Sziasztok!
Andikám! Nagyon köszönöm, hogy továbbítottad a szánom-bánom üzimet ide
Csak egy pillanatom van sajna...ŐRÜLET VAN és nekem NAGYON ELEGEM A MELÓBÓL. Tényleg le kéne állni, de ilyenkor??? mikor egyedül vagyok egy 2-3 ember melójára????? Jövő keddtől jön a felmentősereg állítólag, úgyhogy talán akkor kicsit rendeződnek a dolgok...
BMC:
Majd Ti eldöntitek, hogy jó vagy rossz hír...
én egy kicsit megszeppentem, ahogy Lac is
Nem keseredtünk el, de nyilván annak örülnénk, ha ma kezdtük volna aGonal F-et.
A gond ott volt, hogy 2-3 napot késett... ezért ma csak a 3. napon vagyok. Máskor ilyenkor már a 6-7.-en...
Ebből adódóan K közölte Silverboy alapján, hogy nincs elragadtatva a mnyh-tól, mert 3. napon 8 mm volt ma...
Én azt hittem, hogy az nem olyan nagy para ha vastag...nem az a baj, ha túl vékony?
Bár ahogy levettem a dolgot a mondottakból, az a probléma, hogy nem vékonyodott el kellőképpen...
Abban maradtunk, hogy továbbra is marad az 1 Gonapaptyl.
Szerdán megint UH, és meglátjuk. Ha akkor is túlzottan vastag, akkor szerdától napi 2 teljes Gonapeptyl lesz, és mellé a Gonal F 900, Plusz még felírt egy új szurit, ami tisztán csak LH!
Az a helyzet, hogy most lett teljes az agyamban a kép az eddigi stimuimmal kapcsolatban.
Eddig Pergoverist kaptam, amiben van Gonal F és LH is! Most, azért hogy nehogy túlszaladjon megint a hormonszint, az LH-t kiiktattuk, így maradt a Gonal F. De a ma látottak alapján egy picuri LH-t mégis ad Tanár úr...
Úgyhogy a stimu végére kb napi 8 szurim lesz...alaphangon...most a Pergoveris minden alkotóelemét külön-külön kapom meg, mert más arányban kell, mint ahogyan abban van benne...
A hormonszintjeim amúgy jók lettek!!!
Szóval jó vagy rossz hír???
Nem tudom.
Rossz, hogy kicsit elnyúlik a dolog, de jó, hogy nem nagy gáz, és K látja a megoldást a folytatásra, akár lecsökken a mnyh-m, akár nem...
Nem lehetne, hogy az extra sok peteérésemből adok annak akinek nincs, és a mnyh többletemet is szétosztom a vékonyak közt???
Ja, és a gubanc amiatt lehet késői Blody és LH szint kapcsán, hogy már megint volt egy PÉ-m, Blody első napján... ebben a hónapban "rekordot" döntöttem

és emiatt még baromi lent van az LH szintem...
nem tudom mi lesz, csak azt, hogy kicsit aggódom emiatt....
nem szeretném a szervezetemet teljesen tönkre tenni ezzel a sok stimuval, amiknek a végén mindig "csak" a punkció és az ET marad el
Cél, amit a Titokkal be kell vonzanunk, hogy megfelelő legyen a mnyh és a tüszik is és a hormonom is szerdán és kezdhessük végre a sok szurit
Ne haragudjatok, nem tudtam napok óta ránézni a netre, magán dolgok miatt lehetetlenség volt belépnem...így nagyon lemaradtam!
De igyekszem mielőbb pótolni!
Csucsu!
üdv a sikeres lombikosok csapatában
Judit!
Gratulálok a szuper eredményeitekhez

nagyon ügyi
Minden a legnagyobb rendben lesz továbbra is
puszi Mindenkinek!