Sziasztok!
Nagyon szeretném megköszönni a ránk gondolást és a sok drukkot,annyira aranyosak vagytok!!
Móninak külön köszönet amiért leírta nektek,hogy mi van velünk és amiért tartotta bennem a lelket,nagyon hálás vagyok érte,egy tündér vagy!!!
Péntek este fél nyolc körül értünk haza,szombaton volt egy óriási hányás amikor nagyon megijedtem,azt gondoltam,hogy talán a rota jön de szerencsére nem ismétlődött meg!Talán túlette magát,mert a kórházban 50ml volt amit egyszerre hajlandó volt megenni szegényem,itthon meg ami kifért a csövön,habzsolt
Hétfőn visszamentünk,megnézték a fülét,szerencsére minden oké volt vele,megkaptuk a zárónkat,az antibiotikumot ma kapja utoljára és majd egy bélflóra helyreállítót kell szednie neki 20 napig.
Februárban pedig egy kontroll a gasztrósnál.
Nagyon remélem,hogy most már kicsit elkerülnek minket a betegségek,mert csőstül jöttek,hétről hétre mindig volt valami,hol az egyik csajom,hol a másik,kiütések,láz,hányás,szorulás,hasmenés,fogfájás,fülgyulladás,kötőhártya gyulladás,hörgőhurut,minden,amit eltudtok képzelni!
Én is vetettem le négy anyajegyet,folyamatosan volt valami velünk és már annyira fáradt vagyok,annyira szeretnék pár gondtalan napot,hetet!
Persze tudom,hogy mindenkinél így van ez de mi most tényleg besokalltunk!
Látom most ez egy ilyen időszak,minden betegeskedőnek sok-sok gyógypuszi!
Egyik nap én is azt hittem,hogy bárányhimlős Berti mert tiszta pötty lett a teste de inkább foltokban jöttek,kaptunk rá krémet és halványulni látszanak.
Panndi,neked még nem is gratuláltam,pedig olvastam ám az örömhírt és nagyon-nagyon örültem Nektek!Gondtalan kismamaságot és jó egészséget kívánok!
Később hozok pár képet,hatalmasat nőt Zina,bár sosem volt kicsi....