A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kriszto

Laptetőőőőő! Ezt tedd el februárra :)
Elóször is léleksimi Neked.Menjetek,kapcsolódjatok ki,jót fog tenni.
Maja mondatában lehet hogy van igazság,mert én mindig év elején voltam fogékony. 2 gyerekem októberi (10 és 11 ) egy meg augusztusban született.De csak azért mert 5 héttel hamarabb jött. :) Bízzunk benne hogy a következő alkalom sikeres lesz.
Jó pihenést!
kretty
A mindjártmegjön érzés jó jel szokott lenni :lol:

szurikáta
szurikáta56

Kriszto: nagyon sajnálom. A nővérem azt szokta mondani, hogy mindennek oka van, nálatok lehet, hogy éppen ez volt az ok. Pihenjetek egy kicsit, bár azt is tudom, hogy ilyenkor nem tudod kiverni a fejedből a dolgot. Kicsit talán tudom mit érzel, amikor már elindult valami és mégsem léphetsz tovább. És csak írd ki magadból, az is segít. És nagyon jó síelést illetve forraltborozást kívánok! Kép

És közben már telefonált Szélúrfi is: javulni kezdtek a hormoneredmények!!! Nem akarok butaságokat írni, nem biztos, hogy mindent jól tudtam megjegyezni. de a lényeg ez!!!!! :D
Március első hetében állapodtak meg a seregszemlében és akkor néznek megint majd hormonszintet is. És megpróbálják "rávenni" a szervezetét, hogy termeljen több tesztoszteront.
Szóval most örömködünk!!! Kép
szélkisasszony

Szélkisasszony! Hurráááá! :lol: Reméljük mihamarabb babásodtok! :D
Vendég

Kriszto, borzasztóan sajnálom, hogy le kellett állnotok. De nekem is vannak ismerőseim, akik mindig ugyanabban a hónapban szültek, én is hiszek ebben. Jót fog tenni ez a pihenés, és a következő mensivel már talán indulhattok is. Én ezerrel drukkolok, de szerintem itt mindenki.

Képet majd rakok fel, ha érdekel titeket, férjem szeret nagyon fotózni, főleg most engem a hordómmal.

Mindenkinek kellemes hétvégét, kitartást a tesztelésre váróknak. Tényleg nagyon nehéz, de a csalódás elkerülése végett, nem érdemes tesztelni a kiírt 21 nap előtt. Addigra nő a HCG szint megfelelő magasságba, hogy tényleg eredményt mutasson.

KépKép
momelcsi

Kriszto,

én is nagyon sajnálom, együttérzek Veletek :cry:
Menjetek el kikapcsolódni, az lesz a legjobb, és februárban újult erővel indulhattok!!!

Szélkisasszony,

én is boldog szülinapot kívánok így utólag!!A hormonjavuláshoz is gratulálok! :wink:
leeda

Sziasztok!

Kriszto: Annyira nagyon sajnálom! Én is hiszem, hogy Majának igaza van. Hova mentek síelni? Csak a hétvégére, vagy egy hétre? Nem is akarsz megtanulni síelni? Nagyon jóleső érzés ám lecsusszanni a hegyről.

Momelcsi: Minden elismerésem a tied, hogy csak napi 3-4 órát vagy fenn. Én ha fekszem 2-3 órát a tv előtt, már kikészül a derekam. De nálad meg is lesz az eredménye.

Kretty: Hihetetlen, hogy rohan az idő. Már eltelt egy hét. A leányzók szépen befészkelték magukat, és két hét múlva küldesz nekünk egy pozitív tesztet.

Szélkisasszony: Nagyon örülök, hogy javulnak az eredmények. Nálatok is nemsokára seregszemle, és START!

Leeda: Veled mi újság? Hogy vagy?

Én most jöttem meg inszemről. :-) Apánknak nagyon jó kedve volt. "Swarzenegger" katonáit kaptam meg. :-)
Képzeljétek el, tegnap főztem, és felütöttem egy tojást, és láss csodát 2 sárgája volt. Tudom, tudom, van ilyen, de én még nem láttam iker tojást. Úgyhogy elhatároztam, hogy ezt jelnek veszem. Jaj, de rég éreztem már magam ennyire boldognak!

További szép napot és hétvégét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Mné,

ez szuper, gratulálok, tuti, hogy ez jó jel!!!! :D :D :D
Köszönöm, megvagyok, fejfájás még megvan, amúgy helyzet változatlan, ahogy mondani szokták... :wink:

Szép napot, hétvégét Nektek!!!
leeda

Mné!

De jóóóó! Nagyon-nagyon szorítok, hogy a kis "swarcik" rajt-cél győzelmet arassanak!

Lackenhofba megyünk, Ausztriába csak egy napra. Egyszer már próbáltam... de tényleg csak próbáltam...

Este még jövök, köszi mindenkinek a kedves szavakat, ilyenkor mindig megnyugszom, hogy jó helyen vagyok, itt a kis "topik-családdal", akiknek nem kell magyarázkodni, mert tudják, hogy mi a dörgés! Akár jó, akár rossz dologról is legyen szó! :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Javaslom a vodka feige-t kipróbálni Ausztriában. Nagyon-nagyon finom. :-) És naná, hogy jó helyen vagy! Jó kikapcsolódás kívánok!
mné

mné: de jó, hogy jöttél. már nagyon kíváncsi voltam, hogy mi volt, van veled. Nagyon örülök, hogy boldog vagy és szerintem is tuti jó jel a tojás is... Kép
Ilyen a fellegekben járni! :D
Remélem, és drukkolok, hogy hamarosan még boldogabb legyél a pozitív teszttől.

Leeda: köszi a jó kívánságot! :D
szélkisasszony

Mné, ez nagyon jó hír. Remélem, tényleg jel és ikrek lesznek.
Barátnőm Dévainál első inszemre terhes lett, remélem követed te is, én nagyon szurkolok, jó pihengetést a hétvégére.

KépKép
momelcsi

Drága Kriszto!
Nagyon együtt érzek veled, meg is könnyeztelek... :cry:
DE:-) örülök, hogy jövő hónapban indulhatsz...és valóban igaza lehet Maja-nak, az édesanyám, is téli gyerekeket tudott világra hozni...saját példával sajnos nem tudok szolgálni.....
nagyon jó, hogy eltudtok menni, kikapcsolódni....rúgj ki a hámból, megérdemled :wink:

Mné, de jó ez a tojás dolog, :-), örülök, hogy jól sikerült az inszem, és hogy "svájci négereket" kaptál :lol: :lol:

Szélkisasszony, gratulálok a párod jó hormoneredményéhez! Csak így továbbb!

Leeda, sajnálom, hogy az a fránya fejfájás nemigazán szűnik....remélem ezen felül már jobban vagy..... :roll:Puszi

Momelcsi, minden elismerésem a tiéd....ez a fekvés dolog non-stopban nem lehet könnyű, örülök, hogy jól vagytok, és egyben vagytok.....;-)

Kretty, erről a mindjárt megjön érzésről én is jókat hallottam, olvastam, nem lesz gond, bízz!!!!február 11-e körül kell tesztelned?

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Krisztó,

Nagyon sajnálom, de egy kis kikapcsolódás, még ha csak rövid ideig is fog tartani, biztosan jót fog tenni, és már mindjárt itt van február, hogy újra kezdhessetek, és az a Ti hónapotok lesz.

Mné,

Ezt tényleg egy jelnek kell venni, és ezzel a tudattal várni a tesztelést, hogy ott lesz a hasadban két kis pocaklakó, de ha kettő nem is, de egy biztosan.

Szélkisasszony,

Ez szuper hír. Akkor hamarosan Ti is indulhattok :D

Kretty,

Már csak két hét :D
Én arra biztatlak, hogy bírd ki a tesztelést, amíg csak bírod. Én 1 nappal hamarabb teszteltem, de nem mertem elhinni, ogy pozitív lett :)
nene2
Budapest XXI. kerület

Kép 2011.01.28.

katapetra

Katapetra,

Igaz, hogy a 20. hétben vagyok, de ez azt jelenti, hogy betöltött 19 hét + 5 nap :lol:
Megteszed, hogy kijavítod?

mint ahogy már többen jeleztétek igyekszek majd vonalzót gyártani, hogy látszódjon, csak nem tudom, hogy hol és hogyan kell :?
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Krisztom, tudod mennyire sajnálom.... :cry: :cry: :cry: DE jövő hónapban tuti szót fognak fogadni a tüszőcskék. Holnapra jó síelést :lol: a férjem is úgy döntött,h elmegy a barátaival :lol:

Mné, húúú ez a dupla tojáááás, ennek örömére idesüss hány babaragacsot küldök: Kép Kép

Szélkisasszony, gratula a jó eredményhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csuti, remélem szerencsésen hazaértetek. Engedelmeddel megosztom a többiekkel,h minden OK a tüszőcskéiddel, szépen növekednek és holnaptól neked is Cetrotide van :lol:

Nálunk UHUn: bal oldalon 10-15 méretig + 6, 8ok, jobb oldal: 1db 15ös, és sok 8as, mnyh: 8,5 Maradt minden u.úgy. A clostylt ma már nem kellett bevennem. Holnap jön este a Cetrotide, hétfőn UHU. Addig is folyadék, hús és a hétvégi feladatom: szép kövér tüszőket kell növesztenem...

Ja és -13 volt ma reggel:shock: hétfőre hidegebbet mondanak :shock:

Szép hétvégét!

Pusza,
Bari
bari6

bari
Hajrá tüszőcskék :) Kép :arrow:
ja és egy kis husievés :) Kép

Jó éjt mindenkinek!

szurikáta
szurikáta56

Bari! Uhhhh, átfutott rajtam a hideg, mikor olvastam, hogy -13 fok volt!!! :shock: Javasolni kellene valami sorszám automatát, hogy a kocsiban várakozhass, vagy ilyesmi... :) Akkor, jövő héten te is babásodsz? :D :D

Katapera! SZOMBAT VAN!!!!! :D

Mné! szerintem is jel volt!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ma DEEEEE nap van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretty, igen, nagyon hideg volt, ezért ma kimentem a kínaiba és magamévá tettem egy "csodálatosanronda" hótaposót :lol: így hétfőn nem lesz már gond :lol:
Te iszol fehérjeport? Szerintetek a 4dl/50g por, legalább egy szelet ( 10dkg) husit tud helyettesíteni???

Köszi Szurikáta :lol:

Szép napot!
Bari
bari6

Bari,

grat a tüszőcskékhez... :D
Abban a fehérjeporban, amit én ittam, egy adagban (30 g) volt 22 g fehérje, állítólag egy szelet húst helyettesített, és ebből lehetett max. 4 adagot meginni. Nézd meg a dobozon, hogy hány gr fehérje van a Tiedben!

Szép napot Nektek!
leeda

Megnéztem, amit vettem abból 50g egy adag és abban 34,6 g a fehérje. Ezt 4 dl tejhez vagy vízhez írja.

Itt ha megnézzük a táblázatot (lejjebb kell keresni) akkoe pl. 100g csirkében van 25g fehérje, akkor egy szeletet simán tud helyettesíteni, vagyis egy érkezést :lol: http://www.wellnessvilag.com/cikk.php?cikk=171

Na megyek, ma aszalt-szilvával töltött sertésszűz lesz a hamim :lol:
bari6

Bari! D nekem azt mondta anno, hogy egy szelet húst sem helyettesíthet a por!!! :( Szóval napi fél kiló húst kellett ennem, és csak kiegészítésnek ihattam a port...
Vendég

Sziasztok!
Konkrétan a húsleves mellől írok! :D :D :D :D
Igen, ma DE napja van!!!! Katapetra ne kínozz!!!!! :wink:

Nene: nagyon köszi. azért még a seregszemle rettegésben tart. De van még egy hónapunk... :evil: De ezt már féllábon is.

Bari: neked is köszönöm. aranyosak vagytok. mennek a további drukkok a tüszőnövesztéshez. A hétvégi házifeladathoz meg jó pihenést és jó étvágyat.

Hogy őszinte legyek ezekben a kegyetlen hideg hajnalokban nem hiányzik a fagyoskodás az intézet előtt. De majd márciusban!!!! Már nagyon várom. Remélem, addigra mindenki, aki most már a programban van babás lesz, de azért marad itt és ellát majd tanácsokkal, lelket önt belém.
Szép hétvégét Mindenkinek!!!!!
szélkisasszony

Kretty, huh az szííívás :oops: tegnap nekem nem mondta :roll: a kérdés apropója az volt,h mit ehetek túlképp hús helyett?Konkrétan a sajtra kérdeztem rá és arra azt mondta,h azt csak a zsírossága miatt nem lehet,mert akkor hízni fogunk...és akkor mondta a fehérjeport, bár bevallom az előző stimuból rémlik valami amit a helyettesítésről mondott. A rossz,h pont ez lett volna a lényeg... :oops: Na mindegy, pácolódik a husi és annyira belejöttem,h egy adag karajt is megtöltöttem szilvával :lol:

Szélkisasszony, itt leszünk Nektek és bátoríunk, erőt öntünk majd belétek épp úgy ahogy Ti teszitek!
Nagyon örülök,h anno rátaláltam a Déviszes topicra :!: Azt hiszem olyan barátokra tehettem szert, akikkel amúgy valószínűleg nem hozott volna össze a sors :lol: Ez pl. már egy miértre a válasz :lol:
bari6

kretty,bari
És az rajta van a fehérjés dobozon,hogy állati vagy növényi fehérje?
Mert szerintem nem mindegy.Ja és a Tolnai soványsajt nem hizlal :) van többféle ízesítéssel.És ne felejtsétek,a penészes sajtokat ne egyétek.

katapetra
Én is itt állok a kíváncsiak sorában :lol:

szurikáta
szurikáta56

Bari: igazad van. ez is egy válasz a miértre. :D :D :D :D
A husievés bajnokai vagytok, komolyan mondom. Hamarosan én is csatlakozhatom hozzátok... remélem. Ügyes vagy. Csak így tovább!!!! Jó étvágyat!!!!

DEEEEEEE????????? Csupa vénasszony fog nagy pocakkal ülni D-nél. És majd vakarhatja a fejét, hogy mitől???? :twisted: :twisted:
szélkisasszony

Sziasztok!

Sikeresen hazaértünk :lol: Meg szeretném köszönni azoknak a fórumozóknak, akik érdeklődtek felőlem. :wink: Jól vagyok, kicsit fájdogál a pocim, ahogy Bari írja, mozgolódnak a tüszőcskék. Úh, nem semmi, ami közel egy hét alatt termelődött itt a topikon, nem győzök visszaolvasni, és nagyon sok az információ.
Rólam annyit, hogy voltam tegnap UH-n, a kisdoki vizsgált, velem nagyon aranyos volt, elmondta, hogy minden szép, és jó: Bal oldalon: 3 db. 11, 13-as, és több 5-ös nagyságú, Jobb oldalon: azt hiszem 8 db 11, 13, 14-es vegyesen, és ott is voltak kisebbek. A méhnyálkám 11-es volt, azt mondta D, hogy "gyönyörű" :wink:
Először nagyadaggal kezdtem a szurit, de szerdán lejjebb vette 1-1 merional, gonal. Ma kell először szúrni Cetrotide-t, és ma már a clostyl-t nem kell bevenni. Féltem is a szuriktól, mert olyan soknak tűnt. Legközelebb hétfőn megyek UH-ra, és ahogy számolgattuk Barival lehet, hogy szerdán punkció???!!! :lol:

Kriszto

Nagyon-nagyon sajnálom, de bízzunk abban, amit írtál, hogy eltelt egy év, és akkor februárban minden rendben lesz. Köszönöm a bíztatást, amit nyújtottál nekem, és köszönök mindent. Remélem jól telik a hétvégéd, és a kis forralt bor megteszi a hatását, és egy kicsit eltudsz lazulni. BÍZNI KELL!!!!!!!!!! Nagyon szeretünk!!!!!!!!!

Köszönöm neked és Barinak, hogy ismét tájékoztattátok a többieket, hogy mi a helyzet velünk. :D

Kisgaby,

Nagyon gratulálok a gyerekekhez, és nem semmi, hogy természetes úton szültél. Azt hittem, hogy nem engedik az ikerterhességnél a szülést. De ez tök jó, én is a szülésnek vagyok a híve. És hogy bírod a megpróbáltatást? Szoptatsz? Úh, biztos elég lehet két csecsemővel. :P :D :P Minden jót nektek!!!!

Kretty,

Nagyon gratulálok a két kis pocaklakóhoz! Nagyon drukkolok nektek is!!!! Kitartás a teszteléshez! Meg lesz az eredménye!

Szélkisasszony,

Az nagyon jó, hogy Úrfikádnak jók lettek az eredményei!!! Remélem ti is hamarosan indulhattok!

Mné,

Emlékszem rád, mondta Kriszto, hogy inszemetek lesz. Nektek is nagyon szorítok ám az ikerterhességhez, ahogy a tojásokat láttad, úgy fognak a pocidban elhelyezkedni az "albérlők" :lol:

Bari,

Hogy bírod a húsevést? Pfú, én már nagyon nehezen, de mindennap megvan a 45-50 dkg hús + 3 liter folyadék. Majd szét megy a pocim, és már érzem a szúró fájdalmat is ha úgy mozdulok. Hétfőn mi később megyünk, 9 után, úgyhogy nem biztos, hogy találkozunk :cry: mivel te korán mész. Képzeld, pénteken úgye már fél 8 előtt ott voltunk. Tudod mikor végeztünk? :shock: 11: 20-ra :shock: . Tehát ilyet még egyszer nem csinálunk, mert szerdán később mentünk, és csak egy órát vártunk. Úgyhogy ha esetleg még ott leszel amikor mi megyünk, akkor talizunk, ha nem, akkor úgyis hívlak, hogy mi volt, addig is jó húsevést kívánok neked, és növesztgesd a tüszőcskéket :lol:

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :D :P :D :P :D

Csuti
Kép
csuti83

szélkisasszony
Nekem már mindegy,én már úgyis vénasszony vagyok :lol:

szurikáta
szurikáta56

Csuti,

gratulálok, örülök h. minden rendben - ezek nagyon szép számok!! :wink:
leeda

Csuti! Nagyon durva, hogy ennyit vártatok! Gratula a tüszőkhöz!

Szerintem Karapera direkt este fog jelentkezni... :D
Vendég

Csuti, max egy hétig bírom a húst fintorgás nélkül...ezért is vettem fehérjeport, de arra sem mondanám,h éppenséggel finom... :? pfúúú ma semmi nem jó :shock: de persze a cél érdekében mindent :lol: Csuti, gratula itt is a tüszőcskékhez és a méhnyálkához is :lol:
Te mennyi szurit kapsz még? Mármint a Merional és a Gonal maradt?

Csajok a novemberi küret miatt lehet az,h vékonyabb a méhnyálkám mint szokott lenni? Kb. 2vel le van maradva magához képest. Az első UHUn eddig 8-9 körül volt, most meg még csak most ennyi :shock: Az első UHUn 6,5 volt, kérdeztem is Déviszt, de csak annyit mondott,h ugyebár hallottunk a belek között megtapadt babákról...ott milyen vastag a méhnyálka? ott nincs is méhnyálka...és ezzel el volt intézve, de ettől én még aggódom... eddig mindig az is olyan szép volt.... :(

Katapetráék biztos nagyon elfoglaltak azért nem tud jönni :lol:
bari6

bari
A méhnyálkahártya minden menstruációkor leválik,és kiürül.Ez okozza a vérzést. Utána kezdődik minden előről,új nyálkahártya fejlődik,és várja a babát :) ha nincs megtermékenyülés akkor leválik és csaó :)
A küretnek ez is a célja hogy teljesen eltávolítják,minden oda nem valóval együtt,hogy tudjon a méh regenerálódni.
Nem akarok okoskodni,ezt Ti is tudjátok.

szurikáta
szurikáta56

Bari! A kaparás és a vastagság szerintem öszefügg. Nekem az első stimumnál nem volt nagyon vastag a méhnyálka, és D egyből azt kérdezte, hogy volt-e valaha kaparásom. De ha ő nem tulajdonított nagyobb jelentőségen ennek, akkor semmi baj, szerintem ne aggódj!

Én megint kezdek bedepizni, jövő héten kellene megjönnie, és kb 4-5 napja "mindjártmegjön" érzésem van... :( nem feszül a cicim, nem kell psislni gyakrabban... ET+8 napon kellene már éreznem valamit... :( :(
Vendég

kretty
Ne depizz. Még ne figyelj magadon tüneteket.Vedd figyelembe hogy egy ennyi idős terhességet normál körülmények között még nem is tudnál.A terhességi tüneteket a progeszteron fokozottabb termelődése okozza.Az még csak most fog beindulni elvileg. És miért kellene gyakrabban pisilned? Semmi nem indokolja. Várj türelmesen,reméljük minden rendben lesz :)

szurikáta
szurikáta56

Csuti: szép számok, csak így tovább. :D :D :D

kretty: kérlek, ne keseredj el!!! kint gyönyörűen süt a nap, és veled is minden rendben lesz. hogy mit kellene vagy nem kellene már érezned nem tudom, de hallgass a többiekre. Minden rendben lesz!!!!
Nagyon drukkolunk nektek!!! Csak bízz a babákban.

Szurikáta: a kabalák természetesen nem öregednek. Max. az oldalad lesz csupa lyuk. :wink: :lol:
szélkisasszony

:lol:

szurikáta
szurikáta56

Igen, tudom Szurikáta,h mi történik a méhnyálkával. Épp amit Kretty írt az ami aggaszt, de valóban, ha Dévisz nem mondta,h baj van (márpedig nála aggodalmaskodóbb orvossal szerintem nem nagyon találkoztunk :lol: ) akkor nincs baj, csak feleslegesen idegelem magam. Bizti megint a hülye hormonok mozgolódnak :oops:

Krettym, én is és sztem minden jövendőbeli kismami figyelte a teste minden rezdülését. Nem azt mondom,h ne tedd, de ne keress se jó sem pedig rossz magyarázatot a tested történéseire. Mindenki más és mindenkinél másképp jelentkezik a bébike. A mindjárt megjön is lehet a baba miatt, a cici is, de lehet mensi miatt is. Türelmesnek kell lennünk és bíznunk kell a babókban. Beszélgess a csajaiddal :lol: Kitartást drága, nemsokára mi is csatlakozunk a bajainkkal Csutival :oops:

Kriszto! Remélem jól vagy és hüttézel ezerrel. A zuram üzent,h kint annyira nincs jó idő... :? de remélem ha már neki nem jutott ki a napsütéses síelésből, nektek nagyobb szerencsétek volt :lol:
bari6

Bari! Alig várom már, hogy ti is csatlakozzatok a várakozók sorába! Azt hittem, mikor az indulásra vártam ,az lesz a legrosszabb, de most, hogy túl vagyok mindenen és "csak" várni kel....nos, ez mindennél rosszabb.... :shock:

Igazad van D-vel kapcsolatban, ő úgyis mindig a legrosszabbal kezdi, szóval ha baj lenne, biztos mondta volna... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kretty: Szerintem is az lenne a legjobb, ha nem keresnél jeleket. DE ez a mindjárt megjön érzés jót is jelenthet. :-) Tényleg az lenne a legfontosabb, hogy bízz a csajokban.

Bari: Nagyon szépen köszönöm a babaragacsokat. A kettő az egy nagyon tökéletes szám. Neked mit mondott Dévisz, mikor lesz punkció?

Csuti: Nagyon szép számok, gratulálok hozzá. Akkor nálad szerda?

Katapetra: Nem szép dolog ám így hagyni minket! Kilyukadt már az oldalunk! Tessék szépen elárulni, hogy DE???

Kriszto: Rengeteget gondoltam ma rád. Remélem jól szórakoztatok Ausztriában, és kicsit i tudtál kapcsolódni. Mi csak a Normafára mentünk fel kirándulni, de rengetegen voltak ott is, és olyan gyönyörű idő volt. Remélem, hogy hasonlóképpen volt ott is.

További szép estét kívánok!
Mné
mné

Jujj, hétfőn megint nagyon hideg lesz, öltözzetek jól fel!!!!

Lányok! Katapera nem mondta melyik szombat lesz a DE napja.... :D :D
Vendég

Bari,

Szerintem ne izgulj, mert D. nagyon szeret beparáztatni, és ha most még ezt sem tette, akkor tuti nem lehet gond :)

Csuti,

Ezek nagyon szép számok, csak így tovább.

Mné,

Te hogy érzed magad? Mondott valamit D? Gondolom Neked is 3 hét múlva kell tesztelned.

Kretty,

Erre csak azt tudom mondani, hogy mikor én vártam a 3 hetemet, akkor döbbentem rá, hogy ilyen hosszú 3 hét még nem volt az életemben, mint amíg arra vártam, hogy tesztelhessek. Aztán mikor közeledett az idő, hogy meg kellett volna jönnie, akkor teljesen biztos voltam, benne, hogy nem sikerült, és pár napon belül meg fog jönni, mert nekem is olyan érzésem volt, mint mensi előtt. Fájdogált a hasam, de a melleim még egy kicsit sem duzzadtak meg, még annyira sem, mint máskor szoktak. Aztán nem jött meg, és teszteltünk, aztán most már lassan 20 hete csücsül itt a pocakomban a kicsifiúnk :lol:
Szóval ne aggódj, ez tényleg bármi lehet.
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene! Köszönöm a bíztatást!

Lányok, igazatok van, várni kell türelmesen (és hisztimentesen)... :D :D
Vendég

Egyébként meg megfogadtam, nem olvasok több fórumot (kivéve ezt)...máshol olvastam, hogy még a beágyazódást is érezték egyesek, ET után 3 órával, stb...meghogy ET után mindenkinek volt terhességi tünete... :shock: :shock: :shock:

Szóval csak hozzátok maradok hűséges!!! :lol:
Vendég

Sziasztok
Jó régen jártam erre, nálunk nem valószínű,hogy lesz indulás. Pedig mindent sikerült elintéznem.Le is vagyok törve rendesen, de azért próbálok pozitívan állni hozzá. Apánkhoz azért be kell majd jelentkeznem, még nem tudom mikor.Gondolom sokan vannak mostanában,hiszen év elején mindig így indul.

Kretty
Nem is szabad olvasni, én is mindig tömtem a fejemet mindenfélével,
állandóan tüneteket keresni... Ha fáj a poci az a baj,ha nem akkor meg az.

Mné
Mikor is kell tesztelned?!

Kriszto82
Sajnálom! Majd legközelebb vissza fogja fogni a tűszöket, hogy egyformán érjenek meg. Mindjárt itt van február....hamarosan indulhatsz. :lol:

Sajnos nem volt időm mindenkit vissza nézni, de gondolok rátok és szórítok nektek!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: De jó, hogy jelentkeztél! Megkérdezhetem, hogy miért nem tudsz indulni? Reggelente igencsak sokan vannak. A férjem pénteken 14 embert számolt 8-kor, és addig valószínű, hogy 1-2 már le is ment pluszban. Na de, egy jó orvoshoz sokan járnak! :-)

Kretty: Milyen igazad van. Tényleg nem mondta, hogy ezen a szombaton. A csudiba, hogy erre nem is gondoltam.

Nagyon soká kell tesztelnem. Majd csak hétfőhöz 3 hétre, korán reggel egy pozitívat. :-D A doki nagyon bizakodó volt. Azt mondta, hogy nagyon jók az eredményeink, így minden esélyünk megvan a sikerre. Mi is így hisszük. Hisszük, hogy sikerült, és szépen lassan terhesedek én is. (Bocsánat a kifejezésért!)
mné

Jó estét, éjszakát?:-)

ne haragudjatok, de ismét vidék volt ma az uticél, és tényleg a párommal voltam elfoglalva, ugyan is szülinapja lesz holnap, és a családom őt ma tudta felköszönteni...mert kedd délután utazik vissza :-(

Szóval a DE-vel kapcsolatban csak annyi a megjegyzésem, hogy hihetetlen kíváncsi "vénasszonyok" lesztek :-)))
Tudom, én dobtam fel a labdát, már kicsit bánom, mert nem fogtok örülni, a döntésünknek....
Szóval , elmentünk egy magánklinikára, ahol a jelenlegi állapotomat tekintve azt javasolta a doki, hogy semmiképpen ne kísérletezzünk velem tovább (2 év megpróbáltatások-méhenkívüli, hsg, bevérzések)hanem nálunk egyértelmű a lombik.
A petevezetőim nem működnek megfelelően, és ez komoly forrása lehet, egy újabb méhenkívülinek,amit senkinek nem kívánok! :-(

Amikor azt írtam nektek, hogy nem örülök, hogy o.v ind-val indulunk, az pont ezért volt, mert tudtam, éreztem, hogy ez nekünk csak így fog menni.....
Kérlek benneteket értsetek meg, és ne haragudjatok rám...szeretnék továbbra is veletek maradni, mégha hűtlenkedtünk is....egyébbként ha a kenet jó lesz, akkor februárban kezdünk is :) :) :)

Mérhetelenül boldog voltam, amikor közölték velünk, ott helyben elsírtam magam, pedig a doki, olyan félve mondta ki, mintha ez egy borzasztó hír lenne, pedig mi ezt vártuk!!!

Remélem átérzitek a helyzetünket....

Köszi, és bocs, hogy húztalak bennetket, csak nehéz volt rávennem magam......

Nene2:-) ne haragudj, természetesen ismételeten kijavítalak!

katapetra

Katapetra, óóó tökre másra gondoltam :oops:
Ne viccelj már...miért haragudnánk??? Én a Cirisben kezdtem a pályafutásomat és most itt vagyok, DE :lol: a Cirises topikba is megyek rendszeresen.
Én személy szerint szeretnék rólad tudni :lol: gyere majd mindig a helyzetjelentéssel.

Csajok, nem hagy nyugodni valami :? Ugyebár volt ez az esti földrengés... Szerencsére itt nálunk semmit nem lehetett érezni, de a hírekben írták Gazdagrétet is és azóta aggódom....tudom,h feleslegesen,mert egy épület sem dőlt össze...de mégis benne van a fejemben,h ott vannak a fagyibabáink :shock:

Pusza,
Bari
bari6

Bari, ne aggódj, Pesten aig lehetett érezni!
És, LAPTETŐŐŐŐŐD van!!!! :D :D

Katapera, sok sikert, remélem azért beszámolsz, hogy mi újság babásodás terén!!!!!
Vendég

Upsz, laptetom volt :lol: Felvagtam a szeleteket,vegyetek belole :lol: Kretty, bizom benne, h deviszintezet fagyibabokai jol vannak :oops: Mara talan kialudtam a tegnapi HP enemet :oops: Tovabbi szep hetveget!
bari6

Jó reggelt /napot mindenkinek!
katapetra
Mindenki oda megy ahol a legjobb lehetőséget találja.Volt már a fórumon olyan aki szintén átment másik intézetbe.
Nagyon sok szerencsét kívánok,remélem sikerrel jártok.Azért néha nézzél be öreg,kíváncsi barátaidhoz :lol: :lol: És gyere szerencseszuriért is!!!!!!
Puszillak drága. Kép

szurikáta
szurikáta56

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?