Tike,
TB-s csaj kontaktját átküldtem, remélem megkaptad
Lois,
bölcsis mentorkodáshoz: szerdán is pont uzsi utáni kézmosás volt, direkt úgy ültem le, hogy ne lásson meg rögtön, hanem elbújtam a sarok mögé. Kettesével jöttek, kézenfogva, ő egy nagylánnyal, és olyan boldogan caplatott, hogy simán elmegy mellettem, ha nem csatlakoztatom le a kiscsajról
Nyuszi,
nem is gondoltam volna, hogy a Kolpingban van gagyi szoba is
a nyugdíjasok furik tényleg...
Czigka,
Gyed - én úgy gondolom, hogy a Tgyás alapja csak akkor lesz a fizud, ha a 180 napod megvan. Ha nincs, akkor a minimálbér kétszerese. Én is ezért mentem vissza...
Mi ez az oltásdömping nálatok?
Katy,
köszi a rámgondolást
Én nem sírtam el magam szerencsére, mert tudom, hogy csak pár hónap... bennt meg ugyanúgy "kikapcsolok", értsd csak a melóval foglalkozom, mint régen... furi...
Bölcsiben Nimród is angyalka, és múltkor mikor az ottani öltözésnél megmakacsolta magát, a dajka csajszi meg is jegyezte, hogy micsoda akaratbajnok, és hogy ő ezt nem is gondolta volna... persze, anyát lehet szivatni
Dodi,
meló pont olyan mint volt... "fontos meetingek" egész nap, és úgy jövök el a nap végén, hogy van egy hosszú listám, hogy mit kell megcsinálnom, számonkérnem...
Reggel 8ra járok a szokásos 9 helyett, így le tudok lépni 3.30 és 4 között az átlagos 6-7 helyett, viszont esténként itthonról be kell pótolnom a kiesett időt
Hiszti:
nekünk nem vészesebb, mint korábban volt... ha nem az van, amit ő épp szeretne, nagyon tud szenvedni, és már nem sikerül elterelni mással a figyelmét. Rövid időre néha igen, de képes 10-15 perc után is visszatérni és követelni ugyanazt.
Oltás - fogalmam sincs...
Boo,
játszócsoport tök szupi!!!!
Hálószoba feladás - hááááát, a két vonalzóm fényében nekünk is hasonló lesz, ugyanis Nimród szobája már most tele van, ha oda még berakok egy másik kiságyat, szinte levegőt sem lehet venni.
Szóval, vagy cserélünk szobákat (a mi hálónkban két gyerek még pár évig elférne, a franciaágy meg éppen befér a mostani gyerekszobába - de akkor a ruháimnak nincs helye) vagy kiköltözünk a nappaliba... vagy nyerünk a lottón és veszünk egy házat
Miron frizkója nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó
na ezt most gyorsan elküldöm...