A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann, ne idegeskedj ezen, pont nálam is így volt, hogy megbeszéltük az időpontot, aztán kiderült, h addigra még nem múlik el, így átraktak egy héttel később.Tudom várni a legrosszabb, ezt én is nehezen viselem. Egyébként ez az egész műtét nem tart tovább negyed óránál, így könnyen találnak másik időpontot.
Vendég

Most néztem Barbus képeit!Na pont ilyen kislányt szeretnék! :)
gyongy35
Mezőfalva

Utánanéztem részletesen ennek az adókedvezményes dolognak:

Gyakran felvetődő kérdés, vajon a diabétesz diagnózisa alapján kérhető-e adókedvezmény?

A 335/2009. (XII. 29.) kormányrendelet tartalmazza az összevont adóalap adóját csökkentő kedvezmény igénybevétele szempontjából súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségeket.

Ide tartozik az 1-es típusú diabétesz bármilyen formája (E100-109), és a 2-es típusú diabetes szövődményes formái (E110-117).

A 49/2009. (XII. 29.) EüM rendelet intézkedik a súlyos fogyatékosság minősítéséről és igazolásáról. Az összevont adóalap adóját csökkentő kedvezmény igénybevétele szempontjából súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségekről szóló 335/2009. (XII. 29.) kormányrendelet mellékletében meghatározott betegség, illetve fogyatékosság megállapítására és az állapot végleges vagy átmeneti jellegének meghatározására szakambulancia vagy kórházi osztály szakorvosa jogosult.

Az összevont adóalap adóját csökkentő kedvezmény igénybevételére jogosító, adatokat tartalmazó igazolást szakambulancia, vagy kórházi osztály szakorvosa, vagy a jogosultságot megállapító orvosi dokumentáció alapján a beteg választott háziorvosa állítja ki. Tehát az adóigazolás kiállítása nem feltétlenül szakellátóhelyi feladat, de azt hiszem az ilyen kérések az alapellátással való jó együttműködés érdekében teljesíthetők.

A 49/2009. (XII. 29.) EüM rendelet melléklet határozza meg az összevont adóalap adóját csökkentő kedvezmény igénybevételére jogosító igazolás adattartalmát, de formai követelmények ezzel kapcsolatban nincsenek.

Dr. Strényer Ferenc
Magyar Diabetes Társaság

Nos előszedtem az endokrinológusnál kapott ambuláns lapjaimat és ott az áll, hogy:
Diagnózis: E1490 - Cukorbetegség k.mn., szövődmények nélkül

Ez alapján megtudjátok Ti is nézni, akit érint, hogy milyen kódszámú a diagnózis, de én úgy értelmezem, hogy a nálam látott E1490-es kód alapján nem jár semmiféle adókedvezmény ....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Nem vagyok egy délelőtt és annyi a termés hogy lehetetlen reagálni rá. Már egy órája csak olvasgatok.
Nagyon örülök viszont hogy mindenki jól van, és jó híreket kapott a dokinál.

Leendő fiús anyukák: nagyon jó fiús anyukának lenni, szó szerint a popómba bújik. Imádom!!!! Pedig régen kislányt szeretem volna.
franci

Estrella,
elsőre totál mindegy volt, csak ahogy Marcussal edzésben voltunk nap mint nap, utána úgy gondoltam hogy én csak dömperek és matchboxok között élhetem ezentúl az életem, de már nagyon várom a barbie meg a mindenféle póni stb. cuccokat is :-))))

Liza két napja fényt eszik mert mást se nagyon és elég nyűgi... mondom uramnak hogy Tiéd a gyerek lécci vigyázz rá, etesd meg stb. stb......... erre jön én drága uram 10 perc múlva hogy feladat teljesítve, Liza ágyban, nézi a szárnyas fejvadászt :-)))) és tényleg csend van

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

gyongy: Nem adom a spermadonoromat. :lol: De legyen úgy.
vicky79
Budapest III. kerület

Tényleg nem rossz fiús anyukának lenni,de én már kipróbálnám milyen egy kislánynyal.Meg a nemek aránya is helyre állhatna a családban :)
gyongy35
Mezőfalva

Lányok,nem az a baj,hogy miket néz a Zuram,vagy miket álmodik,hanem az,ahogy ezt levélben előadta húgom férjének,és hogy pont neki...

mondta,hogy csak hülyéskeni próbált,de akkor nem ismeri őt/őket...

ez nem úgy fog elsülni,ahogy elképzelte :?

mi is nézegettünk együtt idióta felpumpáltmellű ribancokat fotókon,amiket egymásnak küldözgetnek munkatársakkal,vagy régi barátokkal.... jókat röhögtünk rajta...

de a tegnapi szitu a fent említett 2 dolog miatt+beígért ünneplés miatt,ami a hülye email-je miatt maradt el,már nem volt annyira vicces...
Vendég

Kubu, lehet csak apára vágyott Liza.

Gyöngy, azért én is reménykedem hogy egyszer helyrebillen majd a nemek aránya.
franci

Béka,
nyugi, ha a sógi meg fafej akkor az ne a ti gondotok legyen :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Béku nehogy már azon idegeskedj mit gondol a sógór
gyongy35
Mezőfalva

Ez már csak a hab volt a tortán az utóbbi időben,úgyhogy este nem is beszéltünk...
aztán lefekvéskor kibuktak belőlem a dolgok,miközben amiatt aggódtam,hogy nem ártok-e ezzel magamnak...

végül megbeszéltünk mindent,az órára nem mertem már utána ránézni... :?

sajnos más dolgokat is írt abban a hosszú email-ben meggondolatlanul a házzal és a mi állítólagos hozzáállásunkkal kapcsolatban,amiket nem lett volna szabad,míg VELEM nem beszéli meg...

ne döntse már el helyettem,hogy én itt akarok maradni,és hogy őket kivásároljuk,stb... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mikor már 1 éve az a téma,hogy mielőbb adjuk el...
Vendég

kisbeeka: Úgy látszik a tegnap éjszaka a beszélgetések éjszakája volt. Mi fél 2-kor mentünk aludni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Önző leszek,most csak Magamról: :lol: :lol:

Luff tovaszállt,hült helye. :D :D :D Következő ciklusba indul a lombik rövid protkóval. :D :D :D Tehát kb március elején lesz a leszívás. :D :D :D :D :D

Sz nagyon aranyos volt,megvizsgált,mondta minden oké odabenn,és akkor lombik ugye??-kérdezte.Én meg bőszen bologattam. :D
Kérdezte még rövid vagy hosszú protokoll,és kiegyeztünk a rövidbe. :D :D

Valaki írja le Nekem,hogy rövidnél mi a szokás??Injekciók,stb????

Clarával együtt voltam ma,Ők uh-ra mentek,de majd biztos jön és mesél. :D

Cuppp.
csucsu99
Budapest

Csucsu!Hipp-hipp hurrá!Ezek tökrejó hírek!Mindjárt Te is babás leszel! :lol:
Rövid protkó gyorsan megvan(én reggel 1,este 2 szúrka,kb1,5 hétig,ha jól emlékszem 1szer volt vv.)

Kép
Kép
missancsi

CSucsukám... juhéjjjjj..... zülletésem napjára akkor megörvendeztetsz egy pozi teszttel, sőt akár a szívhanggal is!!! :)

Rövid protkó: tolsz egy mensit, közben kezdtek szúrni... uhuk, ekg, repesztő, Misi befigyel.. altató-coctaily party punci-jóóóóóó .... és babafesztivááááááál!!!!!! :wink: :wink: Nagyjából ennyi :)
Persze ez a leegyszerűsített verzsön...de lényeg, hogy 10-12-14 nap szuri vegyes felvágott cuccossal, és utána egy repiszuri és leszívás :)

andrea-1

Csucsu, ezek remek hírek.

Én beszélek az urammal, megharagudtam rá. Pedig este muszáj lesz....
franci

Béku: Higgadtság Kismami.... faszik egymás közt másak ám, mint amilyennek mi látjuk őket, úgyhogy ezt a részét ne is firtasd inkább... lehet meglepődnél a balféknek tűnő sógoron.... :wink: Tudod van az a mondás az alamuszi macskáról meg az ugrásáról :lol: :lol:
Az a része már gázabb, hogy a házról nyilatkozik, főleg ha tudja, hogy Te inkább mennél onnan el.... most meg ugye a nagyrezsi miatt főleg... de remélem sikerült tisztázni a félreértést... csak annnyi, hogy ha már kavart a Drágád, akkor pontosítsa az infókat is a sógor felé, nehogy ők meg most azt higgyék, hogy tényleg kifizetitek őket, v. bármi ilyesmi ... :wink:
De tényleg ne agyalj inkább ezen... hisz mindjárt mész randira a Picúúúúúúúrotokkal!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Sziasztok!

Vicky sajnálom, hogy a picilánynak még mindig hasmenése van!:( Biztos, hogy bezavarta őt ez az új tápszer. Mi majd 6 hónapos
korában váltunk a Milupa HA 2-re. Remélem nem lesz gond vele.
Képzeld ma sütőben megsütöttem olyan jó trottyosra egy almát,utána összeturmixoltam és Márk ette, mit ette falta!! KISKANÁLLAL!!!!!!:) JUUUHHÉÉÉÉÉ:):) Ja és még háztartási kekszet is reszeltem bele, védőnő ajánlotta h. már kell neki glutén
is. Idáig az volt, hogy ne egyen glutén tartalmút most meg amikor
itt volt mondta ,hogy már kellene.

Egyébként nálunk is volt már gond a számitógép miatt. És teljesen
igazat adtam a páromnak, mert tényleg ha van kis időm akkor a gép mellett ülök. Próbálom csökkenteni, de sztem már függő lettem.
Pont erről volt szó egyik nap a tv-ben, hogy sajnos sok függő ember van.

ÁÁÁ nem biztos ám, hogy csak az autók, kisvonatok stb. lesz a kedvenc. Barátnőm kisfiának a kedvencei a kissöprü, kisfelmosó, vasaló, sőőőt venni kellett neki babatüzhelyet, mikrót, mosógépet.
Szóval csupa lányos dolgot!:) Keresztfiam pedig kiskorában szeretett babázni:) Nem lett vele semmi kicsit féltem, hogy ez nem
lesz igy jó, de kinőtte! Ma már nagyfiú és már másmilyen babák érdeklik:)

Igen el fogjuk mondani Márknak már kicsi korától. Mindig annyit
és úgy, hogy a kis értelmével fel tudja fogni. Aztán ha nagy lesz
majd úgyis megkeresi a szüleit ebben biztos vagyok.

Béku kiváncsi leszek mit fog mondani a doki és a védőnő az úszással kapcsolatban.

Na megyek még felnézek a másikra amig Márk alszik. Nem vagyok
függő ÁÁÁÁ picit sem:):)
babu69

Örömhírem:tegnap kaptam kölcsönbe övterelőt!Juppi! :lol:

Kép
Kép
missancsi

babu: Barbus is hamar kapott glutént, most már kenyeret eszik meg pogácsát. Olyan büszke vagyok rá, fogja a kis kezébe és eszegeti. Gratulálok az alma evéshez. Fog ez menni. Tápot mi is 6 hónaposan váltottunk, de már ideje volt átállni a 3-as és nem ha-s tápokra. És most több félét is kipróbáltunk, valamelyik nem jött be.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu, örülök, hogy túl vagy a műtéten és gyorsan ment. Mivel nekem miómát fognak kivenni ezért kicsit tartok tőle, nem sima bekukkantás lesz. A bizonytalanság meg csak olyan szempontból rossz, hogy páromnak előre le kell adni az időpontot, tehát nem várhatok utsó pillanatig, mert végül egyedül mehetek-jöhetek.

Csucsu, ez SZUPEEEEER! Nekem rövid volt. Nov 30. kezdés, 6,7 uh, 8 repesztő, 10 leszívás, 15 beülti. eredmény 24 lett volna.
ann74

Andi: mikor már megnyugodtam a tegnapi dolog után,mert átbeszéltük,ma fültanúja voltam nővérem telefonbeszélgetésének (csak 1-2 percnek) párommal,merthogy úgy tudtam,már nincs itthon, kimentem piss,és sajnos a szobája épp szemben van üvegajtóval.....

úgyhogy végighallgathattam,hogy én milyen vagyok,és hogy egész nap fekszem... (????????????),és hogy olyan nincs,hogy rosszul vagyok,mert egy nő összeszedi magát,ha menni akar valamerre....

ehhez hozzátenném,hogy péntek este ő kérte,hogy ugorjunk el nézelődni,és azonnal igent mondtam (aznap 1 db kiflit ettem összesen),majd miután lelépett az Örsön,párommal nézelődtünk tovább,majd nagyon rosszul lettem,így egy padon vártam meg,míg bevásárolt....

meg hogy éjfélkor fekszem le (mi köze hozzá????)....

párom hiába magyarázza neki,hogy miután a kimerülő petefészkeimmel ez a mutatvány csak véges sokszor művelhető újra,talán nem kockáztatunk.......

és hogy nem csinálok magamnak programot...
na ja,ő tudja,aki másfél napot van itthon a 7-ből...

hisz párommal voltunk múltkor nézelődni,aztán kajálni,ahogy írtam Nektek,még Brendonozni is,kinéztem az uszit (csak épp engedély nélkül nem merném),illetve a hétre 2 vásárlást,amiket párom meghiúsított,mert más programot beszélt le...

Lehet mindenféle véleménye,de egy az,hogy milyen jogon beszélik ezt a hátam mögött (férjemtől mindenről tudok),és mi köze van ahhoz,hogy a lassan 30 éves húga a férjével hány órakor fekszik le aludni,és hogyan viseli a terhességét...????

az a mázlija,hogy a beszélgetés után elment itthoról...,és nem jött a szobám felé,azaz nem volt dolga a fürdőszobában,mert nem tette volna zsebre,amit tőlem kap...

anyum már ideköltözésünkkor ajánlotta nekem,hogyha BÁRMI van,menjek át hozzá,mert ő TUDJA,hogy mennyit szenvedtünk a babáért,és a legkisebb parától is óv...
ismeri nővérem lehetetlen stílusát...tudta,hogy ez nem lesz így jó.......
Vendég

Babu, én is lenni föggő, idebent 3 him társaságát "élvezem". Velük nem lehet női dolgokról beszélni, otthon viszont csak akkor internezek, ha betegen otthon vagyunk. Idebent kiélem magam napközben.
Márk nagyon ügyes, gondolom éhes is volt. :)
franci

Vicky, tejet valamilyen formában evet már Barbus? amelyik nem HA-s abban van tejfehérje. ha jól emlékszem.
Szója tuti van, de minek...
franci

Apropó:szomszéd: Leugrottam pár percre körmösműhelykémbe,visszafele a semmiből feltűnt szomszéd Kati néni(nyugdíjasok),grat.a babához és jó hangosan kiemelte,hogy apósom dicsizett vele NEM A MAMA!!!(mármint anyósom!) Hozzáteszem anyósomnak ugyebár itt nálunk van a boltja és qva jó minőségű kagyló van a fülei helyén :D ,tuti meghallotta,mert 2 perc múlva jött pitizni!Hozta a levelünket+hogy levigye-e a kutyát és hogy jól vagyok? ....kissé kínos volt!
Amúgy szomszédék rendik(nyugdíjasok) a múltkor már azt is mondta Kati néni,hogy nyugodtan aludjak náluk ha férjecském elutazik!+nyáron OLYAN kaktuszokat kaptam tőle az udvarra,hogy a gatyám rámenne ha úgy kéne megvenni!!!
A másik szomszédban meg apa-anya+2 fiú,hát még az öreg is jól tartja magát,nyáron szinte egy szál semmiben flangálnak az udvaron! :lol: Na olyankor szoktam kifeküdni napozni!!!Napszemüveget fel aztán én is legeltetem a szemeimet! :lol:

Kép
Kép
missancsi

kisbeeka: Szörnyű lehet ez a helyzet és még te véded néha látod? Ez a köszönet. Külön kell mennetek minél előbb bár tudom hogy ezt mondani egyszerű.

Nem tudom ide fel tette-e már valaki, de nagyon jót lehet rajta röhögni. Minden pontja igaz (ajánlom figyelmetekbe a férj és a többi nő összefüggést). :D

http://www.anyalettem.hu/amit-addig-nem ... eked--cikk
vicky79
Budapest III. kerület

Béku.... mit ne mondjak, eléggé undok nőszemély a nővéred!!! De hát eddig is mondtad, hogy a stílusa nem egy matyóhímzés.... :shock: :shock:
Nektek tényleg mielőbb el kéne menni és külön élni a kis családoddal, mert ez a helyzet azért eléggé megmérgezhet jópár napodat....

Én vagy levegőnek tekinteném ezután a "jóindulatú" megjegyzéseit, vagy curvára beolvasnék Neki, hogy azt nem tenné ki az ablakba, az tuti....

Figyu: remélem ezzela 2 kis képpel egy picit felderíthetlek:

Kép

Kép

andrea-1

franci: Tejterméket már evett, sima tejet még nem kapott. Remélem nem lesz gond vele, most akarom majd elkezdeni. Ez a 3-as táp 10 hónapos kortól van. Akkor hogy lehet benne tej? Nem értem.
vicky79
Budapest III. kerület

BÉku, lehet hülyeség, de addig is amíg megoldódna ez a lakás helyzet, nem lenne szerencsésebb, ha édesanyátok lakna a nővéreddel és Ti meg mennétek külön, mint már kiccsalád??? Ki tudja meddig kell/ene még így élni.... és hát anyukátok is tudja mi a csízió... és annyi mindenen vagytok Ti is túl, hogy nem kéne feltétlen még egy ilyen "gonddal" is napi szinten szembesüljél...
CSak egy ötlet, jobbat nem tudok perpill....

andrea-1

Vicky: igazad van,és még én szoktam védeni...
mégiscsak a nővérem,és tudom,hogy jót akar(t ezzel eredetileg),mert pár hete nekem is mondta,hogy társaságot kéne szereznem,de akkor mondtam neki,hogy annyira sz*rul vagyok,hogy max. a mosdóig bírom megkockáztatni az utat...

Szerencsére azóta a vérnyomásom picit mintha jobb lenne,viszont most meg állandóan émelygek,és hányingerem van.

Most már mennék többfelé,ahogy Oroszlán is hívott tornázni,de oda csak 15-16 hetesen lehet menni :?

tény,hogy a sűrűjébe nem szívesen megyek,mert tömegben nagyon hamar rosszul leszek (alapjáraton is klausztrofóbiám van).

Mindenesetre kapok anyum ajánlatán,és pár napra átmegyek hozzá,úgyis segítenem kell neki takarítani,mert nem szabad hajolgatnia,stb...
persze én is csak óvatosan segítenék bármiben is,de többre menne,mint egyedül.

Itthon van,hogy csak úgy csinálok,mintha még pihennék,hogy ne kelljen kimenni nővérem számítógépes részén keresztül,mert mindig beszól valami miatt... :?
Vendég

Ann!!
Kösziiiiiiiiiiiiii.És miket szúrtál?? :wink: Nagyon drukkolok ám a műtéthez!!!!!!!!!!!!

Béku!
Hát,azt hiszem Én élnék az Anyukád által felajánlott oda költözéshez.Bár az sem a legjobb megoldás,de lehet számodra most az lenne a legjobb.Az,,hogy Te hogy vagy,Tesódnak semmi köze.Te érzed,biztos nem lehet jó,hogy nincs étvágyad,hányingered van,de majd lesz jobb is a helyzet.Mondjuk Én belegondolni sem merek,mi lesz Velem itthon. :roll: Addig dolgozok,amíg lehet,vagy engedett az tuti,meg sztem találok valami elfoglaltságot.
De ezeket NE vedd bántásnak,azért merem írni,mert Te is leírtad mi a helyzet.
Napközben mennjél el Anyukádhoz. :wink:
csucsu99
Budapest

Vicky: hát ez nagyon jó.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyik kedvenc a "- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy a babafürdető krém tényleg annyira gáz??? :shock: :shock:

andrea-1

Andikám!!

Ez a pocak!!!!!!!!!!De aranyos!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsó!

Látom növöget a Te pocakod is.Már szemmel látható.

Eszter!!
Anyukádnak jobbulást!!Engem műtöttek gerincsérvel,ha bármiben tudok segíteni,csak szólj.Van nagyon jó dokim,aki műtött+gyógytornász.
csucsu99
Budapest

Andi: köszi a képet,még a könnyem is kicsordult... :roll: :roll: :)

anyumat nem raknám össze vele,őt jobban féltem....
őt méginkább kritizálja,és anyum annyira nem érdemli,amit néha tőle kap. ő a legfontosabb ember az életemben,nem tenném ki ennek!

Páromat meg magamat nem féltem annyira,mint őt...,mi azért meg tudjuk védeni magunkat,de nehéz beolvasni,ha nem nekem mondja a dolgokat,hanem másoknak a hátam mögött...

Másrészt anyum nem fiatal,ő már csak egyszer hajlandó költözni (velem meg a kis családommal),mert ő már a megszokott helyen lenne...tudod,megy az idő....
Szóval mondta,hogy 1X még hajlandó váltani,többször már nem menne!

ezt meg arra tartogatom,ha veszünk valami sajátot,akár ikerházat,akkor ő lenne a másik felében :)
sokan nehezen tudjátok ezt elképzelni,de ő egy igazi angyal (párom szemében is,tehát nem ANYÓS),és imádom...

párom is nagyon szereti,sokszor csak ők ketten mennek el vásárolni,vagy ilyesmi :D
Vendég

Ancsi, anyós kagyló fülei. Tetszet. :lol:

Andi, szép a pocakod. Kicsi gömböcke.

Béku, nem egy jó helyzet.

Vicky, amit én tudok. Csak a HA-s nem tartalmaz allergizáló dolgokat. Nézd meg az összetevőjét. Főleg ha egy márka, akkor könnyű összehasonlítani.
Pl. Gergőnek nem volt jó először a tej, nem allergiás rá, csak meg kellett szoknia.
franci

kisbeeka: Egyébként tény hogy a testvéred, de azért nem volt szép tőle amit mondott. És akinek végig kell feküdni a terhességét az is csak szimulál? Bocs, ha az ilyeneken kicsit felhúzom magam, mert nekem is könyörögnöm kellett Barbusnak hogy bent maradjon és ne legyen baja. Nekem energiám volt (néha nem is bírtam a véremmel), csak vigyáznom kellett. Nálad persze nem lesz ilyen, de ez az általánosítás aljas. Hány gyereket is hordott már ki?
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu szoritok neked ,hogy minden ugy menjen ahogy kell!Andi nagyon csini kismama vagy!
gyongy35
Mezőfalva

Andi, a gyógyitáros fürdetőt nem lehet leírni mennyire gáz. UTÁLTAM. Szerencsére Gergő karja nem bírta.
franci

Csucsu: találtam már több elfoglaltságot is,de neki az b*ssza a csőrét,hogy itthon vagyok.

végre be van állítva a varrógépem,esténként már társasozunk párommal,és tény,hogy miatta fekszünk későn,mert 8-9-ig egyedül kapcsolódik ki (netezik,PS2-vel játszik :? ),és csak utána ér rám...

mennék mozogni,de ugyebár ahhoz orvosi engedély kell.

Nem mehetek korcsolyázni,mert veszélyes.
Nem mehetek táncolni,mert ott sok esés,ütés előfordul a tömeg miatt.
Nem mehetek úszni,mert fertőzésveszély van...
(ezt mind csinálnám szívesen-ha lehetne)

Sajnos a hülye vérnyomásom miatt egyedül még nemigen merek belevágni az utazásba,mert múltkor is nagyon váratlanul lettem rosszul,és pocakkal nem szeretnék elvágódni nyílt színen....

Nekem ne is mondd,én vagyok legkevésbé otthonülős,bele is őrültem már...!!!
:shock: :shock: :shock:
Vendég

Hát Béku, pedig lehet szerencsésebb lenne, ha inkább anyuddal laknátok bármilyen formában együtt akár TI akkor, még ha kell 1 lakásban is, mint ezzel a kedves nővérkéddel...

Én tuti olyat szólnék be, ha engem baszogatna 1-szer is, hogy az ütne... (keressél valami normáis pasit magadnak, Te mikor szülsz gyereket, hisz idősebb vagy..vagy valami tök gyenyát, hogy érezze milyen is a törődés...) Bár én rohadt bosszúálló fajta vagyok.. tudom, Te nem ilyen vagy...de az se jó, ha mindíg azt látja, hogy Te vagy a mártír, mert mint a mellékelt ábra mutatja, szépen a fejedre nőtt a csajszi...
Bocs...de kintről így látni a szitut...

Csucsukám: ilyen lesz Neked is nemsokára :) Meg a többieknek is :)
Mint a kisgömbőc..... úgy is szoktuk hívni néha :)

andrea-1

kisbeeka: Én a tengerben ugráltam a hullámokba. Ne pánikolj, a korcsolya pályán egy fenékre huppanástól nem fogsz elvetélni. A fertőzésveszély meg csak akkor gáz szerintem, mikor már nyitva a méhszáj. No para, ha már nem lesz hányingered mehetsz csinálni sok mindent.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nincs gyereke...

kb. azt adja elő,amit a főnököm a távozásom után szintén a hátam mögött,hogy más kismama több száz km-t levezet kocsival,én meg dolgozni sem megyek be...

persze,de nem mindegy,hogy az spontán baba,és hogy veszélyeztetett terhesség-e...
Ő azt látja a suliban (tanár),hogy ott is vannak pocakosok,de mivel a családban van nem egy tanár,azzal legyünk tisztában,hogy elvétve van csak olyan nap,amikor nekik egész tanítási idő alatt bent kell lenni,sokszor csak du. van órájuk,és talán ők is előtte egész de. aludtak,feküdtek...

Abbahagytam a progeszteront,így talán jobb lesz,kevésbé leszek fáradékony,meg aztán eljött végre a 2. trimeszter lassan...

párom hiába magyarázta neki a telefonban,hogy ez miről szól,ő mást lát a környezetében,ezért soha nem fogja felfogni :?

Nem érdekel,hogy kívülállók mit gondolnak a kettőnk kapcsolatáról,vagy hogy hogyan élem meg a terhességet,mert semmi közük hozzá,csak azt sajnálom,hogy párom nem tudta ezzel a mondattal elintézni,és így tudnom kell a részleteket is...
Vendég

Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Azt azért mérlegeld,de tényleg nem bele pofázni akarok,hogy nincs-e más megoldás a külön lakásra??Kell ez Nektek majd a babával???Nem lesz egy nyugodt pillanatotok sem,és akkor még nem is beszéljünk arról,ha sír a baba éjjel,arra mit fog mondani a Tesód??
csucsu99
Budapest

Andi: jól látod,de emiatt van,hogy kb. én viselem csak el...
húgommal majdnemhogy örök haragban vannak úgy egy éve...
Anyum persze imádja,hisz a gyereke,de ő is menekül a konfrontálódás elől,csak nem ért hozzá,és így mindig rajta csattan :(

Remélem 7végén nem lesz itthon,utána meg elhúzok a sunyiba...
Anyummal úgyis annyira jól érzem magam mindig!
Rengeteget röhögünk,és csak többet lenne otthon,mint itt bárki,így még társaságom is lenne,és én is tartanám benne a lelket,és segítenék a lakásban :)

Páromnak most itt jó,úgyis 2 sarokra dolgozik,onnan egy óra a bejárás,ha jön a busz...
nekem meg kéne egy kis nyugi....

Ja,és nővérem is gondolkozhatna,mert ha így folytatja,akkor feleznie kell a ház költségét,mert már nem három ember lakna itt,és mivel mi 2/3-ot fizettünk,ő járna rosszul...
Vendég

Béku,ha úgysem tudsz az agyához férni csak baltával akkor felesleges erölködni meg bármit magyarázkodni,nem?
gyongy35
Mezőfalva

Biztos azt, hogy másnál nem sír a gyerek... :shock:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mindegy,én eldöntöttem,hétfőn átmegyek anyumhoz,legalább egy hét regenerálódás kell...

ki kell hevernem az állandó b*szogatását,ott tuti feltöltődnék,és mivel anyum diétázik,legalább egészségesen étkeznék! :D

amúgy is úgy hiányzik nekem....

eszébe se jut,hogy elüldöz...

Csucsu: lenne esély,hisz vehetnénk egy kis lakást hármunknak (babával együtt három!!! :lol: :lol: :lol: ),és jobb is lenne,de azért így voltunk eddig,mert harmadrészt enyém a ház,és én is felelek érte,és nővérem sem tehet arról,hogy nagyim halálával már egyedül kell fizetnie...,egy tanári keresetből.

Neki segítettünk ezzel,de már megbántam :(

Ahogy Andi is írta,olyan vagyok,hogy állandóan másokra gondolok,mások meg (nem barátok) csak akkor gondolnak rám,ha szívességet kérnének :? :? :?

Anyumra már rácsörögtem,de gondolom épp tanít,majd beszélek vele később,és megmondom,hogy elfogadom az ajánlatát pár napra.

nagyon fog örülni nekem,az tuti :D
Vendég

Sziasztok!

lehetetlen benneteket utolérni,nekem meg elég sok a meló, és most a car utak miatt a vezetés is hosszabb, így esténként hulla vagyok válaszolgatni :oops: :oops: :oops:

Zsuzsó, Andi,
klassz pocakok :)

Sajti,
ujjaim lassan görcsben a csurizástól de holnapig mindenképp kitartok vele :wink: Aztán onnan újabb csuri a megtermékenyülésért, majd meg a beágyazódásért!
Tündiéknek gratula a picilányhoz!

Avarka, Eszter,
hamarosan Ti is követitek Sajti példáját!
De jóóó, lesz itt babaeső februárban!

Zsuzska, Csucsu,
ti meg majd márciusban jöttök! Milyen jó is lesz, minden hónapban lesz örömhírünk :)

Ann,
drukk hogy beleférjen a műtét kedden :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky,
Barbusnak jobbulást fosi-téren!

Breki,
hááát, bizony sokszor nem hálás feladat valakivel jót tenni, ezt most ti is tapasztalhatjátok.
Én bizony elköltöznék, házrész ide vagy oda...fontosabb, hogy ti mind friss család hogyan élitek meg az első heteket, hónapokat együtt, háborítatlanul!
Ő meg zárja le a fűtést ahol nem kell, spóroljon vízzel-villannyal, stb.
Jövő héttől mi is járunk úszni a lányommal. Ő régebben is járt, de mióta marosra költöztünk nem, mert nem volt kedve egyedül Vácra járni. De most mondta neki az ortopéd doki hogy kell a térde miatt (gyakran fáj neki), így hétköznap egyedül megy, és hétvégén elmegyünk együtt, mert nekem is nagyon hiányzik!

Woody,
gyógyhullámok :arrow: :arrow:

Biztos van aki kimaradt, nagyon bocsi :oops: :oops:

Kép
judit0713

Béku, kérdezhetek valamit?? De ha gáz, akkor hagyjuk inkább...

De azt mondod 1/3-ad rész Tied a lakás... gondolom a másik 1/3-ok a nővéred és a harmadik testvéretek.... Aztnemértem ebben a szituban, hogy miért pont Neked kell A MÁRTÍRNAK lenni?? Az se jó, ha túl önző az ember, de Belőled teljesen hiányzik egy egészséges mértékű önzés is??

Írod, hogy miatta jöttetek ide és már megbántad..... Hát nem lehetne, hogy beijesztitek, hogy lekoccoltok, ha így folytatja tovább, és nem érdkekel, hogy utána mi lesz a házzal??? (csak ijesztésből mondani, de úgy, hogy komolynak vegye!) Vagy valami amivel jobb belátásra lehetne téríteni?
Most komolyan, fizetitek egy lakás 2/3 rezsijét, és ha nyugtot akarsz Neked kelljen elmenekülni otthonról??? Ne haragudj Béku, tudod, ami a szívemen az a számon, de ha ezt megléped (tudom hogy a békesség és a saját érdekedben teszed ezt), és látja, hogy na még ezt is megtehette Veled, újabbakat fog "beléd rúgni" arra számíthatsz!! Mert pontosan tudja, hogy ezt is megcsinálhatta Veled!... Szerintem ez a megoldás sem vezethet így ebben a formában túl sok jóra, ha elmenekülsz... :shock:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?