Most néztem át a tegnap esti, és a mai beszélgetéseket...
Vicky79: A hormon értékeimről beszéltünk... Ezt még a stimulációk előtt csinálták kb fél évvel. Annak nem lehetett hatása az értékekre.
Hát a 4 tüszőmmel még jó lettem volna a BMC-ben. Komolyan mondom, hogy már nem bánom, hogy felkerülök közétek! Sokáig tartottam tőle! De rá kell jönnöm, hogy a vidéki orvosok nem sokat érnek a meddőségi dolgokban. Már 2010 márciusában mehettem volna Pestre, de inkább elkezdtem a metformint szedni. Hát most csak időpocsékolásnak látom az elmúlt 1 évet.
Vikus82: elég rosszul hangzik a problémád... Neked csinált a nőgyógyászod stimulációt mielőtt a BMC-be kerültél? Ez lesz az első inszemed? Kíváncsi vagyok, hogy te hogy reagálsz a pco miatt az injekciókra!
Lányok! Kb hányszor kell bemenni uh-ra egy inszemnél, vagy lombiknál? Vidéki vagyok, a szabim véges, és érdekelne hogy készüljek.
Egyébként meglepett a lombik "ára". Nekem magasabb összeget mondtak itthon! A dokim azt mondta, hogy addig ne menjek fel amíg nincs a zsebemben kb 300ezer Ft. Ha jól belegondolok a stimulációm is benne volt 75 ezer ft-ba. Akkor a lombikhoz képest a 150-170ezer nem olyan sok.
Olyan jó olvasni Benneteket!!! Köszönöm,hogy ilyen kedvesen fogadtatok!!!
A Titok című könyvről eddig csak hallottam, hát azt is a kezembe fogom venni!
Én már elég sok helyet megjártam a természetgyógyásztól kezdve egy reikivel gyógyító hölgyig... A reikis hölgy nagyon bevált! Feltöltött energiával, és megnyugtatott. A negatív dolgokat eltávolította belőlem, és teljesen megváltoztak a napjaim! Az első "kezelés" után olyan nyugalom szállt rám, hogy a férjem másnap azt mondta, úgy aludtam mint egy kisbaba. Békésen, boldogan. A problémáim ellenére tényleg úgy éreztem magam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!:D