A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Linacska
Valóban az lenne a legjobb, ha a napközi után elvinnéd az ismerőshöz, különben napokig bizonytalan leszel, hogy történt-e valami odabent. Így legalább nyugodtan telik majd a hétvége!
Aztán mesélj, ha megjöttetek!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

linácska: ha van ismerős, és várni sem kell, akkor szerintem mindenképpen vidd el! jön a hétvége, nyugodtabb leszel, nyugodtabban alszol ha tutira minden rendben :) egyébként is biztos minden rendben, csak ha ebben orvos is megerősít az még jobb! :)

addisz: igen, sajnos én is sokat ébredek fejfájásra. Az a szörnyű, hogy áthatja az egész napot, és egy idő után nem is lehet másra koncentrálni. szoktál bevenni valamit?

pihe

hopihe79
Budapest

Pihe,
Lándzsás útifűszirup, sós inhalálás, Sterimar orrspray, penicillin tartalmú antibiotikum, Tantum lemon. Valamelyik ezek közül, vagy ezek együttese.

anabique
Budapest

Pihe
Nálam is hasonló a helyzet: reggel tompán indul, aztán fokozatosan erősödik, estére annyira durva, hogy nem tudok semmit csinálni tőle, türelmetlen és ingerült leszek... Homeobogyót szoktam, de amikor nagyon fáj, akkor az már nem hat. Olyankor iszom (vizet) és fekszem. Tegnap éjjel kettőkor végül bevettem egy fél Panadolt, addig csak fetrengtem az ágyban...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Anabique, a Berci név nekünk is tetszett, de így becéve, Bertalanként annyira nem tudom elképzelni.
Berci-Marci aranyos :D

Linácska, ez így tényleg jól hangzik és nyugodtabb leszel!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Egy ismerősöm fia Bere, őt is Bercinek becézik.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Lányok!
Tud valaki valamilyen csodaszert (krémet) ekcémára? Amit terhesség alatt is lehet használni.
Évek óta küzdök vele, egy kenőcs használ igazán (Elocom), ami szteroidos, tehát eleve óvatosan kell bánni vele, várandósan viszont egyáltalán nem javasolt.
Próbáltam homeopátiás szert keresni a neten, de nem jártam sikerrel. (kifejezetten kismamáknak ajánlott krémet nem találtam)
Valakinek van esetleg tapasztalata?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Férjemmel most várjuk a második babánkat. 07.15-re vagyunk kiírva.
Már van egy 3 éves nagy fiunk. Ő óviba jár.
rekus84

Fejfájósoknak, betegeknek jobbulást! :(

Linácska: ha van ismerős, nézesd meg, tényleg nyugodtabb leszel. Több mint valoszínű, hogy semmi baj sincs, lásd az én fiam példáját, aki a pincébe esett és karcolás nélkül megúszta, vagy a barátnőm kislánya lépcsőházban, a lépcső tetején botlott meg, homlokán bucskázott le a lépcsőkön, lett egy ilyesztően nagy púp a homlokára, elvitték az ügyeletre , megnézték és hazaküldték..(semmi baja nem lett). De ugye sosem lehet tudni...ha orvos látja, utána legalább nyugodt vagy.

Anabique: A Berci-Marci-ról, nekem a Macilaci jut eszembe :)

Gydavid: Kisfiad helyrejött? Te voltál már az új dokidnál?

Magamhoz annyit, hogy ma sikerült egy rendeset vécéznem :oops:, és a hasam még mindig akkora mint a képen, úgyhogy ez már tényleg babapoci :lol:

Már csak egyet kell aludnom... Kép
20140901114303

Addisz, megnéztem gyorsan a homeós kismamás csodakönyvemet, de ekcémára nincs benne semmi :(

Üdv. Rékus!
20140901114303

A Bertalan nekünk sem jön be 100%-ig, de tegnap találtam egy nevet, Bercel, azt szintén lehetne Bercinek becézni. Bár a férjem idegenkedik a ritka nevektől.

Brunhild, tényleg Macilaci. :) Melyik helyre mész holnap? Persze, hogy babapoci! :)

Rékus, üdv itt!

anabique
Budapest

4D-re :D
20140901114303

Oda, ahol legutóbb jártál? MiniManó talán?

anabique
Budapest

Brunhild
Azért köszi szépen, még én is kutatok!

Rekus
Üdv köztünk!

Ana
A Bere sem jön be?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Rekus, szia!
Mesélj még magadról!

Olyan jó,: péntek van, süt a nap, már alig várom a 3 órát és sietek haza.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Brunhild! Köszi jól van a kisfiam, de rajta kívül mindenki beteg.Ahogy elvittük a mamához, ott már semmi baja nem volt. Hihetetlen, ahhoz képest ahogy itthon hányt. Én nagyon szarul vagyok.Nátha vagy influenza nemtudom, de nagyon szar.
Az új dokihoz majd kedden megyek.

Kép
Kép
Kép
gydavid

Szeged mellett lakunk egy községben.
Még nem tudjuk a babácskánk nemét. Nagyon örülnénk egy kislánynak. Tegnap voltunk 16 hetes uh-n, de nem mutatta meg magát. Pár napja már szépen érzem a mozgását. Eddig csak a néha-néha éreztem a nagyobb mozdulatait.
Ma reggel voltam nagylaboros (AFP) vérvételen. Remélem rendben lesz.

Én még dolgozom, egy építőipari cég irodájában. Május végéig biztos maradok. Április 1-től jön, aki helyettesíteni fog. Őt még be kell tanítanom.
Tegnap óta kicsit betegesnek érzem magam, szerencsére lázam nincsen. Nagyon félek a betegségektől, főleg az influenzától. Viszont oltatni nem merek.
Valaki felvette itt az oltást???

Ricsi fiam januárban kezdte az ovit. (Szilveszteri gyerek.) Elötte bölcsis volt, így könnyen ment a beszokás.
rekus84

Na felhívtam végül a gyerekorvost, aki azt mondta, hogy valószínű semmi baja, de ő főleg ilyen pici gyereknél mindenképpen javasolja, hogy vigyük be a traumatológiára. Bevittem, és ők is ugyanezt mondták, hogy ha egy gyerek esik, és komolyabban beüti a fejét, akkor nem kell gondolkodni, hanem vinni, legfeljebb majd ők hazaküldik, hogy nincs baja, minthogy ne jöjjünk, és gáz legyen. A lényeg, hogy Levi jól van, sem kívül, sem belül nem látszik semmi rajta. A röntgenből volt egy kis gond. Direkt nem szóltam az ismerősömnek, hisz a babákat úgyis előre veszik (50 perc alatt végeztünk mindennel), na a röntgennél közölték, hogy nem csinálják meg, ha én terhes vagyok. Mondtam, hogy két éve ez nem volt gond, én kint maradtam, ők meg megoldották, és a végén visszakaptam a gyerekem. Válasz, nem fogják lefogni helyettem, akasszak le valakit, aki megfogja. Tök jó, honnan??? Már azon voltam, hogy mégis felhívom az ismerősöm, hogy fogja már le légyszi Levit (Lilit is ő fogta le anno), lehet ciki lett volna, hogy a doktornő jön lefogni, de mindegy. Végül együtt voltunk a váróban egy anyukával, aztán mondta, hogy cseréljünk gyereket, én vigyázzak az övére, ő lefogja az enyémet. Akkor azzal jöttek, hogy nem lesz elég erős.... na ott már néztem nagyokat, mert semmivel sem különbözött a testalkatunk..., én erős lettem volna??? Na mindegy, végül azért sikerült.

rekus,
üdv köztünk.

addisz,
a babe-nak van atópiás bőrre való tusfürdője, testápolója. Igaz babáknak való termék, de nagyon jó volt, drága nagyon, de igen kiadós, sokáig elég.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anabique, itt voltam, ide megyek : http://csodabent.hu/mikorerdemes
(végülis MiniManó)

Kedves és egyetlen Uramnak üzenem, dolgozzon és ne babanetet olvasson! Itt női dolgokról van szó 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 14:24-kor.
20140901114303

Linacska
Köszi szépen, ki fogom próbálni, mert eddig semmi más lehetőséget nem találtam.

Brunhild
:D Férjecskéd informálódik?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

:wink:
20140901114303

brunhild,
anno az én férjem is belekukkolt a babanetbe, most szerintem már nincs ideje :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

írtam egyet, és elszállt. most jó morcos vagyok :)
Réka: üdv köztünk! :)
nekem is nagyon tetszik a Bercel, csak a párom nem akarja "egy településről elnevezni a fiát!" (Ceglédbercel) mondtam Neki, hogy Bálint meg ne legyen Törökbálint miatt? :)

Addisz: még egy közös tünet. Én is ekcémás vagyok, és mostanában nagyon durván kijött, főleg a kezemen. A gyógyszertárban nem tudtak semmit adni rá.
köszi linácska, én is kipróbálom :)

Brunhild: :) így legalább tudja, hogy mikor kiről mesélsz, mert képben van! :) üdv kedves Brunhildférj!
nagyon kedves volt Tőled, hogy elmentél a Mekibe szendvicsért. meséltem a páromnak, aki közölte, hogy kérjem el a számod, hátha nekem is elmész majd. :)
Ez "enyhe" célzás, hogy csak azért, mert terhes vagyok, ne ugráltassam. :) a hozol nekem epershake-t kérdésre a válasz: igen. Holnap.

:) pihe

hopihe79
Budapest

Mekis szendvicses sztorit nekem is el kellett mesélnem :lol:

Pihe
Régóta van ekcémám nekem is, az alkarom a legdurvább, most azért nagyon látványos, mert egy ideje nem kenem semmivel. Régen is csak az elocom vált be.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Lányok
Hülye kérdésem lesz: elképzelhető, hogy attól vagyok 1-2 napja a szokásosnál is érzékenyebb, fejfájósabb és ragyásabb, mert most kéne mensiznem? Ennyi idő után (3 hónap) ez vajon még számít?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Lányok, ne bántsátok kedvesemet, különben legközelebb éhezni hagy :lol:

Addisz, minden lehetséges.. :roll:
20140901114303

Brunhild
Nagyon rendes férjecskéd van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Linácska
Remélhetőleg nem lesz semmi következménye Levi esésének! Azért pár napig figyeljed, ha megváltozik a viselkedése, ha aluszékonyabb lesz, ha hányna, vidd el ismét doktorhoz!

Kép
mrsleo
Debrecen

Nekem a latex tartalmú, púderezett gumikesztyűtől ocsmány a kezem.
Arra nagyon jó a LINOLA krém :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

brunhild: bocs, ha így jött le, pont az ellenkezője volt a célom! Nagyon jó, hogy a Te férjed ennyire jó fej!

az enyém szerint a hülye amerikai filmek hitetik el az emberekkel, hogy a nőket ilyenkor körbe kell ugrálni.

mrsleo: szerinted ekcémára is jó lehet a LINOLA?

hopihe79
Budapest

Pihe, dehogy, csak vicceltem :D

Mondjuk a hűlye amerikai filmekben tényleg sok baromság van, főleg ami a terhes nőket és szülést illeti :?

Erről jut eszembe :lol: :

AMIT SOSEM TUDNÁL MEG
AZ AMERIKAI FILMEK NÉLKÜL:

Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba.
Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik.
A legtöbb kutya halhatatlan.
Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.
Vannak különleges L-alakú takarók, amelyek az ágyon fekvő nőnek a hónaljvonaláig érnek, viszont a mellette fekvő férfinak csak a derekáig.
Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret.
Bárki könnyedén le tud szállni egy repülőgéppel, feltéve, hogy az iranyítótoronyból valaki szóbeli utasításokkal látja el.
A rúzs sosem kopik le, meg búvárkodás közben sem.
Bármely épület szellőzőrendszere tökéletes búvóhely. Senkinek nem fog eszébe jutni ott keresni, miközben te könnyeden eljuthatsz az épület bármelyik részébe, ahova csak akarsz.
Ha újra kell töltened a fegyvered, mindig lesz nálad lőszer, még akkor is, ha eddig nem volt nálad.
Szinte biztos, hogy bármilyen csatát vagy háborút túl fogsz élni, ha nem követed el azt a hibát, hogy a baratnőd/menyasszonyod fényképét mutogatod a tarsaidnak.
Ha német tisztnek akarod kiadni magad, nem szükséges a nyelvet ismerni. A német akcentus is megteszi.
Ha a várost természeti katasztrófa vagy valamilyen szörny fenyegeti, a polgármester elsősorban az idegenforgalom vagy a közelgő művészeti kiállítás miatt fog aggódni.
Az Eiffel-torony minden ablakból látható Párizsban.
Egy férfi nem mutat fájdalmat a legkegyetlenebb verés közben sem, de nyög, ha egy nő megpróbálja kitisztítani a sebeit.
Ha egy nagy üvegtábla látható, valakit hamarosan keresztülhajítanak rajta.
A rendőrfőnök mindig néger.
Amikor kifizeted a taxit, ne nézz a pénztárcádba, csak vegyél ki egy bankót találomra és add át. Ez mindig a megfelelő összeg lesz.
A fajkeveredés lehetséges bármely földi és földönkívüli lény között.
A konyhákban nincs villanykapcsoló. Amikor belépsz a konyhába, csak nyisd ki a hűtőszekrény ajtaját és azzal vilagítsál.
Egy kísértetjárta házban a nők mindig a legtöbbet mutató alsóneműben indulnak a zajok eredete után nyomozni.
Egy szövegszerkesztőben soha nem látható kurzor, viszont mindig kérik a jelszót.
Az anyák minden reggel rutinszerűen tojást, szalonnát és palacsintát sütnek a családjuknak, bár a ferjüknek és a gyerekeiknek sosincs idejük, hogy megegyék.
Az autók egy baleset után szinte mindig lángokban törnek ki.
A rendorfőnök mindig felfüggeszti a sztárdetektívet -- vagy 48 órát ad neki az ügy befejezésére.
Egyetlen gyufa (vagy zseblámpa) képes bevilágítani egy stadion méretű termet.
A középkori parasztoknak mind tökéletes fogsoruk volt.
Bár ma, a 20. században léteznek olyan fegyverek, amikkel lehetséges egy latótávolságon túli célra tüzelni, a 23. századi technológia el fogja veszíteni ezt a képességet.
Egy rémálomból ébredő ember azonnal egynesen felül az ágyban és égnek álló hajjal sikoltozni kezd.
Nem szokás hallózni, illetve elköszönni egy telefonbeszélgetés elején és végén.
Egyenes úton vezetve is muszáj a kormánykereket minden pillanatban vadul jobbra-balra tekerni.
Minden bomba időzítőszerkezete nagy piros LED-es kijelzővel van ellátva, hogy tudni lehessen, mikor fog robbanni.
A bombák csak T mínusz 10 es 1 mp között hatástalaníthatók.
Mindig találsz parkolóhelyet közvetlenül amellett az épület mellett, amelyet meg akarsz látogatni.
Egy nyomozó csak akkor tud megoldani egy ügyet, ha felfüggesztették.
Ha úgy döntesz, hogy táncolni kezdesz az utcán, mindenki az utcán tudni fogja a lépéseket.
Egy laptop számítógép képes behatolni bármely ellenséges földönkívüli civilizáció kommunikációs rendszerébe.
Harcművészeteknél soha nem szamít, hogy mennyivel többen vannak az ellenfeleid, türelmesen ki fogják várni a sorukat és egyenként támadnak meg, megvárva, amíg elintézted az előző ellenséget.
Ha valakit leütnek, soha nem szenved sérülést vagy agyrázkódást.
Egyetlen autós üldözésnél, géprablásnál, robbanásnál, vulkánkitöréskor, vagy idegen lények inváziójánál sem fog senki sokkot kapni.
A rendőrségen a nyomozók személyiségteszten esnek át, hogy garantáltan olyan társat osszanak be melléjük, aki mindenben a tökéletes ellentétük.
Egymás között minden külföldi angolul (szinkronizált filmekben magyarul) beszél, ha egyedül vannak.
Mindig találhatsz egy láncfűrészt, ha szükséged van egyre (Doom rulez:))
Bármely zárat ki lehet nyitni egy hitelkártyával vagy egy gemkapoccsal másodpercek alatt -- kivéve, ha ez az az ajtó, ami mögött egy gyerek van bezárva egy égő épületben.
Egy elektromos kerítés, amely képes megölni egy dinoszauruszt, semmi maradandó károsodást nem fog okozni egy 8 éves gyereknek.
A TV-híradók általában tartalmaznak egy olyan riportot, amely téged abban a pillanatban személyesen érint.
Minden üldözés, utcai konfliktus tönkretesz egy helyi etnikum által vezetett zöldségesstandot.
Leolthatod az összes lámpát egy helyiségben, akkor is lesz egy külső fényforrás, ami továbbra is megvilágít...
A leégett házból, lezuhant repülőből megmenekült emberek azonnal ölelkezni és mosolyogni kezdenek, természetesen a frizurájuk is 100%, miközben a mentők a hattérben éppen családtagjaik üszkös hulláinak végtagjait próbálják a törzsükkel párosítani. Közben persze szól a dal, a dal, A DAL!!! :-)))
20140901114303

:? :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
gydavid

Gydavid, mi a baj?
20140901114303

majd meg fuladok, ökölődök, potyognak a könnyeim a köhögéstől.
Csak azért küldtem, mert azt hittem valami baj van az oldallal, hogy sehol senki!?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Brunhild
Ez nagyon jó, sok igazság van benne :)

Én kipurcantam. Melóból rohanás haza, néhány cucc lerak, néhány cucc felvesz, majd futás tovább Lucáért az oviba. Közben barátnőm hív, hogy hozzam el az ő fiát is, mert meg sem bír mozdulni otthon, olyan rosszul van. Két gyereket felöltöztettem, kb. 43 darab aznap készített papírakármi és gyurmafigura kíséretében barátnőm kisfiát hazavittük, onnan pedig futottunk abba a suliba délutáni foglalkozásra, amit kinéztünk Lucának. 3 perc késéssel sikerült megérkeznünk, ez jó eredménynek számít :)
Nagyon élvezte az ott töltött másfél órát, sportfoglalkozás volt, csapatversennyel, végén jutalommal. Én meg most érzem jól magam, hogy végre lerogyhattam :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

brunhild,
hányra mész? Nagyon drukkolok!!!

addisz,
mi most megyünk 9-re a suliba. Igaz Lili még középsős csak, de apának megmutatjuk a kiszemeltet. Ma van az iskolanyitogató.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gydavid, remélem sikerült aludnod az éjjel.

12-re megyünk ultrahangra :D
20140901114303

20140901114303

Sziasztok jó reggelt!

Nem tudok mindenhez hozzászólni, mert rengeteget írtatok.

Netty: Csöcsi!!! Ez halálos. :lol:

Brunhild! Szerintem izgatottabb vagyok mint Te!Hajrá!!!
PUNCIS! PUNCIS!PUNCIS!

Linacska! Elődnek már 2x volt agyrázkódása, pedig nem is esett nagyot. Feltűnő tünetei voltak.Eszméletvesztése nem volt, viszont pár perc múlva már látszott, hogy nincs jól,mert lefeküdt és nem volt kedve beszélni, meglassult. Aztán kb. 1 óra múlva hányt. Első alkalommal csak 1x, második alkalommal vagy 8x.
Az a baj, hogy a rtg. csak a koponyacsonttörést mutatja ki, ami azért veszélyes, mert elnyiszálhat egy artériát a koponyán belül. Ha nincs törés, attól még lehet vérzés az agyban(más okból, mint amit az előbb írtam), azt csak CT-vel lehet kizárni. Az viszont nagy sugárterheléssel jár, amit gyereknek csak alapos indokkal csinálnak meg. Az MR meg sokáig tart és hangos. Szóval nincs jó megoldás. Figyelni kell a kedvét, a mozgását, hogy szimmetrikus-e, hány-e, pupillaeltérése van-e.
Sajnos a tünetek napokkal, hetekkel később is kialakulhatnak, akkor ha csak szivárgó a vérzés.Ennek ellenére gyerekeknél hála ez nem olyan gyakori,jó keményfejűek.
Gyerkőcödnél semmi jel nem utalt arra, hogy baj lenne,úgyhogy szerintem megnyugodhatsz. :D
jjucuss
Eger

Jelentem, hogy a körzetemben megkezdődött az influenzajárvány. Pénteken kb. 10-15 ember jött, főleg gyerekek 39-40 fokos lázzal. Az elmúlt két hétben hetente volt 1-2.
Már tegnap is hőemelkedésem volt, meg ma reggel is (feltehetően ez nem influenza) és most vettem észre, hogy herpesz lett a számon. Ez azt jelenti, hogy az immunrendszerem ledált, magyarán a béka segge alatt van, úgyhogy elhatározásra jutottam: Hétfőtől nem dolgozom. Férjuram majd megszakad a munkában, de nem kockáztatok tovább és reménykedek, hogy pénteken nem sikerült máris benyalnom a kórt.
jjucuss
Eger

JJucuss :( Akkor most már egyáltalán nem mész dolgozni, vagy csak amig lejár a járvány?
20140901114303

sziasztok!

Brunhid: izgi nagyon! szorítunk!
ma végre alhattam volna, erre az egyik megrendelő már hajnalban hívott telefonon. Jól felidegesített, nem is tudtam visszaaludni.
jjucuss: reméljük nem kaptad el! férjed be van oltva?

gydavid: jobbulást! nekem csak a fejem fáj, megint.
óriásit nőtt a hasam. mi lesz még 25 hétig? :)

hopihe79
Budapest

Most 2 hétig biztosan nem. Aztán megyünk síelni. Márciustól egyébként is tápon lennék, mert szakvizsgára készülök, meg persze biztos vagyok benne, hogy a 18. hétre még nem húzódik fel kellően a lepény, úgyhogy fekvésre leszek kényszerítve.

Ha febr. végére lezajlik a járvány és veszélyeztetett sem leszek és az uram már nem bírja, akkor lehet, hogy visszamegyek pár hétre.

Jut is eszembe: gratulálok azoknak akik vizsgáztak valamiből. Minden elismerésem. Szerintem gyerek mellett nem lehet tanulni.
jjucuss
Eger

A férjemet 2 hete beoltottam, a gyerekeket nem. Szerencsére éppen most vitte el őket anyósom 1 hétre, most már csak annak kell drukkolnom, hogy az oviban most tomboljon a járvány. Még azon is gondolkodok, hogy miután hazajöttek elhívom anyámat és itthon tartjuk őket. Tényleg fikusz-kukisz az immunrendszerem mióta terhes vagyok, igazán nem szeretném elkapni, mert tuti nem úsznám meg 3-4 nap lázzal.

Pihe! Nem is tudom, hogy mit lehetne tenni a fejfájásoddal...Mennyit vagy friss levegőn, szellőztetsz? Eszel rendszeresen? Alszol eleget?

Gydavid! Amikor én köhögtem eukaliptuszos mellkaskenőccsel kentem be magam és bebújtam az ágyba, egészen hatásos volt. A Stodal szirup is jó volt, pedig nem hiszek a homeopátiás szerekben.
jjucuss
Eger

jjucuss: szerinted február végére vége a járványnak? jó lenne nagyon :)

hopihe79
Budapest

jjucuss: igen, ez nálam nem most alakult ki, családi vonás. Sokat is vagyok kint (kutyaséta, meg meló miatt), de a munkatársaim kb. óránként szellőztetnek. AZ evéssel meg alvással nincs gond. :) a vérnyomásom nagyon alacsony, mióta terhes vagyok, kávét sem iszom.

hopihe79
Budapest

Jajjaj. Szörnyű lehet. Én nem bírom, ha fáj a fejem, agyoncsapja a napomat.

A szemed jó? Jó lenne megnézetni, akkor is ha nem tűnik fel, hogy romlott volna.

Szerintetek 37-37,2 testhő így a 16. héten magyarázható a terhességgel? Különösebben nem érzem magam rosszul, de azért jólesik nyomni az ágyat.
jjucuss
Eger

jjucuss: szemem nem jó, nem tudják normálisan beállítani a szemüveget, mert nagy a kettő között a különbség. Kontaktlencse lenne az igazi, de azt meg nem bírom állandóra.
36,5-9 között szokott lenni a hőmérsékletem, ha valami bajom van akkor megy feljebb. Pihenj sokat! :) biztos használ, meg jól esik :)

hopihe79
Budapest

Akkor ez magyarázat lehet a fejfájásodra. Mikor ellenőrizték utoljára? Ha régen akkor lehet, hogy jó lenne futni még egy kört.

Én is szemüveges vagyok. 3,5 a jobb és 4,5 a bal, mínuszos. Kb. 2 éve nem romlott tovább. A kontaktlencsét én sem bírom, fejfájást csinált + az ápolófolyadék miatt legalább 3x volt szaruhártya gyulladásom. Kérdéses volt, hogy egyáltalán élesen fogok-e látni valaha, de minden rendben lett.
jjucuss
Eger

rég :)
nekem a bal 5,5 a jobb 1,75 mínuszos szintén. rendszeresen hordtam kontaktlencsét, csak aztán rossz görbületűt írtak fel, az tönkre vágta a szemem, azóta félkeményet hordhatnék.
elmegyek, megvizsgáltatom, romlott-e a szemem. ez nem jutott eszembe, annyi helye kell menni! :) köszönöm

hopihe79
Budapest

hátha ez az ok és új szemüveggel javulna a helyzet.
én úgy tervezem, hogy megműttetem a szülés után.
jjucuss
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?