Visszaolvasás folyamatban

.
Kaqk, nagyon édes a kis szerelmespár

. Pankának is csak a fiúk a barátai, a Marci meg a Csabi, és a legjobban P egyik 24 éves haverjáért van oda, egészen lázba jön, amikor nálunk van, és azt mondja, ő a barátja

.
Hol lehet Dorás bugyikat venni????
Móni, nagyon ügyes a keresztfiad

. Ez biztosan egy életre szóló élmény lesz neki

.
Irina, teljesen megértem, hogy eleged van a hosszú lefolyású betegségekből, és az orvosok tétlenségéből

. Nálunk is volt olyan, hogy egy hétig itthon, pár napig oviban, mégsem gyógyult, visszaesett stb. Táppénzre egyikőnk sem akar menni, mert ugrik a bónusz, 13. havi fizu stb., de a mi helyzetünk könnyebb a 4 műszakkal, csak az szívja meg nagyon, aki itthon aludna, mert azt Panka mellett-főleg ha beteg-nem lehet. Még nem jutottam a végére, de remélem, már jobban van Ádi, és nem is lesz már semmi probléma

. Mindjárt itt a tavasz

.
Vindo, ez a szerepjáték Pók doktorral zseniális

.
Én küldeném P-t külföldre, mert itthon semmi esélye előre jutni. A kiadás egyre több, a bevétel egyre kevesebb

. Persze más kérdés, hogy dolgoznék én több műszakban, ha ő nem lenne itthon...Én viszont nem mennék, szerintem a gyerekek sem örülnének neki. Panka már attól sírógörcsöt kapott, hogy a múltkor dühömben (a házra, mert elromlott vmi.-szokás szerint) lakótelepre akartam költözni. Ő nem adja a házát, mert szereti

. Bencének pedig új suli, új barátok, idegen nyelv, ááááá.
Vindo, szerintem Rugó több, mint teljesen normális

. Nagyon magas szinten kombinál

.
Juba, sok gyógypuszi Zinácskának! Vissza kellett menniük végül is?
Mesi, jobbulást Zsozsinak! Ha van lehetőség, mindenképpen válts, és hallgass anyudra

!
Siófok nagyon szuper volt, voltam aqua-fitnessen, masszíroztatni, sokat sétálni, meg hangterápián, ami nagyon érdekes, és nagyon kellemes volt. Itt van egy link, bár élőben egészen másképp hangzott. Sötét volt, gyertyák égtek, nagyon misztikus és nyugtató volt.
www.youtube.com/embed/3_pFoGpM-V0?rel=0"
Köszi csajok a like-okat

. Ide is töltök néhány képet, aki a FB-on nem látta volna

:
A bevállalós képemet nem rakom fel ide

. Kellett annyi adrenalin

. Ha már Balaton, akkor ezt nem hagyhattam ki

.
Mesi, 22-én tali lesz? Mi sajnos nem tudunk menni, éjszakás leszek, aznap reggel végzek

.