A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ancsi te is csinos vagy! :)
gyongy35
Mezőfalva

Ancsi: klassz a pocakfotó is,meg a bébi is :)

Andi: a vizsgálat rajtam nem fog múlni,úgy látszik a mondandómból az jött le,hogy én nem akarom a vv-t... :?
Vendég

Gyerekem benyelt valami vírust, kicsit piros a torka is. Kapja a normaflore-t meg diétáznia kell. Remélem lassan megáll a fosás. Most kiöntöttem azt a teát, amiben az ors200 volt, hátha így legalább iszik valamit (ez nem nagyon jött be). A vízbe meg bele tettem a normaflore-t.

Kismamák: a corában tök jó akciók vannak most a babás dolgokra. Aki még nem vett meg mindent, az nézze meg. :)

woody: Lánykád gyönyörű. Neki is kék színű marad már a szeme?

kisbeeka: Mi a 18. heti genetikait csináltattuk az Istenhegyin és akkor volt 4d is. Én így nyugodtabb voltam, hogy ott mindent rendben találtak. Akartam még menni egyszer a 28-30 hét környékén, de akkor voltam kórházban és utána már nem ugráltam.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Gyöngy: amniót akkor ajánlják fel,ha rossz lesz a vv+UH eredménye...
ha jó lesz,mint Juditnak (39),akkor nem kell menni!
Vendég

Itt 35 fölött a halálba szekirozzák vele az embert,aki nem vállalja be arra rossz szemmel néznek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyongy35 2011.01.27 17:09-kor.
gyongy35
Mezőfalva

Hú Béku!Mindenképpen menj el kombináltra!!!Nekünk Fehérváron ingyé volt és semmiféle beutaló nem kellett!!!Nemhiána csinálják!Látod,mi is csak ennek az eredménye után nyugodtunk meg!12.héttől már lehet rá menni!Én sem akarok okostojás lenni,de szerintem tudakold meg és menjetek el egy ilyenre!

Kép
Kép
missancsi

Vicky: köszi az infót a Cora-ról (is) :)

talán hétvégén anyummal el tudok menni valamerre kocsival vásárolgatni :)
sajnos BKV-val elég nehézkesen jutnék el ilyen helyekre :D

A Cora-ban láttam már nagyon klassz dolgokat korábban is :)
Vendég

sziasztok,

a progeszteron szuri vásárlásánál megdöbbentek a Budagyöngyében, hogy csak 1 dobozzal van felírva ami 5 ampulla, szerintük legalább 5 dobozzal szoktak felírni a Jánosban. volt már valakinek ilyen progeszteron injekciója? és ha igen mennyi?

persze ez nem jelent semmit ettől még nekem lehet, hogy csak 1 kell. majd megkérdezem a dokit 21-én, de addig is érdekelne.
pannik
Budapest

Gyöngy: dehogyis muszáj... 39 vagyok mindjárt... jó lett a kombinált, az Istenhegyisek is és Sz.is egybehangzóan mondták nem kell ide amnió... sőt még az integráltra sincs szükség ilyen eredmények mellett, csak ha a pénzemet akarom feleslegesen kidobni !!! Pedig ha 1-ikis azt mondta volna nézessek, azt is megcsináltattuk volna és az istenhegyin is pont ezt az érvet mondták az integráltra, pedig ők utazhattak volna a lehúzásra..... :shock:

Ez a duma "Amikor én 100 éve voltam terhes ultrahangon még azt sem lehetett látni mi van a pociban,hal,madár vagy kockás fülü nyúl"........ curva nagy!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsikám: nagyon csini az a pocak... és kiss Miss is tünemény... :) Jajj de jó lesz majd a következő képeket is látni!! :)

Béku: igen, ott 18 körül már elég jól látni a részleteket... látod a kis jólnevelt lányunk hogy zárja a lábát még össze is kulcsolja a lábfejét, hogy zabálom nekije!!!! :) 4d-n mondjuk emiatt ekkor nem is lehetett semmit látni a lábaköziből.. max ugye azt, hogy nem türemkedik a seggepartjánál ki semmi... :shock: :shock: Mint mondjuk Zsuzsó kisfiáéknál a tojci-fütykös kombó... :lol: :lol: Amikor áttette vissza 2d-re ott lehetett látni a 3 csíkot ami a lányságát jelentette.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ancsi: akkor megírom Neked is,hogy kedden megyek genetikai vizsálatra,a telefonban azt mondta az UH-időpont-adó csaj,hogy nem lesz vv,de majd kedden nyilatkozom,hogy volt-e,vagy nem,mert addig én se lehetek benne biztos...
addig azért nem kérnék máshova beutalót,még hülyének néznek.
Vendég

Gyöngy!Amikor Bazsára vártam,pont egy 40es csaj is rá várt,hogy aláírassa vele az amnióra a beutalót.Ő mondta,hogy előző babáját is már 35 felett szüle és,hogy már akkor is megcsináltatták vele az amniót! :( ....ez a mi kórházunk! ...de szerintem nem vagy köteles beleegyezni!

Kép
Kép
missancsi

Andi: nem bánnám,ha a mi kis báránykánknál sem domborodna ott semmi...!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

háááátha mázlink lesz,és terpeszt! :lol: :lol: :lol: :lol:

kérdezte párom a telefonban ma,hogy szeretnénk tudni a nemét?
mire én: persze hogy szeretnénk tudni,hogy lány! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nagyon nem vagyok tisztában a mostani vizsgálatokkal,de itt mellettetek kimüvelödöm!Remélem a legközelebbi beülti már sikerül hogy hasznositani tudjam az itt tanultakat :)
gyongy35
Mezőfalva

Andi!Jók a lábai a kiscsajnak!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi, nagyon csini vagy te is! :lol:

Olyan jó nézni a pocakos képeket!

Vicky, jobbulást Barbusnak!!! Gyógypuszikat küldök!
Szerintem ilyen marad már a szeme. Valahogy nem is tudnám máshogy elképzelni. :wink:

Andi cuki képek!
Igen én 31 voltam amikor sikerült az inszem, de nem is volt kérdés a kombinált tesz. Akartam, hogy tuti minden ok legyen és ne legyek parás!

Gyöngy, nem kötelező még ha lombikod van akkor sem.
Kell kombinált teszt és kész. Ha az nem a legjobb, akkor integrált teszt. Ha az sem igazán jó, akkor amino!
Ja és az AFP, meg egy régi vizsgálat, nem ér semmit szerintem...

Béku, értem, hogy a dokitól nem kaptál beutalót, de akkor most fel kellene hívni őt, hogy szeretnél ilyen vérvételt és ő szerinte hova menjél. Vagy hívd fel te az Istenhegyit v. a Bolgárkerék utcát. (ott olcsóbb is)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kisszösszenet:
Szomszédnéni:Hogy van a kislegény?
Én:Kislegény???? :?
Mááá ő is kukisnak érzi??

Kép
Kép
missancsi

Igen Ancsi nálunk rutinból küldenek ha elmultál35.De én félteném a babát,nem akarnám elveszteni,ha egyszer lenne akkora szerencsénk ,hogy össze jön
gyongy35
Mezőfalva

Gyöngy: készülj, mert még lehet, hogy le is doktorálsz ott helyben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku figyu: ha megcsinálják a vv-t is ezekre a genetika betegségekre (kérdezz rá ha vv van, hogy pontosan mit fognak nézni) ott jövő héten, akkor oké, ha nem akkor elmész - ha úgy döntötök - fizetősbe :)

Lényeg, hogy itt a többség ezt támogatja, hogy ha mód van rá, legyenek vv-ből megnézetve ezek a genetikai alapbetegségek (nem véletlenül, emlékezzünk csak Drága Kittikére pl.) ezért forszírozzuk ezt a témát szerintem ennyire.... :shock:

andrea-1

Barna nagyon rendi!Ha szerintem Te azt mondod,hogy nem és jók az eredményeid akkor nem fogja erőltetni!Egyébként meg van 3 egészséges "babád"!Akkooo meg minek?!

Kép
Kép
missancsi

Ja Béku, én csak azért mondom, hogy most kellene intézni, mivel csak a 14. hétig csinálják meg ezt a vérvételt. És te már a 13-ban vagy. :wink:
Rohan az idő!!! Hamarosan augusztus!!!

woody

Hát ha le nem is doktorálok,de legalább nem tudnak megvezetni a dokik :) Sokszor csináltatnak felesleges vizsgálatokat azt tudom,de a terheséggel kapcsolatos dolgokat még nem látom át.
gyongy35
Mezőfalva

És igen Béku, ennek a genetikai típusú vv-nek megvan az ideje, hogy meddig lehet... és ugye időpontot se biztos hogy 1 nap alatt kap az ember.... :shock:

andrea-1

Na igen, amit Andi írt azt én nem akartam leírni... :cry:
(zárójeles rész)

woody

Gyöngy: Többek között talán ezért is vagyunk itt egymásnak mi... ez a kompánia..... Engem is úgy kiműveltek annó PCO-IR-ből, hogy lett is belőle egy csodababánk :wink: :lol:
Ezért nem győzök elég hálával lenni ennek a csapatnak!!!!!!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

Van 3 egészséges ,de őket még a másik évezredben szültem :)
gyongy35
Mezőfalva

Woody: én tudtam hogy erre céloztál.... sajnos :cry: :cry:

andrea-1

Barna tényleg nagyon rendes vele mindent meg lehet beszélni
gyongy35
Mezőfalva

Eatrella:
Hát végül is azért szeretnénk inkább fiút,mert még a családba nincs kisfiú,legalább is mostanig nem volt,de a nővérem most beelőzött,mert náluk május közepén kisfiú fog születni.
A Férjem felől így is mi lennénk az első fiús család,de ha lány lesz mi annak is nagyon örülünk.

Vicky:
Barbusnak jobbulást!!!

Csucsu:
Hajrá lombik!!!!
Nagyon úgy néz ki,hogy együtt fogunk izgulni márciusba a pozitív tesztért!Hurrá!!!!

Breki:
Nővéres balhét sajnálom!

Andi:
Nagyon csini a pocakod!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mi is ezért rohantunk Fehérvárra kombináltra,nehogy kifussunk az időből!(+hogy megnyugodjunk!)

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!
csak gyorsban! :oops: :oops: :oops:

Gyöngy!
Én nyomtam a holdköves dolgot...semmi változást nem éreztem... :roll: pedig nyitottak vagyunk mindenre :D Lac is hordta...a baba bevonzásban fontos szerepe van-állítólag!
Aztán úgy 3-4 hónap után letettük...

Ann!
Nyugi, minden rendben lesz!
L tudja, hogy nem akarjátok húzni az időt! Gondolj bele...ilyen rinyagépek járnak hozzá, mint én is :D Blody még simán elhúzhat addig!
Egyébként pedig én úgy gondolkodom, hogy semmi sincs véletlen...
És ha idegeskedsz, attól nem lesz hamarabb semmi :? Csak idegesebb leszel és a jó dolgoktól veszed el az energiát. Amin nem tudsz változtatni, azon ne görcsölj...nem segít! Bízz, várd pozitívan :D Tudom, hogy most letörtél, de nem szabad...még semmi sincs veszve..annyi idő van még hétfőig :D
Egyébként sem csúsznátok heteket, max 1-2 nap...

Woody!
Neked jobbulást! :D
Akartam képet követelni, de látom, hogy tettél fel :D nagyon gyönyörű kis sellőtök van :D
csodaszép Lili továbbra is :D

Estrella!
Úgy értettem amit írtam, hogy ha a kezedben lesz már, soha semmiért nem adnád, ha lány, ha fiú! Hidd el, olyan szerelmes leszel belé... :D
Mi tegnap láttuk a szomszéd kislányát, kisfiát... a kislánya is cuki, de a kisfiú valami káprázatos :D 15 hónapos és hatalmas vigyorral nyúlt felénk...életében először látott minket :D első látásra belé szerettünk (ő meg belénk :D nagyon odavolt értünk...én ezt is jó jelnek veszem :D lehet hogy látja, hogy hamarosan babák jönnek a szomszédba :D )...még ma is beszéltünk róla Laccal :D
Hidd el, imádni fogod :D és a fiúk amúgy is anyásabbak az elején...kis utánfutó, bújógépek :D

Csucsu!
Szuper hírek! :D
Nagyon drukkolok :D
Köszi a felajánlást anyuval kapcsolatosan...most is dokinál van...majd a hsz végén leírom, hogy mi volt ma... :roll: :evil: :x :roll: :evil: :cry: :? :x :shock: :evil:

Béku!
Nyugi!
neked most a baba és a ti boldogságotok, nyugalmatok legyen az első!
nagyon hamar meg lehet tanulni, hogy kizárd ezeket a történéseket magadból!!!
Kicsit figyelj befelé és megtapasztalod, hogy a sok sok idegeskedés, szomorúság, düh nagyon nem teccik a kis babókátoknak! És hidd el, soha nem fogod még egyszer beengedni magadba ezeket a rossz hatásokat!!! Én minden negatívat a fülemig engedtem...úgy gondoltam rá minden rosszra, hogy a babók a pocimban vidámak és mikor én kiakadok, akkor ők is elszomorodnak és sírnak...és ezt nem akartam magam előtt látni, így nem engedtem be semmit ami rossz volt...a fülemen sem jött be az ami árthatott... :D
Tesód olyan amilyen, no comment!
Próbáld meg minél inkább elkerülni!
Csak magatokra figyelj!
Attól, hogy idegeskedsz miatta, csak a te haragodat táplálod! Engedd el magad mellett és tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy mihamarabb külön költözzetek!
A kombináltat én is nagyon ajánlom!!!!!
A 4D-re pedig kb a 20. héttől szupi menni! Akkor már olyan izgin látszik minden :D
persze előtt is élmény, de addigra már annyira kis tökéletes kisember szerű :D

Andikám!
Szuper pocak :D énis szeretnék máááár ilyet!!!!!!!!!! nagyooooooon várom! :D

Judit!
hogy vagy?
látom, te sem kíméled magad, pedig kéne!!!! (bagoly mondja verébnek!) :D
De tényleg ne strapáld túl magad!!!!

Kubu!
Csúcsszuper Hurrikánod a képen - szokás szerint! zabálni való kis konyhai-tornádó :D
Liza nagyon kis okos lesz, ha már most a tételeket tanítod neki :D

Missancsi!
Gratulálok az eredményhez! Hibátlan! :D

Vicky!
jajj, beteg Barbus....... :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem hamar kilábal ebből... szegény!
Gyógyuljon meg!!!!!

Béku!
Az a könyv nekem is megvan! Nagyon állat :D
én is minden nap néztem, hogy mi újság van odabent :D
Na, abból már le tudod szűrni, hogy kb mikor érdemes 4D-re menni! :D

Ancsi!
Csini pocak :D
A tiedre is vágynék már ám :D

Pannik!
Nekem volt/van olyan szurim!
1 dobozban 5 ampulla van, és nekem egyszerre 5 dobozzal írt fel!
Kérdezz rá majd ha mész!
Időtök van bőven, mert azt csak a punkciótól kell elkezdeni szúrni, így adhat még csomót addig :D
De nem mindenkinek írják végig ezt...
írtam pü-t.
ha van kérdés még, írd nyugodtan, igyekszem mielőbb válaszolni! :)

Anyu: ma még rosszabb volt. A Jánosba bevittem délben, kapott szurit, gyógyszert, beutalót CT-re,... jövő kedden kontroll!
De a kollégák nem bírták nézni a kínlódását és egyszercsak jött egy katonai mentő és bevitte az ÁOK-ba... volt MRI, CT, infúzió, ...minden!
Egyelőre a gerincsérv összes jele nem tapasztalható, a porckorongsérvé sem...a doki értékelésére várunk még!
hamarosan végez és megyek érte, és viszem haza!
De addig be kellett jönnöm melózni, mert hihetetlen sok dolog van itt bent! Pedig nagyon ott lennék vele...de mondták, hogy ne menjek lombik előtt 1 héttel betegek közé órákat üldögélni... :? De anyu mellett lenne a helyem...úgyhogy tök kész vagyok...mondtam neki, hogy ne engedje magát leszedálni, nehogy eladják szervdonornak... :D :?

Alig várom, hogy már a 14 napos otthon fekvésem eljöjjön.... majd akkor annyit írok nektek... :D

...na melózom tovább :?

puszi

eszter82
Budapest

Idessetek mit találtam az előbb a postaládánkban! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Halljátok Csajok,én lehet,hogy kismalacot fogok augusztusban szűlni!.....olyanokat tudok kaja után böfizni! :lol: :?

Kép
Kép
missancsi

Andi!Szuuuppik a betűk!!!! :lol: Igazi kis hercegnős!!!(vagy inkább tündérkirálylányos!)

Kép
Kép
missancsi

Zsuzska!!

Ti 2 hét múlva kezdtek???Tudni már milyen protkóval??Mert Nekem azt mondta Sz,hogy rövid lesz,kb,ha megjön pontosan(ami nem tuti)úgy számolom,hogy március első hetében lesz a leszívás.
De jó lenne 1 napon végig csinálni,1 szobába. :D :D :D :D

Remélem derűsebb kedvű Csajszit fogok ki Magam mellé ágyasnak. :D :D mint az inszemkor.Brutál lehúzott kedvileg,nyomta a hülyeségeket.Aztán Apával nem figyeltünk rá,és abba hagyta. :D

Rövid prorokollnál miket írnak fel????Lehet előre tudni???? :roll:

nyugi,remélem nem sokáig fárasztok itt mindenkit a kérdéseimmel. :D :D :D :lol: :lol: de kicsit felvagyok pörögve.

Ja,és a leszívástól mehet a táppénz ugye???
csucsu99
Budapest

Eszter!!
Jajj,szegény Anyud!!!!!!!!!! Én tudom min megy keresztül,nekem kivolt szakadva asérv és nyomta az ideget,attól olyan brutál fájdalmam volt,majdnem elájultam.
Engem a délinél műtöttek a gerincklinikán,szuper orvosokkal van tele,ajállom. :wink:

Andikám!!
Ezek a betűk!!!!!!!!! Igazi Csajos. :D :lol:

Ancsi!
Röff-röff... :D :D
csucsu99
Budapest

andi: Nagyon jók ezek a betűk.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszterkém Drága: Anyukádnak gyógyhullámok: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Jajj szegénykém, Ő is és Te is.... mindig szarik valamit a kutya.... :evil:
Drukkolok, hogy a lehető legkönnyebbel megúszhassátok, és ne legyen komoly baj!!!!!!

Csucsukám:Biztos jó társaságod lesz legközelebb...:) De tényleg jó lenne ha Zsuzskával együtt mennétek... Annó mi is együtt adtuk elő Ancsival :)

andrea-1

Vicky: igen, és élőben még jobbak a színei, mint itt a képen.. :wink:

Barbuskának jobbulást kívánok: Remélem gyorsan átmegy rajta ez a kórság, amit benyelt.... Édes kicsi Drágán.... :wink:

andrea-1

Barbusnak jobbulást!!Szegény kiscsaj!!!!!!
csucsu99
Budapest

Ancsi:
Hatalmas gratula a szuper eredményekhez!!!!
Helyes kis pocid van!!!

Woody:
Lili nagyon szépike!!!

Csucsu:
Én longos vagyok,szombaton kezdjük a szurizást,mivel,hogy úgy néz ki,hogy megint sikerül egy extra hosszú ciklust produkálnom,számításaim szerint csak max. február végén lesz valami történés.Mindenképp a pozitív teszt jócskán át fog nyúlni márciusra.
Ha mégis szobatársak lennénk,akkor ne aggódj én gondoskodok a jó kedvről.

Kubu:
Konyhás kép csúcs!Marci mindig megtud lepni minket!!!

Eszter:
Anyukádnak jobbulást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
Még csak most látom az új szerzeményedet!Nagyon szuper!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter: anyumnak is porckorongsérvet állapítottak meg,hónapok óta tartanak a vizsgálatai,mostanra jutottak el arra a megállapításra,hogy egyelőre nem kell műteni :shock: :shock: :shock: :shock:

neki régóta zsibbad a keze,ami azért nagyon rossz,mert karnagy...

órákig is bírnia kéne a kezének,és hát ez egy ideje nincs így :?

jobbulást!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Andi

Jó kedvet csináltál nekem is. Kösz! A pocid is nagyon szép.

Tegnap úgy felhúztak, hogy nem is tudtam leírni a történteket.
Mára kaptam időpontot egy immunológiai vérvételre. 5 hét várakozással. Tegnap elvittem az autót szervizbe, és mivel ott bőven volt időm, felhívtam a csajt, hogy a következő napi vérvétel után mi a teendő, kell-e időpontot kérni stb. Ekkor mondja a csaj, hogy nem holnap kell vv-re menni, hanem ma. A párom már elindult Győrbe. Amikor felhívtam teljesen kiakadt – persze megértem, de nekem se volt könnyű. Kikönyörögtem a kocsit, még jó hogy addig nem szedték szét, a párom vissza fordult és fél 11-kor odaértünk. Hát a tyúkot nagyon elküldtem, mert direkt úgy szerveztük, hogy ma vv-re nyugodtan el tudjunk menni és tart ameddig tart, nem kell sietnünk.

Ann
Fölösleges idegeskedni, mert úgy sem tudsz változtatni a dolgon. Nekem minden nőgyógy műtétet, inkább csak vizsgálatot harmadik nekifutásra tudtak elvégezni. Volt, hogy este befektettek a kórházba, hogy másnap megcsinálják, reggelre, pedig megjött. Még nem kellett volna. És egyébkén tök szabályos ciklusaim voltak. Ezt nyáron L-nél is eljátszottam, a kiírt napon reggel megjött. Bementem, és elhalasztottuk.
vnbeni

Köszi lányok, az összes gyógypuszi ideért. Egyébként nincs Barbusnak rossz kedve, jól el van a fosás ellenére.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, igazából attól nem izgulok, hogy csúszunk néhány napot, mondjuk fogalmam sincs melyik nap mehetnénk kedd helyett, ezt sem kérdeztem meg. A gáz az, hogy a párom olyan helyen dolgozik, hogy legkésőbb holnap reggel MEG KELL MONDANIA bent, hogy mikorra kéri a szabit. Na ez a nagy gáz. Nekem mind1 mikor csinálnák. Szerinted nagyon gáz holnap újra hívni Krisztinát és ezt elmondanám neki, hogy ez van, és nem tudom mit csináljunk? Mert tegyük fel ha ad két nappal későbbre időpontot akkor nincs semmi gond, mary tuti elmúlik addigra és 2 napon már nem múlik semmi. De ki tudja mikorra tudnak adni időpontot.
Amúgy meg szerintem ettől függetlenül le kell lépnie 5 nap alatt a marinak...csak mi van ha épp most nem?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Egész nap ezen gyötrődöm, tiszta hülye vagyok...és ez most így estére sem lett jobb. Mit gondolsz nem fog elküldeni L és Krisztina a pébe hogy kavarok???

Csucsu, nekem Gonal volt (112, majd 75) 3.4 vagy 5. naptól már nem emlékszem Luveris is és Cetrotide. Az elsőnél fél Merionalokat kaptam, de sztem túlstimu elkerülése miatt azt leváltotta. De mivel nekem cisztásak a fészkeim, ezért ilyen szempontból lehet nem vagyok mérvadó.
ann74

Milyen édes a kis Marci!!! :) Barátnőm kisfiának is ugyanilyen tüzhelye van:) Nem semmik a kispasik. Isten tartsa meg jó szokásukat nagy korukban is.
Remélem Márk is házias lesz, majd megpróbálom önállóságra
nevelni. AZért nem árt ha majd segit otthon az asszonykájának:)

Lilike nagyon szép kislány!!

Kismamik szépek a pocis fotók:)

Vicky remélem semmi komoly Barbuskával!! Jobbulást kivánok!
babu69

babu: Csak benyalt valami vírust. Remélem még a kiszáradás előtt meggyógyulunk. Nagyon figyelek rá és próbálom itatni, ami nem megy nehezen, ha a fogára valót kap.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann, hívd fel az aszisztenst, és kérd meg, h adjon másik időpontot, mert úgy érzed, h nem fog elmúlni, szerintem biztos nem lesz semmi baj belőle. Egyébként a férjeméknél ilyen a szabadság kérés, tavaly a lombikoknál mindig ezen görcsöltünk, ugye ott sem lehet előre tudni a pontos dátumokat, mindig másképp jöttek ki a dolgok, sajnos.

Csucsu, nekem volt menopur + gonal+ cetrotide; volt merional+gonal+cetrotide; és volt fostimon+gonal+cetrotide.
Repiknek meg ovitrelle és pregnyl volt.

Andi, szuperek a betűk! :D Az adós dolgot, akkor jól elnéztem... :? de legalább anyum tud kérni adókedvezmányt a cukorbetegségére, már 15éve az, és csak most hallotunk erről a dologról először.

Vbeni, neked hol csinálták az immunológiai vérvételt?
Vendég

Zsu
Az Országos Vérellátóban, de ez már egy spéci volt.
vnbeni

Spéci? Miket néztek? Nem muszáj válszolnod, ha nem szeretnéd...csak még mindig jár az agyam, h miket kellene nekem még megcsináltatni. :?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?