A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, ideszökök. Játszogatunk.

Móni, nagyon jók a képek :P
Döbbenet, mennyire hasonlít Rád Gergő :D KÉk lesz a szeme? Gondolom, már az marad :D
Nálunk a nagyszülők állandóan a kékért drukkoltak, és még akkor is mondták, hogy nem barna (két éves kora után) , mikor olyan volt, mint a diófa-bútorok.

TB :x

Tünde, jobbulást a gyermeknek :!:

Emese, hogy állja meg Zsozsi, hogy nem vakarózik? Szegény. De ügyes nagyon, hogy így megérti.

Én csak egy beszélő gyereket szeretnék, semmi extrát nem igényelnék, ha megoldható:)

Viranka, várunk skype-on :D

Kép
vindolanda

Juba, szerintem mandulával műtik, ha jól emlékszem :roll:

Irina, majd meglátjátok, hogyan alakul.

Dettyk, bazé, Te ilyen kis sportos vagy? Szerintem viszed a pálmát a topikban :D De mi az a waka waka???

Kép
vindolanda

Egyedül maradtam. Kimegyek fáért :arrow:

Kép
vindolanda

Zsozsinak mi mindent elmagyarázunk. Megérti, és együttműködik szerencsére.
A pisilés csak picit rossz már, mert hat a gyógyszer. Egyébként egy rémálom a gyulladt hugyhólyag. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo, http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 :D . Totál leutánozza a koreográfiát, és bukfencezni és ennek hatására tanult meg, csak az a baja, hogy hátraszaltózni nem tud :shock: . Megnyugtattam, hogy azt csak az artisták tudnak...

Szegény Zsozsi :? , tényleg egyre jobb esz, ha már száradnak le a hólyagok...
dettyk

Igen, vitán felül Dettyk a topik fitnesslédije. :D

Nem tudom, Robesz műtétjéről van-e hír, Nektarin, gondolunk Rátok!!!

Móni, fantasztikusak a képek, a gyerekek gyönyörűek, Ti meg szépek vagytok, nagyon jó a hangulat a fotókon! Elámultam, Gergőke már mekkora és micsoda tornász! Grétus csodaszép nagylány!

Mesi, kitartás és jobbulást Nektek, csajok!!!

Vindo, nálunk fordítva volt, anyám állandóan szem- s hajbesötétedésről beszélt Ádinál -- aki azóta is szőke kékszemű.

Juba, 5 kg-ot hízni egy terhesség alatt? Ne őrjíts! ;-)

Ádival kiraktunk egy Wall-E-s kirakóst, teljesen odavan értük. Amúgy a buszközönséget mindig azzal szórakoztatja, hogy "ott a Westend!", "ott a McDonalds!", "ott a CBA!" -- mintha legalábbis állandóan ezekbe járnánk (na jó, CBA-ba én rendszeresen járok). Minden márkanevet azonnal megjegyez és ha meglátja, mondja. 8)
irina

Ja, TV-tilalom van nálunk (csak Ádinak szoktunk DVD-t betenni, ez a tévézés nálunk), mert Ádival nem bírni, ha megy, nem lehet kikapcsolni, de nem is nézi, engem meg ez nagyon idegesít. Ha nem kapcsoljuk be, családi béke van.
irina

Amúgy szerintetek hogy a fenébe ne egyek csokit, amikor a környéken több csokibolt is van, az egyikben kis csokibonbonok vannak mindenféle formában és fajtában, egy másikban mindenféle csokispecialitások, és pár száz méteres körben még 3 cukrászda is?! De most komolyan??!! :lol:
irina

Irina Te a tejjel-mézzel folyó kánaán közelében laksz :P :lol: :lol:
Én nyertem a napokban egy kézműves csoki csomagot. Kíváncsi vagyok milyen finomságok lesznek benne. Jövőhéten házhoz hozzák :lol:
Ügyesek vagytok a kirakóval

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a képdicséreteket :lol:

Juba katt az aláírásom alatt lévő www-re és már látod is Berta is milyen ügyes :lol:

Mesi
én azért adattam be cicusnak, mert láttam, hogy a keresztlányom milyen nagyon megszenvedte. Még most is van egy-két heg az arcán. A szuri ellenére is elkapja de kevesebb lesz sokkal a pötty :roll: Sokkal kevesebbet fog szenvedni.
Zsozsi nagyon ügyes, hogy ilyen jól viseli :D

Vera szeretnék én sminkelni minden nap, de a szemem begyullad és úgy nézek ki mint aki 3 napig egyfolytában sír :?
azért néha sminkelek és olyankor olyan jó 8) :lol:

Dettyk videót kérünk :lol: :lol: :lol:
jaj de cuki lehet a kis táncosnőd :lol: :lol:

Vindo remélem kék marad neki a szeme, olyan helyes vele :oops: :lol:
sokan mondják, hogy rám hasonlít. Múltkor Z körbevitte az irodájukban a kisfiát, aztán megkérdezték tőle, hogy ki a gyerek apja, merthogy semmi hasonlatosság nincs köztük :lol: Z barna haj, barna szem, Gergőci szőke göndör haj, kék szemek, hófehér bőr :lol:
Azóta ezzel húzzák :D :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, gyakori elgondolás, hogy a fiúk az anyjukra hasonlítanak, ez esetetekben be is jött 8)
Na okvetlenül számolj majd be a kézműves csokikról, képet is kérnék!!! :-)

Kísérletet folytatok: Ádi imádja Halász Judit néni Somdere-somdara-somvessző kezdetű dalát, megpróbálom, ez így lesz-e 4-500-szori egymás utáni hallgatás után is. Vajon mikor szól, hogy most már legyen más? (Lehet, h semmikor, az aktuális slágerkedvencemet én is akárhányszor meg tudom hallgatni...) :shock:
irina

Irina szerintem Te hamarabb kiakadsz majd :roll:

Beszéltem Nektarinnal jól vannak, Robesz alszik. Ma este bent alszanak a kórházba és holnap reggel mennek haza. Robesz nagyon jól viselte a műtétet. Nektarint jobban megviselte lelkileg. Mindenkit puszil és köszöni szépen a rájuk gondolást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára l.móni 2011.01.19 20:08-kor.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, köszi a jó hírt, örülök, h Robesz oké! :-)

Bárányhimlőoltás: mint írtam, Ádi egyet kapott. Megmondom őszintén, bárányhimlőszezon ide vagy oda, nem akarom beadatni neki a másodikat (így viszont állítólag semmit nem ér az egész, egy lászlós immunológiára specializálódott doktornő mondta nekem). Ádi mindig náthás, bármi lappanghat benne, mert ha nem lázas, jár oviba, így nem akarom beoltatni.
irina

Gegi elkezdett hányni... :cry: Mi jön még?

Kép
Kép
Kép
gremese

Na azóta még egyszer. Zsozsi kiabált torkaszakadtából, hogy "anyaaaa gegiiiiii". Most húztuk át az ágyát.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, remélem, csak múló rosszullét volt ez Geginél! Szorítok!!!

Maggie, még meg sem köszöntem, amit a balkezességről írtál. Hát akkor várunk, hogy s mint lesz ez Ádinál.

Jó éjt mindenkinek!
irina

Jóóóóóó reggelt!

A szokatlan időpont oka az, hogy Bercó is betaknyosodott. Eléggé nyűgös is, így itthon maradtunk. Délután viszem orvoshoz. Riasztom anyukámat, hátha ráér holnap. :wink:
dmaggie

Jó reggelt!

Mesi mi újság?
Hogy van Gegi?
Milyen az új doki?

Maggie :( jobbulást Bercónak+++++
Jó is a gyorsan riasztható anyuci :wink: :)

Irina pont a betegeskedések előtt, novemberben kapta meg Grétike a 2. birkaszurit
mondjuk én úgy tudom, hogy pici köhögésnél beadják, mert nincs semmi mellékhatása, nem viseli meg a szervezetüket :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gegi egész éjjel hányt. Kanalanként adtam neki a folyadékot, azt is. :(
Szerintem lázas (még nem mértem meg), de ma reggel benne maradt fél deci normaflore-s almalé. :shock: Beszéltem a bölcsi vezetővel, azt mondja egész Pakonyon ez van + influenza, és ez a hányós gyors lefolyású.
A barihimlő meg a pöttyök megjelenése előtt két nappal fertőz.
Kicsit zombulok, de hát ez van.
Ja, és ha Gegi aludt is egy fél órát, akkor Zsozsi verte magát az ágyban. Mint aki rosszat álmodik, vagy viszket. Nem is tudom. Sokszor volt, hogy felébresztettem, erre azt mondja, hogy szeretne aludni, csak én nem hagyom. :shock: :lol:

Bercónak jobbulást!!!! ++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! Az új doki jó, nem gúvad a szeme, ha kiejtem előtte az antibiotikum szót. A XVIII. kerületben van, autóval 10 perc. Megadott egy telefonszámot, amit éjjel is hívhatok, ha kell :!:

Kép
Kép
Kép
gremese

Megyek, megmérem a lázát és átpelcsizem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi jobbulást a kicsiknek++++++
Grétike is nagyon nyugtalanul aludt az éjszaka. Folyton forgolódott, dobálta magát és engem hívott.
Reggel meg arra kért, hogy hozzam el ebéd után az oviból, Ő nem akar ott aludni.
Az jó, ha most jó a doki :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

hull a hó :roll:

Péterkéék készülnek az oviban a farsangra.

Még mindig nagyon nagy örömmel megy, boldogan jön haza, úgy gondolom, most már teljesen érti , hogy ovis, ott barátok, haza itthon család. Reggel egyedül ébred, reggelizik és már türelmetlenül várja ,hogy induljanak.

Emese drága , készülj, hogy Gegi is elkaphatja a bárányhimlőt, de szerintem jobb is volna, ha egyszerre esnének túl rajta.
Jobbulást mindenkinek!

MAggie jobbulást Bercónak!

Móni nagyon édesek a gyerkőcök és igen, tiszta anyukája a kisiad:-) Gréti meg tiszta Z. TEsóddal is nagyon hasonlitotok, először azt hittem te vagy az, csak a haj nem ment a fejembe :oops:

Dettyk videót!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Mesi: oh szegény Gegi..jobbulást neki!!!

Maggie: Bercónak is jobbulást! ++++++++++++++

itt is hull a hó!!! Emma már menne szánkózni..de sajna nem marad meg...vagy ki tudja...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt havas trutyi esik csak :?
Hó jobb volna :)

Heni volt egy olyan időszakunk amikor egyformán tűztük fel a hajunkat :D
néha Grétike is összekeveri a régi fotókon, hogy Brigus vagy Én vagyok-e rajta :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mi lesz Peti a farsangon?
Grétike boszorkány :lol: Már megvettem neki a jelmezt, a napokban érkezik meg ha minden igaz.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni hát én még nem választottam ki :oops: febr . közepén lesz csak, igy még van egy kis időnk.

Heni
KépKép
heni81

Emma is készül a farsangra de itt is febr. közepén lesz. és ugyan az lesz mint az oviban, tündérhercegnő :-) 2:1:-)

Előbb vettem be a c vitaminomat mint reggeliztem..most fáj a gyomrom..

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki?

KépKép
kaqk
Debrecen

Hm..még mindig senki.
Látom Robesz jól viselt e műtétet! Bátor kis legény!

Én takarításon, mosás felén túl vagyok...és

VIRÁGZIK az orchideám......már kb 2-3 éve nem virágzott!! :-)

Tegnap du-án játszóházban voltunk, Emma a trambulinon volt kb. 20 percig egyfolytában..na jól ki is fáradt, utána apumékhoz mentünk vacsizni..rengetek kolbi+hurka+ krumplit betolt a kis csaj, majd 8 kor közölte hogy éhes! :-)
Tegnap történt egy kis baleset az oviban...a barátja Dávid megharapta az arcát..nem derült még ki hogy mi lehet az oka...de Emma nem tűnik haragosnak...de most van vmi köztük...Dávid azt mondta hogy az összes almát Ő vitte az oviba, közben meg Emma is vitt és ez az igazságérzetét zavarta , ezen összevitáztak, utána azt mondta hogy Dávid nem a barátja már, de mégis csak vele játszott, erre tegnap megharapta. Kíváncsi vagyok az anyukájának elmondja e miért tette. előtte pár nappal meg annyira ölelgette hogy majd megfulladt Emma, de a drágám csak tűrte és csak mikor már nagyon szorította akkor kiabált az óvónőknek.
Nem tudom mi lesz ebből.
De nagyon élvezi az ovit ezek ellenére is és továbbra is csak Dáviddal játszik.

Hát ezek történnek nálunk.

közben valaki?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem jött senki...na jó akkor megyek .....gondolkodni.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi d.e főztünk, mostunk, teregettünk, postán voltunk, néztük, hogy mossák le a sáros traktort 8) én még gyorsan felmostam, miután Áron elaludt, jaj mindig szétcsöpögteti az inniét :evil:
Nagyon elszeretném venni tőle a cumisüvegét, de nem tudom milyen módszerrel :? tipp??? bár gondolgattam, hogy várok 2 éves koráig, meg hogy jó idő legyen, hátha kint egy másik itatóból is elfogadná az inniét, mert ment már próbálkoztam csőrössel, de nem. Most kezd rákapni a szivószálas üditőre, lehet szivószálas pohárból inna, na majd látom :roll:

Ja és igy Péterkétől sem tudom elvenni , mert látja Áronnak van, bár ő csak este meg reggel issza belőle a kakaót.

Farsang: annyi féle jelmez van már, csak sikerül venni valami jópofát és jóáron.

Móni honnan rendeleted???

Kaqk mitől fáj a gyomrod? jobban vagy már? Tegnap a nyakad, ma a gyomrod:-( tegnap egyébként én is pocsékul voltam, biztos a front is:roll: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni: attól a nagy Cvitamintól éhgyomorra....ettem majd lassan elmúlt! Pedig már jártam így.....mégis bevettem evés előtt!

Sima pohárból valami vagány matricával nem inna?
olyan nagyfiús módra!

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni én ettől a csajtól vettem:
http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=karinamail
padlót fogtam mikor megláttam a boltokban és a neten a jelmezárakat.
miért kérnek egy kicsi ruhadarért vajon 6-7 ezer forintot :roll: vagy még többet

KépKép
Kép Kép
l.móni

LEhet majd az lesz, de még nem igen megy neki a pohárból való ivás, ezért is gondolgatom a szivószálat, ha a csőr nem nyerő :roll:

Aron kihányja a C vitamint :shock: igy mindig a teába teszek pár cseppet.

Heni
KépKép
heni81

Heni, ha csak pohár lenne, szerintem hamar megtanulná ;)

Nálunk egy éves korig volt cumisüveg, de abban mindig csak a tápszert kapták, utána véget ért a móka, ha szomjasak voltak, pohárból ittak, hamar meg is tanulták.

A kényszer nagy úr :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi és igy mennyit isznak? Mert Péterke is csak kortyolgat pohárból, úgy kell beleimádkoznom folyadékot :roll: de ő már pohárból kéri legalább, ha szomjas amióta ovis, mert ugye ott is úgy látja.

Áron 1.5 liter folyadékot megiszik, mig Péter jó ha megiszik 1 litert kakaóstul.

Heni
KépKép
heni81

Hát passz, ugyanannyit, mint előtte :)

Ők sosem voltak nagy ivók (én sem vagyok az :oops: ), de ki van téve a poharuk, Fruzsiéban mindig van víz, Zsófi meg tud magának engedni, és isznak, ha kérnek.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

PAnndi és tejet isznak a lányok???
Nálunk Péterke nagy kakaó függő, Áron meg csak este iszik, de nem rajongó.

Heni
KépKép
heni81

Nem ihatnak, kiütésesek lesznek tőle. Zab- és rizstejet szoktak inni reggelente.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Értem, köszönöm a tanácsodat, megpróbálom alkalmazni, bár nem lesz könnyű, Áron makacs természet és nem szereti az új dolgokat.

Heni
KépKép
heni81

Fruzsi is ilyen :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Csodás papírügyek tengerében vagyok... De hamarosan ezzel is végzek, és akkor lesz egy kis időm tényleg itt lenni veletek. :) Sztem már holnap.

Nálunk Samu rendesen iszik, Dani egyáltalán nem.. Alig lehet beleimádkozni vmennyi folyadékot, többször járt már a kiszáradás határán...

Megyek is, szétszednek a kölkök is...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Gyors írok pár sort amíg apa szórakoztatja Zinát,érzi már a fürcsit,egyre zabosabb.

Bercónak,Zsozsinak és Geginek mielőbbi gyógyulást!
Ez a hányás valami rettenet tud lenni!!

Robesznak is gyors felépülést,szegény Nektarin,teljesen átérzem az aggodalmát...

Móni,szuper jók a képek!!
Gréti gyönyörű,a kislegényről nem is beszélve!
És elájultam azon ahogy próbálkozik felállni :shock:
Basszus Zina még ülni sem tud,mindig bepöccenik,dob magán egyet és már borul is mint a lisztes zsák :lol:
Bár nálunk Berti is későn kezdte ezeket a dolgokat,viszont Zinának már van két foga,Bertinek nyolc hónaposan jöttek,persze nem hasonlítgatom őket,tudom,hogy minden gyerek más.

Irina!Ne is mondd a csokit,imádom de amióta tejet sem ehetek a csoki is kilőve pedig néha már remegek úgy ennék!!!!
És a terhesség alatt csak azért ötöt szedtem fel mert már alapból volt rajtam vagy 20 felesleg,azóta meg....

juba0

Estét!

Betegeskedőknek jobbulást!!!!!!

Beninek is még mindig nagyon folyik az orra, hapcizik ekkor is ömlik az orrából,,, plusz még köhög de ilyenkor nem jön fel semmi....

Dominak is folyik kicsit az orra,szóval jön a 7vége..

:arrow: később jövök
varga tünde

juba, elég sok étcsoki tejmentes ;)

Én sem ehettem semmiféle tejterméket egyszer még 22 évesen fél évig tej- és szójamentes diétán voltam, na az elég kemény volt, szója mindenben van szinte, aztán Fruzsi szoptatása alatt semmi tejterméket nem ehettem, az azért elviselhetőbb volt, és csoki helyett sokszor csináltam kókuszgolyót, meg palacsintát, meg ilyesmit :) Kitartás!

Én most baromira ennék, mert éhes vagyok, de akkor egyrészt kihánynám, másérszt iszonyat rossz éjszakám lenne, szóval várok reggelig :roll: Holnap védőnő.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok,
megint eltűntem :oops:

Tegnap reggel héttől estig tartó napunk volt, este kilenckor meg ppt-készítés helyett eldőltem, mint egy zsák. Ma megint hajnalozunk, de du. már szabad leszek, akkor próbálok majd jönni.

MInden betegeskedőnek jobbulást!
:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo várunk akkor délután :)

Juba gergőci nem csak próbálkozik a felállással, hanem konkrétan feláll. Na meg belemászik a pihiszékébe, kimászik belőle, kijön utánam a konyhába, lerámolja az asztal alsó polcát. Szóval örökmozgó :D

Tündi nyugi, nem lesz gond, Domit még talán időben el tudod csípni és nem mászik nagyon bele a betegségbe.
További jobbulást beninek+++++++

Mesi hogy vagytok?
Gegi hányt azóta?

Maggie Bercó hogy van?
El tudott jönni anyud?

Heni én is úgy csinálnám ahogy Panndi mondja. Elraknám az összes cumisüveget. Ha szomjas akkor inni fog. Még esetleg annyit tennék, hogy a boltba együtt választunk ki egy poharat. Legyen az bármilyen, ha Ő választja akkor szeretne belőle inni :wink:
Van már hír az állásról?

Ágica, Gica boldog névnapot :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

[size=18]Ágnesek! Boldog Névnapot!!!!![/size]

Betegek hogy vannak?

Geginél van még hányás?
Zsozsinak hogy vannak a birkái?
Bercó?? Maggie, anyud tudott jönni?
Domi??

Mi megvagyunk.
Emma tegnap kapott egy bocsi ajándékot ..egy kis kerámia almalányt a "harapós" kis barátjától! nagyon örült neki, szerintem szent a béke, Dávid annyira szereti...hogy már azt sem tudja mit csináljon, azért reméljük többet nem harap..... még ott a helye a harapásnak!

Mosás, hajmosás, főzás ez van most soron. Reggel a 3 bankban + postán voltam....:-(

na lassan ebédelek!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni.Apával voltam,kicsit kivan..

Domi köszönöm oviban..kopp-kopp Ma úgy ment,hogy ott akarok aludni.. :)

Benivel elvoltunk mi is bevásárló túrán. Aztán főztem elvittük a kajcsit apának,most meg a ruhákat kellene elraknom,de nem visz rá a lélek.........................

Kaqk én meg a multivitaminnal vagyok így,hogy ha nem úgy veszem be evés után sok folyadékkal,akkor megfájdul a gyomrom tőle.. De sajnos egy párszor nálam is becsúszik,hogy rosszkor kapom be alig iszom rá,és utána meg mérgelődök magamon..
varga tünde

Halihó!

Móni! Teljesen kész vagyok Gergitől,hogy miket tud már :shock: teljesen lepadlóztam tőle! És mikor olvastam,hogy beszél is :shock: :shock: :shock: :shock:

Kaqk! De édes lehetett Dávid mikor vitte Emmának a bocsi ajándékot :D Remélem nem harapja meg többet azt a kis angyalt,durva lehetett ha még mindig meglátszik!

Mesi! Hogy vannak a gyerekek?

Bercó?

Panndi Én is gondoltam már az étcsokira de rá van írva,hogy nyomokban tejszármazékot tartalmazhat,így nem mertem bevállalni :(

Ágneseknek Boldogságos Névnapot!

Csajok valaki ért ehhez a magánnyugdíjas mizériához?
Küldtek papírt de nem jövök rá,hogy mennyi a hozam feletti rész amit kivehetek?!

juba0

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?