A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

no ebből egy picit megtartanék a genetikaira,hogy minden rendben legyen a babácskával,de küldök Maccsnak,ill. Zsuzsónak is szerdára,és mindenkinek a vizsgálatokhoz,műtétekhez,szurikhoz,és a következő kezdések meggyorsításához!

Ezen kívül Andinak,hogy az aktív trimeszterében aktív maradhasson,elmúljon a poci fájás,és szuszogás...
Vendég

Andi: bár belelátnék a pocakba,hogy tudjam,minden okés-e,akkor várnék még akár 6 hetet is,csak legyen biztos :)

sajnos (másoknál) megdőlt az elmélet,miszerint addig minden rendben van,míg van tünet,és nincs vér :? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Béku: Nem szabad a rosszra még csak gondolni sem, mert még bevonzza az ember.. Persze bennem is van egészséges aggodalom, de tereld inkább az olyan gondolatokat minél távolabbra el, hogy másnál ez meg az volt... tudom, nehéz.... nekem se megy mindig, de igyekszem!!!
Te mindent tegyél meg, amit megtehetsz, hogy a leg optimálisabban történjenek a dolgok, a többi már úgysem rajtad múlik... nem kell szerintem minden nap azon gyötrődni, hogy jajj, minden rendben van-e odabent, mert ezzel, meg az esetleges parás rossz gondolatokkal csak a saját várakozós helyzetünket nehezítjük meg!!
Élvezd ezt az állapotot, mert Te is annyit vártál rá!!! Élvezd még azt is ha esetleg rosszul vagy, mert Te TUDOD, hogy a rosszullét minek a következménye!!!!!!!!!!!! :wink: (én még a hülye Vukkal is így vagyok!!)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, megnéznéd kérlek a barinőm IR eredményét, te mit gondolsz? KÖSZI!!!
ann74

Ann: néztem már korábban is, csak elfeljtettem írni, bocsi :shock: szóval szeirntem ezek tök rendbenlevő értékek (bár az 1 órásra nem tudok mit mondani, mert nekem inzulinnál csak 0 és 120 perces értékeim voltak)...de azok alapján azt mondanám, hogy ez egy renben levő kezdő vv-s eredmény... Nekem a met szedése után, az első kontrollnál lett közel hasonló az értékem :wink:

andrea-1

Köszi Andi!!! SZtem is olyan normál, bár talán kicsit határértéken mozog a terhelt, mert ugye közel van az 5szöröséhez. Azért kérdezem csak, mert azon tanakodunk érdemes lenne-e szagemberhez mennie. Még Estrella eredményére vagyok kiváncsi, mert ugye neki csak diéta van. Nekem az fura kicsit, hogy cukor alacsonyabb lett terheltnél. Dehát én is csak a tapasztalt eredményeimre, eredményeitekre tudok támaszkodni, és abból következtetni.
ann74

mit értessz az alatt, hogy "kezdő vv-s eredmény?" :)))
ann74

Ann, azt értem, hogy elsőre ilyen eredménye jött ki :)

Nekem az első "a kezdő" IR vv-nél (tavaly januárban) 12,5-szerese lett az inzulin a 0 percesnek... emiatt kaptam metet, pedig önmagában nem volt magas az érték, csak a 0 perceshez képest..... aztán a 3 hós kontrollkor már csak 5-szörös környéki érték volt :)

Az meg szerintem, hogy alacsonyabb a terhelt cukor mint a kezdő, vélhetően jól doglozza fel a szervezete a cukrot... nekem sajna eddig mindig magasabb volt, bár még mindig határértéken belül volt... remélem ez februárban is így lesz!!!! :wink:

andrea-1

Andi: tudom,hogy igazad van!
emiatt ha rámjön néha az aggódás,akkor megnézem a legutóbbi UH-fotót,és az mindig megnyugtat,tisztára elérzékenyülök rajta,kár hogy a fotón nem mozog :)

Csak tudod most kaptam egy rossz hírt,és emiatt jött rám a para,mert ott sem volt semmi előjele,se vérzés,se más,és az utsó napig Vuk is volt nála rendszeresen.

De bízom benne,hogy kis manónk marad velünk,azt hiszem az én keresztem talán csak az 5 éves várakozás volt,meg az első baba távozása,így úgy hiszem,innentől már csak jó dolgok történhetnek! :)

sajnálom,hogy sokat nyavalygok ezen :)
1 hét,és betöltöm a 12. hetet is,talán utána nyugodtabb leszek,addig is maradok a popómon,mert ez megnyugtat :D
Vendég

Andi, barinő üzeni hogy köszöni szépen!!
ann74

Estrella, a HOMA index-et úgy számolta ki a drnő, hogy az éhgyomri cukrot és az éhgyomri inzulint megszorozta és elosztotta 22.4-gyel.Hogy mi ez a 22.4? hát szerintem a testtömegindex. (nem biztos) A diétát azért írta elő, mert azzal nem terhelem az inzulinomat és szinten tudom tartani. 30-20-50-20-40 arányban kell ennem.
Vendég

Lányok,van egy jó hírem,most beszéltem anyummal.

Valamivel Karácsony előtt kezdte a diétázást saját erejéből,és most pár napja mérte meg magát először azóta.

10 kg-t fogyott!!! :D
Tény,hogy neki még sokat kell,hisz 120-ról indult... De ilyen gyorsan ennyit még nem sikerült eddig fogynia,pedig rengetegféle diétát próbált :)
Vendég

Kép
Bódottágot Pioszka Napot!!! :lol: :lol: :lol:

Andi:
Hogy te miket észreveszel!!! :lol:
Dinka szerelő, jól megjegyeztem a nevét.

Csucsu:
Sajnálom... Akkor mi most egycipősök vagyunk. Nekem pénteken kell mennem uhura.
Szerelőhöz drukk!!!

Vicky:
Cuki ruhácskák, ha meglesznek a képek, majt mutiiiii!!! :lol:

Pancsi:
Én megyek pénteken. :)

Béku:
Azta, anyukádnak hatalmas gratula! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Mától szúrunk!!! Ügynököm beküldte silverboyt és már diktálta is, hogy jobb 4, bal 8 (vagy fordítva), mnyh 2!!! :shock: :? mm. Ez amnyh vastagság eléggé zavar, követelem, hogy nőjön meg szép dagira!!!
Pénteken ismét uhu, napi 112 egység Gonalt kapok reggelire és 2 Merionalt vacsira, Zuram már hegyezi magát, hogy döfködhessen. :)
Olyan imádnivaló volt, miután felhívtam, hogy elkezdődött a stimu, küldött sms-t, hogy: megcsinyállak wazze! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: köszönöm,aranyos vagy! :)
olyan cuki volt a telefonban,úgy örült neki!

Szegénykémre a születésünk óta csak röpültek az újabb plusz kilók,pedig olyan vékonyka volt kezdetben,mint én.
Mondjuk ideje sem volt fogyni,hamar jöttünk hárman egymás után,és hát ő a szoptatás híve is volt :)

Mondta a telefonban,hogy szépen le akar fogyni,hogy csinos,fiatalos nagymama legyen :)
én erre megnyugtattam,hogy amilyen izgága babánk lesz,tuti futóedzés lesz a bébiszitterkedése :D
Annnnnnyira várja már,hogy babázhasson :D
Vendég

Sajti: gratula,de klassz!!!! :D Olyan jó,mikor az ember már érzi,hogy végre eljött az ő ideje,és tehet valamit a babácskáért :D

zurad vicces! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti, drukk a kezdéshez, és hogy a mnyh dagadjon jó vastagra!!!

Béku, gratulálok Anyudnak, hogy sikerült fogynia, az én Anyum is ilyen boldog volt, amikor sikerült lefogynia. Ő 25 kg-tól szabadult meg szép lassan.
Vendég

Beku: gratula anyukadnak, ez nagy erot fog neki adni a folytatashoz! csak igy tovabb:) jo celkituzes az unoka:) es ne aggodj, mindenki terhessege egyeni, vannak persze kozos jelek es tunetek, de ettol valo elteres nem feltetlenul jelent rosszat! en is azt csinaltam, amit te: ha aggodni kezdtem elovettem az uh kepeket es az erot adott:)

Sajti: de jo, hogy kezdtek ujra! teccet ferjed uzenete!!! ez jo jel, hogy igy tudtok rola beszelni!!! mi is sokat vicceltunk es nagy segitseg volt tuljutni a nehezebb idoszakokon!

Andi: te mesz holnap Miezaval? pontosan mit lehet megnezni a Janosban? at tudnad kuldeni a doksikat nekem is? irtam Miezanak is, de azota nem jart errefele:) koszi elore is!

Zsuzsi: alapvetoen jo a TSH eredmenyed (annal jobb, minel kozelebb van az ertek az 1-hez), de nekem is mindig neztek a T3 es T4-et is, az is szamit! en most pocakosan is szedem a Letroxot es jarok kontrollra is! ha ultrahang is kellett volna, azt ugy is mondjak! szoritok nektek, hogy minden rendben menjen!

Kép
oroszlán

Oroszlán, köszi szépen, lehet elmegyek a mensmentisbe ezeket megnézetni, csak azért, hogy megnyugodjak! :)
Vendég

Sajti!!

Örülök a szúrásnak,hajráááááá.

Akkor pénteken talizunk!!!!Mikor mész??Én szeretnék legkésőbb 1/2 8-ra odaérni.

Csajok!!
És a nap jóóóóóó híre!!!!
Barátnőméknek sikerűlt az első lombik,ma voltak eredményhírdetésen. :lol: :lol: :lol: :lol: 25. valamennyi a HCG,nem emlékszem pontosan,annyira örűltem. :D :) :D
csucsu99
Budapest

Lányok,köszi a gratulákat anyumnak :)

Oroszlán: akkor továbbra is a fotókat használom a magam megnyugtatására :)
Vendég

Béku!!
Megkaptad a mélt???

Annyira fáj a fejem,leszakad. :x :oops: :twisted:
csucsu99
Budapest

Köszi csajok, olyan aranyosak vagytok! :)

Végre tudok képet feltenni! :)

Ilyen volt a karácsonyfánk, vagyis még most is ilyen, mert nem szedtem le... Jó giccsesre-szentimentálisra vettem a figurát, a tetejébe fészket raktam egy tojással és két madárkával (anya-apa):
Kép

Vettem ma a kollegina-barátnőmnek (aki 26-ra van kiírva, Sz ügynöknél fog szülni), ill. a babájának rucit és zoknikat:
Kép
Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu:
Migrén? Küldök fájdaloműzőket:))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu: óriási gratula a barátnődnek!!! :D
biztos nagyon boldogok!!! :)
Vendég

Csucsu: nem kaptam meg :?
Vendég

Pedig Én elküldtem,tegnap is,ma is .Nem értem. :roll:
csucsu99
Budapest

Tuti elmentek,mert az elküldöttbe van,nem jött vissza,hogy hibás vagy valami.

írok pü.
csucsu99
Budapest

Csucsu: írok p.ü.-ben egy másik címet,az a páromé,de meg tudom nézni,küldd el arra,hátha!

Ha így sem megy,akkor p.ü.-ben is meg tudod mutatni a képeket :)
Vendég

Béku: Gratula édesanyádnak, add át minden hódolatom, ügyesen csinálja, és csak így tovább!!!!!!!!! :wink:

Sajti: itt is mégegyszer grat. a kezdéshez!!! :) írtam Neked privit... :wink:
Jók a cuccok, amiket vettél!!

Csucsukám: fejfájásűzők: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
És óriási gratula a barátnődnek!!!!!!!!!!!! Nemsokára Te is követni fogod és együtt tologatjátok majd a babakocsit!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Oroszlán: küldtem Neked is pü-t! :)

andrea-1

Andi: köszi!
Azért írtam meg Nektek,mert ha valakik,akkor Ti tudjátok,mit jelent ez a diéta,és az eredmény... :)
Vendég

Sziasztok!

Csucsu:
Sajnálom,hogy nem volt sikeres a matiszolás! Gratula a barátnődnek!!!!

Sajti:
De jó,hogy kezdhettek!Hajrá szurizás!!!!

Breki:
Te mindig olyan pozitiv voltál,most hova lett a az örök optimista Brekink?
Persze,hogy minden rendben van a pocakodba!
Anyukádnak hatalmas gratula!!!

Andi:
Köszi a mosogatógép szerelő infót. Jól az agyamba véstem a nevét.

Mindig van valami,most meg borzalmas fejfájásom van.Nagyon úgy néz ki,hogy migrénnel küszködök,még hányingerem is van.Már pár napja ezzel szenvedek,de nem,hogy jobb lenne,egyre jobban szenvedek.Már éjszaka sem tudok aludni.Egyébként is rossz alvó vagyok,de most ez még rátett egy lapáttal.
Ez a migrénes fejfájás az inszemek után jött elő,addig semmi hasonló problémám mem volt.Lehet köze az egésznek a stimulációkor kapott hormonokkal?Valaki tapasztalt hasonlót?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: mostanában sokmindenkitől hallottam,hogy fejfájással küszködik,többek közt én is,de úgy tudom ez az időjárásnak köszönhető...

már kb. 1 hete fáj nekem is állandóan,de szerencsére én aludni tudok!

Igazad van,nem hagyhatom el magam,tényleg mindig sikerült optimistán hozzáállni...
Vendég

Zsuzska!!

Jobbulást,együtt érzek,nagyon fáj a fejem,konkrétan lehatani nem tudom.Ez a hülye idő,nyitott ablaknél tök jó idő van.

Köszi a Gratulákat Barátnőm nevében is.Nagy az öröm Náluk,Skriba volt a jó hír hozó,mert Zeke nem volt,és azt mondta,ez bizpny kettő babára is elég.

Andikám!!
Nem semmi a szerelő.barbár,hogy vannak még ilyen pofátlan emberek a világon. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csucsu99 2011.01.18 15:35-kor.
csucsu99
Budapest

andi: Még csak egyszer próbáltam rá a tüll szoknyát, akkor egész jól bírta. Nagyon izgulok, hogy jól menjen a fotózás, remélem nem egy csomó hisztis, kisírt szemű kép készül.

sajt: Naná hogy hozom a képeket. Legalábbis a legjobbakat, nem tennék fel vagy 80 képet. :) De Barbus oldalán mind fent lesz. Mennek a drukkok a szurikhoz. Rucik nagyon édesek és a fátok is szép.

csucsu: Gratula a barátnőhöz.

kisbeeka: Grat anyudnak.

Mikor Remény és Trix szültek, akkor vettem a bodykat. Mindenki jó dumásat kapott, a Moszkvától lefelé van egy bababolt, én ott vettem. A Lövőház utcában, de a Mária bababoltban is láttam.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most értünk haza, mert az integrált tesztes vv után még csavarogtunk egyet az Árkádban...hááát a Brendonjától nem ájultam el, viszont Jeans Clubban és CundA-ban beújítottam egy tunikát meg egy nyári rucit :D
Péntekre igérték az eredményt, kéretik drukkolni, mert én hasbabökős vizsgálatra NEM megyek!!!

Breki,
anyudnak gratula!!!
Neked meg nyugihullámok, minden okés a pociban, növöget a gyermek :wink: Nagyon jó lesz az uhu, tényleg sokáig nézegetik és közben végig láthatod. Nekünk volt egy kis 4D rész is, szupi volt!

Andi,
nagggyon zabálnivaló a body, nameg a párod is, hogy ilyet kitalál :)

Sajti, Csucsu, Pancsi,és mindenki más aki a héten kezd:
egy pótos IFA-nyi kakkantást szerencsehozónak :lol:
Na de komolyan, milliónyi drukkom Nektek!!!!

Zsuzsó,
nekem MagneB6-ból kapásból napi 3x1-et írt fel a doki a vérezgetésnél, annyit szerintem nyugodtan szedhetsz!

Vicky,
nagyon kiváncsi vagyok Barbusra a tüllszoknyában!
Ilyenkor azért mindig elmélázok hogy tuti nem lány van a pocimban? De hát eddig kettőből kétszer pasit igértek...

Zsuzska,
nekem a meddőségi kezelés előtt csak nagyon ritkán volt fejfájásom, viszont amióta elkezdtük, egészen amíg terhes nem lettem minden mensi rettenet fejgörcsökkel érkezett...szóval tuti van valami abban hogy a kapott hormonok is befolyásolják.
De gondolj arra, hogy minden fájdalom, kűzdelem megéri azt az érzést, amikor mondják majd, hogy: gratulálok, ön kismama!
Egyébként rengeteg hideg víz ivása egy kicsit enyhítette nekem.
Zsuzsi,
látom már túl vagytok a vizsgálatok nagyján. Ezt a műtétet még ügyesen túléled, és máris egyenes az út a babáig!
Én nagyon-nagyon szorítok, hogy még az idén te is hatalmas pocakot növessz!!!

Kispatak,
ep-s ötleteket köszi! Én az éves egyszeri nagyobb összeg + havi minimálison gondolkodom...így lenne mit visszaigényelni majd az adóból, és azt is, meg amit befizetgetek azt is elkölthetem majd a babára, hiszen csak a pelus egy vagyon...

Zsuzsó,
holnapra drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti,
barátnőd tuti odalesz a cuccokért amiket vettél, nagyon vagányak :D

Csucsu,
barinőnek gratula, így kell ezt!

Kép
judit0713

Judit: drukkolok péntekre :)

Köszi,remélem is,hogy jó lesz az UH,de sajnos mivel nekem kórházi lesz,nem olyan hosszan nézzük,kb. 5 perc lesz csak.

azért remélem nem viszek hiába dvd-t magammal :D
ha pénzért is,de szeretnék róla egy copy-t :) így nézegethetem itthon minden nap :D
Vendég

Most értünk haza uh-ról!Kissé el vagyok szontyolódva!!! :( Nem igazán tudta megmérni manónk nyaki redőjét!Nem feküdt vmi túl jól!Mindig szemből volt!Először 2,8-at mért,azt mondta vastag,aztán próbálta megmozgatni,végül mért 1,6ot is,ami meg jó!.....így most csütörtökön újra nézik!Azt sem tudom mit gondoljak!!!! :cry:

Kép
Kép
missancsi

Ja,és hasbabökős vizsgálatra én sem megyek,az tuti!
de ne aggódj,erre nem kényszeríthetnek!!!
Vendég

Ancsi: ne aggódj,mivel nem tudta még megmérni,nem szabad figyelembe venni,amit mondott,ezért csinálja majd újra,hátha úgy helyezkedik a bébi!
Vendég

huh de mérges vadok, q migrén reggel óta, persze egész nap a wc-n vagyok, terhesség idején nem hánytam ennyit (na jó ez nem igaz) nesze neked tanulás

Csucsu,
barátnőnek gratula.

Kisbeeka,
anyudnak is, és nyugi minden okés.

Judit,
ujjaim csuriban a jó eredményért.

Sajti,
yes yes yes yes yes yes akkor hajrá !!!!!!!!!
naon szép a fátok és a ruci is.

Zsuzska,
fejfájás zúzzon el.

Vicky,
de kivi vagyok a fotókra már !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

csak gyors bekukk...

Ann, ezek voltak az eredményeim:

Glükóz 0. perc 4,88
Glükóz 60. perc 6,01
Glükóz 120. perc 4,20
Inzulin 0. perc 7,12
Inzulin 60. perc 50,33
Inzulin 120. perc 31,70

nem tudom, amúgy kaptam-e volna gyógyszert, mert mire eljutottam a dokihoz, egy hónap diéta után már a pocakomban volt a spontán baba, olyankor már nem kezdenek el gyógyszerezni.
De a Hoxa index alapján ez nem is IR, az endokrinológus szerint meg az...

Kép Kép
estrella22

Ancsi:
Rendben lesz az! Ne lógasd az orrod, a követezőnél már biztos jó pozícióba lesz a babátok.

Össznépi migrénűzés:
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Csucsu:
Most olvasom barátnődéket, hát ez tényleg szuper, gratulálok!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsi,
nyugi biztos nagyon ficergett bébike, nekem éndokim 30 percig próbálta belőni Lizánál a nyakiredőt.

Béka,
nyugi semmire sem kényszeríthetnek, a hasbabökés pedig nem is lesz, hiszen fiatalok vagytok, értékek jók lesznek :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ancsi, ne aggodj, nekunk is nehezen mertek meg a nyaki redot, ugyanigy nem fekudt jol hozza, es volt 2,6-os ertek is, de nem csak ez szamit, hanem a vervetel eredmenye is, a kettobol mondjak meg a vegleges eredmenyt, nekunk igy negativ lett!!! csak pozitivan, minden rendben lesz:)

Kép
oroszlán

Estrella:
Háááát.... A csuda tudja, de a 30 feletti nekem gyanús. Ha IR lenne, akkor nagyon enyhe, nem csajok? Fú, bakker! Ezt ha látja egy Dr. kezdőnevű... :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

ancsi: Biztos minden rendben. Az orrcsontot meg tudta nézni? Az is számít, meg persze a vv-s eredmény.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja, a ruci pedig plüss, én is belebújnék szívesen... :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsi: nyugi, a második alkalommal már tuti minden rendben lesz..!!!! A mai vizsgálat eredményét, inkább vedd úgy, mintha megsem történt volna, felesleges egy nem ideális mérési körülménynél kapott értéken idegesíteni Magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Sajti: ha ezt látja, itt legalább kiműveli teljeskörűen magát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubukám: Neked is migrénűzők: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

sajt: Itt vagyok. :) Szerintem nem rosszak az eredmények. Ilyen értékekre nem adnék metet, mert kómázna tőle.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?