A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nem tudom mi van a levegőben, de Gergőci délelőtt aludt 2 órát és délután meg 4-et :shock:
Már néztem, hogy lélegzik-e egyáltalán :oops: :roll:

Vindo drága doktornő, zsírleszívást vállal? :lol: :lol: :lol: :lol:
szuperek a képek :lol: :lol:
küld el a védőnőnek a fotósorozatot :wink: :D

Irina én sütöttem krumplispogit meg tésztás virslit, na meg cica délben hazajött az oviból, azért nem jöttem
most totál fáradt vagyok és csak nézek ki a fejemből, Z csak valamikor éjszaka jön
ma az amerikaiakkal értekeznek videofonon.
Jelezték, hogy legyen ott Ő is.

Nem tudom, hogy kimennék-e külföldre. Z-t most hívták a kinti céghez. Azt mondta nem megy. Én elgondolkoztam rajta, de nem jutottam döntésre. Lehetőség biztos több van :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára l.móni 2011.01.14 17:42-kor.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina, itt már csak Pók doktor segíthet :roll: :wink: Küldjem?
Na, nem akarom elviccelni, tényleg sajnálom, hogy így össze vagytok kavarodva.

Kösz, Emese 8)
Legközelebb akkor a másik oldalon csinálja a doktor úr :lol:

Kép
vindolanda

Mesi :-D és az a legjobb, ahogy a Vindóék Dr. Pókja egy tiplivel/dübellel műt! :lol: :lol: :lol:
irina

Vindo, köszi! Most azzal nyugtatgatom magam, hogy esetleg a ma egyszer használt, újfajta köptető hajtotta meg. Beteszek egy kis Wall-E-t, attól mindig jobb kedvem/-ünk lesz.

Móni, Gergőci :shock:
És Z miért nem menne ki? Miattatok, ugye?

S-t elgondolkodtatta a dolog, Belgiumba hívták és nyilván szakmailag érdekes lett volna, viszont nekünk is menni kellett volna (merthogy egy évig nem fogom egyedül nevelni Ádit). Nem azt jelentette, hogy na akkor majd valami iszonyú frankó állást kap kint (mondjuk véglegeset), csak egy munkát. De nekem milyen munka lett volna kinn? Nekem volt pár barátnőm férj mellett külföldön, de mind úgy, hogy nem sokkal szülés után. Ami oké, ha a gyereked rendben van, nekem a folyton beteg Ádival ez horror lett volna.
irina

Hja, a zsenije felülírja a infrastrukturális korlátokat :roll:
A szívás legalább orrszívóval történt.

Móni, küldöm oda is :wink:
Kitartást az estéhez.
Hátha kitart Gergő álomkórja, és hamar kidől megint.

Irina, furcsa dolog ez az önbizalom :?

G. pl. szinte semmi nyelvtudással jól kommunikál bárkivel-bárhol.
A legjobb ilyen élményem egy Sjezgin nevű bolgár girosz-árus srác, aki törökül meg oroszul beszélt anyanyelvén kívül, de pár sör mellett mindent megtudtunk arról, hogy milyen a giroszárusok élete, milyen volt a gyermekkora, hogy haltak meg a szülei stb.
Egy ideje már én is ügyesebb vagyok külföldön, most már én intézem az utazások alatt a kommunikáció javát, de G.től sokat tanultam. Meg már nem hajlandó csinálni, azt mondja, nekem vannak nyelvvizsgáim, csináljam.

Kép
vindolanda

Egy év miatt meg nem biztos, hogy neked érdemes lenne az állásodat felrúgni :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, hát Neked vannak nyelvvizsgáid... ;-)
Köröttem (tágabb környezetemben) sok az angol szakot végzett, rendszerint hagyom, hogy beszéljenek ők, mondjuk van olyan is köztük, aki nem is engedi, hogy én beszéljek hosszabban... nem tom, talán a renoméja sérülne, hogy más is beszél angolul...? :-)
De a legjobb élményem, hogy Bécsben, amikor sz**rrá büntették apámat gyorshajtásért, ott aztán a húgommal sokra mentünk a jó némettudásunkkal, kérdezgettük a rendőröket, meg udvariasak voltunk, de azok a nyikkot meg nem szólaltak. Biztos derogáltunk nekik mint magyarok. Pedig ez nem volt annyira régen.
irina

Vindo, hát az az igazság, hogy fel sem rúgnám, max. egy hasonlóan jóért (az meg ugye irreális vágy). Ma, egyetemi szférában határozatlan idejű, az átlagnál magasabb kinevezést kapni és azt otthagyni??? Nem lennék normális. Amikor látom, hogy korombeli (30-35 év), tényleg iszonyú okos, száz nyelven beszélő szakmabeli csajok segédmunkatársként dolgoznak (PhD előtt közvetlenül) bagóért, és éjjel-nappal cikkeket írnak, családra sincs idejük. Ilyenkor meg örülök, hogy egészen jól csináltunk mindent. De ez az önbizalom hamar elszáll. Mindig is túl kritikus voltam magammal, aminek megvannak az előnyei (segít a munkámban meg nem elszállni), de főleg hátrányai vannak.
irina

Egy profunk mondta, hogy tudományos konferencián azokra nem érdemes figyelni, akik tökéletesen beszélnek angolul, mert úgyis nyelvtanárok... Ha valaki hibásan, arra érdemes. Ez vigasztal :lol:

Jön R.

Kép
vindolanda

Vindo, :lol:
de ez a nyelvészekre csak részben (és inkább kismértékben) igaz, sok szuper hazai nyelvész (nagy nevek) angol szakos volt. Úgyhogy nekik hatalmas előny, hogy perfekt írnak cikket és beszélnek.
irina

A szociológusok kevésbé ügyesek angolból :roll: :lol:

Most jött haza G., kaptam névnapi ajándékot. Nagy természetföldrajzi földgömböt, világítósat :shock: Már régóta nézegettem a neten 8)
De R. bevitte a szobájába :roll: Neki kell :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, az tök szép lehet, és hát hogy világít.. váó! :-)
irina

Itt élvezkedik vele. Én a nagy könyvespolcra szántam.

Kép

Csak konnektor nincs a környékén :roll:

Kép
vindolanda

Rugó a földgömb nézegetése közben megjelent a csillagász atlasszal :shock: :shock: A földet kellett kikeresni benne :shock:
Ezen most meglepődtem.

Kép
vindolanda

Vindo, ez csak simán azt jelenti, hogy Rugó nagyon okos. :D
irina

Nagyon szépen világít! (Apunak volt hasonló, de régi verzió, azt használtuk, amíg be nem krepált, úgyhogy nosztalgiázok itt ezerrel.)
irina

Hát, néha jól esnek az ilyenek, mert ugye vele vannak gondok, és elbizonytalanodom, de ilyenkor meggyőzöm magamat, hogy teljesen normális :roll:

Ádin gondolkoztam az előbb, és azon tűnődtem, hogy nem fél-e attól, hogy megint fájni fog a hasa, kórházba kerül stb. Szóval annyira rossz élmény lehetett neki a múltkori, hogy aggódik, nem tudja eldönteni, hogy fáj-e neki tényleg, parázik, ezért válaszol hol így, hol úgy :idea:

Kép
vindolanda

Vindo, hát nem tudom megmondani Ádiról, mi ijeszti meg a kórházakban, általában a nehéz ügyeket tök jól és fegyelmezetten szokta viselni (nyilván mert kifelé, vadidegenek felé ő jobban elfojt és viselkedik), kivéve a legutóbbi fülészetet. Azóta amúgy nehezebben viseli az orvosokat, kevésbé hajlandó együttműködni velük.
Azóta is volt kis hasmenéses trutyi, majd meglátjuk, mi lesz belőle. REmélem, semmi.
Most megvárom, amíg elalszik, aztán fürdés-hajmosás, és hogyha a jóisten is úgy akarja, dolgozom is, amíg fent tudok maradni.

Jó éjt Mindenkinek!
irina

Tetszik a fotósorozat! :lol: :lol:

Irina talán már ő sem tudja,hogy fáj-e.Vagy csak néha és ő is rágörcsölhet,mert izgul? Nem tudom,de veled vagyok lélekben és a többi beteg gyerek mellett levő anyuval Juba-Mesi (ő rájuk emlékszem),ha van még persze bele értve őket is!!.Én is szétizgulnám a fejem,hogy most igen nem? Meg segítsen már valaki levenni a vállamról a terhet és had szuszannyak egy percet.Ettől leszünk idegbetegek.Mert,ha betegek akkor mindig anya van nagy rész mellettük és nehéz látni,hogy szenvednek és nem segíthetünk,csak nézni tehetetlenül.

Mandula nekünk is ( Domi) mindig is nagy volt-van az egyik oldali!Egyszer egyik beteges pill.ban mikor vizsgálta a doki rákérdeztem,hogy normális ez mert már rágörcsöltem.Ő meg jól kinevetett!! Azt mondta anya túlaggódós.. :oops: :oops: Hát ez van felvállalom.. :) Normális ebben a korban ,majd ahogy nő a gyerek visszahúzódik,meg most annyi minden kap persze védekezik..Szal én sem értem ezt a dolgot..Hogy is van ez??? Ahány orvos annyi szokás?????????????

Mesi TE anyud mit szólt ehhez??? Azért kíváncsi lennék..:)

Tényleg Móni van hír Jubáékról? Te hogy vagy???

No Dominak folyik az egyik orra,meg horkolós lett... Párásítom a szobát vizes törivel..Nincs párásítóm..

Remélem nem szól közbe semmi ma éjjel meg holnapi nap sem,mert megyünk fel a Camponába.. :) Megnézzük a halacskákat... :) Hurrá! Apa nagyon nehezen vette rá magát..

Az én akváriumomba megint csökkenőben van az állomány... :S Nem tom megint mi történt...

No szép estét!
varga tünde

Kicsi Zinának felszúrták a fülét, nagyon sok genny jött ki belőle :( Enni még mindig elég keveset eszik. De! Eltávot kaptak a hétvégére :D Rengeteg feltétel és gyógyszer mellett engedték el őket, de otthon vannak :D Gondolom vasárnap este vagy hétfőn kell visszamenniük. Ha egyáltalán vissza kell. Hisz otthon sokkal gyorsabban gyógyulhat Zina, na meg Juba is nyugodtab lehet végre :D

Minden rendben lesz otthon Juba, ne aggódj :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vindo! :) :) :)
Nagyon jó a műtőtök. Ha gond lesz, megyünk hozzátok. :)

Aranyosak vagytok, köszönöm szépen a kedves szavakat. :)

Én 22-éről még semmit sem tudok, olyan messze van, de ha 1 mód van rá, persze, szívesen megyünk. :)

Már aludtam 1 nagyot tegnap éjjel, jobban vagyok. :)

Üdv!

Jajj, Zinának nagyon örülök. :) Remélem, egyre jobban lesz a kicsi lány, és gyorsan!

Kép
Kép
Kép
zdori

Most csak gyorsan, kicsit dühös vagyok!
Rettenetesen sajnálom, hogy otthagytuk a régi gyerekorvosunkat, de muszáj volt, most messze van.
Ez az új.... Ugye nemrég voltunk nála, meghallgatta Zsozsi tüdejét, belenézett a torkába. Mondom: szerintem krupp, plusz takony (a krupp vírusból alakul ki, először ugye taknyosak).
Erre ad orrcseppet, valami kúpot nehéz légzésre, meg allergia elleni kanalasat. Ami nem jó kruppra, sőt, az antihisztamin még szárítja is a nyálkahártyát, a krupposok meg akkor gyógyulnak, ha nedvesen tartják a nyálkahártyát (itatás, párásítás), és kezd felszakadni az a letapadt trutyi, ami miatt ugatnak. No köptető semmi.
A fülébe bele sem nézett. Aznap mondtam anyukámnak, hogy zöld a taknyi, de du-ra már nem volt az. Azt mondta - ismeri jól Zsozsi kórtörténetét -, hogy adjak antibiotikuot. Én nem adtam, mondván nem lázas, nem fájlalja a fülét, és már nem jön zöld trutyi. És még mindig senki nem látta a fülét.
Tegnap estére belázasodott, és fájlalja a fülét....
Hallgatnom kellett volna anyukámra, de hát én sem nyúlok rögtön AB-hez. Most elkezdjük, de ha belefér még megvárom holnap anyumat, akkor megnézi, mert jönnek Gegi szülinapozni.
Én még a gyerekkel rendelkező pályafutásom 3,5 éve alatt orvostól úgy nem jöttem el, hogy a gyerekem rosszabbul lett.
Ezt a gyerekorvost sokan otthagyták már, azt hiszem mi is így fogunk tenni, és reménykedem, hogy az újjal nem lesz probléma.
Elképesztő ez az egészségügy! :evil: (Tisztelet a kivételnek pl. anyukámnak! :D )

Kép
Kép
Kép
gremese

EMese egyértelműen ott kell hagyni, másikat nézni, még ha távolabb is van nem.
Anyukád tapasztalt orvos, és tudja, hogy Zsozsinak milyen problémái szoktak lenni, máskor hallgass rá. Én gyerekként rengeteg antibiotikumot beszedtem, rögtön azt irt fel az orvos, mert tudta, hogy más nem használ, rögtön lázasodó tipus voltam és légcsöves, arc-homloküreges és nem akarta, hogy szúrni kelljen, igy rögtön felirta, mi beszedtük és itt vagyok. Mára nem vagyok egy beteges tipus, kinőttem. A légcsövem érzékenyebb, de tudom, hogy kell vigyáznom.

Jobbulást ZSozsinak és jó partyzást!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Tegnap már nem tudtam jönni, vendégek voltak nálunk. Mielőtt jöttek, akkor meg főzés, sütés, takarítás ment egyfolytában. Ráadásul nem akartam, de mosnom is kellett. Annyi volt a szennyes. Már most is beindítottam a mosást.
Vendégség jól sikerült. :lol:

Dóri én is gratulálok!!!! Egyszerűen egy terninátor vagy! Így megcsinálni a félévedet. :shock: :lol: Rád is fér a pihi. Élvezd ki ezt a rövid időszakot.

Kicsi Zinának továbbra is gyógypuszik. Otthon biztosan jobb lesz nekik. Örülök nagyon.
Juba, Drága! Sok erőt, kitartást kívánok!

Emese, teljesen megértem, hogy bosszús vagy. Én is a váltásra szavaznék egyből. Jobbulást Zsófikádnak!!! Egyébként ez ismerős, Bercónál is sokszor alakul így a dolog. A kruppos tünetekkel indul, amit tünetileg természetesen egyből kezelünk, aztán az átmegy fülgyulladásba. Mondjuk az a jó, hogy egyből jelez, már kicsi kora óta, így megússza felszúrás nélkül.
dmaggie

Tünde, jó szórakozást! Remélem nem lett nagyobb baj.
Mintha Bercónak sem szelelne úgy az orrocskája. Résen leszek. Bár épp tegnap kezdtük el az erre a hónapra esedékes immunerősítő adagolását. :roll:
dmaggie

Hahó.

Azért terminátor nem vagyok... :) Nem lesz túl szép bizi... Sajnos... Na, a jövő félév viszont még izgisebb lesz, kiváncsi vagyok, vajon azt sikerül-e megcsinálni... :) De jó volt ez a félév bemelegítésnek hozzá... ;)

Emese, nem is tudtam, hogy anyud orvos. Illetve, de, csak elfelejtettem. Milyen jó, hogy ő tudja, mi a jó Zsozsinak! Keressetek jó orvost... Hála Istenk nekünk nagyon jó van.:) Azért vannka nagyon jó orvosok!!!!

Pussz. :) Majd jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Megjöttünk! Jól elfáradt a csapat. :) Fiúk reggel f6 óta nyomták,rengeteget mentek haza felé be is aludt Domi.. :) Bence meg már pörög.. :)

Dmaggie Köszi!Milyen kúrát szedtek?

Zsozsinak jobbulást! Csere sz.tem is..

Dori gratula! Ügyes anyuka vagy :wink:
varga tünde

GREMESE márkájú falvédő:

Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni! De jó lett! :))))) És Árons em tudja leszedni. :twisted:
Láttam feltetted a Facebook-ra is. :D

Ami Zsozsit illeti, gondolom a gyerekorvos ma sokszor tartotta vissza a levegőt, hogy elmúljon a csuklása...
Nagyon sz.rul van, emelt adagban kapja első nap az antibiotikumot, mellé a láz/fájdalomcsillapítót.
Perforált a jobb füle, reggel óta folyik belőle a genny.... Ja, csak 39 fokos láza van, és mondja - a perforálás ellenére -, hogy fáj a füle...

Februárban elviszem Zsozsit a szakorvosához, tavasszal mandulaműtét. Most már elkerülhetetlen...

Kép
Kép
Kép
gremese

Jobbulást Zsozsinak!!! Sajnálom..nagyon rossz lehet neki.. :(
varga tünde

Jobbulást ZSozsinak!

Hogy van Ádi????

Tündi 8)

Heni
KépKép
heni81

Aki esetleg nem látta a híradóban: (ezek azok a számos, betűs, állatos, gyümölcsös, stb. puzzle szőnyegek)
http://tv2.hu/tenyek/cikk/mergezo-gyerekszonyeg

Kép
Kép
Kép
zdori

Zsozsinak jobbulást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Dori no comment! nem érthetem, hogy ilyesmire miért 15-20 év forgalmazás után kell rájönni :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok! Jó reggelt!

Zsozsi hogy van?

Szőnyeg gondolom melyik lehet :evil: nekünk is volt annó ( ha jól g.lom) pár hónapig,mikor Beni kicsi volt.Aztán elkezdte szétszedni,én meg elraktam későbbre de most már nincs is meg,kukában landolt. De nem is bánom már!

:arrow: reggeli,kávé talán,de nincs tej,nem hozott a tejes ember,biztos megint kusza napja volt :?
varga tünde

Tündi, bocsi itt válaszolok :oops: 2 szappan kellene(árat mondj,mert nem emlékszem) baba meg köv. hónapban :)

Zsozsinak,Ádinak,Zinának jobbulást

KépKép
viranka

Viranka Nem baj! Elmegyek értük,feladom holnap és megírom mennyi volt.Simán v. ajánlottal kéred? Sz.tem könyvelve kellene nem? De úgy adom, ahogy te mondod.. :) Csináljak neked kisebb A.? Míra is megy suliba idén ugye? Megvan már a tanárnénitek? Megcsináltad a gyöngy medált? Csinálhatnál nekem is :roll:

Csilla Ádi,hogy van?????????????? Hasika????
varga tünde

Zsozsi jobban van, mintha semmi baja nem lenne. Egy napig folyt a genny a füléből, azt törölgettük. Tegnap a 39 fokos lázát szépen lehúzta a Mexalen kúp - azóta nem is mértem, de sztem max. hőemelkedése van.
Ma már hétördög. :)
Nagyi megnézte, fényes domborodó a bal oldali dobhártyája. :? Azaz türemkedik mögötte a trutyi. Kapja az AB-t, egy hétig kell szednie.
Gegi tök ki volt akadva, hogy nem neki adom a gyógyszert. :shock: :lol:

A szülinap jól sikerült, csináltam tárkonyos ragulevest, rántott husit petrezselymes krumplival és majonézes kukoricával, no meg volt csokis-tejszínhabos tüzijátékos torta. Ezt a cukrászdából hazafelé dobtam össze. 8)

Soha nem fogadtunk otthon nagy vendégsereget, mert nem volt hely. De itt... :) Csak annyit kell utánuk pakolni meg mosogatni... :lol:

Ki tud jönni 22-én? :D

Irina! Ádó hogy van???????????,

Kép
Kép
Kép
gremese

Örülök,hogy jobban Zsozsi!

Nálunk most Beni fekszik,sz.tem megy fel a hője,mert fázik nyakig betakarózva..

Hoztam képeket tegnapról..

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
varga tünde

Mesi,mi vszínű megyünk-akkor sütök palacsintát-,de nem merek előre tervezni :roll: ha megyünk akkor Balu biztos,Míra 50-50% mert iskolahívogató is pont aznap van :?

Tünde,küldtem pü-t

:arrow: 1* csak idejutok normálisan és akkor lesz Fleur-ös hsz :) :) mert annyi mindenre akartam reagálni :)

KépKép
viranka

Hali

mi is megvagyunk, de Emma megint engem akar..megyünk babázni

KépKép
kaqk
Debrecen

Beni= 38.8 hő,aztán fél óra múlva 38,7.Feljöttek apával vetkőzni feküdni+kúp.Mire beért az apja 5 perc,bealudt az ágyában! egy az egyben befeküdt nyakik betakarózva ruhástól mindenestől!!!! egyharisnya+nadrág+röviduju+egy garbó+egypolár felső+a takaró!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Izzad.. Kúp most figyel a hűtőben... Nem is tudom mikor adjam be neki..meg egyáltalán hol tart hőügyileg lement felment?? most mi a fenét csináljak dilemmában vagyok....
varga tünde

Halihó!
Aranyosak vagytok (és köszönöm), h kérdezitek: Ádi már jobban van sokkal, szerintem holnap ovi. Köhörészik még, de már 3 napja láztalan, az evése még nem az igazi.

Mesi, Zsozsiért izgultam, örülök, hogy sokkal jobb a kedve, remélem, mielőbb meggyógyul!!!

Tündi, én levenném a takarót, kicsit kinyitnám az ablakot. Ha kb. 39 fokot elérné a láza, magától fel fog ébredni Beni (a magas lázra mindig felébrednek, én sem hittem el, de tényleg). De ne aggódj, szerintem kúp után lemegy a hőmérséklete. És nyugi és mielőbbi jobbulást Beninek!!!
Nagyon csini voltál és nagyon helyesek vagytok a képeken! :-)

Maggie, most már kapisgálom, mi lehet a habilitációs terv, köszönöm! ;-)

Zina: csak rendbejön a kislány, nagyon szorítunk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá, Juba, hajrá, Zinus!

Heni, micsoda tünemény srácaid vannak! :-)

Hol lehet Gica és Ágica???
irina

Na és Dettyk???
irina

én átöltöztetném :oops: és hagynám aludni. ha felmegy nagyon a láza,úgyis felkel :( igaza van Irinának :)

s ha van cataflam csepped azt is adhatod Neki+1/4 algopiryn ampulla
Bálintnak ez vált be(mert kúpot nem szereti,nurofentől csalánkiütéses lesz :evil: :roll: )

KépKép
viranka

Vindo se volt már két napja...

Én meg lépek fürödni, ágyat húzni stb.
Jó éjt mindenkinek!
irina

Itt vagyok én, csak rengeteg munkám gyűlt össze, éjszakázok egyfolytában, nappal meg Rugó lefoglal, meg G. is itthon van :roll:
Holnap meg hajnalozok, a fene essen bele :roll:

Minden betegnek (további) jobbulást!

Kép
vindolanda

Sziasztok :D !
Irina, köszi a hiányolást, megvagyunk, de mostanában nem voltam netközelben. Teljesen le is vagyok maradva, még képeket visszanézni is csak ezen az oldalon tudtam.

Nagyon aranyosak Heni és Tünde fiai :D .

Látom, Tündiék Bp.-en, mi Siófokon voltunk hv.-én apával 3 napot. Gyerkőcökre anyós vigyázott. Szuper volt!!! Egyébként is imádom a Balcsit, de télen még nem voltam. Így is gyönyörű, az idő is nagyon jó volt, pihentünk egy nagyot. De azért a gyerekek már első este hiányoztak, bár a legtöbb programon részt sem tudtam volna venni, ha Panka ott van... 8)

FB-ra tettem fel egy albumnyi Balcsis képet, ha valakit érdekel, de később még jövök, ígérem, tényleg, és visszaolvasok, és reagálok, és a kedvenceket ide is feltöltöm, csak gyorsan elviszem a gyerekeket suliba, oviba, meg elmegyek tornázni egyet :D .
dettyk

Helló!

Levetkőztettem kúp alvás.. Éjjel is felment a láza,reggel is a kúp 4 órát hatott,így adtam még rubophent is,így most elvan.Valami makacs dolgot szedtünk össze.Szerdán megyünk vissza.Picit piros a torka,meg folyik az orra.. Csoportból többen is hiányoznak,szóval itt garázdálkodik valami..
Ilyen még nem volt,hogy Beni itthon Domi meg oviban..

Dettyk nézem is.. :)
varga tünde

Te Detty bevállalós csaj vagy!!! :lol: :lol: Mesélj erről a hangfürdőről.. :)
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?