annus
igen gondoltam hogy be akarja hozni a lemaradást és már kb ott vagyunk ahol talán születéskor kellett volna járni...mert gondolom ha végigvittem volna akkor olyan 3700-3800körüli lett volna vagy több mert Laci 3750 én meg 4000g-al születtem és azt mondják az a mérvadó hogy a szülők milyen súlyal születtek...szóval ha azt veszem akkor a valószínűsíthető születési súlyát elérte...
fogyni nem fogy és eszik is rendesen bár mostanában már többet bukik (eddig szinte sose)
eper
hűűű neked házhoz megy a fodrász nem semmi
pancsi
ez a pihenőszék mit tud?látom van rajta pár gomb így gondolom tud pár dolgot....szeretnék venni én is de nagyon drágák

szereti a te babád?megérné megvenni? ha elvan benne fél-egy órát akkor már nekem megérné mert kezdek kicsit "rövid pórázon lenni"...
ma is lementem hogy egyek valamit de mire kiszedtem a kaját a hűtőből és ettem egy falatot már rázendített...igaz mire felcígeltem mindent az emeletre addigra meg bealudt
na de lényeg hogy valamit keresek ami kicsit lefoglalja foglalkoztatja mert most is egy pillanatra a laptopot kezdtem ringatni a mellette lévő hordozó helyett amibe a gyerek volt
cedis
hát remélem én is hogy majd kicsit több időd lesz nekem azért ennyire nem gázos a helyzetem de azért már kapok ízelítőt milyen az ha többet van fent és igényli a foglalkozást...épp ezért keresek valami alternatívát hogy ne szokjon rám teljesen a gyerek mert akkor még ennyire se jutok a házimunkával...
béen
szólj a védőnődnek hátha van olyan kismamája aki örülne neki és így a gyüjtőt ki tudjátok hagyni..ez azért jó mert a gyüjtőbe először kérnek egy sor vizsgálatot és úgy tudom pl a vérvételt csak az álltaluk megadott helyen levéve fogadják el a többi meg ha meg van:tüdő rtg hepatitis és AIDS szűrés bőrgondozó széklet lelet azokat be kell mutatni...olvastam olyat aki mire végigjárta ezeket addigra elapadt

szóval neked is könnyebbség lenne ha találnál közvetlen "vevőt"rá de a babának is jobb lenne aki kapja mert a gyüjtő pasztőrizálja a tejcsit!
ők segítenek biztos:Eszter-lánc anyatejmisszió(lehet hogy ez nem a friss elérhetőség akkor keress rá a googlin)
+36 20 9677999 vagy
info@anyatejmisszio.hu
én a védőnénin keresztül kaptam ezt a segítséget és nagyon boldog vagyok hogy anyatejet kap a babám!mi minden nap megyünk a tejért...
fürdetőkrém:
annushoz hasonlóan úgy látom a egegyszerűbb megoldással csinálom..én csak szétkenem a kezemmel kis vízzel mintha kezetmosnék és szépen eloszlik így pont 3 másodperc az egész
hadedit
én is ezt tenném!ha már ezt mondták én nem kinoznám!
bei
én is próbáltam a masszírozást de nem akarta

nyüglődött ficánkolt nem tetszett neki.,,majd még próbálkozom de addig nem veszek olajat se míg ilyen...
julcsi
gratula a szép eredményhez! és a szopihoz is
eper
tegnap mi is délután óránként ettünk bár adagra nem többet...ma meg úgy néz ki elaludni nem megy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.01.12 15:51-kor.