A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mares,az van "alattunk" :)
azaz a házzal szemben :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: Gergő evett 8:15kor, most elaludt, sztem olyan 11:15 körül fog enni megint, akkor olyan del körül sztem tudok vele indulni hozzátok!!! ( hogy kivel mennyire van el a gyerek, azért látod sok mindentől függ, de igen, a havi 1xi látogatás nem sok!!!)

Bekri: és ezeket az eszes megjegyzéseket ki mondta??? mi az hogy nem szereti a tesóját...áááááá bele beszélik a gyerekbe!

Claire: hát igen, jól csináljátok!!! Én is készülnék, kicsit ide-oda.. tudom, Gergő még csak 3,5 ... mondjuk lassan 4 hónapos... de le a kalappal előtted!!! :) képek??

Dia: Áron tudja mikor kell időzíteni, tesónak és nektek is szép ajándék hogy miket tud már!!

Bmass: apukák hát igen... nővérem is mikor buliba járt már olyan 20 évesen apum az ajtóba állt és várta mikor jön!!! hát igen, kicsit vicces...

Ircsi: tesóba lesz? vagyis tervben van? :) dejó.... vagy vmt nem jól olvastam?

Mi: hmmm, tegnap csúcs a nap végén, GErgő első olyan igazi nagy kacagása, sztem csikis, és ahogy vetkőztettem, sztem megcsikáltam, na alig tudott leállni..

Vérvétel: hmmm, ismét megvolt a véleményem az egészségügyről!! ( Ircsi elnézést, csak kiakadtam), mert odaérek, papírt nem kell leadni, menjek csak a 9es ajtóhoz, előttem egy valaki, örülök, hogy gyorsan végzünk, előttem lévőt behívják, én papíromat nem kérik, majd kijön, aztán nagy csend, szőke cicccca asszisztenske kilibben, papíromat nem kéri pedig ott volt kezemben, meg karomon a gyerek, hozzám sem szól h mit akarok, ellibben, majd érkezik 1 anyuka kb kisiskolás fiával, majd várunk már ketten, majd érkezik anyukával nagy cula, kb 14 éves gyerek, majd pár perc és ajtó nyílik, doki bácsi bekéri a papírokat, és kit hívnak be először???? Ugye mi jöttünk volna Gergővel, de persze hogy a 14 évest!!! MOndtam is hangosan mikor kijött Gergőnek, hogy szegény fiú, nehogy elájuljon!!! Totál kivoltam... na utána mi jöttünk, ismét sztori, kérdik: anyuka a kezéből vegyük a babának vagy a fejéből?! Hát én tudjam? Mondtam hogy ahonnan gyorsabb és nem fáj neki. Fejét célozták meg, én fogtam kicsi kezeit, erre a doki úgy beledöfte, mintha gerelyhajítás lenne, szegényem akkorát ugrott... de mázlink volt, mert jött a vér azonnal! ( múltkor ott baszkurálták percekig, 3an meg nézték a bánázót) Tehát Gergő sírt, de utána mikor felvettem már nem. Végén zárszóként, persze gyerekkel a kezembe, táskával vállamon, fejéhez szorítva a kis gézt, persze hogy senki nem nyit ajtót és én bénázok hogy ki tudjak menni, és persze zárjam is vissza az ajtót!!!!!

brrrrr minden hely ilyen???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bocsika,hosszú voltam, csak úgy felhúztam magamat!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Melisch:hát igen, én is sikálom a fogaimat, aztán mégis abból van a kevesebb, ami még nincs tömve.. .:(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Bekri nálatok is vannak beszólások :shock: hát, hogy lehet egy felnőttnek ennyi esze?
Nekem apósom szólt be egyszer. Ileltve nem nekem, hanem a gyereknek. Akkor még nem volt meg Bence unokatesója, de nem sok volt már hátra a születéséig. Bence nem akart ottmaradni anyósoméknál, mire apósom: nem baj, majd a Peti itt lesz és játszok akkor vele.....
Mondtam neki, ha nem akarja, hogy Bence már most ellenszenvvel viseltessen a meg nem született gyerek iránt, akkor sürgősen felejtse el az ilyen mondatokat.....
Azóta nincs gond.

Egyébként, hála a jó égnek, nálunk nincsenek ilyen problémák.

Mares kórház: :twisted: :( Itt 1 éves kor alatt a gyerekosztályon veszik le a vért.

Összehasonlítós képek nagyon jók. Tényleg nagyon sokat változtak a gyerekeink az 5 hónap alatt. :D

Az hagyján, hogy 4kézlábra áll a ygerekem, de tegnap óta kúszik :lol: :shock: persze motiváció az kell :lol:
Arra lettem figyelmes, hogy amíg én készülődtem (Bencéért kellett menni az oviba) addig a legkisebb letornázta magát a szőnyegről a parkettára, majd valami fura hangot hallottam, bemegyek (jövök) és azt látom, hogy a gyermekem végigkúszott előre a parkettán nyálcsíkot hagyva maga után :lol:

Ez már egy délutáni felvétel:

http://www.youtube.com/watch?v=nv770EKiiu0

királylány

Dia :lol: :lol: a cumiért mindent :lol: :lol:
komolyra fordítva:csak ámulok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi majd meglátod Tomi is egyik napról a másikra mennyi mindent fog elkövetni :D

királylány

Dia: Áron nagyon ügyes!!! Kórház: ez gyerekkórház!!!!! (ahol voltam Gergővel...)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Huhh,hát remélem,de sztem elviszem a fejlesztőbe majd mert egyenlőre hason alig nyomja ki magát,csak max míg körülnéz vagy beleles a tükörbe..lehet gyengék a a karjai...

evilany

Sziasztok!

Dia nahááááát, milyen ügyes! :lol:

Ircsi én sajnos egyáltalán nem tudok aludni, ha a gyerek ébren van... még akkor se, ha az apja játszik vele, így biztonságban tudhatom... egyszerűen nem megy...

Évi hányadikon laktok? nem emlékszem... :oops:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75

Évi hányadikon laktok? nem emlékszem... :oops:

ötödik :lol: :lol:

evilany

Tündi: ha gondolod én felszedlek titeket,csak GErgőnél kiszámíthatatlan az hogy ott milyen... és lehet hogy hipp-hopp indulni kell, de nagyon szívesen, haza úgyis arra szoktam jönni ahol laktok :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi vidd el a fejlesztőbe, mert ártani nem árt, de pl Áron erősebb súlyban, mint Bence volt ennyi idősen (tudom nem hasonlítgatjuk a gyerekeket), minden előbb csinál. Aggodalomra nincs okod. :wink:

Egyébként én is ledöbbentem a saját gyerekemen. 4kézlábról vidó a blogban :wink:

Mares: akkor duplán: :twisted: :twisted:

Tünde ha fent van a gyerek akkor én sem alszom. Mikor vigyáz rá az apja akkor tudok pihenni ha épp van rá időm.

királylány

Mares köszi, de megyek autóval, mert hazafelé be szeretnék ugrani az Interspar-ba...

Kép
gtunde75

Tündi: okkerka, csak gondoltam, baromi drága benzin árak mellett, elviszlek benneteket, meg Gergő tudna udvarolni Zoénak :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia megnéztem a videót (négykézláb) :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: szuperül csinálja!
jó lett a torta! :wink: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Kösziiiii :lol:

Holnap visszük Pestre Bencét. Gábor most hívott, hogy mi lenne ha busszal mennénk......végül is ingyenes vagy mi :lol:

királylány

Dia: Áron , hát bakker, nagyon cukker. Hogy kúszik :) beszarás... ( már elnézést, de annyira édes...!!!))) Milyen kis boldog amikor megvan a cumája :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én 1 héten egyszer tutira alszom(elvileg...)szombatonként reggel Miki kihozza Tomit és így alhatok(mert ugye Tomi f6,6kor kel)vasárnap meg én ugyanezt...
Napközben nem fekszem le,mire elaludnék,felkel...

Kb mikor is jöttök? 1? fél 1?

evilany

Sziasztok!

Mares, nem csodálom, hogy kiakadtál... Elég furán intézték nektek az egész vérvételt - és akkor finoman fejeztem ki magam... :roll:

Évi, te hogy bírod az éjszakai keléseket? Én van, hogy napközben ülve szédülök... :?

Ircsi, beállt ráa tudatod, minden porcikád. És ez így marad örökre, az az érzésem... :roll:

Réka hogy van?

Videókat nem tudok nézni :cry: , mert bár doktorbácsival megbeszéltük, hogy lebutítja a gépemet, de arról nem volt szó, hogy egyenesen debilt csinált szegénykémből :oops:

A beszólásokkal nekem nem is az a bajom, hogy valakinek egyszer-egyszer kicsúszik a száján valami meggondolatlan (bár Dia határozottsága példaértékű és gyors eredményt hozott). Igyekszem tolerálni az idősebb generációkat. De, hogy az ilyenekből könyvet tudnék írni, na az már gáz. :? :? :?
Meg az is gáz, hogy aki elköveti ezeket a meggondolatlanságokat, annak nem tűnik föl, hogy immár kettő generációnál sikerült a nemkívánt eredményt elérni - s most akkor jön a harmadik, ahol elkezd ténykedni...
Mindegy, erre írtam múltkor, hogy olyan, mintha más nyelven beszélnénk, nem értjük egymást, meg a szihológiát sem... :wink:

bekri

Bea,délelőtt szédelgek,este 9-kor bealszok ha véletlen vízszintbe kerülök :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.01.19 11:26-kor.

evilany

Sziasztok!

lányok, aki igényelte már a babakötvényhez a startszámla nyitását, meg tudná írni nekem, mi kell pontosan hozzá? Most nincs lehetőségem vadászni a neten, nagyon megköszönném!

Dia,
aztaaaaa, nen semmi Áron! Oliver fekszik a hátán a keze jár, emelgeti a lábát, max. oldalra fordul... egyelőre olyan távoli nekem, hogy majd mászni fog... :roll: :roll: remélem csak lusti és nem vmi gondja van.... Ilang ilynkor már kutyázott, forgott. :) :)

Clári,
szegény Réka, gyprs felépülést neki!!

Majd még jövök, most lépnem kell, bocsi!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Klárika-Rékának mielőbbi jobbulást!

Évi-köszönjük szépen :) :D :P

Mai tali is kimarad...nemrég jöttünk meg a tanácsadásról...és ezer dolgom van sajna :( :?
Nektek nagyon jó szórakozást! :)

Gergő pontos mérése (múltkorit csak saccoltam)
8170gr és 69cm

Próbálok új képeket majd felrakni...de mindent előlről kell kezdenem...ezen a laptopon lótúró sincs :( :wink:

Dia :) :wink:

Kép

"csatlakozok :) "

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer,Olivér se forog?Nem baj majd együtt fognak Tomival.

evilany

Évi valahogy úgy... fél1,1... :lol:

Kép
gtunde75

Sucer biztosan nincs semmi gond Olivérrel. És vedd figyelembe, hogy Áron egy hónappal idősebb.

Most hívott az ovónő, Bence nincs jól, megy fel a hője.... :? :(
reggel sem volt toppon, de azt gyanítottam, hogy miután éjszaka rosszul aludt azért olyan.

királylány

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75vi valahogy úgy... fél1,1... :lol:

OK csak hogy elkészüljünk :)

evilany

Évi: most eszik GErgő, böfi, ez az, kicsit fent tartom, aztán indulunk, sztem negyed1 felé sikerül és akkor 12:45körül nálatok vagyunk :) hozom a nagy csomag rágcsát, ücccsit :)

Dia: jaj, szegény Bence, remélem nem komoly

Bekri: terhesen azért morgolódtam mert láttam hogy a kismamákra mennyire nincsenek tekintettel, most meg látom a picikre sem....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na mentem....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillagom: Gergő nagyon szép nagy!!!! Délután majd rádcsörgök!

Pussszka

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

Dia,
na hogy van Bence? Hazavitted már? Jobbulást neki!!

Cicc,
spirál, ügyes vagy! Engem is kapacitált a dokim, de vhogy nem fűlik hozzá a fogam... eddig se volt kismiska a mensim, azt mondják a spirál erre csak ráerősít...

Enyém gyerek alszik, így gyorsan megcsinálok még 1-2 dolgot, aztán indulunk a suliba.

Tényleg asszem Évi írta, javasolta az országos talit a Balatonnál, én benne vagyok, megoldanám, hogy eljussunk!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Melisch, most mentek a testvéredhez?
Jó utat!

Évi, sajnálom ami történt. Anyukád szerintem bele sem gondol, hogy neked ez nem esik jól. Lehet, hogy meg kellene vele beszélni. Tudatosítani kell benne, hogy az unokája egy okos, aranyos, ügyes kissrác, de jobban szereti ha foglalkoznak vele, mint ha kézben nézelődne.
Remélem megérti.

Clárika, remélem Réka jobban van! Gyógypuszi nektek!

Napsi, jó hogy jelentkeztél. Mit csinál Borisz?

Dia, Áron nem semmi! Nagyon kis ügyes!
Bencének meg jobbulást!!!

Csillag, szép kis méretek.
Mi még csak 6400g-ok vagyunk….

Kislányom kapott ma ajándékot tőlem, nem bírtam ki és vettem neki a rózsaszín Mam-os rágókát most folyamatosan annak beszél és közben rágja. Nagyon tetszik neki. Imádom… :lol:

Ja és tegnap megdicsérték a tornán, hogy milyen kis ügyes. És már gyakorolták vele a kuszást is, közben meg masszírozta a lány. :D

Balatoni taliban én is benne vagyok!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi
Látod, Tomi aranyos gyerek, csak tartsák tiszteletben az Ő igényeit!
2,5 órát sírni hagyni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mi játszódhatott le szegény kisgyerekben? :cry: :cry: :cry: :cry:

Mares
Félreolvastál valamit :wink:

Dia
Áronnál nagy volt a hajtóerő :lol: :lol: :lol:
Bencének jobbulást!

Alvás
Én az ITO-n is aludtam simán ügyeletben. Nem zavart a monitorok pittyegése, de ha megváltozott a pittyegés ritmusa, egyből fenn voltam...

Csillag
Boldog feledik szülinapot Gergőnek!
Férfias súlya van! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Gyerekem is bárhogy képes elaludni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tali megvolt :) édesek a babák!Berci nagyon barátkozó,kedves kisfiú(csak Tomi nem értékelte..:) )de Zoéval egymásra találtak :) kis Gergő is itt volt :) szegény nem nagyon élvezte,nem aludt és fáradt volt...
Reméljük Réka jobban van!!

Csillag pü.írok

Sucer,végre,azt hittem láthatatlan volt a kérdés :lol: :lol:
Szóval,mégeccer,országos nyári tali a Balatonnál?

Woody a Mam-os rágókas nálunk is favorit :) Tünde Zoéjának is az van

Mares itt maradt az előke!

Ircsi,monitorok,ne is mondd :) Perfuzor és társai,de rég hallottam!

evilany

Na ezt nem szerette Tomi

:lol: :lol:

Kép

de Zoéval volt összhang

Kép

Tündi vigasztal

Kép

egyenevés

Kép

evilany

Be akartam írni a bejelentkezéshez, hogy "oké" (az országos tali a Balatonnál). A jelszóhoz fogalmam sincs, mivel próbálkoztam volna, hogy bejussak...

Nem tudom, kinek milyen napja van, de nálunk katasztrófa. Nyomi vagyok, elcsigázott, Bálint egész nap kb. 45 percet aludt, hurcibáltam, különben sírt, Kristóf meg beesett az asztal alá (mert ő a kisszékre állva eszik :roll: ) és magára öntötte a frankfurti levest... De legalább ő alszik most délután... 8)

bekri

Tök jó a cumisüveges etetős kép :-)

Ircsi, valami álommanót küldhetnéntek ide is - Bálintnak.

bekri

Bencével voltam orvosnál, torokgyulladás :?

Látom tali jól sikerült. Babák aranyosak nagyon :D

Nyári tali passz, még nem tudom.....

királylány

sziasztok!

tali nagyon jó volt! :D

Évi, Limo a képeket majd alkalomadtán lééééécccci küldjétek át mail-ben is! köszönjük!

Mares remélem Gergő kialudta magát végül... szegénykém! majd belerázódik! azért ne feledjük, hogy az a két hónap korkülönbség nagyon sok ám ilyenkor még!

Dia jobbulást a legénykédnek! gyógypuszik mennek!

Cicc spirál :arrow: egy hős vagy!!!!

Kép
gtunde75

[quote="bekri"]
írta:
bekriIrcsi, valami álommanót küldhetnéntek ide is - Bálintnak.

Kép

:wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde köszi. Szegénykém nagyon elvan. Holnap meg Pestre kell mennünk a kardiológiára....

királylány

Sziasztok!

Hát, most úgy voltam, hogy rossz anya vagyok, aki képtelen megvígasztalni a picijét... :( el voltam kenődve...

Tali után autóban GErgő aludt, majd ahogy megálltam ház előtt, felébredt, nyüszögött, kietettem itthon a játszószőnyegre, gondolván na haza környezet majd jó lesz, és kis naív liba elkezdtem megpucolni 1 fehér és 5 kis sárgarépát... az olyan kb 5 perc alatt megvan, ez idő alatt Gergő úgy felhúzta magát, pedig a nappaliban volt, beszéltem hozzá, hogy mikor felvettem, már szinte hangja sem votl, úgy sírt, már félrenyelte a nyálát is.. kész voltam, aztán sétáltam vele, semmi nem volt jó, kibontottam, na akkor picit jobb volt, majd újra kezdte , letenni nem mertem, ezért fél kézzel mostam ki az üveget, és készítettem neki kaját ( mennyivel egyszerűbb lenne szoptatni) oda adtam neki, gondoltam na akkor majd szündizik kicist, de semmi, volt kis kaki, tisztába tettem megint nyühizett, majd kicsi jókedv, sebaj, gondoltam beteszem a pihenő székbe, azt vittem a konyhába, és ott volt tőlem egy méterre, beszéltem hozzá és feltettem a levest... elvolt, még szinte nevetett is, majd amikor a tejbegrízt csináltam, ( mert azt hittem az is meglesz ez alatt a 15 perc alatt) akkor ismét kezdett sírni, felvettem és másik kezemmel kevertem a kaját, és akkor, már nem is tudom hány óra nem alvás után, elaludt rajtam betettem kiságyba... nagyon mérges vagyok magamra hogy béna vagyok és szegényem ennyire nem tudott elaludni... mit rontottam el????

Bekri: osztom, na nekünk sem volt jó napunk... :(

Évi: sebaj :) használja csak Tomika :) majd egyszer átvesszük :) köszike a muffit , életet mentett!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sztem nyügizés oka: telehold!
Mai mérés: Joni: 7,78kg, Nonó 5,76 :shock: és ezek ikrek!!!
Mozgás: megfordult már mindkettő, de még nem nagyon csinálják rendszeresen, tudatosanMajd megnézem mikor volt először!Emelgetik a lábaikat, Joni olyan úgy mint gy micimackó :lol: Fognak ügyesen, játszanak a cumival, stb. Szépen felnyomják magukat, Nonó folyton rugózik a lábával. Egyelőre ennyi. Most megyek vacsit csinálni: C
claire

Dia: sok sok puccccika Bencének!

Cicc: brrrr, spirál... hát eddig sem akartam , na de az eseted után végképp nem!!!!

na menek, mert ki tudja mikor ébred az én drágám, szerintem nem bírja ki reggelik, hiszen 17:20kor evett....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia,jobbulást Bencének,ez elmaradt az előbb :( bocsi..láza van?

Bekri,hehe (bejelentkezés:oké) :) :) a talin még az amúgy Kisangyal Berci is sírt...sz'al,mindenki nyűgi...Tomi is futott már pár kört.

Mares,kitartás...csak ezt tudom mondani...nekem is voltak már ilyen gondolataim,"anyaként megbuktam" de nem erről van szó.a Mimóza rettentő érzékeny,ha belenyúlnak a napirendjébe,kikészül. Majd lesz jobb is azért!

Telihold,jaja.

Claire,súlykülönbség: :shock:

evilany

Mares nem vagy béna! nálunk ugyanez a műsor volt most este... ilyennek még nem láttam a lányom... annyira fáradt volt, hogy nem tudott elaludni... 6-kor evett, majd megfürdettem, mert gondoltam, hogy nem húzza ki 8-ig... (kimaradt ma egy alvás, ami nem lett volna gáz, ha az egyik legalább másfél órás lett volna, de így az összes nappali alvása ma 75 perc volt, ami nagyon kevés...) fél 7-től 3/4 8-ig csak akkor nem üvöltött, ha ráztam vagy táncoltam vele... akkor csináltam neki egy fél adag tápit és azon bealudt 8-kor...
a legrosszabb ilyenkor a tehetetlenség! :( teljesen kész vagyok, nem vagyok én ehhez hozzászokva! :shock:

Kép
gtunde75

Évi igen lázas :( Fekszik, alszik, mesét néz.....

Mares dehogx vagy rossz anya! Vanmnak ilyen napok is. Én is jártam már így.

Megyek, tejbegrízt enne a beteg....

királylány

Dia jobbulást neki :( :( :( sajnálom!!!

Tünde,Bercit se láttam még ilyennek!
A talik zavarnak be?...vagy télleg a hold?...

evilany

Réka jobban van csak ő is kismajom ma :)

Tündi képek mentek!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?