A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Jó reggelt!

Ircsi, senki nem fog elítélni, mert szereted a melódat. :wink:
Mi is sok programot csinálunk, muszáj, mert becsavarodnék :lol: . Tegnapi babauszi nagyon jó volt, apa csinált víz alatti képeket, ha sikerül felteszem ide, ha nem sikerül (még sose tudtam ide képet tenni) akkor a g-re.

CSilla üdv a csapatban!

Tina, írj majd mi volt a dokinál! Nem hajtottad túl magad? Én akkor voltam így.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Még a hozzátáplálásról akartam írni, hogy én is olvastam olyat, hogy a bébiétel gyártók nyomják, hogy korábban kell kezdeni. Én nem erőltetem, van olyan nap, hogy csak szopi van, de ha nagyon éhes és izlik neki a bébikaja, akkor 2 üveggel is benyom. Rábízom a gyerekre.

Tegnap a védőnő mondta, hogy 4-6 hósan kell bevezetni a glutént, és 5 hótól mehet a husi. Ez az új "trend" :roll:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

hurrá sikerült sikerült :lol: :lol: :D :D :lol: :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na eldugulok , van videom is, de ahhoz tényleg béna vok :roll:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nagyon aranyos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gondolom, a víz alatti képekhez valami spec. masina kell...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szamocamoca"]N írta:szamocamocaa eldugulok , van videom is, de ahhoz tényleg béna vok :roll:

Töltsd le a PICASA-t... azzal a g-re nagyon könnyen feltehető a video.
Ide meg a linket tudod betenni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Új nap új remények..kialudtam magam,f9-f6-ig..(egy etetéssel közben)

Santacsilla mi pl bezártság ellen összejárunk :wink: meg én barátnőzök,ha az idő is engedi sokat sétálok.

Csajok,ma tali :wink:

Hogy a bébiételgyárak lobbija,nem tudom,lehet,de hát egyáltalán nem bébiétellel kell etetni mondjuk,mindent meg lehetne főzni,csak én is kényelmes vagyok...

Ircsi,a meló nekem is gyakran hiányzik...
De hol lesz addig Chloe?Biztos nagyon fog hiányozni..bár az a pár óra hamar elrepül.

Szamóca,nagyon tuti képek,kis husi :) nagytesó hogy van?

Szilvás?Bmaas?

Tina,sok pihenés,Mg..nekem pl üléstől sokat keményedett :)

Anyukám, másik cicája is daganatos,nem eszik iszik 3 napja,ma hozza orvoshoz,lehet már egyedül megy haza :cry: :cry:
Azt hiszem anyámra rájár as rúd,mintha a sors is azt akarná h.mindenki "elhagyja" :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Babakeksz,adok majd linket blog hátterekhez :)

Amúgy nálunk is van olyan nap h-.csak cici kell,akkor csak szopizik.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Tina! Tényleg magneb6, meg sok pihenés. Dolgozol még?

Szamocamoca! Nagyon jók a képek, és csodaszép a babád. Ezt is kérdezni akartam, hogy ide hogy tudtok betenni képeket? Illetve a blogba is hogyan lehet a bejegyzés helyére pl.?

Bezártság....Hm...Kezdem azt érezni, hogy minden nap ugyanolyan. Engem inkább az állandó házi tündérkedés készít ki, az, hogy hiába csinálok rendet, kezdhetem elölről pár óra múlva. Nekem nagyon hiányzik a jó idő, a tavasz, meg hogy csavarogjunk. Itt tegnap iszonyatos mennyiségű hó esett. :shock:
Vendég

Remélem MA társasági lény lesz az én kis törpém!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bébiétel
Elvileg azok alapanyagát, az egészet folyamatosan vizsgálják...
Hol kapok megbízható minőségű alapanyagokat a babakajához??? :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Jaj, már azt hittem, hogy én vagyok az egyedüli, akinek hiányzik a munkája...

Évi, cicát sajnálom. :(

Kép
santacsilla

Babakeksz,hát 3 gyerek mellett nem csodálom :) Mekkora lakásban laktok?
Blogban: a felső sorban a fotóra kattintva tölti fel a képet.
Itt: ha már szerepel valahol a neten a kép(pl picasa album,blog) akkor ott jobb egérgomb a képen, kép tulajdonságai sort kimásolni,itt:felső sor:kép - beilleszteni a sort - kép,és megjelenik. Remélem érthetően leírtam :oops: illetve lehet még a lenti melléklet csatolása gombbal,de ahhoz nagyon kicsit kell legyen a kép,nekem azzal még nem sikerült,csak a táblák.

evilany

Mares,ha nem hát nem...próbálkozunk :)

Ircsi,ez igaz,bár bébiételben is derül ki turpisság,pl.anno Ovko bébiétel,permetszerrel szennyezve...sosem tudhatjuk,de én is bízok benne h.nem tehetnek ki akármit..

Santacsilla,mi a munkád?

evilany

Ja, és képek vannak a www alatt :)

Kép
santacsilla

Évi: de édes a kis fészek :) Tomikának látszik is hogy nagyon tetszik :) és persze cicó is kíváncsi az új dologra .... mi is befészkelhetjük magunkat egyszer oda? :oops: :lol: jóóóó csak vicceltem :)

Hozzátáplálás: hmmm, én csak itt olvasok és olvasok, és lassan már azt sem tudom mit tegyek, annyi féle hír van.... nővérem meg mit mond: hugom, hallgass kicsit már az anyai ösztöneidre! :) ....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Informatikus vagyok, jogosultságokat kezeltem a T-nél. A társaság nagyon jó volt, és valószínűleg leginkább ők hiányoznak.

Kép
santacsilla

Csilla,értem,képeket csekkoltam már tegnap :)

Mares,naná,gyertek csak :wink:

Csajok viszek ám muffint :)

evilany

[quote="evilany"]B írta:evilanyabakeksz,hát 3 gyerek mellett nem csodálom :) Mekkora lakásban laktok?
Blogban: a felső sorban a fotóra kattintva tölti fel a képet.
Itt: ha már szerepel valahol a neten a kép(pl picasa album,blog) akkor ott jobb egérgomb a képen, kép tulajdonságai sort kimásolni,itt:felső sor:kép - beilleszteni a sort - kép,és megjelenik. Remélem érthetően leírtam :oops: illetve lehet még a lenti melléklet csatolása gombbal,de ahhoz nagyon kicsit kell legyen a kép,nekem azzal még nem sikerült,csak a táblák.

70 nm, 3 szobás. a fiúknak külön szobájuk van. De minek is, mikor úgy néz ki mint ahol tatárjárás volt...Néha sírni tudnék.

Na majd megpróbálom valahogy a képeket, ha elaludt a bébim. Tegnap kiválasztottam párat, meg meg van örökítve a hátról hasra fordulás is.

Gergő köhög, meg fáj a torka. Mit adjak rá neki? Jó lenne valami tablettás cucc. Mondjuk nem csodálkozom, amint nem veszem észre, ellóg suliba a vékony dzsekibe. :(
Vendég

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,ez igaz,bár bébiételben is derül ki turpisság,pl.anno Ovko bébiétel,permetszerrel szennyezve...sosem tudhatjuk,de én is bízok benne h.nem tehetnek ki akármit..

Ovko... ilyen bébiétellel nem találkoztam még...
Én az ismert márkákat veszem meg... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,itt ez is ismert :wink: annyira biztosan mint a babylove...--- azt is veszem mondjuk...(ott van a polcon...) persze elolvasom de a permetszert nem írják rá...[/url]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.01.27 08:11-kor.

evilany

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaébiétel
Elvileg azok alapanyagát, az egészet folyamatosan vizsgálják...
Hol kapok megbízható minőségű alapanyagokat a babakajához??? :roll:

Mi is bébiételezünk, egyszerűbb. Üssetek le, de iszonyatosan lusta nő vagyok...
Tegnap cukkinit evett a ded, izlett neki. Viszont a zöldségekért nincs oda. Tejpéppel bolondítom meg. 8)
Vendég

Babakeksz, kitartás, mi is hárman vagyunk testvérek, mi is utáltunk pakolni és takarítani, de szép lassan kinőttük. :lol:

Kép
santacsilla

Csilla,Dani kitolatott a kiságyból? :) (kép)

evilany

Na a fiam aludt kemény 8 percet :) mindegy,megyünk sütni 8)

evilany

Évi
Ovko... valamelyik áruház terméke?

babakeksz
Én se háztartási alkalmazott vagyok :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen, ott szenvedett, mert nem bírta a lábát visszahúzni. És sajnos hamar méregbe tud gurulni :lol:

Kép
santacsilla

[quote="santacsilla"]B írta:santacsillaabakeksz, kitartás, mi is hárman vagyunk testvérek, mi is utáltunk pakolni és takarítani, de szép lassan kinőttük. :lol:

:lol: Mondjuk a fiúk jobb helyzetben vannak. Majd a feleségeik takarítanak utánuk. Nálatok csajok mennyire van patika rend? Én néha ha Lili nyűgös, jó ha el tudok menni fogat mosni meg felöltözni. Tegnap pl durván sziámik voltunk. :D
Vendég

[quote="santacsilla"]B írta:santacsillaabakeksz, kitartás, mi is hárman vagyunk testvérek, mi is utáltunk pakolni és takarítani, de szép lassan kinőttük. :lol:

Mi is hárman vagyunk testvérek :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabavi
Ovko... valamelyik áruház terméke?

babakeksz
Én se háztartási alkalmazott vagyok :wink:

Tudom, Te a doktornéni vagy. Kaptam önéletrajzot mindenkiről. :wink:

Ovko: Azt hiszem Tacskóban árulják, és szlovák bébiétel. Sűrűbb mint a kecskeméti, és majdnem Univer minőség.
Vendég

Babakeksz,patika rend,a cicák miatt minden nap porszívózok és szinte minden nap letörölgetek,2 naponta felmosok,ha összejön...de nekem csak 1 gyerekem van,és ez a jobb napokra érvényes,amikor kicsit volt(hehe,kicsi) én is bajban voltam még a fogmosással is,úgy tudtam enni inni ha előre megcsináltam magamnak a teát,szendvicset stb...kisit megszállott vagyok a cicaszőr miatt,nagyon zavar,ezért űzöm ahogy érem,de amúgy én se vagyok házitündér..pl.nem főzök,rendelem a kaját...

evilany

:lol: Mondjuk a fiúk jobb helyzetben vannak. Majd a feleségeik takarítanak utánuk. Nálatok csajok mennyire van patika rend? Én néha ha Lili nyűgös, jó ha el tudok menni fogat mosni meg felöltözni. Tegnap pl durván sziámik voltunk. :D[/quote]

Szerencsém van, férjem eléggé "szeret" takarítani, úgyhogy ha hazajön, elmosogat, összepakol. Én napközben örülök, ha be tudok indítani egy mosást, vagy ki tudok teregetni. A kaját rendelem, próbálok könnyíteni a dolgomon. :wink:

Kép
santacsilla

[quote="evilany"]N írta:evilanya a fiam aludt kemény 8 percet :) mindegy,megyünk sütni 8)

Mit süttök? Végül is mindegy, a lényeg, hogy faxolj nekem kóstolót belőle. :lol:
Vendég

Bébikeksz na nem mindenkiről csak összefoglaltam röviden a legfontosabb tudnivalókat :) ha már ismerjük egymást 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.01.27 08:23-kor.

evilany

Majd próbálkozom még az idézéssel :oops:

Kép
santacsilla

[quote="babakeksz"] írta:babakeksz
[quote="evilany"]N írta:evilanya a fiam aludt kemény 8 percet :) mindegy,megyünk sütni 8)

Mit süttök? Végül is mindegy, a lényeg, hogy faxolj nekem kóstolót belőle. :lol:

túrós muffin lesz

evilany

Én főzök, szinte minden nap, de mi sokan vagyunk.

Mi meg kutyás család vagyunk. Szerencsére Bichone Havanese, így van egy olyan tulajdonsága, hogy a szőre a hasa aljába tapad, és ki kell fésülni. Viszont ebben a trutyis időben állandóan törölgetni kell a lábát, néha megmosni is.
Vendég

Tesco nekem mindig kiesett... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="santacsilla"]M írta:santacsillaajd próbálkozom még az idézéssel :oops:

Csak rányomsz az idézés gombra, és ott is van.
Vendég

Főzés... amikor kedvem van hozzá... egyébként eszünk a kantinban... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem cicám volt, de még Dani születése előtt hazavittem Nyíregyházára, férjem nagyija befogadta. Kicsi a lakás, nem fértünk volna el. De láthatjuk, nagyon jól érzi magát, és ennek nagyon örülök. :D

Kép
santacsilla

Lombikbaba! Melyik nevét használjátok a kislányodnak? Nagyon tetszik amúgy mindkettő. Nekünk Lili Sára is.
Vendég

Kép

Kristóf is jól van, oviba jár. Itthon meg egy energiabomba. Sose fárad el :wink:

Évi én nem vennék ovko-t. Kecskemétit szoktam, nagy ritkán humana vagy univer.
Annó Kristófnak vettem 2 üveg ovk-s kaját, és oda adtam neki, utána volt a cirkusz, hogy permetszeres. :roll: Nagyon carul éreztem magam utána.
Dm-ben meg a rossmannban szoktam bébikaját venni, és ott elég gyakran akciózzák

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca: de édeske! :) állati képek, a víz alatt. és nem is félt meg semmi? Most voltatok először?

Woody: na ez szuper, hogy jó volt a kis pihenés! KÉpek?

Tündi: nagyon remélem, hogy ha ma Zoé elaludna, Gergő nem fogja felverni... amint kezd bepörögni, mint Hamupipőke lelépünk :) az én kis Hüpppis Bömbis gyerekemmel :)

MOST BEZZEG ALUSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK :twisted:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="babakeksz"]L írta:babakekszombikbaba! Melyik nevét használjátok a kislányodnak? Nagyon tetszik amúgy mindkettő. Nekünk Lili Sára is.

Sokáig Katusnak hívtuk... csak mostanában ha a nevén szólítottuk, a macskát figyelte... ezért áttértünk a Chloe-ra :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ovkot én se vettem amúgy..csak pl az volt balhés.

Csilla nem értettem mit idéznél :)

Ircsi,helyes,én elégedett vagyok a házhozszállítással,pont elé rá a kajajegy is.
Tesco nekünk nagyon közel van. amúgy dm fan vagyok :)

evilany

[quote="santacsilla"]N írta:santacsillaekem cicám volt, de még Dani születése előtt hazavittem Nyíregyházára, férjem nagyija befogadta. Kicsi a lakás, nem fértünk volna el. De láthatjuk, nagyon jól érzi magát, és ennek nagyon örülök. :D

Mi is kislakásban élünk... és megmaradt a makkánk :wink:
Bár, lehet, hogy hamarosan világgá megy... a gyerekem nagyon rástartolt... :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?