Évi: Gergő evett 8:15kor, most elaludt, sztem olyan 11:15 körül fog enni megint, akkor olyan del körül sztem tudok vele indulni hozzátok!!! ( hogy kivel mennyire van el a gyerek, azért látod sok mindentől függ, de igen, a havi 1xi látogatás nem sok!!!)
Bekri: és ezeket az eszes megjegyzéseket ki mondta??? mi az hogy nem szereti a tesóját...áááááá bele beszélik a gyerekbe!
Claire: hát igen, jól csináljátok!!! Én is készülnék, kicsit ide-oda.. tudom, Gergő még csak 3,5 ... mondjuk lassan 4 hónapos... de le a kalappal előtted!!!

képek??
Dia: Áron tudja mikor kell időzíteni, tesónak és nektek is szép ajándék hogy miket tud már!!
Bmass: apukák hát igen... nővérem is mikor buliba járt már olyan 20 évesen apum az ajtóba állt és várta mikor jön!!! hát igen, kicsit vicces...
Ircsi: tesóba lesz? vagyis tervben van?

dejó.... vagy vmt nem jól olvastam?
Mi: hmmm, tegnap csúcs a nap végén, GErgő első olyan igazi nagy kacagása, sztem csikis, és ahogy vetkőztettem, sztem megcsikáltam, na alig tudott leállni..
Vérvétel: hmmm, ismét megvolt a véleményem az egészségügyről!! ( Ircsi elnézést, csak kiakadtam), mert odaérek, papírt nem kell leadni, menjek csak a 9es ajtóhoz, előttem egy valaki, örülök, hogy gyorsan végzünk, előttem lévőt behívják, én papíromat nem kérik, majd kijön, aztán nagy csend, szőke cicccca asszisztenske kilibben, papíromat nem kéri pedig ott volt kezemben, meg karomon a gyerek, hozzám sem szól h mit akarok, ellibben, majd érkezik 1 anyuka kb kisiskolás fiával, majd várunk már ketten, majd érkezik anyukával nagy cula, kb 14 éves gyerek, majd pár perc és ajtó nyílik, doki bácsi bekéri a papírokat, és kit hívnak be először???? Ugye mi jöttünk volna Gergővel, de persze hogy a 14 évest!!! MOndtam is hangosan mikor kijött Gergőnek, hogy szegény fiú, nehogy elájuljon!!! Totál kivoltam... na utána mi jöttünk, ismét sztori, kérdik: anyuka a kezéből vegyük a babának vagy a fejéből?! Hát én tudjam? Mondtam hogy ahonnan gyorsabb és nem fáj neki. Fejét célozták meg, én fogtam kicsi kezeit, erre a doki úgy beledöfte, mintha gerelyhajítás lenne, szegényem akkorát ugrott... de mázlink volt, mert jött a vér azonnal! ( múltkor ott baszkurálták percekig, 3an meg nézték a bánázót) Tehát Gergő sírt, de utána mikor felvettem már nem. Végén zárszóként, persze gyerekkel a kezembe, táskával vállamon, fejéhez szorítva a kis gézt, persze hogy senki nem nyit ajtót és én bénázok hogy ki tudjak menni, és persze zárjam is vissza az ajtót!!!!!
brrrrr minden hely ilyen???