A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba azért beszélni nem beszél :D
csak mond pár szót. A repertoár nem bővül, marad az annnya, appa, éta és hamma-hamma
pénztári hozamot illetően nem tudok segíteni.

Tündi párod rendbejött már?

Kaqk bocsiajándék :D
Grétinek is van már aki tetszik neki, és mostanában szoktak együtt játszani és táncórán is együtt táncoltak. Nagy volt ám az öröm :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Kaqk, bocsiajándék aranyos :)

Ágiknak boldog névnapot!

Juba: én az ilyesmit mertem enni, ami nyomokban tartalmazhat :)

Én voltam ma védőnőnél, minden oké, meghallgattuk a baba szívhangját, jaj, én ezt úgy szeretem mindig :)

Ja, és visszahíztam már 80 dekát :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: 80deka. wow.:-) szívhang :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Elraktam a ruhákat,vasaltam is,meg porszívóztam,meg rendezkedtem..lassan megyek Domiért.. :)

Móni oda írom a választ.. :)
varga tünde

Névnaposokat Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
zdori

Boldog névnapot az ünneplőknek!!!

Sajnos nem tudtam jönni du., csak most keveredtünk haza. Most viszont rögtön pizsamába öltöztem. Fogok még fürdeni kaja után, de olyan lusta voltam ruhákat keresgetni :roll:

Holnapra bejelentkeztek anyósomék, vasárnapig maradnak.

Két napja nem vagyunk itthon, áll a kosz mindenhol :roll: :roll: :?

:arrow:

Kép
vindolanda

Viranka, Fleur! Köszönöm az érdeklődéseteket a hogylétünkről!!!! :)

Akkor a beszámoló:
1. Anya szedi az AB-t, pisilés nem fáj, gyógyul, csak röpizni nem mehet. :(

2. Zsozsi: Még kicsit köhög, szedi az AB-t a füle miatt, a birkapöttyei száradnak le, és ahhoz képest, hogy a puncijában meg a könnycsatornájában is vannak pöttyök, és a második nap kapott fenistil cseppeket a viszketésre, nem zavarják őt a pöttyök. Nem birizgálja, nem mondja, hogy viszket.

3. Gegi: 24 órája nem hányt, iszik rendesen, az evéssel még hadilábon állunk, majd alakul az is. A hasmenése is javul, C-vitamint kap, kicsit lázas csak.

4. Apa: kigyógyult a bronchitiséből egy hete, gyógyult! :)

No így vagyunk mi itten, közben tököm tele a téllel, ma tavaszias hangulatom volt a napsütés és a földszag miatt. :)

Ha meggyógyulunk, megyünk, találkozunk, bulizunk! :)

Ja, Gegi jobb pofiján van egy birkának látszó pötty. :shock: No majd megvizslatom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Tünde! Írtam :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Nagyon édesek vagytok, köszönöm szépen Bercó megmarad. Csak hosszúak a napok, mert amikor beteg, akkor Ádihoz hasonlóan még kevesebbet alszik. Tegnap is sikerült reggel hat és este kilenc, féltíz között egy kemény órát nyomnia. Ma nem is aludt. Mondjuk már rendesen nyűgös. Doki szerint valamilyen felsőlégúti nyavalyája van. Jókat adtam neki, azokat folytassam. Nagyon figyelek, igyekszem megelőzni azt, hogy a fülére, az üregekre menjen. Szinte semmit nem eszik. De egyébként nincs nagy gond, éjszakára bedörzsölöm a mellkasát, szökőkutazunk az orrába :lol: (ez az orrspray) :wink: . Szerencsére nem nagyon dugult el az orrocskája.
Anyukám jött, a Drága. Bercó direkt őt követelte. :lol: De ma már haza is ment. Gergő is itthon töltötte a hetet.
dmaggie

Emese, csak kijöttök már ezekből. Továbbra is jobbulást! Így szép az élet.

Juba, öröm olvasni a soraidat. Nagyon jó, hogy jelentkezel. Ezt sajnos én sem tudom, de meg szeretném tudni. A múltkoriban megnéztük hogyan áll a dolog. Szép kis összegek halmozódtak fel, mondjuk főleg a Kedvesnek. Nekem lényegesen kevesebb. De jól elábrándoztam azon, mi lenne, ha a teljes hozamot megkaphatnánk. Tök jól jönne.
dmaggie

Névnaposoknak nagyölelés!!!!

Panndi, jól belehúztál. :wink: :lol:

Kaqk, azért látom a barátság megmarad.
dmaggie

Vindo, ez áldás lehet akkor most. :twisted:
dmaggie

Jó reggelt!

Emese, mi újság Gegivel? Mi volt az a folt?

Tünde?

JUba, de jó hogy megint jössz:)

Velem nem történt semmi az elmúlt 12 órában, révén szinte végigaludtam. Elmondhatatlan érzés, kilenctől aludtam nyolcig :shock:
MOst kávézok, aztán takarítom a lakást. Tíz körül jönnek anyósomék.
Este meg kezdődik egy mellékes munkám, egy adatbázist kell elemezni, pár estés munka, de fizet 8)

MIndenki vigyázzon magára!

Kép
vindolanda

A Maggie-család is gyógyuljon meg!

Kép
vindolanda

Halihó,
jobbulást Mindenkinek, Mesiéknek, Maggie-éknek is!!!

Csajok, segítsetek, hátha ismerős a helyzet valakinek vagy tud róla valamit: Ádi sokat pisilt éjjel, azóta is gyakran kell neki, de a pisin én nem látok semmi különöset (szagán sem, állagán sem), viszont csípi a fütyijénél, ha pisil meg fájlalta az alhasát reggel. Láza nincs, és amúgy teljesen jól látszik lenni.
Felfázás (fiúknál az ilyen tünetekkel járhat)? Húgyúti fertőzés?
A fityma hátrajött (este néztem neki utoljára).
Amíg nincs nagy gond, nem gondolkodom az ügyeletben.
irina

Hát, ehhez nem tudok hozzászólni, de lehet, hogy genny van a vizeletében, és az csípi :roll: Gondolom, úgy mehet ez, mint a lányoknál, ha iksz keresztes a vizelete az embernek.
Ha láza nincs, akkor viszont inkább enyhe lehet.
Lehet, egy vizelet-vizsgálat jó lenne :roll:

Na, most sokat segítettem :idea:

Kép
vindolanda

Ez utóbbi mondat olyan negatív felhanggal értendő :roll:

Kép
vindolanda

Én sem tudom Irina.. :(

12óra! Vindo :shock: :shock: De rád fért! :wink:
varga tünde

Irina, bocsi, nem ijesztgetni akarlak, DE: a minimum az a felfázás... Azzal még nincs is nagyobb gond, ügyeleten könnyen eldöntik, hazaengednek vmi gyogyóval. Viszont, ha hugyúti fertőzés miatt van, akkor ilyen tünetekkel már akár komoly is lehet a baj, bár sztem nem valószínű, hogy az lenne, de ha Daninál lenne hasonló, mivel ő hajlamos a hugyúti fertőzésre, tutira mennénk az ügyeletre... Én nem vagyok egy parázós anyuka különben, de a hugyúti fertőzés csúnya dolog... Sztem nézessétek meg orvossal... Bocsánat...

MInden betegeskedőnek jobbulást!

12 óra jó. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, különben hugyúti fertőzésnél inkább az fordul elő, hogy a pisi nem tud sugárban jönni, és nem a gyakori pisilés, szóval azért aggódni sztem nem kell, csak még eléggé a hétvége elején tartunk, azért mondom, inkább menjetek orvoshoz, nehogy rosszabb legen...

Kép
Kép
Kép
zdori

Lányok, köszi!
Zdori: holnap mindenképpen megnézetem ügyeleten, ha nem javul (de már előtte is, ha durvulni látom a dolgot).
A mostani helyzet: ma már eddig 5-ször pisilt, máskor egész nap átlag 3-szor szokott (éjjelre ő pelusos, sokszor még reggel is abba csurizik, azért csak ennyiszer). Tud sugárban csurizni.
A kedve bámulatosan jó, ugrál, hentereg, hasára veti magát, láza-hőemelkedése egyelőre nincsen, ebédre annyit evett, mint alig még. Orra-szeme folyik, náthás.
A héten többször is úgy hoztuk haza az oviból, hogy a nadrágja tiszta sár volt (az udvaron játszva) meg a radiátoron száradt... szóval a felfázás játszik. De nem akarom elbagatellizálni, de Ádi szinte mindenre azonnal magas lázzal és étvágytalansággal reagál, ilyen típus. Igazából csak emiatt és a jó kedve miatt vagyok nyugodt.
irina

Irina!
vegyél tőzegáfonya kivonatot,mikor Míránál volt uez-csípte a pisi- akkor beruháztam rá :) a gyógyszertáros az UROSEPT-et javasolta olcsóbb,mint a másik és 2 nap múlva semmi baja nem volt lányomnak.ez kifejezetten húgyúti bajokra van,máshol olvastam nagyon dícsérték és tényleg jó :wink: gyógyuljatok :)

Dóri,ügyes vagy :) grat a vizsgához/félévhez :)

Móni,sikerrel jártál sálügyben :)

:arrow:

KépKép
viranka

Hahó!

Irina!
Nem értek nagyon én sem hozzá mivel lányom van,Bertinek nemrég volt húgyúti fertőzése,én vizelettesztből tudtam,vittem rögtön mert nekünk ilyenkor menni kell,kapott rá antibiotikumot.
Ez a tőzegáfonya viszont biztos nagyon jó,nekem is ajánlotta a dokinénink akihez a veséje miatt járunk.

Ma megint szorulásos napunk volt,adtam Bertának kúpot,aztán szegényem visítva kakilt egyet és valami ér meg is sérülhetett mert véres lett a kaki és kicsit a popsija is,fantasztikus,annyira unom már ezt a szorulásos mizériát!!!!!

Mesi! Végül mi lett a pöttyből amit Gegin találtál?

Jajj Zina megint köhög,bár most inkább száraz köhögése van,nem hurutos de már nem akarommmmmmmm!

Na megyek,Bertám mesét szeretne,további szép hétvégét mindenkinek!

juba0

Halihó!

Össze kellene abroncsozni a fejemet, alig bírom tartani. Tegnap jól elkiabáltam a dolgokat. Bercó nyolc körül kidőlt, majd kevéssel f.kilenc után húzott a légvételnél, ugatott, stb. Alig kapott levegőt, krupp. Félálomban próbáltam neki calciumot, fenistilt adni, meg benyomtam egy légzéskönnyítő kúpot. Valamicskét segített, de éjfélkor már nem mertem tovább várni, rectodelt. Így szerintem a jövőben is marad itthon. Hétfőn jön vissza anyukám, mert hétfőn mindenképpen elviszem az orvoshoz. Szóval alig aludtunk, ő ma délben talán egy órát. Nekem meg közben fáj a fél fejem a fülemet is beleértve.

Irina, szerintem is valamilyen hólyaghurutnak hangzik. Nagyon jó szerek vannak. Dávidnak nemrégiben volt, két nap alatt rendbe hozta a gyogyó. Sokat is igyon! Jobbulást a Drágának!!!!

Lehetne már jó idő, hogy elmúljanak ezek a nyavalyák!

Vindo, hihetetlen számomra.
dmaggie

Hali!

Irina, hugyúti fertőzés tipikusan az a betegség, amihez nem járul hőemelkedés sem feltétlenül. Nagyon alattomos. De akkor majdnem biztos, hogy felfázás van, nem kell félni. Bár, ha nem javul hamar, az is tud makacs lenni, ha bacitól van. Szóval javuljatok, ha szemmel láthatóan jobban van kisfiad holnapra, akkor ne menjetek ügyeletre, ha nem, azért a biztonság kedvéért nézessétek meg. Puszi nektek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaj, szegény Berta. Nekem most azt jutott eszembe, hogy a magnézium ellazítja a simaizmokat, jó kis hasmenést is tud okozni. Nem tudom, hogy lehet-e nekik mondjuk pezsgőtablettában adni??? :roll: Amikor terhes voltam és sok magnéziumot kellett ennem, nem volt gondom, pedig én is nehezen ürítek. :oops:

Ne legyen beteg Zina sem!!!!! +++++++++
dmaggie

Sziasztok!

Jaj jobbulást nektek is!!

Kakus :( Zina nem lesz semmi gond! :)

Irina Ádi??

Bercó Maggie jobbulást nektek is!

Nálunk éjjel hányás aztán hasmenés volt Beninél.. Most meg már semmi.. Fogalmam sincs mi lesz holnap ovi nem? Vigyem nem...

Vindó? Ti,hogy vagytok? Anyósék?

Dóri veletek miújság? Család? Mesélj ám.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Remelem, gyerkocok engednek irni par sort.. :)

Penteken megvolt a vizsgam, remelem, sikerult... eredmeny 6 het mulva.

Aznap reggel nagy izgalom tortent... Rania le akarta huzni Alexet a kanaperol, a kovetkezo, amit lattam, hogy Alex iszonyuan sir, es nem tudja mozgatni a bal karjat.. :( Gondolhatjatok, hogy megijedtem, csak logott a karja, es orditott, ha probalta megmozditani... en is kesz voltam, sirtam vele.. gyorsan hivtam S-t, hogy mennunk kell a korhazba, addig felkotottem Alex karjat egy sallal, hogy ne mozogjon, igy kevesbe fajt neki.. Aztan a korhazban kiderult, hogy a konyoke kiugrott, azt mondtak, ez ilyen kicsiknel nagyon gyakori, mivel valami csont meg nincs teljesen kifejlodve, vagy mi, valami ilyesmit mondtak, en nem nagyon figyeltem, csak Alexre koncentraltam... szoval visszarantottak neki... onnantol mintha mi sem tortent volna, leugrott az agyrol, kinyitotta az ajtot, es rohant a jatszo-reszbe :D
hat, mit ne mondjak, kikeszultem rendesen...

Jovo vasarnapig be kell fejeznem a szakdolimat, es meg sehol sem vagyok vele... Dolgozom egy uj termeken is, mielobb elo kell rukkolni vele, mert jon a husvet.
Oneletrajzot is irok, szeretnek dolgozni par orat egy heten, hogy mire befejezem az egyetemet legyen gyakorlatom az itteni penzugyi eletben... A segelyeim meg mindig fuggoben, hetente 20 helyre megyek (persze a gyerekekkel...), evekkel ezelotti papirokat kernek be... tele a t@k@m... Szoval csak ennyi :D

Sajnalom a beteg babacskakat, mielobbi gyogyulast nekik!+++
Vendég

Jó reggelt, lányok!

Verus, köszi az 5letet!
Közben kiderült, h Dórinak volt igaza :cry: (Dóri, köszi a tanácsodat!)
Kora este elmentünk az ügyeletre, ne éjszaka kelljen ügyeletezni, ha mégis van valami. Onnan a Madarászba küldtek tovább minket vizeletvizsgálatra. 4 órát voltunk ott, kiderült, van baktériumra utaló jel a vizeletben, antibiotikum. Ügyeletes gyógyszertár. Éjfélre voltunk itthon.
Hát most minimum 1,5 hétig itthon dekkolunk, de annak nagyon örülök, h (időben) kiderült a dolog. Náthás is Ádi.
Ez van. :roll:
irina

Most látom, hogy közben írtatok egy csomóan, az előbb nem mutatta a bbnet :evil:

Maggie, sajnálom! :-( Neked és Bercónak is mielőbbi gyógyulást!

Juba, szegény Bertus, ezzel a nehéz kakilással... csak szorítok, hogy ez változzon. Alkati dolog nála, ugye?

Dóri, még egyszer köszi, nagyon sokat tudsz ezekről a nyavalyákról.

Tündi, drukkolok, h Beni jól legyen és holnap ovizhasson!!! ++++

Niki, elhiszem, h szívbajt kaptál Alex esetétől... olvasni is rossz volt, de minden jó, ha jó a vége! :-) vizsgákhoz, új termékhez a legjobbakat (de nem féltelek, tudod! ;-))!

Mit akarok, a Madarászban nem tépték le a fejünket, mint anno a Lászlóban (ahol először Ádival lévén erős húgyúti fertőzésre gyanakodtak, aztán az nem igazolódott), hogy "miként lehet húgyúti fertőzés egy normál családban?!"

Ádi a Hihetetlen családot nézi. Pixar-rajongók vagyunk mindannyian. :D
(Csak tudnám, miért Irdatlanéknak hívják őket, amikor Hihetetlen család a magyar cím? :lol: )
irina

Jó reggelt!

Itt vannak még anyósomék. Tegnap nagy bevásárlókörutat tartottunk, különböző kínaikban, meg végigjártuk a fórumot, és R. kapott három pizsamát, meg G. kabátot, nadrágot meg pulóvereket. Ez R. első igazi pizsamája, eddig rugdalózóban aludt, most rettenetesen büszke magára, mert kivan a lábija, mint a nagyoknak. Mutogatja 8)

Ádinak jobbulást :!:
Jó, hogy elmentetek az ügyeletre.

Alex könyöke :shock: :shock:

MInden betegnek jobbulást!

Mi most kocsiba ülünk, és átugrunk Nagyváradra, turistáskodunk :D 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza fogok olvasni, csak helyzetjelentéssel jövök. Gegin a pötty nem birka, viszont két napja hányunk fosunk (már bocsánat). Most kezdünk kilábalni. Egész januárban betegek vagyunk. Jaj, majdcsak vége lesz. Később jövök, ha összekapartam magam.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, csak vége lesz Nálatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A legjobbakat!!!

Vindo, jó nagyváradozást (egyszer voltam, gyönyörű hely!)! Majd mesélj (plusz hozz képeket!).
irina

Sziasztok,

Hú sok kis beteg, jobbulást Mindenkinek!

Hát túl vagyunk rajta, Robesz teljesen jól van, még pár napig azért kímélő életmód van, kicsit nehéz vele.

Szóval bementünk 1/2 8-ra, vizsgálat, anesztes és gégész doktorbácsi, néni megvizsgálta, majd kanül bevezetése, amin elképedtem, mert úgy volt, hogy bódultan teszik be neki, hát egyáltalán nem tetszett ez neki, egyfolytában vegyük ki, menjünk haza. Na sírás közepette fel a kórterembe, persze jól belelovalta magát, így volt vagy fél óra mire megnyugodott, két másik gyerköc a szobában, az a kislány anyukája furcsán nézett rám, mert Robesznak néha azért van hangja, nagy nehezen eltereltem a figyelmét, de hát a pizsi átvétele újra nagy probléma volt, mert a kezét nem akarta átdugni a pólón, na ez is megvolt, minden ok, közben a kislányt elvitték, visszahozták, ordított, hú már kivoltam, folyamatosan folyt a vér, hol az orrán, hol a száján, közben Robeszt vigyem, szóltak. Na hála istennek nem volt vele semmi baj, az ölemben végig aranyos volt, kapott altatót, és egy másodperc alatt elaludt, szemek fent, és át kellett adni a műtő előtt a műtős srácnak, és becsukódott az ajtó, hát nem mondom iszonyat szar érzés volt, közben vissza szobába, átöltözni, inni valamit, vissza a műtő elé, kijöttek, minden ok, most ébresztik, és majd felhozzák, no újra fel, Robeszt felhozták, hála istennek vissza aludt, és vagy egy órát le is húzott és nagyon szépen ébredt, egy csepp vérrel:)
Egész nap mesét néztünk, autóztunk, olvastunk, mikor apukája bejött, akkor akart csak hazamenni, de megértette, nem volt semmi gond, aztán persze szomjas és éhes volt, ki is jött belőle a műtét alatt lenyelt váladék, de nem volt semmi gond, ágynemű csere és teljesen jól volt. Este jöttek a bohóc doktor bácsik, az nagyon tetszett a gyerköcöknek, aztán jött a krumplipüré, és a kalács, majd egy kúp, és este 3/4 7- reggel 3/4-6ig aludt. Hát én nem, hol a kiscsajszi sírt, édesem, hol az anyukája jött-ment, aztán a másik kisrác ébredt fel, na mindegy nagy nehezen reggel lett, és Robesz nem akart hazajönni, újabb sírás, hogy maradjuk még:)
Na szóval mindent összevetve simán ment, nem is fáj neki, azóta sem, csak nem ehet mindent, nem kiabálhat, emelhet, stb.
Megyek, mert Kristófkám felkelt.

Kép
Kép
nektarin

MOst gyorsan jövök képekkel:

Kép

Kép

Kép

Kép

A nagyváradi mekiben: Kép

Nektarin, de jó, hogy túl vagytok rajta.

Ádinak gyors gyógyulást!

Kép
vindolanda

Ja, és mivel ritkán látszom a fényképeken:
Kép

Nagyon egészségesen élek, salátát vacsorázok :roll:

Kép
vindolanda

Az Emese családnak is minden jót kívánunk!

Kép
vindolanda

Ja, az ott a második képen G. feje.

R. almát evett tegnap, megy a hasa. Becsinált szegény :roll:

Nagyon fáradt, nem aludt ma. A városnézésben meg jól kifáradt.

Gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

G. nem kopaszodik, forgói vannak egy kupacban a feje tetején :lol:

Kép
vindolanda

Nagyon jók a képek Vindo! Bár az arcodból semmi nem látszik. :lol:
No mi most már lényegesen jobban vagyunk, kicsit tavasz érzésem is volt. :)
Az elmúlt 2 hétben a sok betegeskedés miatt 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam a gyerekekkel szabad levegőn...
Ez borzasztó. De ma 2x is kint voltunk, szerencsére ez a hányásos hasmenéses izé hamar átment rajtunk. Most elkezdem az egész családba nyomni a multivitaminokat, fel kell turbózni magunkat!

Nektarin!
Gyors felépülést Robesznek! Örülök, hogy túl vagytok rajta! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát, ha több látszódna belőlem, fel sem tenném :wink:

Nekem kedvem nincs kimenni a ronda időben. A múlt hétvégén mondjuk tricikliztünk is, meg boltba járunk, meg Db-be, de a sima kint-létek (ezt hogy írjuk?) nálunk is elég ritkák :oops:

MOst a többiek fürdenek. Rugót hamar akarjuk altatni, mert elég zizzent.

Most sok új szót ismétel: dzsúz, ritka, anya apapó (anya hozzon kakaót), bakker ( :lol: ), lassan (ha az autóval gyorsan megyünk, de ez nem tiszta) tíz, húsz meg hasonlók.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi! :-)
Nagyon klasszak a képek -- G-t meg a sok hajával mindennek gondolnám pl., csak kopasznak nem. Hát igen, sok látszik Belőled is ;-) de legalább Rugóban gyönyörködhettem. :-)

Nektarin, nagyon jó volt olvasni, milyen jól viselte Robesz (és Te is) a műtétet, jó kis csapat vagytok. ;-) Most már gyors lesz a felépülés.

Nna, akkor átállok esti-éjjeli munkaüzemmódra (muszáj, ha már hétközben nem lesz ovizás). Nem vagyok elragadtatva. :?
Ádi étvágyán egyelőre nem látszik az antibiotikumozás, de 1-2 nap múlva már látszódni szokott. Meg a hasmars is. De mindig remélem, hogy idővel javulnak ezek a mellékhatások.
irina

Nagyváradon a happy meal menüben 1,8 dl az dzsúz :shock: :shock: :shock:
És pitában is lehet kérni girosz-szerűséget :shock:
De forró csoki nincs :shock:

Ezek már komoly eltérések. Átmegyünk a határon, és a meki is más :lol:

A városon eddig többször utaztam át, meg kétszer voltam ott konferencián is (egyszer a Partiumi Keresztény Egyetemen, egyszer meg a nagyváradi állami egyetemen (szóval a román intézményben), de ilyen belvárosi sétát még nem csináltunk.

Nagyon hangulatos város, meg szép, a folyó is sokat dob rajta, de egy kicsit fel kellene újítani az épületeket :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, szerintem is nagyon szép Nagyvárad belső része, parádés lehetett fénykorában. Mi kb. 8-9 éve voltunk ott, érezhetően sokkal olcsóbb volt a kaja, mint itthon, étteremben ettünk. Na, nem a Fekete Sas-ban. 8)

Ja, mutatom, S milyen vacak kis helyen volt (ez netes fotó, nem vitt gépet):
Kép
irina

Ja, a meki is olcsóbb volt átszámítva :wink:

Bazé, nem semmi hely.

Jobb adottságai vannak városként, mint Debrecennek :wink: Ki lehetne gyúrni nagyon 8)

Kép
vindolanda

Hahó!

Irina, örülök, hogy elmentetek!!! Nem reklámozom, de írtam már, ha tehettem volna , szerettem volna az orvosit elkezdeni... Nagyon érdekel az orvoslás, lehet, ha nyugdíjasan lesz sok pénzem, mert nyerek a lottón, akkor elvégzem az orvosit. :) Nem vagyok tudor, csak érdekel, ezért sokmindent olvastam már a témában... :)

Jajj, mennyi baj itt! Mindenkinek gyors gyógyulást, felépülést!!!

Fogok írni, ne aggódjatok, de most pl fektetünk...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Igen, én is nagyon bírnám a hegy + tengerpart kombinációt.
De szerintem Debrecen így is klassz. ;-)
irina

Zdori, nekem rémlik, hogy írtad, és buzdítanálak is rá: menj orvosira! :-) Sosincs késő! :-)
irina

Halihó!

Én nem tudom, mások hogyan csinálják, de én soha nem pihenek a pihenőnapokon. :twisted:
Annyi a jó, hogy Bercó szinte jobban. De holnap reggel viszem orvoshoz. Meg lehet, hogy Dávid is csatlakozik hozzánk. Én rendben, kialudtam a fejfájásomat. Rossz volt, mert a fél fejem lüktetett. Persze mindent nekem kellett csinálni, jól éreztem magam.

Emese, örülök, hogy jobban vagytok!!! Pöttyöske???

Irina, remélem nem lesz semmi baj. Szegény apa is antibigyót kapott, neki is problémát okoz. Ma többször vonult el. Hú, de szép ez a hely, ott én is ellennék most.

Vindo, én még soha nem jártam Nagyváradon, de esküszöm a képek meghozták a kedvemet. Rugó milyen komolyan étkezik. Édes. Egyébként szerintem senki nem gondolta volna azt, h. G. kopaszodik. :lol: Nekem is inkább a sok haja tünt fel, azt a kis részt a forgókkal meg kellett keresnem.

Niki, biztosan rendben lesz a vizsgád. Jaj, Te, hogy mindig történik valami.
dmaggie

Zdori, tényleg ügyes voltál. Meg Emese is mindig olyan okos dolgokat tud.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?