A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Limo hívott ma nem tud jönni közbejött vmi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: nyugi, én is elrontott muffint- viszek :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="szamocamoca"]b írta:szamocamocaabakeksz belinkeled a blogodat? vagy csak én nem látom?

Katt a www-re.
Vendég

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Szamoca katt a www-re alul :wink:

Pogácsarecept a blogomban! [/color]

Én meg a Te blogod nem találom. Vagy béna vagyok. Könnyen lehet. :lol: 8)
Vendég

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresündi: menjek értetek? ....

köszi, de ha előbb hazajöttök, mi még lehet, hogy maradnánk... de azért ari vagy, eccer élni fogok vele! :wink:

Kép
gtunde75

Királylány!

Milyen kúp jó a fogzásra?
Vendég

Sziasztok!!!!

Időm még nem volt visszaolvasni csak gondoltam jelentkezem.

Szerencsésem megjártuk oda vissza a "röpke" 2x 1.300 km-t. Petra arra nem sokat aludt, persze este alig lehetett elaltatni de utána kész mintababa volt a lelkem. Nem sírt, nem félt az idegenektől, sőt hamar barátkozott. Voltunk vendégségbe ahol 2 gyerek volt (5 és 3 évesek, hát mind a kettő odahozta neki a kedvenc játékait, Petra csak nézte ezek mit akarnak de nem volt sírás, sőt induláskor már mesélni is kezdet magának). Hazafele azonban szinte végigaludta a 13 órás utat és anyukája örömére otthon is alukált még 2 órát. Na ezért hálás volt neki mindenki, mert tudtunk aludni. Hiába éjjel utaztunk és fáradtak voltunk.

Hab a tortán, hogy anyáékkal leléptünk 2-3 hétre most hozzájuk. Számomra ismét kis szabadság van, hiszen van ki cipelje a "kis" seggét.

Mivel nem volt gyümölcsfacsaró csak botmixer így Petra almát kapott pépesítve, hát ....megevett egy egész almát. Ha nem adtam neki nyafogott és tátotta a száját..majd megettem.

Emeltem a rizspépet is, mert ezért is sírás volt (meg keresztanyja szerint csak a bögrét kapartam neki 1 kiskanál péppel). Majd kinézi az ennivalót a szánkból ha eszünk, ha iszunk nyúl a pohár után főleg ha ő is szomjas...és megissza a sima vizet is...juhééé

Persze a szopi kezd nem tetszeni neki... :cry: alig tudok belerimánkodni tejet, már csak vagy 3 percig eszik, ordít elfordul. Adom neki a másikat azt is szívja vagy 3 percig és kész. Pedig tej még van benne. Reggel meg este azért valamivel jobban eszik, na meg ha felkel éjjel akkor is jól szopikál.

Németbe indulás reggelén megjött pirianyó nálam is, lehet a tej is más ízű volt, mert nehezen szopott vagy 2 napig.

Bocsi de visszaolvasni nem volt még időm, majd lassan bepótolóm. Most éppen főzők és ha ettem lehet megyek fodrászatba.

Szombaton elugrunk vasárnapig dédiékhez is. Petra 5 hónaposan bejárja a fél világot :oops: de jól viseli ás a kis bestia már 15 nap alatt 400-500 g között hízott.

Megyek, mert apukám is köröztet már, remélem minden baba és anyuka jól van!!!!

Kép
Kép
melisch

[quote="babakeksz"] írta:babakeksz
[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Szamoca katt a www-re alul :wink:

Pogácsarecept a blogomban! [/color]

Én meg a Te blogod nem találom. Vagy béna vagyok. Könnyen lehet. :lol: 8)

aláírásnál

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na Tomi alszik a cicin..nemtom mikor megyünk...

a cicák is megőrjítenek folyton a gyerek cuccainál koslatnak

Meli örülök h jelentkeztél,Tomi is 14 nap alatt 460at hízott és kinézi a falatot a számból :)

evilany

Keksz, megnéztem. Tündéri kislányod van :D

Nekem nincs blogom, régen babaszobáztam, ott vezettem naplót, de ma már nagyon elhanyagolom :( nincs rá időm sajna.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca az aláírásomnál van :wink:

Évi vannak ilyen napok. Nyugi! Szerintema muffin is el fog fogyni. :D

Keksz: germicid, nurofen vagy a viburcol kúp (ez kifejezettem fogzásra van) Áronnak mindegyik bejött, de az is igaz, hogy eddig nagyon nem kínlódott. Egy-egy éjszaka (hajnal) volt mikor nagyon sírt.

Melisch de jó, hogy ilyen jól viselte Petra a rokonlátogatást :lol: Mióta Áron is kanállal eszik üvegből olyan csúnyán issza a tejet vagy tápszert :evil:
Most is hipp-hopp eltüntette ebédre a krumplit sütőtökkel, cirka 190 ml-t, de közben végig morgott, mint a bolháskutya..... :shock:

királylány

Már nyugodt vagyok,ettem,az volt a bajom főképp :roll:
Tomi alszik...felkel indulunk.

Meli,Petra ügyes!(ismerkedik,utazik,gond nélkül)Nálunk nincs gond a cicizéssel,bár a kornak megfelelően minden más érdekli ahogy kezd tele lenni a bendő.Etetés közben is,hátraforog,lesi a pihiszék hátulján a mintát,stb...de ha nem jön a kanál sebtibe, "höőőőőő höőőő"

evilany

Sziasztok!
Ezt a tempót… :lol:
Alig tudlak titeket követni.

Melisch, nagyon örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek. :D

Évi, Lili imádja a Sinlacot. Sajnos most elkezdett rohamosan csökkeni a tejem. :?
Így többet kell pótolnom. Lehet, hogy hamarosan csak tápot tudok neki adni. :(

Szamóca, szuperek a vizes képek! :lol:

Ircsi, juhéééé Katus kistesó! :lol:
Már nálunk is tervben a kistesó. Csak hát még meg sem jött.
Ja és mi azért bízunk a csodában, hátha nem kell ismét a meddőségibe menni. :roll:

Bols, Peti baba nagyon kis cuki! :D
Nekünk is ilyen könyvünk van és Lili imádja olvasni.

Én ma már szerencsére jobban vagyok. Nincs láz, és már a hasam sem fáj.
Eddig lánykám nem lett beteg, szerencsére.
Reggel pedig azt gondoltam gond van, mivel reggel ismét 9-ig aludt.

Hétfőn voltunk elintézni az útlevelét, erre ma meg is kaptuk postán. Így már igényelhetem a vízumot is neki. Ja és a kép nagyon kis cuki lett. 3 évre kapta meg.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,örülök h.jobban vagy. Tejci: :( de így is azért elég ideig szopizott is...
Kistesó,mikorra? :wink:

Bols,Peti nagyon aranyos,nekünk is van ilyen könyv :)

evilany

Nálunk a kutya a minden. Ha nagyon sír és semmi nem jó neki, hívom a kutyát. Ilyenkor lehajolok Lilivel a kezemben és ő megsimizheti a kutyát. Olyanokat síkit, nevet, hogy eszméletlen. Persze a kutya meg nem nagyon érdeklődik a gyerek iránt inkább egy tárgynak tekinti, de vigyáz rá ha pl a teraszon alszik Lili el nem mozdulna onnan és őrzi őt, ha meg felébredt és én nem hallom, akkor rohan és jelzi nekem.

Kép
Kép
Kép

woody

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Ircsi 8) :lol: :lol: :lol: azért én még bízom a csodában! sose lehet tudni! lehet nem lesz szükség IVF-re! :wink:

Én nem hiszek a csodákban... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Olyan szépek a babák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szeretem nézegetni a képeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Reggel elmentem az AFP eredményért: 1.47 8)

Este doki... (18:50)

Magnézium keményedésre: hát igen, itt van most is a táskámban, de mindig elfelejtem, hogy jéé, ezt kéne szedni 8) Terhes-agy. :lol:

Woody, Lili mosolya... megzabálom!!! - jó fej a kutyátok!!!! :)

Kép
xtina75

Átfutottam a mai termést, babakeksz, asszem te kérdezted: igen, dolgozom - amíg csak bírom, inkább bejárok, mert otthon túl sok időm lenne parázni, hülyeségeken gondolkozni, unatkozni.

Évi, igen, az ülés lehet a gond, irodai munka, de ha fekszem, a hátam fáj, ha ülök, akkor meg a hasam keményedik... :?

Kép
xtina75

Tina, köszi :lol:

Teljesen igazad van, lehet hülyén hangzik, de jobb bent a munkahelyen.
Én is ezt csináltam, itthon tuti végig paráztam volna a 9 hónapot és persze meghülyültem volna.
Végülis én júniustól nem mentem be, akkor elég volt már.
Majd te is tudni fogod, hogy meddig jó nektek...

És persze szupi az AFP eredményed! Gratula!!!

woody

Olvasás után újra itt...

Babakeksz, Csilla üdv. itt, jó csapatra találtatok! :wink:

Szamóca, nagyon klasszak a képek, Máté tündéri!

Csillag, lábad nem szép látvány, gondolom hogy fájhatott! Sajnálom, a költözést is, de így lesz a legjobb (olvastalak a g-n).

Ircsi, hajrá IVF! Mi mind az 5 tb-s lehetőséget felhasználtuk, sajna fizetősre a jelenlegi helyzetben nem futja. Petinek csak akkor lesz tesója, ha megtörténik velünk a CSODA.

Évi, végre egy jót aludtál! :wink:

Melisch, Petra nagyon ügyes baba! Lehet, h utazó-nagykövet lesz felnőtt korában?

Tünde, Zoé szép méretekkel bír! Nem lehet könnyű cipelni. Én Petivel is szenvedek pedig ő csak 6500g és 65cm, de a derekam sokszor "beáll". Igaz a 4.x után már bárki panaszkodhat :oops: .

Woody, Lili nagyon szép kiscsaj! Örülök, h már jobban vagy? Jártok még tornára?

Mares, néhány oldallal korábban kérdezted milyen tornára járunk. Dévény-torna, mivel Peti mindig jobbra fordította a fejét kezdetben ezért megnézettem és beigazolódott, h le vannak tapadva az izmok.

Múlt héten hétfőn nekem is megjött, de szerencsére minimális mennyiségben (nem úgy mint szegény Ciccnek). Peti evett jókat, nem zavart be nálunk a dolog.
Tegnap voltunk koponya uh-n, mert a kis drágámnak nagyobb a kutacsa az átlagnál, a konduktor csaj javasolta, nézessük meg, nehogy gond legyen (pl. ciszta :roll: ). Szerencsére minden ok, 8 hónaposan lesz egy kontroll.
TATAAAAAAAAAAAM! Tegnap voltunk utoljára tornán! Petinek korának megfelelő a mozgásfejlődése. Kedd óta annyit forog (végig az ágyon), h alig lehet leállítani :D . Szinte letúr minket!
Nálunk még csak tejcsi van mindig.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Tali megvolt, nagyon jól sikerült, nem is volt nagy sírás.... :)

Réka gőzerővel udvarolt Tominak, de rá se hederített .... :D
Zoéval megették Gergő zokniját, és hasonló mókás dolgok történtek :)

Csilla üdv itt! :)

Tina!
Most néztem a LIdl újságot, s ez még hasznos lehet a terhesség vége felé: :wink:
http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu ... _14885.htm

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Örülök, hogy bővül a kis csapat!!! :) Üdv itt Babakeksz és Csilla!

Már megint jó sokat írtatok, mióta nem tudtam jönni!

Csillag! Hát, tényleg rád jár a rúd! Egyébként én nem vagyok ám az Avar utcától nagyon messze, csak a Dunak másik oldalán, V. kerület, Sütő utca (pont a Deák téren)... Ha gondolod, összefuthatunk! :)

Ircsi! De jó, remélem sikerül a baba-projekt! ;-) Mostmár nálunk is egyre biztosabb, hogy amint betölti Boriszka az egy éves kort, jöhet a kistesó!!! :D De, hogy mi lesz az egyetemmel???????? Levelezőn én sajnos ezt nem tudom elvégezni...

Már megint sok-sok dologra akartam reagálni, de mindent elfelejtettem... :oops:

Rólunk annyit, hogy túl vagyunk az előadáson, jól sikerült, a vasárnapi ebéd meghívásunknak is eleget tettünk gyerkőcöstől, nagyon jól éreztük magunkat!

Képzeljétek, vettem egy negyed milliós, alig 1 éves sarokgarnitúrát 5O.OOO.- Ft-ért... Büszke vagyok magamra. Általában mindig én járok rosszul... Most az egyszer valami összejött!!! :wink:

Mindjárt hozok pár képet a csemetéről.

Kép
napsugar1123

Tina
Az jó AFP :wink:

Bols
Mi is elhasználtuk az 5 lehetőséget...
A mostani biztosításunk 20%-ot térít.

Napsugár
Háááááááááát, orvosi nincs levelezőn... és ott elég sok olyan van, amire be kell járni... vagy én voltam túlbuzgó :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: Tudom, hogy nincs, azért írtam, hogy nekem a levelezőre nincs lehetőségem... Mint sok más egyetemistának, aki más szakot végez. :) És igazad van,muszáj mindenre bejárni... Ez egy ilyen szakma... :)

Kép
napsugar1123

Kép terep mintás nadrágban

Kép

Kép

Kép kis eszkimóm

Kép

Kép

Kép
napsugar1123

Ja, tudom még mit akartam:

Én még nem kezdtem el a hozzátáplálást, semmit nem kapott még Boriszka (sem tápszert, sem tejpépet...). Eddig elég volt neki a cici, majd ha betölti a 6 hónapos kort, akkor kap először valami mást. Ha nem kell még neki, akkor maradunk a cicinél. Majd eljön mindennek az ideje! :) Eddig szépen fejlődött, 5 hónaposan volt 81OO gramm. Mostmár remélem megáll ez a rohamos gyarapodás, mert lassan nem bírom el... :oops:
Én biztos, hogy főzni fogok neki, macerás, de azért vagyok itthon, hogy Őt ellássam. Abba meg belefér egy kis főzőcske is.

Évi! Megtennéd, hogy a táblázatba beírod, hogy a Szent Imrében szültem és, hogy 24 évesen. Köszönöm szépen! Ha valamilyen adatunk még hiányozna szólj és átküldöm! :)
És a Suttogó szerint, Boriszka egyértelműen a kisangyal kategória.

Szép estét Nektek!

Kép
napsugar1123

Melisch, azta, mennyit tud aludni a lánykád. Jó, hogy nem fél az idegenektől. :)

Ircsi, babaprojekt :lol: :lol: :lol:

Napsugár, Boriszka nagyon édes :)

Bols, jó, hogy Petinél minden rendben van.

Az én kis csemetémet tegnap nézték 3 hósnak, a 8 kilójával és a 68 centijével. :roll:

Kép
santacsilla

sziasztok!

tali nagyon jó volt megint! Zoé az autóban elaludt, úgy döntöttem autókázok vele 30 percet inkább, mint hogy egy rémes estét éljünk át megint... :wink: :lol:

most nincs időm visszaolvasni...

Évi, Clárika a képeket lécci küldjétek majd mail-ben! köszi!

Kép
gtunde75

Lányok, valaki idelinkelné nekem a táblázatokat? Fogalmam sincs milyen adatunk hiányzik. És hiába kerestem, amit Évi tegnap berakott, nem találom

Taliról kérünk képeket :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Napsi , tegyél képet a sarokgarnitúráról :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Halihó
Tali szuper volt,a hinta főleg :)

Cica el lett altatva :cry: :cry: :cry: :cry:

Napsi,én is azért vagyok itthon hogy őt ellássam,és nem macera de némely étel biza az,és ahogy Ircsi is írta,megbízható alapanyagot szerezni...
No meg az én Tomim nem az a főzőcskézni hagyós típus.Nálam az ellátása leginkább a foglalkoztatásából áll,folyamatosan.Ez van.

Woody,Lilire rá se ismerek!!! Nem semmi mennyit nőtt!(szerintem)

Tina,AFP:szuper :wink:

Tündi,képeket majd küldöm,a hétvégén sztem.

Szamóca,táblák: (katt)

születési fejlődési

evilany

[quote="szamocamoca"]L írta:szamocamocaányok, valaki idelinkelné nekem a táblázatokat? Fogalmam sincs milyen adatunk hiányzik. És hiába kerestem, amit Évi tegnap berakott, nem találom

Taliról kérünk képeket :D

Táblázat a g-n van a dokumentumok között! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép, nagy gyerek Boriszka :lol: :lol: :lol:
Chloe 6 hónaposan könnyebb, mint Borisz 5 hónaposan :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

evilany

Szamóca: ha hazahoztuk, teszek fel képet! :) Már láttuk, csak a szállítást kell megoldanunk.
Semmi extra egyébként, félig bőr, félig szövet. Mai, modern fazonú. De nekünk jó lesz... Kisgyerekkel lehet, hogy nem legelőnyösebb a törtfehér szín, de úgy voltam vele, hogy több veszett Mohácsnál! :) Ez legalább kicsit nagyobb, mint az eddigi. Jobban lehet majd rajta hancúrozni!!! :D

Évi: nem akartam én senkit sem megbántani, nem is azért írtam! Mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legjobb! :) Nekem szerencsém van, enged a manó főzni is, meg az alapanyagokat is be tudom szerezni tuti biztos helyről, leginkább ismerősöktől... Áruházban én sem vennék soha zöldséget, gyümölcsöt! Még saját magamnak sem, nemhogy a kisfiamnak!

Ircsi: na igen, de Cloe kislány, meg eleve nem is akkora súllyal született, mint Boriszka. Én már nagyon várom, hogy egy kicsit vissza vegyen a gyors tempóból, mert már sokszor nagyon nehezemre esik sokáig hurcolnom. Már a kenguruban is leszakad vele a derekam... Hiába ért Apa acsontkovácsoláshoz, azért nap mint nap azt sem lehet csinálni... :)

Kép
napsugar1123

Csontkovács férj hajhhh..... :arrow: :arrow: :arrow: vágyódó sóhaj :wink:

evilany

Sokszor jól tud jönni!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
napsugar1123

Tetszik ez a kép:
Kép

Büszkeségeink:
Kép

Réka udvarol de Tominak a keze lefoglalja minden figyelmét:

Kép

Elmarták a csajok Gergő zokniját:

Kép

Tomi hintázik:
Kép

Kép

Gergő baba:

Kép

evilany

[quote="evilany"]H írta:evilanyinta:
http://www.gekkonet.hu/forum/viewtopic.php?f=354&t=3592
sejtettem... :(

nem órákat kell benne lenni a gyereknek, hanem heti egy-két alkalommal 10-15 percet, és akkor biztos nem árt... olvastad az utóiratot is???

Kép
gtunde75

A mérgező habtapit kell alátenni :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
Ha szigorúan nézzük, akkor a babasziget is káros, a pihenőszék is, a babahinta is :wink:

Az a lényeges, hogy minél több időben, minél nagyobb szabad teret adjunk a babáknak. Akkor nem teszünk velük rosszat, ha néha egy-egy rövid időre használunk ilyen eszközöket...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Rugós hinta: a rugós hinta fejleszti az egyensúlyérzetet és erősíti a lábakat, a babának pedig remek szórakozás, viszont nem hátráltatja a mozgásfejlődést, mint pl. a holdkomp.

Forrás: http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlode ... szas-mikor

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"] írta:clárika

A mérgező habtapit kell alátenni :)

ezt hol olvastad? Én nem látom :oops:
a cikk egyébként 2008-as,akkor még nem volt mérgező :wink:

Tündi,olvastam,azért írta oda mert Doktor Úrnak szólították,holott ő gyógypedagógus :wink:

Tominak tetszett nagyon a hinta,de neki a keze nagyon gyenge,láttátok hogy bukott fel hason... :cry: :cry: Ircsi,tudom,a pihiszék se jó...de leteszem és 5 percen belül SÍR nem tudom mit tehetnék...játék,foglalkoztatás ide oda...nem megy...

evilany

[quote="clárika"][ írta:clárikab]Rugós hinta: a rugós hinta fejleszti az egyensúlyérzetet és erősíti a lábakat, a babának pedig remek szórakozás, viszont nem hátráltatja a mozgásfejlődést, mint pl. a holdkomp.

Forrás: http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlode ... szas-mikor

igen olvastam de nincs ott h.mennyi idős kortól.
Én nem vonom kétségbe h.tetszik a kölköknek :wink: csak nem tudom mikortól szabad használni...ill.jó neki...

evilany

Évi
Nem csinálsz nagy bajt azzal, ha időnként beleteszed... csak ne folyamatosan legyen ilyen "kalodában"....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Letettem Chloet, rácsuktam a szobaajtót... beszélt még kb. 5 percig a kacsával...és elaludt :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megkérdem majd legközelebb a konduktort a fejlesztőben,mert hát tetszett neki nagyon,vennék is,csak nehogy bajt csináljak
:arrow: Réka,Zoé ügyesek kézzel is,Tominak viszont az gyenge pontja és nehogy teljesen elvonjam a figyelmet erről a részről..a videon is látszik,lábaival rugózik,löki magát,de a kezét nem használja,ráhajol a hintára a fejével. :?
Igaz,napi 10-15 perc nem árthat... :roll:

evilany

[quote="lombikbaba"]L írta:lombikbabaetettem Chloet, rácsuktam a szobaajtót... beszélt még kb. 5 percig a kacsával...és elaludt :wink: :wink: :wink: :wink:

szuper!! :wink: megtanulják előbb utóbb :)

evilany

Itt is látszik,a csajok tök ügyesek,semmi nehézséget nem okoz tartani magukat,Tomi pedig fel se tudja emelni a fejét :( :( :( :(

Kép

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?