A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csibe!
Ja annyit akartam a Niko-ra hogy így biztos nem fogják engedélyezni, mert a magyar helyesírás szabályait be kell tartani, csak hosszú magánhangzó lehet a végén.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Gratula, cuki a pici! :D

Dodi!
Hűűű, Te is???? :D Gratulálok!!!!

Jelentem a múlt héten múlt el, így én most nem vagyok terhes (bár 1 napig elhittem, hogy igen, írtam is nektek).

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:07-kor.
Vendég

Sziasztok! 8)

Te jó ég, mennyi minden történt itt mióta nem voltam!!!!! (pedig nem volt régen) :lol: :lol:

Boo, Dodi hatalmas gratuláció Nektek!!!!!!!!!! És ha én is beállhatok a tippelők sorába, lányokat jósolok! :D

f.nikici

lois!
ezt köszi,h említetted,m igaz olvastam,de valahogy mégsem jutott el az
agyamig... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
apával is közlöm és akkor talán változtatunk...
ami most nekem nagyon tetszik az a Benedek és a Botond (Dodi remélem nem baj)

Kép
Kép
csibe83

Czigka!
Ja hogy 50 napos ciklus?? Az más, akkor nemtom :roll:
Anyakönyvezés :arrow: Mindig is így volt. Már a Bendénél ez hogy merült fel a fejedben?? Az E-nek nem az É a hosszú változata :wink:

Pár napja néztem a Mokkát reggel az ágyból Zéténnyel, ott mondták miket utasítottak vissza mostanában :arrow: Bogyó, Babóca, Kopasz (hát már milyen hülye szülők vannak, de komolyan... :shock: :shock: :shock: :shock: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:08-kor.
Vendég

Köszönöm szépen a gartukat :D !

Czigka!

Nagyon aranyos vagy, de egyáltalán nem esett rosszul, hogy egyre többen várnak babát, mert attól még az én esélyeimet nem rontották :lol: . Ha egységnyi gyerek jutna minden fórumra, akkor biztos cifra falusi szitkokat szórtam volna :twisted: :lol: :lol: . Neem, csak viccelek! Tényleg örültem a babáknak :wink: . És így utólag azt mondom, ennyit igazán "megérdemeltünk". Botond elsőre összejött, a mostani bébi 10. hónapban, szóval még így se lehet egy szavam se átlagban :lol: . Így kellett lennie :wink: .

Nikici!

A próféta szóljon belőled :lol: . Én is kislánynak érzem amúgy, pedig meggyőződésem volt, hogy fiú lesz a második is, de most, hgy már a pocakban van, mégis islányt érzek :roll: .

Csibe!

Dehogy baj, sztem is szép név :lol: :lol: :lol: !

Lois!

Ááá, ne is mondd, anyu olyanokkal hív fel időnként, hogy kétségbe vonom, szeretik-e ezek az emberek a gyerekeiket :twisted: :lol: .
Anyu az idióta neveknél most már kendőzetlenül megkérdezni, hogy "hát ez meg milyen név"? :lol: Azt mondta így trenírozza őket a jövőre :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:08-kor.
Vendég

Én hétfőn megyek dokihoz, azt mondta, akkor már láthaz szívhangot, de sztem nem bizti, hogy lesz.... :roll: .
De legalább az talán kiderül, hogy ikrek-e... :lol: :lol:

Jók az új vonalzók :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:09-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:10-kor.
Vendég

Huha!!!

Dodi hatalmas Gratula! Már annyira vártam, hogy mikor lépsz be!!De komolyan örülök nagyon! :wink: :lol:

Czigka

Az én menszim is ilyen volt Roló előtt, de utána, az a kemény 3 ciklus ami volt az 30 körüliek voltak..Nem tudod kb. mikor fogant? Úgy könnyebb lenne! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:10-kor.
Vendég

Szakdolit irok ezerrel, piheneskepp beneztem, erre mit latok... :shock: :lol:

Huha, gratulalok, Boo, Dodi, de joooooooooooo :D
En Boo-nak kislanyt, Dodinak megint kisfiut tippelek :D
Boo, tartozol a babakocsi-zsak fotoval :D , Pocok a tied meg elkeszul csutortokre, es kuldom is!

Sajnos nem tudok irni tobbet, mert nagyon szorit a hatarido.. :evil: Ma meg arra is kellett vetemednem, hogy festeket adtam a gyerekeimnek, na, ez csak annak erdekes info, aki szemelyesen ismeri oket.... Valoszinu fel kell ujitani a lakast, de legalabb tudtam haladni a dolimmal :D

Ja, meg azt elmeselem, hogy jartunk penteken, Rania le akarta huzni Alexet a kanperol, es a kovetkezo amit lattam, hogy Alex ordit, es nem mozgatja a karjat, csak logott neki... Hu, kesz voltam, hivtam rogton S-t, felkotottem a karjat, mert amint mozgatni akarta sikitott a fajdalomtol, en meg sirtam vele... Aztan a korhazban megallapitottak, hogy kiugrott a konyoke, azt mondtak, 4-5 eves korra fejlodik ki rendesen a konyok, igy nagyon vigyazni kell vele, ha hisztizik a gyerek, veletlenul se huzzuk a karjanal fogva... Ugyhogy visszaraktak neki... :( Abban a pillanatban ugrott le az agyrol, nyitotta ki az ajtot (az epp helyrerakott karjaval) es rohant a lekeritett jatszo-reszbe, ahol addig csak Rania tudott jatszani :D Fu, kesz voltam, raadasul aznap vizsgaznom kellett, szoval kijutott az izgalombol....

Na, tenyleg megyek, aztan ha lecsengett a hajra jovok megint :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka!

De akkor te a menszid szerint voltál 5+2, nem? Mert nekem Botonddal már 4 hetesen láttak petezsákot, és tudom mikor fogant. Talán a ti babátok később... :roll: . Mondjuk én sem számítok, csak petezsákra. De lehet, hogy kéne várnom még egy hetet :roll: . Fura, de most valahogy tökéletesen nyugodt vagyok, hogy minden oké :wink: . Botonddal sokkal zizibb voltam, azonnal látni akartam :lol: . Most vmi különös nyugalom van bennem :shock: 8) .

Igen, a Pagikáék féle sztorit én is sokszor "előveszem" :lol: .

Botond mostanában sírva kel :( . Pedig egyedül alszik el, vigyorogva, gond nélkül. Nem értem...

Boo, Czigka!

Botond szülinapját Ricsi is tudja, álmából keltve is :wink: . De a névnapját.... :roll: :lol: .

Ronmay!

Köszi, drága vagy :D .

Czigka!

Éjszaka :lol: :lol: :lol: . A miénk nappal :oops: :lol: :lol: .

Niki!

Köszi :wink: .
Húúú, szegény Alex :( . Na, apát jól ki is oktatom, mert állandóan húzza-vonja-dobálja Botondot, amit persze a gyerek imád, de hiába mondom, hogy baj lehet belőle, tojnak a fejemre :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Én Csibééknél fiú tippeltem, Pocokéknál is azt mondtam volna( :oops: ), Czigkáéknak kislányt, Nektek fiút, magunknak lányt. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi, a te korodban meg persze, hogy nappal :lol: Mi nappal csak terveket szovogetunk, aztan estere mar csak az marad, hogy cirogatjuk egymas fejet es 5 masodperc alatt alomba zuhanunk:D
Vendég

Megszületett ma a kolléganőm kisfia, 3300 g és 49 cm, 40+3 -on indították,mert kevés volt a magzatvíz, de 3 óra vajúdás után megcsászározták.

Sajnos apa egyik ismerősének is megszületett ma a babájuk, nem tudja pontosan hányadik héten,de korán, 1800 g :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!

én meg pont,h Dodiéknál tippelek lányra és Booéknál fiúra(bocsi Boo)
Czigkáéknál is lányt.

Boo!
az anyakönyvezéssel valahogy én is így vagyok... :roll: :roll: :roll: :roll:
Burik tényleg jó és rendi is sztem...
akkor tegnap is voltál a terhesgondozóba?mert én ott voltam,de nem
láttalak...
mikor mész hozzá újra?
én 26 hetesen.

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:11-kor.
Vendég

Aztaaaaaa, Dodi, végreeeeeeeee!!!!!!
Juhuuuuuu-juhuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi:
Akkor meg pláne kiscsaj lesz!! Szerintem az első anyai megérzés sokat jelent. :wink: Én Dorkánál mikor teszteltem, Apával egymásra néztünk a két csík láttán, és közöltük egymással KISLÁNY, rózsaszín volt a teszt is, valahogy így jött ki, de nagyon megéreztük, és így is lett :D Mégis a fiúnév lett meg rögtön, a lány csak jóóóó sokára (megegyezés hiányában) :twisted: :lol:

Csibe:
Szerintem nyugodtan próbáljátok meg engedélyeztetni. Mert amilyen nevek vannak...ahhoz képest a Niko "kispályás" :lol:

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

f.nikici

Köszi a kérdést, Sinecod használt, nyugisan aludt egész éjjel :-)

apával délután elmentek dokibácsihoz, aki mondta hogy holnap szabad az út a bölcsibe!
Fürdetéshez vetkőztetem este... Tiszta piros folt meg pötty a feneke, combja hátul, térde, könyöke... Szerintem bárányhimlő, olvastam több helyen is hogy járvány van, holnap megyünk reggel orvoshoz... Már előre félek, szegénykém hogy fog kinézni reggelre. Szerintetek mi jön még? Mire ennek vége, egy hónapja lesz szegényem itthon...

A pici miatt szerintetek ez nem para? Mondjuk én voltam anno bárányhimlős, de gondolom a szervezetbe bekerül a kórokozó. Aaaaaaarghhhhh....

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok lehet nem is himlő, hanem kicsiknél van, hogy kiütések jelentkeznek vírus után! Nem lehet az??

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:12-kor.
Vendég

Pocok: Nálunk van bárányhimlőjárvány és szinte mindenki úgy kezdte, hogy hurutos tünetek, köhögés, orrfolyás, láz és néhány nap múlva pöttyösödés :roll:

Pici miatt csak akkor veszélyes, ha még nem voltál

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
igazad van.13hetesen még engem is csak egyszer látott doki és most látott
újra.max innentől havonta kell menni kb...
csak ott veszik le a vért is és ezért érdeklődtem.

akkor elkezdem csinálni a táblát és aki szeretné akkor beírom az adatokat
csak kélek privibe küldjétek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2011.01.26 09:47-kor.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én most hétfőn voltam 22hetesen először,bár ezelőtt 2hétig szabin volt...
szerintem nem ciki utána menni hozzá,de sztem felesleges felhívnod,
hanem hétfőn 12től van a terhesgondozóba rendelkése.
sztkba már nem kell menned a terhesség alatt...

Kép
Kép
csibe83

és íme a tábla:
Kép

aki szeretne még bele valamit szóljon

Kép
Kép
csibe83

javítok a méreten

Kép
Kép
csibe83

na talán most jó lesz:
Kép

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
köszi.ezt valahogy mindig összekeverem... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hülyeanya tegnap a mínusz 8 ban sétált a gyerekkel több mint 1 órát, akire nem adott overált csak vastag harisnya, bélelt gatya. Azt hiszem mindkettenmegfáztunk, Hédi már az este tüsszögött, ma szörcsög kicsit az orra, délben nem akart ebédelni - remélem nem lesz beteg :roll: :twisted: :twisted: :twisted: Biztonság kedvéért adtam neki ma oscillo-t, mézes,citromos teát nyomatjuk ezerrel, de nekem gyanúsan hasonlít a múltkori torokgyuszis történethez. Nála a nemevés már önmagában jelzés értékű :roll:

Persze nekem az arcüregem durrant be, de ez nem lényeg.

Ilyenkor mindig szídom magam,hogy hogy lehetk ilyen hülye....Mondjuk az út kb felét sétálva tette meg, tehát mozgott, na de akkor is. Tavaszt akarok, amikor egyszál pulcsiban lehet melengető napsütésben lófrálni...

Halkan jegyzem meg,hogy tettünk a legkisebb ugrifüles érdekében, bár apa először értetlenkedett, hogy ha nem vettél gumit akkor mi lesz, így akarod? Aztán leesett neki és mivel túlságosan nem tiltakozott beleegyezésnek vettem :lol: :lol: :lol:

tike

tike!
gyógyuljatok!!!
hajrá kistesó!!!

Kép
Kép
csibe83

Csajok most kaptam mail-ben egy állásajánlatot, de nekem sajnos nem aktuális,mert heti 3 napot Pesten kéne lenni. Bemásolom ide, ha valakit érdekel :lol:

Az 1001fonal részmunkaidős (heti 20 óra) munkatársat keres!
Feladatok:
marketing feladatok
1001fonal rendelések lebonyolítása
rendezvények szervezése és lebonyolítása
árukészlet adminisztrációja, statisztikák
Munkavégzés helye: heti kb. 3 alkalommal a XI. kerületi boltban (rendelések feladása, árurendezés, rendezvények lebonyolítása, megbeszélések), egyébként kötetlen időben akár otthonról, akár a boltban.
Amire szükség van: angol nyelvtudás, erős felhasználói szintű számítógép és internet ismeretek, kötés/horgolás szeretete.
Előny: marketing és/vagy kereskedelmi ismeretek, tapasztalat, haladó kötés/horgolás ismeretek
Ha szenvedélyed a kötés, horgolás, a fonalak, természetes anyagok világa, és testhezállónak tartod a fenti feladatokat és feltételeket, küldd el fényképes önéletrajzodat, a fizetési igény megjelölésével mielőbb, de legkésőbb február 10-ig az info@1001fonal.hu email címre.

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hát azért ebből vajmi kevés esélye van kistesónak születni, mert ugye egy éppen múló mensi közben vagyunk :roll: :oops: , de az első lépést megtettük :lol:

tike

Boo: itt ragyogó napsütés és k...va hideg van :twisted: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Köszi :D 8) !
Szegény Nimród :( :( :( :evil: . Meg szegény ti :? .
Nem lehet, hogy csak a betegségtől kiütéses? Botond, ha lázas, majdnem mindig kiütéses lesz. Ez talán vmi kései immunreakció. Vagy vmi... Remélem... :roll: . Nem is volt közösségben!
Ha voltál bárányhimlős, akkor úgy tudom, nem lehet baj :wink: . De azért zseniális az időzítés :twisted: :evil: .

Nikici!

Botond tesztje is rózsaszín volt (a dobozon nem látszott), és én már akkor azon gondolkodtam, hogy milyen béna egy kisfiúnál rózsaszínnel tesztelni, annyira biztos voltam a fiúban :lol: . És az a gáz, hogy most meg a lányban vagyok :roll: . Eddig mindig fiúra számítottam 2.-nak is, most meg elém se jön a kép, hogy két fiú... :roll: Olyan furi! De trenírozom magam a fiúra, mert még egy ilyen huncut szemű latin lávernek is nagyon fogok örülni :lol: .

Czigka!

háát, apa sokat van itthon, szóval ha ránkjön, akkor legtöbbször szabad a pálya 8) . Mondjuk próbálunk alvásidőre időzíteni, de volt már hogy nem jött össze :roll: :lol: . (Botondot betettük a járókába, bekapcsoltunk vmi mesét,és rapidba lezavartuk :lol: ).De alapvetően nálunk is alvásidő=cexidő :lol: . Akár nappal, akár este.
De tudom, hogy ez a "kamaszos stílus"addig tart amíg meg nem születik a kicsi, mert kettőt már nehezebb lesz összehangolni :roll: .

Végül úgy döntöttem, hogy majd jövő hét végén megyek UH-ra, akkor már 6 hetes lesz, és elvileg lesz szívhang is :wink: .

Boo!

Rosszul fogalmaztam: nanáááá, hogy be vagyok sózva :lol: :lol: :lol: . Olyan vagyok, mint egy megesett tinilány, lopva fogdozom a babacipőket a Tescoban :lol: . Szóval rám nem egészen igaz, amit írtál :roll: . Botond nekünk úgy jött, mint egy pizza: kértük :arrow: kaptuk :lol: . De ez a baba kicsit több imámba került :roll: :lol: . (Ezért is gondolom, hogy lány, a kis szaros :twisted: ). Viszont Botondnál nem voltam ilyen nyugodt! Nyugtalan sem voltam, nem voltam parázós kismami, de most vhogy mégis nyugisabb vagyok a kicsi egészsége felől :wink: . De attól még látni akarom őt, most azonnal :twisted: . Nem csak azért hogy jól van-e, hanem hogy elhiggyem,hogy tényleg kétszeres anya leszek :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?