A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

avarka: Jobbulást szegénykém. Mi lesz így a stimuval? Befolyásolja?

kisbeeka: Írj privit és elküldöm postán. És persze hogy minden rendben lesz, a laptető is megmondja.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi,tündér vagy! :)

A laptető most tényleg jó megerősítés volt! :D :D
Vendég

Kisbeeka! Laptetőőőőőőőő!

Vicky: gyógyulok! Minden rendben lesz a háziorvosom szerint. Ezért nem 5 napig szedhető antibogyót adott! Hétfőre már kutya bajom! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára avarka 2011.01.28 18:23-kor.

Kép
avarka

Avarka, gyógyulj meg hamar-hamar!!! Igyál sok sok folyadékot!
ann74

Igazad van,minden rendben lesz!
Amilyen rosszul vagyok,odabent biztos jól haladnak a dolgok :D :D

Ma már muszáj volt 1 órát aludnom,de még az is kevés volt..
Annyira rajtam volt az álomkórom,anyum meg szerencsére épp egy órával később jött,úgyhogy nem érdekelt,mit szól a tesóm,ha meglátja,hogy megint "egész nap alszom"...,ledőltem.

Amúgy képzeljétek,tényleg használt,amit párom mondott neki,ma reggel nagyon kedves volt,többször bejött hozzám,mindenfélét hozott,mutatta,milyen új pékség nyílt az utcában (ez nagyon jól hangzik ;) )...
Szóval 180°-os fordulat van nála!!!

Ettől függetlenül azért anyumhoz átmegyek majd pár napra,ahogy terveztem,hogy segíthessek neki :)

Ő is egyre klasszabbul van!
Mióta kapja a megfelelő gyógyszereket,mint akit kicseréltek!! Nem fáj semmije,nagyon ügyesen csinálja a diétát,és ahogy ő mondta magáról,kicsattan az egészségtől!!! :)
Vendég

Avarka!!
gyógyulgass,küldöm a druukjaimat.. :wink: Krémet ÉN kenem,neten rendeltem,lehet írni a Csajnak,bár elég lassan válaszólt. :roll:
www.womanscream.com
csucsu99
Budapest

Avarka: jobbulást!!! Ne aggódj,teljesen jól leszel,mire kell!!! :)
Küldök Neked is a laptetőből gyógyító hullámokat! :D

No meg Barbusnak,meg Eszter anyukájának,plusz a kezének,hogy ne fájjon....
Vendég

Andikám!!!!!

Merre vagy????????????????? :roll: :roll: Jelenlétit alá kell firkantani. :D :D :D

Én holnap dolgozom..brrrrrrrrrrrrrrrr :roll:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!
Most lenne egy gyors kérdésem!
Holnap reggel kezdjük a szurizást,hurrrrááá… csak az aggaszt egy picit,hogy mivel nekem eléggé hosszú ciklusaim vannak mind pl. most is,ezért még nem volt tüszőrepedésem,akkor nem lesz probléma,ha a szurizás közben reped meg a tüszikém,vagy akkor már nem is fog?
Ez ilyenkor hogy van?Volt már valaki ilyen helyzetben? Már három napja ezen kattogok,már kezdek bedilizni!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: sokan vannak hosszú ciklussal,ezzel tuti számolnak a dokik! ;)

Nem vizsgáltak meg,mikor felírták a gyogyót?
Szerintem ezen ne parázz! :)
Vendég

Sajti!!

Hurrrááááááá!!Holnap gyere a hírekkel,sietek haza este olvasni. :D :D

Zsuzska!!

Holnap már szúrtok??De jó!!!! :lol: :lol: Hajráááá.
csucsu99
Budapest

Sajti: hurrá a jelölteknek, szép számmal akadnak. Drukk nekik a nagy randevúhoz, remélem sitáborba is elküldesz egy párat!?

Avarka: gyógyulj gyorsan-gyorsan!

Breki: én is mennék egy ilyen uh-ra!

Kismamik: kérünk sok pocakfotót!

Anyucik: babafotó se ártana! Lássátok Lilin is csak csodálkozunk, hogy mekkora lett!?

üdv kispatak
Vendég

Breki:
Volt vizsgálat,de akkor még a 4-dik napon voltam,akkor minden rendben volt!

Sajti:
Gratula az 5 petikéhez!Drukkolok,hogy a randi jól sikerüljön!!!

Avarka:
Jobbulást!!!!

Eszter:
Sajnálom az esést,csak ovatosan!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kispatak: ne is mondd,már én is úgy várom!! :)

Még sose voltam ilyenen,úgyhogy nagyon izgi :D
Vendég

Zsuzska: azt mondom,ne foglalkozz vele :)

úgyis most lesznek új tüszőcskék! ;)
Vendég

Köszi Lányok!

Csucsu: a krémmel kapcsolatosan mi a tapasztalatod? A lombik alatt is érdemes kenni az ET napjától? Nem lesz sok a crinonnal együtt?
A csajnak írtam, de még nem válaszolt!

Kép
avarka

Avarka: itt több lány is használta a krémet,pl. Mieza is,meg talán Sajti (??)... :)
Úgyhogy ők tudnak mesélni róla :)
Vendég

Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok :oops:

Várom ezzel kapcsolatosan a tanácsotokat!

Kép
avarka

Avarka: dehogy vagy tudatlan! :)
Én se tudok sajnos sokat a krémről,mert csak akkor akartam volna az endó ellen elkezdeni használni,ha a 2. próbálkozás sem jár sikerrel...

Emiatt halogattam az email-írást a lánynak :)

Csak azért írtam,mert ők mesélték,hogy használták,és hátha tudnak benne segíteni! :D
Vendég

Andi: merre jársz csajszi? :D
Holnap kezdődnek a munkálatok? Vagy esetleg már ma nekiugrottak a srácok? :)

Biztos nagyon szép lesz,ha elkészül,Neked meg jó lesz látni,hogy haladnak a dolgok ;) :D
Vendég

Sziasztok!

Na jól le vagyok maradva, annyit írtatok, nálam meg sok volt a meló és jövő héten zárás :(

Franci
Legyen igazad, remélem én is egy kis bújós kisfiút kapok!

Kubu
Marci nagyon édes a képen, tényleg jó kis minta :)

Csucsu
Na látod, eltűnt a Luff, szuper!!! :)
Protokollhoz nem tudok hozzászólni, de drukkolok!

Ann
Közben meg is oldódott szerencsére a probléma, te is olyan vagy, mint én, jó sokat rágódsz :) Még jó, hogy ilyen rugalmasak voltak és simán megoldódott.
Kolléganődnek gratulálok, de jó lehet ez a nyereményút!
Jó lehetett Sz-nél ez a fagyibabás szöveg :)
Fura, hogy más milyen lazán kezeli ezt az abortusz dolgot… Persze nekünk meg a szívünk szakad meg! Nálunk is volt a társaságban egy ilyen csaj, elkezdte ecsetelni, hogy mekkora szemetek voltak a kórházban, mert fájdalomcsillapítót sem kapott utána, majdnem mondtam, hogy nem is jár neki! Mi akkor jártunk a BMC-be, hát isteni volt ezt hallgatni! Ráadásul ő nem is gyerek volt, 24, ezer éve együtt van a pasijával, szóval nem is indokolta semmi.

Vicky
Szegény Barbus, remélem hamar meggyógyul!
Ismerőstől jó kocsit venni, ő nem fog átvágni!

Andi
Nagyon szép a pocakod, csinos vagy!
Ha megint 4D a téma…
Mi eddig mindkét genetikain a kórházban voltunk, olyan, mint egy magánrendelő.
Legközelebb 30. héten kell menni, de azt mondta, az kiváltható a 4D-vel és rögtön be is írt minket. 9900 Ft, EP számlát ad, így visszakapnánk. Fura volt, hogy rögtön be is írt, meg sem beszéltük otthon… Nem tudom, menjünk-e máshova és ide a kötelező 30. hetire, vagy az úgyis ideális időpont és normális ez az ár érte…
Tündériek a betűk!!!

Ancsi
Gratulálok a kombinált teszthez, szuper! Neked is szép a pocid!

Woody
Hát szenvedés lesz a névválasztás, de majd kitalálunk valamit!
Nagyon szép a kis vízi tündérkéd :)

Béku
Remélem meg tudod csináltatni a kombinált tesztet, kell a megnyugtatás!

Zsuzska
Legalább tud majd a fiatok nővéredék kisfiával játszani :)
Várjuk márciusban a jó hírt :)

Eszter
Ó, nagyon hülye álmom volt… Megszületett a kisfiam, és mondták a kórházban, hogy ha akarom, kicserélhetem onnan egy kislányra :)
Persze nem akartam, mondtam, hogy ő az én kisfiam és nem adom :)
Kíváncsi vagyok, Nálatok mi lesz a befutó!
Nem tudtam, hogy a fiúk anyásabbak…
Drukkolok anyukádnak továbbra is.
Szegény, nem semmi ez a magyar egészségügy!!!

Kpn
Lassan a finishben vagy, de izgalmas!!!
Most jön a nagy vásárlás még?

Sajti
Küldök termékenységi varázslatot mind az ötre! :)

Láttam végre én is Miezát, tényleg nincs hatalmas pocakja!
Viszont utána láttam sajnos a koraszülött 1%-os filmet is, férj jött ki a nappaliba, hogy már megint mi ez a nagy sírás, rémesek ezek a hormonok :)
Utána azt álmodtam, hogy koraszülött lett a picim, de biztos csak a film miatt.
Ma mértem magam, most értem el a kiinduló súlyomat.
Holnap én is Szonja-baba nézőbe megyek, ő is Sz. baba.
Gyerek egész nap rugdos, nagyon kis cuki :)

Kép Kép
estrella22

estrella: Nézd meg Baluka is milyen szépen összeszedte magát. A koraszülés már nem jelent egyet későbbi bajokkal. Ezen ne paráztasd magad. Barbus ugyan nem volt koraszülött, de azért az a 3 hét még kellett volna neki odabent. És tök egészséges, okos, izmos és szép baba. Minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!

AZt hiszem láttuk ma séta közben az új pékséget. Attila Csömöri sarka??? De lehet, hogy nyilt másik is. Tök meglepődtem, majd
elmegyünk megnézzük, mert már sötétedett nem láttam belőle
sokat. Tőlünk gyalogosan 5 perec:)

Jól tetted, tessék csak sokat aludni!!:):)

Babu
babu69

Abortusz témával kapcsolatban nekem is vannak rossz élményeim!!

Ahányszor befeküdtem a vetélés miatt, mindig volt mellettem
pár fiatal fruska. Sőőőt egyszer az egyik kiverte nálam a biztositékot, mert egyfolytában nyüglödött, hogy mikor veszik
már el a babát, mert ő olyan szarul van hányingere van. De ez
már a 4. megszakitása volt a szerény 20 évével. És ott ecsetelte,
hogy ő egyből megérzi ha terhes, mert nagyon vukozik mindig,
és alig várja, hogy elvegyék tőle. És ez igy megy már negyedszer!
A mütősfiú jól lecseszte amikor vitte a mütőbe, mondta neki
hogy talán védekezni kellene! A csaj nem szégyelte ám magát,sőőt
úgy látom büszke is magára a kis liba!! Bocs, de az ilyentől nagyon
be tudok pöccenni!
babu69

Eszter
Tavaly egy buszmegállóban csúsztam el és vágódtam hanyatt. A buszról sokan néztek, de szerencsére a söför megvárta míg felkászálódom. De a lényeg, hogy következő nap volt a leszívás és sikerült lombikom. Úgy hogy Neked is biztos fog.

Babu
Én is narancssárga köntöst vettem a lombikokhoz, de én nem tudtam, hogy ilyen hatása van.

Sajti

Én is küldök neked varázslatot
Kép .

Azt olvastam valahol, hogy a 0-s vércsoportú nők nehezebben esnek teherbe.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.01.29 22:42-kor.
vnbeni

Sziasztok!
Nagyon gyors bekukk!

Sajti!
Gratulálok! Tessék örülni, pihizni :D
szuper lesz az ötös fogat :D

Avarka!
Nekem összesen kb 25 tüszim van most is... nem számoltuk végig!
Gyógyulj hamar!
komolyan ajánlom azt a pocsék ízű cuccot (gyömbér, foki, citrom, méz, forró víz), aminek a receptjét a múltkor leírtam, és a mangalica (vagy disznó) zsíros pakolást és bebugyolálást a mellkasodra!!!
Szuper formában kell lenned kb 10 nap múlvára!!!! :D

Többieknek is minden drukkot köszönök...nem rég értem haza, ezer tonna meló van még az asztalomon, így hétvégén is be kell mennem :?
Lac gyerekei is nálunk, anyu is, kuty is...úgyhogy nagyon sűrű az élet most!

holnap igyekszem jönni!
Sajti eredményeiért és Tündi baba-fotójáért mindenképpen be kell néznem :D

jóccakát!

eszter82
Budapest

Vnbeni!
Akkor ezt is jó hírnek veszem :D :D :D

eszter82
Budapest

Megjöttünk moziból,jópofi volt a film(Vejemre ütök)!Jól esett egy kis kikapcs!

Sajt!Termékenyüljöm meg MIND az 5!!! :P Gyere ám holnap a hírekkel!!!

Zúgolvasó Judit!Vigyázz nagyon Magatokra,pihenj,aztán hétfőn élménybeszámolót kérek!!!

Kép
Kép
missancsi

..és köszönöm a pocidicsiket! :oops:

Kép
Kép
missancsi

Avarka!

Én használom a krémet, lassan három hónapja vettem, és kb. most fogy el...

Én az antalvalis oldalon kaptam egy mailcímet, Eperjes Kati fitoterapeuta. Elmondtam neki, hogy mi a gond nálam( PCO, IR), és elmondta konkrétan, hogy hányszor és meddig kenjem.

Ha gondolod, megadom az emailjét is, én 8000FTért vettem a krémet(pesten lakunk, így el tudtam menni érte, az Oktogon környékn van a hely, ahol meg lehet venni. Ha nem tudsz érte menni, akkor postaköltséggel együtt 10 ezer FT.

www.hormonharmonia.hu

Itt rendelhető.

Bocsánat, én nagyon ritkán tudok jönni, olvasni is elég nehéz, este egyszerűen nincs időm és energiám 4-5 oldalakat visszaolvasni...de nagyjából képben vagyok és csemdes drukkok mennek mindenkinek, főleg most Sajtinak, Eszternek!

sziasztok, szép hétvégét!
Vendég

Kahlan:
Köszi szépen, megrendeltem. Mire megjön csak válaszol valaki, hogy miként kenjem. Gondolom az ET napjától, illetve amikor a Húgomtól leveszik a petesejteket... :?

Eszter:
25 :shock: Húgomnak 7 db volt szerdán. Most el vagyok keskenyedve. Utolsó lehetőségünk és jó lenne, ha fagyiovis is maradna...

Kb. melyik oldalon találom a csodaital pontos leírását? Olyan sokat írtok, hogy mire visszanézem és megtalálom lehet, hogy meggyógyulok :o

Kép
avarka

Sajti, telóztál már???????????????????????????????????????
ann74

Avarka, nekem megírta a csaj, hogy hogyan kell. Délután ha hazajöttem megkeresem a levelét és küldöm.
ann74

Szasztok!

Kissé csalódott voltam, mert az 5-ből 3-ban volt érett ps., viszont abból 2 :lol: már megtermékenyült, a harmadikkal még próbálkoznak.
Ez blasztókra sajna így nem volt elég.
Hétfőn 12-re kell menni, a Zuram nem tud jönni, hogy hazavigyen, mert csak 13-14 óráig van ebédideje, de majd hívok taxit és most az anyóst szeretném beszervezni, hogy velem jöjjön. Azért férjuram ebédidőben szerintem átugrik, de 2-ig tuti nem lesz záróm, hogy haza is vihessen.
Most olyan vegyesek a gondolataim, csalódott is vagyok, mert petegyár voltam, de a sokból csk 5-öt sikerült leszívni; aminek azonban örülök, hogy 2 már van és a 3. is remélhetőleg pociba kerül! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ja, persze azt nem mondtam, hogy pár perce hívott K2 ügynök.
Hétvégén ők telefonálnak, nem nekem kell.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám, az a kettő babuci most pont épp elegendő lesz!!!!!! Kistesónak, meg majd produkáltok frisset!!!! Ne légy elkeseredve. :D :D :D :D :D :D :D

..na megyek, mert szólít a hercegem....

Maccs
vörösmacska

Igen Sajti, 2 már van!!! Sztem a 3. is sikerülni fog!!!
Hűűű, holnapután ilyenkor már majdnem a pocidban lesznek!!!
ann74

ann74

ann74

ez nyomatékosa sikerült :) xaraxik a netem..
ann74

Sajtiiiii! nem aggódni, 2 is TÖKÉLETES!!!!!!!!!!!! nekem is annyian voltak és most az egyik itt csücsül az ölemben és lesi, h. mit csinálok... magyarul bámulja a monitort és közben nagyokat kaksizik :lol:

jajj lányok, annyira nem tudok jönni, h. hihetetlen :oops:
most mi van Eszterrel? mert nem bírtam visszakeresni?

Béku, gratula a 12. betöltött 7hez! :D

Woody, Lili nagyon édes! :D csak nem babaúszás? mi is akarunk menni!

na mennem kell kikakizni :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

jaaaa: Andi gyönyörű a pocid! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Estrella:
Neked is van ismerődöd, aki most szült, ott van a kórházban és Szonja a babája? :lol: Akkor egy kórteremben vannak a barátosnémmal szerintem, mert mondta, hogy van egy másik Szonja is. :)

Eszter:
Ez az eltaknyolás cshájé! :? Vigyázz magatokra kérlek!
Anyud jobban van picit? Hát ja, csak oda ne kerüljön az ember...

Avarka:
Én nem használtam a krémet, de szerintem Mieza igen és lám-lám!!!:)
Nem emlékszem pontosan hány tüszőm volt az uccsó uhukor, de mindkét oldalon legalább 6, ha nem több. Hát ebből lett az 5, majd a 3.

Macskusz Drága!!! Köszönöm a drukkokat, igazad van és a többieknek is, a 2-ből, vagy 3-ból is nagyon szép babá(i)nk lesz(nek).

Béku:
Drukkhegyek, de a laptetűd majd rásegít! :)
Örülök, hogy anyukád jól van!

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Köszi, jólesik, hogy bíztatsz.

Mindenkinek köszönöm! Hétfőre már kékebb lesz az ég és a szemem előtt rózsaszín köd! :lol: Majd anyós fogja lélekben a madzagom, mert én tuti olyan boldog leszek akár egy héliumos lufi és a föld felett lebegek!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Képzeljétek, találtam Tigriske lányairól szülinapi képeket. Feltehetem őket? (Eszter: főleg tőled kérdezem, nem lesz rossz kedved tőle?)
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt!Mindenben a jót kell nézni!A lényeg, hogy vannak!A múltkor nekünk is hasonló volt az eset.Nekünk a végére "csak"ketten maradtak,akkor kicsit én is elégedetlen voltam első pill-ban!Aztán ebből a termésből van babuci a pocimban!
Kitartást és NAGY-NAGY drukkjaim mennek hétfőre!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
missancsi

Sajti!
szuper lesz a két kis babó, de szerintem csatlakozik hozzájuk a 3. kismanó is :D
Drukkkkkkkkkk!!!!

Avarka!
Én ilyen furán működő vagyok, de megvannak a hátulütői is...
A 7 tökéletes! :D
Ne izgulj, rendben lesz minden!

Estrella
Ugye hogy ugye!
Már most nem adnád semmiért a kis kukist :D :D :D
hidd el, nagyon hamar ráhangolódik az ember!
Én a terhesség 6 hónapjában annyira de annyira lányos anyuka lelkületű lettem, hogy fura rágondolni, hogy kisfiunk is lehet ... pedig nálunk egy kisfiú is elő van irányozva :D Lac 2 lánya után :D

Navi!
Nagyon drága vagy! Köszi :D
haladunk :D
stimu van és hamarosan punkció!!! :D

Avarka!
2 gerezd fokhagyma
4 gerezd fokhagymányi gyömbér
2-4 ek méz
1 ek frissen facsart citromlé
Az arányokat én már váltogatom, de asszem ez volt a kezdő mennyiségem :D
Szóval lereszelni a fokit, gyömbért, bele egy min. 0,5 literes bögrébe, majd rá a méz+citromlé. Utána leforrázni legalább fél liter vízzel.
kb 10 percig állni hagyni, olykor kevergetni!
leszűrni, melegen meginni és lefeküdni pihizni!
szuper szer! :D

És ne felejtsd el a mellkasra rákenni a disznó, vagy mangalica zsírt, betekerni valami rucival és ágyikóba feküdni!!!! Fontos, hogy 100%-os legyél jövő hétre :D
Gyógyulj meg és ne a következőkre gondolj, hanem a mostani sikeres lombikra! :D

később még bekukk!

puszi

eszter82
Budapest

Köszi Ancsi!

Most nagyobb a bánatom... Vhogy kitörlődtek a férjemtől kapott szerelmes sms-eim, amiket az első randi után küldött, ill. még azután párat. Ettől most nagyon elszomorodtam... :cry: :cry: :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky!
Ne viccelj!
Tudod, hogy nekem ezek pozitív élmények mindig!

Mindenkinek kívánom a "minél több babát", csak féltek mindenkit a 3-tól, vagy annál több babától egyszerre, nehogy baj legyen!

Tegyed fel a képeket!
Nagyon jó lenne látni!

Engem ne féltsetek :D
Tudjátok, mindenre pozitívan gondolok és együtt örülök :D

eszter82
Budapest

Sajti!
Van ismerősöm, aki adatmentéssel foglalkozik mobilokról!
Ha gondolod, megmondom a számát, és keresd meg, hátha sikerül elővarázsolnia az sms-eket!

Sajnálom.... :( ez olyan lehangoló tud lenni! :(

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?