Tike!
Én pénteken voltam Bodzival oltáson (szegény kettőt is kapott, mondtam is neki, h még jó, h csak két lába van) és rákérdeztem az influ oltásra: a kombináltat 2 éves kor alatt nem adják, a H1N1-esre meg azt mondta, h szte nem kell és különben sincs olyan hisztéria körülötte mint tavaly volt. Így mi még várunk.
Hédi alvós képe nagyon cuki.
Bodzinak is van olyanja, h kimarad a szopi. Olyankor én is megérzem, de borogatni eddig még nem kellett.
Hiszti: az nálunk is van, főleg, ha nem az van amit kitalálnak (Marci és Bodzi az élharcos a témában)
Lois!
Az egyes számú habtapi nekünk is volt: katasztrófa. Én végül elkezdtem összeragasztgatni, h az erkélyre kitegyem.
Irígylem az alvókátokat.
Bodzi rendszeresen bugyikat hú a fejére. Mindegy kijé. Van, h egyszerre többet is
Egykeség: félreértettetek. Én a gyerekekről beszéltem, nem a felnőtt egykékről.
Boo!
Jó árban van ez a játszócsoportosdi, főleg, h kaja is van benne. Majd mesélj, h milyen volt, ha már voltatok!
Miron már milyen kispasis. Édes.
Barinődnek gratula. Azért a 12 óra nem egy extrém kiugró eset. Inkább a gyorsabb babáknak kell örülni, h "húúdemilyen gyors szülés volt"
Czigka!
Ha dobog a szíve, akkor biztos minden ok.
Az A-B oldalon nagyon kiakadtam. Feljelenteném az egész bagázst.
Nyuszi!
-5 fokban kintalvás? Nekem nem szimpi, de az én véleményem úgysem mérvadó, miután az egész bölcsi témát úgy passzolom, ahogy van.
Pagika!
Albérlet árakat nem tudok, de a 2milliós vmi újépítésű, hiperszuper, portaszolgálatos vmi lehet. Nyilván függ a mérettől, de sztem 100körül már vannak.
Dodi ötletével csak az a baj, h a környező kerületek sem olcsóbbak.
Dodi!
De röhögtem a félidő előtt színtvallatós dumádon
Van elég terhes..ja, még a végén irígy leszek rájuk.
Újra cumi nekem nem rémlik, de lehet, h csak felszínesen olvastam.
Tükör előtt síró Botondon nem röhögted el magad?
Bodzi is szinte mindent mond az első szótag stílusban. Viszont a "ne" és a "de" az nagyon megy

az alvásra ő a tente kifejezést használja. De nem tudom honnan szedte, mert nem rémlik, h mondtuk volna neki.
Pocok!
Nagynagy gratula. Én tuti nem bírtam volna így sunyítani
Multinál marketinges állásra de vágytam egy időben.
Ronmay!
Te már nem sokáig erősíted a kismamik táborát, úh csitt!