A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Béku: tényleg nagyon cuki ez a cucc :D :D :D Biztos meg tudod csinálni, ügyes csajszi vagy!
Én is kínlódok az utróval, 3*3-at kell tolnom...és ha belegondolok, hogy még csak az elején járok :shock: :shock: :shock:
carla1227

Carla: én mostanában minden éjjel ilyen hülyeségeket álmodok...

de az a fura,hogy már minden álmomban tisztában vagyok a babával,és ez olyan jó! :)

múltkor pl. azt álmodtam,hogy műtöttek (lábamat),de felébredtem közben,és szóltam,hogy hagyják abba,mert fáj,mire a doki mondta,hogy nem fájhat,mert kaptam érzéstelenítést...

én meg sikítottam a fájdalomtól... :shock:
Aztán a doki még bele is harapott a lábamba,hogy bizonyítsa,hogy nem érzem...

no ez durva volt,mert végigálmodtam,és nagyon valóságos volt...! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Carla: az elején nekem is csak utró volt,de a sok piszkálás miatt (én is 3X3-at toltam) bedagadtam,elég durva volt,akkor váltottunk Crinone-ra,de megbeszéltem Sz dokival,hogy mivel maradt egy csomó utróm a leváltás miatt,később néha beiktatok 1-1 utrós napot...
Most is épp egy olyat élek :lol: :lol: :lol:
csak már elszoktam tőle,mert gyorsan feléltem,hogy fogyjon,és ne kelljen több Crinone-t venni.

Ma nekem is 9 db utró megy,és elég kínkeserves,de már csak 6 nap,és nem kell több :D
Vendég

Carla: Igen, ma már jobb a kedvem, amúgy én olyan vagyok, hogy nagyon neki tudok keseredni, de szerencsére eddig nem tartott soha nagyon sokáig! :)
És ma itt volt Zsuzskának az ezermester férje nálunk, és megvan az első lépés, megfordította a háló és a gyerekszoba ajtó nyílását, ezután már jöhet majd a következő lépés, a festés! És ez most teljesen felspannolt!!! (miknek nem tud örülni az ember, mi?)
És Zsuzska, remélem nem baj, hogy itt áradozok, de gyerekek, ha egy rendes, alapos szakembert szeretnétek hívni: akkor jószívvel ajánlom Zs. asztalos férjét!!!

Béku: holtaláltad ezt a takarót?? látom vatera, de ott hol???? Nagyon tecc... :) Rózsaszínben v. lilában nem volt?? :wink:

Kubukám: Gartulálok én is a vizsgához!!!!!!!!!! Olyan ügyes egy csajszi vagy Te, hallod!!!!!!!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: már megnéztem Neked,lehet kérni rózsaszínben,cicás mintával is ;)

egyből ez jutott eszembe nekem is! ;) :D :D :D

itt találtam:
http://baba-mama.vatera.hu/agynemu_takaro_baldachin/egyeb/nevreszolo_takaro_baba_takaro_himzett_takaro_75_75_1436355797.html

és itt lehet még nézni képeket a további lehetőségekről:

http://egyeditakaro.hu/?q=node/4

de egyébként talán legegyszerűbb venni egy sima babatakarót olyan színben,ami tetszik Nektek,és elég sok helyen lehet már hímeztetni bele,pl. a Sugárban,és ott többféle mintát is lehet kérni,olyan cicásat is,ami jobban tetszene :D

Ez leginkább Izabella miatt fogott meg :D
Vendég

andi: Ilyen takarót lehet csináltatni. Ha jól emlékszem www.egyeditakaro.hu
vicky79
Budapest III. kerület

CSajok, nagyon jópofa!! :) Na majd ha már ott tartunk, hogy ilyenek...akkor nem fogom vissza magam :wink:

andrea-1

Annyi klassz dolgot lehet találni... :)
én meg aztán pláne levehető vagyok a lábamról ezekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi: Én törölközőt csináltattam karácsonyra. Apa, anya és Barbus feliratokkal. A Barbusén van egy párnán fekvő cica.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon sok helyen hímeznek akár hozott anyagba is,úgyhogy van lehetőség :)

Mi még Makón gyártattunk egy csajszival gyönyörű babaágyneműt, fehér alapon fehér hímzéssel...
Annyira szép lett,hogy fájó szívvel adtam oda annak,akinek szántuk,de sajnos már nem vállalnak ilyet arra....

Épp az egyszerűsége miatt volt annyira szép :D
Vendég

Heló Evribádi!!! :D

Akik már szültek, segítsenek plíz:
Hogy indítható be a szülés, mert Tündi már nagyon akarna szülni...
Sz ügynök egy kis Kép -et javasolt, de nem fűlik hozzá a foga...

Kösszike! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Béku,

és ezt a bárányos cuccot hol találtad???
Tudod, nálunk az egész szoba bárányos lesz, ez rohadt jó lenne, bár gondolom elég drága...

Kép Kép
estrella22

Sajti: pedig nekem is az lett volna a tippem... ;) :D :D
mindjárt utánanézek a könyvemben,asszem ír erről,hogyan indítható be!

Estrella: húúú,hát ez tényleg nagyon drága,egyedileg készített cucc,így az egész asszem 38.000 Ft.....
mindjárt megnézem a linket,ezt külön kérésre készítette a csaj (kézműves)...
Vendég

huhh,nem is,42.000 a teljes szett...

innen vettem:
http://www.meska.hu/meska

a konkrét termék pedig itt:
http://www.meska.hu/ProductView/index/87216

az ágynemű készítésének módját kerestem a neten,mikor véletlenül találtam,és olyan klassz dolgokat gyárt a nő,de piszok drága... :roll:
Vendég

Sajti: megnéztem,a könyvem is csak ezt említi,de nem is maga az aktus miatt,hanem az orgazmus miatt,ami megmozgatja a méhet....

szóval érdemes ekörül keresgélni.. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Megpróbálom újra a tegnapit bemásolni:
mhtml:https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?ui=2&ik=76c0b8b8d2&view=att&th=12d56a43e7e05d9b&attid=0.1&disp=safe&zw&saduie=AG9B_P_zv5zVXd14vsxDBNSzyMUR&sadet=1295537029394&sads=FzIDnbkj9vDQZ0lKAATwuHT0Ox4&sadssc=1

Egyébként a Chili&Vanilia gasztroblog 2006.03.24-i receptje volt, édesköményleves fokhagymás garnélanyárssal.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: jobban beleástam magam a témába,és több dolgot is találtam.

természetes szülés megindítás lehetséges:

pl: homeopátiás bogyókkal (hatásáról nem olvastam)
szex- ezt kizártuk... :roll:
ricinus olaj... no ez hasmenést okoz,és ha elég fejlett már a baba,akkor megindul a szülés.
Írta egy lány,hogy este lefekvés előtt alkalmazta,pár plusz útja volt a mosdóba,majd alig 2 órával később megkezdődtek a fájások...
Vendég

Carla:
Telihold volt, talán onnan ezek a fura álmok... :roll:

Estrella:
Ugye, hogy jó a fiúcska is? :) Amíg nem lett a barátnőmnek fia, aztán még egy, nem is tudtam elképzelni, hogy milyen érzés. De bátran állítom, hogy szuper!!! :)
Micsoda álom... :shock:

Zsuzsó:
Annyira jó, hogy uhun minden okés volt, a 4D-re nagyon drukkolok!!! :)

Kubu:
Gratuládé hegyek:
1. vizsga
2. +mani :D

Judit:
Egyre jobban haladtok ti is, már megvan a pelenkázó és a gurulós kád is, nagyon ügyes vagy! :)
Picike már délelőtt is daj-dajozik? Jó kis virgonc baba lesz! :)

Ancsi:
Óriási ölelésem!!!
Annyira szorítok, hogy jók legyenek a vizsgálati értékek, bízom benne, hogy csak elbénázták a mérést!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Huh,termeltetek ám rendesen!

Ancsi:
Nagyon sajnálom,hogy ilyen dolgokon kell aggódjatok,de nyugi minden rendben lesz.

Breki:
Hogy telik az idö,most izgultunk értetek és már 12.hetet nyomod.Gratula!
A baris cucc nagyon szuper,de látom az ára is. :)

Andi:
Köszi az ezermester férj dicsit,most dagad a májam rendesen. :lol: :lol: :lol:
Lassan,de biztosan alakul az Iza lakosztálya.Habár a férjem szerint most is csini lakosztálya van az Izának.
Álmod nem semmi!Halálra röhögtem magam a Vastag Cs. sztorin.

Judit:
Hajrá baba mocorgás!!! :D
Mi is régen hegyen laktunk,de bizony ott is volt a környéken betörés rendesen.

Ann:
A te álmod sem semmi,két legyet egy csapásra módszer ezek szerint nem jött be. :roll:

Sajti:
Hajrá szurizás!!!
Nem soká én is lépek a nyomdokaidba csak is jó példát szabad nekem mutatni. :D

Zsuzsó:
Mennek drukkjaim az 4D-hez. :arrow: :arrow: A babácskátok nagyon szégyenlös,én is kislányra tippelek!!!

Estrella:
Betörős történet nem semmi,sajnos a mai világba minden rosszra fel kell készülni.

Kubu:
Hatalmas gratula a vizsgához!!! Ügyes vagy!!!!

Carla:
Neked is hatalmas gratula a szép HCG eredményedhez!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: igen,nekem is eszembe jut állandóan,mikor mentem a beavatkozásra,és míg párod állt sorba,jöttél drukkolni :)

olyan jólesett!! :)

Annyira drukkolok én is Nektek,el se hiszed! :D
Tudod,az első csak próba,most jön az igazi! ;) Épp Juditnak mondtam,mikor ő is az első UH-jára ment,hogy jó lenne,ha az ember rögtön a második próbálkozással kezdhetne,ha arra ennyivel több az esély :D
én szívesen kihagytam volna az elsőt,és egyből ezzel kezdek :D
persze csak viccelek!

Bizony,telik az idő...
De ahogy nézem,Nektek is csak jó ez,hisz mindjárt szurizhattok újra :)
Vendég

Holnapi BMC-s csapat!Ki és milyen idöpontba megy?
Holnap 10-11 körül én is a János korházba kolbászolok,ha valaki még akkor ott lesz jó lenne talizni.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku:
Kicsit irígyellek, hogy kajaundoritised van. én meg bármit befalnék!!! Na jó, most túrót kellett volna ennem, de rá se bírok gondolni...
Azért legalább az eper és a paradicsom lecsusszant neked. :)
Gasztroblog :arrow: igeeen!!! Nemtom nekem miért nem jött be, pedig simán bemásoltam a címet. :roll:
Köszi a szülésindítós tippeket, már el is küldtem barátnémnak.
Mekkora poén lenne, ha holnap mennék vizsgálatra, aztán már esetleg látogatóba is mehetnék.... :)

Csajok, ma olyan jót nevettem. Körmösöm meséli, hogy kislánya fogáért a Fogtündér visz a gyereknek vmi apróságot a párna alá. A nagylánya meg elkezdett reklamálni (8. oszt.), hogy bezzeg amikor ő kicsi volt, csak Télapó volt még, meg Jézuska!!! Erre benyögöm, hogy Ciklustündért is kéne szerződtetni! :lol: :lol: :lol:

Más:
Reggel a Zuram sétáltatta a Zebeket. A nagyobbik vesés, ezért felöltöztettük, viszont a férjem szerint nem hajlandó a ruciban kakkantani, le kellett róla vennie, utána megtörtént a csoda.
Hát én du. amikor levittem, simán 2x is vimesdobozt produkált! Mégsem a ruci a hibás, vagy addigra megszokta... :roll: Mindenesetre vicces benne, de nem érdekel, inkább az egészsége a fontos.

Pá Drágáim!
sajt@

Holnapi dreamteamnek:
Én most kivételesen nagyon korán szeretnék beérni, mert rohanni kell vissza a melóhelyre :cry: , várnak az ügyfelek...
Jön még vki hajnalban? :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: elfelejtettem írni,hogy a csaj a ricinus olajat egy kis narancslébe keverte,és amúgy is borzalmas íze van,úgyhogy lehet hogy ki kell találni valamit,amibe ő is belekeverheti :D

én nem ismerem az ízét,de tuti nem kellemes.

Arra akkor készülhettek,hogy ott hamarosan baba lesz!
Remélem beválik a tipp! ;)
Holnap mehetsz is megnézni a babácskát...ez mekkora lenne! :D :D

az a baj,hogy nálam leginkább csak a tejtermékek csúsznak le,ill. zöldség-gyümölcs.
se hús,se kenyérféle...
Vendég

Zsuzska: köszke.. :oops: :oops:
Dagadjon is a májad!!!! Amúgy Urad míg doglozott, jól "megszuggeráltam" siker-ügyileg és kilátásba helyeztem novemberre az ikreket Nektek !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajti: Ha Tündinek nem fűllik a full kekszhez a foga, akkor lehet az is segítene ha a párja tenne a kedvére... kényeztetné ??? :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :lol:
Meg málnalevél tea - forró fürdő - lépcsőzés és hasonlóakat olvasgattam a neten.. :wink:

Estrella: Ez a bárányos tényleg cuki... Ha nem is az egész szett, de ha lehet azért 1-1 db-ot érdemes lennne beszereztetni (ajándék gyanánt valakitől??) esetleg? :wink:
Ha nyerek a lottón, akkor viszont az egész szettet megkapod!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: jó ötlet a törülközős hímeztetés is.... atyaég mennyiféle mindent ki nem találnak.... :lol:

andrea-1

Andi: én is erre gondoltam,hogy a kényeztetés is egy megoldás lenne... :roll: :roll: :roll:

vicces visszagondolni,mi is mit meg nem tettünk,mikor a lombik előtt nem akart megjönni,hogy elkezdhessük a fogamzásgátlót... :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi:
Nagyon teccik a novemberi ikres téma,mi is arra gyurunk,de ha úgy alakul eggyel is megelégedünk csak már legyen valami.
Már kb. fél éve azt álmadtam,hogy ikreink voltak és Tamás meg Balázsnak hivták.Azóta is mindig az jár a fejembe,annyira életszerü volt,még most is elöttem van.
Köszi a "szuggerálást"!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzskám: akkor Tomika és Bazsika borítékolva... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Köszi az infókat, el is küldtem barátosnémnak. :)

Pá Drágáim!
sajt@

A ricinus azért is jó lehet, mert kimaradhat miatta a beöntés. Ma egy éve éjszaka ment a hasam a kakaótól és nem is volt beöntés. És ami a lényeg, hogy nem is hiányzott.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Huuu 2 nap alatt 4 oldalt irtatok Ti aztán összetartotok!
Köszönöm elöre is a jó kivánságokat.
Még nem tudok névszerint irogatni,de
-a baris cucc tényleg egyszerüen nagyszerű
-a kapun bejövő ismeretlen látogatok felháborítoak
- aki megy székesfv-ra nyugi szerintem is csak bénáztak és csak árthadsz a babának ha ideges vagy (tudom könnyü ezt mondani)
-6 nap mulvai vizsgálathoz sok sikert
- az utba lévőknek gratula
-természetesen szeretnék a listádra kerülni, de nem tudom hová sorolnám magam :)
rolam rolunk:
39 éves vagyok idén 40 leszek. 2008-ban találtam meg a nagy Ő-t!
van egy 15.5 éves fiam Ádám most 9.-es.
Rita vagyok és azért kerültünk ide mert a párom katonái 40% és az is 10-20-10 aktiv. 2009. Jan. fsh 12 volt most 15.5

Mai nap eredménye:A páromat ujra nézik, nekem ujabb kenet vizsgálat és átfujatás HSG lesz majd ha ezek meg vannak derül ki hogyan tovább!
evolet
Szolnok

Félek az átfujástól !

Szeretném ha segítenétek orvost választani.

Mit tudtok Szűcs és Skriba-rol mi a véleményetek?

köszönöm elöre is

Üdv. Evolet
evolet
Szolnok

Evolet: én Sz dokihoz jártam,és biztos elfogult vagyok vele kapcsolatban,de nagyon tudom ajánlani! :)

Azt hiszem sokan vannak hasonló véleménnyel,mint én,de Andi tuti! :D

S doktornőről is csak jót lehet mondani -szakmailag.
A többiről annyit,hogy velem rendes volt,mondjuk nem is voltam egy nehéz eset számára :D
és nem utolsósorban ő hozta nekünk a jóhírt! :D
Vendég

Szia Evolet!!!
Én még nem is üdvözöltelek itt!!!! Pont gáz-hangulatban voltam, mikor jöttél.... :shock: :shock: :shock:

Egyértelműen: SZŰCS!!!!!!!!!! :)

Hsg-től ne félj, szinte mind túlestünk rajta.... én paragép-alacsony fájdalomküszöbbel vagyok... Cataflámot vettem be, egyet reggel otthon idulás előtt, egyet pedig mikor még várakoztunk a bevatkozásra, semmi fájdalmat nem éreztem!!!! Az egészben a legszarabb az a testhelyzet volt számomra, ahogy csinálták... Ja az idős dokibácsi szokta csinálni, de aznap mikor én voltam, gondolom szabin volt, így Szűcsdoki csinálta... :wink:

andrea-1

Béka: Látom rám hivatkozol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evolet: mindkét orvoshoz volt szerencsém, először S. utána átkértem magam Sz-hez.... most a terheshondozást is Vele csinálom végig és a kislányunkat is Nála fogom megszülni... :wink:

andrea-1

Evolet:
Hajrá, beindult a gépezet! :) Köszi az infókat magadról, itt jó kezekben leszel, segítenek babásodni.
Újaknak az 1020. oldalon az első hozzászólás segíthet a dokiválasztásban.
Én Sz ügynök-párti vagyok :D , hozzá járok, de S is nagyon jó (én kétszer voltam a keze alatt, mert helyettesített).

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Evolet!

A Hsg-töl ne félj,nem olyan vészes,én kb.annyit éreztem mind a rákszürésnél.Én átjárható voltam lehet,hogy azért nem volt fájdalmas.
Doki ügyben én Skribára esküszöm,nekem nagyon bejött.
De ha jól emlékszem a 1020-as oldalon Mieza már mindent leirt részletesen a dokikkal kapcsolatban,ott megtudod nézni.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lenyügőzz gyorsaságotok!

Köszönöm a segítséget és a javaslatott valojában én is felé hajlottam. Én szerintem nehéz eset vagyok ha nem az lettem volna már félével korábban itt lettem volna!
Bent fekvős az átfujjás? utána nem rossz? meséljetek én is nagyon parás vagyok!

Már 1 héttel a menetel elött is tiszta zakk voltam de lehet, hogy a 3/4 hold mert én arra vagyok érzékeny. Ezért is értelek meg Andi 1000% -ban.
köszönöm még 1 x!

A baris szerkohoz : szerintem hasonlot Te is tudnál csinálni nem pont olyan de még is saját gyártmány lenne ami megfizethetettlen ha gondolkodsz rajta szolj!

Üdv.R.
evolet
Szolnok

Evolet: nem bentfekvős, ambuláns. Időpontot kell rá kérni, a mensi utáni legkésőbb 10. napon kell megejteni a vizsgálatot. Reggel odamész, recepción jelentkezni kell, a vizsgálatot a radiológián csinálják, hamar megvan! :)

andrea-1

Szasztok,
tanulok :-(

Sajti,
ricinust ne, majd megkeresem hogy miért is ne :-)
apuka kicsit cirógassa meg anyucit inkább :-)

Evolet,
Sz ügynök Marcus "apukája" és hugicám kisfia is az ő közreműködésével fogant :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Breki:
Az elöbb valahogy a lényeg lemaradt,na de most bepotolom.
Köszike,nagyon aranyos vagy,hogy drukkolsz,szükség is van rá nagyon.Lécci-lécci segits bevonzani a sikert,mert neked ez nagyon megy.Ennek most sikerülnie kell,mese nincs.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu:
Hajrá!!!
Ricit köszi előre is.

Húúúzok, mert a Zuram itt ágaskodik a tűvel és nagyon döfködni akar!!! Júúúújjj!!! :? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Evolet,
a többiekkel szemben én S-re szavazok! 2009 novemberében kerültünk hozzá, két sikertelen inszem után a 3. lombik meghozta a várva-várt babát, mindezt nem egészen egy év alatt az előzetes vizsgálatokkal együtt!!!
Most hozzá járok terhesgondozásra is magánba.
Annyit le tudok mondani róla, hogy nagyon rendes volt, soha sem hátráltatott minket, figyelembe vette a koromat (én is a 40-et töltöm a nyáron) és igyekezett hogy minél jobban haladjunk, mert itt ugye fontos a kor is!!!
HSG-től ne félj, úgy van ahogy Andi leírta!

Breki,
nagyon édes ez a baris szett, bár a fiunknak nem nagyon tudom elképzelni :roll:

Sajti,
én is a lépcsőzést és a forró fürdőt ajánlom barátnődnek!

Kép
judit0713

Üdv Evolet! A legjobb helyen:))
Én ismerek S-es babákat Sz-es babákat:-)
Számomra S kissé kapkodós, rohanós, de pl. a szomszédom pontosan ezért szerette, olyan határozott, pikk-pakk nő.
Nekem ő csinálta a leszívást és beültetést, velem ott nagyon aranyos volt. Mindezek ellenére én abszolút Sz párti vagyok, megbízom benne, mindig nyugodt, szűkszavú, de kérdezhetsz tőle bármit, mindig alapos a válasza, emberi, segítőkész... csajok én már alig várom hogy újra találkozzak vele :))

A hsg-ről inkább nem írok, mert én különösen rosszul viseltem, viszont az idős doki bácsi tünemény, és az asszisztens aki átvisz titeket ő is aranyos lesz, bárki megy. Amúgy még mindig nem értem, ha katonákkal van a probléma mi a fenének erőltetik a hsg-t. Lehet esetleg azért, ha elzáródtak a pv-k akkor műtétre küldik az embert, hogy megnézzék nem-e gyulladt, sérült-e a pevezeték...feltételezem.

Sajtikám, a túró témában teljesen egyet értek veled. Én már nyárom kész voltam tőle, amikor leállították a stimut, és mondta Sz hogy 1/4 kiló nyers túró minima..a decemberi lombiknál pedig nemhogy ránézni, rágondolni sem bírtam a túróra, ilyet még nem éreztem soha. Aztán mégis sikerült valamennyire nyomatnom, néha tejföllel kevertem, vagy mélyhűtött ribizlivel, vagy más egyéb fehérjét fogyasztottam. Amúgy meg vagyok arról győződve hogy a beültetés 2. éjjelén történt másfél órás kegyetlen erős has- és gyomorgörcsöm a sok fehérje miatt lehetett.

Szerintetek mennyire gáz az ha néha véletlen 1000 mg meforalt veszek be 500 helyett? Nem tudom hogy a fenébe csinálom, de sokszor előfordul, hogy egyszerűen nem emlékszem kaja közben hogy vettem-e be már vagy nem gyogyót. Így ilyenkor ha nem vagyok benne biztos, akkor inkább beveszek egy felett, minthogy esetleg semmit.

Sajti, hányadik napon vagy ma szurizásban?

Zsuzska,TamásBalázska fiúikrek nagyon jól hangzanak!! Kívánom, hogy váljon mielőbb valóra ez az álom.

Én éjjel most kígyóval álmodtam. Bakker és meg is fogtam, mert muszáj volt, mert a lakásban volt, ráadásul átmászott az nagy ágyon is. Aztán vhogy megfogtam és a fejemre tettem összetekerve. És rá vmit. Még most is kiráz a hideg. De aztán újból elszabadult, utána betettem egy kajás műanyagdobozba és jól lezártam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Na megnéztem a neten, "kígyó az ágyban": lelki gyötrődés....
ann74

Olyan nem volt, hogy "kígyó kajás műanyagdobozban" :-)))
ann74

Hahó!

Látom ismét "báránykás" a téma. Nagyon szép. (Én bárányka se csunya, jajj csak jönne már!)

Jelentem, holmi bepakolva, indulásra kész.Gyors leszek:

Estrella: lehetne sok mindent venni, de ahogy irtam, mindent 1-2 kinőnek, csak mértékkel. Amugy sok mindent fogsz ajándékba kapni szerintem.Remélem marad zsé a fogadott dokkerra, neked is remélem sikerül Breki.

Kubum: hajrá vizsga, csak igy tovább!

Vicky: na te 1 évvel ezelőtt!? Szépséges lánykádról kéretik fotó (egy újszülöttes is lehetne lássük a különbséget)

Sajti: apa már böködott? Huh. szülésindítás magánban. Na én ezzel azért várnék, valahogy tartson ki!

Evolet: nagyon nehéz itt felvenni a fonalat. Azért jó, ha lesz egy fórumtali, akkor tudod majd a neveket arcokhoz kötni. Bár szégyellem magam, mert sokatokra mégsem emlékszem én se.

Szóval más állapot és matisz-klinika: ezt is csak mértékkel, a vége felé tuti nem, (nem is szabad!)

Eszterről tud valaki?

Judit: hajrá fürdőkád! Pihenj sokat!

No mára lelép. Holnap még olvasok, de hogy mikor jövök az már kérdés. Hétfőn este haza - ez biztosabbnak tünik (addig vigyázzatok magatokra)

üdv kispatak
Vendég

Andi: ismerlek ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
még jó,hogy tudtam,milyen szépeket írsz majd Sz-ről,ezért én maradtam a "tényeknél" :D :D :D

Zsuzska: én segítek bevonzani,de ahhoz Neked is segíteni kell! ;) :)
Ne aggódj,rendben lesz minden!
Megtapasztaltad,hogy mi milyen,már nem kell amiatt izgulni,csak rákoncentrálni a végeredményre :D
Vendég

Jajj gyerekek, tesóm egyik haverja kiárusít pár cuccot, mélben küldte át őket, de még nem adtunk választ mi kell belőle, de ez biztosan fog!!!... 5 rugeszért kínálja amúgy..... kész vagyok tőle, már most itt b....tatnám egész este :)))))

http://bolthely.hu/manojatek/id/00103_M ... oros_forgo

Ann: Szemtelenkedhetek????????? :lol: :lol: :lol:
Van a nyuggereknek tudod az az adagolós-kiporciózós gyógyszertartója!!!! :) :) Esetleg egy olyan cuccos nem lenne jó megoldás????
Oké.... csak vicc.... amúgy én ugyanez a lüketódor vagyok...szeirntem néha duplán veszem be a metet.... :) :) :) :) :)
(ugye nem sértődsz meg??) Puszikaaaaaaaaa

andrea-1

Kislányok: ez a laptető most teljes mértékben Ancsikámé, hogy jó eredményt kapjanak és megnyugodhasson!!!!!!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?