A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kösz Andi! Pussz érte!
ann74

Sziasztok,

mindenkinek egy kalappal akik most a bmc-ben vannak.
már nagyon várom én is, hogy mehessek.
a táblázat nagyon jó, ott legalább mindenkiről az alap infókat meg lehet tudni. Jó sokan vannak akik sz dokihoz járnak és hála istennek azok is akik kismamák.

de kik azok akik a 78 sortól következnek? velük mi van.

Andi, gyönyörű szépek a színek a babaszobában:) nagyon tetszik
eszter szorítok ezerrel
sajti neked is ezerrel,

olvasom a titkot amit kaptam itt a fórumon, hát tényelg kicsit amerikai álom de azért sok-sok erőt ad és áthangol pozitív gondolkodásra ez tény. elkezdtem hinni ismét, hogy a kövtkező nekünk is sikerüni fog. eddig még gondolni sem mertem rá, hogy a kezünkben tarthatjuk egyszer mi is az apróságunkat, de most kifejezetten jól esik beleélni magam.
köszönöm a könyvet
ha valakinek megvan a film, azt nagyon megköszönném

Kép
pannik
Budapest

pannik: Ezek mi vagyunk, a babások. Van aki megszállott mint pl. én is és maradt és van aki már nem írogat mert nem ér rá a gyerek miatt. De szeretne ebbe a részbe mindenki átkerülni. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Andi!Gyönyörűséges-királylányos lett Izaszoba!Naon tecc!!!

Mieza!Húú de szép a pocid!Kitartás erre a kevés időre!Fotók nagyon szupik lettek!Arcodat miért nem láthatjuk??!Engem is érdekelnek pü-ben a többi fotók is! :lol:

Sajt!Sokat gondolok Rátok!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béku!Holnap már újra láthatod Picúrodat!!!Meglátod milyen szupi érzés lesz! :lol:

Vikus!Ragacsok Neked is mennek inszemhez! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
missancsi

:) értem, nagyszerű akkor a célom: felkerülni a táblára, gyorsan (márciusban) átkerülni a várandósok közé majd átkerülni a 78-ik sonál kezdődő csoport végére. határidő még idén :lol: :lol:

Kép
pannik
Budapest

Vicky, szerintem szupi hogy még időt szánsz rá és itt vagy ha teheted.
köszi a választ

Kép
pannik
Budapest

Szandra!!!Szorítok nagyon!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zúgolvasó Juditom!!!Ma nagyon várom privi levélkédet!!!!!

Már nagyon félek ettől az egész lakásfelújítástól! :?
Apa azt ígérte,hogy júniusban a tetőtér már "polír"pormentes lesz!HÁt úgy legyen!Bár fennt csak ablakcsere lesz+be kell rakni egy belső lépcsőt!

Kép
Kép
missancsi

Missancsi, zugolvasó Judit nekem is segít :) ma reggel alig vártam, hogy a privik közé leshessek és lássam mit írt. nagyon jó ez hely, köszönet azoknak is érte akik nem írogatnak csak olvasnak és segítenek ha szükségét érzik.

Kép
pannik
Budapest

Lenne egy kérdésem. Régi emlékeimben kutatva, volt valamikor az az adagoló (szuri beadó), mint ami az inzulinosoknak van, olyan nincs már?
franci

franci: A puregonnak van olyan toll formátuma.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, hurrrrá, látom most is petegyáros vagy :D
Csak úgy vettem ki az írásból, h. volt vmi gebasz, de örülök, h. minden a terv szerint alakul: 1 fiú, 1 lány :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Kubu
Hatalmas gratula, ügyes voltál, mint mindig!!!

Sajti
Mennek mára a drukkok!!!
Remélem anyóspajti szerencsét hoz :)

Andi
K*rva jó lett a szín!!!! :)
Már beleképzeltem a matricákat, állat lesz!!!
Lesz segítséged a visszapakolásnál meg a takarításnál? Nehogy megerőltesd magad!
A hálót is kifestettétek?

Zsuzsó
Merre keresgéltek lakást? Barátnőm is épp benne van, ők augusztusra várják a babát.
Ők is kertkapcsolatosat, találtak is egy elég jót, mondjuk horror áron…
Rajtam nem pöttyök vannak, hanem egy hülye seb, ami több, mint egy hónapja nem gyógyul, de mindig elfelejtem megkérdezni a dokit…
A kezem is szét van repedve, a bőröm rosszul viseli a hormonokat :(

Mieza
Gyönyörűséges a pocid, nem is kicsi!!!
De izgalmas…
Jó, hogy ennyire nyugodt vagy, biztos könnyű szülés lesz, Albert is segít majd :)
Milyen gátmasszázst csinálsz? Az egyik könyvben írtak valami tágító labdáról, de az nekem elég brutálnak tűnt…

Ann
Na jól megviccelt Mary, sebaj, pár nappal később leszel túl a műtéten…

Mi végül nem babáztunk hétvégén, Szonja-baba hányt így barátnőm lemondta :(
Tegnap még elmentünk az Állatkertbe hüllőket nézni, messze van még 13.-a és a hüllőkiállítás :)
Elkezdtem kiszabni egy ruhát a barátnőm esküvőjére, de ki tudja, mekkora pocim lesz március elejére…

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Megérkeztünk Szlovéniából, most jó pár hétig itthon leszünk, kezdődhetnek a vizsgálatok!

Mieza: pont tökéletes méretű a pocakod! Nagyon helyes vagy!

Andi: tök jó lett a szoba! Szép kis birodalma lesz a kiscsajnak! :-)

Kahlan: nekem is mindig a 11-12 napon szokott ovulációm lenni. Így nekem a legutóbbi inszemem így alakult: hétfőn, a 2. cn-on mentem uh-ra, felírták a gyógyszert (napi 2/3-ad Merional), következő hétfőn ismét ultrahang (aznap már nem kellett döfni Merionalt).
Ott megállapították: van egy 22-es és egy 19 mm-es tüsző. Még aznap be kellett adatnom este 8-kor a tüszőrepesztőt az ügyeleten, szerdán 11 körül pedig megvolt az inszem. Vagyis a 11-ik cn-on.
Kicsit én most félve számolgatok, mert úgy tűnik van rá esély, h szerdai napon fog megjönni, és ha minden úgy alakul, mint a múltkor, akkor elvileg szombatra esne az inszem (ha meg csütörtökön jön meg, akkor vasárnapra).

Kérdés: úgy emlékszem, volt már valaki, akinek hétvégére esett volna az inszem... mit történt?

Kép
lujzici

lujzici: Nem volt inszem, csak terminált együttlét. De nem nekem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Mai csipet csapatnak küldöm a drukkjaimat!!!!!!!!!!!! :D :D

Andikám!!

Ez a szoba valami szuper lett!!Nagyon tecc a színe. :D :D
Mi majd tavasszal festünk,megvárjuk ki lapul majd a pocakba. :D

Kispatak!!
Nem volt beültim..majd márcisuba. :wink:

Kahlan!!
Hajrá inszem.Nekem mondta Sz,hogy inszem előtt 4-5 nappal no sex. :D Ezt beleht pótolni inszem napján és másnapján.Ajálják is.Mondjuk mi az aznapit kihagytuk,konkrétan Én úgy éreztem Magam,mint akin átment egy úthenger. :lol: :lol: Meg véreztem is. :cry:

Franci!!
A gonal is betöltött ha jól tudom.

Pannik!!
Nálam is az a terv,hogy minél előbb lejjebb kerülni a táblázatba.Remélem márciusba már meg is ejtem. :D Látom mindjárt kezdtek szúrni??MIvel indultok lehet tudni??

Ancsi!!
Jól vagy???Álmok nem gyötörnek?? :D :lol: :lol:

Ann!!
Drukkolok csütörtökön nagyon,majd dobj egy üzit ha túl vagy rajta.

Vicky!
Örülök,hogy Barbus jól van.Pusszantom.

Kubusom!!
Ugye voltál dokinál???nem halogatni,mert fenélbe billentelek. :D :D

Halkan megsúgom,hogy Drága Clara Barátosném volt uh-n,és mind a kettő bébike ott csücsül a pocakjába akiket vissza kapott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Nem is meséltem,milyen szép lett a lakásunk.Terméskővel lett kirakva a fal,körbe-körbe a lakásba,kb 1,70m magasságig.Festeni kell majd a folyosót és a konyhát,de majd ha kicsit jobb idő lesz.
tegnap voltunk kikázni,karnist akarunk cserélni,de nem láttunk olyat amit szerettünk volna.
csucsu99
Budapest

Sajti, én is libabőrös lettem, amikor olvastam. Mert szerintem pont egyszer amikor vártunk, akkor ott volt egy barátnőd, ugyanúgy akció közben, csak egy kicsit előrébb járt és személyesen is találkoztam vele… Még szorítottam is neki. Most meg már itt a kis Szonja :D Nagyon édes volt és szépséges 20 perccel születés után, olyan édesen ásítozott, integetett, prüszkölt, teljesen oda voltunk.
Nektek is nagy drukkok mennek!!!!

Vicky, de jó, a Keletinél? Csüt-péntek a párom itthon lesz, légyszi, hogy akkor küldd el és akkor beküldöm érte, az Örstől nincs nagyon messze. Így okés? :D

Ann, Molnár dokinál vagyok. Nekem Sz. egy picit merevnek tűnt szüléshez. (Bár, a bmc-ben imádtam). De szerdán tök jó volt látni hogy Sz. mosolygós, vidám, viccelődős volt, neki is van egy másik oldala :D (Gondolom műtét után felszabadulva indult már haza :D )

Andrea, hát, ez tényleg rózsaszín :D Kis habosbabos. Remélem egyszer még nekem is lesz lányom :D Olyan édes lányos babaruhákat láttam már turiban is, teljesen megdobban a szívem ilyenkor. De biztos nagyon jó lesz Albival is vonatokat és kocsikat nézegetni és focimeccsről beszélgetni :D ))

Vicky, mára is meg volt a nagy telefon: „ mi az, hogy még nem szállt le a hasam?” Mondtam, hogy a doki szerint nem biztos, hogy le fog, nem olyan, majd csak rögtön a szülés előtt.. Mire a barátnő: „Hát, én lehet, hogy nem szülnék nála, ha ennyire nem ért hozzá”
Oks, legyen saját véleménye, de minek próbál bennem rossz érzéseket kelteni? Megint eldugom néhány napra a telefonomat, úgy látom :D

Kahlan, sok sikert az akcióhoz!!!

Lujzici, ha szombat, lehet, hogy bejönnek, de inkább a terminált szokták javasolni. Lombikom volt és bejöttek megcsinálni.

Nézegetek én is minden féle lehetőséget lakás-ház ügyben. vannak jók azért, de ugye nincs annyi manink :D De már albérletbe annyira nem költöznék. Nem azért, mert… nincs vele semmi bajom, itt szuper pl, csak…
nem tudom, megérzés.
Nézegetem most a 19. és a 20. kerület felső részét. Valaki nem járatos arra, hogy picit írjon a környékről? Melyik része gáz, hova érdemes. Nekem nagyon tetszik Újpest, sokáig laktam arra, de most elég messze lenne a páromnak és hát… nem fogok este 9-kor fürdetni, amíg a városon átkecmereg :D
Ha vennénk, mivel kicsit nagyobbat akarunk, mint ez, most (hahaha), csak kintebb tudunk gondolkodni az árak miatt… Szóval a 17. kerületben van nagyon sok jó, jó áron, de oda se igazán jó a közlekedés és világvége, tényleg. (Mi a belvárosból jöttünk, ez a határ nekünk :D ))
Szóval, ha van info-tok a 19. és 20-ról, írjatok nyugodtan :D
Még nem igazán beszélgettünk róla, úgy teszünk, mintha nem kéne majd mennünk. És maradunk amíg lehet. De, hogy van időm, azért nézelődök. Tuti, hogy nem akarok visszamenni a belvárosba. Tuti, hogy kell a saját kert. (a medencéről lemondok.. brühühühühühühü, tudom, luxus, de olyan jó lenne még ezt a nyarat itt átélni… persze, stressz nélkül :D ) De hogy albérlet, vagy ház, vagy Prága? Most ezek az opciók bennem.
Majd szülés után lehet, hogy előhozakodom a témával, addig infokat gyűjtök..)

Kép
mieza

Estrella: anyu jött tegnap, így majd mindent visszapakoltunk, kb. 1 doboznyi mindenféle vacak maradt csak ki, azokat majd át kell válogatni aztán mennek be a süllyesztőbe :)
Most reggel még korrigáltam kicsit... rájöttem, hogy van itthon pici ecsetem, amivel a szemöldököm szoktam festeni, így ahol a 2 szín találkozása girbe-gurba lett, ott korrigáltam is már... MOndjuk volt ahol magasan volt, de felmásztam.... mostmár kész :)
Igen, a hálót is festettük :) az is két szín lett (sötétbarna és ilyen barackos-narancsos) az elég ütős :)

Lujzici: ha hétvégére esne az inszem, az elég szívás, mert ugyanúgy végigstimulálnak, a lóvéd elmegy a szurikra, és ugyanúgy kell járni uhukra..... de terminált együttlét lesz a vége, otthon ágyban párnák közt ...Annak meg esélye kb. mint a spontán (bár nekünk sp. lett a nyerő :wink: )....de valljuk be, elég lutri azért.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Mieza!!
Szuperül nézel ki,Nekem is jöhetnek a képek!!Hívtalak párszor,de akkor látom bekeményítettél a telefonnal kapcsolatba. :D Várom az sms-edet nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!
Micsoda véletlenek a kórházba. :D

Estrella!!
Hüllő kiállítás??Brrr,Nekem az maga a pokol lenne,szóval ha valaki meg akar büntetni,csak vigyen el egy ilyenrem,sztem összekéne kanalzani ott helyben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó!!
Látom még nem jutottatok előrébb a lakás ügyben.Remélem nem a végére marad,és nagy pocakkal kelljen pakolnod. :D Ha bármiben kell segíteni csak szólj!! :wink:

Lujzici!!
Végre itthon!!!!!!!! :lol: :lol:
Vikusnak volt terminált a szilveszter miatt azt hiszem. :D Mikor mész Sz-hez??
csucsu99
Budapest

mieza: Idióta az, aki a szülés előtt elbizonytalanítja az embert az orvosában. Az ember ilyenkor már csak akkor váltana, ha életveszélyben lenne. Csütörtökön 4-ig van Tamás, pénteken 2-ig. Majd megbeszéljük mikor megy az urad. Pusszantás.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!!
Képet a hálóról is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

andi: Gondolhatod én milyen pipa voltam, mikor az első stimunál végig szurkáltam magam és a 8 tüszőmmel még a repesztést sem engedték, nem hogy a termináltat.
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu: Jó, de akkor Te is a terméskőről!!! :lol: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :wink:

andrea-1

Oké.majd csinálok képeket!! :D :D
csucsu99
Budapest

Vicky: Elhiszem, na ez a legszarabb..... még gázabb, mint amikor én odamentem, hogy kezdjük az első inszemet, Zeke vetkőzőjében állok ott 1 szál punciban, mensizve, erre benyögi a Skriba, hogy be se menjek, meg se vizsgál, mert lejárt Rajó spermaképe (akkor még 3 hónap volt), úgyhogy majd ha az meglesz, akkor beszélhetünk bármiről is. Ígyvolt 1 hó csúszásunk..aztittem agyfaszt kapok.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Csucsukám, kérésedre... :wink: ..... hálónk ilyen lett:
Kép
Kép

andrea-1

Na Mi is így jártunk Apa sperma vizsgálatával.De még lett volna hátra 1 hónap,és simán belefértünk volna.És előtte voltam kb 3 héttel Sz-nél, nem mondta,hogy csináltassuk meg.Kicsit kiakadtam,na jó nagyon... :twisted: :x :shock:
és most előrébb lennénk 1 hónappal,nem ment volna az idő.
csucsu99
Budapest

Andikám!!

De király ez a szín.Annyit elírnál nekem,hogy Iza szobája melyik színekből van össze rakva,és a hálótok nem papaya színű??
csucsu99
Budapest

CSucsu drága, akkor drukollok Neked és magamnak, hogy a tervünk sikerüljön márciusban :wink: .

Igen lehet tudni, Gonapeptillel indulunk, majd Gonallal folytatjuk a változatosság kedvéért. nekem volt már marionalos stimuláció, jól reagáltam 12 érett petesejtem lett és 9 megtermékenyült ha jól emélkszem
majd volt menopur fostimol páros, szintén jól reagáltam 11 érett petesejtett sikerült leszívni és szintén jó sok meg is termékenyült már nem emlékszem mennyi

remélem a Gonalra is jól fogok reagálni

Kép
pannik
Budapest

andi: Na az se volt semmi. Legalább akcióznotok lehetett akkor? Nálunk a páromnak nem is nagyon csináltak újabb vizsgálatot. Akkor még nem voltak ennyire szigorúak.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik!!
Hű,tök sok petécskéd lett,remélem Nekem is minden oké lesz.Kicsit félek,hogy elegendő,illetve mennyiségű legyen,amit letudnak szívni.
én még nem tudom mit fogok szúrni.Annyit mondott Sz,hogy rövid protkó,és vigyek Magammal az uh-ra 60E ft-ot. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Mieza, a huszadik kerületben laktunk is, meg ott is dolgozom, a suli az Akácfa utcában van..mit szeretnél tudni Pesterzsébetről?
A központban bérházak, társasházak vannak, a Pacsirtatelep részen meg, ahol a sulink van, vegyes...egyik utca cigánysor, másik utca meg totálisan magyar, rendezett....
Vendég

CSucsukám: Köszi :) Dulux festék mindegyik.
A háló színe: Mexican Mosaic (ott az 1-es és a 6-os árnyalat).... hogy papaja-e?? Nem tudom, minden órában másmilyen színű a neve, a fényviszonyoktól függően :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A gyerek szobájára egy Emporiom Rose fantázianevű festéket néztünk ki, de annak valami spéci alap fehér festék kellett volna, ami épp kifogyott, így kerestünk egy szerintem szabad szemmel észre nem vehető tök hasonló árnyalatot helyette, annak a neten látható nevét nem tudom, csak valami kódszám van a festékes vödörre írva. De laikus meg nem mondja, hogy nem ez az Emporium Rose a szín...

Ja és volt az egészben egy kis szivattyú. Kiszámoltam miből mennyi kell, hány nm-esek a felületek... vettem a kétszeresét, mert ugye 2-szer kell kenni, hogy ne legyen foltos. Nos nekünk újépítésű a lakás, vagyis már 4 éves...de vélhetően jól alá volt dolgozva amikor megvettük, a fehér festéssel, mert színessel elég volt átkenni 1-szer, így maradt egy csomó festékünk... jó nem a még egyszer annyi mennyiség, mert a henger azért nem egy takarékos megoldás, de szerintem 1,5 szeres festék mennyiség is bőven elég lett volna, még abból is maradt volna... :wink: Mondjuk ez legyen a legnagyobb bajunk..... :wink:

andrea-1

Vicky: hát lehetett együtt lennünk, úgy mint annak előtte évekig.... merthogy Skriba mondom, meg se vizsgált, közölte a maga szokásos kedves módján, hogy jöjjek vissza majd a következő mensikor, de csak akkor, ha majd a férjem spermaeredménye meglesz és nem lesz benne baci.... :shock: Szeirnted mennyit bőgtem én aznap??? Tök rákészültem, első lett volna... de helyette ezt kaptam a képembe.... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Csucsu: nem a neve másmilyen színű, hanem a látvány..... kicsit összevissza-diszlekszia vagyok úgylácc.... :lol: :lol:

andrea-1

Csucsu!Ne is mondd!!Nem a fenét nem gyötőrnek az álmok!2 verzió van:vagy menekülnöm kell,mert vki ki akar nyírni,vagy vkivel sexelek!...nem is tudom!Azt hiszem a menekülőseket jobban értékelem, mert sajna a sexi álmokat elég intenzíven szoktam megélni! :lol:
Apa lefekvéskor fel is hozta a témát(persze egyenlőre csak szóban),kérdeztem is tőle h most álmaim előtt muszáj ezt a témát feszegetni?! :?
Jövő héten megyek dokkbácsihoz(fiatal :D ),majd rákérdezek,hogy mostmár egymáséi lehetnénk-e apával?!Múlkor még nem engedélyezte!..Mondjuk ha rábólint,akkor meg majd nem merjük csinálni!Már látom magam előtt,minden lesz az csak nem normális sex! :lol: :?

...most átmentem házvezetőnőbe! :? Wc subickolás(látnotok kellett volna h beöltöztem hozzá!Férjem vastag pulcsija,mert a Domestos miatt kinyitottam az ablakot, sálat orrom-szám elé kötöttem,h véletlenűl se szippantsam be,kezemre meg zacsit húztam!)...vasalás,gombvarrás,mosás!......útálom!!!
De jó is lenne egy bejárónő!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

CSajok: Sajtikám most írt, remélem nem csesz le, hogy megosztom a jó hírt: beindult Nekik a 3. kis petike is, ráadásul még ketté is osztódott!! Ez milyen máááááá!!!!!!!!!!! :) :lol: :lol: Végülis a 4-ből 3 lett alkalmas a beültetésre!!! Úgyhogy 3-at kap vissza!!!!!!!!!!

Biztos vagyok benne, hogy ott van köztük a KISKUKACUK!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Mieza ilyenkor mindenki okosabb!! Tudnék mesélni... a szomszádlány megszülte a 2 kg-os babát, mikor hazahozta még akkor sem volt 2 kg mert pólyával mérték...mikor hazavitték állandóan bealudt, volt hogy keltegették de iszonyat nehezen kelt fel..ha jól tudom ez a besárgulást jeletnheti? Erre mit mond a virtsaftolós szomszédasszonyom neki, hogy nem kell azt keltegetni, milyen hülyeségeket mondanak manapság, majd felkel amikor ő akar.. mondta ezt úgy hogy az ő gyereke több mint 4 kg-val született. Szóval ha máshoz nem, az ilyen jótanácshoz mostantól kellenek az idegek!
Én a 20-ban lakom, de egyáltalán nem ajánlom. Iszonyat sok a c. Bár ahol én lakom, a mediterrán lakóparkban, ez itt nagyon szép és nyugis, de a soroksári túlfele nekem nem tetszik, a sétálóutcán kívül és a spaon kívül kicsit elmaradott, ami még nem is lenne baj, de a színes bőrüek nap mint nap tevékenykednek.. Esetleg XXIII-ban nem gondolkodtok?

LÁnyok, nagyon intim, nem tom ti hogy voltatok vele, de a sikertelen lombik óta libidóm a béka feneke alatt, iyen még sosem volt:-( Ez szerintetek lehet akár normális is? Fordult már elő vkivel? Mia fenén múlik ez? Néha már ijesztő, hogy eszembe sem jut, pedig illene néha produkolni vmit..
Abban bízom, hogy a műtét utáni kényszerpihenő, amikor tiltva van ugye, akkor előhozza belőlem..merthogy a legjobban akkor szeretné az ember amikor nem lehet...
ann74

Andi majd fog a nyuszira, hogy miatta írtad le. :lol:
Köszönjük a jó hírt.
Drukkolok Sajtinak!!!!
franci

Ann: hát volt ilyen velem is, hogy a sikertelenség úgy lelombozott, hogy még ehhez se volt nagyon kedvem...... ilyenkor már magam forszíroztam, hogy tegyünk be valami klasszabb "tornász filmet" attól legalább beszoktam indulni :lol: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :oops: :lol: :lol:Viszont most ugyanebben a cipőben járok, oké biztos a rosszullevős napok is bejátszanak, de csodállkozom is magamon, mert mindig azt hallottam, hogy a terhesek így meg úgy kívánják...na ez viszont tutira nem én vagyok... :shock: :shock:

andrea-1

Franci: oké, majd a nyuszira fogom :) :) :)

Ancsikám: óvatosan a házi-keccsöléssel azért..... :wink: :wink: :wink: Nem hajt a tartár.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ann ne csodálkozz a libidó változáson,ez a sok hormon amit kaptál veszi el a kedved.
gyongy35
Mezőfalva

Azt mondják azért a 30-40 közötti nők a legtűzesebbek mert náluk már kezd esni a női hormonok szintje,a stimulációkor pont ezt pótolják vissza :) szóval hormonilag olyanok leszünk mint kamasz korunkban talán ezért nem kívánjuk annyira
gyongy35
Mezőfalva

sziasztok!
sajna nincs most időm visszaolvasni!
épp ebben a percben értem be melózni...

Sajti 3 babót kap vissza :D
nagyon örül, gyönyörű 6-7 és8 sejtes manócskák :D
Tisztára Sajtira hasonlítanak :D

most majd kicsit kevesebbet jön, mert pihizik és nem akar a gép elé ragadni órákra!
De a drukkok jól jönnek nekik :D
Innen is szorítok értetek ezerrel, Sajtikám :D

rólunk majd később...
a válaszokat pedig az eddigi irományaitokra szintén csak délutánra merem ígérni!

puszi

eszter82
Budapest

No,soká tartott végigolvasni... :D

Sajti-hírek szuperek!!! :D

Andi: a szoba nagyon gyönyörűséges!!! :D :D Azaz mindkettő,de a picilány szobájától el vagyok ájulva,nagyon klassz lett! :)

Rólam: 02:30-kor keltem.... Egyrészt a kiütéses begyulladt csíkok az arcomon csúnyábbak lettek,a hámosító krém ugyan leszedett egy kis réteget,de nem értem vele semmit,így lemostam.

Meg van duzzadva,picit szélesebb lett,de nem terjedt át máshova,úgyhogy valószínűleg tényleg valamilyen allergia.

Kérdezte a patikus,hogy milyen új anyaggal érintkeztem (párom elment gyógyszerért),a válasz durva: MASZKKAL,hogy ne kapjam el a k*rva influenzát!!!!!

Erre éjjel mire kelek?
Bal oldalt az állkapcsom alatt a mirigyek elkezdtek megduzzadni,most már fáj lehajtani a fejemet...

Most mondjátok meg,mi jöhet még????

Ugye 3-nál megállnak a rossz dolgok? Ittam kálciumot,torkomba (ami szintén fáj) fújtam be valami új cuccal (Bioparox),szörnyű íze volt!!!
Illetve a "sebeimet" kamillával borogatom még pluszban,az nem árthat.

Ja,és hozzáteszem,a gyógyszertáros nem volt hajlandó adni páromnak homeopátiás cuccokat a fejfájásomra (3 hete tart lassan),sem a torokfájásomra,mert hogy előbb az orvossal kéne egyeztetni,hogy használhatok-e ilyen szereket.... (?????) :shock: :shock: :shock: :shock:

Ezt nem értem....
Ráadásul amit végül adott (Oscillococcinum),azt se szabad,csak miután a dokinál rákérdeztem,no most ezt egy éve én már használtam....

Rá is van írva,hogy terheseknek is SZABAD!!
Akkor minek kérdezzem a dokit?
Vendég

Ja, és találkoztunk Avarkával és a tesójával!
Nagyon pozitívak ám ők is!
velük is szerdán találkozom, ők is jönnek UH-ra, vv-re, mint én :)
Számos Pancsival is taliztunk, ő is nagyon extra jó kisugárzású :D
kb kisebb babanetes tali volt ma a BMC-ben :D

na most már tényleg melózom... :)

eszter82
Budapest

Klassz lehetett a mai kisebb fórumtalálka is :D

Sokat gondoltam ám a benti csapatra :)
Vendég

Andi!Azért túlzásba nem viszem ám!Csak a klooo-t mindenképpen meg akartam ejteni,ugyanis 7végén 3 gyerek is megfordult nálunk,na akkor aztán volt mindenféle az ülőkén is!..én meg ezek után rá nem ülök! :?
A múltkor olyan baleset is megesett nálunk, hogy tesóm lánya Blanka,rohant kakkantani,csak elfelejtette h le van hajtava a tető! :? :? :? Vóót ám kaki mindenhol!

Ann!Szerintem sem aggódj!Bár azt hiszem én most a megkívánós kismamik táborát erősítem,mert akármikor jöhetne egy kis hancúr(gondolom az miatt is mert én egyáltalán nem vagyok szarul),gondolom sexi álmaim is ezért vannak oly sűrűn! :lol:
Viszont a stimuk alkalmával nem sok kedvem volt rosszalkodni!...sőt(csak apa ezt el ne olvassa!) volt úgy hogy apa rámugrott én meg már csak azért adtam be a derekamat,hogy pár napig legalább ez is le legyen tudva!Gáz vagy nem gáz de komolyan mondom havi 1-2 alkalom bővel elég volt nekem!
Andi féle rosszalkodós mesefilmeket én is bevetettem,gondolván, hogy majd attól bizti megjön a kedvem...de felejtsd el..semmit nem váltott ki belőlem!
Szóval szerintem no para....visszajön még az az éhség!!!
Na megyek folyt. a vasalást....csak hát ugyebár burkolnom is kellett egy kicsit! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Eszter nagyon jó híreket hoztál, de magadról is írjál pár sort, hogy nálatok mi van?

Kép
pannik
Budapest

Jaj most látom a kis vonalzón Eszter, hogy emelt adag szuri és 2 nap múlva ismét mész, örülök, drukkolok tovább

Kép
pannik
Budapest

Béku!Nem tudod megoldani,hogy elmenj házidokkerhez?Szerintem nem ártana ha ő is megnézne!
Bioparoxot szabad?Nekünk is van itthon de én nem mertem múltkor használni mert papíron az van ,hogy csak elővigyázatossággal használhatjuk mi kismamik!
Szerintem go házidokk és ha elkönyvel betegnek akkor legalább kapsz megfelelő(babybarát)gyogyót,ill.szemed alatti dolgot is megnézné!
Méz akár magában 1 kanállal,nekem múltkor csillapította kis időre a torokfájást!
Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?