Sziasztok!
Csak belekaptam , nem tudok mindent visszaolvasni, de Évinél leálltam:
Évi! Ne izgasd magad, a gyerek egyéniség, van bújósabb, meg kevésbé bújós. Ilyen picit azzal nem rontasz el, h szeretgeted, és valóban lehet félős, főként, ha ritkán látja. És ez még akkor is így van, ha nem esik jól neki.
(sógoromék egyik lánya, pedig 3. gyerek volt, annyira irtózott az idegenektől, h kb ki kellett az utcát üríteni, ha őt sétálni vitték, és lehetőleg arccal a babakocsiba fúrta magát

Most 15 éves és tök normális.)
Anyósommal egy házban lakunk, sokat törődik a gyerekekkel, nonó mégis időnként hisztizik neki, és csak én vagyok jó. hát ez van. Nem veszi zokon, kicsit aggódik, ha rábízom, de nyilván nem haragszik az 5 hós gyerekre

. Tiszta hülyeség.
Meg ti is megjártátok a kórházat, én azt még most is érzem az enyéim viselkedésén! ez nem jutott anyukád eszébe?
Röviden rólunk, aztán még olvasok:
Sziasztok!
Megejtettük a sítábort, 6 gyerekkel, nagymamával

szicíliai stílus! A 4 nagyobb anyámmal a sulis busszal ment, mi apjukkal, két kicsivel és a cuccokkal kocsival.
Az időjárás nem fogadott kegyeibe minket, hó volt, de 3 nap is esőben síeltünk

De azért lelkesen nyomták a gyerekek, csak több időt tölthettünk volna a pályán, ha jó az idő. Meg nem bírtak a cuccok másnapra megszáradni! Ez a sulim sítábora, volt sok gyerek, meg fiatal, meg felnőtt, meg minden. szóval a kölykeim nagyon éltek. A kicsik az utat jól bírták. Joni a frászt hozta rám első éjjel, belázasodott

. Panadolt adtam neki, meg elkezdtem nyomni bele a zinnatot, amivel a drnő útra bocsátott, így aztán kutya baja nem volt. Amennyit lehetett az esőtől, sétáltattuk őket, és igyekeztem kivonni őket (ebédlő, közös programok, stb), h ne másszon rájuk a társaság, nehogy elkapjanak vmit.
Végül én is feljutottam minden nap a pályára

.
Tegnap voltrunk Jonival kontrollon, minden OK vele, csak ezzel a fülességgel kéne kezdeni vmit, mostmár elég ebből az anyatejen és antibiotikumon élésből!
Claire