2004.10.22 22:57
Elegge szomorkas volt a hangod a telefonban, szules utan... Bennem is van még mindig egyfajta szomorusag a csaszar miatt, pedig en mar ateltem, milyen a huvelyi szules. Sot, esszel is tudom, hogy igy volt jo, Mate miatt mindenkepp. De akkoris...
Nalunk tombol a hiszti. Ha nem irok egy hetig, akkor tudjatok, hogy agyoncsaptam a nagyot es elvittek a rendorok. Vagy minimum idegosszeomlasom van
Vegre van egy nyugodt, bekes gyerkocom es nem tudok neki felhotlenul orulni, mert ott motoszkal a kisordog, hogy esetleg nem a nyugodtsaga miatt ilyen kis békés, csondes baba
2004.10.23 16:58
Nalunk ugye zajlik a szobatisztasagra szokas. Amikor olyan kedve van Rekanak, akkor nagylany es bilibe kakil, amikor meg olyanja van, akkor kisbaba es pelusba. Csak ugye nehez kitalalni, epp mihez van kedve. Ha nem talalom el, akkor viszont bepoccen. Igy azt a diplomatikus megoldast talaltam, hogy megkerdezem: "Kell segitseg?" /pl. gatya levetes/.
2004.10.24 19:34
!A családi kép megható
!
Eszméletlen,hogy tud Előd kombinálni!
!Erről ennyit...Azért talán mire nősülnek,elmarad az a pelus..
!
!
!
.De nem túl korai ez még?...
!Tudom,nem vigasztal,csak megdöbbentő volt...úgy döntöttem,többet nem panaszkodok a gyerekemre...
. 

! 2004.11.01 13:18
Csak hogy elofordulhat, es akkor mi a menet, milyen az elso par nap, par trukk, amivel konnyebb az eleted es talan igy nem eli meg az ember akkora tragedianak. Persze igy, hogy az elso nem csaszar volt, konnyen beszelek.
A feje-nyaka még mindig nem az igaz, jarunk tornazni, bar most epp kimarad az oszi szunet miatt, a gyogytornaszunk
otthon van a sajatjaival.
Aztan EnApum felajanlotta, hogy addig vigyaz Rekara es akkor MiApanknak nem kell itthonmaradnia, igy azota Reka inkabb itthon papazik addig, mintegy kivaltsagkent.
Az biztos, hogy nincs elkenyeztetve. Eleg kovetkezetes vagyok vele. Muszaj is, mi lenne, ha nem? Nagyon okos
, rogton kihasznalná, ha hibaznek. Multkor is mondta, amikor leparancsoltam a kisasztalrol, hogy a papaeknal bezzeg fel lehet maszni az asztalra... probalkozik, no
.
Meddig marad?
/. Latszolag nem is erdekli, meg olyankor is tovabbmegy a hiszti vagy epp a jatek, Reka nem az a bújós fajta. De neha-neha /hetente egyszer
/ azert egy meghittebb pillanatban mondja, hogy en _is_ szeretlek kisanya... /kisAnyanak hiv ilyenkor a KisReka utan
/. Vagy volt, hogy visszakerdezett, hogy "ha hisztizek, akkor is szeretsz?", szoval csak meghallja a szovegemet
/anyaszerep, engem utanoz/
Ugy remlik, hogy Zsuzsa tudja a szamodat, remelem, neki majd irsz sms-t, o meg tovabbitja nekunk a jo hirt
2004.11.01 13:23
/, tegnap delutan erte mentunk es nem akart hazajonni, igy majd ma. Nem hiszizett vagy ilyesmi, pusztan kozolte, hogy o inkabb maradna még. Szerintetek ez jo vagy rossz igy ket es fel eves korban? 2004.11.01 22:31
Túl vagyok asszem egy nagyon rázós időszakon (idegileg), hát az tuti, h házépÍtésbe sosem leszek hajlandó belekezdeni...
, még elvileg 3 hetem van, nov. 22. a hivatalos dátum.
, s a baba sem nagyobb (sőt
), mint a hivatalos kora.
(de jól jött, mert épp egy kakis pelusról volt szó
)
)
) 
2004.11.03 20:11
A nyaka csikis, így esténként mikor olajozom hangosan kuncog, hát az valami zabálnivaló! Nagy szövege van, nagyon tudja mondani. Danival sajnos nem jutottunk előbbre, nagyon nem bírja elfogadni Gergőt és ezt mindenféle képpen ki is nyilvánítja.
2004.11.06 22:21
Birod még?

Na meg suliszunet is van...
Foleg, hogy nalatok sem ment zokkenomentesen a testverseg. Mondjuk nalunk Reka odavan Mateert /tegnap is: Matet kivettem a kisagybol, a mi agyunkban szoptattam meg kora delutan, alvasidoben, hogy tudjak en is aludni kozben, mert pokolian fajt a fejem. Kozben felebredt Reka es nem talalta Matet az ágyában, tok ketsegbeesetten kereste, hol van.
Meg szokta simogatni /"milyen kis puha feje van Matenak"
/
2004.11.06 22:33
2004.11.07 09:23
!
egyszerűen nem használt,pedig mondtam neki,hogy így nem tárgyalok vele(ez eddig mindighatott).Aztán kicsi pihi kint,majd végül Apával el...Reggel kelés,Apa gyerekért,akinek első mondtat: "tárgyal veled anya"
.
".
!Szt nagyon hasonlítanak,úgyhogy a postást elhajtahatod
!
!
!Nálunk a tenapi termés: szokásos felfújható hajó,masinisztás vonat, a 3 kis favonat és az új csuklós busz...és...elfért minden!Még a gyermek is!
.Ti is nagyobba?
Hát,lehet,hogy minden rejett képességed így jön elő?
!
.
...Ez van....
És csak harmadszori felszólításra érti meg...
!Meg hadd irigykedjek még picit
!
!
!kukis
dolog ismerős...Apa fürdött,Bulcsú be..."ott van Apának kukija..ott lóg"
.De hogy honnan tudják...
!
2004.11.11 23:25
Ennyi jár.
A "Gergő, hogy nyilvánítja ki a nem tetszését" az Dani akart lenni ugye? Gergő csak bömbizik.
Danit lásd feljebb.
Igaz nem is nagyon szorgalmazom. 2004.11.12 21:38

. Jó volt, mert bábos, zenés mese volt. Még mindenképpen el szerettem volna menni vele szülés előtt, s hát jól sikerült
, Réka meg továbbra is tündi, s szerintem is hasonlÍtanak. Máté egyébként tök fiús!
2004.11.15 15:50
).Aztán egyik nap egyszer csak elvágták és kész...azóta megint "normális" (bocs
).Magyaráztam én mindennel...Apa hazajött=el lett kapatva...jönnek a fogai,ami igaz is,de eddig nem volt vele gondunk...ma az egyik kolléganőm mondta,hogy igen erőteljes napfolt tevékenység volt az elmúlt napokabn...hát nem tudom,de jó,hogy vége lett
.
.Első ilyen mondata: "érzem a füstszagot én"..Amire gyorsan visszakérdeztem,hogy: ki?És mondta,hogy Bulcsú
!Azóta direkt mindennel gyakorolja
!
...azért olvasd el,hogy mi min mentünk keresztül...szt van vmi ebben a napfolt tevékenységben...hmmm
.
!Kitartás!
Megy az,csak néha akadok ki...Asszem függő vagyok
!
!
!
!De azért jó,az biztos! 2004.11.16 23:21
. MAte pedig a szokottnal is bekesebb, nyugisabb volt. Kiveve ejszaka, amikor viszont eleg surun kelt, de szerencsere itthon mar visszaallt a rend. Es Rekanal is, ami azt jelenti, ujra mennek a hisztik. Hatarozottan azaz erzesem, hogy engem tuntet ki ezzel. Vegulis a nemszeretem dolgok, az eves/alvas koruli macerak is joreszt hozzam kotodnek, nyilvanvalo, hog velem veszekszik.
Hannarol irhatnal am neha bovebben is. Milyen hosszu volt az eloadas? En is szeretnem elvinni Rekat egy ilyesmire, de felek, keptelen egy orat egyhelyben lenni.
Na, es nemsovany, mondhatni. Ez a maniam, hogy nekem sose lesz egy olyan igaz, kopasz, hurkas babam
Na nem mintha a meglevoeket elcserelnem barmilyenekre is, hisz ok a legszebbek, legaranyosabbak ugyebar az egesz vilagon. Nekem.
2004.11.17 23:49

2004.11.18 10:03
.Bulcsú minden gond nélkül megy minden reggel,de amint meglátja azt a kisfiút,aki megütötte,üvöltve rohan ki
.Most kicsit kétségbe vagyok esve,hogy mit kell ilyenkor tenni...Asszem beszélgetek róla majd jó sokat,hátha így jobban fel tudja dolgozni..de ha nem megy,nem tudom,mi lesz
.
.Kicsit jobb környék,kicsit nagyobb,kicsit nyugisabb
.Ezt már nagyon várom,mert kezdek nem szeretni ott lakni
!
!
!Hihetetlen,mikre képesek...utána tudod már csinálni?
!
.
...remélem,azóta sikerült már aludnod!Gondolj abba ilyenkor bele,hogy mág pár év...úgy 18-20 és ezeknek vége

!
!És persze legtöbbször tárgyas ragozással.Múltkor emgkérdeztem,hogy mit csinál-->"dolgozom" volt a válasz
!
2004.11.18 17:13
Moste ettem egy kis vajas-mézes zsömit, hátha kell az energia. Persze, lehet, h még elhúzom pár napig, majd jelentkezem
2004.11.18 21:04

2004.11.19 01:33
Mi lesz itt, ha MAte kepes lesz a helyvaltoztatasra, urambocsa' elvenni egy jatekot?!
2004.11.19 08:28
2004.11.19 13:36
Te sem huztad olyan nagyon az idot, még Apa sem ert haza. Vagyis pont ot orat adtal neki ra, ahogy irtad?
Varjuk a kepeket es a beszamolot majd!
Aztan tovabbment es kilepett az eletunkbol... mai egyreszes amerikai romantikus vigjatekunkat olvashattatok
Laza nincs, aluszekony. Hatnak a jokivansagok, koszi.2004.11.20 21:28
2004.11.24 01:00
2004.11.25 11:25
! 2004.11.26 01:19
Remelem, Bulcsu hamar elfelejti, s nem hagy benne tul mely nyomot...
/, de azt hiszem, ezt a karacsonyi oruletet még megvarom.
Te nem felsz, hogy Elod raesik,raul,stb.. Lucara veletlenul?

2004.11.26 08:37
!És a képek nagyon tutik,látom,Mátéra is nagy hatással van Réka
!
!
.
.
,látom,igaz lánykaruhák még csak ezután jönnek
!
!Talán ha Apa otthon van hétvégén,akkor többet főzni...?Ötletem van ám!
De szerencsére múlóban,csak Apát gyötrik még rémképek...azóta 10szer olyan óvatos!Ma mentek kontrollra.
2004.11.27 23:31
) Zsuzsa látod,ne aggódj!
Sajnos 2 hete nem alszik rendesen éjjel, hajnalban fél4 körül indul a mandula. Olyan mintha fájna a hasa, nem tudom megnyugtatni, pedig muszáj lenne, mert felver mindenkit. Így ált. cicire teszem azon elcumizgat. Csak lassan összerogyok a fáradtságtól. Meg állítólag jön a foga is.
2004.11.29 08:29
.Minden alkalommal,amikor szegénykémnek pisilnie kellett,szó szerint sikitozott fájdalmában.Szt aki hallotta,azt hitte,nyúzzuk...Estére csillapodott a gyógyszerek hatására,de addig le sem lehetett vakarni rólam.Egyfolytában rajtam lógott,cipelgettem stb...
!Remélem,hamarosan megnézhetem élőben is!Szólj,ha már nem zavarunk!
.Azért akkor Hanna egész jól reagálja le,ha "csak" máson tölti ki a féltékenységet
!
Mi még nem tudtuk eladni a mienket,csak érdeklődnek,de nagyon sz.r a lakáshelyzet.Sok lakást annyira áron alul adnak,mi meg bagóért nem kótyavetyéljük el!de majd csak megjön rá a vevő!
.Jó volt olvasni,el tudtam képzelni!És még jó,hogy "csak" ennyien vagytok!
.
.
.Épp a minap olavastam a Ranschburg könyvében erről,hogy igazság szt az éjszakai ébredeések ilyen kis korban nem a hasfájósság meg ilyenek miatt vannak.Ő azt írta,hogy a nappali sok inger ellen úgy védekezik a csecsemő,hogy sokat alszik.Éjszaka kevesebb az inger,ilynkor tk "ingerkeresővé" válik,ezért kel fel...Na de ez kit vigasztal?

!

2004.11.30 20:30
És a teljes gyógyuláshoz még nem is gratuláltam: gratula!!!
), tegnap vszont felébredt rá, pedig csak nyöszörgött, no és Hanna két órán át nem aludt vissza. Nem nyavajgott (ly???) csak nem aludt
Igaz, bújkál benne vmi, mert ma hőemelkedése is volt.
Dani most hogy áll a tesóhoz?
) 2004.12.02 23:16
Szüléstörténet az jó lesz.
Én még mindig nem írtam meg az enyémet.
2004.12.03 09:02

!
!
!Hogy megy a kétgyermekesség?Párod még itthon?
.
!Az alsó korhatárt mindenképpen megemelném,de még a köbcentit is meghatároznám!!!!
!!! 

!Na,nem én mondom,csak olvastam...logikusnak látszik, dekit vigasztal ez ilyenkor?
!Ahol egy kis darabot kikapott a kocsi,az is begyógyult,de még fáj neki...de még mincs olyan nap,hogy ne gondoljon rá...
.Ennek örülök! 2004.12.03 16:04
Olvasni olvasok am minden nap, de irni alig van idom, miota Reka nem alszik delutan
Ha meg napkozben gephez ulok, akkor egybol kepeket kell nezegetni vele, itt a szgepen.
Remes lehet, hogy allandoan ott lebeg a fejetek felett. Bar gondolom, az elso volt a legszornyubb. Ismeros szerint hozza lehet szokni, ha mar tudja az ember, mit csinaljon olyankor.
Mar ugy latszik, elmult a kezdeti feltekenyseg. Kis nyugalom, aztan ha mar Mate majd kepes lesz kuszni-maszni, akkor jon a targyakert valo harc
...
Ugy latszik, ez a feltekenyseg dolog tenyleg szinte mindenhol az Anya elleni tuntetesben nyilvanul meg. Vegulis rank haragszik, jogos az o szemszogebol
Enyemgyerek 4 honaposan 6 kilo korul jart, o sem egy szumobajnok, azt mar latom... Bosszubol leirom
: Mate hajnalig alszik, akkor is rovid szopi utan visszaalszik, ugyhogy csak nem ehezik. Nem is hittem, hogy van ilyen gyerek
Es ez hogy derul ki, kell leadni mintat? Most olvasom, hogy pontosan hogy is volt. 2004.12.04 20:42

2004.12.06 09:33
.
.Addig semmit és magától feloldódott a letapadás.
2004.12.10 00:24
/ es Mate "csak" egyutterez, ilyenkor meg Matet konnu leszerelni. Ejjel nem keltik fel egymast, szerencsere. Ugyan volt mar olyan, hogy Reka ebresztett fel a kiabalasaval, hogy: Anya gyere, sir Mate
Nalunk is ekeg surun van nem_akarok_setalni nap. De mire leerunk, elmulik
Foleg, miota van egy allando setapartner "fiunk", fel evvel idosebb Rekanal es oda vannak egymasert
Igaz, Reka rosszul viseli, amikor a 2 fejjel nagyobb gyerkoc olelgeti, puszilgatja- amugysem szereti az ilyet, foleg nem, ha ez fellokessel jar a sulykulonbseg miatt
Erdekes modon megse megy el a kedve a kozos staktol -pedig tartottam tole -, hanem fifikas asszonyi modon mar most eligazgatja szavakkal, ellentmondast nem turoen
A kepen nem ugy tunik, mintha kibekithetetlen lenne az ellentet
/ Nagyon tetszett neki a babmusor is, ugyan neha ra kellett szolnom, hogy ne menjen oda, nem neki kell kiszabaditania a kiralykisasszonyt a "ketrecbol", meg ilyenek
Es ami kulon tetszett, hogy egybol lenyulta a Telapot, mert kert a Matenak is csomagot, sajat magatol jutott eszebe

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|