Új privát üzeneted érkezett!

meso:csak a belső félelem hogy minden rendben lesz..Tudjátok a páromék 9 en vannak tesok és mindig is több gyerkőcöt akartam.
És el sem hiszem hogy 2 hónap proba után sikerült.A két lányom csodálos az életemnél is jobban szeretem őket..De még egy gyerkőc hiányzik hogy teljes legyen az életem:D

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra. Van 3 pozitív tesztem az elmúlt 2 napból. Első próbálkozásunk a férjemmel. Győriek vagyunk, és éppen doki keresőben vagyok. Olyanhoz mennék először, akinél adott esetben maradhatnék is végig. Tudnátok ajánlani valakit?

Ha hihetek a teszteknek, 3-4 hetes lehetek.

Gratulálok nektek a babákhoz.
lara02
Győr
 
 


Sziasztok!

Köszönöm hogy be fogattatok.

Szia Niki!

Én most 4-5 hetes lehetek és szeptember vége az időpont.
Szerdán megyek uh.-ra remélem valami már látszani fog.Szerintetek?
Na megyek főzni tovább! :lol:

Lina

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 

 
 

lara üdv földim! :) ajánljak dokit? van egy fantasztikus dokim ha gondolod, de ugye mindenkinek más a jó :) írd le milyet szeretnél ás belövöm hogy ő olyan-e

hol laktok Győrőn belül?

Kép
Kép
 
 


Szabadhegyen lakunk. És ti merre?

Olyan doki kell, figyel rám, megbízható, és persze legyen tapasztalt. Szívesebben járnék magánrendelésre - tudom, nem olcsó-, mert nincs időm órákig várni egy rendelőben.

Kit ajánlanál?

Köszi
lara02
Győr
 
 


mi Szigetben :)

az én dokim Dr.Stummer János, fiatal (34éves) de tapasztalt (rebgeteget dolgozik, a terhesgondzóban a nőgyógyin, a tiniambulancián,a meddőségin) szóval tapasztalat van rengeteg. Nagyon kedves és odafigyel mindenre. Én pl totál para vagyok és nagyon érzékeny, ezt ő tudja és így is kezel, hívhatom éjjel nappal bármilyen szarsággal is. Ez nekem fontos...Szülésnél egyből jött,bátorított,segített. Nem pénzéhes, szülésért semmit nem kért (sértőnek vette a kérdést) persze azért kapott, de láttam rajta hogy jobban örült a fényképnek a gyerekről. Minden nap 2 szer benézett szülés után ,leült az ágyamra és beszélgetett velem ,Lilivel is elvolt...na nem fényezem tovább.MAgánrendelője a Bem téren van az Egészségházban,nem occsó,de teljes kényelem,van Uh-ja (elég profi) meg mindene...sima vizsg,uh val mindennel 8000, citológiával 9000.

reklám off...:) én imádom és kész :)

Kép
Kép
 
 


Üdv: Lara!

Lina: Petezsákot szerintem már látniuk kell... :)
Drukkolok!

 


Szia Mara!

Köszi Niki az infokat. Mennyire nehéz hozzá bekerülni? Sokan járnak hozzá? Utána olvastam pár fórumon, mindenhol jót írnak róla, és a képét is megnéztem, egész jóképű :-)

Tudsz hozzá egy telefonszámot?
lara02
Győr