A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Panndi: GRATULÁLOK!

Ez most azt jelenti hogy kisfiú?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Ó, tényleg? Húúú, Te már a 18. héten jársz :)! Erről meg is feledkeztem!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Panndi! Gratulálok! Mindjárt visszakeresek, mit is szerettetek volna :roll: A lényeg, hogy minden rendben van! :D

Az ötletekhez amit te is, és Linácska is írtál csak annyit, hogy tényleg nagyon jók, csak ilyen szempontból az én Bendegúzom Gydavid kisfiára hasonlít, nem lehet semmivel megfogni, vagy motíválni..sem ígérettel, sem fenyítéssel, sem megvonással :(

Addisz..na mit is akartam neked írni? :oops: Már nem tudom ...
Ja, mégis: kombinált teszt! Nem lehet, hogy esetleg nem volt olvasható a telefonszámod? Én nem tudtam róla, hogy küldenek sms-t, ezért meg is lepődtem, amikor megkaptam, talán egy héttel a teszt után.... Személyesen a korházban is átveheted az eredményt, ahol levették a vért.
20140901114303

panndi: gratulálok! :) de jó hír! :) a neve már eldőlt?

hopihe79
Budapest

brunhild: :) én is ezt csináltam, megkerestem a legutolsó táblázatot, de nem volt beleírva, mit szerettek volna :)

hopihe79
Budapest

néha olyan soknak tűnik még a hátralévő 25 hét , úgy érzem, sosem telik el :) ugyanakkor most volt karácsony, és pikkpakk eltelt egy hónap :)

nagyon feszül a csípőm, olyan, mintha könyökkel nyomnák szét belülről. Próbáltam kicsit tornázni, hátha jobb lesz. Ha van vkinek vmi tuti gyakorlata, örülnék :)

pihe

hopihe79
Budapest

Én is kikerestem :( Se kívánság, se Jónás ... :cry: ;)
Bár úgy rémlik, mintha azt írta volna valahol, hogy még az elején megnézték a Jónás-naptárat..vagy valaki más írta? Panndi??? :lol:

És Panndi: Igen, játszanak lányos játékokkal :lol: is. Majd Anabique-kal összefogtok, egy cipőben jártok :lol:
20140901114303

Hopihe, sajnos semmi ötletem sincs.... :(
20140901114303

Brunhild
Igyekeztem olvashatón írni, telefonszámot és e-mail címet is meg kellett adni. Szóval neked már egy hét után jött az értesítő? Hm, délután előkeresem otthon a papírokat és felhívom őket.

Én is egyből visszakerestem a táblázatot, hogy mi volt Panndiék vágya, illetve mit mondott Jónás :roll: Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen kíváncsi ;)

Pihe
Észrevettem, hogy nekünk mindig hasonlóak a tüneteink (ami nem meglepő, hiszen 4 nap eltérés van köztünk :)). Múltkor írtad a pattanásokat, akkor engem is éppen elborítottak, most meg a csípőfeszülést. Én is érzem napjában többször, de trükköm sajnos nincs rá. Ilyenkor "tekergetni" szoktam picit a derekam.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Panndi
Gratulálok! :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Köszi lányok :)

Gábor a neve :)

Nem volt se kívánság, se Jónás, mert tök mindegy volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Köszi lányok :)

Gábor a neve :)

Nem volt se kívánság, se Jónás, mert tök mindegy volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi,
gratulálok a kisfiúhoz!!!, nekem még pont 6 órát kell várnom.

brunhild,
Panndinál nem volt semmi a táblázatban. jjucuss írta, hogy megnézte az elején a jónást, azt be is írtam a tábliba.

Megvolt a csajos napunk, Levit elhoztuk a családi napköziből, és képzeljétek el, alig bírtam elhozni. Kint motoroztak, és az nagyon tetszett neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok becsípődöt a nyakam de annyira hogy még az ujjam is fáj.Mit lehet vele csinálni?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Addisz! Én hétfőn csináltattam és pénteken megvolt az eredmény.
Panndi Gratulálok! Mitszólnak a csajok? és apuka?
Vivcsen! Mi valami jó krémmel szoktuk kimaszírozni, de majd a doktor nénik megmondják a tutit!

Kép
Kép
Kép
gydavid

panndi, gratulálok a kisfiúhoz:):)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hááát, kellett pár perc, mire felfogtuk, hogy két kislány után kisfiú érkezik a családba :) Hajdú Krisztinánál voltunk, kérdezte, hogy szeretnénk-e tudni a nemét, mondtuk, hogy igen, mondta, hpgy kisfiú. Zsófi erre megszólalt: "De én inkább kislányt kérek!" :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, de Apa is nagyon örül, végre lesz autó és mozdony a házban :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, és megkérdeztük Hajdú Krisztinát az oltásról. Azt mondta, ő nagyon oltás-ellenes, és soha annyi méhen belüli elhalást nem látott, mint tavaly az oltások idején. Persze azt is mondta, hogy veszélyeztetebbek vagyunk így terhesen, de ő nem javasolja. Nekem az ő szava sokat számít, így mi nem oltatunk.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi,
és ha jól látom, már neve is van a kis trónörökösnek.

Mi nagy gondban leszünk, ha fiú, nehezen fogunk választani, az biztos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Panndi :D

Linácska, te ma 4D-re mész, ugye? Hát nagyon kíváncsian várjuk az eredményt! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 23:55-kor.
20140901114303

Sziasztok!

Én nagyon eltűntem, de a kisfiam beteg volt, és vagy otthon voltam vele, vagy meló, aztán rohanás haza.
Még most sincs bölcsiben, de reméljük holnap már vihetjük.

Mi múlt hét pénteken (15+1) voltunk 4D-n, és úgy tűnik kislányunk lesz!
A lányos anyukák gondolom már átéltek ilyet: olyan furcsa volt, hogy azt láttuk, hogy nem látunk semmit.
Volt ugyan egy pici dudor, de az az uh-s nő szerint a szeméremajak. És 2D-vel is mutatott 3 vonalat.
Én most már teljes transzban várom Emmát!
A férjem még kételkedik, mert ez a nem láttunk semmit tényleg olyan furcsa volt. (Áronnál láttuk egyértelműen, ott nem volt miben kételkedni)

Biztos, ami biztos vettem rózsaszín cumisüveget és cumit, és Emma felíratot az ajtóra. :D

Panndi, gratulálok a kisfiadhoz.
Megpróbálok valamennyit visszaolvasni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Panndi
Látom kicserélted a vonalzót vagány kispasisra :) Szerintem nemsokára nekem is ezt kell majd tennem :)

Felhívtam a kórházat, hogy még mindig nem jött sms a kombinálttal kapcsolatban. Nagyon kedves volt a nő, utánanézett és kiderült, hogy a kórházban már rég ott a leletem... Persze telefonban nem mondhatott eredményt, de minden rendben van, ennyit elárult. Holnap reggel megpróbálok munka előtt beugrani érte.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kfnoemi: :D Nagyszerű! Neked is gratuláluk! Kisfiadnak pedig gyógyulást! :(

Addisz, jó hogy felhívtad, legalább megnyugodtál! :)
20140901114303

Noémi! gratulálok!
Most már kezdek irigykedni! Annyian tudjátok már, hogy mi lesz!
Ma kell felhívnom a d

Kép
Kép
Kép
gydavid

Noémi
Én is gratulálok :D! Nagyon szép nevet választottatok!
Nekem nem volt fura anno, hogy nincs az uh-n a lába között semmi, mert nem láttam még előtte kukit sem uh-n :) Áron után persze megértem, hogy ez olyan bizonytalanságot kelt benned.

Gydavid
Mi még izgulhatunk együtt :) Remélem februárban már nekünk is kiderül!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Szóval ma kell felhívnom a dokit, akinél elvileg szülni fogok. Egy kicsit tartok tőle, de mivel mint említettem az én dokim nem vállal szülést így kénytelen vagyok.
Lehet, ha meglát el sem vállal?! 3. császár, köldökig érő előző varratok, sok háj, és még lekötést is szeretnék!? Hát, ha vállal is olcsó nem lesz az biztos!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Noémi Gratulálok!

Gydavid,Addisz
Remélem mi is hamarosan megtudjuk ki lakik bent.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Én szombaton megyek....most érkeztek meg a rendelt cuccaim: kis rózsaszín rongybaba, bohóc és zenélő egérke (mind lányos színekben)..Hát kíváncsi vagyok... :lol:
20140901114303

Brunhild
:lol:

Nem bírtam tovább várni, bejelentkeztem 4D-re :) Február 13., addig vágom a centit :)

És ma azt hiszem vennem kell egy icipici valamit (akármit) a babónak! Lucát sem lesz nehéz rábeszélni, hogy ovi után menjünk el nézelődni és shoppingolni, úgyis kell egy-két új ceruza, festék :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Köszönöm!

Megpróbáltam visszaolvasni, de még csak az 52. oldalig jutottam.

Én is nagy babakocsi fogyasztó vagyok. Emmának is veszek egy következőt. Először quinny volt, de annak nem dönthető a sportrésze rendesen, aztán 2 peg perego. Az első szuper volt, de nagy, a második kicsi, de esernyő, nehéz volt tolni. Most egy bebe confort loola up van, de nem jött be annyira. Sportnak a quinny zapp van, ezt szeretem nagyon.
Emmának én a peg perego skatet néztem ki, a teszveszen 50-55 között lehet venni mózessel. Fordítható az ülőrész, és nagy a bevásárlóháló.
Igaz, nehéz a váz, de baromi könnyű tolni.

A kendős oldalakat én is lementettem, most én is szeretném kipróbálni. (Áron túl gyorsan hízott, és én nem bírtam)

Ez a 3 óránként dolog nehéz eset. Áronnál betartottam, de többnyire én kezdeményeztem az evéseket. Aztán később már inkább ő - persze megszokta, hogy az anyja tuszkolja a szájába.
Az éjszakázás nálunk kb. 2 óra alatt megszűnt. Mikor már alig bírtam beraktam a cumit a szájába, és rögtön első nap 1 helyett 3ig bírta. Egy hét után már 5-nél tartottunk, úgyhogy nem sírt.
Ez így ment addig, amíg egyszer anyukámnál nem aludt. Ő 5-kor is bedugta a cumit, és 7-ig alszik azóta is.
Ezt mondjuk Emmánál is kipróbálom majd. Gondolom a siker feltétele az is, hogy a baba napközben eleget egyen. Áronnál ez megvolt: 1/2 éves korára 10 kg volt.
Most 14.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Csak egy gyors bekukk...

Panndi

GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ, GÁBORHOZ!!!!! :) Nem leszek egyedül a fiús kérdésekkel... és örülök, hogy minden rendben!

Lina
Nagyon drukkolok, hogy Nektek is olyan klassz élmény legyen, és jó képek készüljenek, éééés hogy kiderüljön, hogy kislány :wink: :D
Tudom, hogy egy kép lett a kettőből , de annyira nem értem rá, és a gép szórakozott, aztán csak egyet tettem fel. DE ma már Neked is lesz egy jó hosszú felvételed, és igen, 5 kép, azaz 4 kép + az egyiken az összes adat, súly, hossz stb. Azóta az a DVD a kedvenc filmünk :) annyira édes!!!
Várunk este a hírekkel, ha nem tudsz jönni, írd meg sms-ben :)

Csöppke
Köszi, én is teljesen odáig vagyok :) :)

Noémi
Neked meg gratulálok a kisasszonyhoz! :)

Addisz
Csak ajánlani tudom a mostani 4D-t, szuper!!!

Netty
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv Vikike!
Én is első babás vagyok... :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Noémi,
gratulálok a kislányhoz. Hidd el, nekem az volt a fura Levinél, hogy nőtt oda valami plusz alkatrész :lol:

Gil,
már hogy ne jönnék este!!! Szépen színezem a táblázatot, és felteszem azt is.

Már csak két óra, olyan lassan telik. Lányom még alszik, fiam már az uzsin is túl van, ha jól látom. Férjemnek meg mondtam, hogy húzzon haza, mert Pesten is meg itt is szakad a hó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem is írtam...
A férjem azt mondta, hogy a kisbaba és az UH megmentette a mai napját, úgyhogy bármi is lesz, ő imádja már most :lol: Terveznek, és valószínű a kollegái kb. éjfélig lesznek a munkahelyen, de ő az UH miatt felmentést kapott, már úton van haza :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz ;) helyes! :)

Linácska :D

Kfnoémi: nem akarok ünneprontó lenni, mi is bedugtuk a cumit, de csak ordított...És 3 gyerek után mondhatom, hogy nem volt mit tenni, csak a cici nyugtatta meg..középső pl. olyan nyugis baba volt, hogy cumi se kellett neki, jól elvolt... első és középső cumis volt, a 3.dik, vagyis Nimród még most is cumizik, de amikor baba volt nem nyugodott meg tőle :( éjjel-nappal mellen volt, amikor pedig nem lehetett, ordított - pl. úton oviba, benn az oviban és végig visszafele hazáig :shock:
20140901114303

Panndi, gratulálok Gáborhoz! Ez már tuti tuti? :)

Noémi, neked pedig Emmához! :)

Lediplomáztam. :) Legszívesebben aludnék most egyben 3 napot!!! De nem fog menni, holnap reggel megyek AFP-re, viszont ha mákom van, lesz uh is!

anabique
Budapest

Netty
Nagyon boldog szülinapot! :lol:

Vivcsen
Egy masszírozás... :wink:

Panndi
H.K-nek teljesen igaza van! (egyébként pl. amerikai tanulmányban is olvastam, hogy tavaly az oltások után jelentősen emelkedett a vetélések száma... :cry: :cry: :cry: )

Noémi
Gratulálok a kislányhoz! :lol:

Anabique
Gratulálok!

Kép
mrsleo
Debrecen

Tökéletes KISFIÚ!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mrsleo

Azt csináljuk de sajnos nem segít.Minden esetre maszírozzuk tovább hát ha egyszer csak megadja magát. :(

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Linacska

Gratulálok!
Úgy látszik működik az a jónás!!! :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

sziasztok!

végre én is gép előtt vagyok.

Nagyon gratulálok Panndi, hogy egészséges kisfiatok van!!! szerintem nagyon jó, hogy a lányok után fiú lesz.
Ti is láttatok mindent? mert nekem a H.K. azt mondta, hogy ott a kismamiknak nincs monitor, szóval nem látnak sok mindent. Ezt persze nem hiszem....

Hú én már nagyon várom, hogy majd febr. vége felé mehessek, mert ugye én akkor kaptam oltást, mikor fogant a baba. Remélem egészséges lesz.

A szívét jól látta? minden kamrát? mert nekem a 12. hetes Uh-n azt mondta a Hajdú K. hogy várjuk ki a 19. hetet mert akkor látszik minden jól a szívében. szerintetek?

KépKép
pusa

Végre tudom a méhlepény helyzetét is, mellső fali, és kicsit mélyen van, de annyira nem mélyen, hogy igazából gondot okozzon. Azért megpróbálom kevésbé emelgetni Levit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

most látom!!!! Linácska!!!! gratulálok! és akkor ez Jónás volt nálatok?

KépKép
pusa

a 16. héten már ennyire látszik? akkor nekem is sürgősen be kell jelentkeznem 4D-re nem bírok még a 19. hétig várni. :?

KépKép
pusa

egyébként én el kezdtem dolgozni 4 órában itthonról, úgyhogy csak esténként fogok jönni, remélem gyakrabban mint eddig. :lol:

KépKép
pusa

pusa,
hát ez elég egyértelműen látszott, nem nagyon lehetett félrelátni. És már a hasamban vakargatja... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

GRATULÁLOK A TÖKÉLETES FIÚCSKÁHOZ!!!! :D :D :D :D

Majd a következő lányka lesz :)
Na, milyen képek lettek? Teszel fel? Hogy tetszett a hely? Mennyit voltál bent? Milyen a film??? Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusa
16+2-n voltam, és minden szerv,minden kamra, minden tökéletesen látszódott!! A 20 ujját megszámoltuk, az összes csontocskáját, a veséit, gyomrát stb. és a nemét is egyértelműen láttuk.

Anabique
Ügyes vagy!!! GRATULÁLOK!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Linacska
GRATULÁLOK!!!! De jó, hogy minden rendben van! Én is kíváncsian várom a képeket! Család mit szólt?

Anabique
Nagyon ügyes vagy, gratulálok a diplomához! Megérdemelsz egy kiadós alvást, az biztos :)

Visszafogottan vásároltam, csak egy semleges színű rugit vettem...:) Luca nagyon jó partnernek bizonyult, jobbnál jobb cuccokkal a kezébben bukkant elő a sorok között, már játékot és cipőt is akart venni :D Imádom ezt a Kiscsajt ;)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

gil,
most úgy gondolom, hogy nem lesz következő :lol:
Képet kaptunk egy csomót, 6+1-et, majd beszkennelem, és felteszem őket. Azt hiszem 18-19 perces a DVD, de mivel mellső fali a lepény, meg folyamatosan takarta az arcát, nem nagyon volt értelme tovább nyaggatni. A lényeget tudjuk, mindene megvan, egészséges, pont a korának megfelelő.
A filmet még nem néztük meg, majd ha kicsit lenyugszik a helyzet itthon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

mennyi mindent történt! :) és mennyi kispasi! :) Gratulálok mindenkinek!
gil: nagyon kis formás, lehet én is elmegyek hamarabb :)
panndi: Gábor szép név! :) én inkább kislányt kérek! :) annyira cuki! bár, ha én is ezt mondanám, lehet furcsán néznének rám :)
linácska: akkor lehet törni a fejet a következő fiúnévben :)
kfnoémi: Gratula a kislányhoz. :) de jó, hogy lesz egy bátyja :) az Emma név nálunk is a listán van.
én is nagyon várom, hogy kiderüljön, fiú vagy lány, mert a párom addig nem hajlandó foglalkozni a névválasztással.

addisz: :) tényleg hasonlóak a tüneteink! :) én is mennék vásárolni is. :)
anabique: Gratulálok! :) a 3 napos alvásérzést ismerem! :)
brunhild: :) de jó, hogy Te is mindjárt mész!

megy valaki március 8 után köv. UHra, vagy nekem kell várnom a legtovább :? Értetek izgulok addig! :)

hopihe79
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?