Jó "reggelt".
Bea. Bende gyakorlatilag szobatiszta 2 éves kora óta. DE egészen most augusztusig nem volt HAJLANDÓ WC-be kakilni... (talán emlékeztek is rá...) Nem volt rajta pelus, de amikor jött az inger kérte a pelenkát, ha nem kapta meg, inkább visszatartotta, majd szorulása lett. SZóval majdnem 4 éves volt!!! Amikor a koriban voltunk ( hehe

), akkor sikerült először, le is fényképezték a biliben a produktumot, és azóta semmi gond. Kvázi szobatiszta volt, mert tudta tartani, szólt stb és mégse.
Éjszaka pedig kb 1,5 hónapja nincs pelus. SZóval nyugi!!!!!!!!!! A pelus - téma 5 éves korig belefér... (csak drága mulatság)
Ujjszopás a mai napig megvan neki. Ne hagyd magad, szüksége van rá. Most kapott egy tesót, új lakás, és még ki tudja mi jár a buksijában... Ez nyugtatja meg, állítsd le, aki piszkálja érte. A logopédián a cihomókus néni mondta, hogy majd elhagyja, ha megérik rá. Én iskolás voltam, elsős, amikor leszoktam róla, és nekem se lett semmi bajom.
Most az a kompromisszum nálunk, hogy megkértem Bendét, alváskor cumizzon, napközbe már ne, mert megtapogat mindent, aztán meg a "piszkos" kezét bekapja, beteg lesz, nem tud oviba menni... Hatásos...

DE ő már 4 éves elmúlt, Kristóf még ráér. Ne hagyd magad, bízz az ösztöneidben és a "nagy"fiadban!
Nálunk, ha valaki agyereknek szegezi, hogy "szopod az ujjad???" ÉN válaszolok, "IGEN, MEGENGEDTEM NEKI, MAJD ABBAHAGYJA."
Általában megszeppen a kérdező, és leszáll a témáról.