Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Kriszti vagyok és itt Érden lakok a parkvárosban ...Sajna a legtöbb ismerősőm a XI.kerben lakik illetve sokak már külföldön élnek.Kisfiam Dominik jelenleg 10 hónapos lesz , s eljön az idő mikor igényli majd más babák társaságát is. ( no és anya is hisz lassan megkukulok) :lol:
Igazából arra gondoltam ha mégcsak egy-egy közös séta erejéig is , de szivesen ismerkednénk a kisfiammal hasonló korosztályú babákkal . Mégis csak jobb társaságban sétálni később totyogni , főleg ha lassan is de közeleg a tavasz ...Remélem van hasonló cipőben járó kismama a környéken és nyitott egy jó közös programra :roll: Legalábbis szívből remélem .

Szép napot mindenkinek .
akriszta79
Érd
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó