2004.11.08 11:48
2004.11.08 12:04
Hami jól érezte magát , pl .élvezte, ahogy tapsol, vki mindig utánacsinálja, utána már elvárta, h mindenki tapsoljon, s akinem tette arra jelentőségteljesen ránézett
Mindennek örült - kivéve, h anyósék olyan rajztáblát hoztak, mint amit tőlük kapott csütörtökön... hümmmmm. de ez inkább engem bosszant.
így össze vagyunk nőve. Most alszik, így kicsempésztem magam mellőle, de ha felébred jaj lesz nekem, inkább felöltözök, amíg alszik.
2004.11.08 13:20
Képeket kérünk ám!
de azért jó is volt benne, nem?
Fogacskák?
De jó!
)
És még meg sem dicsértem a dobozodat, pedig nagyon tetszett, de amikor láttam még nagy szülinapi mámorban voltam
Lemaradtam róla, hogy hogy mint kinek milyen céllal készült ... mindegy, akkor is gyönyörű! 

Festéket is kap, úgyhogy lassan lehet kreatívkodni!
Amikor Hami nem akart enni, nekünk az vált be, hogy hagyjuk, hogy annyit egyen, amennyit elfogad, nem problémáztuk túl a dolgot és... hogy most ennek hatására, vagy nem, azt nem tudom... de most rendesen eszik
) csak jókor vootam jó helyen és fantáziát láttam benne. Nagyon ari, van 11 kocsija, az egyikre számokat lehet akaszani 1-10 ig - 10 éves korig használható. A többi 10 kocsijára meg mi annyi gyertyát teszünk majd, ahány éves lesz
Kb olyan, mint egy cirkuszi vonat, állatos. Amúgy szombaton kapott egy naaaaagy "ehetetlen" tortát is, ami napocska alakú volt és a vendégek ették meg
Sztem Hamié fincsibb volt
2004.11.08 13:21
2004.11.08 13:41

2004.11.08 14:15
De ügyes Hami, hogy így megért mindent! Ilang nem nagyon beszél ill. pár szót mond, de azt sem köv. használja, egyedül a baba szót. Minden ffi Apa (még én is), és minden állat cica. Kicsit el is vagyok keseredve, hogy ez normális-e?
Aztán egyszercsak majd összetett mondatokban kezd el beszélni
2004.11.08 18:25
)
ahogy ezek a kölkök joghurtot eszenek
Hmmm még élőben nem is láttuk
Meg a kiscsaj is
2004.11.08 21:26
, uszoda remélem, összejön a hétvégén
, nem egyszerű vele. (az a rajztábla engem is érdekel, már nézegetem, jobb a kréta, mint a toll illetve a filc és ceruza? mi a véleményed?)
, majd szivárvány-játszó, inkább du. megyünk, 14h után, addig alszik ebédután a lyány.
a nyávogú könyv bejött? én is erősen nézegetem...
), csak azt kell figyelni, hogy befelé mit tesz, hogy megtaláljuk
, bébitaxizik tolatva, előre nem hajlandó, mert van ki tolja
most gyűjtöm én is az ötleteket, hogy mit kellene karácsonyra venni neki, illetve kérni a családtól. ja, és megyünk mindhárman szilveszterezni Stockholmba! rokonokhoz, így egy kicsit olcsóbb, de most nagyon zsugori velem Apa
2004.11.08 23:09
Sőt, a babakocsit is az autóban tartjuk, de azt nem látni
.
és az overral is nagyon csini!
, a másik kedvence a májgombóc. Ebből képes 4-5 dbot is betömni egyszerre. Pillanat alatt eltünteti a banánt is, szóval van étvágya...ahogy azt kell. Egyedül eszik, nem akarja, hogy segítsünk neki
.
.
2004.11.08 23:36
Hami is nagyon tutin néz ki az overalljában, és tapsolás közben is!
Botka is nagyon édes, főleg a kutyával tetszik, és tényleg okos!
Barni is aranyos a szülinapján!
2004.11.09 07:54
Aztán ne tűnj el megint hónapokra!
, mindenesetre EZÉRT nem hiszem, hogy bárki is kocsit törne fel.
Itthon azért látszott, hogy nincs nagy baj, hami után jó nagyot aludt, és utána minden rendben volt. 2004.11.09 09:41
Milyen a vezetés? Engem érdekelnek az élményeid!
Lévén sorstársak vagyunk. Ma például tuti autóval szállítom a nagyit, meg Lacát. Én besorolni utálok, sávot váltani

2004.11.09 09:57
a kórházat úgy látom elfelejtette, szerintem megint a foga kínozza. Enni jóformán semmit nem hajlandó viszont egész nap pakol. én már alig vonszolom magam, pedig nem is híztam sokat. Már elkezdtem a visszaszámolást
A 3. szoba le van zárva mert ott vannak a tulaj holmijai és azt szeretnénk kirakni az erkélyre. 2004.11.09 11:52

2004.11.09 12:56
!!
.
.
.Boti lenyügöz a kutyás és a joghurtevős képen is.Nagyon drága
Fanni leányzó is óriási már és szép a mosolya.Hát Hami, mit is írhatnék? Fokozni úgysem lehet, gyönyörű . Nagyon édi ahogy tapsol és csini az új overraljában.Milyen jól áll neki ez a szín is.Igazi kislány
2004.11.09 14:02
DBarbi Fannija is édes a rózsaszín kabátkájában és természetesen az ünnepelt Hami is tündéri
Bömbi fogzás
Ilang is fogzik ezért elég nyügi mostanában.
Ez a 15 hós oltás volt, vagy valami egyéb? Bocs, hamár írtad, de elég szita az agyam mostanság
, nem ma volt) és akkor baromi meleg volt, valami 100 éves rekord.
Csináljatok majd sok képet!

2004.11.09 19:52
Ő is nagyon sokat változott

).
2004.11.09 21:31
2004.11.09 23:05
Én még nem adok tejet Gabinak, és két éves koráig nem is tervezem, hogy iszik, csak annyit kap, amennyi az ételekben van.
De jó, hogy lesz három szobátok!
Hú, te már így haladsz a karácsonnyal?!
Nem semmi, hogy megtanította húzogatni a játékokat!
Annyira örülök!
2004.11.10 00:16
mindet megpróbálom megenni !!! 2004.11.10 05:23

hurrrááááá, valamint láttam,hogy Dorki Nikije is immár egyéves nagylány lett,nagyon sok boldog szülinapot kivánunk!

2004.11.10 12:28

). Ennek megfelelően viszont a hétfőnk teljesen felborult, mert reggel 8ra mentünk a dokihoz és hát mi 9 előtt nem nagyon szoktunk felkelni
így gyorsan pótolni kellett az alvást mikor hazaértünk. Szóval a hétfőnk valamikor délután kezdődött mikor felébredtünk, szinte ki is maradt egy nap
Nálunk még van ezerrel hiszti ha valami nem úgy történik ahogy Bencus elképzelte...
De ugye tényleg semmi komoly nem történt Lacával? A kis drága rosszcsont
Eredetileg Mikulásra vettem, de Apa azt mondta adjam oda neki ma.
De azért ez durva nem?!
Nem mintha én nem tehetném meg, csak én ilyen béna vagyok, mert nem tudok elszakadni a gyerekemtől. Viszont csütörtök este masszőrhöz megyek, ugyanis barátnőimtől ezt kaptam a szülinapomra! Már alig várom
Nagyon szép kiscsajszi főleg a tuti rózsaszín cuccban
Bence egy elég pici pizzatészta falatkától fulladozott
Kikaptam a székből, ütögettem ahogy bírtam, de nem jött ki, így bele kellett kotorni a szájába, nagy nehezen kapott csak levegőt. Már rohantam vele ki a folyosóra hogy segítséget kérjek, de végül nem kellett szerencsére.
Szegénykém semmit nem kapott amíg Apa haza nem jött, persze rohant ő is, mikor hallotta a telefonban milyen állapotban vagyok. Annyira szar volt, és úgy megragadt hogy most megint rettegek.
2004.11.10 13:25
de jó látni, h a csöppségekből már kész kis emberkék lettek.... és olyan szépek .....
2004.11.10 15:21

Anyukáméknál a kis pulit hívják így
2004.11.10 23:22
2004.11.11 08:20

)

2004.11.11 08:51
2004.11.11 10:29
Haminak is volt egy félrenyelős esete, még nem volt egy hetes és tejben bedott gyógyszerrel... nem vett levegőt, nagyon féltem, szerencsére nem voltam egyedül. Amúgy lehet, h most hülyeséget mondok, de vannak félrenyelős meg nem félrenyelős emberek, mert a párom folyton félrenyel - pl ha simán iszik, én meg igen ritkán. Hminál is elő szokott fordulni, de nemolyan gyakran szerencsére
KEnyeret azt kap, de az megint puha. Én nem is szoktam foglalkozni ezzel a kérdéssel, úgyis megtanul darabosat enni fokozatosan
Örülök, h sikerült venni olyan játékot és normális áron!
Mizu Nálatok?

Annyira kis édi! Szilveszter 
Én rajz ügyben azt gondolom, h először gyurma (ez mondjuk nem rajz, de fontos), ujjfesték, kréta, vastag ceruza, majd vékonyodhat a ceruza, kréta is (én most marokkrétát vettem), a festékhez kaphat ecsetet és a filc az a legvégén. Én mondjuk az ovisoknál se szeretem a filcet, ritka, aki jól tud vele bánni, viszont a vastag ceruza akkor is kifejezetten jó rajzolásra.
Szóval sztem a cica egyelőre állatot jelent Nálatok, az Apa meg felnőttet pl
De ez olyan hirtelen beindul, hogy alig tudja követni az ember. Már azóta van mégegy új szavunk a virágra: "CI", ugyanis meg kell szagolni és hapCizni kell, de ebből neki az maradt meg, hogy Ci
2004.11.11 17:06
Botka egyébként rendeszeresen félrenyel minden folyékonyat, a szilárdakat nem szokta. Egyszer az almát, akkor jó pár hónapig nek kapott
MOndjuk most már vannak rágófogai is...de én nem nagyon paráztam a darabosak miatt, viszont nagyon figyelek, hogy ne igyon amig van valami szilárd is a szájában, nehogy a lötyivel együtt félrenyelje azt is.. 

2004.11.11 19:53
Ugyanis kérdésem volna: Zsoltika ma fürdés után beleharapott apukája hónaljdezodorába
Ez ilyen hónaljstift, vagy mi a csuda, és egy egészen kicsit harapott ki belőle, amit rögtön ki is kotortam a szájából, de azért mégis... valamennyit biztosan lenyelt. Lehet ettől valami baja? 2004.11.11 20:40

Remélem, egyszer nekem is hasonló lesz...

2004.11.11 21:38
Biztosan Neked is elmúlik ha már majd nem szopizik Hami. De azért elvagy így is, nem?
Inkább szopizzon még jóóóóó sokáig!És persze addig is immunerősítés ezerrel. Bár én nem szedtem semmit...
2004.11.11 22:47
.
. Szerintem csak én veszem észre, hogy ez az akar lenni, mert amikor mondom neki a verset, és odaérünk, akkor mondja. Egyébként lehet valami varázsa ennek a versnek, én nagyon szeretem, és Barni is megbűvölve hallgatja már pár hónapos kora óta. Ha nagyon nem megy a pelenkázás, akkor erre általában mindig figyel.
. És már nem is markolom olyan eszeveszett módon a kormányt, kezdek lazulni egy kicsit. Igen, a sávváltás meg a besorolás nekem is a gyengém. Meg az, amikor befordulunk egy utcába, és a következő kereszteződésben balra kell kanyarodni, akkor mindig eszelősen próbálok rájönni, hogy amin éppen megyek, az egyirányú utca-e, vagy nem. Egyébként pont ma, amikor már kezdtem magam jobban érezni vezetés közben, hirtelen elém ugrott egy gyalogos tök szabálytalanul. Szerencsére éppen arra vártam, hogy kikanyarodhassak a főútvonalra, vagyis csak nagyon lassan gurultam, így nagyon hamar meg tudtam állni (mindketten beleálltunk a fékbe, az oktató is, meg én is, ő talán egy kicsit jobban meg is ijedt). De hát ilyen az életben is lesz bőven.
!
(Ez a probléma összefügg a szopival, vagyis inkább a hormonális dolgokkal?) 2004.11.11 22:52
Én is az egyéves képeit néztem meg Annának, nagyot nőtt, és nagyon szép kislánnyá cseperedett!
), ez az ő ideje, ezért elég cikinek éreztem a szitut, mert amikor felkaptam, tolta magát lefelé, lentről felkéredzkedett, aztán le, aztán elrohant, szóval nem igazán tudtam beszélgetni a védőnővel, pedig én kérdeztem tőle. Mondta is, hogy próbáljunk meg építeni otthon, meg leülős dolgokat játszani, én meg mondtam, hogy szoktunk olyat is.
De legalább nem jön hozzánk holnap, kiderült, hogy pont akart, de így nem fog, hogy találkoztunk.
2004.11.11 23:16
Zsoltikának egyenlőre semmi baja, tulajdonképpen én sem gondoltam, hogy problémát okozhat ez az icipici dezodor, de gondoltam azért rákérdezek.
Testápoló, sampon...
Fogacska jön, azért nem alszik a leányzó?
Továbbra is a wc a sláger itthon, a nap nagy részében a vízórát nézegetjük
Én meg igyekszem a tanulással is haladni, de este már nem nagyon fog az agyam, így elhatároztam, hogy holnap reggel a hajnali szopi után már nem alszom vissza, hanem megpróbálok tanulni. Majd meglátjuk, hogy sikerül
2004.11.12 05:59
2004.11.12 07:25

2004.11.12 08:53
2004.11.12 08:53

Egyéb probléma? Én már annyira várom, hogy gyurmázhassak Hamival - ami még persze jó ideig csak nyomogatás maszatolás, de szerintem lapítani már tud 

Én épp tegnap filóztam, h védőnéni mikor láta Hamit utoljára: Júniusban. Én azt gondoltam, egy évesen csak rátekint, hogy kb mizu. Bááááár, már majdnem egy éves volt, amikor egyszer látta az utcán és köszöntünk is egymásnak
Én csak azt gondoltam, h kell vmi adminisztráció, de ezek szerint nem (vgy hasból)
Amúgy Hami már szinte csak szaladva közlekedik, én meg izgulhatok, h mikor esik - mert a rohanás már azzal jár sajna. Most is van az orrán egy seb
Tegnap még majd meg haltam, de du. elmentünk Hamival sétálni, azóta jól vagyok
Úgyhogy indulunk mindjárt megint, mert nagyon szépen süt a nap! 2004.11.12 09:04
2004.11.12 09:13
Tettem ezt azért mert a múlthéten a sok inéznivaló miatt, teljesen felborult a rendszer és ennek fejében a hétvégén is elmentünk, meg jönnek a fogai szóval, megérdemli
2 hét múlva muszáj lesz mert kapjuk a 15 hós oltást
De komolyan, ezt nem viccböl mondom!
De legalább megúsztad a kötelezö jópofit
(Barbi után szabadon
) Remélem senkit nem bántottam meg

2004.11.12 09:32

amikoris Zsoltika vaníliás karikát evett és Bence megkívánta tőle. Akkor is izgultam de tök ügyin megette. Mondjuk azóta sem kapott
Ropit sem
Nálam több mint valószínű a szopitól volt legyengülve már, a végefelé többször szédültem meg gyenge voltam, fogytam vagy 6 kilót, de a mostani eredmény már szerencsére negatív
Igaz inkább én gyurmáztam ő meg nézte
mert persze ezt sem nagyon akarta megfogni az ismeretlen állaga miatt (gondolom)
) 
És várjuk a Bambinos futárt is, mert rendeltem egy orrszívó készüléket, remélem minél kevesebbszer kell használnunk, de annál hatékonyabb lesz
Állítólag olyan halk hogy még alvás közben is használható... majd letesztelem. Persze nem Bencén
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|