Sziasztok Lányok!
Kretty: Hogy vagy? Hogy döntöttél a dolgozásról? Ugye inkább otthon maradsz, nehogy elkapjál valamit. táppénzt én a háziorvosommal intéztem el, így remélem, hogy nem lesz belőle gond.
Katapetra: Már csak 2 nap és DE...?
Maje és Parane: mi volt a keddi találkozón? Mit mondott Apánk?
Bari: Nem is kérdeztem tegnap, hogy a doki nem "haragudott", amiért nem fogadtál szót a tüszők számát illetően?
Kriszto: MIért kell leállnod, ha 3 nagy tüsződ van, és sok 7-8-as? Abból a sok 7-8-asból lehet nagyon szép 20-as is, nem?
Sajnos holnap nem találkozunk. A doki csak délre hívott. A férjecském megy csak be reggel leadni a gyerekmagot.
Loreena: Köszönöm megnyugtattál. Erre nem is gondoltam. Így sokkal könnyebb volt túltenni magam a dolgon. Tudom nem dőlt össze a világ, de egyre nehezebben viselem, ha valami nem úgy alakul, ahogy én elképzeltem... Fránya gyógyszerek, pfff.
Kisgaby: Nagyon gratulálok én is a gyerekekhez, vártunk már a jó hírekkel. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!
Zs76: 88 km-ről jártok a dokihoz, és a múlt héten reggelente Ti voltatok az elsők? Minden elismerésem a tiétek. Én a belvárosból nem értem ki 7 előtt.
Szurikáta: Köszönöm a képen, nagyon aranyos, és remélem, hogy igazad lesz.
Szélkisasszony: De jó, hogy jöttél! Már nagyon vártunk! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked utólag! Nagyon drukkolok nektek, hogy a seregszemlén Szélúrfi eredményei jók legyenek, és Ti is tudtok kezdeni.
Jelentem, a lakás csilli-villi. Unalmamban kitakarítottam, így viszont hétvégén már nem kell, és csak pihizhetek.

Most elmegyek a nagyikámhoz villanykörtét cserélni, és dumcsizni egy kicsit. Ezzel is gyorsabban telik a nap, és már csak egyet kell aludni, és ...
További szép napot kívánok nektek!
Mné