A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzsi, legalább anyukád igénybe tudja venni!!! :wink:
Viszont azt csak megkéne kérdezni, hogy visszamenőlegesen az előző x évre ez a kedvezmény, ha van az állapotáról igazolás igénybevehető-e (mondjuk egy esetleges önrevízióval???)... Hm??? :shock: :shock: :shock: Évi 40-50 rugesz körüli összegnél megérheti már :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

kukk,
mai penzum letudva,
óóóó de gyönyörű képeket hoztatok köszönöm őket.

Eszter,
anyudnak nagyon drukkolok, szegénykém, mindenképpen várjuk a híreket.

Csucsu,
délinél gerincklinikára bérletünk van :-)

Andi,
de jók a betűk.

Vnbeni,
pfu ez a vérvételes mizéria.

Vicky,
jobbuljatok !

Babu,
Marci imád velem sütni,főzni, van kis sodrófája meg egyéb konyha eszköze is :-)

Ann,
Hívd fel Krisztinát, biztos tud segíteni. Nyugi !

Petigyárusunk merre vagy ?

köszönöm gyerkőceim dicsijét !

Csajok,
keresek olyan hűtőmágnest ami vagy kék (fiú) beige (lány) alapszínen van rajta színesbetűkkel a név, alatta pedig egy kis magyarázat....
ha valaki lát valahol ilyet, megnézné hogy ki a gyártója ???? léééci, előre is köszi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lányok,megnéztem az Uzsoki kórház honlapján,és ott úgy szerepelnek az UH-ok,hogy van a sima genetikai UH,és mellé választható dolgok...
úgy mint:

[quote]2 írta:/a Kombinált teszt ( csak 12 hetes korban )

2/b Négyes teszt ( csak 15 hetes korban)

2/c Integrált teszt ( 12 és 15 hetes korban )

Szóval elvileg akkor ott választhatom a vv-t is! :D
Vendég

Andi, mondtam anyumnak, hogy kérdezzen rá, hogy visszamenőleg meddig igényelheti.Bár már csak márciusig dolgozik, mert már nyugdíjas, csak még visszahívták dolgozni, míg nem találnak helyette mást.De azért bármennyi pénz jól jön... :D
Vendég

Zsu
Nem tudom pontosan mit néznek. Valami olyasmit, hogy mennyire vagyok összeférhetetlen a párommal és még valamiket, de ezügyben borzalmas a tájékoztatás.Végig csináltam Fülöp doki kivizsgálását. Ez már az utolsók között van. Remélem hamarosan kezdhetünk.
vnbeni

Kispatak,
még a tömegközlekedésre akartam írni hogy túlképpen teljesen mindegy hogy vonat vagy busz, mert mindkettő pontos, gyors, kiszámítható, tervezhető, valahogy ott minden jól müxik. :-)

kubuspace

Zsu

5 évig biztos
vnbeni

Vnbeni: remélem gyorsan eljuttok végre a kezdésig!!!! :)
Vendég

Sajti kedvéért zugból elő!

Minden rajtvonalnál állónak, éppen indulónak nagyon drukkolok!!!!!

Nálunk minden ok, holnap dolgozom utóljára, ez a 31. hét.

Most jöhet a szakdolgozat, szülésfelkészítő, hordozókendő tanfolyam, szekrény vásárlás, eddig kapok ruhák hadrendbe állítása, további cuccok beszerzése :lol:

Mako, gratulálok!

Mai poéngyárosunkat Andikát már priváte megdícsérgettem 8)
kpn

Hahó!

Jó olvasni ti teket, csak munka mellett tényleg nehéz követni. Újak: nem is nagyon tudom már, kivel mi, merre. Ilyen szempontból rosszkor jött a kirándulásom.

Kismamik: nagyon csini pocakképek, rakjatok minél többet! Estrella: tőled mikor kapunk?
Breki: látom titkon kislányt szeretnél, kivánom legyen igazad, 50% esély biztos van rá. Ez a lakásmizéria nem semmi. A testvéred kb olyan mint az enyém. Jó lenne, ha egyedül lehetnétek.

Zsu: remélem hamarosan lesz kezdés tartós eredménnyel. Eszternek ugyazezt kivánom.

Mieza: nagyon várjuk Albert babát.

Woody: látod mondtam én, hogy kérünk képeket. Már meg sem lehet ismerni hercegnődet, kész kis hölgy.

Vicky: gyógyhullámok Barbusnak, vezetés? Nekem most nem lesz, itt a hó, a csoda vinné el.

Kubu: hány vizsga még, remélem már egy se. Mikor fogsz végezni, és mit kapsz?

Sajtikám: aztán sok bébike maradjon veled!

Én most nagyon várom a hétvégét. Jó lesz kicsit itthon. Ma olyan érzésem volt, mint aki leírta, hogy mennyire nem jó, ha kisgyerekek vannak a közelében.
Nekem egy csapat fiú volt velem szemben, és egyik kb olyan mint a sajátom. Hullottak a könnyeim, de annyira, hogy fel is keltem és obébb ültem - nagyon megviselt. Meddig kell még várnom, mire és miért? Annyira hiányzik már.

Igy van Eszter: teljesen mindegy fiú vagy lány, az odavezető út egyforma, és bármilyiket imádni lehet. Csak talán még se kell annyira mint én tettem?

Na mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: tény,hogy lányt szeretnénk,de nem titkon! ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Meglátjuk,mi lesz később itthon... :?

Kpn: nagyon izgalmas időszak jön! :D
Vendég

kispatak: Most nekem sem lesz vezetés szerintem, max. a szánkót fogom irányítani Barbus alatt ha nem fog menni a hasa.
vicky79
Budapest III. kerület

Vbeni, az összeférhetetlenséget nálunk is nézték, legalábbis Nemes doki ezt mondta.Drukkolok a kezdéshez, remélem mi is hamarosan kezdhetünk.
Ha 5 évig, akkor az is nagyon jó! :)

Kpn, gratula a 31.héthez! :)
Vendég

Kubu: köszi amit leírtál. Lutonból csak busz, merthogy vonat irtó drága onnan. Már csak azt nem tudom, hogy legyen helyjegyes vagy anélküli busz. Az árkülönbség nem sok kb 4 GBP. De mindent előre kell foglalni és fizetni neten.

KPN: jaj de örülök, hogy itt vagy! Akkor már készülsz nagyon. Márciusban születik a kicsike?

Vbeni és Zsu: nektek is annyira szurkolok, legalább mint mindenkinek. Természetesen Eszter az első helyen, Sajti sem utolsó, és persze senki sem.

Na most tényleg huzok - olyan jó, hogy vagytok. Hétvégén jövök egy "össztánc" fotóval. Annyira szépek, mind a 8 nyílik.

üdv kispatak
Vendég

Kivánom, hogy jót szánkózzon Barbus, előbb persze gyógyuljon.

Neked is Breki,hogy szived vágya teljesüljön. Azért gondolom egy fiú név is van a tarsolyban?
kispatak
Vendég

Kispatak: persze,2 fiúnév is van,de csak arra az esetre,ha ilyen meglepő hírt kapnánk,mint Estrella :D

de hiszem,hogy lányunk lesz (sőt,lányaink ;) )! :)
Vendég

Tudod Breki én is lányt szerettem volna, és amikor megtudtam hogy fiú. Persze a férjem fiút várt, neki egy percig sem volt kétséges.
De remélem lesz még lány - hm legalább barátnő lenne és esetleg majd unokának? De a fiúnak is annyira örülnék, de most leginkább a sajátomnak

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok! :)

Köszönöm a drukkokat, eltettem holnapra, már zabszemes az ánuszom. Pláne, hogy belegondolok, holnap vszeg punijó után átslisszolok Szonja-babát nézni!!! :) Minden egyes jókívánságot átadok nekik, annyira édesek vagytok! :)
A végén császár lett, de jól vannak mindketten. :)
A másik, hogy vajon mennyit sikerül leszívni tőlem, hányan termékenyülnek meg, blasztókat kapok-e vissza? Olyan izgi!!!

Zsu:
5 évig lehet érvényesíteni, ez tuti. Egy nyugdíjba ment ismerősöm sem tudott róla, pedig cukkeres és így kapott utólag zsetont.
Szupi, hogy túlvagy a műtikélésen, ugye hogy nem is volt annyira rettentő. Meglesz nemsokára szuper eredményed is és akkor irány a Bíemszí. :)

Csucsu:
Hinnye de jó!!! :lol: Éljen márc. eleje!!! Látom rövid protkóból kiműveltek már. :wink:

Ancsi:
Végre vki, aki stíröli a pasikat! Nesztek csajok, itt a visszavágás az uratok nyálcsorgatására, ha más macákat nézeget!
Szuper eredmények, örülök+gratuládé! :)

Woody:
Leesett az állam, a fotók láttán! Mekkorát nőtt és változott Lili! Nagyon édes baba!!! :)

KPN:
Te mázlista!!! Akkor nemsokára otthon, jó darabig... :)
Azért nem hagytad unatkozni magad, ennyi elfoglaltság! Nem is tudtam, hogy a h.kendőhöz tanfolyam is van már, megáll az ész!!! :)
Szerintem szuper bunker lesz benne a gyerkőcnek, nekem is tetszenek ezek a cipelési módok.

Kispatak:
Nagyon felzaklatott a látvány, megértelek... De nincs már mit tenni, hiszen te már mindent kipróbáltál nem? Mostmár báránykádon múlik főként... Egyfolytában drukkolok neked!

Vikus:
:) Andi jól nyomja, legfőképp hálóingben, az tuti! :)
Írtam priv.

Ann:
Sajnálom, hogy mégse baba, viszont ez a piri is egy lépés a cél felé. No para, tessék megnyugodni és vhogy gyakorolni azt az érzés elfogadását, hogy nem mindíg te irányítasz. Nem könnyű, én már csak tudom, de nem lehet a nap 24 órájában az, amit én akarok, pont úgy, ahogy szeretném. Ha ezt a mindennapokba be tudod csempészni, sokkal kevesebb stresszforrás marad, ami nagyon jót tesz majd neked. :) Nemtudod a műtét ip-át előre? Le van ka..antva! Majd megbeszéltek újat! No para bébi!!! :)

Vnbeni:
Ez a volt szomszédod, huhh... Nagyon gyagya lehetett.
Vv-es mizériát sajnálom.
2 ampulla Ovitrellet döftek tegnap este belém repesztésként. :lol:
Csajszi! Már annyira várom, hogy kezdjetek, az Utró ott figyel a hűtőben, csak rátok vár, ahogy ígértem. Merional is maradt még 5 db. :)

Kubu:
Igen fagyos lehetett a levegő Lizánál, fránya felső szomszédablak! :evil:
Marcus fotón behalok, nagyon kreatív igazgató a drága, megmutatta, hogy mi mindenre lehetne használni a minikonyhát. :) Ezek után tuti nem lesz garanciális, hiszen nem rendeltetésszerűen használta! :lol:
Liza drága pránaevő lett? :shock: Reméleh hamar visszaszokik a házikosztra. :wink:

Eszter:
Ti is már a finisben, annyira izgi!!!
Anyukádnak jobbulást, kíváncsi vagyok találnak-e vmit is? :roll: A gerinces dolgok annyira tudnak fájni, nekem is volt problema, MRI, kaka nagyon... A gyógyulási időről meg ne is beszéljünk. :?

Andrea:
Tecc a vizualizációd péntekre, de M bát lecseréltem benne arra a tüneményes műtőslányzóra, ha nem baj. :wink: :D
Pocid nagyon csinike még mindíg! :)
Huhúúúú, megjöttek a betűk, gartula!!!

Gyöngy:
Hogyhogy nem altattak punkciókor? Te kérted?

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Barbusnak sok-sok fosmentesítő és vírusölő gyógyhullámot kívánok!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: nagyon drukkolok holnapra!!! :)
Vendég

Ma kaptam egy meglepi könyvet vkitől. Vmi krisnás szemszögből magyarázós nagyonvastag iromány. Nem akartam hazahozni és az egyik kollégámnak felcsillant a szeme, így neki adtam. Viszont arra kíváncsi voltam, ha találomra kinyitom mi lesz beleírva.
Nem rossz gondolat - egyébként :arrow: az volt a lényege (számomra!), hogy úgy viszonyuljunk másokhoz, ahogy ők hozzánk.
Lehet, másnak nem ez ülepedik le belőle, de nekem ez jött át.

No, ezt csak Béku miatt írtam. Nem kell csajszi neked a lelked is kitenni, ha nem viszonozzák, sőt...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, akkor holnap közlöm anyuval, nagyon fog neki örülni. az tuti! :) A műtét tényleg nem volt annyira gáz, pedig tele volt a gatya rendesen! :oops:
Drukkolok holnapra nagyon, hogy jó sok és szép petikéid legyenek és mind termékenyüljenek meg!
Vendég

Köszi mégegyszer!!! :lol:

Elteszem magam holnapra, jójcakkát!

:roll: Olyan fura, hogy ma semmi bökőt nem kellet beadni! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti

Drukkok mennek holnapra. Köszi a gyógyi felajánlást remélem hamarosan élni fogok vele.

Azt még nem is mondtam, hogy a vv-s csajszitól megkaptam a leszorító gumit, mert szerinte ez jobb mint amit máshol használnak.
Majd kipróbálom a BMC-be, hogy amikor előveszem, hogy én ezzel kérem, mit szólnak a lányok.
vnbeni

vnbeni: Mond hogy szerencsét hoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: tudom,és édes vagy,de én is nehezen változom...
mindig hiszem,hogy javul a helyzet :?

most viszont -mivel másra is gondolnom kell- inkább kilépek a helyzetből,mert nincs időm várni,és kísérletezni,mert addig is árt nekem,ami most van.
Vendég

morgen :-)

Kpn,
éljen ucccsó nap !

Andi,
Neked akartam még írni hogy hihetetlen a szpícsed, Sajtival együtt Nr. 1 ! cupp érte, mindig olyan jó olvasni.

Kispatak,
holnap van az uccsó vizsgám, és még egy szemeszter, és közgazdi (nemzetközi gazdálkodás) leszek.
ölelések, jó lenne ha helyzet normalizálódna.
jaaa hogy helyjegyes busz, hát ööö passz, ezt nem tudom.

Sajti,
ügyesen ma csajszi ! nagyon gondolunk Rád !!!!!
Szonjának, anyukájának sok sok puszi !
Lizával ma elbeszélgetek, 2 nap alatt evett annyit mint 4 nap alatt szokott, kikészít :-)
tudom nem itt kellene, de táblicskuban írsz nekem évszámot: 1974 :-)

Ancsi,
remek névválasztás :-)

Franci,
hát sült vagy főtt Marci helyett néha egy kis kötözött se ártana, amennyi energia bennük van, de gondolom nem kell bemutatni :-)

Gyöngy,
te hol laksz ?

Woody,
Lili nagyon édes ! milyen nagy már !

na hajrá tanulás.

kubuspace

Kakukk! :lol:

Vnbeni:
Vickynek jó a dumája, hajrá spéci elszorító! :)

Béku:
Lényeg, hogy neked nyugi legyen.

Kubu:
Morgeeeen??? Te anyuci soesem alszol hajnalban? :shock:
Lizácska megdícsérve! Kötözött Marci - ez haláli!!! :lol: Bár neki nehinném, hogy ennyire tetszene... :roll: :lol:
Pusszancsokat átadom! :)
Holnapra neked az össznépi kínai termést!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
Tábliba beírtam. :)

Ma megmértem a súlyom, 84,2! :shock: Áááááááááááááá!!! Ünnepek alatt jól felszedtem... Viszont a szurik miatt meg jól jött pluszháj a hasamra - valahogy meg kell ideologizálni! :wink:
Jajajaj, mindjárt megyünk!!! Szoríjjatok érettünk, du. jövök a hírekkel! :)
Pá Drágáim! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Mennek a drukkok.

vnbeni: Szerintem lassan egy meddő embernek több rigolyája lesz, mint egy celebnek. Én pl. mindig ugyanabban a bugyiban mentem inszemekre. Az volt a végén a szerencse bugyim. Szülni nem abban mentem. :)

Ha már így szóba került a súly, én fogytam 1,5 kilót. Ideges vagyok állandóan (nem állunk valami jól most anyagilag, meg Barbus is egyre aktívabb) és nem eszem annyit, mint régen. Mondjuk van miből fogyni, szóval ezt a részét nem bánom.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem is mondtam: tegnap megérte beszélgetnem Tomival egy kicsit, mert egy tök jó megoldást talált az autó kérdésre. Legutóbb a gyerekem keresztapja elejtett egy olyan kijelentést, hogy megvehetnénk az autóját. Nekik lesz egy másik, mert a barátnője megkapja a nagymamáék autóját. Szóval majd rákérdezünk, mert lehet hogy ennek már lehetnék üzemben tartója addig, amíg vissza nem megyek dolgozni és utána meg fizuelőlegből 1 év alatt ki tudnám fizetni. Jó lenne. Nem az a csúcs verda amire gondoltam, de a semminél jobb lenne. Beletetetem a gázt és akkor még a fenntartása sem lenne olyan vészes.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti, gondolok Rád.. lassan lassan már mész csicsikálni :)
Amúgy köszi soraidat, tényleg igazad van, nem szabad ennyire minden általam eltervelt dologhoz ragaszkodni.

MA telóztam Krisztinának, és olyan egyszerű volt az egész. Elmondtam néhány szóban a nyűgöm, és azt javasolta tegyük át csütörtökre, az a biztos. Ez jányok 1 perces telefonbeszélgetés volt. NNNa ezért görcsöltem az elmúlt 24 órában...

Egy mondta a csodákról. Kolléganőm nyert egy 1,2 millás utat 2 fő részére Balira. A pepejaens oldalán fent is vannak a fotói a híreknél. 1000 éve nem voltak sehol, nem pihiztek... és erre tessék :-))
ann74

ann: Örülök, hogy megoldódott a probléma. Az utat meg nagyon irigylem a kolleginától, én is olyan szívesen mennék valahová. Idén nyáron max. Miskolcon töltünk szerintem több időt és majd ott kirándulunk meg ilyesmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti nagyon szorítok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Én is mindig ugyanabba a zöld békás (gólyacsalogató motívum :wink: ) bugyiba mentem a beavatkozásokra és volt egy szép új hálóingem is. Sajnos azóta sem jön rám :? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajti!
drukk!irtam püt!

Csajok!
most jövök Sz-től 3tüszőm van azt mondta akkor csinálja meg az inszemet ha bevállalom az esetleges 3as ikreket :shock: :shock:
rábóllintottam! :D
hétfőn kell mennem inszemre,ha bejelentkezek a recin utána mi történik?hogy lesz? :shock: :shock: :shock:
vikus82

Sziasztok!!!!!!!!!

Sajtikám!

Drukk a mai naphoz,lehet már nyomod is a szunyát.Jó ébredést!!!!!!

Vikus!!
Hűűűű,de jóóóó,termináltnál mennyi tüszike volt???MI reggel 8-ra mentünk,nem kell sorba állni. :D :D :D Jajjjjj,Én olyan büszkén mentem be,kikerűlve a sort. :lol: :lol: Recin mondtuk inszemre jöttünk,leültünk,kb 10 perc múlva szólította abiológus Apát,és kisérte a titkos zugba. :lol:
Addig Én hárta mentem a folyosón a nővérszobába,ott lejelentkeztem,hogy megjöttünk,és mondták,hogy nyugodtan mennjünk reggelizni,mert kb 10-11 felé lesz inszem.Így is tettünk,elmentünk a büféba,reggeli+beszélgettünk(Apa szórakoztatott :lol: ),utána vissza,ott még üldögéltünk,aztán 10-kor jött is Értünk a nővér(aki nagyon tünemény volt)és bekisért a szobába.Átöltözés,aztán ott még kb 1 óra várakozás,mire jöttek értem,hogy mehetek Misike vár. :D :D :D
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!Otthon leszel utána ugye?????
csucsu99
Budapest

Vicky!!
Barbus jobban van????Sajnálom az idegeskedést,rá tudja nyomni a bélyeget az ember egész napjára. :cry: Küldök egy kis napsütést,itt hétágra süt. :D

Macs!!
Lesz az a hálóing még jó Rád,de ezzel most ne is fogllakozz!!!Csini vagy így is. :D Balázskát cuppantom,tünemény. :D

Ann!!
Na megoldódott a dolog,látod néha úgy rátud az ember parázni dolgokra.Én is ilyen vagyok,úgy úúúútálom,ha felborul valami,és nem úgy történik ahogy megálmodtam. :oops: Minden oké lesz,és mehettek is a lombikra.Nem emlékszem,maradt fagyitok???

Zsu!!
Köszi még 1X a talpmasszázs leírását!!!Segített. :D :D
csucsu99
Budapest

Nagy drukkok mára!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

jajj lányok,én olyan rosszul aludtam,nem bírok sehogy elhelyezkedni,valamiért a tüdőm táján elkezd fájni,ha úgy rosszul fekszem...

a másik oldalamon Kornél segítségével már valahogy jobb volt,de nem értem,miért kezdek el görcsölni bizonyos helyzetekben...?!

előző éjjel talán csak azért aludtam olyan jól,mert nagyon későig vitáztunk párommal,és jól kifáradtunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
remélem ma van az uccsó nagyon nagyon hajtós napom... :evil: :evil: :evil: úgyhogy csak röviden...

Sajtikám!
Nagyon hatalmas mega giga drukk Nektek! :D
Nagyon nagyon várunk a jó hírekkel!!!!! :D

Ann!
Hívd Krisztinát amint tudod!
Mondd el neki a szitut! Segíteni fog, tuti!!!! :D

Köszönöm az Anyu drukkokat továbbra is!
Egyelőre semmit sem tudok, mert tegnap este 11-kor saját felelősségre eljött a kórházból.
14:00-23:00 óráig a folyosón fektették...lement 2 infúzió és 2 szuri. CT megvan, eredmény nincs, mert a doki nem mondott semmit amíg nem látta idegsebész a leletet. Viszont az idegsebész a műtőben volt, és mivel már délután óta mondták, hogy hamar kijön, és este 11kor még mindig műtött, Anyu úgy gondolta, hogy nem marad reggelig a folyosón...
Taxival eljött hozzánk, én addigra összeszedtem otthon minden motyóját és a kutyeszt és kivittem hozzánk. Sajna nem volt nálam esti szuri, így nem tudtam tovább várni rá Pesten :? ... már így is 3 órával később adtuk be mint kellett volna... de gondolom ezegyszer nem lesz baj ebből...
Ma telózunk, hogy hányra mehetünk vissza a leletért és az eredményért...
NAGYON NAGYON DURVA VOLT AMI OTT MENT...csak ne legyen beteg az ember.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja, és mikor kivittem sétálni Samit a jégen elcsúsztam... ráestem a kezemre, ami alig mozog... :? ügyes-okos Eszter... :? de szerintem nem tört el, mert nem dagadt be és mozog, csak fáj... :(

dolgozom tovább nagyon...

puszi

eszter82
Budapest

NA...ennyi ideig tartott mire megírtam ezt a hsz-t :? :? :? :?
szóval
Ann!
örülök, hogy megoldódott! ugyehogyugye :D

Vikus!
Drukk az inszemhez :D
Szabad nekem a max. 2 babóért drukkolnom? :D :oops: :roll:
De jól tetted hogy bevállaltad :D :D :D

eszter82
Budapest

Csucsu!
3tüszöm van a többit nem tudom endom 7mm!az jó?
köszi
Te mikor mész Sz hez?
Hétfőn van az uram szülinapja!!!!!
vikus82

Eszter: akkor a kezednek is jobbulást!
Múltkor kint elestem én is a hóban a postás felé rohanva,hogy megvárjon,szerencsére nem pocakkal előre,én is a kezemre estem,de nekem mázlim volt,mert akkora hókupacba tenyereltem,hogy elnyelte az ütést,viszonylag puhára estem kézileg...

Sajnálom a kórházi mizériát,sajnos volt benne részem,tudom miről beszélsz :?

Bízzunk a jó eredményekben anyudnál!

Ja,és a késői szuriból nem lesz baj,nekem is volt egyszer,amikor ügyeletről kellett hirtelen szerezni szurit,mert a beígért rendelés a közeli gyógyszertárhoz nem érkezett meg,és ez persze este derült ki,így anyum meg párom kocsival járták az ügyeletes gyógyszertárakat,hátha valahol kapnak :?

De nem lett semmi gond belőle ;)

Sőt,még a Crinone délutáni használata sem gond,ahogy Sz-től megtudtam :)
Vendég

Sziasztok!

Hogy ti milyen korán kelők vagytok:):)

lusta disznó vagyok, ma is fél9-ig aludtam:) Márk nyomja 9 óráig igy én is alszom. Mondjuk éjjel meg sokáig fent vagyok.

Ezek a szerencsehozó cuccok. A másik fórumon az volt a sláger 1 lány valahol olvasta, hogy a narancssárga jó hatással van a babaterményekségnél. Na mindenki szép narancssárgában nyomatta az inszemiknél, lombikoknál. Misi bácsi biztos nem értette , hogy a nők nagy része miért sárgult be:):)

Macs zöld békás is tecccik:):)

Vicky kis hercegnő hogy van?? Lesz ma szánkózás??
Anyagi dolgokat ne is mondd. Mi is a béka sejhaja alatt vagyunk:(
Épp mondam a páromnak, hogy milyen jó lenne ezt a kecót
bedryvitozni mert kevesebb lenne a fütésünk. Na igen de honnan
veszek durván 1 millát??? Hát marad igy és pörög a gázóra mint
az őrült.

Sajt drukkolok neked nagyon!!!!! Olyan jó olvasni soraidat annyira
lejön, hogy optimista vidám ember vagy.

Kubu neked honnan van ennyi energiád??? Nem semmi gyerekek
mellett, és már hajnalban kukuriku!!!:) Marcika mit főzött ma??:):)

Andi nagyon tetszenek ezek a betűk!!

Olyan jól süt a napocska,nagyon birom. Megyünk nagy sétára:):)

Mindenkinek szép napot!:)

Babu
babu69

Vikus!!
Nekem 10mm-es volt.De azt olvatam valahol,hogy 7-8 mm-nél már betud ágyazódni. :D
Én majd ha megjön a 2.napon megyek Sz-hez.Ami még arrébb van. :cry:

Béku!!
Akkor így azt hiszem nem tartok igényt a decára,hogy rövid protokollal indulunk.Köszi még 1X.

Csajok,ha maradt valakinek gyógyszer,Én szívesen átveszem/megveszem,ha már tudom mit kapok. :D :D

Eszter!!
Jajjj,Te Lány,vigyázz Magadra.Anyudnak jobbulást még 1X.Egészségügy... :roll: :roll: :shock:
csucsu99
Budapest

Csucsu: jó hír,hogy végül röviddel indítasz :)
sokkal hamarabb lemegy :D

reméljük sok tüsződ lesz,mint Sajtinak is,és akkor 5 naposakat kapsz,és akkor még annyival is kevesebb a várakozás utána :D
(főleg mint nálam: 2 naposakkal soká jön az eredményhirdetés :D )
Vendég

Sziasztok!

Próbálok megint nyomkövetni, de hát nagyon elhúztatok ismét!

Először is Sajtinak küldöm a drukkokat, hogy jól sikerüljenek a randik :arrow: :arrow: :arrow: (gondolom az előzményeken már túl vagytok!)

Ann,
érted pedig akkor ezek szerint csütörtökön szorítunk! Örülök hogy ilyen simán meoldódott ez a kédés!

Eszter,
jól látod, én is elúszok néha a melóval :? De neked hamarosan ágyikó lesz, jó könyvek, szép filmek, erős pozitív gondolatok...majd két csík, növekvő poci és még az idén gyerekbömbi :)
Anyud szegény jól megtapasztalta az egészségügy "előnyeit". remélem legalább a gyógyulása gyors lesz...az biztos erőt ad majd neki hogy kicsilánya pocijában fészket rak/nak a baba/k :wink:

Kubu,
Marcust megzabálom!!! ha már így elősütötte magát :lol:
Vizsgához drukkhegyek :arrow: :arrow: :arrow:

Woody,
nagyon klassz csaj lett Lilikéd! Csudajó az a fürcsis kép!

Vicky,
Barbusnak gyógyhullámok ~~~~
Autóvásárlási terv tecc, és akkor nem is esnél ki a gyakorlatból.

Andikám,
nagyon jól a betűk, gyönyörű lesz Iza-lak (bár a mostani is klassz :wink: )

Gyöngy,
én szüléskor leszek 40, a kominált tesztet megcsináltattam, mivel épp az alacsony és a közepes kockázat határán volt a Down érték, így az integráltra is elmentünk, de amnio-ra nem fogunk, nem kötelező, és most már az eredményeink sem indokolják.
Szóval nem kötelezhetnek rá! Ha nálatok nem csinálják sztk alapon a kombinált/integrált teszteket, akkor inkáb válassz majd egy fizetős helyet (én is ilyenen voltam), minthogy ingyen szurkélják a pocidat!

Breki,
látom megtaláltad átmenetileg a megnyugtató megoldást.
Lehet hogy én előtte lebeszélgetnék a nővéreddel, elmondanám hogy most azért megyek el, hogy megnyugodjak, és átgondoljam a dolgokat, és hogy legyen kedves ő is gondolkodni ezen. neked most nyugi kell, aztán meg baba is lesz ott, gondolja át, hogy vissza tudja-e fogni magát megfelelőképpen ebben a helyzetben.

Vikus,
én is bevállaltam volna helyetted így az inszemet, és drukk, hogy min. 1 baba legyen az eredmény!

Zsuszi, Beni,
lassan ti is kezdhettek, és szívből kívánom nektek, hogy ez most már a végső harc legyen, szép, egészséges babával a végén!!!

Kép
judit0713

Eszter!
igen köszi jöhet a 2babó :D
próbálj lassitani,és Anyudnak jobbulást!

Csucsu!
akkor jó,de mindjárt itt lesz és mész a BMC-be!!!!hamarosan ott ülünk a váróban és...... :D :D :D

Judit!
köszi!
endora még nyomatom a méhpempőt és napi 5liter viz!
vikus82

Lehetetlen vagyok mindenre reagálni. :oops:

Barbusnak jobbulást. Banán, répa, almalé, normaflore, Gergőnél ezek a csodaszerek.

Eszter, anyudnak jobbulást. Injekció: ilyenkor szokott sikerülni, mikor semmi se stimmel.

Kubu, nálunk nincs kötözött sonka. Elég csonti a gyerek. :)

Sajtiért ma kell izgulni, hogy sok petike legyen, ugye?

Délután veszek egy csomó békát. :lol: :lol: :lol:

Jövök egy kicsit sírni: :cry:
Tegnap végre megjött, 1,5 hét barnázás után. Még most szenvedek nagyon.
Este elmenetem megcsináltatni a körmömet, a manikűrös nő fiának a barátnője terhes, 19 évesek, persze nem tartják meg. De ami a legdurvább 2 babája is volt, az egyik elment, de a másikkal jövőhéten műtik. Azt hittem lefordulok a székről. Én meg 3 hét múlva meddőségibe megyek. :cry:
franci

Eszter, anyukának kitartás és erős idegeket a mo-i eü-höz, és ami a legfontosabb mielőbbi gyógyulást.
Te pedig vigyázz magadra nagyon ebben a hülye időben!!

Csucsu, 3 fagyibabánk maradt. 2 együtt van, egy pedig egyedül. JA mikor múltkor megbeszéltük mindent Sz-szel, rákérdeztem, hogy hogy megy a visszaültetés, ő hogyan javasolja, és benyögtem, hogy ugye van 3 fagyibabánk. Na erre ő kijavította, hogy igen, van 3 blasztocisztánk. :))) Úgy tűnik ő nem követi a fórumos szlenget..tudná mi folyik itt silverboytól kezdve a puncjóón át a fagyioviig :-)))
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?