Fogyás téma: én már 57kg vagyok,már csak 4kg az induláshoz képest (68kg-ról!). Remélem sikerül újra elérnem a kívánt 53kg-mat!

Nagyon nem tetszem így magamnak,mindig is figyeltem az alakomra!!! Ettől is be vagyok kicsit fordulva!

Még jó hogy nyárig van pár hónap...
Kriszta: Neked is küldöm a drukkokat,nehéz lehet Neked is...

KI NE BORULJ!!!!!!!!!!!! Majd túl lesztek ezen is!!!
Rólunk: Zsófira egy szavam sem lehet,Angyalkának hívom,mert Ő tényleg egy ANGYAL! Nem is tudom,megérdemlem-e!

Imádom,hogy amikor meglát,mindig mosollyal köszönt és nagyokat beszélgetünk! Bár Ő sok mindenkivel dumál,meg tárgyakkal is,na az nagyon vicces!

Főleg a fürdőszobai narancssárga doboz a kedvence,ami a pelenkázón van rajta,na azt imádja,órákig tudna dumálni hozzá!
Hasfájás egyáltalán nincs nálunk szerencsére, a fürdetésnél sem sírunk már. Sokat nézelődik Zsófi,mindenre kíváncsi,szerencsére le lehet tenni,mikor dolgom van,mert elfoglalja magát. Bár ha itthon vannak a gyerekek,ők vigyáznak rá és csüngenek rajta!
Dokihoz a héten megyünk oltásra és mérésre. Legutóbb 2 hete voltunk,akkor a mi gyerekorvosunk még szabin volt. A helyettes pedig megvizsgálta Zsófit és mondta,h. hall egy kis szívzörejt

,de majd a saját doki néninknek mutassuk meg. Úgyhogy most ezen megy a para!

Drukkoltok,h.ne legyen semmi baj?
A súlyunk 2 hete 4370g volt,centiben pedig ismét 3cm ugrás,így 56 centik vagyunk. Tehát majd' 2 hónap alatt 6cm-t nőttünk!
Ezzel is ijesztgetve voltam,már a súllyal. Mert 1 hónaposan 3600 g volt Zsófi és most ugye ennyi,ez nem jó súlygyarapodás, állítólag kevés...

De ha ennyit akar enni...

Meg hogy milyen fehér a gyerek (még jó!),biztos vérszegény! Hát kösz,jó 1 hónapig sárgák voltunk,örülök hogy már normális a színünk... Na mind1,mindenre azért rákérdezek a saját dokinénitől.
Az alvás nálunk tökéletes. Napközben fent vagyunk elég sokat,de ugyanennyit alszunk is,éjjel pedig 2x kelünk. Most pl. este 9-kor volt alvás hajnali 1/4 4-ig,utána most reggel 7-kor kelt.De általában este 10-kor alszik el és éjjel 1/2 3-kor kel,majd reggel 6 körül. Tehát igazából éjjel csak 1x kelünk,ritkán van hogy 2x.
Na megyek,azt hiszem meg fog jönni,mert "úgy" fáj a hasam...
ja és holnap lesz a volt férjemmel a tárgyalás. Már 1 éve nem jött a nagyokért,vártam hogy felhívja őket karácsonykor,vagy most Gyurka szülinapján,de semmi... Gyerektartást meg 2009 novemberétől nem fizet... Sőt a tavaly év végi tárgyalást meg sem tisztelte a jelenlétével,bárcsak holnap sem lenne ott,mert akkor lezárnák az ügyet! Nehéz,na idegileg megvisel ez is!!!
Majd jövök,sír a gyerek,puszi Nektek.
Cicus