de hétfőn megyek a háziorvosomhoz és megtudakolom hogy van ez akkor ha nincs pesti címem. lehet h akkor abba a kerületbe kell mennem, ahol az egyetem van, mert még nappalin vagyok ott. az meg a János lenne, ami szintén közel van nekem.

szóval én még adatokat mindig nem tudok, vagyis kórházat meg orvost, hamarosan lesz remélem, de annyit beírhatsz nekem is, h 27 év, augusztus 25 a szülés várható ideje és Zénó vagy Milla a baba neve :D és nincs tesó. így legalább én is félig már köztetek lehetek! :)
köszi szépen!

p
Vendég

a lakhely kimaradt :) I. kerület, kösziii!!!
Vendég

panna:
áááááááááá Zeno!!! de cuki nev! hogyan talaltatok???

korenka:
gondolok rad...holnap szeretnenk mindannyian hatalmas szivzakatolast hallani!

bebe: az oldal szuper, vagy 2 orat a kismamaknak szolo oldat bujom!

lui, brigi, addisz es a tobbi rutinos kismama!! a babak veletek alszanak vagy csak az elejen aludtak vagy sohasem? es legzesfigyeloztetek, bar gondolom ez ma mar amugy is alap. ha az elejen veletek aludtak, akkor kb mikor koltozott a szobacskajaba??

Kép

Kép
pequenino
Budapest XII. kerület

gabi: jobbulast!

Kép

Kép
pequenino
Budapest XII. kerület

Pequenino köszike! már elég régen ez tetszik, meg valahogy fiú nevekből csak a Z betűvel kezdődőek tetszettek, de a Zénó volt az egyetlen, ami az apukának is megfelel! :D meg jól megy a vezeték névhez ami meg M. Szabó lesz :)

amúgy neked hogy tetszik az élet Portugáliában? én is voltam ott 3 hónapot Erasmussal, de a suli nagyon nem jött be, amúgy az ország gyönyörű! :) és februárban olyan meleg volt...
én csak a szelet viseltem nagyon nehezen, állandó fülfájásom volt. és mindig csodálva néztem azt a rengeteg gyereket akik játszottak a gördeszkapályán, h hogy száguldanak, semmi fülvédő, tök jól elvoltak és nem fájt a fülük, én szerencsétlen magyar meg forró napsütésben fülvédővel jártam. :D
én Lisszabonban csak pár napot voltam, de nagyon tetszett. :)

p
Vendég

Lisszabonban pár órát én is eltöltöttem, utána Viana Do Castelo-ban voltunk pár napot, annál gyönyörűbbet még sosem láttam!

Gabi

gabrilio
Százhalombatta

Pannamol
Szerintem ott szülsz, ahol szeretnél! Nincs szabad kórház- és orvosválasztás? Az egyetemtől tutira nem függ, ebben biztos vagyok. Nincs ideiglenes lakcímed sem Pesten?
A férjem a mai napig a szülővárosába, Zircre van bejelentve állandóra, ideiglenes lakcíme nincs, és simán a III. kerületben intézi az összes egészségügyi dolgát.
Nem akarok belekotyogni, de én a helyedben elmennék a Margit kórházba a terhesgondozóba valamelyik orvoshoz (például az én dokim is rendel ott, aki fantasztikus. Dr. Sztanyik László) és kérnék beutalót oda genetikai ultrahangra. Ha megkérdezik, hogy miért oda mentél, akkor simán megmondod, hogy ez van a legközelebb és itt szeretnél szülni. Utána mindent tudsz már helyben intézni: az összes labor, uh, ctg ott van.
Ja, az adataidat természetesen beírom :)

Pequ
Nekünk nem volt légzésfigyelünk, tudatosan. Én jobban féltem az állandó téves riasztástól és igazából fel sem merült bennem, hogy szükség lehet rá. Lucával sokáig egy szobában aludtunk, de külön ágyban. Nekem jó volt, hogy karnyújtásnyira van, az éjszakai szoptatás miatt ez volt kényelmes mindenkinek. Előfordult, hogy a mi ágyunkban aludt, én nem csináltam ügyet belőle, nem tartottam attól, hogy " ott ragad". Valahogy szépen elrendeződött minden.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

köszi Addisz! meg az infókat is, lehet h az lesz, amit írtál. nincs ideiglenes sem, a tulaj nem engedi, mert albérletben lakunk, meg hamarosan el is szeretnénk költözni egy nagyobba...
és mikor rendel a te orvosod?
köszi a segítségeket, elég tapasztalatlan vagyok még! :D de a másodiknál már könnyebben fog menni! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?