Sziasztok!
Csöppke
Tök jó, hogy ennyi infot megosztottál a kendőről, nagyon klassznak tűnik, remélem, nem fogok bénázni, menni fog nekem is
Klarissza
Pont egy nappal később, 15-ére van időpontom az Izsákira

, kár, összefuthattunk volna!!
Próbálj meg nem aggódni, és drukkolok a lánykához!!
Lina
Milyen szép a pocakod!!!!! Ehhez képest sehol se vagyok... épphogy látszik valami. Jó látni, így már megismerlek utcán is. A péntek holnap péntek lenne? Iszonyatosan fáradt vagyok, de jó lenne találkozni. Amúgy is jönnél Kmétre? Hány körül? Nekem 2 körül lenne jó.
Hogy ne fárasszalak, próbáltam a megadott linken a Jónás naptárt, de nem jön be az az oldal. Így csak megkérlek, ha még vállalod.... 77.03.30 reggel 8 Budapest, szept. 28. utolsó mensi,
szerintem okt. 9 körül fogant, de nem tudok pontos napot.
Addisz
Örülök, hogy minden rendben, és szuggeráld a méhlepényt egy kis vándorlásra... nekem pont a méhszáj mellett van, mondta a doki, hogy ne emeljek, és óvatos házasélet...
Bruni
Tuti lány lesz, ha ennyien drukkolnak!!!

Köszi az együttérzést..
Hópihe
Köszi!! Jó szórakozást a koncertre!!!
Na, mégis lementünk a 4D-re.... Azért oda, mert amint írtam, üdülésit is elfogadnak, mi meg nem bírjuk elkölteni, és a dec.-ben lejárón vettünk magunknak ajándékutalványt, amit így később is fel lehet használni...
Várom Lina prognózisát, meeeeeeeeeeeeeeeert én már tudom Ficánka nemét
Minden rendben, és nagyon nagy élmény volt!!!! Jó, hogy rábeszéltetek!! Köszi!!!