A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mares a múltkor se vert fel senkit!!nyugi

Ircsi ha Tominak mondom hol a cica már lesi a földet :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Túrós muffin: franc , én is muffint gondoltam mára :) már ha Gergő engedi... :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tominak is kedvence a cica :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy jövőre Ádám befizet egy IVF-re :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresúrós muffin: franc , én is muffint gondoltam mára :) már ha Gergő engedi... :)
jöhet :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

IVF? :? nemtom mi az..bébiprojekt??

evilany

IVF: in vitro fertilizatio :wink: (lombékbébi)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]I írta:lombikbabaVF: in vitro fertilizatio :wink: (lombékbébi)

jippi

Kép

evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="lombikbaba"]I írta:lombikbabaVF: in vitro fertilizatio :wink: (lombékbébi)

jippi

Kép

Ez az ugráló baba nagyon cuki. :lol: Miket tudsz te csajszi. Ámulok és bámulok. 8)
Vendég

Mares, már jó sokadszor voltunk, 3 hós kora óta járunk heti 2 alkalommal. Sose sírt a merülésnél, imád pancsizni. Eleinte csak tornáztunk a vízben, meg locsolgatták a haját.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ircsi , tesóprojekt?? Gratula :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok!

Mares Gergő nem verte fel múltkor se Zoét... a nagy hangzavarban is tudott 45 percet aludni.... :wink: :lol:
persze ha úgy látod, hogy Gergő már nem érzi jól magát, akkor felesleges tovább erőltetni... majd idővel mindig kicsit tovább tudtok maradni! :D

Évi túrós muffin! hmmmm... imádom! :wink: :lol:

Szamóca Máté nagyon ééédes a vízben!!! mi is szerettünk volna járni...

tegnap Zoé du 6-kor rizses tejpépet kapott, majd este 9-kor vacsi, amin bealudt szépen... reggel 5-ig meg se nyikkant... evett egyet, és fél 8-ig aludt... szerintetek azért aludta át az éjjelt, mert a tejpép tartalmasabb a tápnál vagy a zöldség-gyümölcsnél???

Kép
gtunde75

Ircsi 8) :lol: :lol: :lol: azért én még bízom a csodában! sose lehet tudni! lehet nem lesz szükség IVF-re! :wink:

Kép
gtunde75

Tünde, még nem késő elkezdeni az uszit :D

Úgy tudom a pép laktatóbb, de keverheted is gyümivel.
Mi ma kipróbáljuk a 7 gabonás pépet.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sztem is laktatóbb a pép!
Na Tomika kegyes volt hozzám,elücsörgött sikítozott a pihiszékben a konyhapulton így sül a süti,kész a tea :)

Kép

evilany

Tündi: megyünk azért :) szocializálódnia kell :) egyszer csak belejön :) és különben is : JÓ LÁTNI MINDENKIT :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Még egy utsó kép, ha már így belejöttem :D lógalábalóga

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok

lenne egy kérdésem...valaki anno szedte a gravida-t
okozhat hasmenést?sógornőm azt szedi 2 napja és szegénykém állandóan futkos wc-re

SOS válasz-pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag passz
Leírásban:
. Lehetséges mellékhatások
Mint minden gyógyszer a Gravida filmtabletta is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Nagyon ritka mellékhatások (10 000 közül kevesebb, mint egy betegnél):
Túlérzékenységi reakciók, gyomor-bélrendszeri panaszok, hányinger nagyon ritkán előfordulhatnak. Túlérzékenységi reakció esetén a készítmény alkalmazását azonnal abba kell hagyni, és orvoshoz kell fordulni.
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

evilany

köszönöm Évi-vettük az adást!

babakeksz-köszi az együttérzést...én is már átmentem egy váláson 2 gyerekkel...egy volt élettársat is elfogyasztottam (illetve ő engem :( ) most így állok :(
nem szeretnék nélküle....de ha muszáj....az meg nagy ÚR

Csilla-üdv itt nálunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag passz
Leírásban:
. Lehetséges mellékhatások
Mint minden gyógyszer a Gravida filmtabletta is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Nagyon ritka mellékhatások (10 000 közül kevesebb, mint egy betegnél):
Túlérzékenységi reakciók, gyomor-bélrendszeri panaszok, hányinger nagyon ritkán előfordulhatnak. Túlérzékenységi reakció esetén a készítmény alkalmazását azonnal abba kell hagyni, és orvoshoz kell fordulni.
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

vagy 6-szor átolvastuk....és ez nem szerepel benne.....lehet kihagytak valamit a leírásból véletlen? :( :shock:
csak annyi h a betegtájékoztatón olvasható...de ott meg csak annyit ír ha túlérzékenységi reakció lép fel,hagyja abba-menjen orvoshoz...de hogy milyen hatás végett az nem írja....komolyan beszkennelem és elküldöm a gyártónak :(

viccces

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jobb a lábam-ma átkötjük...és irány városnézés...gyerekeim semmit nem láttak még :(
I. ker-elit negyed...drága üzletek...nuku minden...irány át a hidak túloldalára :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

evilany

Csillag fórumtársak messze laknak mind?

evilany

Csillag!
Biztos, hogy egyszer Rád talál egy normális pasi. Én hiszek benne. Mondjuk egy menő üzletember fekete, k..va gyors BMW-vel, sok-sok pénzel, és gyerek imádattal. :wink:
Lábad jobb már? Cukik a gyerekeid, nagyon szépek!
Vendég

Van most egyébként ilyen hányásos hasmenéses vírus. Rajtam három napja ment át. :(
Vendég

Időjárás függvénye h.babakocsival átsétálunk e Clarikáékhoz,vagy busszal megyek kendővel. Ha esik,busszal. Dél körül eszik Tomi sztem utána megyünk is,majd alszik ott legfeljebb.(most alszik)

evilany

[quote="babakeksz"]C írta:babakekszsillag!
Biztos, hogy egyszer Rád talál egy normális pasi. Én hiszek benne. Mondjuk egy menő üzletember fekete, k..va gyors BMW-vel, sok-sok pénzel, és gyerek imádattal. :wink:

neked van ilyen ismerősöd??
ajánlj már be neki :D :wink: :D :P :wink:
mert pécsen nem futkosnak ilyen emerek...és nem egy ilyen gyönyörűségre buknak mint én :D

de nagyon jól esett-köszikeeeeee....pusza érte
feldobtad a napomat :) 8)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]I írta:evilanydőjárás függvénye h.babakocsival átsétálunk e Clarikáékhoz,vagy busszal megyek kendővel. Ha esik,busszal. Dél körül eszik Tomi sztem utána megyünk is,majd alszik ott legfeljebb.(most alszik)

:D :D :D :D :D
jó szórakozást!!!! :D
ne nagyon csuklodjak :wink:

fórumosok?errefelé?passsz-én I. kerben vagyok-avar utca ....sehol semmi :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na mentem kötözni magam :D majd re..

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: jaj, na talán még megnézed, szóval én Gravidát szedtem, nekem néha még fogta is, de hasmars nem volt, azért hívja fel a dokiját, mert lehet vm más vírus...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Gyors életjel. Jól vagyunk, részletesebben majd később, most visszaolvasok.

Egy kis kép anyag (most január elején készültek)

Kép

Olvasás közben elszundiztam.

Kép

Így csodálkozom rá a világra, vagy a fényképezőre :D .

Babák gyönyörűek! Azért a képeket végignéztem ám! :P

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Babakeksz: elénzésedet kérem :oops: de én mindig rohanok... :) üdv itt!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="csillagfeny1976"]s írta:csillagfeny1976ziasztok

lenne egy kérdésem...valaki anno szedte a gravida-t
okozhat hasmenést?sógornőm azt szedi 2 napja és szegénykém állandóan futkos wc-re

SOS válasz-pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sziasztok

Én azt szedtem, s nem volt tőle hasmenésem.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ma a tanácsadáson az egyik anyuka kérdése hozzám:
- Hány hetes?
-Hmmm....mindjárt fél éves.... :)
Azt hitte nemrég engedtek ki minket a kórházból..... :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976
[quote="babakeksz"]C írta:babakekszsillag!

neked van ilyen ismerősöd??
ajánlj már be neki :D :wink: :D :P :wink:
mert pécsen nem futkosnak ilyen emerek...és nem egy ilyen gyönyörűségre buknak mint én :D

de nagyon jól esett-köszikeeeeee....pusza érte
feldobtad a napomat :) 8)

Amint találok ilyet, küldöm. 8)

Tudod mikor én közel egy évig egyedül voltam, mindig mondogatták, hogy majd jön az igazi stb. Én meg azt mondtam rá, hogy jah, csak lehet, hogy eszkimó, vagy mongol, és soha az életben nem botlok bele. :lol:
Vendég

[quote="kfmares"]B írta:kfmaresabakeksz: elénzésedet kérem :oops: de én mindig rohanok... :) üdv itt!!!!!

Köszönöm! Semmi baj! :wink:
Vendég

[quote="clárika"]M írta:clárikaa a tanácsadáson az egyik anyuka kérdése hozzám:
- Hány hetes?

Jóég...Azért túlzás újszülöttnek nézni... :? Mekkora most a súlya? Milyen hajasbaba. Nagyon cukorborsó, meg gyöntölném ám! :D
Vendég

Clárika: talán lehet h első babája volt anyukának... de ennyire hogy lehet félre nézni egy babát!!!! Réka már kész NŐ!!! :)

Babakeksz: hát igen, nem 1szerű értelmes két kézzel két lábbal megáldott embert találni, aki úgy imád ahogy vagy! Szegény nővérem is keresi, már mióta! Pedig szép, dolgos, meg minden, de mintha a homlokára lenne írva, hogy : barmok, gyertek! De tény, feladni nem szabad!! Én is mindig mondtam: várok a lovagra fehér lovon, csak Záhonynál elakadt a nagy hó miatt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="clárika"]M írta:clárikaa a tanácsadáson az egyik anyuka kérdése hozzám:
- Hány hetes?

én nem csodálkozom ezen! némely baba közel ekkora, amikor megszületik! :)

Zoé kb 12 hetesen volt akkora, mint most Réka, pedig egy súlyban születtek!

Kép
gtunde75

ui.: én mindenesetre jobban örülnék, ha Zoé is olyan alkat lenne, mint Réka... egyrészt a hátam és a derekam nem lenne ennyire oda, másrészt tök cukkki!!! :wink:

Kép
gtunde75

Clárika: Gergő aluszik, majd lassan sztem eszik, kb del körül, aztán indulunk... viszek muffint is, hát ismét nem lett vm jó, de ha már megcsináltam elviszem, valamire csak jó lesz :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hány kg Zoé? Máté 7,70 kg. A combija csupa hurka :wink: (és már hallottam vissza olyat, hogy nem adunk neki enni :? )

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Pécsiek!! Jó talit nektek :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="kfmares"]C írta:kfmareslárika: talán lehet h első babája volt anyukának... de ennyire hogy lehet félre nézni egy babát!!!! Réka már kész NŐ!!! :)

Babakeksz: hát igen, nem 1szerű értelmes két kézzel két lábbal megáldott embert találni, aki úgy imád ahogy vagy! Szegény nővérem is keresi, már mióta! Pedig szép, dolgos, meg minden, de mintha a homlokára lenne írva, hogy : barmok, gyertek! De tény, feladni nem szabad!! Én is mindig mondtam: várok a lovagra fehér lovon, csak Záhonynál elakadt a nagy hó miatt :)

Az tuti, hogy nehéz...Én közel 5 évig voltam egyedül, kisebb nagyobb megszakításokkal.

Na tettem fel sok sok képet a blogomba. Már csak írni kéne, de Lili kisasszony ma is extra nyűgös...
Vendég

babakeksz belinkeled a blogodat? vagy csak én nem látom?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Hűű mennyit kellett visszaolvasnom, közben Áron is felébredt.

Csilla üdv köztünk :D

Tök jó, hogy bővül a csapat.

Mindenre nincs most időm reagálni, a legkisebb lassan éhes lesz.

Rend: én mániás vagyok, próbálok rendet, tisztaságot tartani. Nem háztartási alkalmazottnak vagyok itthon, de engem kimondottan zavar ha kupi van, én addig nem tudok nyugton ülni vagy semmit tenni.

Főzni főzök magunknak is, gyereknek is, bár bébikaja is van itthon, igaz most csak arra, hogy összekutyuljam pl krumplival. Viszont semmi bajom azzal, ha valaki másképp csinálja. :wink:

Keksz nagyon jó a Te blogod is!
Próbáld ki, hogy adsz Lilinek kúpot. Hátha csökkenti neki a fogzási fájdalmat és alszik is éjszaka.

Szamóca Kristóf nagyon édes! Olyan nyomorgatni való :wink: Víz alatti képek szuperek!

Pécsieknek jó talit. Nemsokára itt is lesz babatali :P 8) :lol:

Na akkor most mennem kell......

királylány

Szamoca katt a www-re alul :wink:

Pogácsarecept a blogomban!

királylány

[quote="szamocamoca"]H írta:szamocamocaány kg Zoé? Máté 7,70 kg. A combija csupa hurka :wink: (és már hallottam vissza olyat, hogy nem adunk neki enni :? )

már csak fürdőszobai mérlegen tudom mérni, és 8kg-ot mértem tegnap... 3 hete tanácsadáson volt 7,5kg, és 69 cm...
próbáltam a hosszát is megmérni tegnap, sztem az nem változott...

Kép
gtunde75

Tündi: menjek értetek? ....

mi még itthon... bezzek most aluszik, mikor buli lenne :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clarika a te játszószőnyeged mekkora? A felfújhatós szélű..mert az enyém megjött és tök pici,65x65... :shock: persze megkérdezhettem volna,de most meglepődtem,a tied sztem sokkal nagyobb...

Bakker Tominak a sz@r is ízetlen ahogy Ircsi szokott fogalmazni...

A muffin se lett vmi jó de lehet a túró miatt,nagyon puha...

A hajam az égnek áll most ki tudnák szaladni a világból amikor akkkkkkkárnmit csinálsz nem jóóóó!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?