Szonibaba!
Én 8,5 hónapig szoptattam, de már nekem is iszonyú fura lenne, hogy a gyerekem két csip-csip csóka között iszik egy-két kortyot a cickómból

.
De ma délelőtt kiváncsiságból előkaptam az egyik kis plasztikvárományost, erre Botond huncutul reherészve közölte, hogy cici

. Aztán apa odajött, és mondta neki hogy "húzd meg anya mellbimóját", és ezt illusztrálta is

. Erre Botond tök félve hozzányúlt, és mondogatta, hogy cici, cici. Aztán eltettem, erre egyból mondta, hogy "kukcs, cici, kukcs"

.
Czigka!
Éneklés:
Boo!
Nekem egyből ez jutott eszembe, hogy nem fárad el

.
Katy!
Bizony, járóka nagy királyság

. Bár bazi nagy helyet foglal(ráadásul nagyobb, mint az átlag 120*120-as), de megéri

. Én is vettem Botondnak széket+asztalt az Ikeában,ő is odaül olvastagni, tök édes

. És mivel a közösolvasásokkor sokszol megkérem, hogy most ő is meséljen (persze halandzsázik, de zabálnivaló), sokszor csak azt hallom, hogy duruzsol a szobájában: ül és hangosan "olvas", közben meg a feje jár jobbra-balra, és van hogy a kezével is hadonászik közben

.
Állathangok:

. Némelyiket én se tudom

.
Szegény szemecskéi

.
Pagika!
50 cumi

. Na, nálatok tuti mindenhol ráakadnak egyre

. Én sem véletlenül írom, hogy "ha talál egyet". Gyerekkoromból tökre bennem maradt a fejvesztett cumikeresés az unokatesóimnak egy-egy családi összeröffenésen, úgyhogy én megfogadtam, hogy ha cumis lesz a gyerekem, lesz elég cumi. Hát van

. Sztem úgy 10-12 van neki, ezek közül egy-egy a gyakran használt táskáimban, éspluszban mindig beteszek egyet, ha indulunk. a többi meg az említett tálkában, amiből lefekvéskor ő választhat

.
Arcmelegítés megoldódott?
Czigka!
Mondtam, hogy 5 cumink van

? Hazudtam

. Sztem a duplája van

.
Mindig akarom neked írni, csak elfelejtem: Botond is mondja, hogy papagáj (papagá)

. Úgy emlékszem te írtad korábban. egyébként ennek kapcsán feltűnt, hogy azok a szavak, amiket most tanítok neki, sokkal szebben mennk, mint amiket régóta tanulunk

. A maci pl. továbbra is baci (pedig eleinte jól mondta

) a tigris meg tiiss, viszont a papagáj csak egyszer mondtam neki valamelyik reggel, ő meg egyből mondta papagá, és azóta is tök szépen mondja. Biztos rossz beidegződések. egyszer olvastam erről, hogy ezért nem szabad a gyerekekkel túl hamar korának nem megfelelő feladatokat, játékokat (olvasás, számolás...9, mert a rossz beidegződéseket sokkal nehezebb kiírtani, mint vmi újat a nulláról megtanítani neki, főleg mikor már arra szellemileg érett.
Csibe!
Szegény Dzsudzsák sztem annyira visszataszító, hogy bottal se piszkálnám meg

. (a Bottal szót először naggyal írtam, a szokás hatalma

). Tuti biztos vagyok benne, hogy ezeka modellcsajszik a pozíciójára mennek: menő, tehetséges focista, sok lóvéval. De könyörgöm, iszonyú csúf! Ő nem a magyar Beckham, hanem a magyar Ronaldinho

.
Oké, hogy Dukai Regina is egy focistával jár, de Feczesin legalább jól (legalábbis sokkal jobban) néz ki....
Pocakfotó

?