A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 14:52-kor.
20140901114303

Szia Pusa!
Persze, hogy befogadunk :)
Gratulálok a 3. gyerkőchöz! Én a picibaba.hu oldalt ajánlom vonalzóhoz, ha elkészültek, akkor a profilodon belül az aláíráshoz kell beilleszteni a bbcode-ot.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Brunhild
Már tök egyértelmű, hogy terhespocid van! Jó a vasalóállvány a háttérben ;) Nagyon édesek a fiúk, Nimród egy igazi kis csibész, huncut még a szeme is ;)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Szia Pusa! Mikorra várod pontosan? Hány éves vagy és hol fogsz szülni?
Jó a vonalzó :wink: , mentsd el a profilodban az aláírásnál (ha még nem tetted meg)
20140901114303

34 vagyok. Júl. 22 körül várjuk, de úgyis előbb jön 1-2 héttel szerintem.
Akkor a táblázathoz infók:
AEK (régi MÁV)-ban fogok szülni, 2 fiú után lányt szeretnénk :)
milyen adat kell még?

egyébként nagyon örülök, hogy sokan írogattok, jó megosztani a tapasztalatokat, gondolatokat. UH eredményeket.

KépKép
pusa

Ennyi elég egyelőre, cipőméret nem kell :lol: :wink:

Hivatalos számítás szerint én is 22-re vagyok kiírva, de én jobban tudom :wink: , mikor fogant, úgyhogy az én számításom szeint 20-ra vagyok kiírva, amúgy pedig szerintem július 15-16-án fogok szülni :roll:

A lényeg, hárman vagyunk már, akik október 15-én láttunk utoljára pirosat :lol:
20140901114303

pusa, üdv köztünk, én is az ÁEK-ben fogok szülni :)

brunhild, jók a képek :)

Nimród tényleg kis babás, jó értelemben véve :)

Én is hoztam egy pocakfotót :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

[quote="brunhild"]A írta:brunhild lényeg, hárman vagyunk már, akik október 15-én láttunk utoljára pirosat :lol:

Nekem is akkor vbolt meg utoljára :D De a 12. cn.-en fogant a baba, és a méretei is pont annak megfelelőek, így az alapján számolják.

Üdv az újaknak:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csini pocakok :))

panndi, nagyon vékony vagy ;)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ááá, dehogy vagyok, és már a hasam is nő! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi
A múltkori kép óta egyértelműen gömbölyödött a pocakod :)

Ma megyünk egy ovis csoporttárs szülinapi bulijára, jó lesz egy kis laza délutáni program. Meg persze a szülinapi torta ;)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

addisz, de jó Nektek! :)

Sajnos nekem az ebéd az utolsó étkezés egy nap, ha utána eszem, az kijön :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

panndi, igen, de csak a hasad :))

Nekem úgy érzem marha nagy a hasam :shock: :lol: De lehet hogy csak én látom annak...

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke
Kérünk rólad is képet :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Panndi, akkor egyezzünk meg abban, hogy vékonyabb vagy nálam :wink:

Csöppke :lol: nekem is a 12.dik napon 8) , de majdnem mindenhol 28 napos ciklussal számolnak, igy jön ki a júl. 22... Én olyan oldalon számoltam ki, ahova a ciklus hosszát is be lehet írni, és ezt figyelembe véve 20.-át számol, és én is :)
20140901114303

Jók a képek!
Hogy itt mindenki milyen vékony a sokadik gyerek után is :roll: :lol: :oops: :wink:

Baba összehozása
BabyLeo védekezés mellett úgy döntött, hogy jönni akar :oops:

Vizsgázóknak kitartást!
Nekem is tanulnom kell most már ezerrel...

Kép
mrsleo
Debrecen

Pusa,
üdv köztünk, írom a táblázatba az adatokat.

Na a nagy nyugalomból az lett, hogy Lili még mindig alszik, pontosan 3 órája. Ebből este 11 előtt nem lesz alvás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép

Kép
mrsleo
Debrecen

Na majd este én is csináltatok apával fotót. Ha minden igaz időben hazajön, legalábbis ezt mondta, kíváncsi leszek rá :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Leo, ahogy én látom, a te alakoddal sincs baj, csak mellesebb vagy mint pl én *irigy* :lol:
És most megnyugodtam ;) ...ha az orvosoknál is becsúszik egy baba, akkor nálam igazán el lehet nézni :lol: :lol: :lol:
20140901114303

Na, nezzők sikerőlt-e nekem is a vonalzo...

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok! :)

nagyon sokat írtatok, mióta nem olvastalak Tieteket!

pocakok alakulnak :)
sajna most nem tudom visszaolvasni, mert még dolgoznom kell egy csomót. Határidők :evil:

pihe

hopihe79
Budapest

Pusa: Üdv Neked is! :)

hopihe79
Budapest

rokakoma: sikerült :) ezek szerint kisfiút szeretnétek?

hopihe79
Budapest

Pandi, Pusa....en is a MAV-ba fogok szulni. Egyelore Dr. Balint Koppany-nal vagyok, de lehet hogy juliusba szabin lesz.
Nektek ki a dokitok?

Nagyon jok a pocakos fotok :)
Majd en is csinaltatok es hetvegen felrakom!

Kép

Kép
ica79

Nekem Zilahi Gábor, már négy éve hozzá járok, ő csinált mindent :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hopihe, en ezt semlegesnek gondoltam :)
A ferjem fiut szeretne, en meg kompenzalaskeppen mindig kislanyt mondok, nehogy rosszl erezze benn magat a kislany. Mi 4en vagyunk lanyok testverek, ugyhogy az ember azt gondolna, hogy ki van ehezve a csalad a fiura, de nem, mindenki meg van gyézédve, hogy lany lesz ... mondjuk nekem is furcsa belegondolni, hogy egy kisfiu ott lenn kijön ... ;)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Rokakoma: a zöld semleges, meg a sárga.. :wink:
És igen, lent ment be, lent jön ki :lol: :lol: :lol: (általában)
20140901114303

Linácska, Ica kimaradt a tábliból...
20140901114303

oké, akkor semlegesnek gondoljuk :)
tapasztalt anyukák! babakocsit milyet? mit nézzünk elsősorban, előnyök, hátrányok, stb.
Abszolút laikusként néztem egyet, örülnék, ha elmondanátok pár dolgot, hogy esetleg miért nem jó. :) Igen, jól gondoljátok, természetesen munka helyett babacuccokat nézegettem a neten! :D

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... &mainid=15

hopihe79
Budapest

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Jók a pocakfotók!!!

Ica
Gratulálok!!!

Panndi, Lina
Hogy csináljátok, hogy egyáltalán nem híztok????

Netty
Neked is gratulálok, én is kb. 3 kg-nál tartok.

Fogantatás téma:
Talán emlékeztek, az elején már írtam egyszer, hogy mennyire Csodababa a miénk, több mint 8 (!!!) évet vártunk rá, 8 inszemináció és nagyon sok hormonkezelés se vezetett sikerre. Munka előtt hajnalban meddőségi centrumok előtt álldigáltam, munka közben/után rohanás az eredményért, injekcióztam magam stb. És lelkileg is már teljesen a padlón voltam, sokszor az utcán folytak a könnyeim, ha kismamát láttam... és már szinte teljesen letettem arról, hogy babám legyen. A férjemet az örökbefogadásról győzködtem. Aztán az ezredik doki az ezredik intézetben betippelte, hogy felírja a Merckformint inzulinrezisztenciára, ártani nem árt... de már azért kiírt újabb laparoszkópos műtétre, csak férjem lebeszélt, hogy ha már egyszer volt, és nem találtak semmit, ne műtsenek újra. És teljesen váratlanul megjelent a mi kis Drágaságunk.... hát ezért sokszor hajnalban elgondolkozom, hogy nem csak álmodom-e, és ezért szeretném őt minél többször UH-n látni, hogy elhiggyem, igenis létezik!!!!! :D :D :D :D :D
Bocsánat, hogy hosszú voltam.... :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lányok!
Többen írtátok, hogy 16. hét körül már klassz a 4D, azt hiszem, Bruni írta, hogy a kedvenc képe abból az időszakból van.
Ma bejelentkeztem 4D-re, de szabályosan győzködni kellett a recepcióst, hogy írjon be, mert a szonográfus "nem örül" (??) az ilyen korai felvételnek, mert csak 27 hét körül lesz élvezetes az arcvonások stb. miatt. MOndtam neki, hogy nyilván most nem az arcvonások miatt mennék, és szerintem jó lesz, majd később is megyünk egyszer.
Ugye érdemes most is menni????

gil

brunhild,
köszi, már észrevettem, és pótoltam is Icát, csak nem tettem fel újra a táblázatot.

hópihe,
szerintem babakocsiban nagyon eltérőek az igények. Mármint az, hogy mire fogod használni, az meghatározza, hogy milyen a megfelelő. Pl. ha földes úton lakik az ember, akkor fontos, hogy nagy legyen a kereke, ha úgy közlekedik, mint én, hogy autóval a következő városig, ott séta, akkor az, hogy beférjen a kocsiba.
Mi anno egy Graco Quattro Tour Deluxe babakocsit vettünk, hordozó, babakocsi, és egy mózesbetét, meg talp a kocsiba a hordozóhoz, ez mind együtt. Tök jó, nagyon szeretjük, de pl. az én autómba nem fér be. Amíg csak Lili volt, nem volt gond, mert a hátsó ülésen szállítottam. Most már ott is gyerekülések vannak. Én pl. soha nem éreztem szükségét mélykocsinak, főleg most, hogy nyári babánk lesz, végképp nem kell szerintem, egy teljesen vízszintesig dönthető masszívabb kocsi megfelelő.
Én ha most vennék, akkor egy PegPerego-t vennék, vízszintesig dönthető, masszív, de mégis összecsukható akkorára, hogy kisebb autóba is befér, és nem kell utána sportkocsi sem. Nekem most a csomagtartóban van egy PierreCardin PS627 talán (a 637 tetszett, de az nem fért be). Kb. 6 hónapos korától ezt használjuk Levinek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

gil: szörnyű lehetett! :( rengeteg erő kellett elviselni, én biztos feladtam volna. de már csak 164 nap! :) annyira jó ilyen sztorikat is hallani! :)

hopihe79
Budapest

Gil,
En abszolut aterzem a helyzetedet es sok gratula a picikehez.
A mi picink is 5 inseminacio es 4 lombik utan jott ossze es en is surun jarok uh-ra.......es meg mindig nem szoktam le arrol hogy pisilesnel az elso pillantas a bugyira esik hogy tuti tiszta-e. Ez para, de nem tudom kontrolalni, automatikusan csinalom es remelem hogy elobb utobb leszokom rola.

Gil, akkor te mar tudod hogy kisfiu-e vagy kislany?

Kép

Kép
ica79

linácska: PegPerego-t én is néztem :)és azt hordozóval lehet újszülöttkortól használni?
az amit felraktam ide, az mélykocsi? bocs, csak nem ismerem a szakszavakat :)

hopihe79
Budapest

gil,
igazán jól babamozizni tényleg a 25-27. hét környékén lehet, amikor már tényleg babavonásai vannak, de még belefér egyben a képbe.
De miért nem mész el magánban a 18. heti UH-ra, az neked már nincs annyira messze, nem kell az Izsákin sorban állni, várni, mehet veled a párod is, és egyúttal megvan a babamozi is. Ha gondolod írok priviben telefonszámot, amin be tudsz jelentkezni.
Nekem amúgy még a 19. héten is elég ufók voltak a gyerekek... :lol:

Lili
Kép

Levi
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hópihe
igen, már csak 164 nap, hihetetlen.
Jó ötlet volt a tapasztaltakat kérdezni babakocsiról, ez engem is nagyon érdekel!

gil

[quote="gil"]L írta:gilányok!
Többen írtátok, hogy 16. hét körül már klassz a 4D, azt hiszem, Bruni írta, hogy a kedvenc képe abból az időszakból van.
Ma bejelentkeztem 4D-re, de szabályosan győzködni kellett a recepcióst, hogy írjon be, mert a szonográfus "nem örül" (??) az ilyen korai felvételnek, mert csak 27 hét körül lesz élvezetes az arcvonások stb. miatt. MOndtam neki, hogy nyilván most nem az arcvonások miatt mennék, és szerintem jó lesz, majd később is megyünk egyszer.
Ugye érdemes most is menni????

gil, ha a szép pufi arcát szeretnéd látni akkor tényleg később érdemes, de nekem ezek a 16 hét körüli képek mégis a kedvenceim:) Látszik szinte egészben a bébi, ahogy "hesszel" a hasamban lazán... :lol:

Ő Domka:

Kép

Kép

Nem egy hústömeg, de imádtam ezeket a képeket:):) Jó sok készült.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Lina
Hú, tényleg ufó :lol: és ezek a képek a 19. héten készültek??
Megint elbizonytalanodtam... de legalább megmondanák, hogy minden jó méretű stb.
Nem valami B betűs Ildikó csinálja Neked? És azt az eredményt elfogadják "hivatalosnak"?

gil

gil,
de a Bérczi Ildi csinálja. És elfogadják hivatalosnak az övét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csöppke
Hogy lehet ekkora minőségi különbség a 4D-s képek között??? És ugye ez hasi lesz mindenképp?

gil

Lina
Ő csinálta a 12. hetit az Izsákin. Igazad van, tök ésszerű, amit írsz... csak hetek óta halogatom, és nem tudom bírom-e tovább...
Ezt a holnapit Kurai csinálná. Nála is jártál már?
Na, és mikor találkozunk??? :D

gil

gil, igen, ez már hasi:)
Ez anno a Megatoysban készült, de az már nincs, most az a nő az Oktogonnál dolgozik, nagyon nagy neve van a szonogárfusok között. De nem tudom milyen a gépe, sima 2 D-n voltam nála mostz hármaskával.
Egyébként meg a 4D genesisbe járunk, ahol azt a minsőget kaptunk amit szerettünk volna:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöppke 2011.01.19 20:48-kor.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

tényleg nagy a különbség az UH-k között.
s 12. heti UH is hasi volt nálam, csak annyira mozgott, hogy a nyaki redőt nem látta, akkor mondta, hogy gyorsan vetkőzzek le, megnézi hüvelyin is. Jó sok ideje bent voltam, nem akartam húzni az időt, így nem mentem be az öltözőbe, csak gyorsan levettem a nadrágomat. Persze pont akkor jött be a doki, és megkédezte, hogy Itt meg mi történt? Kiesett a ruháiból? :) utána mentem rákszűrésre Hozzá, és mondta, hogy vetkőzzek le, a fülkében. :) nem akartam elkezdeni magyarázni, hogy azért ez nem szokásom ám! :)

hopihe79
Budapest

gil: elvileg 9 hét telne el nálam is a két UH között. szerintem azt én sem fogom bírni! :) szóval én is gondolkozom egy 16 hetes UH-ban! :lol:

hopihe79
Budapest

Micsoda poci képek. Ez igen, ennyi csini anyukát egy helyen. Lassan már enki sem tagadhatja le, hogy babát vár.

Babakocsi: én úgy veszem észre, hogy az anyukák többsége kb 7-8 hónapos korig használja az első babakocsiját. Sokan amint ül a baba már inkább esernyőt kocsit vesznek, mert könnyebb cipelni, kisebbre összecsukható.
Nekem 4 éve az álmom egy Bergon babakocsi volt. Aztán mikor végiggondoltam, hogy fér be a kocsiba, meg a nagy súlya miatt milyen trükkel varázsolom fel naponta a 2. emeletre gyorsan lemondtam róla.
A végén egy olcsó pierre cardin mellett döntöttünk, ami mindent tudott amire nekem szükségem volt, és később peg perego pikolo lett az esernyő kocsink. Két gyereket már kibírt.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Brunhild, Csöppke!
Nektek a 12. cn volt a PÉ, vagy akkor fogant, vagy akkor voltatok együtt? Nekem 28 napos a ciklusom, szerintem okt. 29-én volt a PÉ-m.

Nekem a Szabó doki az orvosom, a 2. gyerkőcöt szültem nála, vele és az AEK-kel is nagyon elégedett voltam.

hát én is nagyon szerencsésnek érezhetem magam, hogy mindhárom gyerek a 2. vagy 3. hónapban összejött.
vannak barátnőim, akiknek több évig kellett próbálkozniuk, mire teherbe estek.

az én pocakom is már nagyon látványos, majd teszek fel fotót.

KépKép
pusa

Sziasztok!

Micsoda termés egy délután alatt :)
Kipurcantam, szülinapi partyn voltunk, 7 vagány kiscsaj és egy kisfiú társaságában, akik egyfolytában énekeltek, táncoltak, futkostak, sikongattak, úgyhogy pörgős nap volt :)

Babakocsi
Valóban nagyon eltérőek az igények, az embernek sorrendet kell állítani, hogy melyik tulajdonság a legfontosabb. Mi tömegközlekedünk, úgyhogy mindenképpen könnyű kocsit szeretnék, ami elfér buszon, villamoson is. Itt jók az utak, úgyhogy az kevésbé szempont. Valószínűleg én sem veszek olyat, amihez külön van a mózes és a sportrész, hanem egy teljesen vízszintesig dönthetőt, nyárra az elég lesz.
Lucával egy egyszerű Graco kocsink volt, később egy Chicco esernyő kocsira váltottunk, azt imádtam.
Ja, és nekem fontos, hogy nagy legyen a bevásárlóháló, illetve szempont még, hogy a tolókar fordítható legyen. De konkrét darabot még nem néztem.

Nagyon jók az uh képek! Már én is alig várom. Még hezitálok a Praxis és a 4D Genesis között, ez utóbbit sokan dicsértétek, a Praxisban viszont elfogadnak egészségkártyát (ez is szempont :roll:) és nagyon jó véleményem van Győrfi Mátyásról.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?